Най-добър управляван WP хостинг

Като уеб агенция с много хостинг акаунти (имаме безброй странични проекти и обичаме да експериментираме), знаем, че хостингът е отвътре навън. Едно от най-търсените от нас сравнения е за управлявани доставчици на хостинг услуги на WordPress, така че ние се закръглихме & прегледа нашите фаворити. Наслади се!


Най-добър управляван WordPress хостинг: Нашите топ 5 – май 2020 г.

WordPress хостинг компанияОбщ рейтингЦена / мес. (най-евтино налично) Диск SpaceFeaturesReviewsУебсайт
KinstaUSD 303GBБезплатни SSL и CDN с помощта на облачната платформа на GoogleПрочетете още
wpengineUSD $ 2910GBПазарен лидер в хостинг на WordPress! (ако имате бюджет)Прочетете още
pressidiumUSD $ 215GBБезплатен SSL, безплатна миграция, много мащабируем = този се увеличава бързо.Прочетете още
маховикUSD $ 155GBБезплатен SSL + лесно мащабируем (допълнителни функции за уеб дизайнери / агенции)!Прочетете още
siteground2USD 3.95 (67% отстъпка)10GBМощен, бърз, официално препоръчан от WordPress! + Много достъпни = Печелете!Прочетете още

Не е лесно да намерите приличен хост на WordPress, който всъщност е полу-достъпен и освен ако не сте магьосник на Excel, може да получите малко преодоляване при сравняване на всички различни хостинг функции (като цена срещу честотна лента, дисково пространство, използваемост, поддръжка, рецензии, и т.н.).

Като цяло управляваните хостове на WordPress определено са по-скъпи от обичайните ви споделени хостове (с изключение на SiteGround), но нивото на поддръжка и производителност, което получавате в замяна е доста страхотно! 

Следващите 5 са ​​нашите лични фаворити. Използвахме следните критерии, за да сортираме най-управляваните хостове на WP: Лекота на използване, достъпността и ефективността / мощността. Наслади се!

Матю Роджърс
Хостинг редактор

Сравнение на управлявания WP хостинг: Нашите топ 5 подробно

1. SiteGround

Това е нашата любима хостинг компания за всички времена, те са евтини, имат много мощни сървъри (по целия свят) и най-важното е, че поддръжката е най-добрата.

Що се отнася до функциите на WordPress, планът им GrowBig се предлага със собствена кеш система за SuperCacher – SiteGround, която значително ускорява работата на всеки сайт на WordPress. Те също имат автоматични актуализации на WP, безплатни SSL, безплатни миграции на WordPress и т.н..

SiteGround също идва силно препоръчан от WordPress (много малко хостинг компании могат да претендират за това!), това е абсолютно не-мозъчен! ох, + те имат 30-дневна гаранция за връщане на парите!

Те имат 3 хостинг плана, най-достъпният им план започва само $ 3,95 / месец (67% отстъпка от обичайната цена)! 

siteground2

  Победител – 9.6 / 10

Лесно използване

95%

Поносимостта

92%

Производителност / Мощност

90%

2. Маховик

Flywheel е – според нас – най-добрият избор за уеб агенции и дистрибутори! Наистина трябва да проверите техния набор от функции на сайта им, но ето някои от любимите ни акценти.

Те имат силен фокус върху подобряването на работния процес с вашите хостинг клиенти, така че те включват неща като чертежи (Пакетирайте общи теми и плъгини като стартови набори за бъдещи проекти.), Постановка (Правете промени в сайтове & тест, преди да натиснете промените на живо), Клониране на сайтове, Прехвърляне на фактуриране на вашите клиенти, Сътрудничество без споделяне на пароли и много повече.

Те предлагат разнообразни хостинг пакети за физически лица и агенции, като най-евтиният им план започва само $ 14 / месец

Лесно използване

95%

Поносимостта

85%

Производителност / Мощност

93%

3. Pressidium

Не толкова добре познати, но много много добри! Вече този сайт работи на Pressidium. Въпреки че са по-скъпи от някои от другите, те компенсират това с безумните си настройки на сървъра.

Характеристиките включват автоматично мащабиране (напр. Скокове на трафика не са проблем, архитектурата съответства на мащабите), архивиране извън сайта (обичам това), създаване на сайтове, автоматични актуализации, динамично балансиране на натоварването, много агресивно кеширане, страхотно CDN, списъкът продължава & На. Сериозно, ако имате бюджет, регистрирайте се!

Най-евтиният им план започва от $ 21 / месец

Лесно използване

95%

Поносимостта

80%

Производителност / Мощност

93%

4. WP двигател

WP Engine все още е настоящият лидер на пазара, когато става дума за мейнстрийм управлявани wp хостове и то с основателна причина. Те имат собствена вградена система за кеширане, за да обслужват страници свръх бързо (наречена EverCache) и в комбинация с CDN те са една от най-бързите WP хостинг компании наоколо!

Те имат всички основни положения като автоматични актуализации, 24/7 WP специализирана поддръжка, стадиране и т.н. … но те също имат на живо откриване на заплахи в реално време, активно блокират DDOS атаки и дори ще коригират вашия сайт безплатно, ако наистина се хаква … доста спретнато.

Всичко по-горе повече от оправдава ценовия етикет! Интересува се от спокойствие и може да спести бюджета?

Най-евтиният им план започва от $ 29 / месец

Лесно използване

95%

Поносимостта

75%

Производителност / Мощност

93%

5. Kinsta

Kinsta наскоро обнови плановете си, те имат всички функции, които има всеки друг WP хост, и предлага безплатен ssl и безплатен CDN чрез KeyCDN!

Най-евтиният им план започва от $ 30 / месец

Лесно използване

92%

Поносимостта

75%

Производителност / Мощност

95%

Управляван хостинг на WordPress: Детайлите

Нарастващата популярност на WordPress доведе до засилена специализация на WordPress. Много различни хост доставчици в мрежата наскоро избраха да се съсредоточат върху WordPress. Това означава, че тези доставчици са проектирали най-оптималните платформи за WordPress сайтове. Тези платформи ви помагат да управлявате повече технически аспекти и функции на WordPress, така че да можете да свалите товар от чинията си. Те правят настройването на вашия сайт лесно!

Ежедневните архиви, актуализациите на WordPress, мащабируемостта и сигурността са всички функционалности, обхванати от управляваните хостинг доставчици на WordPress. Докато те действат като портиер за техническата азотна каша, вие сте по-свободни да продължите това, което правите най-добре; споделяне и създаване на фантастично съдържание. В зависимост от (обикновено американската) компания, те могат също да предоставят опции за споделен хостинг, специализиран хостинг, облачен хостинг и евентуално дори хостинг на дистрибутор.

Управляваните хостове също са проектирани да обработват времето за работа на сайта и скоростта. Много от тези компании се възползват от кеширането на ниво сървър и притежават CDN за лекота. Това означава, че няма да се налага да разчитате на приставки за кеш. Платформи като тези позволяват на тези с твърде малко време или без технически опит да управляват сайта си по начина, по който искат, без да се притесняват.

Защо имате нужда от управляван хостинг на WordPress?

Работата с пълен работен ден, активно ангажиран WordPress сайт или блог не е лесна работа. Това отнема много време и изисква много внимание. Това е достатъчно натоварване, за да се справите със социалните медии, дизайна на уебсайтове, съдържанието и маркетинга, опитите да се възползвате от техническите аспекти на работата на даден сайт може просто да бъде твърде много. Може би вече сте започнали да се притеснявате, тъй като сайтът ви е започнал да набира повече трафик.

Като собственик на бизнес имате само два варианта, когато става въпрос за поддържане на нарастващ сайт. Или потърсете самоконтролирано решение или наемете друг член на екипа, който да управлява техническите аспекти за вас. Докато търсите решения, вашите изследвания може да ви доведат до управляван хостинг. Този тип уеб хостинг обикновено се препоръчва, тъй като допълнителната грижа премахва много потенциални главоболия по отношение на архивирането, актуализациите и сигурността.

В днешно време повечето от тези хостинг компании са достъпни на доста достъпни цени, въпреки че те могат да варират в зависимост от функциите, грижите и суровите сървърни ресурси, които всеки сайт получава. Това важи същото за наетата ръка и тези експерти винаги ще струват повече от средния уеб хост. Ако цената е един от вашите основни приоритети, може да искате да помислите за споделен хостинг акаунт вместо управляван хостинг.

Подобно на много други, вероятно вече сте обмислили всичко по-горе и си зададохте много от следните въпроси; наистина ли имам нужда от това? Защо някои сайтове са толкова скъпи, докато други са толкова евтини? Заслужава ли си труда да се регистрирате? Тези платформи са добри решения за нови собственици или лица, които вече управляват голям или среден бизнес. След като сайтът ви започне да набира повече трафик, може да е трудно да бъдете в крак с него.

Ако имате проблеми с решението дали се нуждаете от тази услуга, моля, прегледайте и използвайте нашето широко проучване за ползите и недостатъците на хостинга на WordPress, както и какво да очаквате от добрия хост на WordPress.

Плюсовете и минусите на управлявания хостинг на WordPress

Въпреки че управляваният хостинг изглежда като перфектната сделка, той наистина не е за всички. Те се различават между отделните компании, но на много основно ниво домакинът трябва да осигурява лекота на използване, мощност, достъпна цена и ефективност. Основната идея зад управлявания хостинг е, че собственикът на уебсайта може да се съсредоточи върху маркетинга и създаването на съдържание, а не върху други отнемащи време аспекти. Добре е да се запознаете с разликите в пакетите, които предлага всеки от тези хостове.

Ползи

Невероятна скорост

Скоростта на уебсайтове играе голяма роля за успеха и класирането на сайта. Ако скоростта ви е бавна, можете да направите много различни неща, за да помогнете за подобряване на скоростта, като например да внедрите приставка за кеширане или да използвате мрежа за доставка за съдържание като MaxCDN. Дори намаляването на размерите на файлове с изображения е подходяща опция. Но за тези от вас, които нямат време да правят тези модификации, управляваните домакини на WP се грижат за цялата оптимизация на скоростта за вас, което е супер удобно, ако използвате тежки теми като WordPress тема за недвижими имоти или WP тема за фотографи, които съхраняват много снимки.

Те позволяват кеширане директно на нивото на сървъра, така че не е нужно да зависите от никакви други приставки за кеширане. Техните сървъри също са специално конфигурирани за WordPress. Това позволява на вашия сайт да бъде в крак с функционалността, независимо от това колко луд е трафика. Така че без значение дали трафикът ви идва от Ню Йорк, Хюстън или Чикаго, скоростта на зареждане ще бъде непроблемна.

Сигурност

Хората, които са нови за управление на сайтове, често забравят, че трябва да защитят своите активи. В този ден и възраст сигурността е всичко. Ако боравите със своя сайт сами и нямате опит със сигурност, вашият сайт и вашата информация може да са уязвими за атаки. Сайтовете на WordPress често са насочени от хакери и ботове (поради броя на сайтовете, които използват платформата). Тези опасности могат да дойдат под всякаква форма като злонамерен софтуер, вируси и опити за хакване.

Тази опасност се отразява на вас като собственик, но се отразява и на посетителите на вашия сайт. Тези атаки могат да доведат до напълно компрометирана система или сайт. Голяма полза от работата с хост на WordPress означава, че сте защитени от тези възможности. Вие дори сте защитени от отказ на услуга или DDoS атаки. Тези сайтове гарантират, че имате невероятно защитено ниво на сигурност, което остава активен и ангажиран, активно сканирайки вашия сайт за променени файлове ежедневно.

Автоматични актуализации

Опитът да бъдете в крак с маркетинга и управлението може да бъде скучно дело. Когато не използвате управляван хост, вие носите отговорност за актуализирането на вашия сайт. Актуализациите са от решаващо значение за поддържането на бърз сайт и запазването на всичко защитено. Управляваните уеб хостове ви покриват, те актуализират всички основни плъгини и самия WordPress, когато се пусне нова (стабилна) версия.

Освен това хостът на WordPress автоматично актуализира основните ви файлове до най-новата версия. Това е невероятно изгодно, защото времето за изчакване се премахва. Файловете се актуализират в точния момент на пускане. Това помага да се елиминира актуализация на трета страна и всички допълнителни разходи.

Без престой

Обикновено управляваните хостове разполагат с по-добра инфраструктура в случай, че сървърът в САЩ се понижи (резервното обслужване просто поеме), което означава, че те са повишени с продължителност от 99,9% в действителност.

Техническа поддръжка

Преминаването сам е изморително преживяване, когато нещата се объркат. Ако управлявате сайта си самостоятелно и сайтът намалява, отнема твърде дълго време за буфериране или започва да функционира по други начини, вие сте единственият ресурс, който имате. Най-малкото, вашият сайт може да прекъсне време, да загуби информация или дори да загуби класиране поради проблемите. Посетителите на сайта очакват определено ниво на качество при навигация. По-малко вероятно е да се върнат, ако изпитат технически затруднения.

Предимство от работата с управляван хост на WordPress е вградената техническа поддръжка, която се предлага с повечето пакети (с хостове от по-висок край, предлагащи обслужващ персонал, базиран в САЩ). Те често работят денонощно, денонощно, така че всякакви проблеми да се справят бързо и сръчно. На всички въпроси, свързани с развитието, настройките, скоростта или актуализациите, може да се отговори също толкова добре, колкото и на въпросите.

Ежедневно архивиране

Подобно на актуализациите, архивирането може да бъде също толкова време. Опитът да бъдете в крак с всеки един технически аспект е предизвикателна игра и архивирането е от решаващо значение за осигуряването на избягване на пълна загуба на сайта. Подобно на архивирането на телефон, архивирането гарантира, че ако нещо се случи, има прилична отправна точка, за да вземете резервни копия.

С управляван хост на WordPress никога няма да ви се наложи да вдигнете пръст, за да се притеснявате от това. Всеки ден хоства резервни сайтове, така че всички данни да са изцяло и винаги безопасни. С наистина добри хостове често има настройка за лесно възстановяване на вашия WordPress сайт към архивирането на предишния ден, което го прави невероятно удобен за използване.

Инструменти за разработка или „dev“

След като създадете сайт, целта за повечето собственици на сайтове е да го насочите към възможно най-високото му качество и функционалност. Най-обмислените и добре планирани сайтове за удобно и насочено съдържание съдържание се нареждат най-високо. Лесно е да доведете вашия сайт до това ниво на успех с правилните инструменти за развитие.

Инструментите за разработка са от съществено значение за правилното изграждане и усъвършенстване на сайта. Тези инструменти ви помагат да проектирате и отстранявате грешки в уебсайта си. Отстраняването на грешки е важен аспект от работата на даден сайт, защото ако посетителите ви изпитват проблеми, има по-малка вероятност да се върнат или да се доверят на него. С хост на WordPress всички инструменти са във вашите ръце за лесен достъп.

Инструменти за поставяне

Този инструмент, като инструменти за разработка, ви помага първо да тествате сайта си, преди да качвате съдържание на живо. Инструментите за поставяне ви помагат да избегнете лошо качване, защото можете да видите как новите разработки, дизайн или функционалности играят в реалния живот. Всеки път, когато искате да изпробвате чисто нов плъгин, тема или дизайн, можете лесно да го дадете, преди да го поставите в камък.

Инструментите за поставяне също са полезни за извършване на бързи и лесни промени. Тези функции също осигуряват сигурно изтриване и ви помагат да избегнете случайни качвания. Всичко това е в полза на подобреното класиране и трафика на вашия сайт.

Недостатъци

Ценообразуване  

Цената на управляваните уеб хостинг доставчици определено варира много, от нискокачествения базиран в САЩ SiteGround, до Kinsta при $ 100 / месец

Някои хостинг компании могат наистина да ударят удар при около $ 80 – $ 120 / месец. Това може да бъде недостатък на претеглянето при работата с хост. Изборът обаче винаги се свежда до вашите нужди. Възможно е напълно да си струва инвестицията.

Граници

Въпреки че домакините на WordPress се смятат за неограничени, има някои ограничения за използването на плъгини. Повечето хостове не допускат плъгини, които консумират много ресурси. Това са плъгини като W3 Total Cache или WP Super Cache. Това се счита за проблем за много потребители, които предпочитат да използват тези плъгини.

Интерфейсни разлики

Друго нещо, на което трябва да внимавате, са проблемите, които могат да възникнат при смяна на типове хостове.

Понякога при преминаване от управляван хостинг към споделен хостинг или обратно, някои потребителски портали не функционират по същия начин. Посетителите и собствениците на сайтове могат както да намерят това трудно, така и нежелано предизвикателство. 

Функции за проверка при търсене на най-добрия управляван хост на WordPress

Уеб хостингът води до много важни решения. Има много фактори, които трябва да вземете предвид при обновяването на вашия сайт или създаването на такъв за първи път. Да го стартираш и работиш означава да се съобразиш с всяка техническа отговорност и да не оставиш камък преобърнат. След като разберете напълно какво искате да включва вашия сайт, както и вашия метод за уеб хостинг, трябва да стесните правилния доставчик. Това трябва да са компании, на които можете да се доверите изцяло на вашия сайт и неговото благополучие. Ето няколко фактора, които може да трябва да вземете предвид, преди да вземете окончателно решение:

Местоположение на сървъра

Местоположенията на физически сървър могат директно да повлияят на времето за зареждане на вашите сайтове. Ако сървърът е в САЩ и също така сте посетители, има вероятност те да имат достъп до сайта по-бързо. Когато сървърът е значително далеч, посетителите могат да изпитат затруднения при зареждането, което може да доведе до намаляване на класирането и ангажираността. Уверете се, че компанията, в която влизате, има разумно поставени сървъри (напр. Изберете този, който е най-близо до целевия ви пазар) и в идеалния случай CDN, който решава този проблем, като разпространява вашия сайт в мрежа от глобални възли, от които копие на сайтът може да се обслужва.

Ограничения за съхранение

Домакините на уебсайтове понякога се опитват да ви заблудят в по-малко място за съхранение от обещаното. Пространството е подходящо за хостинг на вашия уебсайт, ако няма достатъчно място, той няма да бъде хостван правилно. Не забравяйте да проверите отново дали разпределеното пространство за съхранение работи с вашия уебсайт по избрания от вас план, преди да се ангажирате с каквито и да е договори.

Степента на подкрепа

Въпреки че избраният от вас доставчик може да се похвали с техническата си поддръжка, базирана в САЩ, може да има ограничителни часове или изисквания. В някои случаи са необходими допълнителни такси за достъп до поддръжка. Най-добре управляваните хостинг доставчици на WordPress имат 24/7 поддръжка, така че можете да получите достъп до помощ по всяко време. Не забравяйте да внимавате за доставчици, които имат денонощна помощ.

Инвестирайте в управляван хостинг на WordPress днес!

Можете или да направите проучването сами, като използвате горните критерии, или да спестите време и да изберете един от нашите !

Основата и развитието на управлявания хостинг на WordPress

В края на 2000-те и началото на 2010 г. икономиката беше в разгара си, WordPress беше на прага да се превърне в интернет суперсила, а компаниите се опитваха да измислят как да застанат на клиентите и да продължат растежа на приходите , Тогава през 2009 г. управляваният хостинг на WordPress изскочи на сцената и създаде порция от един милиард долара от индустрията от 10-15 милиарда долара. За да се настанят в тълпата, понякога затрупващи се WordPress плъгини, хостинг компаниите започнаха да използват код, за да автоматизират актуализациите, да гарантират сигурността на уебсайта и да оптимизират бек-енд функциите на поддръжката на уебсайта. Не беше много преди много доставчици на хостинг услуги да предлагат собствен тип система за управление на WordPress със собствени уникални функции и цени.

Новата услуга на управлявания хостинг на WordPress предложи по-висока цена от старите стандартни споделени хостинг планове. От самото начало се очакваше всички хостинг компании да предлагат стандартен набор от функции: повишена скорост на уебсайтове, денонощна сигурност, разширяване на честотната лента за уеб сайтове с по-голям трафик, поддръжка на клиенти и ежедневни актуализации. Но тъй като тези услуги бяха десетина десетки, се появиха редица компании за копиране на котки и беше трудно клиентите да определят коя марка е най-добрата. Хостинг компаниите трябваше да започнат да включват функции, услуги и ниши, които ги отличават уникално една от друга.

Няколко от големите доставчици на управляван WP хостинг:

Pagely е истинският инициатор на управлявания хостинг на WordPress. Те написаха автоматизиран код, който автоматично ще актуализира приставки за WordPress и ще работи в ядрото на WordPress. Те също създадоха рамката за осигуряване на уебсайтове от кибератаки и начертаха настройките за увеличаване на скоростта на уебсайта. Днес Pagely се стреми да продължи да подобрява сигурността си в съответствие с растежа на WordPress. Те се стремят да консолидират своите услуги, да са в съответствие с вкусовете на основните пазари и да обслужват компании от висок клас. И до днес Pagely работи с големи компании като Disney и Facebook. Тяхната цел е винаги да са фокусирани върху клиентите.

WP Engine е високо оценен като един от най-добрите хостове за управление на WordPress поради страхотното обслужване на клиентите, бързите скорости на зареждане, съоръженията за архивиране и кеширане и удобството на потребителите към уеб разработчиците. Услугите на WP Engine могат да обработват големи количества трафик към уебсайт и фокусът им варира от грижи за нуждите на личните собственици на уебсайтове до пълното на бизнеса. Началната им цена е на по-евтината страна от $ 29 на месец, но те предлагат много повече от споделена хостинг платформа.

Въпреки че е популярна опция и често се групира заедно с други управлявани хостинг компании WordPress, SiteGround всъщност не е едно и също нещо. Технически е известен като компания с висок клас споделен хостинг. От самото начало те предлагат добра скорост и производителност, кеширане на архивиране, CDN достъп, пълен cPanel и управление на електронната поща. Единственият проблем, който те не предлагат, е силната сигурност, когато става въпрос за вашия уебсайт. Така че, ако имате риск от хакване, ще трябва да се обърнете към трета страна, за да защитите истински уебсайта си. Цените на SiteGround започват от $ 3,95 на месец и остават под $ 20 на месец за добро количество място за съхранение и силна поддръжка за уебсайтове с голям трафик.

Flywheel огради своята ниша на пазара, като се насочи към уеб дизайнерите и уеб разработчиците с хостинг пакети за дистрибутори. Някои от функциите, които те включват специално за това са: проста колаборация, така че различните хора могат да зададат собствено потребителско име и парола за конкретни проекти, чертеж, който позволява на клиентите им да създават повече от един WordPress сайт с конкретни теми, плъгини и настройки и клиент трансферите позволяват на разработчиците и дизайнерите на Flywheel да създават безплатни уебсайтове, които да дават на собствените си клиенти. Цените на маховика варират от 15 долара на месец до 250 долара и могат да покрият до 600000 месечни посетители за най-големия план.

Kinsta е по-нова платформа за управление на WordPress, основана през 2013 г. Техните специализирани услуги обслужват бизнеса и разчитат на Google Cloud за бързината и мащабируемостта на уебсайта им. Те предлагат и другите стандарти, управлявани от WordPress функции; като отлично обслужване на клиенти, гаранция за сигурност и поддръжка на CDN мрежа. Kinsta е високо ценен, тъй като предлага пълна инфраструктура на задната част на WordPress, оставяйки ви свободен да боравите с дизайна и усещането на вашия уебсайт. Цените им започват от 100 долара на месец и с всеки план се увеличават със 100 долара.

Управляваният хостинг на WordPress измина дълъг път от нахлуването в индустрията 2009 г. Всяка компания е свършила работата си, за да гарантира, че отпечатъкът им на хостинг сцената е уникален. Характеристиките, които всяка компания предлага са проектирани така, че да отговарят на различни индустрии и вкус на клиентите. Знаейки откъде са дошли тези компании, как са се развили, за да се впишат в непрекъснато нарастващото и постоянно променящо се влияние на WordPress, а уникалните предложения, които те специализират, ще ви помогнат да определите най-добрата програма за хостинг за вашите нужди.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map