Най-добрият хостинг на WordPress Великобритания прегледани!

Като дигитална агенция с много акаунти за хостинг на WordPress (имаме много странични проекти ��), ние имаме доста прилична представа кои са най-добрите WordPress хостинг услуги за Великобритания.


Въпреки че по-долу имаме удобна таблица за сравнение на хостинг и дори пишехме отделни рецензии за хостинг на WordPress по-нататък по страницата, ние сме наясно, че не всеки има време да прочете всичко това … Така че, нека просто да стигнем дотам.

Най- 12 най-добри хостинг услуги на WordPress във Великобритания са:

 1. Хостингер – Най-добрият цялостен хостинг на WordPress
 2. Kinsta – най-добър управляван WordPress домакин
 3. SiteGround – Страхотен хостинг на WordPress
 4. A2 хостинг – най-добрият хостинг на WordPress за дистрибутори
 5. WP Engine – Поддържан WordPress хост, управляван от поддръжка
 6. GreenGeeks – Най-добър зелен хостинг
 7. eUKhost
 8. Сърцето Интернет
 9. HostGator
 10. InMotion хостинг
 11. Bluehost
 12. Dreamhost

Contents

Защо твърдият хостинг на WordPress е важен!

Качеството на вашия доставчик на хостинг услуги може да има огромно влияние върху потенциалния успех на вашия сайт.

Да вземем скоростта на уебсайта например, знаете ли, че забавяне с 1 секунда означава, че изгледите на страници намаляват с 11%, което означава, че над 1/10 от посетителите просто ще се отклонят за всяка секунда, който вашият сайт все още се зарежда … това е причината приличен хост на WordPress от жизненоважно значение!

Няколко от марките, които свързват към нашето съдържание:

Представени в сайтове

Таблицата по-долу ви дава бърз преглед на нашите лични топ 3 хост WordPress за Обединеното кралство.

По-нататък на страницата навлизаме в повече подробности с общо 12 хостинг ревюта на WordPress. Ние препоръчваме да се залепите с един от нашите топ 3 за най-добра стойност!

WordPress хостинг компанияОбща оценкаЦена / mo.Disk SpaceFeaturesReviewsWe Website
Лого на хостингер £ 0.80 (Огромна разпродажба при четиригодишен план) 10 GB

 • Много достъпни
 • Супер лесна настройка
 • Страхотна производителност и бързина
 • Отзивчива поддръжка
 • Великобритания сървъри + Глобална мрежа = Победител!

Хостингер Преглед
Kinsta $ 30 10 GB
 • Висока производителност
 • Лондонски сървър
 • използва Google Cloud Platform
 • CDN е включен
Kinsta Review
siteground2 £ 2.95 (намаление от £ 8.95, само при първата фактура) 10 GB
 • Много удобна за ползване
 • Център за данни в Лондон
 • Светкавично бързо
 • Страхотна подкрепа
SiteGround Преглед

Нашите топ 12 ревюта за хостинг на WordPress за 2020 г.

1. Хостингер – Най-добрият цялостен хостинг на WordPress

Лого на хостингер

Уеб сайт: www.hostinger.co.uk
Цена:
£ 0.80
Дисково пространство: 10 GB
Поддържа: Чат на живо

В момента хостингерът е нашият абсолютен любим хост на WordPress, стойността, която получавате само за 0,80 паунда, е много впечатляваща!

В момента те растат като луди (над 29 милиона потребители) и с основателна причина! Техните планове за хостинг на WordPress предлагат всички функции, които повечето им конкуренти предлагат, но Хостингер го прави за малка част от разходите … без да прави компромиси с качеството.

Но нещото, което наистина отличава Хостингер от останалите, е техният процес на борда за WordPress сайтове. Потребителското изживяване на регистрацията, свързването на име на домейн, инсталирането на WordPress … е безпроблемно.

Бързо е, супер е лесно и просто работи. Впечатляващи неща!

Що се отнася до функциите за хостинг на WordPress, те имат всички звънци като най-новия PHP, персонализиран кешинг плъгин за повишаване на производителността, много солидни функции за сигурност чрез партньорството им с BitNinja, гарантирано 99,9% време за работа, 24/7 клиент на WordPress подкрепа … и те имат 30-дневна гаранция за връщане на парите!

И само в случай, че имате нужда, всички планове идват с интеграция на Github (за по-технологичните разработчици / дизайнери там).

Що се отнася до местоположенията на центровете за данни, те имат не само такова във Великобритания, но и в САЩ, Холандия, Литва, Сингапур, Бразилия и Индонезия. Така че, ако целевият ви пазар е в друга държава или в чужбина, те ще ви обхванат.

Най-евтиният им план за WordPress е само £ 0.80 (огромна продажба на) и позволява 1 сайт, перфектен за начало.

Наистина не може да се обърка с Hostinger!

Професионалисти

 • Много достъпни
 • Сървъри във Великобритания
 • Експертна поддръжка на WordPress
 • Страхотно потребителско изживяване

Против

 • N / A

2. Kinsta – най-добър управляван WordPress домакин

Kinsta WordPress хостинг лого

Уеб сайт: kinsta.com
Цена:
$ 30
Дисково пространство: 10 GB
Поддържа: Чат на живо, билети

Kinsta попада в категорията на напълно управляваните доставчици на хостинг услуги на WordPress. Това означава, че имате екип от хора и приложения, създадени по поръчка, които постоянно наблюдават и коригират настройките, където е необходимо, за да увеличите ефективността на вашия WordPress сайт.

За да бъдат домакини на сайтовете си, те използват платформата на облака на Google и имат над 15 локации за центрове за данни по целия свят, от които можете да избирате. Той е много различен от обичайните системи за споделяне на хостинг, Kinsta предоставя на всеки сайт своите ресурси за частен сървър, така че вие ​​сте напълно защитени от други потенциално проблемни сайтове … тъй като вашият сайт е единственият „в къщата“.

На всичкото отгоре имате кеширане на ниво сървър, интегриран CDN, безплатен SSL, резервно копие с едно щракване, възстановяване на сцени и много повече.

Всичко изброено по-горе е причина и за допълнителните разходи … Бихме препоръчали Kinsta за по-големи и по-тежки ресурси ресурси, които обслужват глобална аудитория, тогава допълнителните разходи са напълно оправдани. Ако искате да хоствате вашия малък или среден бизнес сайт или блог или нещо друго, което не е мащабен магазин за електронна търговия, общ супер супер трафик сайт или форум, SiteGround ще ви даде най-добрата стойност.

Плановете им започват от 30 долара на месец.

WordPress хостинг функции: Ограничения въз основа на служители на php, 30-дневна гаранция за връщане на парите, безплатен SSL, безплатен CDN, епична сигурност, анализиране на производителността, наблюдение на времето, откриване на DDOS и т.н..

Професионалисти

 • Google Cloud Platform
 • Супер висока сигурност
 • Много опитен
 • Безплатни миграции на сайтове
 • Супер мащабируем

Против

 • Малко по-скъпо

3. SiteGround – Страхотен хостинг на WordPress

siteground2

Уеб сайт: www.siteground.com
Цена:
£ 2.95
Дисково пространство: 10 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

SiteGround е друг страхотен хост на WordPress. Техните специализирани планове за WordPress са добре оптимизирани и снабдени със специфични за WP функции. Те имат бързи центрове за данни по целия свят, включително в Лондон, и най-важното е, че поддръжката е първокласна.

Що се отнася до кетъринга и адаптирането към WordPress, те свършиха феноменална работа с персонализирана кешираща система (наречена SuperCacher), персонализиран плъгин, който прави добавянето на SSL и кеширането на работа с едно кликване, автоматизирани актуализации и много повече.

На всичкото отгоре, те дори предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите …, което ги прави абсолютно бездействащи!

Те имат 3 хостинг плана на WordPress, като най-достъпният им план започва само £ 2.95 / месец (69% отстъпка от обичайната цена)!

WordPress хостинг функции: Безплатна SSL, безплатна CDN, WP специализирана поддръжка, препоръчана от WordPress, персонализиран плъгин за кеширане и ssl опции, автоматични актуализации, автоматизирана миграция на WP и други.

