Евтин уеб хостинг за Австралия

Като дигитална агенция, уеб хостингът е нещо, без което не можем да се справим, и докато използваме по-скъпия премиум хостинг за нашите клиенти, ние също имаме много странични проекти, които също се нуждаят от хостинг, а за тези, които използваме по-евтините опции. В момента имаме хостинг акаунти в 30+ компании!


Така че, когато става въпрос за достойно запознаване с най-добрите евтини уеб хостинг компании за Австралия, вие сте попаднали на правилното място!

По-долу ще намерите нашия личен топ 3 от най-добрите евтини уеб хостинг услуги за Австралия. Всеки от тях анализирахме, прегледахме и сравнихме с най-близката си конкуренция, за да им дадем място в списъка. Използваме следните критерии, за да дадем на любимите си място: Лесна употреба, достъпност и ефективност / мощност.

Side-бележка: Ние твърдо вярваме, че можете да получите по-добри и по-достъпни опции, ако погледнете уеб собствениците на САЩ btw. Стига да имат сървъри в или близо до Австралия (напр. Сингапур <- превъзхожда много от домакините в Австралия), те обикновено са по-добрият избор (като нашия страхотен №1, хостингер)!

Уеб хостинг компанияОбщ рейтингЦена / mo.Disk SpaceFeaturesReviewsWe Website
Лого на хостингерUSD 0,99 (по-малко от $ 9,99)10 GB
 • Много достъпни
 • Супер лесна настройка
 • Страхотна производителност и бързина
 • Глобална мрежа от сървъри
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

Хостингер Преглед
siteground2AUD $ 4.95 (временна 67% отстъпка, намаление от $ 14.95)10 GB
 • Лесен за използване
 • Бързи сървъри
 • Страхотна 24/7 поддръжка!
 • Изградена по поръчка защита от куршуми
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
SiteGround Преглед
HostpapaAUD $ 3.36 (намаление от $ 8.99)100 GB
 • Много евтино
 • 100 GB дисково пространство
 • Базираните в САЩ сървъри обаче, толкова по-бавни времена на зареждане.
Преглед на HostPapa

„При толкова много хостинг компании, от които да избирате, намирането на прилична такава, която отговаря на вашите нужди, може да отнеме много време, особено тъй като изглежда, че всички те предлагат едни и същи функции на малко различни ценови точки, оставяйки повечето хора да се чудят къде се крие разликата…

Така освен нашия преглед на таблицата по-горе, ние също създадохме по-подробен топ 10 на най-евтините уеб хостинг компании за Австралия. Използвахме следните критерии, за да сортираме топ хостовете в мрежата: Лесна употреба, достъпност и ефективност / мощност. Наслади се!”

Матю РоджърсМатю Роджърс – Редактор

Най-евтиният уеб хостинг Австралия 2020 – Отзиви

1. Хостингер

Лого на хостингер
Уебсайт: hostinger.com
Цена: 0,99 щ.д.
Дисково пространство: 10 GB
Поддръжка: Чат на живо
Глобален обхват: Да

Хостингерът е този, който търсите. Не само, че е най-евтиният в нашия списък, но и качеството на хостинг услугите им е наравно или понякога по-добро от конкурентите им на по-високи цени, това е много впечатляващо!

Само за $ 0,99 USD получавате наистина бърз сървър близо до AU (Сингапур – същото местоположение, което използваме за основния център за данни на нашия сайт), 10 GB SSD дисково пространство, 24/7/365 поддръжка на клиенти и безплатна SSL.

Те дори предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите, в случай че не сте доволни!

Но нещото, което наистина ги отличава от по-голямата част от тяхната конкуренция, е начинът, по който те се качват на нови регистрации. Никога не сме минавали през процес на настройка, който беше толкова гладък (и ние създадохме много хостинг акаунти през годините). Той е много добре проектиран и ви изправя и работи много бързо.

Освен това, за разлика от много други уеб хостове, те не използват cPanel като контролен панел. Те са изработили по свой вкус, изглежда много по-чисто и е много лесен за използване.

Когато става въпрос за глобалния обхват на техните услуги, освен сървъра им в Сингапур, те имат и сървъри в САЩ, Великобритания, Холандия, Литва, Сингапур, Бразилия или Индонезия. Това е чудесно, ако целевият ви пазар не е в Австралия.

Те имат 3 споделени хостинг плана, като най-евтиният е само $ 0,99 / месец (намаление от $ 7,99), което наистина е безумна стойност предвид качеството им на настройка. И ако продължите със следващия си план нагоре (все още под $ 3 / месец), получавате ежедневни резервни копия, неограничени домейни, 20 GB дисково пространство и увеличена RAM памет.

Те не са мозъчни в нашата книга!

Професионалисти

 • Много лесна за настройка
 • Голяма производителност
 • Супер достъпни
 • Бърз сървър в Сингапур + глобална мрежа

Против

 • N / A

2. SiteGround

SiteGround лого
Уебсайт: www.siteground.com
Цена: AUD 4.95
Дисково пространство: 10 GB
Поддръжка: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: Да

SiteGround е друг страхотен уеб хост. Поддръжката им е първокласна (по телефона, чат и билети), цените са достъпни и сървърите бързо (отново изберете сървъра в Сингапур за сайтове на Aussie). SG също идва официално препоръчан от WordPress, което е доста впечатляващо.

Точно както с Hostinger, ние наистина харесваме техния глобален обхват, те разполагат с центрове за данни в САЩ, Великобритания, NL и SG, само в случай, че някога започнете да се насочвате към глобален пазар.

Към това добавете много ефективна система за сигурност (която те създават по поръчка), автоматизирани резервни копия и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Други допълнителни предимства включват безплатен SSL за осигуряване на вашите сайтове, ежедневно архивиране за спокойствие и много други.

Най-евтиният план на ДГ започва само AUD $ 4.95 / мес (67% отстъпка от нормалната цена)! 

Професионалисти

 • Лесна за настройка
 • Солидна сигурност
 • Глобален обхват с множество центрове за данни
 • Вградена система за кеширане за бързо време на зареждане

Против

 • Високи такси за подновяване

Прочетете нашия рейтинг на хостинг сайта тук

3. HostPapa

Лого на HostPapa
Уебсайт: hostpapa.com.au
Цена: AUD 3.36
Дисково пространство: 100 GB
Поддръжка: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: Не

HostPapa е друг супер достъпен хостинг доставчик. Въпреки че им липсват някои от по-фантазиалните функции на конкуренти като SiteGround, те го компенсират, като предоставят много дисково пространство и много добра поддръжка.

Те предлагат някои добри безплатни харесвания като безплатно име на домейн, безплатен SSL и безплатен трансфер на сайт, ако имате нужда. Освен обичайния споделен хостинг (общата опция за повечето хора), те предлагат също така хостинг на дистрибутори, VPS хостинг и хостинг на WordPress, както и услуги за уеб дизайн, G Suite и интеграция на Office 365.

Един недостатък е, че техните сървъри не са в Австралия, а в Канада и САЩ, така че времето за зареждане ще пострада малко … но след това отново можете да активирате CDN като Cloudflare (който е безплатен) да избута съдържанието ви по целия свят и да има работи безпроблемно отвсякъде (и не е толкова трудно да се настрои).

Много достъпни само AUD $ 3,36 / мес!

Професионалисти

 • 100 GB дисково пространство
 • 24/7 поддръжка
 • Безплатно име на домейн
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

Против

 • САЩ сървъри

4. A2 хостинг

A2 лого за хостинг
Уебсайт: www.a2hosting.com
Цена: 3,92 щ.д.
Дисково пространство: Неограничено
Поддръжка: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: Да

Въпреки че A2 хостингът е – според нас – фантастичен за хостинг на дистрибутори, техните евтини споделени хостинг планове също са впечатляващи. Те предлагат всички обичайни функции, които очаквате от приличен домакин, на доста достъпни цени от 3,92 долара на месец.

Те предлагат хостинг на SSD за бързина, неограничено пространство на диска, бърз център за данни в Сингапур за австралийски сайтове (като SiteGround) и 24/7 поддръжка.

Нещото, което ги отличава от конкуренцията, е гаранцията им за връщане на пари по всяко време … въпреки че все още не сме го тествали.

Те предлагат 3 споделени хостинг пакета, като най-евтиният им план започва само щатски долар $ 3,92 / месец (около AUD $ 5,22 / месец).

Професионалисти

 • 4 глобални сървъра
 • Неограничено пространство на диска
 • Гаранция за връщане на парите по всяко време

Против

 • USD разходи

5. GreenGeeks

GreenGeeks лого
Уебсайт: www.greengeeks.com
Цена: USD 2.95
Дисково пространство: Неограничено
Поддръжка: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: Да

GreenGeeks е известен главно със своя екологичен начин на управление на своята компания, те връщат обратно 300% от енергията, която използват обратно в мрежата, което е много приятно.

Що се отнася до техните действителни хостинг услуги, той е много подобен на A2 хостинг, но минус Сингапурския център за данни, което означава, че ще хоствате в САЩ, което ще доведе до малко по-дълги времена за зареждане. Това, което наистина харесваме, е начинът, по който те се справят със сигурността. Те са изградили собствена система за сигурност, за да поддържат всичките си центрове за данни скърцащи. А що се отнася до скоростта, те работят на SSD дискове и поддържат PHP7, комбинирайте тези 2 и може дори да не забележите забавянето от американските сървъри толкова много.

GreenGeeks предлага споделен уеб хостинг (чудесен за малки фирми и блогове), хостинг на дистрибутори, специализирани сървъри, хостинг на WordPress и VPS хостинг. Те имат и 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни от услугите им.

Най-евтиният им план започва от USD $ 2,95 / мес.

Професионалисти

 • Супер зелено
 • Страхотна подкрепа
 • Неограничено пространство на диска

Против

 • Няма сървъри в или близо до Австралия

6. HostingCloud

Лого на HostingCloud
Уебсайт: hostingcloud.com.au
Цена: 2,50 AUD
Дисково пространство: 5 GB
Поддръжка: Билети
Глобален обхват: Не

HostingCloud е нов хост, 100% домакин на австралийски бюджет. Харесва ни цената (AUD $ 2,50 е наистина евтино), SSD хостинг (чудесен за бързина) и безплатни SSL сертификати.

Там, където мислим, че вероятно биха могли да се справят по-добре, са опциите за поддръжка, тъй като в момента виждаме само билети за поддръжка … и дисково пространство, което е само 5 GB. Но отново, при 2,50 долара, съотношението стойност / цена все още е много впечатляващо.

Те също така предлагат безплатни миграции на cPanel, имат 7-дневно задържане на резервно копие и DDOS защита. Като цяло, не е лошо!

Професионалисти

 • Много достъпни
 • Безплатен SSL

Против

 • Може да се нуждаят от по-добри възможности за поддръжка
 • Няма задгранични сървъри

7. MediaFortress

Лого на MediaFortress
Уебсайт: mediafortress.com.au
Цена: AUD 7,70
Дисково пространство: 1 GB
Поддръжка: Телефон, Билети
Глобален обхват: Не

MediaFortress може да изглежда странно в този списък, тъй като са по-скъпи от обичайния ви хост и предлагат много малко дисково пространство (само 1 GB). Причината да са в списъка е заради допълнителните им услуги. Те също са маркетингова агенция, което означава, че ако искате действителен уебсайт с вашия хостинг, те могат да го направят. Имате ли нужда от SEO или PPC, какво ще кажете за кампаниите в социалните медии? Да, правят и това.

Те са малко на едно гише за дигиталната страна на вашия бизнес и са 100% австралийски. Ето защо по принцип ги поставяме в списъка … само в случай, че някой търси магазин за дигитален маркетинг на едно гише.

Най-евтиният им план започва от 7,70 AUD / месец.

Професионалисти

 • Магазин за дигитален маркетинг на едно гише
 • 100% австралийски

Против

 • скъп

8. Bluehost

Лого на Bluehost
Уебсайт: www.bluehost.com
Цена: USD 3.95
Дисково пространство: 50 GB
Поддръжка: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: Да

Bluehost е много известен и макар да имаха груба лепенка през последните няколко години след като EIG ги купи, те постепенно подобряват както поддръжката, така и своите хостинг услуги.

Те предлагат достатъчно дисково пространство и прилична производителност на достъпна цена. Харесваме и разнообразието от възможности за поддръжка, които се предлагат, всичко от база знания, билети за поддръжка, чат на живо, телефон и дори видео уроци.

Що се отнася до хостинг плановете, те предлагат обичайния споделен хостинг, хостинг на WordPress, VPS, посветен хостинг и облачен хостинг. Те обаче нямат сървъри в Австралия или близо до нея, така че е необходим CDN за оптимално време за зареждане.

Най-евтиният им план започва от $ 3,95 на месец.

Професионалисти

 • Безплатен SSL
 • 50 GB дисково пространство

Против

 • САЩ сървъри
 • Сегашната репутация не е толкова голяма

9. Домакин Geek

Лого на Geek Geek
Уебсайт: www.hostgeek.com.au
Цена: 4,58 AUD
Дисково пространство: 400 MB
Поддръжка: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: Не

HostGeek е друг домакин в Австралия, с достатъчно прилични цени, но дисковото пространство, което предлагат в основния си план, е много много малко, само 400 MB.

Като се има предвид, има две причини те все още да са направили списъка. 1 е, че имат центрове за данни както в Австралия, така и в Сингапур, а другата причина е, че – подобно на MediaFortress – те предлагат различни дигитални маркетингови услуги в допълнение към основните си хостинг пакети.

Те предлагат споделен хостинг, хостинг на дистрибутори, VPS, специализирани сървъри и по-специализирани хостинг планове за WordPress, Joomla и Magento. Специализираните планове са по-скъпи, но оптимизирани за всяка CMS.

Най-евтиният план започва от AUD $ 4,58 / месец.

Професионалисти

 • Много избор за хостинг
 • 100% австралийски

Против

 • Само 400 MB дисково пространство

10. Netregistry

Лого на Netregistry
Уебсайт: www.netregistry.com.au
Цена: AUD 9,95 долара
Дисково пространство: 20 GB
Поддръжка: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: Не

Netregistry е ветеран в австралийската хостинг индустрия. Въпреки че не сме голям фен, те заслужават да споменат, тъй като са много стари, предлагат много дисково пространство с хостинг плановете си, а също така предлагат уеб дизайн и услуги за дигитален маркетинг.

Като се има предвид, техните SSL сертификати са доста скъпи (основните са безплатни с повечето други хостове) и повечето от най-новите потребителски отзиви онлайн и на форуми, не са много положителни.

Професионалисти

 • Местен хост
 • Прилично количество дисково пространство

Против

 • скъп
 • Рецензии на потребители
 • SSL цена

Евтина хостинг клавиатура

Евтин уеб хостинг: какво / защо / как

Търсите ли евтина опция за хостинг в Австралия (може би дори безплатен хостинг на уебсайтове)? Споделеният хостинг е чудесен начин за малкия бизнес да поддържат уебсайтовете си работещи, без да нарушават банката. Тези, които търсят първия си пакет за уеб хостинг, са склонни да се придържат към евтин хостинг план като споделен хостинг. Обикновено това е услуга за потребителите на входно ниво, която предлага всички ресурси, необходими за стартирането им, малък уебсайт за електронна търговия или личен уебсайт. Това е идеалният начин за онези, които искат да бъдат домакини на по-малък сайт, за да получат всички функции на професионален уебсайт на част от цената. Обикновено всички уебсайтове и съдържание от множество свързани с тях сайтове се съхраняват само на една машина, което значително намалява разходите, като все пак води до качествена услуга.

Избор на австралийски хостинг доставчик (или евтина нова холандска уеб хостинг компания или която и да е от другите страни, която покриваме тук, в MangoMatter, като Великобритания, Канада, Сингапур, & Ирландия), която доставя това, от което се нуждаете от тях в рамките на вашия бюджет, често може да бъде херкулесова задача, ако едва започвате с вашия уебсайт. Макар че би било хубаво да имате Виртуален частен сървър или VPS, те обикновено са с висока цена. Когато става въпрос за получаване на всички функции, от които се нуждаете за професионален уебсайт с най-актуалните уеб приложения, като същевременно намалявате разходите, евтиният хостинг е начинът да вървите.

Как работи евтиният хостинг?

Споделеният хостинг може да предостави евтина опция за хостинг на австралийските потребители, като използва мощните ресурси на модерен сървър и го използва за обслужване на множество клиенти. Това е много подобно на това как в апартаментна сграда с 10 единици всяко устройство се захранва с електричество, вода и кабел от притоци, разклоняващи се от една главна линия. В допълнение към това, ако се прекъсне водна линия, наемодателят се грижи за проблема вместо вас. Помещението за споделен хостинг е точно същото; споделяте сървър с други уебсайтове и се доверявате на администратора на сървъра да се грижи за всички основни неизправности. На всеки уебсайт на сървъра се отделя определено количество обработваща мощност, пространство за съхранение и интернет честотна лента за работата и благосъстоянието на вашия сайт. Администраторът на сървъра поддържа актуализацията на вашата операционна система и свързания софтуер, така че не е нужно да се занимавате с нея.

Когато става въпрос за търсене на достъпна опция за хостинг на вашия уебсайт, евтиният хостинг винаги може да бъде намерен чрез споделен хостинг доставчик (въпреки че някои австралийски хостове като Digital Pacific са малко по-скъпи). Освен ако не планирате да имате широко приложение за персонализирани приложения или очаквате изключително висок поток от трафик, ограниченото пространство и честотна лента, които сте разрешени чрез споделен хостинг, вероятно никога няма да се превърне в проблем.

Защо евтин уеб хостинг?

Освен ако не планирате да работите със сайт, който ще вижда много трафик наведнъж или този, който използва изключително напреднали технологии, вероятно няма да изпитате проблем със споделения хостинг. Това означава, че голяма корпорация вероятно трябва да предаде споделения хостинг като опция, но вашият стартъп или малък бизнес засега трябва да са добре (определено когато използвате прилична CMS като WordPress) – и винаги можете да местите уебсайта си другаде, ако и когато ограниченията на евтиния хостинг станат проблем. Хората, които искат да започнат блог или да създадат малък уебсайт за своя бизнес, трябва да намерят евтин хостинг, който да отговаря напълно на техните нужди.

Каквато и да е целта на вашия уебсайт, вероятно искате да намерите начин да го стартирате и да стартирате възможно най-бързо, без да нарушавате качеството по никакъв начин. Освен ако не мислите, че уебсайтът ви ще е гореща точка в интернет, споделеният хостинг е начин да получите всичко, което искате всичко на едно място, без да харчите големите пари. Повечето хора избират да използват евтин австралийски хостинг за първия си уебсайт, тъй като е много по-лесно, въпреки това предлага всички функции, които може да искате да използвате, той предлага много място за повечето хора и т.н. В края на деня вие няма да забележите разликата, освен ако наистина не го направите голям – в този момент цената на надстроен сървър не би трябвало да бъде проблем най-малкото.

Странична бележка: Ако сте уеб дизайнер, който иска да хоства клиенти, моля, не използвайте споделен акаунт, вместо това отидете с акаунт на дистрибутор и си спестете бъдещи проблеми.

Професионалисти

 • По-малко скъпа алтернатива: Както подсказва името, евтиният уеб хостинг не е толкова скъп, колкото други алтернативи като посветен хостинг. Това е начин да стартирате и задействате уебсайта си, без да изпразвате портфейла си.
 • Администратор на сървъра: Със споделен хостинг имате администратор на сървър, който да наблюдава и да се грижи за проблемите вместо вас. Те поддържат вашата операционна система и свързания с нея софтуер актуализирани до най-новата версия, така че изобщо не е нужно да щадите мисъл за нея.
 • Предлага всички необходими функции: Евтиният хостинг предоставя всички функции, от които може да се нуждае стартиращ бизнес, блог, личен уебсайт или други малки уебсайтове, така че ще имате всичко необходимо на една ръка разстояние.

Против

 • Ограничено пространство: Въпреки че много услуги рекламират неограничено сървърно пространство, това просто не е вярно. Ако започнете да се приближавате към капацитета, който са ви предоставили, ще бъдете помолени да надстроите хостинг пакета си, вероятно до VPS.
 • Не може да се справи с висок трафик: Ако смятате, че може да имате много хора, които посещават вашия уебсайт, може да искате да избегнете евтин хостинг план. Много трафик често ще доведе до затъване на вашия сървър и работа много по-бавно, отколкото бихте искали.

код за уебхостингЧЗВ

Какво е споделен хостинг?

Споделен хостинг е план за хостинг на уебсайтове, в който няколко потребители споделят един сървър, за да хоства своя уебсайт.

Как работи? Как се пазят файловете от разбъркване?

Файловете и приложенията на всеки акаунт се съхраняват отделно в рамките на сървъра (обикновено използват cPanel) и няма как да взаимодействат. Всеки потребител получава собствен дял на сървъра, в който се съхраняват техните файлове и приложения, и със собствено дърво на файловата директория. Потребителите няма да имат достъп до дяловете един до друг или до файловете в тях. Уеб сървърът и компютърните ресурси обаче се споделят от всички акаунти на сървъра.

Означава ли споделен хостинг, че ще споделя IP адрес с други уебсайтове?

В повечето случаи, да, това е така. Плановете за споделен хостинг по подразбиране са „виртуални хостове, базирани на име“. Поради тази причина всички акаунти са склонни да споделят идентичен IP адрес и рутината ще се извършва въз основа на името на домейна. Това обаче не трябва да има никакви преки последици за сигурността на вашия уебсайт. Един недостатък на този факт обаче е, че няма да можете да работите със SSL сертификат за сигурност чрез вашия виртуален хост, базиран на име, който се отнася до повечето налични споделени хостинг планове. Причината за това е, че когато браузърът се свърже със сървър, използвайки протокола HTTPS, проверката на криптирането и сертификата за сигурност приключва, преди клиентът да изпрати цялата заглавна заявка на сървъра. В такъв момент е невъзможно да се знае за кое име на домейн е предназначен сертификата за сигурност.

Колко уебсайтове могат да съществуват на един сървър?

Партиди. Всяка уеб хостинг компания трябва да вземе решение относно плътността на споделените акаунти въз основа на това колко машини разполагат и какви статистически данни за използването им излиза. Не е рядкост един сървър да хоства над 1000 уебсайта, което означава, че всички тези домейни работят извън един IP адрес. Това обаче вероятно не е вида споделен хостинг пакет, който искате да използвате, и трябва да потърсите този, който няма да пакетира толкова уебсайтове на един сървър.

Мога ли да имам уникален IP адрес чрез споделен хостинг?

Да, можеш. Много доставчици на споделен хостинг предлагат план, който се предлага с „специален IP адрес“, което означава, че рутината ще бъде извършена чрез „IP базирани виртуални хостове“. Това означава, че един уеб сървър може да обработва множество IP адреси, в този случай вие все още споделяте всички ресурси на компютъра, но работите извън собствения си IP адрес.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map