Най-добри маркетингови услуги по електронна поща през 2020 г .: Топ 10 сравнение и рецензии

маркетингови услуги по имейл


Намирането на услуга за имейл маркетинг, която отговаря на вашите нужди и изисквания, не е толкова трудно.

Услугите за маркетинг по имейл са най-вече същите – функции и цени. Това включва безплатни тестове, широк спектър от шаблони за електронна поща, интеграция на социални медии и планиране на имейл.

Когато използвате софтуер за маркетинг по имейл, ще можете да автоматизирате работните си процеси в маркетинга, да проследявате статистическите си данни, да изпращате повече и по-добри имейли и да изграждате по-дълбока връзка с посетителите си.

Но когато става въпрос за избора на най-добрата услуга за имейл маркетинг, казвайки, че имате много възможности, би било подценяване. Всъщност, когато за последно направихме нашето изследване, установихме, че има 30+ маркетингови услуги по имейл (безплатни и платени).

Ето списък с 10-те най-добри услуги за маркетинг по имейл за малки фирми, които би трябвало да улеснят вашето решение.

Contents

1. Постоянен контакт

Постоянният контакт е най-доброто имейл маркетингово обслужване за малкия бизнес. Техният софтуер за автоматизация на имейли се предлага с 60-дневна безплатна пробна версия и предлага на потребителите множество опции за персонализиране и интеграция, като същевременно го поддържат лесен и лесен за използване.

постоянен преглед на контактите

Основана през 1995 г., Констант Контакт се превърна в една от най-големите услуги за маркетинг по имейл в света. Те продължават да развиват своите предложения и да се разрастват в нови пространства, които другите доставчици не покриват.

Например, ще получите достъп до инструмент за управление на събития и иновативен инструмент за социални медии, който ви позволява да създавате купони и изтегляния, които да споделяте в социалните медии. Ще намерите и стотици различни интеграции, така че можете да интегрирате всички други приложения и услуги, които използвате в момента.

Освен уникалните функции по-горе ще получите и широк спектър от специфични за ниша шаблони, които да използвате, и табло за управление, което представя вашите най-важни показатели за имейл.

Те предлагат множество полезни ръководства и услуги, много полезни за тези, които нямат опит в маркетинга по имейл. Освен това ще получите достъп до чат на живо, имейл и поддръжка по телефона.

Все пак има един забележителен недостатък. Всъщност няма инструменти за автоматизация и за цената, която плащате, наистина трябва да бъде там.

Кой трябва да използва този софтуер за имейл маркетинг?

Постоянният контакт е чудесен избор за собствениците на малък бизнес, които се нуждаят от инструмент, който прави повече от просто имейл маркетинг.

Колко струва?

Има два плана за избор. Всеки от тези планове се разделя на ценови нива въз основа на редица контакти.

План за имейл:

 • 0-500 абонати: 20 долара на месец
 • 501-2,500 абонати: 45 долара на месец
 • 2,501-5 000 абонати: 65 долара на месец
 • 5 001-10 000 абонати: 95 долара на месец

План на имейл плюс:

 • 0-500 абонати: 45 долара на месец
 • 501-2,500 абонати: 70 долара на месец
 • 2,501-5 000 абонати: 95 долара на месец

И за двата типа планове ще получите 10% отстъпка, ако предварително платите за 6 месеца, или 15%, ако предварително платите за 12 месеца.

Има и 60-дневна безрискова проба (не се изисква информация за кредитната карта), така че можете да изпробвате инструмента за до 100 контакта. Ще намерите и 30-дневна гаранция за връщане на парите. Получавате 100% възстановяване, стига да качите контакти в услугата и да изпратите поне един имейл.

Започнете с постоянната връзка тук (60-дневна безплатна пробна версия)

2. SendInBlue

SendInBlue е мощно електронно маркетингово решение за тези с нисък бюджет, тъй като предлага безплатен план (който за съжаление е леко ограничен).

SendInBlue преглед

SendInBlue е друга млада платформа за имейл маркетинг. Първоначално са създадени с цел изпращане на имейли, базирани на транзакции, но сега те обединиха силата на двете имейл и SMS кампании в една уникална платформа.

Като цяло той е много лесен за използване и има щедър безплатен план, тъй като плановете се основават на броя изпратени имейли, а не на броя контакти. Включени са типични функции като управление на списъци, отчитане на кампании и оптимизация на оформлението по имейл.

Ще намерите и различни интеграции на трети страни.

Ако обаче искате да получите достъп до най-модерните функции, ще трябва да надстроите до един от най-модерните планове.

Кой трябва да използва този софтуер за имейл маркетинг?

SendInBlue е чудесен за фирми или лица, които изпращат тона имейл. Тъй като ценообразуването се основава само на обема на имейлите, а не на размера на списъка с контакти.

Колко струва?

SendInBlue има уникален модел за ценообразуване, базиран на обема на електронната поща.

Ето как става това:

Ограничен безплатен план:

 • Изпращайте до 300 имейла на ден
 • Месечен лимит от 9 000 имейла на месец
 • Неограничен брой контакти

Литерен план: 25 долара на месец

 • Изпращайте до 40 000 имейла на месец
 • Няма ограничение за броя на ежедневните имейли
 • Неограничен брой контакти

Основен план: 39 долара на месец

 • Изпращайте до 60 000 имейла на месец
 • Няма ограничение за изпращане на имейл всеки ден
 • Няма лого на имейлите
 • Неограничен брой контакти

Премиум план: 66 долара на месец

 • Изпращайте до 120 000 на месец
 • Няма ограничение за изпращане на имейл всеки ден
 • Достъп до разширени функции за автоматизация
 • Неограничен брой контакти

Като цяло плановете са доста гъвкави. Няма гаранция за връщане на пари, но завинаги безплатният план трябва да ви подскаже достатъчно, за да продължите напред с услугата. Има и предплатени кредити, така че можете да купувате определен обем имейли, които да изпращате без месечен ангажимент.

Започнете с SendInBlue тук

3. GetResponse

GetResponse е нещо повече от онлайн маркетингова платформа за имейл маркетинг. Той идва с допълнения като създател на целевата страница и решение за уебинар.

Преглед на GetResponse

GetResponse има потребителска база от над 350 000 и действа като универсална маркетингова платформа.

Той е оборудван с някои уникални функции като възможността за създаване на целеви страници и уебинари. Само по себе си не е много полезно, но комбинирането им с имейл маркетинг може да ви помогне да разгърнете списъка си с имейли като луд.

За да създадете имейлите си, ще използвате интуитивен конструктор за плъзгане и пускане.

Той също така има всички разширени функции, които очаквате да харесвате, сегментиране на списъци, A / B тестване, автоматични отговори и интеграция на софтуер. Има дори страхотна функция, наречена Perfect Timing, която ще ви помогне да предвидите перфектното време на деня за изпращане на имейли за увеличаване на отворените тарифи.

Ако имате проблеми с използването на услугата, има библиотека от задълбочени ръководства, за да ги разгледате. Или можете да се свържете с поддръжка чрез имейл, чат на живо и телефон.

Кой трябва да използва този софтуер за имейл маркетинг?

Тази услуга е чудесна възможност за средни предприятия, които искат достъп до множество маркетингови възможности. Не са необходими съществуващи умения, тъй като е много интуитивно, дори прилагането на по-разширени функции.

Колко струва?

Основен план:

 • До 1000 абонати: 15 долара на месец
 • До 2500 абонати: 25 долара на месец
 • До 5000 абонати: 45 долара на месец
 • До 10 000 абонати: 65 долара на месец

Плюс план:

 • До 1000 абонати: $ 49 на месец
 • До 10 000 абонати: 75 долара на месец

Професионален план:

 • До 10 000 абонати: 165 долара на месец
 • До 25 000 абонати: 255 долара на месец

Предприемачески план:

 • До 100 000 абонати: 1,199 долара на месец

Ако искате да изпробвате услугата, има 30-дневна безплатна пробна версия, в която ще получите достъп до всички функции. Няма възстановяване на връщане на парите, тъй като това е услуга за заплащане при отиване.

Ако искате да спестите пари, плащайте за една година наведнъж и вземете 18% отстъпка или плащайте за две години и вземете 30% отстъпка.

Започнете с GetResponse тук

4. HubSpot (безплатен план)

HubSpot е доставчик на инструменти за маркетинг по имейл и CRM, който се предлага с безплатен пакет от функции, заедно с някои платени премии планове.

Преглед на Hubspot

HubSpot предлага своята надеждна услуга за над 70 000 потребители с акцент върху нарастващия бизнес. Настройката е доста проста и CRM HubSpot се свързва с Gmail, G Suite и множество версии на Outlook лесно.

От вътрешната страна ще получите конструктор на имейл с плъзгане и пускане, за да персонализирате оформления, да добавите CTA, изображения и да ощипвате съдържанието си. Можете също така да използвате персонализирано съдържание, за да ви доближите до аудиторията си.

Ще намерите разширени функции за маркетинг на имейл като инструменти за автоматизация на имейли, сегментиране на списъци, готови за използване шаблони, проследяване на имейли и обширна анализа; всички включени в безплатната версия.

Значителен недостатък е липсата на A / B тестване с безплатни и най-евтини планове. Също така плановете от по-ниско ниво включват само поддръжка, базирана на форум. Но те имат много ресурси, в които можете да разглеждате и да намерите отговори, които са ви необходими.

Кой трябва да използва този софтуер за имейл маркетинг?

HubSpot е отличен за малки и средни предприятия, които започват или искат да увеличат мащабния си имейл маркетинг. HubSpot също предлага гъвкави възможности за надстройка, ако потребностите растат с времето.

Колко струва?

HubSpot има както безплатни, така и платени абонаментни планове. Всички планове включват широк спектър от допълнителни CRM функции, които мащабни с планове от по-високо ниво.

Безплатен план: безплатно завинаги

 • Безплатни инструменти за електронна поща и CRM
 • 2 000 имейла изпраща на месец

План за стартов маркетинг център: от $ 50 / месец

 • 5X имейл адрес за контакт изпраща ограничение. (т.е. 1000 контакта = 5000 имейла / месец
 • Включва 1000 контакта
 • +$ 50 / месец за 1000 допълнителни контакти

Професионален план за маркетинг хъб: от $ 800 / месец

 • Ограничение за изпращане на имейл от 10X контакт (например 1000 контакти = 10 000 имейла на месец)
 • Включва 1000 контакта
 • +$ 50 / месец за допълнителни 1000 контакта

Използвайте калкулатора на цените на HubSpot, за да получите точна тарифа според вашите нужди.

Ако мислите да получите план за начинаещи на HubSpot, ще имате възможност да плащате годишно и да спестите -20% отстъпка от абонамента си.

Започнете с HubSpot тук (безплатен план)

5. ConvertKit

рецензия за скрит скрипт

ConvertKit е основана през 2013 г. от Нейтън Бари. Те са насочени към част от пазара с пристрастност, наречена „създатели“. Така че хората харесват влогъри, блогъри, автори, Instagram звезди, създатели на курсове и други.

Една от най-големите му точки за продажба е колко лесно е да създавате работни процеси за автоматизация на електронна поща. Той разчита на визуален конструктор, така че всъщност можете да видите как ще се възпроизвеждат вашите електронни поредици.

Има и вграден редактор на целеви страници, който е много полезен, можете да започнете маркетинг по имейл и дори не се нуждаете от уебсайт. Просто източник на трафик (като вашия канал в YouTube или акаунт в социалните медии).

Ще намерите задълбочени функции за управление на абонатите, маркиране и разширени функции за сегментиране на имейли.

Кой трябва да използва този софтуер за имейл маркетинг:

Този инструмент е най-подходящ за онези, които нямат нищо против да харчат малко повече (хора или малки екипи) и търсят да изпращат обикновени текстови имейли.

Колко струва?

 • 0-1K абонати: $ 29 на месец
 • 1K-3K абонати: $ 49 на месец
 • 3k-5k абонати: $ 79 на месец
 • 5k + абонати: Персонализирани цени

Независимо кои планове сте избрали, ще имате достъп до същите точни функции. Ако искате да опитате преди да купите, има 14-дневна безплатна пробна версия, която включва всички функции.

Има 30-дневна политика за възстановяване на суми, ако не ви харесва услугата. Възстановяването обикновено ще отнеме 3-5 дни, за да се покаже отново във вашия акаунт.

6. MailChimp

MailChimp е лесен за използване имейл маркетинг инструмент за блогъри и по-малки уебсайтове, тъй като идва с безплатен план.

