MDDHosting Преглед

mddhosting лого


Обща класация

Най-евтин план
$ 5.99 / месец

MDDHosting: Бързо обобщение за хора без време (почти всички от нас)

С две думи, ние ги харесваме по няколко причини, като основните от тях са продължителност и подкрепа.

Uptime: Те използват платформа за съхранение, задвижвана от StorPool (супер бързо, самолечение и т.н.), която им дава възможност да предложат 1000% гаранция за необичайно време, подкрепена от тяхното споразумение за ниво на обслужване.

Поддържа: 24x7x365 техническа поддръжка, която всъщност се интересува, винаги удобна!

Сигурност: С комбинация от безплатни SSL сертификати, безплатен SiteLock lite (който сканира вашия сайт за всеки злонамерен софтуер) и ежедневни резервни копия, няма нужда да се притеснявате от загуба на данни, това е доста впечатляващо наистина.

Засега добре … но … нещото, което разглеждаме, са ресурсите на сървъра, това не е много за основния план, не е достатъчно, за да даде възможност за техните неограничени домейни и възможности за честотна лента. Акаунтът ще се задави в даден момент. Макар че това е нормално и не можете да очаквате повече за парите, би било хубаво, ако това беше посочено по-ясно.

Като цяло, впечатляващи неща! Ако искате да бъдете домакин с тях, определено се регистрирайте, няма да съжалявате!

Освен това, вижте нашия най-добър уеб хостинг списък за повече опции.

MDDHosting изследвания

MDDHosting Преглед

Въведение в MDDHosting

MDDHosting е основана от Майкъл Дени през 2007 г. Той е и изпълнителен директор на споменатата компания. Седалището му се намира в Индиана, САЩ. Центровете за данни се намират в Денвър, Колорадо.

MDDHosting предоставя разнообразие от продукти и услуги. Те включват управляван споделен облачен хостинг, виртуални частни сървъри (VPS) и хостинг на риселър. Те също така предоставят SpamExperts Спам филтрация, SiteLock защита от зловреден софтуер, SSL сертификати, регистрация на домейни и прехвърляне на домейни.

Ценообразуване

Компанията предоставя девет вида планове за управляван споделен облачен хостинг. Те са наречени CloudStarter, Cloud1, Cloud2, Cloud4, Cloud6, Cloud8, Cloud10, Cloud12 и Cloud14. Уф! Това е много. Споменатите планове можете да видите по-долу:

Най-евтиният план се нарича CloudStarter и струва 5,99 USD, ако плащате месечно. Ако изберете 36-годишен договор, това ще ви струва 4,00 USD на месец. С този план можете да имате неограничени домейни на хостинг акаунт. Това означава, че компанията не ограничава броя на Addon домейни и псевдоними във вашия хостинг акаунт.

Също така ви се предоставя дисково пространство на стойност 10 GB. В сравнение с други доставчици на хостинг услуги, това е твърде малко, тъй като другите предлагат неограничено място за съхранение. Ширината на лентата е неограничена. Това означава, че преносът на данни от сървъра към заявяващото устройство е неограничен. Можете да настаните всеки зрител на уебсайт там, без да се налага да плащате допълнително.

Освен неограничени домейни, вие получавате и други неограничени функции. Те включват неограничена база данни MySQL и имейл акаунти. По този начин, можете да предоставите на всеки човек, който управлява вашия уебсайт, свои собствени имейл акаунти, без да се налага да плащате за допълнителен доставчик на хостинг услуги.

Що се отнася до производителността, получавате 0,5 CPU ядро ​​и 0,5 GB RAM (памет). Колкото по-високи са тези две статистики, толкова по-бърз ще бъде вашият уебсайт. Можете да изберете от много версии на PHP, някои от които са PHP 7.0, 7.1 и 7.2. Споменатите версии на PHP са по-бързи в сравнение с по-старите версии. Отново това означава, по-бързи скорости за зареждане на уебсайтове за вас.

Можете да разрешите и да получите достъп до CloudFlare директно в cPanel на MDDHosting, тъй като те са оптимизиран за Cloudflare партньор. Те също така поддържат CloudFlare Railgun и го предоставят на пакета си безплатно. Това гарантира, че връзката между вашия първоначален сървър и мрежата на Cloudflare е толкова бърза, колкото може да бъде. Railgun се използва за компресиране на несъбираеми уеб обекти с до 99.6%. Това води до средно увеличение на производителността от 200%.

Пакетът CloudStarter използва уеб сървър LiteSpeed. Това е 100% съвместимо с Apache. Според MDDHosting, той също е „поне“ 174% по-бърз от Apache и с „поне“ 76% по-бърз от NGINX.

Планът на MDDHosting също поддържа LiteSpeed ​​кеш. Това е една от най-бързите системи за кеширане на страници за Magento, WordPress, PrestaShop, Joomla !, Drupal, MediaWiki и XenForo. Също така ви дава възможността да се справите с огромен брой посетители, без да счупите пот. Плюс това, те имат и LiteSpeed ​​кеш за WordPress (LSCW). Използва се за драстично намаляване на времето за зареждане на страниците. Това води до висок резултат на PageSpeed ​​и подобрено потребителско изживяване.

Softaculous Application Installer също е включен, което ви позволява да инсталирате стотици приложения само с няколко кликвания. Тези приложения включват WordPress, Joomla !, и Drupal, наред с други. В пакета е предоставен SitePad, създател на уебсайтове с влачене и пускане. Лесният за използване интерфейс включва повече от 50 теми и над 40 джунджурии като галерии за изображения, плъзгачи за изображения, галерии за изображения и плъзгачи за видео.

