Преглед на HostUpon


Обща класация

Най-евтин план
USD $ 2,95 / месец (намаление от $ 7,95)

HostUpon наистина е един от най-добрите канадски уеб хостове, на които се натъкнахме, комбинацията от достъпни цени, неограничено пространство на диска, 30-дневна гаранция за връщане на парите и канадските продажби и поддръжка ги правят непроменени!

Обикновено разглеждаме следните 4 аспекта на уеб хост, за да определим цялостното му качество: Лесна употреба, скорост (на глобално ниво), поддръжка и време за работа. HostUpon ги ноктите всички, особено подкрепа!

Причини да изберете HostUpon

Нека започнем с това, което считаме за най-добрите характеристики на HostUpon, тези, които веднага им дават предимство пред конкуренцията. За по-голямата част от хората, които търсят приличен уеб-домакин, следното бързо обобщение е достатъчно, за да ги убеди, че HostUpon е този, с когото трябва да отидете.

 1. Сървъри в Канада: Със супер бърз сървър в Торонто, ако целевата ви аудитория е в Канада, скоростта няма да е проблем. Ако все пак почувствате нужда да се разширите, те също имат 3 сървъра в САЩ.
 2. Поддръжка, базирана в Канада 24/7: Докато повечето компании възлагат подкрепата си за по-евтини страни, HostUpon е една от малкото, които все още имат своята подкрепа в Канада, ние смятаме, че това само по себе си прави доста основание за регистрация с тях
 3. Безплатно име на домейн: Ако се регистрирате за хостинг, можете да регистрирате безплатно вашето .ca или .com име на домейн!
 4. 30-дневна гаранция за връщане на парите: Не сте доволни по някаква причина? Няма проблем, няма какво да губиш.
 5. Неограничен брой сайтове: Дори най-основният им план позволява множество уебсайтове, в случай че се чувствате амбициозни.

Наистина е безмозъчен. Що се отнася до разходите, те имат 3 хостинг плана, най-достъпният им план започва от само $ 2,95 / месец (намаление от $ 7,95)!

HostUpon хостинг изследвания

Прегледът: Достъпен висококачествен хостинг с канадска поддръжка!

Intro + Кратка история

HostUpon е със седалище в Торонто, Канада. Основан от Алфез Велджи през 2007 г., той се зае да създаде уебсайт за хостинг в Канада за всички големи бизнес и лични уебсайтове по целия свят..

Ангажиментът им се състои както в бързината и сигурността на хостинг услугата, така и в най-ниските възможни цени за постигането на това. HostUpon непрекъснато се развива, усъвършенства и иновации, за да поддържа тяхната достъпност, като същевременно предоставя най-доброто от най-доброто обслужване.

Тази страст доведе до достъпен уеб хост, но се чувства висок клас, голяма част от това е свързано с техния екип за канадска поддръжка, те не разполагат с аутсорсинг и това наистина им се отплати! Нека да стигнем до някои от основните предимства на хостинга с HostUpon.

Плюсове на HostUpon

поддържа

Потребителската поддръжка на HostUpon е едни от най-добрите в бизнеса. Подкрепящият персонал е разположен на едно и също място, където данните са със седалище – Торонто. Те не само са там, но и са достъпни денонощно. Техният екип за поддръжка на клиенти е много полезен, много квалифициран в това, което правят и изключително професионален във всеки начин. Те се стремят към възможно най-краткото време на изчакване, предлагайки няколко различни възможности за поддръжка, включително чат на живо, билет за поддръжка или телефонна поддръжка. Огромната им база данни от полезни уроци и информация може да намали нуждата ви от тяхната поддръжка на първо място, това е наистина много впечатляващо!

Частна собственост

Друг професионалист на HostUpon е фактът, че е частна компания. Това, че е частна собственост, означава, че HostUpon не се влияе от интересите на никоя външна страна. Собствениците на компанията работят във фирмата и по този начин те са в състояние да запазят своите ангажименти и цели, за да помогнат на всички собственици на сайтове.

Ценообразуване

Страхотно нещо за HostUpon е множеството достъпни планове, които предлагат. Въпреки че цените им падат в съответствие с повечето домакини, които са с бюджет (не могат да се объркат с $ 3.36 / месец), предлаганата от тях стойност е тази, която ги разделя. Функциите, включени в дори и най-основните планове, карат вашият долар да върви по-далеч. С други компании, за да имате достъп до атрактивни функции като безплатен домейн за цял живот и неограничен имейл адрес, ще трябва да закупите по-скъп пакет, за да започнете с.

Uptime

HostUpon запази страхотно време за работа през годините, в които захранва сайтове. HostUpon предлага 99,9% гаранция за ъптайм за всеки един пакет, който предлагат. Въпреки че не е задължително да рекламират какво се случва, ако то изпадне под този номер, ние имаме лъжичка. Всичко, което трябва да направите е да изпратите билет за проблема, за да получите отстъпка от таксата за следващия си месец! За щастие те не са известни с много прекъсвания, така че нуждата от това може дори да не възникне. Като цяло клиентите рядко се оплакват от лошо ъптайм от HostUpon.

Нека да преминем към списък с любимите ни функции (някои се предлагат и от други хостове, но все пак е доста списък).

Характеристика

Някои от най-големите функции, открити в хостинг плановете на HostUpon, включват:

 • Безплатно име на домейн за цял живот
 • Неограничен брой имейл акаунти и MySQL база данни
 • 24/7 поддръжка
 • Безплатна миграция на уебсайтове
 • Инсталатор за над 360 скрипта
 • Безплатно създаване на уебсайт
 • CA и US сървъри (което означава, че дори и да искате да ги използвате като уеб хост за Бразилия, производителността все още ще бъде много прилична)
 • Гарантирано връщане на парите
 • 99% гаранция за продължаване
 • Контрол на акаунта чрез уеб браузър
 • SSL хостинг сървъри
 • Обща намеса на шлюза
 • Корен и рестартирайте достъпа
 • Частни сървъри за имена
 • Неограничена честотна лента
 • Неограничен трансфер на данни

заключение

HostUpon заслужава похвала, те са местни, грижат се, изключително достъпни са и имат подкрепа в Канада … Опитайте ги, няма да съжалявате! Уеб хостове като тези правят изграждането на уеб сайт плавен процес!

SummaryReviewer Matthew RogersReview Date 2019-11-25Reviewed Item HostUponAuthor Рейтинг 51star1star1star1star1starИме на продукта HostUponPrice
USD 2.95

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector