Преглед на HostPapa: Защо само 20-ти от 30 уеб хостинга?

homepapa начална страница


HostPapa е домакин на над 500 000 уебсайтове в своите центрове за данни в САЩ и Канада.

Това е впечатляващо, като се има предвид, че те са само от 2006 г. (основана от Джейми Опалчук).

Едно от потенциалните обяснения за метеоричния им възход биха могли да бъдат различните им възможности за обслужване на клиенти, предлагащи телефонна поддръжка на няколко различни езика, включително английски, френски, испански и немски за вътрешни и международни клиенти.

Те трябва да правят нещо правилно, за да са се разраснали толкова бързо през последните няколко години.

За да разберем, закупихме HostPapa „Starter Plan“ през юни 2015 г. Създадохме прост уебсайт на WordPress. Можете да се потопите в неговите подробни статистически данни за ефективността, включително продължителност и скорост (кликнете върху „История“ за повече информация).

Нека да разгледаме как те измерват спрямо тридесетте други отзива, които направихме досега:

Плюсове на използването на HostPapa хостинг

След като се регистрирахме, ние бяхме развълнувани да видим какво ги кара да текат. Какво би могло да предизвика толкова бързо изкачване?

В началото бяхме приятно изненадани от страхотното им време за изпълнение (както ще видите). Те също предлагат множество възможности за поддръжка на клиенти, от които да избирате.

Дотук добре! Но могат ли да живеят до свръх? Нека да разгледаме.

1. Добро време

Радваме се да съобщим, че времето на HostPapa е добро от първия ден.

Те са публикували 24-месечна средна продължителност от 99,95%.

Въпреки че звучи банално и очевидно, ще се изненадате колко много уеб хостове се борят с най-основополагащия елемент на действително хостинг на уебсайт – поддържане на проклетото нещо живо!

Последно 12-месечно средно време за изпълнение:

 • Средно време за януари 2020 г.: 99,99%
 • Средна продължителност на декември 2019 г.: 100%
 • Средно време за ноември 2019 г.: 99,88%
 • Средно време за октомври 2019 г.: 99,70%
 • Средна продължителност на септември 2019 г.: 100%
 • Средна продължителност на август 2019 г.: 99,94%
 • Средна продължителност на юли 2019 г.: 99,95%
 • Средна продължителност за юни 2019 г.: 99,98%
 • Средна продължителност на май 2019 г.: 100%
 • Средно време за април 2019 г.: 100%
 • Средно време за март 2019 г.: 99,99%
 • Средно време за февруари 2019 г.: 99,63%

Последните 24-месечни статистики на HostPapaСредно време за работа на HostPapa | Вижте статистиката

2. Над средната скорост за индустрията

Времето на HostPapa беше страхотно и скоростта на зареждане на страниците им също е прилична.

През последните 24 месеца те имаха време за зареждане на страницата, за да публикуват 705 мс, което надвива стандартния за нашата индустрия резултат.

Последно 12-месечно средно време за зареждане:

HostPapa за последните 12 месеца подробна статистикаСредна скорост на HostPapa 2019-2020 | Вижте статистиката

3. Обширни възможности за поддръжка

HostPapa предлага широки възможности за поддръжка, за да помогне на клиентите по различни начини.

Можете да разглеждате огромната им библиотека от видеоклипове за самопомощ. Те предлагат денонощна поддръжка чрез телефон, поща, имейл и дори факс (!).

Те предоставят телефонна поддръжка в 18 държави (което може би е най-многото, което сме виждали от всяка компания). Те са единствените домакини, които предоставят поддръжка на различни езици, включително английски, френски, испански и немски.

Като че ли това не е достатъчно, те също така предоставят интересна функция за поддръжка, която ви позволява да се свържете в сесия едно на едно с „Papa Squad Experts“, които по същество са ръководени накратко, използвайки видео или телефонна конференция (също – това е най-добрата поддръжка на клиенти заглавие някога !!).

По време на нашето лично разследване получихме отговор за по-малко от минута от техния персонал. Отговорите на въпросите бяха предоставени в рамките на скромни две минути.

Като цяло опитът ни с Gezim V, представител на нашия клиент, беше доста добър.

Поддръжка на HostPapa

4. Функции за активна защита

Споделените хостинг планове на HostPapa идват с активирана защита от спам Panda Cloud, както и сървърна защитна стена, наблюдение и откриване на проникване. Над 37 000 уебсайта се хакват ежедневно, така че проактивните мерки за сигурност на HostPapa са успокояващи.

Техният бизнес Pro план също предлага допълнителни функции, включително защита на поверителността на домейна, безплатен SSL сертификат, специален IP адрес и автоматизирани резервни копия на уебсайтове.

Последното нещо, за което трябва да се тревожите, са подробности за сигурността като защита от спам. Хубаво е някой друг да гледа гърба ти.

5. 30-дневна гаранция за връщане на парите & Миграция на сайтове

HostPapa предлага стандартна 30-дневна гаранция за връщане на парите за повечето от хостинг плановете им.

В допълнение, те с удоволствие ще ви помогнат да прехвърлите съществуващ уебсайт от друг хост (като същевременно ще хвърлите и безплатно име на домейн).