Професионалисти

 • Безплатен SSL + CDN
 • Сървъри в Лондон
 • Експертна поддръжка на WordPress
 • Удобен за потребителя

Против

 • Разходите за подновяване са малко високи

4. A2 хостинг – най-добрият хостинг на WordPress за дистрибутори

Лого за хостинг на A2

Уеб сайт: www.a2hosting.com
Цена:
$ 3.92
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

A2 хостингът има както споделен хостинг, който поддържа WordPress, така и управлява WP хостинг планове за това допълнително спокойствие. Техните сървъри са много добре оптимизирани за диапазон от CMS, включително WP, така че не се нуждаете от управлявания план, освен ако не искате да имате допълнителни специфични функции на WordPress (които можете да намерите по-долу). Те също имат множество центрове за данни по целия свят (Амстердам за Обединеното кралство) и имат фантастична поддръжка.

Всичките им споделени хостинг планове идват с неограничено пространство на диска, безплатен SSL, гаранция за връщане на парите по всяко време (което е доста спретнато) и безплатни миграции.

Те предлагат 3 хостинг пакета, като най-евтиният им план започва само $ 3,92 / месец (първоначално $ 7,99 / месец). Управляваният хостинг на WordPress започва от $ 12.97.

WordPress хостинг функции: Безплатни SSL, CDN, SSH, подреждане на сайта, лесни резервни копия на WP, LiteSpeed ​​кеш.

Професионалисти

 • Голяма производителност
 • Добър за прекупвачи
 • Много достъпни

Против

 • Няма официална препоръка за WordPress (това е причината SiteGround да е по-висок в нашия списък)

5. WP Engine – Поддържан управляван WordPress хост

wp лого на двигателя

Уеб сайт: wpengine.com
Цена:
 $ 35
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

WP Engine е управляван хост на WP през и през, всъщност това е единственото нещо, което правят, и те го правят добре! Точно както някои от другите хостове, които разгледахме, те също изградиха персонализиран кешинг плъгин, наречен EverCache, и имат CDN, за да намалят времето за зареждане. Те са един от най-бързите домакини на WordPress наоколо.

Ценообразуването им се базира на размера на месечните посетители, а не на дисковото пространство. Планът за стартиране ви достига около 25k лимит, след което се издига оттам.

Поддръжката им 24/7 очевидно е специализирана в WordPress, което им дава възможност да решат всеки проблем без проблем. Те също имат много впечатляващ процес на актуализиране, при който тестват първо всяка актуализация на WP, преди да я избутат на живо. Те също така предлагат разработки, сценични и производствени среди и безплатни SSL.

Най-евтиният им план започва от $ 35 / месец.

WordPress хостинг функции: Защита от DDOS, откриване на заплаха, среда за разработка / поставяне / производство, глобален CDN, кеширане по избор.

Професионалисти

 • Страхотна подкрепа
 • Много надежден и опитен
 • Пазарен лидер за WP хостинг

Против

 • Малко по-скъпо

6. GreenGeeks – Най-добър зелен хостинг

GreenGeeks лого

Уеб сайт: www.greengeeks.com
Цена:
$ 2.95
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

GreenGeeks е една от онези компании, които само знаят, че ще го направят голям. Докато основната им кука е колко екологични са (какви са в действителност, пускайки потреблението на енергия обратно 3 пъти в мрежата). Техният хостинг на WordPress е доста впечатляващ.

Те предлагат неограничено дисково пространство на всеки план, имат множество центрове за данни в Канада и САЩ, безплатен SSL, безплатна миграция и много други. Те също имат 24/7 поддръжка и 30-дневна гаранция за връщане на парите, в случай че не сте доволни от техните услуги.

Най-евтиният им план започва от $ 2,95 на месец.

WordPress хостинг функции: WordPress подобрена сигурност, WP миграция, CDN интеграция, автоматични WP актуализации.

Професионалисти

 • достъпни
 • Супер зелено
 • Добра сигурност

Против

 • Конкуренцията има по-здрави WP функции (но и по-високи цени)

7. eUKhost

eUKhost лого

Уеб сайт: www.eukhost.com
Цена:
£ 3.99
Дисково пространство: 5 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

eUKhost е друг страхотен местен хост на WordPress с 4 центъра за данни във Великобритания. Всичките им планове идват с безплатен домейн, 24/7 поддръжка, автоматизирани резервни копия и заключени цени, в случай че те увеличат разходите в бъдеще.

