Пантурски преглед

Panthur

Местно, опитно, страхотно представяне, но …


PanthurLogo

Обща класация

Най-евтин план
5 $ / месец

Panthur: Бързо обобщение за хора без време (почти всички от нас)

Въпреки че Panthur е добър домакин по австралийски стандарти, тяхната подкрепа е отзивчива (те са имали груба корекция, когато са били купени от Hostopia, но изглежда, че са нормални), цените им са доста конкурентни, а представянето им граничи с впечатляващи.

Но ако ги сравним с настоящия ни любим уеб хост SiteGround, ще забележите няколко разлики, като основните от тях са липса на глобални центрове за данни (те имат само 1 основен в Сидни, SiteGround има доста по целия свят, което ви дава глобален обхват), и липса на WordPress фокусирани хостинг планове (над 25% от целия интернет работи на WordPress и вероятно сайтът ви също ще бъде, така че е доста важно).

Така че накратко, нашата препоръка все още се отнася за SiteGround, а не за Panthur, тъй като SiteGround предлага 10 GB дисково пространство в основния им план, безплатен SSL, безплатен CDN, безплатни миграции, те имат множество центрове за данни по целия свят (глобален обхват) и те са официално препоръчани от WordPress (много малко хостове могат да твърдят това, това е доста впечатляващо), вижте нашия преглед на SiteGround тук!

Това се казва, ако искате да останете местни, Panthur е по-евтин в дългосрочен план и предлага повече от достатъчна производителност дори на основните им планове, за да поддържа безпроблемно функционирането на вашия сайт!

Изследвания на Пантър

Пантурски преглед

Panthur всъщност стартира като нетърговска организация, която предлага сигурни и бързи уеб хостинг услуги. Тъй като репутацията им нараства в индустрията и те придобиват все повече признание, Panthur започва да създава търговски решения за хостинг.

От 2009 г. много австралийски фирми скачат & използват надеждните австралийски уеб хостинг услуги на Panthur (и то с добра причина).

Хостинг услуги

В основата си Пантур предлага следните планове:

  • Икономичен уеб хостинг (бюджетна опция)
  • Бизнес уеб хостинг (препоръчителните планове)
  • Стелс уеб хостинг (за епично изпълнение!)
  • Хостинг на дистрибутори (ако сте уеб разработчик / дизайнер и искате да осигурите хостинг за вашите клиенти)

Вътре във всеки план те имат допълнителни планове, които ви позволяват да изберете най-подходящия хостинг за вашите нужди и бюджет. Всички те идват с автоматични резервни копия и безплатна услуга за възстановяване на diy в случай, че нещо се обърка, резервните копия стигат до 90 дни! Подобно на повечето хостове, те имат инсталатори с едно кликване за повечето от популарните CMS, което прави създаването на WordPress сайт например доста лесно!

Що се отнася до ценовите политики, Panthur е доста гъвкав. За всички хостинг услуги ще можете да плащате месечно, на всеки 6 месеца, всяка година, на всеки 2 години или на всеки 3 години. Ако решите да изминете разстоянието с Panthur и се абонирате за по-дълъг период от време, те предлагат отстъпки до 20%.

Икономичен уеб хостинг

Това е най-основното предложение, подходящо за малки и средни уебсайтове, които могат да се справят с прилично количество трафик. Сравнително е евтино, лично аз не бих хоствал форуми или сайтове за електронна търговия в този план, но е идеален за сайтове за малък бизнес. Можете да изберете от 3 подплана: Mini, Advanced и Professional.

Техният Mini план предлага 2 000 MB съхранение и 100 000 MB честотна лента, докато професионалният план ви осигурява 10 000 MB съхранение и 500 000 MB трафик. Разширеният план на Panthur е нещо средно. Цената за уеб хостинг на икономика започва от $ 5 на месец.

Бизнес уеб хостинг (нашата препоръка!)

Бизнес хостингът е второто им решение – все още достъпно – което идва с по-големи ресурси в сравнение с хостинг на икономиката. Това е този, който обикновено препоръчвам за всеки бизнес, той може да обработва много трафик!

Бизнес уеб хостингът също има 3 опции: бронз (от $ 20 на месец), сребро ($ 30 / месец) и злато ($ 60 / месец). Интересно при тези планове е, че те се различават само в пространството за съхранение, докато всичко останало, включително честотната лента, е неограничено. Това стеснява избора ви до един-единствен фактор, интелигентно как са го структурирали, прави процеса лесен дори и за по-малко техничните умения сред нас.

Стелт уеб хостинг

Stealth Уеб хостинг е форма на специализиран хостинг, предназначен за уеб сайтове и платформи с интензивно използване на ресурси, които получават много трафик (говоря за масивни сайтове за електронна търговия, форуми, сайтове на общността и т.н.). В пространството за съхранение това решение не се различава много от бизнес решенията. Но тя се откроява в изпълнение. Ето 3 плана:

  • Puma, 25 000 MB чист SSD памет, 4 GB RAM и 4 ядра на процесора. ($ 50 / месец)
  • Leopard, 50 000 MB SSD HDD, 6 GB RAM и 6 процесорни ядра ($ 100 / месец)
  • Panthur, 75 000 MB SSD HDD, 8 GB RAM и 8 CPU ядра ($ 150 на месец)

Това са някои умопомрачителни спецификации за сървър нали? Това показва колко сериозен е Panthur с техните хостинг решения. Те също имат нещо, наречено „приоритетна поддръжка, базирана на билети“, която се отнася само за Stealth уеб хостинг. Това означава, че ако имате въпрос или проблем, ще можете да се свържете с експерт след минути. За да осигури бърза и надеждна услуга на този хостинг план, Panthur поставя максимум 50 акаунта на същия сървър.

Хостинг на реселлери (за уеб агенции)

Този план ви позволява да управлявате набор от акаунти от един cPanel. Ако сте нови за това, хостинг на дистрибутор е идеален, ако сте уеб дизайнер / разработчик и се нуждаете от място, където да хоствате уеб сайтове на вашите клиенти. Тази хостинг услуга започва от $ 30 на месец. Той е много подобен на икономичния уеб хостинг. Единствената съществена разлика е, че ще можете да управлявате нещата и да създавате нови акаунти в рамките на своя cPanel.

заключение

Както бе споменато в обобщението, ние наистина харесваме предлаганата от тях мощност и колко конкурентни са техните цени … но липсата на глобални центрове за данни, планове на WordPress и няколко други функции ги задържат. Така че нашата препоръка все още отива в SiteGround.

SummaryReviewer Matthew RogersReview Date 2019-11-25Reviewed Item PanthurAuthor Рейтинг 31star1star1starсивсивИме на продукта PanthurPrice
AUD 5 Наличност на продукта Наличен на склад

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector