cPanel хостинг доставчици за Австралия

Така че търсите уеб хостове, които работят с cPanel (вместо някаква ужасна патентована система), добър избор! cPanel е стандартът в индустрията за уеб хостинг и с основателна причина. За да улесним изследването на най-добрите от тях, съставихме списък на нашите любими австралийски уеб хостове, които предлагат хостинг на cPanel. С активни хостинг акаунти с над 30 компании сме доста уверени в избора си. Наслади се!


Най-добрият хостинг на cPanel Австралия: Нашите най-добри 5 сравнения – май 2020 г.

Уеб хостинг компанияОбща оценкаЦена / mo.Disk SpaceFeaturesУебсайт
siteground29.3 / 10AUD $ 4.95 (временна 67% отстъпка, намаление от $ 14.95)10GBМощен + Достъпен = Печелете!
A2HostingLogo9/10USD 3,92 (около AUD $ 5,22)неограниченНеограничено пространство на диска!!!
PanthurLogo8.7 / 10AUD $ 51GBСтрахотно представяне, много избор.
DigitalPacificLogo8.5 / 10AUD $ 4.901GBОпитен, надежден.

Освен нашия преглед на таблицата по-горе, ние също създадохме по-подробно топ 5 на най-добрите cpanel уеб хостинг доставчици за Австралия. Сортирахме ги по следните критерии: Лесна употреба, достъпност и производителност / мощност. 

Австралийски доставчици на уеб хостинг cPanel: Нашите топ 5 подробно

1. Уеб хостинг на SiteGround

SiteGround остава наш абсолютен шампион. Що се отнася до уеб хостинга, те са го усъвършенствали! Със супер надеждна продължителност на работа, бърза поддръжка, официално препоръчана от WordPress, лесна настройка и МНОГО конкурентни цени, тук наистина не можете да сбъркате. ох, + те имат 30-дневна гаранция за връщане на парите!

Най-евтиният им план започва само $ 4.95 / месец (67% отстъпка от обичайната цена)! 

siteground2

Лесно използване

90%

Поносимостта

84%

Производителност / Мощност

85%

2. A2 хостинг уеб хостинг

Много близка секунда в списъка, те са почти толкова добри, колкото SiteGround, въпреки че не са официален хост на WP (но това все пак е рядкост и наистина го разбиват на WP & всеки друг основен CMS).

Най-евтиният им план започва само щатски долар $ 3,92 / месец (около AUD $ 5,22 / месец).

a2hosting

Лесно използване

87%

Поносимостта

79%

Производителност / Мощност

80%

3. Уеб хостинг на Panthur

Panthur е първият ни истински уеб хост на Aussie, въпреки че са по-скъпи от SG и A2, производителността на сървърите им е абсолютно първокласна. Тук трябва да играете някаква сериозна сила и тяхната подкрепа е безумно бърза!

Най-евтиният им план започва от $ 5 / месец (макар че препоръчваме да отидете с техния бронзов бизнес план за този перфектен баланс между цена и цена).

PanthurLogo

Лесно използване

85%

Поносимостта

80%

Производителност / Мощност

87%

4. Дигитален уеб хостинг в Тихия океан

Дигиталният пацифик е имал за aaaages и това показва. Супер надежден, добра поддръжка, заслужено 4-то място.

Плановете им започват само $ 4.90 / месец.

digpacific

Лесно използване

80%

Поносимостта

85%

Производителност / Мощност

75%

cPanel хостинг за Австралия

Какво е cPanel?

cPanel е контролен панел за уеб хостинг, използван от новаците за напреднали потребители за опростяване на процеса на изграждане, проектиране и хостинг на уебсайт. Той е разработен през 1997 г. от Джон Ник Костън, който сега е главен изпълнителен директор на cPanel, Inc. Най-вече написан на Perl, cPanel се превърна в един от най-често познатите и надеждни контролни панели за уеб хостинг. С течение на годините той значително се подобри, като отговори на нуждите на потребителите и се превърне в чудесен ресурс за всеки в процеса на изграждане или препроектиране на своя уебсайт.

Защо всички го използват?

Простият отговор на този въпрос е, че cPanel е разработен от високо образован екип от разработчици, което го прави лесен за използване и достъпен за всички нива на опит. Съдейки по предимствата на cPanel, не е изненада, че този контролен панел за уеб хостинг е с голямо търсене. cPanel надхвърля очакванията и се състои от богата гама от фантастични функции, които улесняват създаването или повторното проектиране на уебсайт. Той е надежден, има фантастичен екип за поддръжка и предлага безплатна миграция. cPanel е идеалният ресурс за използване и е много често срещан за доставчици на уеб хостинг като SiteGround, няма значение кой тип хостинг, може да се използва за споделен хостинг, посветен хостинг, чак до хостинг на дистрибутор и хостинг на WordPress (имайте предвид че по-премиум управляващите WordPress хостинг доставчици обикновено използват собствения си бек-енд, а не cPanel).

Контролният панел cPanel позволява на администратора да контролира всички части на своя сайт в самия контролен панел. Не е необходимо да използвате допълнителен софтуер за изпълнение на задачи като качване на файлове. cPanel качва файлове, архивира вашия уебсайт, свързва имена на домейни към вашия хостинг, настройва имейл за вашия сайт и много други. Благодарение на високото качество на този хост, cPanel предоставя на потребителя пълен контрол върху уебсайта му, като същевременно го поддържа лесен, лесен за използване и лесен за поддръжка. cPanel също прави много лесно прехвърлянето на всички данни на акаунта към друг хост, съвместим с cPanel. Други панели не предлагат възможност за безплатна миграция, което води до загуба на съдържание на сайта, бази данни, пощенски кутии и предпочитания. С cPanel хостовете също могат да бъдат прехвърлени на други съвместими хостове cPanel по бърз и ефективен начин, с много нисък риск от загуба на данни.

Друга чудесна функция, която cPanel има, е възможността да позволи на потребителите да персонализират полирания интерфейс от уеб хостинг компанията. Потребителите могат да персонализират интерфейса, за да отговарят на техните нужди и да го направят по-естетически приятен. Много хостинг доставчици предлагат cPanel на собствениците на уебсайтове, позволявайки им да управляват своите уебсайтове от уеб базиран интерфейс (взаимодействието между потребител и софтуер, работещ на уеб сървър).

Уверени в своите продукти и услуги, cPanel, Inc. предлага безплатна 15-дневна безплатна пробна версия на всички заинтересовани потребители. Безплатната пробна версия включва пълен достъп до всички функции на cPanel и ще помогне на потребителите да преценят дали cPanel е подходящ за тях и техните нужди. Член на екипа на cPanel ще се погрижи за инсталирането, напълно безплатно и имейлите ще бъдат изпращани на имейла на файл, уведомяващ потребителя, когато техният безплатен пробен период е на път да приключи. Актуализации за предстоящи промоции и отстъпки също ще бъдат изпращани на потребителя, за да им помогне да се възползват максимално от парите си.

Защо да не използвате персонализирани контролни панели?

Има много опции на контролния панел, достъпни за потребителите. Те могат да варират по отношение на интерфейса и предлаганите функции, но това, което ги отличава най-много, е достъпността, която те носят. Недостатък на персонализираните контролни панели включва нивото на трудност при използването им. На персонализираните контролни панели може да липсват специфични функции, което ги прави неуспешен или ненадежден контролен панел. Те може да не са удобни за потребителя, добре проектирани, ефективни или може да не предлагат безплатна миграция, което води до загуба на значителен обем данни при опит да се прехвърлят на друг хост. Персонализираните контролни панели не са лоши, стига да са находчиви, удобни за потребителя и добре развити. Въпреки че е въпрос на лични предпочитания, cPanel е добре утвърден и има стабилно изграден интерфейс с чудесни функции, които ще позволят на потребителите да създават уебсайтове по лесен и сигурен начин.

cPanel Често задавани въпроси

Какво е cPanel?

cPanel е контролен панел за уеб хостинг, използван от начинаещи, междинни или напреднали потребители за опростяване на процеса на изграждане, проектиране и хостинг на уебсайт.

Без cPanel?

Не, от вас се изисква лиценз за cPanel. Въпреки че cPanel не е безплатен, cPanel, Inc. предлага 15-дневна безплатна пробна версия, за да можете сами да я изпитате и да определите дали тя е подходяща за вас. Те също така предлагат специални лицензи с отстъпка на нестопански организации и образователни институции. При споделените хостинг планове може да не се налага да плащате допълнително за това, но за VPS и специални сървърни планове може да бъдете помолени сами да покриете разходите за лиценза..

Какво можете да направите с cPanel?

Ползите и употребите на cPanel варират от качване на файлове, архивиране на уебсайта ви, свързване на имена на домейни с вашия хостинг, настройване на имейли за вашия сайт и много други. cPanel е надежден контролен панел, състоящ се от невероятен екип за поддръжка, който е там, за да отговори на всякакви въпроси и да ви преведе през процеса на изграждане на вашия уеб сайт.

Лесен за използване cPanel?

Да, cPanel е много лесен за използване. Той е изграден с лесен за навигация интерфейс, който позволява на потребителя да го персонализира, за да отговаря на техния стил и нужди. Той също има вградена помощ, за да ви попречи да правите всичко, което не бива да правите.

По какво cPanel се различава от другите хостове?

cPanel съществува повече от 15 години и е един от най-известните контролни панели. Тя се различава от другите хостове по предоставяне на удобни за потребителя, надеждни функции, както и безплатна миграция, докато други хостове може да са трудни за използване, ненадеждни и не предоставят безплатна миграция. cPanel е идеалният ресурс, който се използва при проектирането на уебсайт за първи път, а също така често се използва сред вече съществуващи уеб хостинг доставчици.

Как cPanel се сравнява с Plesk?

Докато и cPanel и Plesk правят почти едно и също нещо, всичко е въпрос на лични предпочитания, особено защото и двата контролни панела изглеждат много различно. Друга разлика между двете включва, че Plesk е наличен за Windows и Linux, докато cPanel е базиран на Linux. Освен това не можете да експортирате съдържание от Plesk в cPanel или обратно.

Как cPanel се сравнява с DirectAdmin?

DirectAdmin е контролен панел за Linux сървъри. Въпреки че cPanel е по-често срещан и по-известен, DirectAdmin е по-лесен и по-евтин от cPanel. В крайна сметка DirectAdmin липсва много от функциите и инструментите в cPanel.

Защо cPanel е толкова популярен?

cPanel е много високо в търсенето, тъй като е лесен за използване, прост, надежден и предлага безплатна миграция. Той е разработен от високо образован екип от разработчици, което го прави достъпно за всички нива на опит.

Има ли недостатъци при използването на cPanel?

Въпреки че всичко е въпрос на предпочитание, някои администратори смятат cPanel за basic, за да правят всичко, което искат. Освен това, най-големият недостатък е, че cPanel не е съвместим с хостинг акаунти на Windows.

Който разработва и притежава софтуера на cPanel?

Софтуерът cPanel е разработен през 1997 г. от Джон Ник Костън, който сега е главен изпълнителен директор на cPanel, Inc. Тази компания е базирана в Хюстън, Тексас и е частна собственост.

Какво е Perl?

Perl е езикът, от който cPanel е съставен. Това е изключително способен език за програмиране с над 29 години развитие.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map