Те предлагат и оптимизиран хостинг за WordPress, като се започне от 5 GB дисково пространство и до 5 сайта на основния план. Плановете за WP се предлагат с автоматизирани сканирания зловреден софтуер, който сканира вашите файлове за злонамерен софтуер, инжекции със скрипт, атаки за скриптове на различни сайтове (XSS) и други. Те също имат DDOS защита, експертна поддръжка, страхотна защитна стена и това, което наричат ​​WordPress Toolkit. Инструментариумът включва постановка, клониране & синхронизиране, втвърдяване с 1 щракване, лесна миграция на WP, влизане в WP с 1 щракване и много други.

Плановете им започват от 3,99 паунда.

WordPress хостинг функции: WordPress инструментариум, специализирана поддръжка, обща кеш памет на W3, управление на версии на WordPress, управление на приставки, DDOS защита, WP защитна стена.

Професионалисти

 • достъпни
 • Местен домакин във Великобритания
 • Добра сигурност

Против

 • 5 GB не е толкова много дисково пространство

8. Интернет на сърцето

Heart Internet лого

Уеб сайт: www.heartinternet.uk
Цена:
£ 9.49
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Heart Internet е известен с това, че връща обратно на общността, тъй като те спонсорират различни събития и конференции. Като хостинг на WordPress, те също са доста солидни. Със собствена WP специализирана поддръжка, неограничена честотна лента и дисково пространство, безплатна миграция и супер бърза настройка, те са добър избор.

Като се има предвид, цената е малко по-висока от конкуренцията и имайте предвид, че те нямат центрове за данни извън Обединеното кралство … така че ще ви трябва CDN, за да достигнете до американска аудитория например.

Плановете им започват от £ 9.49 / мес

WordPress хостинг функции: Специализирана поддръжка, WP миграция, неограничено пространство на диска.

Професионалисти

 • Локална хостинг услуга
 • Неограничено пространство на диска

Против

 • скъп

9. HostGator

Лого на хостгатора

Уеб сайт: www.hostgator.com
Цена:
 $ 5.95
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Докато HostGator е ветеран в хостинг индустрията, техните WordPress планове всъщност са доста нови и се представят много по-добре в сравнение с техните супер евтини споделени уеб хостинг планове. Техният хостинг на WP използва облачна архитектура, която позволява възможности за мащабиране с едно кликване. Те също така предлагат автоматично архивиране и възстановяване с едно щракване, безплатни миграции и разширена сигурност отново WP специфични атаки.

Въпреки това те нямат сървъри във Великобритания, така че отново ще ви трябва CDN, за да получите прилични времена за зареждане в други страни.

Техните WordPress хостинг планове започват от $ 5,95 / месец.

WordPress хостинг функции: Безплатен SSL, облачен хостинг, поддръжка на експерти, поверителност на домейна, автоматично премахване на зловреден софтуер.

Професионалисти

 • Експертна поддръжка на WP
 • Scalable
 • достъпни

Против

 • Без безплатно CDN

10. хостинг на InMotion

InMotion хостинг лого

Уеб сайт: www.inmotionhosting.com
Цена:
$ 7.26
Дисково пространство: 40 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

InMotion хостинг е известен със своите бизнес решения и много висококачествените си уеб хостинг услуги. Но това, което повечето хора не знаят, е че предлагат и WordPress решения. Те са малко по-скъпи, но предлагат страхотно представяне!

Да започнем със сигурността, тъй като това е доста важна тема. InMotion предлага DDOS защита, защита от хак и персонализирана защитна стена, което е достатъчно за дори най-агресивните атаки. Що се отнася до другите функции, всички планове идват с 90-дневна гаранция за връщане на парите, среда за поставяне, създаване на страници с плъзгане и спускане и много повече.

Те също имат страхотен екип за поддръжка в случай, че объркате сайта си и се нуждаете от помощ. В Обединеното кралство обаче нямат сървъри, което е доста неудобно.

Плановете им започват от 7,26 долара на месец.

WordPress хостинг функции: Управлявани актуализации, разширена защита, среда за поставяне, WordPress, предварително инсталиран, безплатен домейн, създаване и изтегляне на страници.

Професионалисти

 • Безплатно име на домейн
 • Надежден
 • 90-дневна гаранция за връщане на пари
 • Добра сигурност

Против

 • Американските сървъри така биха могли да забавят производителността

11. Bluehost

Лого на Bluehost

Уеб сайт: www.bluehost.com
Цена:
$ 19.99
Дисково пространство: 30 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Bluehost е известен най-вече със своя евтин хостинг пакет от 3,95 долара, но предлагат и хостинг на WordPress на своите VPS сървъри. Цената е малко по-висока, но увеличението на производителността е забележимо. Техните планове за WP включват безплатен SSL, SecurityLock Security, Advanced CDN и SiteLock WAF.

Основният им план е добър за до 100 милиона посещения / месец, което е абсурдно високо (ако знаете как да създадете такъв сайт, ударете ни).

За Обединеното кралство вероятно това не е чудесен избор, тъй като те нямат сървъри в страната. Освен това, тяхната репутация беше малко мех през последните няколко години, когато те бяха закупени от EIG и поддръжката / общото качество тръгна надолу … те се възстановяват сега, но ще отнеме известно време, преди да се върнат към предишната си слава.

Хостинг плановете им започват от $ 19,99 на месец.

WordPress хостинг функции: CDN, WAF защитна стена от SiteLock, разширена сигурност, висок лимит на посещения / мес.

Професионалисти

 • Прилична сигурност
 • CDN е включен

Против

 • Скалиста репутация

12. Dreamhost

DreamHost лого

Уеб сайт: www.dreamhost.com
Цена:
$ 7.95
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

DreamHost е известен със своите висококачествени хостинг решения. И техните планове за хостинг на WordPress не са по-различни, те също са препоръчани от WordPress (точно като SiteGround), което само по себе си е много впечатляващо.

Основният им план идва с невероятната 97-дневна гаранция за връщане на парите, безплатен SSL, безплатен конфиденциалност на Whois и 24/7 WordPress експертна поддръжка. Те всъщност имат два типа планове за хостинг на WordPress, единият е на споделен хостинг, а останалите са на облачни сървъри (наречени DreamPress), които дават значително увеличение на производителността. Те определено са стъпка напред от основния план и предлага множество допълнителни WP функции като кеширане на ниво сървър и моментални надстройки.

Въпреки това няма сървъри във Великобритания …

Плановете им започват от $ 7.95 / месец.

WordPress хостинг функции: Автоматични актуализации, WAF, WP предварително конфигурирани, безплатни SSL, поверителност на домейна.

Професионалисти

 • Безплатен SSL
 • 97-дневна гаранция за връщане на парите

Против

 • Няма сървъри във Великобритания

Великобритания WordPress хостинг: Как да изберем най-добрия?

Както хората, така и предприятията откриха лекотата и красотата на използването на WordPress за своите уебсайтове и блогове. Универсалността и качеството му са го направили идеален, независимо дали за хора, които просто искат да запазят свой блог и да подобрят личната си марка, или дори за средни предприятия, които правят електронна търговия.

Ако сте физическо лице или бизнес, който иска да създаде свой собствен уебсайт, в момента може да сте затрупани от всички опции там и може да не разберете разликата между инструмент за уеб дизайн (или CMS) и хост на уебсайта. Доста важно е не само да разберете разликата, но и да знаете какво да търсите в добрия хост, тъй като лошият уеб хостинг може да обезсили най-бързите сайтове.

Тук ще разгледаме самия WordPress и хостинг на WordPress, в крайна сметка с цел да ви помогнем да намерите най-добрия уеб хостинг за WP. Правихме и тези WP сравнения за други страни, като WordPress хостинг Австралия и WordPress хостинг Канада.

работа с WordPress

Какво е WordPress?

Лого на WordPressНа първо място, ако наистина сте нови в системите за управление на съдържанието, би било полезно да обясните какво е WordPress.

WordPress е софтуер с отворен код (безплатен) за управление на съдържанието (CMS), който можете да използвате за създаване на уебсайтове. Просто казано – това е инструмент, който ви помага да направите свой собствен уебсайт или блог.

Независимо дали е техник, или не, той е един от най-добрите CMS, които можете да изберете да създадете своя уебсайт. Известно е, че е най-лесният за използване, което го прави идеален за начинаещи, но също така има силата и гъвкавостта да обслужва някой, който е по-технологичен и / или който има по-сложен бизнес, който да управлява през уебсайта..

Ако търсите да започнете уебсайт или блог, наистина не можете да се объркате, като изберете да използвате WordPress. Съобщава се, че най-използваната CMS има с над 60 000 милиона уебсайтове. В момента е и изборът на повече от 25% от първите десет милиона уебсайта в мрежата.

Но, както намекна по-горе, само избирането на вашата CMS и правенето на привлекателен и ефективен уебсайт не е достатъчно. Трябва също така да изберете как искате да хоствате вашия уебсайт. Това решение трябва да бъде образовано, тъй като лошият избор на хостинг може наистина да накара вашия красив уебсайт да работи лошо и да създаде проблеми.

И така, на тази бележка …

Какво е WordPress хостинг?

Първо, какво нямаме предвид под хостинг на WordPress: WordPress.com предлага на потребителите безплатен хостинг на изключително опростени уебсайтове на WordPress. Това не се препоръчва, тъй като не предоставя необходимите функции или опит, за да имате професионален уебсайт, който осигурява отлично обслужване и силно присъствие в мрежата. Така че, освен ако не просто блогвате за ритници и хихикания, не използвайте wordpress.com за хостинг.

Това, което имаме предвид под хостинг на WordPress, е доста просто: това означава да намерите собствена хостинг услуга и да ги накарате да домакин на вашия сайт WordPress за вас. Наистина, всички хостинг услуги са способни да хостват уебсайт на WordPress, така че не е задължително да намерите хостинг услуги, казващи, че те хостват само WordPress или услуги, които казват, че нямат възможности за WordPress.

Въпреки това, въпреки че всички услуги могат да бъдат домакини на WordPress сайт, някои със сигурност са по-добри в сравнение с други. Когато търсите хостинг услуга, със сигурност си струва да отделите време и усилия, за да намерите едно от тях, тъй като те ще имат специфична помощ за WordPress, която наистина може да доведе до промяна. Те могат да предложат всичко – от супер лесна инсталация до специфична технологична поддръжка, инструменти и т.н. за WordPress, но повече за това по-късно.

Последна бележка за това какво е хостингът на WordPress: докато можете да получите хостинг за WordPress на споделени, посветени и / или VPS сървъри (също не забравяйте за по-скъпия управляван хостинг на WordPress), за нашите текущи цели, ние ще се придържаме към обсъждане на доходите на добрите споделени хостинг услуги за WordPress.

Споделеният хостинг като цяло е най-често срещаният за хората, които използват WordPress, и нещо толкова сложно и скъпо като посветен сървър или дори VPS сървъри са най-подходящи за тези с големи корпорации. Споделен хостинг просто означава, че споделяте сървър с други уебсайтове, което ще намали разходите.

Една добра хостинг услуга ще знае как да ограничи броя на сайтовете на един сървър, така че да не изпитвате никакви негативни последици от използването на споделен сървър.

Защо имате нужда от хостинг на WordPress?

Така че защо, ако наистина всички хостинг услуги са способни да хостват WordPress, важно ли е да намерите услуга, която да е специализирана в WordPress или е по-скоро WordPress „приятелски“? Някои от причините, поради които вече ви подсказват, но ще ги разгледаме малко повече.

Без да прескачате прекалено много напред и да обсъждате ключови функции, които да търсите, най-общо казано, хостингът на WordPress означава домакин, който ще направи инсталирането на WordPress изключително лесно или който ще го направи вместо вас, когато закупите техните услуги. Те също така правят прехвърлянето на вашия WordPress сайт от един хост в други много по-лесно с по-приятен и безпроблемен преход.

Освен това, полученият от вас контролен панел по-вероятно ще включва инструменти и методи за подобряване на скоростта и функционалността на вашия WordPress сайт, ако хостът рекламира себе си като хост на WordPress. И накрая, вие ще бъдете много по-склонни да имате техническа поддръжка, които са добре запознати с експерти в работата с платформата WordPress, което гарантираме, че ще бъдете благодарни за първия път, когато трябва да ги извикате (и това ще се случи).

