Най-добрият хостинг за електронна търговия за Австралия

Като уеб агенция с много хостинг акаунти (имаме безброй странични проекти и обичаме да експериментираме), имаме доста добра представа за това, което определя страхотен уеб хост. Качеството на вашия доставчик на уеб хостинг услуги може да окаже огромно влияние върху потенциалния успех на вашия онлайн магазин.


Нека вземем например скоростта на уебсайта, знаете ли, че забавяне с 1 секунда означава, че изгледите на страници намаляват с 11%, което означава, че над 1/10 от посетителите просто ще се отклонят за всяка секунда, който вашият сайт все още се зарежда … това е причината прилична мрежа хостът е жизненоважен!

Това са нашите топ доставчици на хостинг услуги за електронна търговия за Австралия, истинско качество хостинг, без да се нарушава банката.

Side-бележка: Нашият №1 има временна 67% отстъпка! Хванете го, докато трае!

Няколко от по-известните марки / сайтове, които свързват към нашето съдържание:

Ние знаем нашите неща, малка извадка от нашите много отзиви:

Том е страстен и бързо разбира нуждите на своите клиенти. Наистина оценявам неговото желание да споделя знания и да ме умее да използвам чисто новия си уебсайт. Благодаря Том!

Сали Мак
Таблици на съдържанието

MangoMatter направи толкова лесно проектирането на настоящия ни уебсайт. Том е участвал лично от първата консултация до приключването му и той все още е на разположение за всякакви промени, които може да са необходими!

Демитриос Лекацас
Свежа коса

Избрахме Том да проектира нашия уебсайт, защото ни хареса стила на други уебсайтове, които той е проектирал. Целият процес беше без стрес. Том беше толкова полезен и никоя от многобройните ни молби не беше твърде голяма проблем. Том е удоволствие да работиш. Обичаме уебсайта, който той е направил за нас, той е толкова лесен за използване и изглежда фантастично.

Карл Олив
пружина!

Нашият опит с Mango Matter беше фантастичен! Том е много лесен за работа, положителен, ефективен и очевидно блестящ в това, което прави. Силно препоръчително.

Люси Рийвс
Средства с което

Ангажирахме Том да разработи нашия нов уебсайт на компанията и бяхме доволни от резултата. Той беше в състояние не само да ни представи кратката, но и да предостави няколко отлични идеи, за които никога не бихме се сетили. Най-хубавото е, че Том е щедър с времето си и продължава да е на разположение, за да предоставя съвети и подкрепа.

Нийл Макензи
Enventive

Какво лесно и гладко изживяване работи с MangoMatter! Том разбра точно какво ни е след това и сме изключително впечатлени от крайния продукт. Не бих се поколебал да избера отново MangoMatter в бъдеще.

Тайсън Кинг
Решения за директор / Plumbrite

Том от MangoMatter беше изключително полезен, професионален и страхотна подкрепа за създаването на моя уебсайт, той е богат на знания и много ефективен. Не се колебая дали препоръчвам MangoMatter и вече го направих.

Мишел Уотсън
iFix

Направихме анализа, прегледите на уеб хостинг & сравнения, така че не е нужно, което води до списък на най-добрите уеб хостинг компании за електронна търговия за Австралия. Таблицата по-долу ви дава преглед на високо ниво на – според нас – на топ 5 хост на електронната търговия, сортирани по рейтинг, като се уточняват подробно разходите / месеците, & колко дисково пространство предлагат. Взехме и нашите топ 3 и ги прегледахме отделно точно под масата.

Най-добър уеб хостинг за електронна търговия: Нашите топ 5 – май 2020 г.