преглед на mailchimp

MailChimp не само има сладък талисман на компанията, но те са един от водещите доставчици на имейл маркетинг, с над 1 милиард имейли, изпращани на ден, използвайки тяхната услуга.

MailChimp непрекъснато се развива. Ще намерите нови функции, които се появяват през цялото време. Има дори интеграция в социалните медии. Изборът на шаблони е с приличен размер и те са много лесни за персонализиране.

Също така ще намерите налични разширени функции за имейл маркетинг, като сегментиране на контакти, автоматични отговори, интеграция на услуги и приложения, изпращане по часова зона, тестване на A / B и много други.

Техният екип за поддръжка също е много отзивчив чрез чат на живо или имейл. Плюс това са налични разнообразни образователни ресурси.

Кой трябва да използва този софтуер за имейл маркетинг:

Много хора използват MailChimp просто само за безплатната оферта. Освен тези с бюджет, MailChimp е чудесен за блогъри и собственици на фирми, които искат лесен за използване инструмент, който е пълен с разширени функции.

Колко струва?

Безплатният план ви позволява да имате до 2000 абонати и да изпращате до 10 000 имейла на месец. След като надхвърлите тези числа, ще искате да надстроите до план Essentials, Standard или Premium.

Безплатен план: Безплатен е завинаги

 • Изпращайте до 10 000 имейла на месец
 • Увеличете списъка си до 2000 абонати
 • Поддръжката по имейл е включена за 30 дни

Основен план: Плановете започват от $ 9,99 на месец

 • До 5000 абонати: $ 49,99 на месец
 • До 10 000 абонати: 74,99 долара на месец
 • До 25 000 абонати: 189 долара на месец
 • До 50 000 абонати: 259 долара на месец

Стандартен план: Плановете започват от $ 14,99 на месец

 • До 5000 абонати: 74,99 долара на месец
 • До 10 000 абонати: 99 долара на месец

Премиум план: Плановете започват от $ 299 на месец

 • До 20 000 абонати: 399 долара на месец
 • До 50 000 абонати: $ 599 на месец

За да определите месечната си ставка и да видите характеристиките на премиум плановете, използвайте калкулатора за ценообразуване в долната част на страницата с ценообразуването.

Тъй като безплатният план е толкова обширен, няма да намерите възстановявания или гаранции за връщане на пари. Единственият начин да получите възстановяване се дължи на техническа грешка от името на MailChimp или акаунтът ви е прекратен без причина.

7. Капнете

Drip е сравнително нов доставчик на имейл маркетинг. Основната им демографска информация е блогъри, маркетолози и собственици на сайтове за електронна търговия.

капков преглед

Този инструмент е не само лесен за начинаещи, но и интелигентните инструменти за автоматизация на маркетинга наистина превъзхождат какво още има на пазара.

Ако сте собственик на магазин за електронна търговия или продавате множество различни цифрови продукти, Drip е солиден избор. Ще бъдете в състояние да изградите дълбоко разбиране за намеренията на клиента и поведението на покупката с възможност за проследяване на показатели като:

Например, ако стартирате магазин за електронна търговия, ще можете да създавате съобщения, които се базират на показатели като:

 • Връщане на посетители срещу нови посетители
 • Посетители, които изоставиха количката си
 • Хората, които са кликнали на имейл връзка, срещу тези, които не са

Но това не спира дотук и ще намерите интеграции за WordPress, WooCommerce и ще имате възможност да изпращате последващи текстови съобщения, интеграция на реклами във Facebook и други.

Кой трябва да използва този софтуер за имейл маркетинг:

По принцип, ако продавате много продукти (цифрови или физически) и искате да създадете сложни маркетингови последователности, без да издърпвате косата си навън, тогава този инструмент може да е за вас.

Колко струва?

Начален план: Безплатни завинаги

 • До 100 абонати
 • Неограничен брой имейли

Основен план: $ 49 на месец

 • До 2500 абонати
 • Неограничен брой имейли

Про план: 122 долара на месец

 • До 5000 абонати
 • Неограничен брой имейли

Корпоративен план: Вземете персонализирана оферта

 • Всичко над 5000 абонати

Drip предлага много малък завинаги безплатен план, заедно с двуседмична безплатна пробна версия за базовите и професионалните нива на членство. Ако решите да продължите услугата след тези две седмици, вашата карта ще бъде таксувана. Има 30-дневен прозорец за възстановяване от момента на стартиране на услугата, но зависи от преценката на Drip дали ще получите пълно възстановяване.

8. AWeber

Aweber е невероятно популярен инструмент, който съществува от 18 години и може би дори е изобретил самия имейл автоматичен отговор.

Преглед на AWeber

Функциите са почти това, което очаквате от висококачествена услуга за имейл маркетинг. Ще получите достъп до конструктор на имейли за плъзгане и пускане, богат избор от предварително разработени шаблони, както и тона интеграции, които да включите в останалата част от маркетинговия си стек.

Можете да създавате автоматизирани поредици от имейли, които се основават на тригери, и да създавате последователности за проследяване на имейл. С всичко това ще имате достъп до отворени данни за тарифите, степента на доставка и ще имате възможност да проверите A / B, за да получавате имейли..

Освен това можете лесно и бързо да създадете формуляри за регистрация по имейл, които да вградите в уебсайта си.

Ако сте объркани от маркетинговия жаргон, не се притеснявайте, има доста полезна библиотека с ресурси, която да ви помогне във всяка стъпка по пътя. Има и поддръжка за чат и имейл на живо, както и телефонна поддръжка Mo-Fr 8 AM до 20 PM EST и през уикендите 9-5 EST.

Кой трябва да използва този софтуер за имейл маркетинг?

Aweber предоставя солидна услуга от време на време, най-добре е за малки екипи, които искат да оптимизират своите маркетингови усилия по имейл.

Колко струва?

 • 0-500 абонати: 19 долара на месец
 • 501-2,500 абонати: 29 долара на месец
 • 2,501-5 000 абонати: 49 долара на месец
 • 5 001-10 000 абонати: 69 долара на месец
 • 10 001-25 000 абонати: 149 долара на месец
 • 25 001 + абонати: Вземете персонализирана оферта

Ако искате да опитате преди да купите, има 30-дневна безплатна пробна версия, която ви дава достъп до всяка една функция. Освен месечните опции за плащане, можете също да плащате на тримесечие, за да спестите 14%, или да плащате годишно, за да спестите 14.9%. Няма политика за възстановяване на средства, но с продължителната безплатна пробна версия трябва да знаете дали този инструмент е подходящ за вас или не.

9. Прекъсване

Keap (по-рано Infusionsoft) е много здрав доставчик на имейл маркетинг. Този универсален маркетингов инструмент комбинира CRM, маркетинг по имейл и много други. Ще можете да създадете цялостни потребителски профили, които ще ви помогнат да създадете по-насочени маркетингови кампании.

Keap преглед

С този инструмент маркетингът по имейл е само част от цялостния набор от функции. Например, таблото за управление ще показва данни въз основа на вашите имейл кампании, информация за продажбите и финансовата история на клиента.

InfusionSoft (Keap) беше един от първите доставчици на имейл маркетинг, който създаде конструктор за автоматизация с влачене и пускане. Просто задайте цел, която искате да постигнете, след което създайте последователност за автоматизация, която ще отговаря на тази цел.

Плюс това, има и разширени инструменти за сегментиране и абонамент за маркиране.

Въпреки че този инструмент обединява CRM и имейл маркетинга, все още има една функция, която няма. Сплит тестване. Без тази функция е много трудно да се тестват различни кампании за подобряване на откритите цени и общите продажби.

Кой трябва да използва този софтуер за имейл маркетинг?

Средни предприятия, които искат да използват един инструмент за своя CRM и имейл маркетинг, и разбира се имат по-голям бюджет за харчене.

Колко струва?

Keap предлага три плана:

 • Keap Grow от $ 49 на месец: подходящ за по-малки фирми, включва 500 контакта, 1 потребител и се предлага с безплатна пробна версия
 • Keap Pro от $ 99 на месец: подходящ за разрастващ се бизнес, включва 500 контакта, 1 потребител и се предлага с безплатна пробна версия
 • Infusionsoft от $ 199 на месец: подходящ за установен бизнес и включва 2500 контакта и 1 потребител

Имайте предвид, че ако искате да добавите контакти, това ще струва допълнително. Например 1000 допълнителни контакта ще ви струват 30 долара на месец, а 5000 допълнителни контакти 130 долара на месец.

