Най-добър VPS хостинг за Австралия

Преди да влезем в нашите топ 3 за VPS хостинг категория, уверете се, че знаете какво искате, тъй като VPS хостингът се предлага в много разновидности (определено не е същият като вашите обикновени уеб хостинг пакети).


Основните са самоуправляваща (вие сте техник и можете да го настроите сами) и управлявана (някой друг се грижи за всичко техническо). Тогава що се отнася до инфраструктурата, можете да отидете с физически компютри … или моето предпочитание, облачен vps хостинг, която използва мрежа от сървъри, за да създаде вашия акаунт, по този начин можете да увеличите мащаба нагоре или надолу във всеки момент и почти моментално.

Нашият №1 е специализиран в облачния VPS, # 2 и # 3 са традиционните VPS.

Най-добрият VPS за Австралия: Нашите най-добри 3 сравнения – май 2020 г.

Компания за уеб хостингВсички рейтинги Стартираща цена / месец. Диск SpaceStarter План напълно управляван? Един анализ на изречението (само в топ 5) ОтзивиУебсайт
siteground2$ 8040 GBДАСветкавично бързо, безплатен CDN (глобален обхват), официално препоръчано от WordPress, 30-дневна гаранция за връщане на парите = Печелете!SiteGround Преглед
решаващ$ 29.9025 GBНЕ (управлява се от $ 249,90 на месец)Австралийски сървъри, много достъпни баребони!Ключов преглед
Digital Pacific$ 24.9225 GBНЕ (управлява се от $ 58.25 на месец)Много избор!Дигитален тихоокеански преглед

# 1 SiteGround

SiteGround използва облачен VPS от висок клас, за да ви осигури възможно най-добрата производителност. Със SSD е навсякъде, включени са автоматично мащабируеми функционалности, напълно управлявани, включени безплатни CDN … това е не-мозъчен imho!

И освен 4-те им фиксирани планове, те дори ви позволяват да създадете свой собствен хостинг план. Те наистина издухват конкуренцията от водата!

siteground2

Лесно използване

90%

Поносимостта

90%

Производителност / Мощност

85%

# 2 от решаващо значение

Решаващо е една от онези хостинг компании с много много добра репутация и с основателна причина.

Със сървърите на базата на Aussies, денонощната поддръжка (да, 24/7, през цялата година) и инфраструктурата, която може да се справи почти с всичко, което хвърлите върху нея, наистина не можете да сбъркате!

Тези хора са страхотни, ако сте онзи техник, който иска пълен контрол!

CrucialLogo

Лесно използване

85%

Поносимостта

70%

Производителност / Мощност

85%

# 3 Digital Pacific

Digital Pacific е една от първите компании, които започнаха да предлагат хостинг услуги в Австралия.

Единственото нещо, което ги отличава от останалите в списъка, е количеството vps пакети / сървъри, които предлагат. Те имат 4 възможности както за самостоятелно управлявани, така и за управлявани VPS. Техните управлявани услуги също са много по-достъпни от нашите №2.

digpacific

Лесно използване

85%

Поносимостта

85%

Производителност / Мощност

70%

VPS хостинг графика Австралия

VPS сървъри: Бързо резюме

Какво е VPS?

Една стъпка над споделения хостинг и само стъпка под специален хостинг на сървър. VPS (виртуален частен сървър) хостинг е общото решение за уебсайтове, които са прераснали споделена хостинг услуга.

За да разберете по-добре виртуалните частни сървъри, представете си затворен квартал. Докато всички в квартала живеят в по-голямо уединение от тези в голям апартаментен комплекс (споделен хостинг), те все още живеят сред тези в квартала. Хората в затворен квартал харчат повече пари, но също така имат още няколко възможности за дизайн по отношение на дома си. Въпреки че нямат толкова много възможности, колкото някой, който живее в селското имение (специален хостинг на сървъри), животът в квартал с затворен тип е луксозен и най-вече частен.

Уебсайтовете на виртуален частен сървър се предоставят повече поверителност и творчески контрол от тези на споделен хост. Вместо да се налага да споделяте пространство и честотна лента с всеки сайт на сървъра, VPS хоства отделни уебсайтове в по-малки пространства, известни като контейнери. Тези контейнери предлагат значително повече поверителност и пространство от това, което се предлага от споделена хостинг услуга. Докато VPS хостингът е стъпка над споделения хостинг по отношение на функциите, това важи и за цената.

Защо ще ви трябва този тип хостинг?

Докато споделеният хостинг обикновено е първата (а понякога и последната) опция за новите уеб разработчици, много хора бързо придобиват опит и разрастват сайтовете си, преди възможностите на хоста. Докато много споделени хостинг сайтове предлагат „неограничено” пространство, това е просто предсказване, а не факт. Никое количество сървърно пространство не е наистина неограничено, така че споделените хостинг услуги предричат ​​потенциалните клиенти на клиентите да останат под разпределеното им място на сървъра. Ако разработите успешен сайт, който привлича обилен уеб трафик, вероятно е споделен хост в крайна сметка ще трябва да ви изтласка. Въпреки че това може да изглежда жалко, това е знак, че уебсайтът ви е привлекателен и живее в съответствие с проектирания си потенциал.

След разработването на сайт, който е твърде голям за споделен хост, следващата логична стъпка е придобиване на услугата на VPS хост. VPS хостинг сайтовете предлагат повече пространство, честотна лента и поверителност, отколкото е позволено при стандартен споделен хост. Тези услуги също са по-скъпи от споделен хост, така че е важно да се установи последователен метод за поддръжка на вашето уеб пространство. Ако искате драстично да увеличите ролята на вашия сайт в мрежата, VPS хостингът е от съществено значение. Като се има предвид, ако всъщност не сте в Австралия, ние имаме най-добрите уеб хостинг списъци в следните страни: Обединено кралство, Ирландия, Канада, NZ, & Сингапур

Професионалисти

 • достъпни: Докато VPS хостингът струва значително повече от споделения хостинг, на вас се предоставя повече пространство, честотна лента и творчески контрол, всички от които са от съществено значение за успеха на уебсайта. Ако създавате уебсайт с търговски интерес, разгледайте VPS хостинга като инвестиция за бъдещи печалби. Въпреки, че VPS е по-скъп от споделения хостинг, и двете услуги са омаловажени от цената на специалния хостинг сървър.
 • Надеждност: Предвид цената, свързана с VPS хостинг, клиентите могат да очакват известно усещане за надеждност. Много сайтове за споделен хостинг са обвинени в препродажба или продажба на повече сървърно пространство на клиентите, отколкото е на разположение, повечето безплатни уеб хостове правят същото. Тази практика причинява много уебсайтове да бъдат изтрити на случаен принцип или дори по-лошо, да причинят пълна грешка в сървъра. Прекаляването е изключително рядко явление в царството на VPS хостинг.
 • Пълен контрол: VPS хостове предлагат на клиентите възможността да управляват виртуална операционна система в допълнение към няколко дизайнерски приложения (или контролни панели като cPanel). При този тип софтуер клиентите по същество имат пълен творчески контрол върху сайтовете.

Против

 • Технически знания: Въпреки че може би сте създали сайт, който е надминал възможностите на споделения хостинг, все още има шанс да знаете много малко по отношение на цялостния уеб дизайн. Тъй като много сайтове за начинаещи разчитат на прости HTML или WordPress инсталации, не се изисква от потребителите да са напълно технически умели за извършване на основни операции. В случай, че преминете към VPS хост, чийто софтуер предлага пълен творчески контрол, можете да стъпите в област, в която нямате предварителни познания. Липсата на дизайн на VPS платформи може да направи сайтовете да изглеждат евтини или непълни, въпреки че плащат значително повече за тези платформи.
 • Скок на цената: Докато VPS хостингът очевидно е по-добра сделка от споделения хостинг по отношение на функциите, скокът на цените често може да бъде малко за уеб дизайнерите на бюджет. Тъй като уеб хостинг таксите всеки месец, някои уеб дизайнери се оказват да плащат за хост на VPS, преди сайтът им наистина да е готов за тези платформи. Това може да доведе до изчерпване на бюджетите, преди съответният сайт да е функционален или печеливш.
 • Поддръжка: Докато VPS хостингът предлага повече функции и поверителност, това не идва без случайни проблеми. VPS сайтовете изискват по-редовна поддръжка от уеб дизайнера, задача, която очевидно изисква значителен обем от технически познания. Ако нямате тези технически познания, може да се окажете, че изхвърляте големи суми пари за ремонт на сайтове на трети страни.

Често задавани въпроси за VPS

Какво е значението на “виртуален” в термина виртуален обществен сървър?

Предвид съвременния софтуер, присъстващ в VPS хостинг, компаниите могат да създават виртуални компютри и да ги стартират във физически машини. Тези виртуални компютри съдържат група уебсайтове, всеки от които има предимствата на пълноценна операционна система (обикновено Linux), множество приложения за дизайн и ефективен сървър.

Това не е ли същото като споделен хостинг?

Не. В споделения хостинг (евтиния тип хостинг на уебсайтове) всички уебсайтове споделят една машина (физическа или виртуална). Във VPS хостинг, един уебсайт е присвоен на една виртуална машина. При споделения хостинг клиентите се обезкуражават да създават сайтове, които привличат обилен уеб трафик и използват големи количества трафик. В VPS хостинг можете да създавате много по-големи сайтове, които няма да изчезнат внезапно от сървърното пространство.

Дали виртуален частен сървър е по-добър за оптимизация на търсачките?

Да, но не директно. Google, Bing и други търсачки поставят приоритет на сайтове с относително бързо време за зареждане. Ако имате сайт на споделен хост или неправилно управляван сървър, вашият уебсайт ще падне в оптимизацията на търсачките поради дълги периоди на зареждане. Сайтовете на VPS хост не се състезават за честотна лента, което означава, че ще се заредят по-бързо и ще се покачат в класацията на Google.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map