Най-добър хостинг на риселъри

Тъй като по-голямата част от хората, които кацат на тази страница, са уеб дизайнери в процеса на мащабиране на бизнеса си чрез хостинг на дистрибутори, ние ще стигнем до него от този ъгъл.


Тъй като ние сами сме уеб агенция с много хостинг акаунти (имаме много странични проекти и обичаме да експериментираме), ние вече направихме проучването и избрахме своя собствена топ 5 на най-добрите хостинг компании за дистрибутори за САЩ (и извън).

Основно се фокусирахме върху уеб хостовете, предлагащи акаунти за дистрибутори, които включват както cPanel, така и WHM (но повече за това по-късно).

Странична забележка: Нашият №1 има доста голяма временна отстъпка, грабвайте я докато трае!

Направихме анализа, реселърен хостинг отзиви & сравнения, така че не е нужно, което води до списък на най-добрите доставчици на хостинг доставчици за САЩ. Таблицата по-долу ви дава удобен преглед на – според нас – топ 5 хостинг-продавача, сортирани по рейтинг, подробно описващи цената / цената, & техните най-добри характеристики.

Уеб хостинг компанияОбщ рейтингЦена / mo.FeaturesDisk Space # от акаунтиУебсайт
InMotion лого$ 13.99 (50% отстъпка)Неограничени акаунти, 80GB дисково пространство, посветен IP, безплатен софтуер за фактуриране!80GBнеограничен
A2HostingLogo$ 13.19Гаранция за връщане на парите по всяко време, безплатни SSL + сървъри по целия свят.30GB40
лого на сайта$ 17,5 за 5 кредита / сметкиСтрахотна производителност, безплатна инсталация с 1 клик SSL, глобална система за достъп – кредит, която някои не харесват.10GB на кредит5
Greengeeks лого$ 19.95Супер зелено, неограничено дисково пространство, център за данни в Амстердамнеограничен10
Лого на WP Engine$ 290 (N / A на място за програмата на Агенцията)Експертна поддръжка на WP, супер висок клас, много бързи сървъри.неограничен15

„При толкова много хостинг компании, от които да избирате, намирането на прилична такава, която отговаря на вашите нужди, може да отнеме много време, особено тъй като изглежда, че всички те предлагат едни и същи функции на малко различни ценови точки, оставяйки повечето хора да се чудят къде се крие разликата…

Така освен нашия преглед на таблицата по-горе, ние също създадохме малко по-подробно топ 5 по-долу. Използвахме следните критерии, за да сортираме водещите уеб хостове: Поддръжка, достъпност и ефективност / мощност. Наслади се!”

Матю Роджърс
Хостинг редактор

Най-добър хостинг риселър САЩ – Отзиви май 2020 г.

1. хостинг на InMotion

Уеб сайт: www.inmotionhosting.com
Цена:
$ 13.99
Дисково пространство: 80GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Спортувайки 90-дневна гаранция за връщане на парите, повече дисково пространство от повечето други хостинг-дистрибутори, И неограничен брой сметки дори за най-основния план за дистрибутори … InMotion знае как да предлага на пазара своите услуги за дистрибутори. Обикновено те са известни със своите планове за хостинг, насочени към бизнес, с по-висок клас, но зад високите разходи на обикновените пакети за уеб хостинг, ние откриваме изненадващо достъпно предлагане на реселърски услуги.

Всички планове включват безплатен домейн, неограничени акаунти, зловреден софтуер & DDoS защита за максимална сигурност, безплатен софтуер за фактуриране, архивиране и много други. Комбинирайте всичко това с 50% отстъпка, която те стартират в момента и те наистина заслужават място №1!

Най-евтиният им план за дистрибутори започва само $ 13.99 (50% отстъпка) 

2. Хостинг на A2

Уеб сайт: www.a2hosting.com
Цена:
$ 13.19
Дисково пространство: 30GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

A2 лого за хостинг

A2 хостингът е друг хост, който знае какво правят, когато става въпрос за хостинг на дистрибутори. Макар че предлагат по-малко за подобна цена, те предлагат и супер бързи сървъри в други страни по света, предоставяйки на клиентите си глобален обхват, ако е необходимо. Това, което наистина харесваме при A2 в сравнение с InMotion, е тяхната отдаденост да направят платформата максимално оптимизирана за WordPress. WP работи много гладко на сървърите си.

Комбинирайте това с гаранция за връщане на парите по всяко време и те лесно получават нашето място №2.

Плановете им за хостинг на дистрибутори започват само от 13,19 долара за 40 акаунта и 30 GB хранилище.

3. SiteGround

Уеб сайт: www.siteground.com
Цена:
£ 11.25
Дисково пространство: 10 GB на акаунт
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Лого на SiteGround

Докато SiteGround е известен с епичното си представяне с WordPress (в края на краищата те се препоръчват от самите WordPress, което е много впечатляващо), за планове за дистрибутори предпочитаме InMotion или A2. Не че изпълнението им не е страхотно, защото е. Същото е с поддръжката и всичко останало, което очаквате от страхотен уеб хост като SG.

По този начин цените на техните планове за хостинг на дистрибутори, SiteGround работи с кредитна система, вместо с по-правите пари за брой на сметки / дисково пространство (което може да стане малко объркващо, определено предпочитаме другата система). Плановете им започват от минимум 5 необходими кредита = 5x $ 42 / годишно – това е $ 17,5 / мес

4. GreenGeeks

Уеб сайт: www.greengeeks.com
Цена:
$ 19.95 / месец
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

GreenGeeks лого

GreenGeeks определено не е най-евтиният, но те идват с невероятна производителност, глобални центрове за данни и те влагат 300% от енергията, която консумират обратно в мрежата! Освен това са много мащабируеми, дават ви WHMCS лиценз за управление на фактурирането, имат някои страхотни функции за защита и предлагат безплатна миграция, ако имате нужда от това.

Най-евтиният им план за дистрибутори започва от $ 19.95 / месец за 10 акаунта.

5. WP двигател

Уеб сайт: wpengine.com
Цена:
 N / A
Дисково пространство: N / A
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Лого на WP Engine

WP Engine е стандартът за висококачествен управляван WP хостинг от доста време, затова защо ги споменаваме в списъка. Няма да започвам да изброявам всички функции, които идват с услугите им, тъй като ние ще бъдем тук известно време … но в голяма степен включва всичко, за което можете да се сетите, от SSL до пламващи бързи настройки на сървъра, CDN, експертна поддръжка на WP, до голяма сигурност, автоматизирани актуализации и много други.

Като се казва, това, което определено ги възпира за дистрибуторите, е ценообразуването им … няма такова. Трябва да кандидатствате за тяхната агенционна програма, за да получите информация за техните хостинг планове за дистрибутори.

Ако проверите редовното им ценообразуване извън програмата на агенцията, това е 290 долара на месец за 15 сайта, което е много скъпо, но отново, те са много много добри в това, което правят.

САЩ Reseller хостинг на изследователи

Хостинг за риселър в САЩ: Копаене по-дълбоко

Какво да търсите при проучване на хостинг на реселлери в САЩ.

Сега повече от всякога е фантастична идея да стартирате онлайн бизнес. Американският бизнес може конкретно да се възползва от 95% от американците, които са направили онлайн покупки през целия си живот, половината от които предпочитат да пазаруват в Интернет.

Нов и популярен метод за извличане на печалба от електронната търговия и като цяло от нови уеб администратори се превръща в хост на дистрибутор. Когато станете хост на дистрибутор, вие препродавате хостинг пространство на фирми, уеб агенции, нови уебмастъри и т.н. Това се основава на абонамент, така че може да получите наистина добри печалби.

Изборът на най-добрия хостинг на дистрибутор за вашия бизнес ще бъде или плавен процес, който води до доходи, или масивно главоболие и загуба на печалби поради технически затруднения и лоша поддръжка.

Важно е да проучите няколко варианта за уеб хостове, които предлагат достъпни планове, така че да изберете надежден план. Ако отидете с първата опция, която намерите, може да се съгласите на услуга, която не е най-добрата за вашия бизнес.

За да знаете какво прави страхотен хост на дистрибутора, трябва да знаете какви характеристики правят отличното обслужване. Това са няколко неща, на които трябва да се обърнете внимание при проучване на хостове на дистрибутори в Съединените щати и съвети как да разберете дали получавате най-добрата услуга. Btw, ние също създадохме сравнения за хостинг на дистрибутори в Австралия и хостинг за дистрибутори във Великобритания.

Какво е хостинг на риселър?

За тези, които все още не сте сигурни какво точно е хостингът на дистрибутор, може да бъде малко объркващо, ако не сте наясно с точните бизнес отношения. Това е услуга, предоставяна от уеб хостове в САЩ, на физически лица, фирми и организации.

Тя започва с закупуване на уеб пространство от по-голям сървър и продажба на това пространство на фирми, които искат уебсайт, създаден (сами или от уеб агенция) и управляван от хоста на дистрибутора. Домакините от дистрибутори често проектират уеб страницата или сайта на бизнеса за тях, предоставят актуална информация за страниците и обслужват обслужването на клиентите. Тези подробности обаче се базират на това, което основната хост услуга предлага на хостове на дистрибутори, с които работят.

Хостинг на риселър е перфектен начин за разработчиците на уебсайтове да разширят практиката си, да разширят мрежата си и да увеличат доходите си.

Бъдете предупредени, че фирмите очакват професионално обслужване от домакините: те влагат много доверие в управлението и функционалността на своите сайтове, така че от вас зависи да гарантирате, че основният хост, който сте избрали, е качество. В противен случай ще загубите много пари поради ненадеждност. Важно е да прецените какво предлагат няколко потенциални хостове въз основа на няколко важни компонента.

цена

Ще бъде трудно да се изчисли колко можете да си позволите финансово да похарчите за хостинг услуга на дистрибутор. Не знаете кои са бъдещите ви клиенти или колко място ще поискат да платят, както и колко клиенти ще имате. Независимо от това, ще искате достъпен план, който все още ще функционира правилно и професионално. Ще трябва да изчислите груб бюджет и да прецените колко място искате да отделите за всеки клиент и да изберете план, който ви позволява да коригирате съответно.

В зависимост от всеки клиент, вие също трябва да можете да създавате различни планове според техните нужди. Един клиент може да има 1GB пространство, друг 3gb или дори 10gb. Въпреки че може да е сложно да подготвите място за клиентите, не забравяйте, че винаги можете да коригирате или да предложите няколко плана.

Дори в Америка никога не очаквайте да намерите безплатна уеб хостинг услуга. Трябва дори да избягвате невероятно евтини планове, тъй като те вероятно са твърде добри, за да бъдат верни и най-вероятно са предразположени към срив.

Ширина на лентата / дисково пространство

Винаги проверявайте два пъти ограниченията на честотната лента и дисковото пространство, тъй като те ще определят колко големи сайтове могат да получат вашите клиенти, И колко данни им е разрешено да използват месечно.

cPanel / WHM Налични

В Съединените щати cPanel е индустриалният стандарт за хостинг на уебсайтове. Той предоставя графични интерфейси и инструменти за автоматизация под формата на контролен панел, които правят възможно хостовете и техните клиенти да управляват лесно сайтовете си. Поради cPanel не е нужно да разбирате сложен компютърен софтуер и кодиране, за да бъдете хост на дистрибутор.

WHM (Web Host Manager) е система, която позволява на потребителите лесно да управляват своите cPanel акаунти за всички клиенти. Те вървят ръка за ръка и вие ще осигурите много по-лесно и забележимо обслужване на клиентите, ако вашият план се поддържа от WHM и cPanel. Ще можете да настройвате пакети и планове, да преглеждате статистически данни и да хоствате множество акаунти за надстройване / понижаване. Рядко се случва дори и по-евтините хостинг компании да не разполагат с WHM, но никога не пречи да провери двойно.

Местоположение на сървъра

Това е един от най-важните и пренебрегвани артикули в този списък! Винаги се уверете, че вашият сървър действително е в Съединените щати. Лесно е да се предположи, че тъй като можем да имаме достъп до уеб страници в световен мащаб, които можем да хостваме отвсякъде. Ако решите да разширите пазара си в чужбина, CloudFlare ще намали забавянията.

Uptime

Уверете се, че всяка рекламация, която сървърът ви продаде, като 99% време за продължаване, за да могат да архивират продажната си точка. Прочетете отзиви, ако е възможно, за да видите дали други са имали забавяне преди да инвестират.

Поддръжка на клиенти

Важно е вашият сървър да позволява пълна комуникация между клиенти с 24/7 поддръжка и / или чат на живо. Клиентите ще преустановят своите планове, ако смятат, че могат да получат по-добра система за поддръжка на друго място и всички проблеми със сайта ще бъдат коригирани незабавно.

Брой разрешени акаунти

Това е важно помнете, когато разглеждате опциите за честотна лента и пространство на сървъра. Той определя колко бизнес можете да вземете и потенциалния ви доход. Искате да сте сигурни, че нямате твърде много акаунти на разположение, в противен случай това ще компрометира капацитета и честотната лента на всеки. Опитайте се да поддържате баланс във вашия бизнес, така че никой да не се чувства закъсал.

Други характеристики / Технически характеристики

Други неща, които трябва да се вземат предвид, са оптимизация на скоростта (предлагат ли SSD съхранение или LiteSpeed?), RAM (паметта на случаен достъп от 1gb е достатъчна), диск IO (около 2mb), ежедневно архивиране, SSL сертификати (трябва да бъдат безплатни), неограничен честотна лента и процесор (колко ядра са налични?).

Също така ще ви бъде от полза да инсталирате приложения за скрипт с инсталиране с едно кликване като WordPress или Joomla, които са стандартни с cPanel.

Ако сте претоварени с всичко, което трябва да имате предвид, не забравяйте, че вашите изследвания ще се изплатят, когато сте в състояние да спечелите допълнителен доход като хост на дистрибутор!

ИЛИ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map