6. Добра стойност за цената

Основните цени на HostPapa започват от $ 3,95 за първите три години. Ако предпочитате само да се регистрирате за година или две, това ще е около долар допълнително и в двата случая.

Цени за HostPapa за една, две и три години

Тази цена е по-ниска и за новите клиенти. Това означава, че ценовете за подновяване ще се увеличат до $ 7,99 / месец при същия този стартов план. Така че не най-добрите новини като цяло, но доста често срещани.

Добрата новина е, че те влагат много стойност за това първоначално ценообразуване. Получавате два уебсайта в сравнение само с един, който повечето други хостове предлагат. Освен това получавате безплатна регистрация на домейни, 100 GB SSD съхранение и неметрирана честотна лента.

Доста добре, нали?

Но това не е всичко. Ще получите и техните „Основни функции“, които включват безплатна миграция на уебсайт, Cloudflare CDN, SSL сертификат и достъп до техните 400+ приложения и създател на уебсайтове.

Като цяло, това е доста добра стойност. Други хостове биха ви накарали да платите за тези неща, лесно изтласквайки месечната цена нагоре над този първоначален диапазон от 3,95 долара на месец.

Минуси от използването на HostPapa хостинг

Разбира се, HostPapa имаше добри резултати при работа и прилична скорост.

За съжаление, други клиенти не споделят същия положителен опит като нас. Има и някои проблеми със скритите такси, свързани с това колко „безплатни“ са гаранцията за връщане на парите и настройката на уебсайта.

Погледни.

1. Лош опит на клиентите с поддръжка

Лично опитът ни за поддръжка на клиенти премина безпроблемно.

Когато проведохме фонова проверка на това как другите клиенти разглеждат техните широки възможности за поддръжка, картината не беше толкова розова.

Въпреки ОГРОМНИЯ брой налични опции или пътища за достигане до HostPapa, общото клиентско изживяване средно е под номинала.

2. Допълнителни такси

Повечето уеб-домакини ще настроят вашия уебсайт безплатно. Повечето уеб-домакини ще предлагат и „безплатна гаранция за връщане на пари.“

Явно две права грешат …

Ако поискате възстановяване на сумата по време на този 30-дневен прозорец, те ще Ви таксуват такса за настройка в размер на 29,95 долара при анулиране.

Това означава, че технически това не е „безплатна“ гаранция за връщане на пари и не е и „безплатна“ настройка на уебсайт.

Така че благодаря, но не благодаря.

Преглед на хостинг плановете на HostPapa + бързи факти

По-долу е кратък преглед на трите споделени хостинг плана на HostPapa.

Моля, обърнете внимание: Цените обикновено се колебаят и тези ниски рекламирани цени изискват тригодишна регистрация.

Цени и планове на HostPapa

Начален план струва $ 3,95 на месец. Този план ви позволява да хоствате два уебсайта, безплатна регистрация на домейни, осигурява 100 GB дисково пространство и „неограничена” честотна лента. Освен това получавате всичките им „Основни функции“, включително безплатна миграция на сайтове, Cloudflare CDN, SSL сертификат и достъп до 400+ уеб приложения.

Бизнес план също струва $ 3,95 на месец. Този ви позволява да хоствате неограничени уебсайтове, безплатна регистрация на домейни, неограничено пространство на диска и неограничена честотна лента. Той също предлага основните функции, както и разширени функции като неограничени добавъчни домейни, имейл акаунти и бази данни MySQL.

Бизнес Про план струва $ 12,95 на месец. Получавате неограничен брой уебсайтове, безплатна регистрация на домейни, неограничено SSD съхранение, честотна лента, плюс съществени и разширени функции. Освен това получавате определени подобрения на производителността като ракетни бързи сървъри и неограничени страници за създателя на техния уебсайт. Ще получите и автоматично архивиране на сайтове, Premium Wildcard SSL и поверителност на домейна.

 • Лесно регистриране: Много лесен процес на регистрация.
 • начини за плащане: Кредитна карта, Paypal.
 • Скрити такси и клаузи: Рекламираната цена е само за първия срок на плащане. Подновяването е много по-скъпо. Ще ви бъде начислена такса за настройка в размер на 29,99 долара, ако се възползвате от тяхната политика за възстановяване.
 • Upsells: Няколко ъпдейта.
 • Активиране на акаунт: Активирането може да отнеме известно време.
 • Опит с контролен панел и табло: cPanel.
 • Инсталиране на приложения и CMS (WordPress, Joomla и др.): Инсталатор с едно щракване, за да инсталирате популярни приложения и CMS.

Препоръчваме ли HostPapa?

За съжаление не го правим.

Продължителността им беше добра и скоростта прилична. Те разполагат с ТОН от различни възможности за поддръжка и ние лично имахме положителен опит.

Копаейки по-дълбоко, установихме, че опитът за поддръжка в целия борд е твърде непоследователен. И има твърде много скрити такси, които правят трудните им „ниски“ цени за промоция трудно.

Просто има твърде много други добри уеб хостове там, които ви дават по-добър удар за вашия долар.

Какъв е опитът ви с HostPapa? Бихме искали да чуем за него, без значение дали е положително или отрицателно (стига да е прозрачно и честно).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector