Πώς να αποφύγετε την εξαίρεση από έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων

Η επιλογή μιας λύσης φιλοξενίας είναι δύσκολη στις καλύτερες στιγμές και προκαλεί σύγχυση και επιδείνωση στη χειρότερη.


Υπάρχουν πολλοί τύποι υπηρεσιών, διαφορετικά συστήματα τιμολόγησης, πολλές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν, πολλοί παράγοντες. Για να επιδεινωθούν τα πράγματα, υπάρχουν ορισμένα ζητήματα για τα οποία ίσως δεν γνωρίζετε!

Σε αυτό το άρθρο, θα προσπαθήσουμε και θα σας παρουσιάσουμε μερικά από τα πιο λεπτά σημεία της επιλογής ενός οικοδεσπότη για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα σας ξεπεράσουν.

Είτε αναζητάτε έναν οικοδεσπότη για ένα blog ή ιστότοπο WordPress, αυτά τα 8 σημεία θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε προβλήματα αργότερα.

# 1 Χρησιμοποιήστε γνωστούς και αξιόπιστους κεντρικούς υπολογιστές

Κορυφαίοι οικοδεσπότες στο hostingfacts.comΚορυφαίοι οικοδεσπότες στο hostingfacts.com

Αυτό πρέπει να προηγηθεί οτιδήποτε άλλο. Οι αξιοσέβαστοι ιστότοποι έχουν επίσης παγίδες και παρόλο που έχουν κάποια δυσάρεστα κόλπα στα μανίκια τους, ο στόχος τους δεν είναι πραγματικά να σας σχίσει εντελώς. Μπορούν να παίξουν κάποια κόλπα με τέλη ανανέωσης ή δομές υπηρεσιών, αλλά στο τέλος της ημέρας, θέλουν πραγματικά να σας προσφέρουν καλή εξυπηρέτηση.

Άγνωστες εταιρείες, ειδικά τοπικές μικρές επιχειρήσεις μπορεί να αναζητούν ένα γρήγορο κέρδος και θα παίξουν ωραίες προπωλήσεις και θα σας ξεχάσουν μόλις έχουν τα χρήματά σας. Δεν είναι πάντα έτσι, αλλά είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζετε.

Ευτυχώς, έχουμε κάνει όλη την έρευνα για εσάς. Απλώς προχωρήστε και ελέγξτε αυτήν τη σελίδα κριτικών φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ταξινομήσαμε τους περισσότερους παρόχους φιλοξενίας ανά ταχύτητα, χρόνο λειτουργίας & υποστήριξη πελατών.

Το να καταλάβεις αν ένας τοπικός οικοδεσπότης αξίζει το χρόνο σου είναι λίγο πιο δύσκολος. Δοκιμάστε και βρείτε μερικούς πελάτες και ρωτήστε τους πώς αισθάνονται για την υπηρεσία. Πληρώνει πάντα για την εύρεση μικρότερων πελατών. Οι οικοδεσπότες δίνουν πάντα ιδιαίτερη προσοχή στους μεγάλους πελάτες τους, οπότε φυσικά θα έχουν καλή εξυπηρέτηση. Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, δοκιμάστε την υπηρεσία τους για ένα μήνα και δείτε τι είναι για εσάς.

# 2 Προσοχή στην τιμή και στα τέλη ανανέωσης

Αύξηση τιμής ανανέωσης ζωντανής συνομιλίαςΟι γενικές τιμές έχουν αυξηθεί. Πραγματικά?

Μερικές φορές η τιμολόγηση μπορεί να είναι μη διαισθητική, τουλάχιστον. Ορισμένες εταιρείες σας δίνουν μια μείωση της τιμής που φαίνεται να είναι η τελική τιμή. Φροντίζουν να χρησιμοποιήσουν έναν μικρό τύπο για να δείξουν ότι αυτή η τιμή ισχύει μόνο μέχρι την ημερομηνία ανανέωσης.

Εάν πληρώσετε εκ των προτέρων για ένα μήνα, λαμβάνετε τη μείωση μόνο για έναν μήνα. Εάν πληρώσετε για 3 χρόνια ισχύει για 3 χρόνια. Μετά την ημερομηνία ανανέωσης, χρεώνεστε με την πλήρη τιμή.

# 3 Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως «ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ»

Το να λέτε ότι έχετε απεριόριστο τίποτα είναι τουλάχιστον ένα λάθος όνομα. Πρώτα απ ‘όλα, δεν μπορείτε να έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης ή αποθηκευτικό χώρο, καθώς αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία θα σας επιτρέπει – και θα είναι σε θέση – να αποθηκεύετε εκατό τρισεκατομμύρια teraflops και να μεταδίδετε όλα αυτά στον Άρη. Και αυτό δεν είναι ακόμα απεριόριστο.

Αυτό που πραγματικά εννοούν οι κεντρικοί υπολογιστές εδώ είναι ότι σας παρέχουν τόσο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης που μπορεί να χειριστεί το υλικό σας. Ο όρος δεν είναι μετρημένος, πράγμα που σημαίνει απλά ότι δεν θα μετρήσουν τη χρήση σας ή θα τον περιορίσουν τεχνητά.

Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να μεταδώσετε όλα τα δεδομένα που θέλετε στο Διαδίκτυο. Εάν έχετε έναν αποκλειστικό διακομιστή με θύρα 10Mbps, μπορείτε να μεταδώσετε 10 Megabyte ανά δευτερόλεπτο. Αυτό μοιάζει πολύ, αλλά εξακολουθεί να είναι περιορισμένο. Μεταφράζεται σε περίπου 24 TB το μήνα. Εάν η επιχείρησή σας μοιράζεται βίντεο υψηλής ποιότητας 4k, ενδέχεται να εξαντληθεί αρκετά σύντομα. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε σημαντικά σημεία συμφόρησης, εάν έχετε αυξημένη κυκλοφορία που θα καταναλώνει πάνω από 10 Megabyte ανά δευτερόλεπτο.

Αυτή είναι μια καθολική αλήθεια, δεν υπάρχει τρόπος γύρω της. Εάν διαθέτετε έναν ειδικό διακομιστή, θα πρέπει να επεκτείνετε τον οποίο θα σας κοστίσει χρήματα. Εάν βρίσκεστε σε πρόγραμμα cloud, πιθανότατα να πληρώσετε με το GB ή το TB, όσο εσείς κάνω έχετε ένα απεριόριστο σχέδιο με τη χαλαρή έννοια της εργασίας, θα το πληρώσετε κατάλληλα.

# 4 Προσοχή στις λεγόμενες χρεώσεις «Ρύθμιση»

τέλη εγκατάστασης φιλοξενίας ιστού15 $ για μια «ρύθμιση»; Τι δημιουργούν?

Το πιο σημαντικό, προσέξτε τις ακατάλληλες χρεώσεις εγκατάστασης. Εάν λαμβάνετε έναν ειδικό διακομιστή, είναι κατανοητό εάν υπάρχει σχετικό κόστος εγκατάστασης. Κάποιος μπορεί στην πραγματικότητα να έχει εισέλθει και να προσθέσει στοιχεία υλικού που έχετε παραγγείλει εάν χρησιμοποιείτε μια διαχειριζόμενη υπηρεσία, θα πρέπει να ρυθμίσει το λογισμικό και να εκτελέσει διάφορες άλλες εργασίες.

Εάν χρησιμοποιείτε οποιονδήποτε άλλο τύπο υπηρεσίας, το τέλος εγκατάστασης δεν είναι πραγματικά δικαιολογημένο, εκτός εάν ζητάτε από την εταιρεία να μετεγκαταστήσει τον ιστότοπό σας.

# 5 Η εγγραφή τομέα δεν είναι στο όνομά σας

Αυτό είναι κάτι που πολλοί οικοδεσπότες είναι ένοχοι. Είναι εξαιρετικά βολικό να αποκτήσετε ένα όνομα τομέα μέσω του κεντρικού υπολογιστή σας, καθώς όλα είναι αυτοματοποιημένα. Πληκτρολογείτε ένα όνομα τομέα, πληρώνετε κάποια χρήματα και αυξάνετε, έχετε έναν τομέα.

Ωστόσο, το όνομα τομέα ανήκει νόμιμα στον κεντρικό υπολογιστή, όχι σε εσάς, τουλάχιστον σε όλες τις περιπτώσεις που έχουμε δει. Αυτό προσφέρεται για κάθε είδους ζητήματα. Φανταστείτε ότι έχετε μια εταιρεία που αποδίδει καλά με ένα εξαιρετικό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και δεν διαθέτετε τεχνικά τον ιστότοπο.

Στην πράξη, αυτό δεν προκαλεί τόσα προβλήματα όπως νομίζετε. Από όσο γνωρίζουμε, οι οικοδεσπότες το κάνουν κυρίως επειδή είναι ευκολότερο και για τα δύο μέρη και διευκολύνει επίσης το κλείσιμο λογαριασμών που παραβιάζουν το νόμο κλέβοντας περιεχόμενο ή εξυπηρετούν παράνομο περιεχόμενο.

Ωστόσο, πιστεύουμε ότι η ασφαλέστερη και πιο επαγγελματική επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε έναν καταχωρητή και να καταχωρήσετε τον τομέα μόνοι σας, στο όνομά σας. Είναι απλό θέμα να κατευθύνετε τους τομείς σε έναν κεντρικό υπολογιστή και έτσι έχετε τα πάντα για την εταιρεία και τον ιστότοπό σας!