Ако искате да изпробвате софтуера, има 14-дневна безрискова проба, без да се изисква информация за кредитна карта. Въпреки това няма налични възстановявания при повтарящи се абонаменти и всички анулиране трябва да бъдат инициирани в рамките на 10 дни от следващия цикъл на фактуриране.

10. ActiveCampaign

ActiveCampaign се представя като единна маркетингова платформа. Основна цел е да ви помогне да изпращате по-малко имейли, но да постигнете по-добри резултати.

преглед на активната кампания

Ако искате да създадете фунии, базирани на логика, ще ви е трудно да намерите по-добър инструмент. По-голямата част от вашата автоматизация ще бъде създадена чрез използване на логиката if / then, която съответства на поведението на абоната. Ето няколко различни начина, по които можете да оптимизирате маркетинговите си усилия с този инструмент:

 • Потребителско сегментиране въз основа на данни, действия, поведение, местоположение и социални данни
 • Изпращайте SMS съобщения до контактите си
 • Достигнете потребителите в движение с SMS интеграция
 • Олово и контактно оценяване, така че да знаете кого да дадете приоритет.

Тъй като Active Campaign функционира по-скоро като маркетингова платформа „всичко в едно“, има много налични инструменти и функции и може би е малко преодолимо да ги овладеете всички. За щастие има подробни ръководства, които ще ви покажат как да извлечете максимума от услугата. Можете също да се свържете с поддръжка чрез имейл или чат на живо.

Създаването на имейл кампании е доста просто с редактора на шаблони. Можете дори да създадете приятелски формуляри за регистрация, които да вграждате в сайта си.

Кой трябва да използва този софтуер за имейл маркетинг?

Това решение е най-подходящо за потребители, които изискват и изискват сложни инструменти за автоматизация, заедно с разширени CRM функции.

Колко струва?

Литерен план:

 • До 500 абонати: 15 долара на месец
 • До 1000 абонати: 29 долара на месец
 • До 2500 абонати: $ 49 на месец
 • До 5000 абонати: 89 долара на месец
 • До 10 000 абонати: 139 долара на месец

Плюс план:

 • До 1000 абонати: 70 долара на месец
 • До 2500 абонати: 125 долара на месец
 • До 5000 абонати: 169 долара на месец
 • До 10 000 абонати: 249 долара на месец
 • До 25 000 абонати: 399 долара на месец
 • До 50 000+ абонати: Вземете персонализирана оферта

Професионален план:

 • До 2500 абонати: 159 долара на месец
 • До 5000 абонати: 239 долара на месец
 • До 10 000 абонати: 349 долара на месец

Предприемачески план:

 • До 2500 абонати: 279 долара на месец
 • До 5000 абонати: $ 449 на месец
 • До 10 000 абонати: 499 долара на месец

Ако плащате годишно, ще получавате широки отстъпки в целия борд. Има и 14-дневна безплатна пробна версия, която ви позволява да тествате услугата за до 100 изпратени имейла и 100 имейла. Те обаче са снизходителни с времевата рамка и може би ще можете да получите удължаване. Тъй като няма възстановяване на средства, със сигурност ще искате да изпробвате софтуера, преди да купите.

Заключителни думи

Повечето доставчици на имейл маркетинг предлагат подобни услуги. Когато дойде време да изберете най-добрия софтуер за имейл маркетинг за вашия бизнес, ще искате да вземете предвид бюджета и маркетинговите си нужди.

Ако искате нещо, което е мащабируемо и лесно да започнете, регистрирайте се с безплатна пробна версия за постоянен контакт.

Нека горният списък ви помогне да вземете правилното решение за вашия бизнес. И не забравяйте, че никога не сте затворен в услуга за имейл маркетинг. Повечето доставчици ви позволяват да експортирате и импортирате вашите клиенти и да се преместите при друг доставчик, ако възникне нужда.

Важното е да изберете доставчик и да започнете работа! Колкото по-дълго чакате, толкова повече пари оставяте на масата.

Сега към вас! Коя е любимата ви услуга за маркетинг по имейл?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map