Динамичен хостинг преглед


Обща класация

Управление на WP хостинг план
$ 16.95 / месец

Най-евтин споделен хостинг план
$ 3.95 / месец

Динамичен хостинг: Бързо обобщение за хора, които нямат време (почти всички нас)

С две думи, ако търсите управляван хостинг на WordPress, регистрирайте се! Те са екологични, имат голяма сигурност, автоматични актуализации на WP, добра поддръжка, неограничено пространство на диска … почти всичко, от което се нуждаете, на наистина достъпни цени в сравнение с други управлявани WP уеб хостове.

Като се има предвид, ако търсите ежедневния си евтин хостинг (блогове, бизнес и т.н.), нашата препоръка ще бъде да проверите GreenGeeks, те също са супер зелени (влагайки 300% от това, което използват обратно в мрежата) и предлагат неограничено дисково пространство дори за най-основните си планове (което Dynamic Hosting не прави, те предлагат 5 GB). Обърнете внимание на нашия преглед на GreenGeeks.

За да получите повече подробности относно динамичния хостинг, продължете да четете по-долу!

Cirrus хостинг изследвания

Динамичен хостинг преглед

Ако искате да притежавате уебсайт, особено за бизнес цели, трябва да сте сигурни, че той работи 100% от времето. Всичко трябва да работи перфектно. Ако вашият уебсайт има прекъсвания поради лоша хостинг услуга, това може да бъде скъпо. Потенциалните клиенти могат да бъдат разочаровани и може да загубите продажби или потенциални клиенти.

Агенции като нас управляват множество уебсайтове за различни клиенти. Явно трябва да сме сигурни, че уебсайтовете им не се сриват. Ето защо ние винаги сме на лов за най-добрата уеб хостинг компания за Канада.

Въведение в динамичния хостинг

Компанията е основана през 1999 г. от предприемачи, пребиваващи в Maritimes, Канада. Те се гордеят с това, че имат центрове за данни и облачни резервни копия на данни, базирани в Канада. Плюс това, те са поели ангажимент да предоставят най-добрите услуги за поддръжка на клиенти.

Динамичният хостинг е работил с множество клиенти и се превърна в идеалната компания в Канада за всичко, свързано с „Dev Ops“. Те имат силна култура, при която на първо място поставят нуждите на своите клиенти, особено що се отнася до ИТ инфраструктурата и услугите.

Компанията е работила с множество клиенти, като Divers Certification Board of Canada, Halifax Търговска камара, Heart & Фондация за инсулт и PharmaChoice. Те спечелиха множество награди като най-популярния зелен хост в Канада на WebHostRanking.com. Динамичният хостинг е признат и за един от най-добрите доставчици на зелени уеб хостинг услуги в Канада от 100Best-Web-хостинг.

Ценообразуване

Компанията предлага разнообразие от продукти като споделен хостинг, VPS хостинг, хостинг на виртуална машина (VM) и облачна инфраструктура като услуга (IaaS), между другото. Плановете за споделен хостинг са наречени по следния начин; „Поддържайте лесен план“, „Краен тригодишен план“ и „Управляван WordPress.“ Споменатите планове можете да видите по-долу:

Динамичен хостинг Споделени хостинг планове

Най-евтиният им пакет, наречен „Keep It Simple Plan“, струва CAD 3,95 на месец, ако плащате общо 36 месеца предварително. За 12-месечен срок посоченият план ще струва 5,00 CAD на месец. Ако обаче искате да плащате за него месец на месец, това ще ви струва 6,95 CAD. Цикълът на фактуриране на плана Keep Keep Simple може да видите по-долу:

Поддържайте простия цикъл на фактуриране

Простият план Keep It ви позволява да имате един домейн в един хостинг акаунт. Това означава, че на вашия сървър можете да хоствате само 1 уебсайт. Те също така ви предоставят 5GB на място за съхранение.

От светлата страна, те ви предоставят безплатен SSL сертификат, който можете да използвате за безкраен период от време. Можете също да изберете да стартирате уебсайт, базиран на WordPress, в хостинг акаунта. След като посетите сайта им, те ви предоставят промоционален код „Безплатни движения“, който ви предоставя безплатна функция за миграция на уебсайтове.

Когато става въпрос за архивиране, те ви предоставят автоматично архивиране на данни, правено всяка вечер. Резервните копия са за период от 90+ дни. Резервни копия на данни при възстановяване след бедствия се правят седмично извън сайта. Архивирането е добро нещо в случай, че нещо се обърка с вашия уебсайт. Можете да го възстановите за определен период от време, преди да се е появила неизправността, като използвате споменатите резервни копия.

Ако сте загрижени за сигурността, те ви предоставят защитна стена, която активно блокира злонамерени заплахи. Най-евтиният им план включва също функции като забрана на IP и откриване на напреднали заплахи.

Планът Keep It Simple също включва функции за уебсайтове, базирани на WordPress. Те автоматизират изграждането на WordPress сайт чрез съветника за инсталиране с 2 щраквания. Автоматичните актуализации на основната версия на WordPress, теми и плъгини също са включени. Актуализациите на вашия уебсайт WordPress са добри, тъй като помагат да се избегнат неизправности и да се блокират възможните заплахи. Ако сте готови автоматично, това ви спестява времето, което трябва да отделите за изпълнение на посочената задача. И накрая, те поддържат сериозно сигурността на уебсайта на WordPress чрез администратори, пароли, ключове за сигурност и други подобни.

Опции за поддръжка

Динамичният хостинг ви предоставя различни опции да се свържете с тях, в случай че се нуждаете от помощ:

 • Онлайн чат поддръжка на живо,
 • База знания за самопомощ,
 • Билети за поддръжка на клиенти и
 • 24 × 7 Център за безплатни разговори

Базата им от знания за самопомощ се актуализира редовно и според динамичния хостинг може да реши 80% от повечето проблеми, с които се сблъскват клиентите. Чрез подаване на билет за поддръжка можете да получите последващи действия в рамките на един час или по-малко.

В допълнение, техният център за обаждане 24 × 7 няма периоди на изчакване, които задържат разговора ви минути или дори часове. Поддръжката им в чат на живо 24 × 7 ви дава достъп до тяхната услуга за поддръжка на клиенти, ако нямате свободата да правите останалите три опции, които предоставят.

Компанията се гордее с предоставянето на изключителни услуги за поддръжка на клиенти на своите клиенти. И отзивите са доказали отличната си система за поддръжка. Повечето отзиви посочват, че те имат най-доброто съотношение между цена и качество и предоставят нужната ви помощ в случай, че нещо се обърка. Поддръжката винаги се предоставя бързо и предоставя подробна помощ според повечето потребителски преживявания.

Професионалисти

Изборът на услугите на динамичния хостинг има своите предимства и недостатъци. Да започнем с плюсовете Те могат да се видят по-долу:

Безплатен сертификат за цял живот SSL

SSL сертификатът е важен, ако вашият уебсайт обработва чувствителна информация като номера на кредитни карти и лични данни. Най-доброто нещо при динамичния хостинг е, че ви предоставят безплатен SSL сертификат за вашия уебсайт.

Плюс това, SSL сертификатът ще ви помогне да повишите класирането си в търсачките. Силен HTTPS криптиране се счита за един от факторите за класиране от Google, като силното криптиране на сайтове е знак за добър бизнес / уебсайт. С безплатния SSL сертификат на Dynamic Hosting можете да защитите чувствителната информация на вашия потребител и да увеличите класирането си едновременно..

Функции на WordPress

Ако предпочитате да използвате WordPress като платформа на уебсайта си, тогава пакетът на Dynamic Hosting е за вас. С различни функции на WordPress като инсталиране с едно щракване и автоматични актуализации, управлението на нещата се грижи за вас. Защитата на WordPress е засилена чрез пароли, ключове за сигурност, администраторски потребители и проверки на съветници, наред с други.

30-дневна 100% гаранция за връщане на парите

Да! Те предоставят 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни от техните продукти и / или услуги. Това е добро нещо за първокласниците, които тепърва ги изпробват. Ако не сте доволни от това, което предлагат, можете да си върнете парите без никакви въпроси.

Функции за архивиране и сигурност

Сериозно бедствие е, когато уебсайтът ви внезапно не реагира или внезапно не работи. Когато просто не можете да отстраните проблема, имате нужда от архивиране, за да възстановите уебсайта си до момент, когато той все още функционира.

Динамичният хостинг осигурява архивиране за 90+ дни, правени всяка вечер. Плюс това, те осигуряват и резервни копия на данните за възстановяване при бедствия извън площадката всяка седмица. Това ви дава спокойствие, знаейки, че не е нужно да започвате от нулата, в случай че се случат лоши неща.

Безплатна миграция на уебсайтове

Ако използвате техния промо код “FreeMove”, можете да мигрирате или прехвърляте уебсайта си безплатно. Не е нужно да отделяте повече пари, само за да мигрирате уебсайта си от скапания хостинг доставчик към добър.

Отлична система за поддръжка на клиенти

Компанията има динамично бързи системи за поддръжка на билети, които предоставят подробна помощ за вашия проблем. Освен това те предоставят три други възможности за поддръжка; обаждане чрез безплатни номера, чат на живо и база знания за самопомощ.

Kudos to Dynamic хостинг, тъй като повечето прегледи заявяват, че всъщност предоставят бърза поддръжка, която подробно описва какво е необходимо за отстраняване на проблема. Повечето клиенти бяха доволни от представянето си и наистина изпълняват обещанията си за изключителна поддръжка на клиенти.

Против

Завършихме с плюсовете Сега, да преминем към минусите. Динамичният хостинг не е без недостатъци. По-долу са някои от тях:

Ограничен брой домейни

С най-евтиния им план можете да имате само един домейн на хостинг акаунт. Това е далеч от офертите на други доставчици на хостинг услуги, като някои от тях предлагат неограничен брой домейни на акаунт.

Ако имате нужда от няколко уебсайта, тогава планът Keep It Simple не е за вас. Можете да изберете следващия план, наречен Краен тригодишен план. Споменатият план струва CAD 12,95 на месец, ако изберете месечните условия за плащане. Най-ниската му ставка е 7,49 CAD на месец, ако искате да плащате 36 месеца предварително.

заключение

Както споменахме в нашето обобщение, като управляван хост на WordPress, те са страхотни … като споделен уеб хост, там има по-добри опции. Силно ви препоръчваме да разгледате GreenGeeks, разгледайте нашия преглед на GreenGeeks.

SummaryReviewer Matthew RogersДата на преглед 2019-11-22Преглед на артикула Динамичен хостингАвторска оценка 41star1star1star1starсивИме на продукта Динамичен хостинг цена
CAD 3.95

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map