Уеб хостинг компанияОбщ рейтингЦена / месец (най-евтино налично) Диск SpaceFeaturesReviewsУебсайт
siteground2AUD $ 4.95 (временна 67% отстъпка, намаление от $ 14.95)10 GB
 • Лесен за използване
 • Много бързи сървъри
 • ВЕЛИКА поддръжка!
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Официално се препоръчва от WordPress = победител!
SiteGround Преглед
A2HostingLogoUSD 3,92 (около AUD $ 5,22)неограничен
 • Неограничено пространство на диска
 • Страхотно с WordPress
A2 хостинг преглед
HostgatorUSD 2.75 (около AUD $ 3.70)неограничен
 • Много евтино
 • Неограничено пространство на диска! <- Базираните в САЩ сървъри обаче, толкова по-бавни времена на зареждане.
 • Разрешава само за 1 сайт
Преглед на домакините
PanthurLogoAUD $ 510 GB
 • Голяма производителност
 • Много избор.
Пантурски преглед

Не е лесно да намерите приличен уеб хост, който всъщност е достъпен, и освен ако не сте съветник на Excel, може да получите малко преодоляване, сравнявайки всички различни хостинг функции (като цена срещу честотна лента, дисково пространство, използваемост, поддръжка, прегледи и т.н. ). За да се успокоим, в Австралия наистина има големи доставчици на хостинг услуги за електронна търговия, които не таксуват абсурдни цени за хостинг, но все пак имат ефективността да управляват почти всеки сайт за електронна търговия, който искате.

Разгледахме нашите топ 3 с малко повече подробности по-долу. Използвахме следните критерии, за да сортираме топ хостовете в мрежата: Лесна употреба, достъпност и ефективност / мощност. Наслади се!

Том Д. S. – Редактор

Сравнение на уеб хостинг за електронна търговия: Нашите топ 3 подробно

1. SiteGround

Това е нашата любима за всички времена хостинг компания за електронна търговия (и като цяло всъщност), те са евтини, имат много мощни сървъри (Сингапур за австралийски сайтове) и най-важното е, че поддръжката е най-добрата (последния път аз проверено, средното време за реакция беше 10 минути, което е лудо добро).

SiteGround също идва силно препоръчан от WordPress (много малко хостинг компании могат да твърдят това! Те, разбира се, могат да се справят с всякакви CMS, които хвърляте към тях), това е абсолютно безпроблемно! ох, + те имат 30-дневна гаранция за връщане на парите!

Плановете на SiteGrounds се предлагат и с множество готини функции като невероятно ефективна система за сигурност, автоматизирани резервни копия и безплатен SSL (много важно за сайтовете за електронна търговия)

Те имат 3 хостинг плана, най-достъпният им план започва само AUD $ 4,95 / месец (временно 67% отстъпка от обичайната цена)! 

siteground2

  Победител – 9.6 / 10

Лесно използване

97%

Поносимостта

91%

Производителност / Мощност

95%

2. Хостинг на A2

A2 хостингът е много подобен на SiteGround, както по производителност, така и по характеристики (просто малко по-скъпи), те също имат различни доста проклети бързи сървъри по целия свят (вкл. Сингапур за нас Aussies). За електронната търговия ние ги харесваме, тъй като предлагат турбо заредени сървъри за повишена скорост и са доста гъвкави със своите сървърни ресурси, което позволява на магазините с приличен размер да работят копринено гладко.

Те също предлагат 3 хостинг пакета, като най-евтиният им план започва само щатски долар $ 3,92 / месец (първоначално $ 7,99 / месец).

Лесно използване

87%

Поносимостта

92%

Производителност / Мощност

93%

3. HostGator

HostGator се занимава от много дълго време, той е домакин на милиони сайтове. Докато сървърите им са в САЩ, което води до по-бавни времена на зареждане, аз ги поставя в списъка, тъй като са много евтини. И като погледнете стойността, която получавате за цената, това е доста впечатляващо.

Като се има предвид, ако имате допълнителни $ 1,5 / месец, бих отишла с SiteGround. Използвайте HostGator, ако бюджетът ви е реално ограничен.

Те предлагат всичко – от основен споделен хостинг, до хостинг на дистрибутори и хостинг в облак.

Най-евтиният им план започва от $ 2,75 на месец

Лесно използване

86%

Поносимостта

90%

Производителност / Мощност

82%

електронна търговия австралия изследвания

Уеб хостинг за електронна търговия за Австралия: подробностите

По-долу ще разгледаме някои от дебелозърнестите от необходимите функции на магазините за електронна търговия, различните типове хостинг, от които можете да избирате, и кои конкретни функции за уеб хостинг трябва да внимавате, когато изследвате доставчиците на уеб хостинг услуги (ние също направи сравнения за хостинг на електронна търговия за Обединеното кралство и хостинг на електронна търговия за Канада). Това са същите неща, които анализираме, когато пишем нашите отзиви за уеб хостинг.

Какви са разликите между електронната търговия и нормалния уеб хостинг?

Има доста разлики между хостинг на електронна търговия и стандартен уеб хостинг. Електронната търговия очевидно е насочена към онлайн магазините, които в сравнение с изграждането на средния уебсайт обикновено изискват повече сигурност, повече дисково пространство, повече бази данни, повече мащабируемост и т.н..

Има няколко функции и функции, от които сайтовете за електронна търговия се нуждаят повече от обикновените уебсайтове.

 • SSL
 • Поддръжка на база данни за съхраняване на продуктите (въпреки че повечето сайтове вече използват бази данни)
 • Услуги за обработка на плащания (или можете да преминете през PayPal, спестявайки ви време и разходи при създаването на персонализиран портал)
 • Софтуер за колички за пазаруване (имате много от тях и изисква отделна публикация, но WordPress например има приставката за Woocommerce, която може да превърне всеки WP сайт в онлайн магазин)
 • Бронеустойчива сигурност

Като се има предвид, повечето качествени доставчици на уеб хостинг имат всичко това вградено в повечето хостинг оферти, почти елиминирайки необходимостта от търсене на специфичен хост за електронна търговия. Това означава, че повечето от съветите по-долу относно нещата, на които трябва да се обърнете внимание, можете да приложите и към търсенето на нормален уеб хост.

Неща, на които трябва да внимавате, когато търсите домакин за електронна търговия

По-долу ще намерите няколко неща, които трябва да имате предвид, когато правите своите изследвания, това са същите неща, които гледаме, когато сортираме нашия списък от доставчици.

Видове хостинг

Има доста различни видове хостинг там. Повечето хора се нуждаят от споделен хостинг, тъй като той е най-достъпният и вече може да обработва доста голям трафик в зависимост от самия хост. След това от там можете да отидете на ниво до облак, vps или специализиран сървър … всички те могат да се справят с по-големи магазини и повече трафик, въпреки че те идват с по-висока цена. Можете, разбира се, просто да започнете с споделен хостинг и да преминете нагоре по-късно, когато трябва да мащабите.

Споделен хостинг

Най-често срещаният и най-евтиният тип споделен хостинг на плана. Той се споделя между повече от един сървър, което означава, че собствениците на фирми трябва да споделят ресурсите си с други. Това включва споделяне на данни, памет, дисково пространство, време на процесора и т.н. В зависимост от размера на вашия бизнес, това може да доведе до забавяне на вашия сайт.

Професионалисти

 • Най-малко скъпа опция
 • Лесен за използване
 • Изисква минимални технически познания

Против

 • Повече от един сайт на сървър
 • Няма да имате пълен контрол върху работата на вашия сайт

Облачен хостинг

Този тип хост се предлага практически, което го прави чудесна опция за техни умели потребители. Клиентите на тази услуга могат да я използват толкова, колкото им е необходимо и да плащат само за това, което използват. Това е рентабилен вариант, особено защото за разлика от нормалния хостинг, вие получавате всичките си ресурси и хардуер на практика.

Професионалисти

 • Вие плащате само за това, което използвате
 • Рентабилен

Против

 • Изисква усъвършенствани технически познания

VPS домакин

Виртуален частен сървър често се описва като средно място между посветен и споделен хостинг. Много различен от споделения хостинг, този специален тип хостинг създава няколко виртуални сървъра, всички на един физически сървър. Обикновено има 2 вида VPS хостинг, предлагани от компании: самостоятелно управляван VPS и управляван VPS.

Разликата между двете е, че самоуправляващият се дава на потребителите пълни над сървъра, докато управлява не. Хостинг компанията ще се справи с повечето технически неща и собствениците на фирми могат да се съсредоточат основно върху бизнеса си. Управляваното е по-скъпо.

Професионалисти

 • Не е нужно да споделяте с други
 • По-мощен от споделения хостинг
 • По-добро представяне

Против

 • По-висока цена

Специализиран хостинг

Точно така звучи, посветен хост е сървър, създаден специално за един уебсайт. Това е най-мощният избор на хостовете, предоставени по-горе, тъй като няма да се налага да споделяте никакви ресурси с други хора, предоставяйки ви напълно функциониращ сървър, изцяло за себе си.

Професионалисти

 • Клиентите имат пълен контрол върху сървъра
 • Забележително изпълнение

Против

 • скъп
 • Повече отговорност

WordPress

Има много опции за уеб хостинг на електронна търговия за WordPress, чрез един от многото му плъгини (като Woocommerce, който споменахме преди). Това означава, че почти всеки хост, който поддържа WordPress, може да хоства сайт за електронна търговия, което значително улеснява търсенето на хост за електронна търговия.

Местоположение и скорост на сървъра

Трябва да потърсите високоскоростен сървър в близост. Ако живеете в Австралия, искате доставчик на уеб хостинг в рамките или поне в близост до Австралия. Това ще ви даде по-бързо време за зареждане и няма да изпитате закъснения, каквито бихте направили, ако вашият хостинг доставчик е в друга държава, Сингапур определено е добре, а в много случаи дори по-бърз от хостинга в Австралия.

поддържа

Силният и отзивчив екип за поддръжка на клиенти е задължителен, когато търсите надежден хостинг доставчик. Ако нещо не работи както трябва или имате проблем, искате екип от експерти, които са в състояние да ви помогнат по всяко време на деня. Повечето доставчици предлагат чат на живо, поддръжка по телефона и 24/7 наличност.

Дисково пространство

Колкото повече хранилище на вашия сървър, толкова повече файлове / продукти можете да качите. Няма да ви трябват повече от няколко GB дисково пространство за малки сайтове за електронна търговия, но за по-големи се нуждаете от надежден хостинг план с по-голямо дисково пространство и капацитет за съхранение.

Какво е SSL и защо е важно за електронната търговия?

Използването на сертификата за сигурни сокети (SSL) е добър начин да защитите вашия сайт. Това се превръща в изискване, а не опция за всички уебсайтове. Сайтовете, които не са SSL, ще бъдат маркирани от търсачки като Google като незащитени. Ето защо това е много важно за бизнеса с електронна търговия.

SSL се използва за установяване на криптирани връзки между уеб хостове и клиенти. Следователно, той позволява сигурността на личната информация да се предава.

Uptime

За да сте сигурни, че вашият онлайн магазин работи безпроблемно и винаги достъпен за потребителите, имате нужда от поне 99% ъптайм, заедно с широка честотна лента. Искате вашата уеб хостинг компания да предлага стабилен сървър с максимално време за сървър.

Стартирането на сайт за електронна търговия може да бъде малко скъпо, като се имат предвид разходите за уеб дизайн заедно с таксите за уеб хостинг. Няма начин около тези такси, особено ако искате уебсайтът ви да е успешен.

И това е всичко, може да ви се стори пресилено да обхванете всички точки, но просто го правите една стъпка в един момент. Може би дори създайте електронна таблица и регистрирайте всички спецификации за най-добрите доставчици на уеб хостинг услуги за електронна търговия за Австралия, така че имате лесен преглед.

ИЛИ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map