Най-добър хостинг на Magento

Като уеб агенция с много хостинг акаунти (имаме безброй странични проекти и обичаме да експериментираме), имаме доста добра представа за това какво определя страхотен уеб хост. Това са нашите най-добри доставчици на хостинг услуги Magento.


Уеб хостинг компанияОбща оценкаЦена / mo.Disk SpaceFeaturesWebsite
siteground29.3 / 10$ 3.95 (временна 67% отстъпка)10 GBМощна, бърза, епична поддръжка, + 30-дневна гаранция за връщане на парите! = Win!
Hostgator8.7 / 10$ 2.78неограниченЕвтини + неограничено пространство на диска!
A2HostingLogo8.5 / 10$ 3,92 (намаление от $ 7,99)неограниченНеограничено пространство на диска!
в движение8.3 / 10$ 4.19 (40% отстъпка)неограниченОпитен, надежден, малко по-скъп.
Dreamhost8/10$ 7.95неограниченГоляма производителност & поддържа

Най-добър Magento хостинг 2020 отзиви

1. SiteGround

Лого на SiteGround

Уеб сайт: www.siteground.com
Цена: $ 3.95
Дисково пространство: 10 GB

Смятаме, че най-добрият хостинг на Magento е Siteground, поради няколко причини. Да започнем с хостинг плановете, те в момента имат 3.

Планът им за стартиране е чудесен за начинаещи и тези с ограничен бюджет. Той идва само с 1 уебсайт и 10GB пространство за съхранение, но винаги можете да надстроите до по-висок план, когато трябва.

Изберете плана GrowBig, ако искате да хоствате неограничен брой уебсайтове (това е и най-популярният план на Siteground). Получавате двойно място за съхранение (20 GB) от плана за стартиране плюс повече функции.

GoGeek е крайният план на SiteGround, тъй като предлага най-много функции. За един ще получите 30 GB пространство за съхранение. И разбира се, можете да хоствате и неограничен брой сайтове, когато получите този план.

Обърнете внимание, че всички споделени хостинг планове на SiteGrounds се предлагат с вградена Git интеграция за лесно управление на версиите Magento и безплатна инсталация на Magento 2.

Друга от най-добрите функции на SiteGround е поддръжката на клиентите. Трябва да го признаете – ще се нуждаете от помощ от време на време със своя сайт. Е, със SiteGround вие гарантирате 24/7 поддръжка чрез чат на живо, поддръжка по телефона и имейл. Те също имат база данни с въпроси и отговори, които можете да разгледате, когато отстранявате проблемите си.

Професионалисти

 • Страхотно обслужване на клиенти
 • Безплатен SSL сертификат
 • Надеждна гаранция за продължителност от 99,99%

2. HostGator

Лого на HostGator

Уеб сайт: www.hostgator.com
Цена: $ 2.75
Дисково пространство: неограничен

HostGator е един от най-популярните доставчици на споделен хостинг днес. Те имат три плана, от които можете да избирате (както е изброено по-долу). Имайте предвид, че и трите планове на HostGator идват с неограничено пространство за съхранение и честотна лента. Основната им разлика е броят на сайтовете, които можете да хоствате, и общите характеристики на даден план.

 • Излюпване – Това се счита за стартов план на HostGator. Освен че е много достъпен, той предлага и много ограничена функция – можете да хоствате само един уебсайт, когато отидете на този план. Все пак е добре за начинаещи (и за тези, които тепърва започват своя бизнес).
 • Бебе – Планът на бебето на HostGator вероятно е най-популярният им план. Много хора отиват за този конкретен план, защото той може да хоства неограничен брой уебсайтове. Така че, ако решите да държите няколко сайта в близко бъдеще, знаете, че този план е повече от подходящ за него.
 • Бизнес – Отидете за бизнес плана на HostGator, ако вече знаете къде се намирате във вашия бизнес. Това е и най-добрият план, който можете да получите, ако влизате в електронната търговия.

Професионалисти

 • Безплатно създаване на уебсайт
 • Всички планове идват с неограничена памет и честотна лента
 • Удобен за потребителя cPanel

Против

 • Ще трябва да купите име на домейн, тъй като то не е включено в нито един пакет
 • Най-евтиният им план може да побере само 1 уебсайт
 • Много предварително избрани услуги при регистрация (премахнете отметката от тези, които не са ви необходими)

3. Хостинг на A2

A2 лого за хостинг

Уеб сайт: www.a2hosting.com
Цена: $ 3.92
Дисково пространство: неограничен

Ако търсите план за споделен хостинг, помислете за проверка на A2 хостинг, тъй като предлагат три опции, от които да изберете:

 • Lite план – Отидете за техния Lite план, ако възнамерявате да създадете само 1 уебсайт. Този план вече идва с неограничено съхранение и неограничена честотна лента. Следователно можете да създадете наистина голям уебсайт само с този план.
 • Swift план – Планът на A2 хостинг Swift се предлага с всички функции на Lite плана и други. Следователно, вие също ще получите неограничено пространство за съхранение и честотна лента плюс неограничен брой уебсайтове. Излишно е да казвам, че той също е много по-бърз от плана на Lite.
 • Turbo план – Техният Turbo план е най-бързият план на A2 хостинг. Ще получите и всички функции, включени в плана Swift плюс много повече. Така че да, можете да хоствате неограничен брой уебсайтове с този план и да получите неограничен обем за съхранение и честотна лента.

Обърнете внимание, че A2 хостинг предлага на своите клиенти 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че няма от какво да се страхувате. Можете спокойно да закупите всеки от техните хостинг планове, че ако не сте доволни от него, винаги можете да поискате възстановяване на сумата.

Професионалисти

 • Гъвкави опции за плащане (1, 12, 24, 36 месеца)
 • Безплатна миграция
 • Добра поддръжка на клиенти (чат на живо, телефон, билети и т.н.)

Против

 • Ако ще анулирате плана си, ще трябва да изпратите заявка за анулиране 15 дни преди датата на подновяване (ако не, все пак ще бъдете таксувани и нямате право да възстановите сумата)
 • Степента на подновяване е много висока
 • Безплатната им миграция е добра само за един уебсайт

4. хостинг на InMotion

InMotion хостинг лого

Уеб сайт: www.inmotionhosting.com
Цена: $ 6.39
Дисково пространство: неограничен

С InMotion хостинг ви се предоставят три възможности при избора на споделен хостинг план:

 • План за стартиране – Това е най-евтиният хостинг план на InMotion. Той идва с 1 безплатен домейн, 2 уебсайта и неограничено пространство за съхранение и честотна лента.
 • План за захранване – Разрастващите се бизнес обикновено използват този план, тъй като можете да хоствате до 6 уебсайта с него. Подобно на стартиращия план, вие също ще получите 1 безплатен домейн, както и неограничено пространство за съхранение и честотна лента.
 • Про план – Ако планирате да създадете много уебсайтове (повече от 6), това би било добър вариант за вас, тъй като можете да хоствате неограничен брой уебсайтове с него. Разбира се, ще получите и безплатен домейн, неограничено място за съхранение и неограничена честотна лента.

Обърнете внимание, че хостинг плановете с по-високи цени винаги носят повече функции и са по-бързи от тези на по-ниски цени.

Когато обмисляте хостинг на InMotion за вашите уеб хостинг услуги, знайте, че дават на клиентите си 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това е почти равностойно на това да изпробвате плановете си безплатно (за 30 дни).

Всички планове за хостинг на InMotion също се предлагат с безплатни резервни копия на данни. Това обаче има лимит до 10GB. Когато този лимит бъде надвишен, архивирането на сайта ви ще се провали – така че ще трябва ръчно да архивирате уебсайта си (те имат безплатен инструмент за това).

Професионалисти

 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Поддръжка на приложения с отворен код (например WordPress, Drupal и др.)
 • Добра клиентска поддръжка

Против

 • Архивирането на данни е ограничено до 10GB
 • Риск от престой по време на миграция на сайт
 • Има съобщения за масови грешки в имейлите

5. DreamHost

DreamHost лого

Уеб сайт: www.dreamhost.com
Цена: $ 2.95
Дисково пространство: неограничен

Ще намерите безплатни планове за споделен хостинг на DreamHost, тъй като има само две възможности за избор (вижте по-долу):

Начален план – Ако имате нужда само от 1 уебсайт, планът за начинаещи на DreamHost вероятно може да осигури за всички ваши нужди. Виждате ли, той идва и с неограничено място за съхранение и неограничен трафик. Някои от допълнителните неща, които ще получите безплатно, включват безплатен домейн и безплатен SSL сертификат.

Неограничен план – Сега, ако възнамерявате да създадете няколко уебсайта, планът Unlimited на DreamHost би бил по-добра опция. Освен че ви позволява да хоствате неограничен брой уебсайтове, той предлага и неограничено пространство за съхранение и честотна лента. Освен това, подобно на плана за начинаещи, той предлага и допълнителни предимства като безплатен домейн, безплатен SSL и други. Наистина е по-мощен от плана за начинаещи, най-малкото (е, затова е и по-скъп).

Ако се притеснявате за начините на плащане, знайте, че DreamHost приема кредитна карта, PayPal, чекове и парични преводи. Те също имат 97-дневна гаранция за връщане на парите (но това не е приложимо за проверка на плащания и паричен превод).

Професионалисти

 • Много възможности за плащане
 • Щедра гаранция за връщане на парите (97 дни)

Против

 • Процесът на регистрация е твърде дълъг и малко сложен
 • Трансферът на сайта не е безплатен
 • Имейлът има ограничение от 2 GB

Magento хостинг: Как да намерите най-добрия!

Кой е най-добрият пакет, който да търсите в хост на Magento? Е, има много функции, които да търсите, за да гарантирате, че уебсайтът ви винаги ще работи безпроблемно и е лесен за управление. Тук сме, за да ви кажем какво да търсите и още. Ще научите и за терминологията, използвана в тези настройки, за да разберете по-добре целия сценарий.

Местоположение на сървъра

карта на местоположението на сървъраМестоположението на сървъра е важно, за да се гарантира бързото зареждане на вашите уеб страници. Казано по-просто, съветваме ви да потърсите хостинг услуга Magento, която има сървъри, разположени в (или в близост) до вашето местоположение. Така че, да речем, че живеете в Америка – би било разумно да изберете хостинг компания със сървъри в посочената държава. Същото се отнася и за Канада, в този случай вие търсите хост на уебсайт в Канада. А за Австралия ще потърсите услуга за уеб хостинг в Австралия.

Е, тъй като потребителите могат да бъдат разположени по целия свят, има и друга опция, за която можете да отидете – и тя се нарича CDN (Content Distribution Network). По същество работи като прокси сървър между посетителите на вашия сайт и вашия хост Magento – така че все пак да се даде възможност за бързо зареждане на страници, дори ако местоположението на сървъра е далеч от крайните потребители.

Сега виждате колко важни са сървърните местоположения, нали? За щастие, много хостващи Magento сега включват CDN услуга, наречена CloudFlare. Много лесно е да настроите и обикновено се предлага безплатно с хостинг пакети. Така че, внимавайте за това, когато търсите хостинг доставчик.

Сървърно време

Продължителността на сървъра е друга важна характеристика, на която трябва да се обърнете внимание, защото тя олицетворява надеждността на хостинг компанията. Предлагаме да изберете хост на Magento, който може да осигури около 99,9% време за работа – всичко под този процент не е толкова добро, тъй като престоите (дори само за няколко минути) могат да доведат до загуби.

SSL сертификати

В наши дни сигурността на сайта е много важна – а наличието на SSL сертификат е най-добрият начин да го направите и да покажете на посетителите на вашия сайт, че могат да се доверят на вашия сайт. SSL (Secure Sockets Layer) дава възможност за криптиране на данни между сървъра на вашия хост и крайните потребители (за да защити личната им информация).

Когато уебсайтът има SSL сертификат, неговият URL адрес ще включва „s“. Така че, вместо просто да видите http://www.website.com, ще видите https://www.website.com. Все повече и повече потребители вече знаят колко е важно да видят “s” в сайтовете, които посещават – така че, уверете се, че и вашите имат.

Избирайки доставчик на хостинг услуги Magento, ние ви съветваме да се сдобиете с такъв, който носи тази функция. Много компании имат услугата Let’s Encrypt (за безплатни SSL сертификати) и можете просто да я активирате в своя cPanel.

скорост

Както бе споменато по-горе, местоположението на сървъра и CDN са важни за гарантирането на скоростта на вашия сайт. Освен това можете да гарантирате, че уебсайтът ви винаги се зарежда бързо, като търсите допълнителни функции на вашия хост Magento.

Ако вашият доставчик на хостинг предоставя допълнителни ресурси на процесора, това със сигурност ще допринесе за скоростта на вашия сайт. Можете дори да намерите хостинг доставчици, които предоставят персонализирани скриптове, специално за сайтове на Magento (това е друг усилвател на скоростта).

Дисково пространство

Макар и важно, имате нужда от много място за съхранение само ако използвате уебсайт за електронна търговия (това отнема много място). Въпреки това, стандартните блогове и бизнеси всъщност могат да се справят много добре само с 1 GB дисково пространство.

Важното е, че сте запознати с тези неща, тъй като някои хостинг компании предлагат евтини планове с неограничено пространство, само за да примамят хората да ги купуват. Отново, въпреки че големите дискови пространства са добри, те не са единственият индикатор за добра хостинг услуга. Всъщност такива функции обикновено могат да са показателни за други недостатъци от страна на уеб хоста.

Ето защо, при избора на добър Magento хостинг за вашия сайт, погледнете всички функции, изброени в тази статия (не само на дисковото пространство).

Честотна лента и пренос на данни

Както трафикът, така и преносът на данни са важни характеристики на хостинг доставчика. Широчината на честотната лента представлява скоростта на трансфер на данни през определена мрежа, докато прехвърлянето на данни може да се разглежда като поток на информация през вашия сайт.

Ако планирате да имате много изтегляния на вашия сайт Magento (например музика, филми и т.н.), честотната лента и преносът на данни са някои от най-важните ви нужди. В такъв случай най-добрата опция ще бъде хостинг компания, която предлага неограничена или висока честотна лента и пренос на данни.

Поддръжка на клиенти

Горещо препоръчваме да отидете за хостинг компания Magento, която предлага денонощна поддръжка на клиенти. Повярвайте ни, когато ви кажем, че рано или късно ще ви трябва. Тези, които имат чат на живо и поддръжка по телефона, са най-добрите – винаги ще получите бързи решения и ще намалите до минимум загубите си.

Magento: Детайлите

Друпал хостинг изследвания

Magento е предпочитана платформа за електронна търговия. От поддръжка за сигурни транзакции до удобни за потребителя интерфейси, Magento улеснява изграждането и проектирането на уебсайтове, пригодени за електронна търговия.

Какво е Magento?

Magento е платформа с отворен код, която е разработена специално с електронна търговия. Написано е в PHP. В момента има три отделни платформи Magento: Community Edition, Enterprise и Enterprise Cloud Edition.

Magento логоОбщностното издание—Тази платформа е с отворен код, което означава, че е достъпна за безплатно изтегляне, използване и споделяне. Трябва да се отбележи, че това е пълна платформа, а не безплатна, но ограничена пробна версия. Основните файлове могат да бъдат модифицирани с добавки. Многобройните възможности, достъпни чрез изданието на общността, са разгледани подробно по-долу. Не е включен хостинг с Community Edition, така че за най-добрия хостинг за Magento, разгледайте нашите препоръки.

Предприятието—Тази платформа е разработена на базата на Community Edition, но тъй като има повече функции и функционалности, както и годишни такси за поддръжка, Enterprise не е безплатно. Предприятието е идеално за по-големи предприятия, които ще изискват постоянна техническа поддръжка в допълнение към професионални услуги за инсталиране, използване и отстраняване на проблеми. Enterprise също не предлага хостинг решение.

Enterprise Cloud Edition (ECE)– Издадена през 2016 г., платформата ECE използва облачната технология за по-стабилна разработка и управление на уебсайтове. От напълно адаптивни функционалности до мащабируемост, подобрени функции за защита, хостинг и управлявана инфраструктура, платформата ECE е оптимална за глобални фирми и уебсайтове с огромно количество съдържание и голям обем на трафик. Някои го смятат за най-добрия хостинг на Magento.

Премиумното решение за електронна търговия

Пригодността на Magento за електронна търговия се вижда от връзката му с някои от най-големите търговци на дребно в целия свят. Компанията е изкупена от eBay през 2011 г., преди да стане независима компания през 2015 г. Големите търговци на дребно и световни марки – като Coca-Cola, Nestle, Burger King и BevMo – използват платформата за нуждите си в електронната търговия..

Акценти на най-добрите функции от Magento Community Edition

Като пълноценна платформа за електронна търговия, Magento предоставя на предприятията всички необходими функции за успех в света на електронната търговия.

Страници с продукти

На страници с продукти могат да бъдат включени множество функции за най-добра продаваемост и показване на продуктите:

 • Галерия с изображения за множество изображения на продукт
 • Мащабиране на изображението
 • Опции за продукта (например цветове, размери)
 • Дисплей на склад / наличност
 • Степенно ценообразуване
 • Подобни продукти, групирани заедно
 • Добавяне на опция в списъка с желания
 • Споделяйте чрез социални медии, SMS, електронна поща

Функции за сърфиране

Преглеждането на каталога в платформата Magento е способно да организира високи степени, така че клиентите могат лесно да идентифицират категориите, в които искат да пазаруват, и да намерят продуктите, които търсят, без да се налага да пресявате излишна информация.

 • Слоеви категории за навигация
 • Филтри за цена, уместност, дата и т.н.
 • Сравнения на продукти
 • Автоматично предлагане за търсене в каталога
 • Свързана навигация с галеща (за да могат клиентите да се върнат към предишно гледани страници)
 • Дизайни и шаблони, пригодени за конкретни продукти или категории

От поръчка до Плащане до Доставка

От удобен за потребителя интерфейс за бърза и проста проверка, за осигуряване на методи за плащане и проследяване на поръчките в реално време, платформата Magento осигурява плавно изпитване.

 • Поръчка за преглед и плащане
 • Запазени артикули в колички за пазаруване
 • Поръчка с акаунт или продължете като гост
 • Изпращайте артикули за няколко адреса
 • Съобщения за подаръци (за цели поръчки или отделни продукти)
 • Прогнози за тарифи и такси за доставка
 • Данни за фактуриране и фактуриране
 • Фиксирана тарифа или опции за безплатна доставка
 • Такси за доставка въз основа на размер, тегло и количество
 • Опции за плащане с множество шлюзове, включително PayPal
 • Възможност за приемане на парични преводи, чекове или пощенски карти
 • Възможност за „фактуриране по-късно“
 • Номер за потвърждение на поръчката и проследяване

Клиентски сметки

Клиентите могат лесно да управляват своите акаунти, поръчки, опции за плащане и други с функциите на клиентските акаунти на Magento:

 • Рецензии и история на маркирането на продуктите
 • Проверка на състоянието на поръчката
 • История на покупките
 • Управление на абонамента
 • Списък с желания с бележки
 • По подразбиране адрес за доставка и фактуриране
 • Неограничени адресни слотове за кораб и таксуване
 • Опция за покупка отново

Осигурете изключително обслужване на клиенти

Предоставянето и внедряването на надеждно и професионално обслужване на клиентите е лесно с функциите на Magento за обслужване на клиенти:

 • Проста форма за контакт и коментар
 • Поръчайте редактиране и проследяване за администратори
 • Нулирайте паролата или запомнете потребителско име както за потребители, така и за администратори
 • Автоматизирани имейли за потвърждение

Управление на поръчки

Платформата Magento е проектирана да улеснява управлението на поръчките за администратори и представители на обслужването на клиенти. Възможностите за управление на поръчки включват:

 • Създавайте, редактирайте и преглеждайте поръчки за администратори
 • Помощ при пазаруване и поръчка на кол център
 • Интегрирана доставка и етикетиране с основни доставчици, включително FedEx, UPS, USPS и DHL
 • Известия за потвърждаване на поръчки и проследяване чрез RSS или електронна поща

Управление на каталози

С най-добрата хостинг платформа Magento, разработчиците и администраторите на уебсайтове ще открият, че организирането, показването и управлението на каталози е усъвършенствано в науката:

 • Конфигуриране на продукти по групи и вариации
 • Продукти за изтегляне (напр. MP3, електронни книги)
 • Проби или откъси
 • Атрибути на продукти (за търсене, сърфиране или свързване на продукти)
 • Отделни и променливи ценови диапазони по групи (например притежатели на акаунти срещу гости, дребно спрямо едро)
 • Правила за ценообразуване с настройки за условия и условия на обслужване
 • Актуализации на партиди или групи продукти
 • Групиране на продукти по персонализирани атрибути или продукти в същата група
 • Управление на запасите с инструменти като RSS сигнали
 • Автоматично генерирано водно маркиране
 • Автоматично преоразмеряване на изображението (миниатюри, страници за показване на продукти и т.н.)
 • Предложения за търсене и / или корекции
 • Генерирани от потребителите тагове и рецензии

Управление на уебсайтове и съдържание

От напълно адаптивни теми и шаблони до административни привилегии, Magento поставя властта във вашите ръце за управление на бекенда на уебсайта и потребителския интерфейс.

 • Персонализирани администраторски привилегии и различни акаунти на потребителски акаунти
 • Един вход за свързване към няколко сайта
 • Персонализирайте теми и шаблони
 • Собствена система за управление на съдържанието (CMS) за широки възможности за дизайн, оформление и представяне на съдържание
 • Импортиране и износ на данни на партиди (за управление на поръчки, сметки, продукти и т.н.)
 • Вградена локализация в глобален мащаб (включително множество езикова поддръжка, конвертиране на валута)
 • Локализирани данъчни изчисления за различни области и видове клиенти (напр. Гост спрямо притежател на сметка)
 • Функции против робот и / или спам с CAPTCHA
 • Приложения за обслужване на API за интегриране на софтуерни компоненти на трети страни

Предназначен за оптимизация на търсачки

Дизайнът на платформата Magento е подходящ за оптимизиране на търсачките (SEO), така че търсачките могат да обхождат лесно уебсайта със съдържание и да се уверят, че клиентите виждат страниците ви със съдържание.

 • Интегрирана карта на сайта в XML
 • Изчистени URL адреси и настройки на персонализирания URL адрес
 • Метаданни в HTML на съдържание, продукти, категории
 • Страница на тенденции и популярни търсения
 • API за съдържание на Google

Анализ и репортажи на данни

Освен че улеснява клиентите да намерят вашия сайт чрез SEO решения, съвместимостта на Magento с Google Analytics анализира по-лесно да разберат какви типове клиенти преглеждат определени страници или продукти, да идентифицират тенденциите в поведението на клиентите и да преценят какво води до успех честота на кликване.

 • Съвместим и лесен за интегриране с Google Analytics
 • Задълбочено отчитане и разбивка на данните
 • Отчитане на всички аспекти на клиентската активност и ефективността на уебсайта, включително изоставяне на количката, най-популярните продукти, често гледани артикули, ключови думи и най-търсени думи, инвентар, приходи, фактури, възстановяване на суми, купони и т.н..

Стратегии за промоции и маркетинг

Като платформа за електронна търговия Magento се предлага с многобройни, многостепенни маркетингови стратегии, които стимулират ангажираността на клиентите и подобряват онлайн видимостта на уебсайта от много ъгли.

 • Подобни елементи се показват на всяка страница с продукти
 • Крос-промоционални предложения за продукти, които често се купуват заедно
 • Препродажба на покупки от клиенти (напр. „Клиенти, които са купили това, също са закупили…“)
 • Обяви за нов артикул
 • Персонализирани отстъпки, купони и специални цени
 • Отстъпки за групови покупки
 • Целеви страници за категории
 • Показване на наскоро гледани продукти
 • Проучвания и анкети (например удовлетвореност на клиентите)
 • Абонаменти за електронна поща и бюлетини
 • Списък с желания и напомняния
 • Споделете с функция за приятел

Характеристики на Enterprise Edition

Изданието Magento Enterprise предлага всички същите функции като Community Edition и други. Въпреки че Enterprise не притежава възможността да бъде безплатна платформа с отворен код, тя предоставя техническата поддръжка и допълнителни маркетингови функции, които липсват в Community Edition. Enterprise Edition е предпочитаният избор на мащабни фирми, които се нуждаят от техническа помощ, както и помощ при инсталирането и използването. Основните характеристики, които отличават Enterprise от Community Edition, включват

 • Целенасочен маркетинг въз основа на групи клиенти (групи въз основа на демография, търговски дейности и т.н.)
 • Изоставени напомняния за електронна поща в количката
 • Ограничени продажби на оферти
 • Опции за готов подарък (включително регистри, опаковане на подаръци, персонализирани бележки)
 • Програми за лоялност на клиентите и награди
 • Съхранявайте кредит
 • Останете влезли в настройките на бисквитките (жизнеспособни през няколко сесии, така че клиентите не трябва да влизат всеки път)

Системни изисквания

Тъй като както в Общността, така и в Enterprise Edition няма планове за хостинг, най-добре е да изберете хостинг план, който вече е доказано като съвместим с платформите Magento. Magento платформите работят на LAMP стекове, които представляват съвкупност от компоненти на уеб сървъра, които работят заедно. LAMP стека се състои от Linux x86-64, Apache 2.x, MySQL 5.6+ и PHP 5.4+. Възможно е също така да използвате Nginx1.7x за уеб сървър.

Често задавани въпроси

Какви са възможностите на опцията Magento с отворен код (Community Edition)?

Community Edition е безплатна за употреба, но това не означава, че е ограничена пробна версия. Community Edition е напълно разработена платформа.

Какво е по-добре – Community Edition или Enterprise?

Това зависи от това, което очаквате от платформата. Community Edition е безплатна, така че по отношение на бюджета той е най-добрият хостинг на Magento, тъй като също се зарежда с широки функции за електронна търговия. Изданието Enterprise е по-добро от гледна точка на техническа поддръжка и повече функционалности, които са насочени към подкрепа на по-мащабни предприятия.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map