И така, защо да намерите хостинг услуга на WordPress? За да направим преживяването много по-лесно, приятно и по-малко объркващо. Това, разбира се, ще означава също, че вашият сайт се работи по-бързо и работи по-добре, отколкото в противен случай, което, разбира се, ще даде добър резултат само за вашия бизнес.

Професионалисти & Минуси на споделен хостинг на WordPress

Когато претегляте възможностите си за типа хостинг, който да преследвате, вие, разбира се, искате да знаете какви са плюсовете и минусите. Както споменахме по-горе, ние решихме да се съсредоточим върху споделения хостинг за WordPress тук, но със сигурност има разнообразие от други видове.

И така, какви са плюсовете и минусите конкретно на споделения хостинг на WordPress?

Професионалисти                                                                            

 • Много достъпни / евтини
 • Перфектен за малки и средни предприятия
 • Перфектен за новите, които създават и управляват уебсайт
 • Споделеният хост не се ограничава само до WordPress
 • Безгранични приставки
 • Супер лесна инсталация и персонализиране с cPanel

Против

 • Споделен сървър означава споделяне на ресурси с други уебсайтове на този сървър
 • Ако други уебсайтове на сървъра свият всички ресурси, това може да направи вашия сайт бавен
 • Възможно е да имате по-малко специализирана техническа поддръжка (обаче, както беше подсказано по-горе, ако търсите правилно, това не трябва да е проблем)

Всичко това каза, ако знаете как да търсите и идентифицирате качествен хост, тогава дори споделен хостинг план може да бъде без някои от изброените по-горе минуси.

изследване на доставчици на хостинг услуги на WP

И така, как да определите най-добрия хостинг на WordPress Великобритания? Добре…

WordPress хостинг функции за преглед

Ако настоявате да изчакате да намерите хостинг услуга със следните основни характеристики, тогава трябва да сте на път към изключително задоволително изживяване с споделен хостинг услуга за WordPress.

Въпреки че трябва да се помни, че ще получите това, което плащате, ние също така искаме да ви насърчим, че все още можете да намерите качествен хостинг с тези функции, без да нарушавате банката. В тази бележка ето функциите, които абсолютно трябва да разгледате, за да намерите правилния хост:

Единично щракване или предварително инсталиране на WordPress опция

Най-добрите услуги за хостинг на WordPress абсолютно ще имат или инсталиране на WordPress с едно щракване чрез cPanel, или ще предложат предварително инсталиране на WordPress, когато закупите техните услуги, някои дори имат съществуваща библиотека от бизнес теми на WordPress, WP за недвижими имоти, WordPress теми за фотографи и др.

Има твърде много страхотни хостинг услуги, които предлагат тази опция, така че не трябва абсолютно да се примирявате с нищо по-малко от инсталирането с едно щракване. Това ще улесни процеса много по-лесно за вас и ще означава, че сте почти готови да започнете да правите уебсайта си веднага след закупуване на услугата.

Поддръжка на клиенти

опции за поддръжкаЧесто е твърде лесно да се пренебрегне, но жизненоважно е поддръжката на клиентите. Особено, ако това е първият ви път, когато правите уебсайт, ще ви трябва поддръжката. Дори и да не е за първи път, тъй като грешките и престоите могат да означават загуба на клиенти (и по този начин приходи), не е нужно да се оставяте да измисляте сами.

Добрите хостинг услуги ще предлагат денонощна поддръжка, често чрез множество пътища като онлайн чат, както и поддръжка по телефона. Не се примирявайте с нищо по-малко. Освен това ще искате да намерите хостинг услуга, която споменава, че предлага специфична експертиза на WordPress. Вижте прегледите на услугите, които обмисляте, за да се уверите, че техните клиенти могат да удостоверят качеството им на поддръжка на клиенти.

Местоположение на сървъра

За скоростта и качеството на вашия уеб сайт е важно хост сървърът да се намира някъде близо до вашето местоположение. Нямаме предвид в същия град или дори в Обединеното кралство, задължително, но това трябва да бъде от тази страна на света и колкото по-близо, толкова по-добре ще работи вашият WordPress сайт. Затова избягвайте хостинг услугите, които са отвъд океана, като САЩ, например.

Едно от предимствата на това е, че можете да намерите хостинг услуга, която има множество центрове за данни в цялата страна и / или по целия свят. Ако случаят е такъв, проверете дали можете да изберете центъра за данни, който е най-близо до вас.

скорост

Скорост на сървъраСкоростта (или липсата й) ще играе огромна роля за удовлетвореността на потребителите от сайта и може да повлияе на това колко добре се справя и по този начин ще реализирате приходи. Значи скоростта очевидно е важна. Много хостинг услуги предлагат неща като SSD (твърди дискове) и / или CDN (мрежа за доставка на съдържание), които могат значително да подобрят скоростта на зареждане, безплатно. Струва си да потърсите услуга, която предлага такива.

Сървърно време

Няма причина да се съгласявате за хостинг услуга със запис на време на сървъра по-малко от 99,9%. Всички от най-добрите могат да предложат това, въпреки че все още са изключително икономични. Най-добрият начин да проверите реално техните резултати е чрез Google да потърсите статистическите данни за компаниите; не приемайте думата си за това.

Bandwidth & Трансфер на данни

Много хостинг услуги ще претендират да предлагат неограничена честотна лента или съхранение. Въпреки че това е привлекателно, това може да означава, че те претоварват сървърите си, така че качеството и скоростта може да са лоши. Наистина, 2Gb трябва да е достатъчен за повечето и повечето сървъри ще могат да предоставят повече, отколкото бихте могли да искате. Отново би било добре да се съсредоточите върху това, когато четете отзивите на клиентите. Освен това, ако планирате да имате много изтегляния на сайтове за посетителите на вашия сайт (mp3, pdfs и т.н.), е важно да следите и границите за пренос на данни..

Безплатни регистрации на домейни + Домейни за добавки

Всички добри хостинг услуги ще ви предоставят домейн безплатно като част от вашия пакет, така че определено не се примирявайте с по-малко. Освен това, макар че няма да имате нужда от това, когато стартирате вашия онлайн бизнес или уебсайт, в бъдеще може да искате множество домейни и сайтове. Добре е да проверите дали нямате право да имате повече от един сайт на WordPress на акаунт. Много от тях предлагат множество и дори неограничени домейни.

Архивите

Архивирането е изключително важно и ще ви спести много сърдечна болка (никой не иска да губи часове усилия). Проверете дали услугата предлага автоматично архивиране и колко често (ежедневно, седмично, месечно и т.н.).

Сигурност

И накрая, независимо дали блог или работи онлайн магазин, искате сигурен WordPress сайт. За да се гарантира това, потърсете услуги, които обещават чести актуализации на софтуера и които дори могат да предлагат 24/7 мониторинг на сигурността. Някои хостове включват интензивни нива на сигурност, докато други ви позволяват да избирате различни нива.

ИЛИ

ЧЗВ

Кой хостинг е най-подходящ за WordPress, Linux или Windows?

Препоръчваме хостинг на Linux за стартиране на WordPress за голяма част от случаите. Въпреки че можете да стартирате WordPress на хостинг на Windows, хостингът на Windows като цяло е по-скъп.

Мога ли да използвам WordPress без хостинг?

Технически не, WordPress трябва да бъде хостван някъде, но ако не искате да настроите собствен хостинг или да се регистрирате с хостинг доставчик, можете да отидете на wordpress.com и да започнете с безплатен акаунт. По този начин можете да използвате WordPress безплатно, без да се притеснявате да го хоствате, те правят всичко за вас.

Има ли WordPress безплатен хостинг?

Да, WordPress има безплатен хостинг, ако използвате WordPress.com (да не се бърка с версията wordpress.org, за която трябва да намерите собствения си хост и да го инсталирате). Ако се регистрирате за безплатен акаунт с wordpress.com, можете да използвате ограничена версия на wordpress в поддомейн.

Каква е разликата между WordPress.com и WordPress.org?

Основната разлика между WordPress.com и WordPress.org е кой е хостинг на уебсайта. Ако използвате wordpress.org, трябва да изтеглите и инсталирате WordPress на хоста на wordpress по ваш избор. Ако използвате wordpress.com, те хостват инсталацията вместо вас и дори можете да го направите безплатно, въпреки че версията на WP, с която работите, е ограничена, що се отнася до дизайна и функциите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector