Течен уеб преглед


Обща класация

План за управление на хостинг на WordPress
$ 99 / месец

Течна мрежа: Бързо обобщение за хора без време (почти всички от нас)

С две думи, ние определено препоръчваме Liquid Web за управляван хостинг на WordPress. Нека разгледаме основните ползи, които наистина ни харесаха.

Сигурност: Наличието на SSL сертификат (https, защитен сайт) е задължително в наши дни, определено с Google, предпочитащ https сайтовете, а Chrome активно маркира незащитени сайтове като „не защитени“… Liquid Web включва SSL сертификати с техните планове, просто задайте и забравям.

Архивите: Не седмично или месечно архивиране, а ежедневно архивиране! Направи ли нещо нередно? Без притеснения, просто се върнете към вчера.

Автоматични актуализации: Не се страхувайте от актуализациите, те ще го направят вместо вас, като се уверите, че нищо не се счупи.

iThemes Sync: Чудесно, ако имате множество WP сайтове. iThemes Sync е включен във всеки план, това е система за управление на много сайтове, така че можете да правите групови промени в множество сайтове.

Поддържа: 24/7/365 по телефон, имейл и чат … и това е истинска експертна поддръжка!

Честно казано, ние наистина ги харесваме! Те са солидни, супер надеждни и се развиват с индустрията. Ако разполагате с бюджета (те започват от $ 99 / месец), направете го!

Течни уеб изследвания

Течен уеб управляван WordPress хостинг преглед

Въведение в течната мрежа

Liquid Web е основан от Матю Хил през 1997 г. Изпълнителният директор на компанията Джеймс Ф. Гайгер стартира през 2015 г. Те се гордеят с това, че са №1, най-добрата индустрия, що се отнася до лоялността на клиентите..

Понастоящем Liquid Web има над 30 000 клиенти, обхващащи 30 държави. Те имат над 500 000 обекта под управление и пет глобални центъра за данни.

Тази компания на стойност 100+ милиона долара предлага разнообразие от продукти и услуги. Те включват специализирани сървъри, Cloud VPS хостинг, облачен хостинг, управляван WordPress хостинг, управляван WooCommerce хостинг и различни персонализирани уеб хостинг решения, наред с други..

Liquid Web направи годишния списък на списанието Inc. от 5000 компании за 10 години подред. Talkin ’Cloud ги класира №7 от всички доставчици на облачни услуги. А според Cloud Spectator компанията има най-бързо управлявания VPS.

Компанията поема сериозно спазването и сигурността. Те имат различни сертификати, публикувани на уебсайта им, за да докажат това. Те съответстват на рамката за защита на личните данни между ЕС и САЩ и рамката за защита на поверителността между Швейцария и САЩ. Компанията също е съвместима с HIPAA. И накрая, те също спазват Общия регламент за защита на данните (GDPR).

Ценообразуване

Течната мрежа предоставя три типа планове за управляван хостинг на WordPress. Тези планове се наричат ​​Професионални, Бизнес и Агенция. Споменатите планове са включени по-долу:

Най-евтиният план се нарича Професионален и струва 99,00 USD на месец. Много! Макар че, хубавото в това е, че можете да плащате месечно. Не сте задължени да сключвате договор и можете да прекратите по всяко време. Този пакет ви позволява да настаните 10 обекта.

Също така ви се предоставя памет за 50 GB. Това е ограничено в сравнение с други доставчици на хостинг услуги, които предоставят неограничено количество дисково пространство. Ако имате 10 сайта в един акаунт и само 50 GB място за съхранение, това може да не е достатъчно. В случаите, когато на вашия сайт трябва да поставите висококачествени изображения, видеоклипове и файлове за изтегляне, ограничено пространство за съхранение може да не е за вас.

Автоматичното архивиране се прави ежедневно и се съхранява извън сайта за 30 дни. Ако искате да възстановите този архив (в случаите, когато не можете да отстраните сложен проблем на вашия сайт), можете да го направите само с едно щракване.

Предоставя се автоматичен SSL за всеки сайт, който поръчате от Liquid Web. Това се предоставя без допълнителни разходи от ваша страна. Това означава, че можете да защитите вашия собствен уебсайт и да защитите чувствителната информация, която съдържа. Това също така означава увеличаване на класациите в търсачките, тъй като Google предпочита фалшивите уебсайтове пред незащитените.

Ако току-що започвате с вашия уебсайт, получавате платформа за организиране. Това означава, че можете да тествате сайта си, преди той да излезе на живо. Тествайки вашия сайт, можете да проверите неговия външен вид и усещане и да можете да откриете проблеми, преди да излезе публично.

Liquid Web взима сериозно техните услуги за управление на WordPress хостинг. Те актуализират вашата инсталация на WordPress и гарантират, че вашите приставки не са оставени сами. Liquid Web гарантира, че плъгините не влизат в конфликт във вашата платформа, като автоматично ги актуализират в отделна среда. Ако всичко е наред, тогава плъгините се актуализират на производствения сайт.

iThemes Sync Pro също е включен. Тя ви дава възможност да наблюдавате времето за работа или престоя на вашия сайт. Също така ви позволява да преглеждате и проследявате данни от Google Analytics. iThemes Sync Pro ви дава възможност да проверявате SEO състоянието на публикациите и да контролирате какво клиентите ви всъщност могат да виждат в административното табло на WordPress администратора. Всички те могат да бъдат направени в рамките на едно място.

На скоростта се придава значение, като се използват твърди дискове (SSD) вместо традиционните механични задвижвания. Това означава по-бързи скорости за зареждане на уебсайтове поради използването на първия, за разлика от втория. Изображенията също се компресират автоматично чрез и плъгин за оптимизиране на изображението. Отново това означава, по-бързи скорости на зареждане поради по-ниски размери на файлове с изображения.

Нямате преглед на страници или ограничения на трафика с всички планове за управляван WordPress хостинг. По този начин не се таксувате за броя на показванията на страници и не се таксувате за такси за натрупване. Това е добро нещо, ако имате много зрители на уебсайтове и ако наближава пиковият сезон.

Когато става дума за обещания, те имат 100% гаранция за продължаване на мрежата. Голямо обещание да направя! Те също имат 100% гаранция за продължаване на мощността. Плюс това, те ви дават 30-минутна гаранция за подмяна на хардуер.

Опции за поддръжка

Liquid Web ви предоставя различни опции за поддръжка. Те включват следното:

 • Поддръжка по телефона
 • Онлайн чат на живо
 • Представяне на билети
 • Знание
 • Инструменти за поддръжка

Базата знания съдържа уроци, които ще ви помогнат да поддържате и работите със своите сайтове и акаунти. Средствата за поддръжка включват IP Checker, SSL Tool и DNS Tree. Първият IP Checker ви позволява бързо да преглеждате IP на устройството си. Инструментът за SSL ви позволява да проверите валидността на SSL и друга информация. Инструментът DNS Tree ви дава възможност да преглеждате DNS записи в дървова диаграма.

Течният уеб обещава много, що се отнася до тяхната услуга за поддръжка на клиенти. телефон & Поддръжката за чат е на разположение 24/7 и според тях можете да получите помощ в рамките на минути. Първоначалната гаранция за време за реакция на бюрото за помощ е 30 минути. Ако пропуснат тази 30-минутна марка, ще ви кредитират 10 пъти сумата, в която са я пропуснали.

Има и 30-минутна гаранция за подмяна на хардуер. След като бъде намерен дефектен специализиран сървър, той ще бъде заменен в рамките на 30 минути или по-малко. Ако отнеме повече от посочената гаранция, ще ви кредитира 10 пъти повече от допълнителното време.

Обещаха много, нали? Но дали са се съобразили с това? Според повечето рецензии всъщност са го направили. Еха! Техните клиенти и техническа поддръжка са много познавани както по лесни, така и по сложни проблеми. И много се радваха да помогнат на клиентите. Това е голям плюс за Liquid Web.

Професионалисти

Има много предимство, когато става въпрос за регистрация с Liquid Web. По-долу са някои от тях:

Без ограничения на трафика

Те не начисляват такси за преглед на страници или такси за натрупване. Можете да имате неограничен обем на трафика на уебсайта си и няма да се притеснявате от обстрелването на допълнителни пари.

100% гаранция за ненавременна работа

Те се уверяват, че вашият уебсайт е до 100% от времето. Ако не, ще ви кредитират 10 пъти престоя.

Отлична поддръжка на клиенти

Те предоставят отлична услуга за поддръжка на клиенти, която повечето клиенти обичаха. Плюс това ще ви кредитират 10 пъти сумата, която сте пропуснали, ако не са отговорили на билети в HelpDesk в рамките на 30 минути.

Безплатни архиви

Получавате автоматично ежедневно архивиране, което се съхранява извън сайта за около 30 дни. Това е полезно, когато уебсайтът ви изпадне в проблеми. Можете веднага да възстановите резервното копие с едно щракване. Лесно е 1-2-3.

Безплатен SSL сертификат

Получавате автоматичен SSL сертификат за всеки сайт, който поръчате с Liquid Web. Това означава, че трябва да подсигурите уебсайта си и да подобрите класирането му в търсачките. Това е двойна химия!

Напълно управляван WordPress

Освен обновяване на вашия уебсайт WordPress, плъгините се управляват и за вас. Приставките се тестват, ако са в конфликт помежду си. Това се прави в отделна среда. Ако по време на теста не възникне конфликт между плъгини, тогава той се разполага в производствения сайт.

Безплатен сайт за постановка

Преди да разгърнете уебсайта си, трябва да се уверите, че е в оптимално състояние. По този начин сайтът за безплатни постановки ви позволява да тествате сайта си, преди да станете на живо. Това гарантира по-добро потребителско изживяване за зрителите на уебсайтове.

Против

Не е евтино

Най-евтиният план за управляван хостинг на WordPress е 99,00 USD на месец. Това не е евтина цена. Ако тепърва започвате, може да не можете да си позволите разходите (но това е определено оправдано).

заключение

Те са страхотни, не е много друго да се каже. Ако можете да спестите разходите, никога няма да погледнете назад!

SummaryReviewer Matthew RogersДата на преглед 2018-08-28Преглед на артикул Течен WebAuthor Рейтинг 41star1star1star1starсивИме на продукта Течна WebPrice
99 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map