Те внедряват автоматизирани ежедневни архиви, съхранявани на място извън границите за най-малко 7 дни. Тяхната система за архивиране се захранва от JetBackup. Можете също така сами да възстановите архивирането, като използвате cPanel.

Те имат 1000% гаранция за продължаване на времето, която е подкрепена от споразумение за ниво на обслужване (SLA). Според MDDHosting, ако вашият сървър има физически престой повече от 1 час, можете да поискате за 10 пъти (1000%) реалното количество престой. По този начин, ако имате 1 час престой, ще получите 10 часа кредит. Това обаче е подчинено на определени условия.

Накрая ви дават 30-дневна гаранция за връщане на парите. Само първоначалните акаунти са допустими за възстановяване. Много полезно, ако просто изпробвате услугите им за първи път.

Опции за поддръжка

MDDHosting предоставя различни опции за поддръжка. Те включват следното:

  • Поддръжка по телефона
  • Представяне на билети
  • Поддръжка по имейл
  • Форуми на общността
  • Знание
  • Състояние на сървъра

Подаването на билети и поддръжката по имейл са на разположение 24/7/365. Поддръжката по телефона се използва за продажби и таксуване и се предлага от понеделник до петък, 8:00 до 16:00, източно време. Състояние на сървъра показва обзор на сървърите им в реално време. Можете да го използвате, за да проверите дали има проблеми с техните операции.

Базата им от знания съдържа уроци за това как да настроят и управлявате своите продукти и услуги. Форумите на общността, от друга страна е Q&Платформа, която ви позволява да задавате въпроси и да отговаряте на други въпроси.

Отзивите за обслужването на клиентите им бяха предимно положителни. Клиентите бяха доволни от своите представители и заявиха, че бързо реагират. Отзивите посочват също, че повечето проблеми, лесни или сложни, се решават от екипа за поддръжка на клиенти на MDDHosting.

Професионалисти

Има много предимства за работа с MDDHosting. По-долу са някои от тях:

Функции за многократна скорост на оптимизация

Те използват твърдотелни устройства, които са по-бързи от традиционните механични задвижвания. Плюс това, те имат поддръжка за LiteSpeed ​​и Cloudflare. Отново това са функции, които увеличават скоростта на вашия уебсайт. Техните уеб сървъри също са LiteSpeed. Той е 100% съвместим с Apache плюс неговите 174% и 75% по-бързи от Apache и NGINX, съответно.

Неограничени домейни

Можете да имате неограничени домейни на хостинг акаунт дори за най-евтиния план. Това означава, че можете да хоствате неограничен брой уебсайтове. Какво лакомство!

Неограничени имейл акаунти

С плана за хостинг на CloudStarter можете да имате неограничени имейл акаунти, с които да се наслаждавате. Ако имате повече от един човек, отговарящ за вашия уебсайт или бизнес, тогава можете да им дадете всяка пощенска кутия. Не е необходимо да отделяте допълнителни пари за отделен хостинг пакет.

Неограничена честотна лента

Не е нужно да се притеснявате за пиковите сезони или времена, когато има необичайно голямо количество посетители на уебсайтове. С неограничена честотна лента можете да имате неограничен обем трафик и не е нужно да плащате допълнително.

Softaculous + Site Builder

Softaculous може да се използва за инсталиране на стотици приложения само с няколко кликвания. В допълнение, MDDHosting ви дава създател на сайтове за лесно създаване на сайтове, дори без опит с кодиране. Просто ви е даден интерфейс за плъзгане и пускане, където можете да използвате повече от 50 теми и над 40 джунджурии като галерии с изображения, богат текст и плъзгачи на изображения, наред с други.

Против

0.5 CPU Core

Да, давате ви неограничена честотна лента. Но ви се предоставя само 1/2 от цялото ядро ​​на процесора. Плюс това, дори ви се предоставят неограничени домейни на хостинг акаунт. 0.5 CPU Core може да не може да побере всички уебсайтове, от които се нуждаете. Плюс това, неограниченият трафик + половината от процесорното ядро ​​всъщност не съвпадат.

Според MDDHosting, ако преминете над лимита на вашия процесор, вашият хостинг акаунт ще бъде ограничен от тяхната система нарочно и това води до забавянето му, за да се гарантира, че е в рамките на лимита. По този начин, ако искате да можете да боравите с неограничен трафик и неограничени домейни, трябва да надстроите до по-скъп план.

0.5 GB RAM (памет)

Вижте по-горе, същите разсъждения се прилагат и тук.

заключение

MDDHosting предлага множество функции, заедно с прилична оптимизация на скоростта. Ограничените ресурси обаче ще задушат вашето портфолио от сайтове доста бързо (в зависимост от това колко уебсайтове искате да създадете), докато това е добре и хората не трябва да очакват повече от стартови планове … би било хубаво, ако беше обяснено ясно на сайта.

В заключение те са добри … но има и по-добри алтернативи. Вижте нашето сравнение за уеб хостинг за други опции.

SummaryReviewer Matthew RogersДата на преглед 2018-08-29Преглед на артикул MDDHostingAuthor Рейтинг 41star1star1star1starсивИме на продукта MDDHostingPrice
USD 5,99

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector