WestHost ревю – 8-мо място от 30 хостове (статистика след 40+ месеца на …

Начална страница на Westhost


WestHost е основана през 1998 г. от Чис Ръсел, те се обединиха с UK2 Group през 2008 г. WestHost е един от най-старите уеб хостове там. Също така си струва да се спомене, че UK2 Group притежава и MidPhase, който е много силен топ 5 хост на hostingfacts.com.

Те твърдят, че предлагат надежден уеб хостинг, който е достъпен. Ние внимателно ги проучихме, използвайки тяхната услуга и направихме проверка на фона, за да разберем какво мислят другите потребители. Нашият безпристрастен преглед ви позволява да знаете дали WestHost си заслужава или не.

За да направим прегледа ни точен, купихме WestHost „Личен план“ през юни 2015 г. и създадохме основен уебсайт на WordPress. Нашият тестов сайт може да се види тук и задълбочени статистически данни за работата (време на работа & скорост) тук. Кликнете върху „История“, за да копаете по-дълбоко.

Обща информация & Преглед на хостинга

НАШИЯТ ВЕРДИКТ:Най-неограничен хостинг
SPEED:881ms (февруари 2018 г. до средна януари 2020 г.)
непрекъсната работа:99,98% (Средно за февруари 2018 г. до януари 2020 г.)
ПОДДЪРЖА:24/7 Чат на живо
Приложения:WordPress, AbanteCart, Joomla, PrestaShop
ХАРАКТЕРИСТИКА:Неограничен брой имейл акаунти, 50 GB дисково пространство & 1000GB честотна лента
ПЛАНОВЕ ЗА НАСТАНЯВАНЕ:Споделени, WordPress, VPS и специализирани сървъри
ТРАНСФЕР НА САЙТА:Безплатна миграция на уебсайтове
ценообразуване:Започвайки от $ 1,99 на месец (подновява се на $ 4,99 / месец)

Плюсове на използването на WestHost хостинг

WestHost предлага безплатно име на домейн за цял живот, заедно с няколко други полезни „екстри“.

1. Безплатно име на домейн за цял живот

Правилно сте го чули. Ако се придържате към WestHost, те няма да ви таксуват за подновяване на име на домейн (което обикновено е около $ 10 до $ 15 / година). Те ще гарантират, че се наслаждавате на безплатно име на домейн, стига да хоствате с тях. (Безплатният домейн се предлага само с предпочитани планове и планове на бизнес ниво)

2. Времетраене над средната стойност за индустрията

През последните 24 месеца те са имали средно време на работа 99,98 процента. Те са били доста добри през последните 24 месеца, а последните 12 месеца са показали изключителни резултати – удряйки 100% от продължителността на работа за няколко месеца.

Последно 12-месечно средно време на работа:

 • Средно време за януари 2020 г.: 100%
 • Средна продължителност на декември 2019 г.: 100%
 • Средно време за ноември 2019 г.: 100%
 • Средно време за октомври 2019 г.: 99,99%
 • Средна продължителност на септември 2019 г.: 99,99%
 • Средна продължителност на август 2019 г.: 100%
 • Средна продължителност на юли 2019 г.: 100%
 • Средна продължителност за юни 2019 г.: 99,98%
 • Средна продължителност на май 2019 г.: 100%
 • Средно време за април 2019 г.: 100%
 • Средно време за март 2019 г.: 100%
 • Средно време за февруари 2019 г.: 100%

westhost-производителни-двайсет и четири милиона месецаТестов сайт на живо: hostingfacts-wh.com | Ср. ъптайм и скорост: 24 месеца+

2. Безплатна миграция и 30-дневна гаранция за връщане на парите

WestHost ще ви помогне да прехвърлите вашите файлове и уебсайт от текущия си уеб хост на техния сървър. Те също предлагат пълно възстановяване, подкрепено от тяхната 30-дневна политика за връщане на пари. Ако по някаква причина решите, че тяхната услуга не е за вас в рамките на 30 дни от регистрацията, те ще ви възстановят изцяло. Това важи само за техните споделени хостинг планове.

3. Незабавно активиране

За разлика от повечето уеб хостове (особено хостинг в inMotion) & Уеб хостинг център), не е нужно да чакате с часове или дни, за да бъде активиран акаунта ви. Със WestHost акаунтът ви ще се активира незабавно.

4. Подобрена сигурност с нощни резервни копия

С редовни нощни резервни копия за повечето от своите уеб хостинг планове, поддръжка за Cloudflare CDN и автоматично премахване на зловреден софтуер за техните планове, WestHost изглежда е много сигурен хост.

5. Приложения с едно кликване и Създател на уебсайтове

WestHost предлага инсталация с едно кликване за много от най-добрите приложения в Интернет чрез Softaculous. Това включва всичко – от WordPress до Joomla, Drupal и Magento.

Въпреки това, въпреки че тези приложения са създадени специално за умели уебмастъри, начинаещите блогъри може да се нуждаят от малко повече помощ.

За щастие, WestHost също предлага DIY създател на уебсайтове и опции за онлайн магазин.

Създателят на уебсайтове включва над 165 теми за плъзгане и пускане, плюс план „всичко в едно“, който включва име на домейн, хостинг и имейл адреси. По принцип всичко, което ви е необходимо, за да стартирате първия си сайт под един покрив.

И само при начална въвеждаща цена от $ 3,71 на месец, това все още е достъпна и удобна опция, така че не е нужно да настройвате или свързвате всички тези неща ръчно.

6. Сравнително прозрачен списък с цените

Уеб хостовете са прословути за погребване на разходи в местата, които най-малко ги очаквате.

Обикновено трябва да излеете техните условия за обслужване, за да намерите най-големите. И дори тогава, често ви се чака тон на продажби като наземна мина по време на процеса на проверка.

Много от тези „скрити“ разходи се въртят около увеличените темпове на обновяване. Ето защо се радвахме (и честно казано, изненадани), че WestHost разполага с голяма ценова листа на тези подробности за всичките им продукти. Всичко е буквално всичко на открито, което можете да прегледате – няма сложни легалии, които да дешифрирате.

Единственото досадно нещо е, че ще трябва да сортирате десетки, ако не и стотици, техните вариации на продуктите, за да намерите конкретни отговори (като разликите в скоростта на обновяване между имената на домейни с .coms vs. .org).

Но и в двата случая, ние аплодираме усилията им да бъдат поне отворени за всички начини, по които техните продукти могат да ви струват повече в близко бъдеще.

Минуси от използването на хостинг WestHost

За съжаление, публикациите в WestHost са средни (или малко под средното), където се броят.

1. По-бавно от идеалното време за зареждане

Тестът ни показа, че средното им време за зареждане на страници е 881 мс за последните 24 месеца, което не е най-лошото, което сме виждали, но все пак е по-бавно от най-високопоставените хостове.

Средно време за зареждане на WestHost:

WestHost-2019-2020-статистикиWestHost средна скорост 2019-2020 | Вижте статистиката

2. 40+ минути, за да се свържете с тяхната поддръжка

Не съм сигурен дали е контингент, но отне 40 минути, за да се свържете с тяхната поддръжка на клиенти. Като каза това, асистентът по поддръжката беше дружелюбен и полезен. Впечатлени сме и от факта, че предлагат безплатен номер за хората, които искат да се свържат с тях от САЩ.

Направихме и проверка на фона, за да разберем какво мислят другите клиенти за WestHost и установихме, че клиентите им имат смесени отзиви за тяхната поддръжка.

Поддръжка на WestHost

Скот беше полезен, но трябваше много време да се свържем

3. Не „Истински“ Неограничен

Докато някои WestHost споделени хостинг планове обещават неограничени файлове, честотна лента и бази данни, важно е да се отбележи, че финият им шрифт казва друго. Ето директен цитат от страницата им с Общи условия:

„Нашият неограничен споделен хостинг е предназначен да отговори на нуждите на повечето малки фирми и лични уебсайтове; не е проектиран да задоволява нуждите на големи фирми или клиентски услуги, които са извън средния модел на използване за споделен хостинг и може да бъде по-подходящ за хостинг планове, които предоставят разширени функции. Профили с голям брой файлове (брой на inode над 200 000), бази данни с размер над 5 GB или кумулативен размер на всички бази данни над 10 GB могат да окажат значително влияние върху работата на сървъра. Ние си запазваме правото да поискаме броят на възлите (файлове и директории) и / или размерите на базата данни да бъде намален, за да се гарантира ефективността на сървъра. Неспазването на тези искания може да доведе до прекратяване на вашия акаунт. “

По същество, въпреки че обещаха неограничен хостинг, в акаунта ви обикновено не трябва да има бази данни, които надвишават кумулативните 10 GB. Ако преценят вашите файлове за прекалено много и вашите бази данни са твърде големи, те могат да поискат да намалите файловете си или да надстроите до по-добър план. Ако това не стане, това може да доведе до закриването на акаунта ви.

Не сме щастливи, че те скриха това, което действително позволява техният „неограничен” хостинг на страницата им с Общи условия.

С казаното, ние вярваме, че няма нищо, наречено „неограничен хостинг“ и че WestHost е достатъчно щедър за цените, които предлагат.

4. По-евтините планове идват с 3-годишен ангажимент

С повечето им планове, особено с техните споделени хостинг планове, цените са твърде скъпи и не се съобщават правилно: например Личният план се рекламира като $ 1,99 месечно, но можете да получите тази цена само ако платите за една до три години на веднъж. Реалната цена е 8 долара на месец, а минималният срок, който можете да платите, е 3 месеца при $ 9,00 / месец.

5. Някои ограничения …

Някои от плановете им са твърде ограничаващи. Например, техните WordPress хостинг планове позволяват само 1 име на домейн на сървър. Вярваме, че те могат да се справят по-добре от това.

6. Периодът на цените за въвеждане на цени е твърде кратък

Всички уеб-домакини ще ви заведат с невероятно ниска начална цена. Често изглежда твърде добре, за да е вярно, защото е: след първия си мандат цената скочи обратно до нормалните нива (често два или три пъти първоначалната ставка).

Сребърната облицовка е, че повечето хостове ще ви позволят да заключите тази ниска ставка до три години. Така че спестявате един тон пари през този период от време.

Проблемът с WestHost е, че макар първоначално да имат наистина достъпна цена (1,99 долара на месец), можете да го закупите само за една година. След това цената след това скача до $ 8 / мес.

12-месечен период на ценообразуване на WestHost

Сравнете това „изгубено“ ~ 6 долара на месец в сравнение с две години в сравнение, а вие основно преплащате с около 144 долара през първите три години.

Това не е единственият проблем.

Най-евтината споделена хостинг опция на WestHost (Личният план) не предлага безплатно име на домейн, специален IP адрес или SSL сертификат. Само техните по-скъпи планове включват тези неща. И изведнъж това, което изглеждаше доста достъпно от 1,99 долара на месец, се оказва наистина скъпо, когато вземете предвид всички тези „скрити“ разходи.

Цени на WestHost, хостинг планове & Бързи факти

Ето бърз преглед на различните хостинг планове, предлагани от WestHost:

Споделен хостинг: Техният споделен хостинг – те го наричат ​​„Уеб хостинг за малък бизнес“ – идва с три основни плана:

 • Личен план: Този план струва $ 1,99 на месец. Той се предлага с 50GB дисково пространство, 1000 GB честотна лента, 1 база данни, 1 уебсайт, неограничен имейл акаунт и 10 поддомейни.
 • Предпочитан план: Този план струва 5,20 долара на месец. Той се предлага с 200GB дисково пространство, 2 500 GB честотна лента, неограничени бази данни, неограничен уебсайт, неограничен поддомейни и неограничен имейл акаунт. Също така идва с безплатно име на домейн.
 • Бизнес план: Този план струва $ 6,40 на месец. Той се предлага с неограничено дисково пространство, неограничена честотна лента, неограничена база данни, неограничен имейл акаунт, неограничен уебсайт и неограничен поддомейни. Той също така идва с безплатно име на домейн и посветен IP.

Цени и планове на WestHost

  • Безплатен домейн: Само в бизнес + Предпочитани планове
 • Лесно регистриране: Бърз процес на регистрация.
 • начини за плащане: Кредитна карта, Paypal.
 • Скрити такси и клаузи: Споделените хостинг акаунти не трябва да надвишават 200 000 индекса или 10 GB общ размер на базата данни.
 • Upsells: Без надценки.
 • Активиране на акаунт: Незабавно активиране.
 • Опит с контролен панел и табло: cPanel.
 • Инсталиране на приложения и CMS (WordPress, Joomla и др.): Бърза инсталация на популярни приложения и CMS чрез Softaculous.

Препоръчваме ли WestHost?

Не, ние не.

WestHost е среден домакин. Те имат средна продължителност на работа, средна скорост на зареждане на страници и наистина средна поддръжка. Единствената причина, поради която все още е класирана в топ 10 са ниските им цени.

По-добре е да намерите друг хост на нашия сайт.

Послепис Ако искате да видите хостинг доставчици, класирани над WestHost, вижте нашите най-добри уеб хостове тук.

Ако сте използвали WestHost, моля, оставете отзив по-долу. Добро или лошо – всъщност няма значение, тъй като се опитваме да поддържаме отзивите си прозрачни и честни.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map