Най-добър хостинг риселър Великобритания

Тъй като по-голямата част от хората, които кацат на тази страница, са уеб дизайнери в процеса на мащабиране на бизнеса си чрез хостинг на дистрибутори, ние ще стигнем до него от този ъгъл.


Тъй като ние сами сме уеб агенция с много хостинг акаунти (имаме много странични проекти и обичаме да експериментираме), ние вече направихме проучването и избрахме своя собствена топ 5 на най-добрите хостинг компании за дистрибутори за Великобритания.

Основно се фокусирахме върху уеб хостовете, предлагащи акаунти за дистрибутори, които включват както cPanel, така и WHM (но повече за това по-късно).

Странична забележка: Нашият №1 има доста голяма временна отстъпка, грабвайте я докато трае!

Няколко от по-известните марки / сайтове, които свързват към нашето съдържание:

Ние знаем нашите неща, малка извадка от нашите много отзиви:

Том е страстен и бързо разбира нуждите на своите клиенти. Наистина оценявам неговото желание да споделя знания и да ме умее да използвам чисто новия си уебсайт. Благодаря Том!

Сали Мак
Таблици на съдържанието

MangoMatter направи толкова лесно проектирането на настоящия ни уебсайт. Том е участвал лично от първата консултация до приключването му и той все още е на разположение за всякакви промени, които може да са необходими!

Демитриос Лекацас
Свежа коса

Избрахме Том да проектира нашия уебсайт, защото ни хареса стила на други уебсайтове, които той е проектирал. Целият процес беше без стрес. Том беше толкова полезен и никоя от многобройните ни молби не беше твърде голяма проблем. Том е удоволствие да работиш. Обичаме уебсайта, който той е направил за нас, той е толкова лесен за използване и изглежда фантастично.

Карл Олив
пружина!

Нашият опит с Mango Matter беше фантастичен! Том е много лесен за работа, положителен, ефективен и очевидно блестящ в това, което прави. Силно препоръчително.

Люси Рийвс
Средства с което

Ангажирахме Том да разработи нашия нов уебсайт на компанията и бяхме доволни от резултата. Той беше в състояние не само да ни представи кратката, но и да предостави няколко отлични идеи, за които никога не бихме се сетили. Най-хубавото е, че Том е щедър с времето си и продължава да е на разположение, за да предоставя съвети и подкрепа.

Нийл Макензи
Enventive

Какво лесно и гладко изживяване работи с MangoMatter! Том разбра точно какво ни е след това и сме изключително впечатлени от крайния продукт. Не бих се поколебал да избера отново MangoMatter в бъдеще.

Тайсън Кинг
Решения за директор / Plumbrite

Том от MangoMatter беше изключително полезен, професионален и страхотна подкрепа за създаването на моя уебсайт, той е богат на знания и много ефективен. Не се колебая дали препоръчвам MangoMatter и вече го направих.

Мишел Уотсън
iFix

Направихме анализа, реселърен хостинг отзиви & сравнения, така че не е нужно, което води до списък на най-добрите доставчици на хостинг доставчици за Обединеното кралство. Таблицата по-долу ви дава удобен преглед на – според нас – топ 5 хостинг-продавача, сортирани по рейтинг, подробно описващи цената / цената, & техните най-добри характеристики.

Уеб хостинг компанияОбщ рейтингЦена / mo.FeaturesDisk Space # от акаунтиСървъри в световен мащаб Оптимизирани за WordPressУебсайт
A2HostingLogo£ 10.16 (беше £ 15,40)Гаранция за връщане на парите по всяко време, безплатни SSL + сървъри в Амстердам (Голяма скорост за сайтове във Великобритания) = лесно!30GB40
лого на сайта£ 11,25 за 5 кредита / сметкиСтрахотна производителност, безплатна инсталация с 1 клик SSL, глобална система за достъп – кредит, която някои не харесват.10GB на кредит5
Greengeeks лого$ 19.95Супер зелено, неограничено дисково пространство, център за данни в Амстердамнеограничен10
TSOhost лого£ 33.98Местна компания, неограничено дисково пространствонеограничен100
Лого на WP Engine$ 290 (N / A на място за програмата на Агенцията)Експертна поддръжка на WP, супер висок клас, много бързи сървъри.неограничен15

„При толкова много хостинг компании, от които да избирате, намирането на прилична такава, която отговаря на вашите нужди, може да отнеме много време, особено тъй като изглежда, че всички те предлагат едни и същи функции на малко различни ценови точки, оставяйки повечето хора да се чудят къде се крие разликата…

Така освен нашия преглед на таблицата по-горе, ние също създадохме малко по-подробно топ 5 по-долу. Използвахме следните критерии, за да сортираме водещите уеб хостове: Поддръжка, достъпност и ефективност / мощност. Наслади се!”

Матю Роджърс
Хостинг редактор

Най-добър хостинг риселър за Великобритания – Отзиви май 2020 г.

1. Хостинг на A2

Уеб сайт: www.a2hosting.com
Цена:
£ 10.16
Дисково пространство: 30GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

A2 лого за хостинг

A2 хостинг определено е кралят тук. Те са американска компания, но разполагат с различни пламващи бързи сървъри по целия свят, включително в Амстердам, което прави скоростта непроблемна за сайтовете в Обединеното кралство (дори изстрелва голяма част от конкуренцията във Великобритания извън водата)!

Към това добавете гаранция за връщане на парите по всяко време, поддръжка на 24/7/365 и безплатна миграция на сайтове … това наистина е безпроблемно!

Плановете им започват от само £ 10.16 / месец (беше £ 15.40) за 40 акаунта и 30GB за съхранение!

2. SiteGround

Уеб сайт: www.siteground.com
Цена:
£ 11.25
Дисково пространство: 10 GB на акаунт
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Лого на SiteGround

SiteGround е изцяло звезда, що се отнася до WordPress, те дори са официално препоръчани от самите WordPress. Тяхната настройка за хостинг предлага много бърз и надежден хостинг, а ние абсолютно ги обичаме за хостинг на отделни сайтове.

Плановете им идват с множество готини функции като невероятно ефективна система за сигурност, автоматизирани резервни копия и безплатен SSL (много важно за сайтовете за електронна търговия).

Отново разходите, това е мястото, където A2 хостингът е по-добър, SiteGround работи с кредитна система, вместо с по-правите пари в брой за # на сметки / дисково пространство. Плановете им започват от минимум 5 необходими кредита = 5x £ 27 / yr – това е £ 11,25 / мес

3. GreenGeeks

Уеб сайт: www.greengeeks.com
Цена:
$ 19.95 / месец
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

GreenGeeks лого

GreenGeeks е една от компаниите, за които просто знаете, че прави всичко както трябва, те забелязват масивен растеж откакто излязоха на живо през 2008 г. Това, което наистина харесваме при тях е, че те влагат потреблението си на енергия 3 пъти в мрежата чрез вятърна енергия, доста впечатляваща!

Що се отнася до хостинг на дистрибутори, те са много надеждни, разполагат с бърз център за данни в Амстердам и предлагат неограничено дисково пространство за своите планове за дистрибутори (въпреки че имайте предвид, че вашите # акаунти все още са ограничени).

Най-евтиният им план за дистрибутори започва от $ 19.95 / месец за 10 акаунта.

4. TSOhost

Уеб сайт: www.tsohost.com
Цена:
£ 33.98 (+ 20% ДДС)
Дисково пространство: Неограничено пространство на диска
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

TSOhost лого

С повече от десетилетие в хостинг опит, те са един от най-добрите доставчици на уеб хостинг услуги във Великобритания.

Те имат всичко необходимо … масивни центрове за данни в Слау, 24/7/365 денонощна поддръжка и високоефективен облачен хостинг & “Хибридни” решения … ако искате да отидете на местно ниво, това са момчетата, с които трябва да отидете!

Основният им план за дистрибутори може да съдържа до 100 домейна и има неограничено дисково пространство, което е доста впечатляващо.

Най-добрият им план започва от £ 33.98 (+ 20% ДДС)

5. WP двигател

Уеб сайт: wpengine.com
Цена:
 N / A
Дисково пространство: N / A
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Лого на WP Engine

WP Engine е стандартът за висококачествен управляван WP хостинг от доста време, затова защо ги споменаваме в списъка. Нямам намерение да започна да изброявам всички функции, които идват с техните услуги, тъй като ние ще бъдем тук известно време … но това включва почти всичко, което можете да се сетите, от SSL до пламващи бързи настройки на сървъра, CDN, експертна поддръжка на WP, до голяма сигурност, автоматизирани актуализации и много други.

Като се казва, това, което определено ги възпира за дистрибуторите, е ценообразуването им … няма такова. Трябва да кандидатствате за тяхната агенционна програма, за да получите информацията.

Ако проверите редовното им ценообразуване извън програмата на агенцията, това е 290 долара на месец за 15 сайта, което е много скъпо, но отново, те са много много добри в това, което правят.

Реселлер хостинг изследователи

Хостинг на риселър във Великобритания: Копаене по-дълбоко

Какво е хостинг на риселър?

Когато една компания, хостинг доставчикът, реши да наеме своята честотна лента и пространство на твърдия диск на друг по-малък бизнес, който след това продължава да наема това пространство на трети по-малък бизнес, това е уеб хостинг на дистрибутор. По същество, това е да предоставите на вашите собствени клиенти хостинг, сякаш сте сами хостинг компания.

Това е много често срещана практика във Великобритания за дизайнери и разработчици на уебсайтове, които искат да се брандират с допълнителни услуги, като уеб хостинг във Великобритания, както и за предприемачи, които се стремят да създадат собствен бизнес уеб хостинг.

ps: Създадохме и топ 3 хостинг дистрибутори за сравнение на хостинг в Австралия и САЩ.

Неща, на които трябва да внимавате, когато проучвате хостинг на реселлери:

цена

Един от по-хлъзгавите аспекти на стартирането на плана ви е да разберете колко можете да похарчите за него (и не, няма свободен уеб хостинг за дистрибутори). Когато за първи път започвате, може да изглежда най-добрият начин на действие, просто да потърсите най-евтиния план – това не е непременно идеалният ви вариант. Всеки има свои индивидуални потребности, така че най-добрият план за вас ще зависи от няколко различни фактора, като например колко сървърно пространство искате да продадете и колко планирате да зареждате стартиращи клиенти.

Когато работим по този начин, обикновено се препоръчва да се дава на по-големи клиенти около 10 Gb пространство, средни клиенти около 3Gb, а на по-малките само наистина се нуждаят около 1 Gb. За щастие, пространството има тенденция да бъде по-голяма караница от ограниченията на честотната лента.

Ширина на лентата / дисково пространство

Правилните количества на честотната лента са доста често срещани в UK хостинг компаниите, поради което дисковото пространство е това, което трябва да наблюдавате. Това ще бъде основен решаващ фактор, когато определите броя на клиентите, с които вашият хостинг план за дистрибутори може да се справи (определено ако хоствате много сайтове за електронна търговия), въпреки че броят на разрешените акаунти също е важен.

cPanel / WHM Налични

cPanel е контролен панел, който е основният индустриален стандарт и с Web Host Manager (WHM) потребителите могат да управляват акаунти в cPanel и да създават нови, когато трябва. Ето защо е важно за хостовете на риселлъри в Обединеното кралство да имат WHM – с това те могат да задават ограничения, да настройват пакети, да преглеждат статистически данни за използването, да понижават или надграждат акаунти и много други. Колкото по-лесно се използва системата за управление на акаунти, толкова по-проста ще бъде цялостната работа. Дори основните планове трябва да включват това.

Местоположение на сървъра

Всеки малко информация в интернет се хоства физически на място някъде. Като цяло е най-добре да запазите местоположението на вашия сървър в същата държава като клиентите, на които се грижите – ако те са във Великобритания, потърсете сървър в рамките на страната. Налични са по-евтини планове в чужбина и понякога те могат да бъдат много жизнеспособни варианти; Но трябва да имате предвид при тези ценни планове, че качеството на поддръжката на клиентите може да е много по-ниско, отколкото се надявате.

Uptime

Времето, което сървърът остава онлайн и работи, е ъптайм. Ако ъптаймът е твърде забележим, който посети уебсайта, незабавно ще напусне страницата и ще намери конкурент, чийто сайт работи по-ефективно. Когато пазарувате план и намирате такива, които предлагат 99,9% време за изпълнение, просто направете някои допълнителни изследвания, за да сте сигурни, че техните отчети са точни, тъй като това не е категория, която искате да опростите.

Поддръжка на клиенти

Висококачествената поддръжка на клиенти е много важна в тази индустрия, защото без да се проваля, винаги нещо ще се обърка, когато най-малко го очаквате. Независимо дали става въпрос за изненадващ епизод от прекъсване на времето или проблем с честотната лента, последното нещо, което искате да направите, е да не можете да получите достъп до поддръжка на клиенти, тъй като те не предлагат 24/7 помощ или евентуално по-лошо, да се справите с поддръжката на клиенти, която всъщност изобщо не е полезно.

Една от областите, които искате да проверите за добро ниво на обслужване на клиентите, е 24/7 чат на живо и поддръжка по телефона. Ако решите за най-евтината хостинг компания там, очевидно нивото на поддръжка ще липсва доста.

Брой разрешени акаунти

Броят на клиентите, които можете да настроите е друг важен фактор при избора на хостинг план. Голяма част от времето това частично зависи от количеството пространство, с което разполагате, тъй като трябва да го разделите между клиентите си и да се уверите, че имат достатъчно място за стартиране на съответните им сайтове. Например, бихте могли да инвестирате в план, който предлага повече клиенти, но по-малко място за всеки клиент, като например един с максимум 25 акаунта с общо 50Gb, което би дало на всеки клиент 2Gb.

Намирането на добър баланс между броя акаунти и разпределението на пространството може да бъде сложно, но след като разберете каква е целта ви, е лесно да преминете към следващата стъпка.

Други функции

Няколко други функции, за да следите внимателно включват:

 • RAM – поне 500mb, но се препоръчва 1Gb
 • Disk IO – добър номер за търсене е 2mb в секунда
 • CPU – колко ядра са ви необходими и колко има?
 • Скорост на сървъра – колко бърза е, SSD или LiteSpeed?
 • Ежедневно архивиране – изключително важно за целите на сигурността

Способността лесно да инсталирате WordPress и Joomla също е много полезна, въпреки че те вече трябва да се предлагат с пакета Cpanel. Ако ограниченията на бюджета не са проблем за вас, мощният VPS може да бъде изключително полезен за сигурността на вашия сървър. Друга скъпа функция, която си заслужава, ако разполагате с парите, които трябва да похарчите, е да инвестирате в специален сървър.

ИЛИ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map