Преглед на Arvixe


Обща класация

Най-евтин план
USD $ 7 / мес

Arvixe: Бързо обобщение за хора без време (почти всички от нас)

За съжаление, накратко, не препоръчваме Arvixe по няколко причини. Основните причини са бързината и подкрепата (огромен провал!). Нека да преминем през няколко проблема, които открихме …

скорост: Arvixe има само център за данни в САЩ, което означава, че почти всеки друг сайт, хостван по-близо от САЩ, ще бъде по-бърз (ако използват приличен хост). Освен това Google наистина не харесва бавните сайтове, така че може да навреди на потенциалните ви класирания и видимостта онлайн.

Поддържа: Няма поддръжка по телефона и няколко лоши отзиви и теми във форума, които се оплакват от поддръжката на Arvixe …

Ценообразуване: Можете да получите най-ниската цена само ако се заключите за няколко години, което не е идеално (а $ 7 / месец всъщност не е толкова евтино).

Така че това, което всъщност казваме е … има много по-евтини уеб хостове, които са много по-добри и имат сървъри в Канада. Например, любимият ни в момента е HostPapa. Те са зелени, имат бърз център за данни в Канада, щабът им е в Канада, зареждат се в CAD ($ 3,36 / мес.), А допълнителен плюс е, че предлагат повече функции от Arvixe на почти половината от цената. Тяхната подкрепа е втора за никой! Обърнете внимание на нашия преглед на HostPapa.

Все още се интересувате от Arvixe, продължете да четете по-долу.

Изследване на Arvixe

Преглед на уеб хостинг на Arvixe

Агенции като нас се нуждаят от добър доставчик на уеб хостинг, който няма да подведе клиентите ни. В нашето търсене на най-добрия доставчик на услуги, ние изпробвахме много компании и знаем кои да използваме и кои да избягваме.

Ако търсите компания за уеб хостинг за Канада и попаднахте на Arvixe, ето какво помислихме …

Въведение в Arvixe

Arvixe е уеб хостинг компания, която стартира в Калифорния, по-специално в Сан Луис Обиспо. Арванд Сабетиан намери компанията през 2003 година.

Тогава тя е придобита от Endurance International Group (EIG) през 2014 г. EIG всъщност притежава други хостинг компании като HostGator и BlueHost. Центровете за данни на Arvixe могат да бъдат намерени на различни места като Амстердам, Хонконг и Далас, Тексас.

Въпреки че са придобити от EIG, който притежава BlueHost и други гиганти на хостинг компания, не ви препоръчваме да се регистрирате с тях. По-добре е да насочите парите си към други доставчици на уеб хостинг услуги, които ви предоставят това, от което се нуждаете. И имаме различни причини, поради които не предлагаме да давате парите си на Arvixe в замяна на тяхната услуга.

Но преди да свалите думата си от прилепа, ще ви покажем различните пакети, плюсове и минуси на Arvixe.

Ценообразуване

Пакетите и функциите на Avixe за уеб хостинг на Linux включват „Personal Class” и „Personal Class Pro”. Те могат да се видят по-долу:

Цени на Arvixe2

Най-евтиният уеб хостинг план на Linux се нарича „Лична класа“. Той струва $ 7,00 на месец и автоматично се подновява всеки месец, освен ако не анулирате абонамента.

В този пакет автоматично получавате неметрирано дисково пространство и месечен трансфер на данни, това означава, че не се таксувате за количеството пространство или честотна лента, което реално използвате. Според Arvixe обаче „неметално не означава безкрайност“. Необходимо е клиенти като вас да спазват техните Общи условия.

Можете да хоствате до 6 домена в най-евтиния пакет. Това означава, че можете да имате максимум 6 уебсайта в един хостинг акаунт. За всеки домейн имате немерен брой поддомейни. Плюс това получавате едно безплатно име на домейн със следните разширения: .com, .net, .tech, .space, .online, .website, .store, .site, .club, .us, .biz, .info,. мен, .co и .org.

Както при повечето хостинг пакети, Arvixe ви предоставя cPanel достъп за пълен контрол на вашата уеб хостинг среда. За лица с по-малко технически умения, пакетът Personal Class ви осигурява създател на уебсайт с едно щракване. Тази лесна за използване платформа за изграждане на уебсайт ви дава възможност да създадете уебсайт за минути, избирайки чрез разнообразни шаблони.

Имейлът е необходимост за повечето собственици на уебсайтове и Arvixe ви предоставя неметриран брой пощенски кутии. Това означава, че можете да създадете множество имейл акаунти за множество лица, отговарящи за вашия домейн или уебсайт.

За развитието на нещата този пакет предлага неограничени MySQL Бази данни. Това означава, че можете да се възползвате от плюсовете на MySQL, включително подобрена сигурност на данните, време на работа, производителност и гъвкавост. Пакетът за персонален клас ви позволява също така да се възползвате от PHP, Python, Perl и Ruby on Rails, наред с други. Много удобно, ако планирате да стартирате много уеб сайтове.

Ако се нуждаете от SSL сертификат за защита на чувствителна информация, можете да го закупите за допълнителна цена от 25,00 долара годишно. Това е важно за определени сайтове като магазини за електронна търговия, където е необходима чувствителна информация за приключване на транзакции.

поддържа

Arvixe ви предоставя различни опции да се свържете с тях за поддръжка:

  • Получете подкрепа, като изпратите билет тук.
  • Получете подкрепа, като посетите Център за поддръжка / база знания.
  • И получете поддръжка чрез онлайн системата за поддръжка на клиенти на живо.

Въпреки че Arvixe ви дава множество опции да се свържете с тях, те все още нямат стабилна система за поддръжка, както се вижда от различни отзиви на клиенти. Отнема около час, за да се върнат към въпросите и оплакванията на клиентите. След като ги накарате да отговорят на първоначалния ви въпрос, са необходими повече от 5 минути, за да отговорят между въпросите.

Това е много скъпо, особено когато използвате сайт за електронна търговия. Ако вашият сайт не работи, докато се опитвате да се свържете със система за бавна поддръжка, купувачите може да потърсят друг начин да закупят продукта, който им харесва. Те могат да бъдат разочаровани и да избегнат използването на вашия сайт за електронна търговия следващия път, когато се опитат да купят нещо.

Забележка: За да получите приоритетна поддръжка от Arvixe, трябва да плащате допълнителни $ 20,00 на месец.

Професионалисти

Основните планове на Arvixe ви осигуряват неметрирано дисково пространство и месечен трансфер на данни. Плюс това, те ви дават най-много 6 домена за най-евтиния план за уеб хостинг на Linux. Те също така ви дават ваучери за реклами от Google, Yahoo !, и Bing. В допълнение, те предоставят немерен брой имейл акаунти, които ви позволяват да давате пощенски кутии на множество лица, обработващи вашия уебсайт.

Що се отнася до вашата уеб сигурност, Arvixe предоставя блокер за спам, наречен SpamAssassin за имейли. За най-евтиния Linux план получавате и нощни актуализации за сигурност, откриване на груба сила и защитна стена. Arvixe ви позволява да прехвърляте или мигрирате текущия си сайт към техните собствени сървъри безплатно.

Против

Както бе посочено по-горе, не ви препоръчваме да излизате с Arvixe. Ето защо:

Лоша поддръжка на клиенти

На първо място, Arvixe не предоставя клиентска поддръжка по телефона. Те ви предоставят три възможности да се свържете с тях за поддръжка: подаване на билети, поддръжка на чат на живо и база знания за самопомощ.

Ранните отзиви на клиентите за Arvixe заявяват, че поддръжката на клиентите им е под средното ниво. Отнема час, за да стигнете до тях чрез чат на живо и отнема много време, за да отговорят между въпросите. Други отзиви посочват, че не са могли да отговорят на прости въпроси и са давали стандартни отговори, подобни на шаблони, вместо да отговарят на конкретната заявка.

Плюс това, те имат наистина скъпа система за поддръжка на приоритети. Само за да получите най-добрата поддръжка, която предлагат, трябва да плащате 20 долара на месец.

Заблуждаващи разходи

Най-евтиният план, който струва 7 долара на месец, може да бъде подвеждащ или само частично верен. Както се вижда от снимката по-долу, най-евтиният план струва само 7 долара, ако плащате за 24 месеца предварително. Това означава, че трябва незабавно да освободите 168 долара. Всъщност струва 10 долара на месец на месечна база.

Arvixe струва 2

Наистина неограничен

Както и при други уеб хостинг компании, „Неограничен” или „Неоценен” всъщност не означава безкрайност. Функциите все още съществуват до момента, в който прекалявате с процесора на Arvixe. Ето защо трябва да ги прочетете Условия за ползване. Според техните условия те могат да спрат акаунт, ако прекомерно използва ресурси на процесора и паметта и ако надвишава месечната квота за честотна лента. Това доказва нашето мнение, че „Безмерен“ или „Неограничен“ всъщност не се равнява на истинското му значение.

Ненадеждност

Когато вашият сайт изпитва престой, губите много трафик, клиенти и покупки. Престоите са твърде скъпи за собствениците на бизнес. По този начин за вас е важно да изберете уеб хостинг компании с 99,99% продължаване.

Потребителите на Arvixe често съобщават, че тя е ненадеждна и води до сайтове, които често се сриват. Много отзиви също заявиха, че Arvixe има големи прекъсвания дори след като заяви, че има 99,99% сървър на време.

Бавно време за зареждане

За съжаление, освен лошо време за работа, уебсайтовете на Avixe също имат бавно време за зареждане на страници. Може да мислите, че това е наред, тъй като така или иначе страницата ще се зареди. Но колко важна е скоростта на зареждане на страници за клиентите и за SEO?

На януари 2018г, Google обяви, че ще използва скоростта на страниците като фактор в класирането за търсене в мобилни устройства. Ако скоростта на зареждане на сайта ви е наистина бавна, определено ще загубите най-ценното си място в резултатите на гиганта на търсачките. Това води до по-малко трафик и по-малко клиенти.

Според Тензинг, скоростта се отразява и на удовлетвореността на клиентите. Бавното време за зареждане би довело до недоволни клиенти. И когато клиентите са недоволни, е по-малко вероятно да купят от вас. Освен това е по-вероятно да натиснат бутона за връщане, след като се натъкнат на сайт с бавна скорост на зареждане.

заключение

Както при всички марки, винаги има плюсове и минуси. Арвикс е един от тях. Плюсовете включват неограничено пространство на диска и месечен трансфер на данни, функции за сигурност и неограничен имейл акаунт. За цената на най-евтиния хостинг план обаче определено не си струва.

Така както споменахме в нашето обобщение, горещо ви препоръчваме да разгледате HostPapa, те предлагат много по-добро … е, всичко е по-добре наистина, разгледайте нашия преглед на HostPapa.

Обобщен рецензент Матю Роджърс Дата на преглед 2019-11-21Преглед на артикул ArvixeAuthor Рейтинг 21star1starсивсивсивИме на продукта ArvixePrice
USD 7

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector