Преглед на HostPapa

Лого на HostPapa


Обща класация

Най-евтин план
CAD $ 3,36 / месец – AUD $ 3,36 / месец – USD $ 3,95 / месец

Този преглед е фокусиран върху HostPapa като уеб хост за Канада, но по-голямата част от прегледа се прилага и ако искате да ги използвате за друга държава. HostPapa е през и през канадски, техните централи и центрове за данни са както в Торонто, така и те таксуват в CAD (което е трудно да се намери в наши дни, тъй като повечето уеб хостове таксуват в USD). С удоволствие ги препоръчваме като страхотен доставчик на уеб хостинг за Канада (Въпреки че като цяло те са чудесен избор за всяка страна)!

Обикновено разглеждаме следните 4 аспекта на уеб хост, за да определим цялостното му качество: Лесна употреба, скорост (на глобално ниво), поддръжка и време за работа. HostPapa вкара много високо по всички точки!

Причини да изберете HostPapa

Да започнем с това, което считаме за най-добрите характеристики на HostPapa, тези, които веднага им дават предимство пред конкуренцията. За по-голямата част от хората, които търсят приличен уеб-домакин, следното бързо обобщение е достатъчно, за да ги убеди, че HostPapa е този, с когото трябва да отидете.

 1. Сървъри в Канада: За много хора това е най-важният момент за решение. По-голямата част от уеб хостовете, рекламиращи като „канадски“ уеб хостове, имат само сървъри в САЩ. HostPapa всъщност има сървъри в Канада (Торонто да бъде конкретен), което означава по-малко време за зареждане за канадска аудитория.
 2. 24/7 поддръжка: Супер полезно и това е по телефон, чат и билети, изборът е ваш. Те дори предлагат 30-минутни сесии един на един, за да ви помогнат да се настроите правилно.
 3. Много безплатни неща: Безплатно име на домейн, безплатни SSL сертификати, безплатна интеграция в CDN, безплатна миграция на уебсайтове … ние го обичаме!
 4. 30-дневна гаранция за връщане на парите: Не сте доволни по някаква причина? Няма проблем, няма какво да губиш.
 5. Изобилие от дисково пространство: Основният им план идва със 100 GB, достатъчен за захранване на голям магазин за електронна търговия … скоро няма да ви липсва дисково пространство.

Наистина е безмозъчен. Що се отнася до разходите, те имат 3 хостинг плана, най-достъпният им план започва от само CAD $ 3.36 / мес!

HostPapa хостинг изследвания

Преглед на HostPapa

HostPapa е частна компания, която се фокусира върху предоставянето на хостинг услуги, включително споделени, дистрибуторски и виртуални частни сървъри (VPS). Компанията е основана през 2006 г. от Джейми Опалчук. Главното им седалище е със седалище в Канада, като повечето от клиентите им също пребивават в Канада.

HostPapa поема сериозно корпоративната отговорност. Те са една от първите канадски уеб хостинг компании, които поеха ангажимент да станат зелени. Те вземат предвид мерките за опазване на околната среда, като използват 100% зелена възобновяема енергия. Техните уеб сървъри, офис помещения и центрове за данни са захранвани от възобновяема енергия.

Компанията е получила както корпоративни, така и индустриални награди. Те имат акредитация от Better Business Bureau (BBB). От 2013-2016 г. те получиха награда от печалба 500 като една от най-бързо развиващите се компании в Канада.

Ценообразуване

Ще преминем през плановете по-долу, ще забележите, че цените са по-високи тук … това е нормалното ценообразуване, което HostPapa има, но преминавайки през една от връзките ми за преглед, можете да вземете план само за $ 3,36. Сега, нека бъдем изглеждащи, HostPapa предоставя три типа планове за уеб хостинг. Те се наричат ​​„Starter“, „Business“ и „Business Pro“.

Уеб хостинг на HostPapa

Най-евтиният стартов план струва CAD 3,95 на месец, ако плащате за 36 месеца предварително. Това обаче ще ви струва 4,95 CAD и 5,95 CAD на месец, ако плащате съответно поне 24 месеца и 12 месеца. С техните планове не можете да изберете начин на плащане за месец на месец.

Планът за начинаещи ви дава възможност да хоствате два уебсайта във вашия хостинг акаунт. Плюс това, те ви осигуряват място за съхранение на стойност 100 GB. Хубавото в това е, че предлагат неограничена честотна лента. Това означава, че можете да прехвърляте неограничени данни от сървъра до устройството, изискващо данните. Най-евтиният план ви предоставя и безплатна регистрация на имена на домейни, ако изберете планове, които са 12 или повече месеца.

HostPapa ви дава възможност да изградите уебсайт в рамките на няколко минути със своя лесен за използване инструмент за създаване на уебсайтове. Нямате нужда от кодиране или опит в проектирането, за да създадете свой собствен уебсайт. Той има възможност за плъзгане и пускане и ви предоставя разнообразие от джунджурии и приложения. В допълнение, те предоставят стотици зашеметяващи шаблони на уебсайтове, подходящи за различни ниши. Те осигуряват лесни за управление контролни панели и HostPapa табла за управление на всички продукти и / или услуги, които сте използвали.

Ако обичате уебсайтове, базирани на WordPress, тогава HostPapa е хостинг компания за вас. Можете да инсталирате повече от 400 приложения с инсталационни функции с едно кликване. Тези приложения включват WordPress, Joomla и различни инструменти за малък бизнес.

Ако искате да мигрирате вашия уебсайт, HostPapa ще ви помогне да го направите безплатно. И ако вашият уебсайт обработва чувствителна информация, компанията предоставя и безплатен SSL за шифроване на Let Let’s Encrypt. Това е добре както за защита на чувствителна информация, така и за подобряване на класирането на уебсайта ви в търсачки като Google, Yahoo !, и Bing.

Потребителското изживяване е превъзходно, тъй като HostPapa осигурява подобрена производителност на уебсайта чрез комбинация от изумителни мрежи за доставка на Cloudflare и SuperMicro сървъри. Чрез мощните си сървъри потребителите няма да изпитват изоставане и няма да забележат индикации за лоша производителност на уебсайта. В допълнение, те обещават 99,99% продължаване, което ви помага да избегнете сривове и прекъсвания на уебсайта.

Опции за поддръжка

Невероятно, колкото изглежда, HostPapa ви предоставя почти всички възможности за поддръжка на клиенти:

 • Можете да им се обадите по телефона,
 • Можете да изпратите писмо за факс,
 • Можете да ги изпратите чрез имейл,
 • Можете да се свържете с тях чрез поддръжка на чат на живо,
 • Можете да изберете базата от знания за самопомощ и видео уроци,
 • Можете да скочите на седмичен уебинар за повече знания,
 • Можете да проверите състоянието на мрежата чрез уебсайта им и
 • Можете да изберете безплатна и ексклузивна тренировка за видео едно по едно с експерт от HostPapa.

Базата знания за самопомощ на компанията и видео уроци са достатъчни, за да ви помогнат да научите как да стартирате и работите на сайта си. Те се гордеят с предоставянето на 24 × 7 услуга за поддръжка на клиенти чрез имейл, представяне на билети за поддръжка, чат на живо, телефон и факс.

Едно уникално нещо за HostPapa е предоставянето им на уеб страница, която включва мрежовия статус на компанията. В тяхното състояние на мрежата можете да проверите дали компанията претърпява прекъсвания на услугите, нарушения на услугите и различни проблеми с техните продукти и / или услуги.

Например, можете да проверите дали има проблем със FTP услуги, контролни панели за DNS, услуги за доставка на поща, услуги за база данни mySQL и други подобни. Страницата им за състоянието на мрежата включва също графици за планирана поддръжка. Всичко това е много полезно за собственици на уебсайтове като вас. Тя ви позволява да планирате и мислите предварително, когато става въпрос за вашия уебсайт.

Що се отнася до отзивите, HostPapa е ясен победител. Повечето потребители изпитаха страхотна поддръжка на клиенти, която предостави насоки за отстраняване на неизправности според техните нужди. Почти във всеки преглед се казва, че екипът за поддръжка е много професионален и навременен. А някои дори казват, че екипът им за поддръжка на клиенти надхвърли очакванията на потребителите.

Професионалисти

Регистрирането с HostPapa има ясни предимства. Ето някои от тях:

Безплатна регистрация на домейни

Ако изберете планове, които се изплащат 12 месеца (или повече) предварително, можете да получите безплатна регистрация на домейн. Това означава, че можете да създадете собствено име на домейн безплатно. Това може да ви спести няколко долара, тъй като не е необходимо да плащате за името на домейна на вашия уебсайт.

Неограничена честотна лента

Когато вашият уебсайт получи хиляди или дори милиони потребители на ден, ще ви трябва огромно количество честотна лента. С началния план на HostPapa получавате неограничена честотна лента, която ви позволява да настанявате множество потребители на уебсайтове през целия ден.

Безплатни Да шифроваме SSL

В днешно време потребителите стават все по-бедни. Шифроването на уебсайтове и сигурността са се превърнали в общо основание за повечето собственици на уебсайтове. HostPapa ви предоставя безплатен шифроване на SSL на Let, което прави уебсайта ви по-защитен. Можете да защитите чувствителната информация на потребителите си, когато изберете тази функция.

Отлична поддръжка на клиенти

Удивителна услуга за поддръжка на клиенти се предоставя от HostPapa. Освен многобройни опции да се свържете с тях за поддръжка от висок клас, можете да изберете и безплатна тренировка едно на едно. Това може да бъде много ценно, особено ако не знаете въжетата на уеб хостинга и управлението на cPanel.

30-дневна гаранция за връщане на парите

Няма зададени въпроси. Ако не сте доволни от обслужването им, те ви предоставят 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това е полезно за начинаещи, които изпробват множество хостинг доставчици, преди да се ангажират с една компания.

Инсталиране на приложения с едно щракване

С техния интерфейс вие можете да инсталирате много приложения, като избирате от над 400 налични инструмента. Инструментите за малък бизнес са включени в пакета и той също се предлага с WordPress и Joomla. Ако нямате опит с кодирането, използването на функции за инсталиране с едно щракване определено може да ви помогне да създадете уебсайтовете си.

Против

Няма имейл акаунти в основния план

Планът за начинаещи не ви предоставя пощенски кутии за вашия уебсайт. По този начин трябва да изберете следващия план, за да получите неограничени имейл акаунти. Планът за начинаещи може да не е за вас, особено ако имате нужда от имейл акаунт в името на вашия домейн (напр. [email protected]).

заключение

Имитирайки обобщението в горната част, HostPapa определено е чудесен избор, силно се препоръчва. Скоростни сървъри в Канада, CAD цени, отлична поддръжка на клиенти, централен офис в Торонто … това не е просто!

SummaryReviewer Matthew RogersReview Date 2019-11-23Reviewed Item HostPapaAuthor Rating 51star1star1star1star1starИме на продукта HostPapaPrice
3.36 CAD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map