# 6 Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να επιστρέψετε τα χρήματά σας (εάν χρειάζεται)

Επιστροφή χρημάτων 30 ημέρεςΔεν ζητάμε συνήθως τα χρήματά μου πίσω, αλλά η επιλογή ενός οικοδεσπότη μπορεί να είναι πολύ δύσκολη και η δυνατότητα να δοκιμάσετε ένα από αυτά για μερικές ημέρες και στη συνέχεια να πούμε όχι, ευχαριστώ είναι μια μεγάλη βοήθεια. Συζητήσαμε με έναν αξιόπιστο ιδιοκτήτη οικοδεσπότη που μας διαβεβαίωσε ότι έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων, ενώ σύμφωνα με τους δικούς τους όρους παροχής υπηρεσιών, δεν.

Δεν αμφιβάλλουμε ότι έχουν καλές προθέσεις και ενεργούν με καλή πίστη, αλλά οι αντιφατικές αποδείξεις δεν είναι κάτι που θέλουμε να δούμε όταν μιλάμε για ένα σχέδιο $ 350 +.

Ορισμένοι οικοδεσπότες μπορεί να σας δώσουν ένα μήνα ή μερικές ημέρες δωρεάν, αν ζητήσετε ωραία, μιλήστε με την υποστήριξη πελατών, θα είναι σε θέση να σας δείξουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Αν ήμασταν εσείς, θα επιλέγαμε έναν οικοδεσπότη Ιστού με εγγύηση επιστροφής χρημάτων τουλάχιστον 30 ημερών. Δείτε τη λίστα των καλύτερων παρόχων φιλοξενίας εδώ που προσφέρουν 30+ ημέρες επιστροφής χρημάτων.

# 7 Βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτό που πληρώνετε

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που έχουμε δει κατά την αναζήτηση διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress. Αυτός ο τύπος φιλοξενίας πιθανότατα θα σας αφήσει να εγκαταστήσετε ιστότοπους WordPress, αλλά η όλη υπόθεση είναι ότι όλα από το υλικό έως την προσωρινή μνήμη διακομιστή έχουν βελτιστοποιηθεί σε WordPress.

Ορισμένοι οικοδεσπότες προσφέρουν αποκλειστική φιλοξενία WordPress / Joomla, αλλά αυτό που είναι πραγματικά είναι μόνο η επανασυσκευασία των κοινόχρηστων υπηρεσιών τους με τον “ιστότοπο” που αντικαθίσταται από το “WordPress” ή “Joomla” κατάλληλα..

Ένα νεκρό δώρο είναι μια τιμή (αποφύγετε τους φτηνούς παρόχους φιλοξενίας). Η φθηνότερη σωστή διαχείριση WordPress φιλοξενίας ξεκινά από περίπου 28 $ – 30 $. Αυτά ενδέχεται να εξακολουθούν να είναι κοινόχρηστα περιβάλλοντα, αλλά είναι συντονισμένα στο WP.

# 8 Η προστασία του Host DDOS πιθανότατα δεν είναι πλήρης

Ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές διαθέτουν κάποιο επίπεδο προστασίας DDOS. Παρόλο που αυτό από μόνο του μπορεί να ισχύει, δεν πιστεύουμε ότι ένας οικοδεσπότης θα είναι σε θέση να σας προστατεύσει, ειδικά αν έχετε λογαριασμό επιπέδου $ 29 – $ 300. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος προστασίας από μια επίθεση DDOS: α τεράστιος δίκτυο, και εννοούμε τεράστια!

Χρειάζονται σημαντικοί πόροι για να τον τραβήξετε και δεν αξίζει τον κόπο να προστατεύσετε έναν ιστότοπο 29 $ / μήνα. Εάν πιστεύετε ότι το DDOS αποτελεί σοβαρή απειλή για εσάς, θα πρέπει να επενδύσετε σε κάτι Cloudfare που έχει περισσότερες πιθανότητες να σας προστατεύσει.

συμπέρασμα

Υπάρχουν τρία πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν επιλέγετε έναν οικοδεσπότη: φροντίστε να πάτε με έναν αξιόπιστο, να χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική και να κάνετε την έρευνά σας. Το πρώτο θα συμβάλει πολύ στην εξασφάλιση ενός σταθερού ιστότοπου. Η κοινή λογική είναι χρήσιμη όταν αντιμετωπίζετε όρους όπως απεριόριστους πόρους ή ανοητικούς όρους που χρησιμεύουν μόνο για να σας τυφλώσουν στην επιλογή ενός οικοδεσπότη.

Η έρευνα είναι χρήσιμη για τον εντοπισμό των δικών σας αναγκών και για τον προσδιορισμό των υπηρεσιών που κάνουν. Η γνώση είναι πάντα η καλύτερη άμυνα σας ενάντια στο να ξεριζωθείτε!

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω ανάγνωση, ακολουθεί ένα infographic που συγκεντρώνουμε: 10 πράγματα που κάνουν το web hosting καλό

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector