One.com преглед


Обща класация

Най-евтин план
Безплатно … първоначално

One.com: Бързо обобщение за хора, които нямат време (почти всички от нас)

За съжаление, накратко, не препоръчваме One.com, поради няколко причини, като основните от тях са продължителност и поддръжка. Нека да разгледаме няколко проблема, които открихме.

Без гаранция за продължаване: Да, четете това правилно, те нямат никакви гаранции, че уебсайтът ви ще бъде изправен или за колко време … с всеки друг доставчик на хостинг, който се опитва да постигне 99,9% време за работа, one.com казва, че не, няма да гарантираме нищо , не е страхотно начало!

Характеристика: Въпреки че има няколко функции, които винаги обичаме да виждаме в нашите хостинг доставчици, мисля, че архивирането би било едно от най-важните, определено, ако няма гаранция за продължителност или ефективност … е, стартерният пакет не включва архивиране, големи не- не в нашата книга.

Поддържа: Има доста оплаквания от тяхната нагласа за поддръжка, които плуват наоколо, твърде много, за да се игнорират. Изглежда, че обслужващият персонал може да използва гаранцията за безработица (или изпълнение) като извинение за всякакви проблеми …

Така че това, което всъщност казваме, е … има много други уеб хостове, които са много по-добри в почти всичко. Любимият ни все още е SiteGround, те са страхотни по отношение на сигурността, страхотно време на работа, много отзивчива поддръжка, имат множество центрове за данни по целия свят (включително в Лондон) и са официално препоръчани от WordPress (те, разбира се, могат да се справят с всеки CMS хвърлете върху тях). Те са истински не-мозъчни, вижте нашия преглед тук.

Все още се интересувате от One.com, продължете да четете по-долу.

Изследване на One.com

Хостинг преглед на One.com

Компанията е основана от Jacob Jensen още през 2002 г. в Дания. Към днешна дата той има около 1,5 милиона клиенти, обхващащи 149 държави. Те също имат над 270 служители. One.com има регистрирани компании в Дания, Филипини, Индия и Дубай, което му позволява да бъде конкурентноспособна на пазара (включително британския уеб хостинг пазар изглежда).

Компанията предлага различни продукти и услуги, включително хостинг, Builder на уебсайтове, имейли, регистрация на домейни и Office 365, наред с други. Те спечелиха много награди, като например избор на редактора на Netzsieger между доставчиците на уеб хостинг услуги. PC Magazine Холандия & Белгия също така награди One.com за избор на редактор за най-добър уеб хост (може ли да са били страхотни) … но ние наистина не можем да ги разглеждаме като един от най-добрите домакини в мрежата.

One.com има екипи за поддръжка, разработчици и инженери, разположени в Индия, Дубай и Дания. Поддръжката се предлага на различни езици, включително датски, холандски, немски, норвежки, френски, шведски и английски. Всеки месец екипът за поддръжка отговаря на над 100 000 запитвания.

Ценообразуване

One.com предоставя четири типа хостинг пакети. Тези планове се наричат ​​хостинг начинаещи, професионални, професионални плюс и бизнес. Споменатите планове можете да видите по-долу:

ценообразуване на one.com

Най-евтиният план се нарича пакетът за хостинг начинаещи. Той струва $ 2,45 на месец и можете да изберете само годишен начин на плащане. По този начин трябва да освободите общо 29,4 USD. Таксата за настройка струва 13,80 USD. Плюс това, ТРЯБВА да плащате данък върху добавената стойност (ДДС) при напускане.

Според One.com пакетът за хостинг стартери е идеален за основни уебсайтове, блогове и хостинг по имейл. Дава ви място за съхранение от 25 GB, което е почти достатъчно, ако стартирате основен уебсайт. Можете да имате само един уебсайт за хостинг акаунт. По този начин, ако имате само един уебсайт на хостинг акаунт, дисково пространство на стойност 25 GB „може да бъде“ достатъчно за нуждите ви за съхранение.

Използваното място за съхранение са твърдотелни устройства (SSD). Поради своите уникални процеси, SSD дисковете работят по-бързо от традиционните дискове. Това означава, че скоростта на зареждане на уебсайта Ви ще бъде по-бърза в сравнение с други, които използват традиционните дискове като средство за съхранение.

Имате неограничена честотна лента, което означава, че можете да побирате неограничен обем трафик. Не е нужно да плащате допълнително за необичайно голямо количество зрители на уебсайтове. Плюс това, получавате неограничени имейл акаунти. Отново не е нужно да отделяте повече пари за допълнителни пощенски кутии. Можете да зададете имейл акаунти на различни лица, отговарящи за различни отдели на вашия уебсайт (или бизнес).

Пакетът Hosting Starter, заедно с други пакети, се предлага с безплатен SSL сертификат. SSL сертификатът ви позволява да криптирате чувствителна информация, така че да не може да бъде видяна, докато тя се предава от сървър на сървър, докато не достигне местоназначението си. Това е полезно, ако вашият уебсайт обработва важна информация като номера на кредитни карти.

В допълнение, SSL сертификатът ви позволява да конвертирате вашия сайт от HTTP в HTTPS. Последният е предпочитан от Google над първия в класацията на търсачките. Следователно притежаването на SSL сертификат е като да удряте две птици с един камък – вие получавате защита на чувствителна информация, докато подобрявате класирането си в страниците с резултати от търсачките..

Вие получавате удобен за потребителя контролен панел, който ви позволява лесно да управлявате вашия уеб хостинг пакет. Този интуитивен контролен панел ви дава възможност за достъп до DNS, файлови и имейл модули. Можете също да го използвате, за да активирате добавки като SiteLock и MarketGoo.

Опции за поддръжка

One.com ви предоставя различни опции за получаване на поддръжка. Тези опции са включени по-долу:

 • Страница за състояние на системата на One.com,
 • База знания за самопомощ,
 • Онлайн чат поддръжка на живо,
 • Телефонна поддръжка и
 • Поддръжка по имейл.

Страницата за състоянието на системата показва общата наличност на системите в Европа и Америка. В него се посочва дали тези системи работят или не. В допълнение, партньорите на One.com като Rushfiles, Sitelock и MarketGoo са включени в тази страница с отчети за състоянието. Планираните отчети за поддръжка могат да се видят на страницата за състоянието на системата с включени минали инциденти, които също информират клиентите си за важни минали събития, настъпили с техните операции..

Базата знания за самопомощ или Помощният център, както компанията я нарича, е почти очевидна. Той съдържа ръководства за това как да настроите и управлявате пакетите, които използвате. Поддръжка по имейл, телефон и онлайн чат на живо са на разположение 24 часа в денонощието, за да се погрижат за нарастващите нужди за поддръжка на своята клиентска база.

Що се отнася до отзивите на клиентите, One.com събра смесени настроения. Някои отзиви на клиентите заявиха, че тяхната система за поддръжка на клиенти бързо отговаря на въпроси. Те всъщност изпитаха страхотна услуга за обслужване на клиенти от компанията.

Други отзиви обаче заявяват, че One.com има слаб екип за поддръжка, който не може да отговори на прости и сложни въпроси. Въпреки че беше бързо да се хванете за представител, повечето от тях не решиха проблемите на клиента. В крайна сметка повечето клиенти трябваше да се преместят от One.com към друг доставчик на уеб хостинг услуги.

Професионалисти

Когато става въпрос за регистрация с One.com, има някои предимства. Те са включени по-долу:

Неограничена честотна лента

С пакета Hosting Starter получавате неограничена честотна лента. Това означава, че можете да побирате неограничено количество трафик. Няма да бъдете таксувани за повече от обичайното количество зрители на уебсайтове.

Неограничени имейл акаунти

Дори най-евтиният пакет се предлага с неограничени имейл акаунти. Не е нужно да отделяте повече пари, само за да получите друга електронна хостинг услуга. Всеки човек, свързан с вашия уебсайт (или бизнес), който се нуждае от имейл адрес, ще има свой собствен акаунт.

Безплатен SSL сертификат

SSL сертификатът ви се предоставя безплатно. Това ви позволява да криптирате чувствителна информация, тъй като тя се предава по различни сървъри до крайното им местоназначение. Това също означава, че получавате една стъпка пред конкуренцията по отношение на класирането на търсачките. Както може и да не знаете, търсачки като Google предпочитат защитените уебсайтове (HTTPS) пред незащитените (HTTP).

Против

Има различни недостатъци, когато става въпрос за регистрация с One.com. По-долу са някои от тях:

Без гаранция за ненавременна работа

Ефективността на вашия уеб сайт не е гарантирана. Повечето доставчици на хостинг заявяват гаранция от 99.95% до 99.99%. Някои дори дават 100% гаранция. При One.com обаче тази гаранция за продължаване на времето не е налична.

Клиентите са се оплакали от намаляването на сайта им. Представителите на поддръжката на компанията обаче заявиха, че производителността и продължителността на работа не са гарантирани в техните пакети, така че те не могат да направят нищо за намаляването на сайта..

Еха! Това е сериозно притеснение, ако имате уебсайт, който непрекъснато трябва да е онлайн, за да събира много клиенти и продажби. Не бихте искали уебсайтът ви да се срине. И ако всъщност се случи, бихте искали екип за поддръжка да бъде до вас. Ясно е, че на One.com липсва производителност и надеждност на уеб хостинга.

Ограничено съхранение

Планът за хостинг стартер ви дава само дисково пространство на стойност 25 GB. Това може да не е достатъчно, ако искате уебсайт, изпълнен с висококачествени изображения и видеоклипове. Някои хостинг компании предоставят неограничено дисково пространство и очевидно One.com е на загуба на този.

Смесени отзиви за поддръжка на клиенти

Някои отзиви бяха положителни. Въпреки че някои бяха отрицателни. Както беше посочено по-рано, отрицателните отзиви дори посочиха, че техните представители на поддръжката на клиенти отново заявяват, че няма гаранция за продължителност и ефективност. Това показва, че те не ги интересуват или не могат да направят нищо, ако ефективността на уебсайтовете намалява.

Добрата услуга за поддръжка на клиенти е един от ключовите фактори при избора на доставчик на уеб хостинг. One.com има смесени отзиви и не можете да залагате на нещо, което няма да бъде последователно. Бихте ли искали непоследователен уебсайт, който се издига нагоре и надолу в произволни моменти? Разбира се, че не.

Няма резервно копие & Възстановяване на функции

Най-евтиният план няма функции за архивиране и възстановяване. Ако нещо не е наред с вашия уебсайт и не можете да го поправите, нямате резервно копие, което можете да използвате, за да възстановите уебсайта си до момент, когато той работи. Уф. Това е много лошо. Ще започнете от нулата, в случай че нещо се обърка. И не бихте искали това.

заключение

One.com определено е една хостинг компания, която трябва да избягвате. Те нямат гаранции за продължителност или изпълнение и имат смесени настроения за поддръжка на клиенти. Това са ключови функции, от които се нуждаете в уеб хостинг компания и очевидно One.com ги няма.

Голям дебел ноп от нас, вместо това отидете да проверите SiteGround!

SummaryReviewer Matthew RogersReview Date 2018-08-20Reviewed Item One.comAuthor Rating 21star1starсивсивсивИме на продукта One.comЦена
GBP 0

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map