Arvixe – осигурява стабилна сигурност

Търсенето на хостинг услуга е обезсърчително. Ако исках Извеждам данни, надеждност, функции, цена и всички други неща, които хората всъщност трябва да погледнат, когато решават да изберат услуга, която да използват – бих основал решението си единствено на името.


Arvixe_LogoВсички съм за използване на услуги с интересни имена. Вземете например Arvixe. Какво готино име. Френски ли е? Виетнамски ли е? Кой може да каже. Вероятно уебсайтът на Arvixe, но останете с мен тук.

Предполагам, че Arvixe е френска дума и произнася “ar-veex” – НО – толкова по-забавно е да казваш ar-vikes.

Кажете го с мен – Arvixe.

Колко забавно! Звучи като митична бойна брадва, която използвате, за да убивате зли гремлини, атакуващи вашето спокойно рибарско селище.

Нека да вижте дали тяхното готино име отговаря на свръх когато става въпрос за уеб хостинг.

TLDR;

Arvixe не е единствената опция, която осигурява висока степен на сигурност, но ако наистина оценявате това в уеб хостинга си, тогава тази услуга трябва да бъде в разговора. Високата цена и по-малкото от звездното време за зареждане са притеснения, но разширените функции за кодиране могат да направят това без значение за вас.

Нашият аналитичен подход

Нашите прегледи на хостинг доставчици се основават на твърди номера, съставени в продължение на многомесечни тестове с нашите собствени примерни уеб проекти.

С Arvixe проведохме редица тестове от центрове за данни в Канада, САЩ и Европа, за да определим средното им ниво на работа. С тази информация можем да ги сравним с други доставчици на облак и да дадем препоръки.

Твърдата наука

При тестване на производителността на уеб хостинг доставчик е важно да се разпространявате географски, тъй като различните местоположения имат различна скорост на локалната мрежа.

При оценяването на Arvixe провеждаме тестове от няколко големи канадски града, за да ви създадем добро цялостно впечатление какво да очаквате от техния център за данни. Ето обикновените числа:

 • Монреал

  Време за изпълнение – 98,9%
  Време за зареждане – 2,612Ms

 • Торонто

  Време за изпълнение – 98,7%
  Време за зареждане – 2,532Ms

 • Ванкувър

  Време за изпълнение – 98,8%
  Време за зареждане – 2,885Ms

 • Уинипег

  Време за изпълнение – 97,9%
  Време за зареждане – 2,758Ms

Какво означава ъптайм?
 • Време за изпълнение – Процент, който показва общото време, че хостинг доставчикът е онлайн и работи нормално.
 • 98,9% от времето на Монреал – iPage услугите функционират необичайно за 1,1% процента от времето за потребителите на Монреал. Математиката се равнява на около 96 часа престой в продължение на една година.
 • Какво означава това за наличност – Част от процентната точка може да доведе до съществена промяна в наличността на уебсайта Ви
 • Добри времена за работа – Ние считаме за продължаване показатели от над 98%, за да бъдат силни.
Какво означава времето за зареждане?
 • Време за зареждане – действителни измервания на скоростта.
 • Единица за измерване – Времето, предоставено по-горе, се измерва в милисекунди и покрива дължината на пълна заявка и отговор на облачен уеб сървър.
 • Как се тества това – Съставените числа са средно за месеци тестване с платформата на iPage с различни браузъри като Google Chrome, Mozilla Firefox и Microsoft Internet Explorer.
 • Други променливи – Крайните потребители на Вашия уебсайт може да изглеждат различия в времената на реакция поради различни фактори, включително скоростта на локалната мрежа, поведението на браузъра и трафика на сървъра.
 • Добри времена на натоварване – Времето за натоварване, което е средно на 2000 милисекунди или по-малко, се счита за висока производителност.

значимост на натоварване време

Хостинг доставчиците с по-бавни времена за реакция са рискови за използване, защото вашите читатели и клиент може да се дразнят от закъсненията и да изберат да разглеждат други сайтове вместо това.

Поглъщайки се в нашите изследвания ще ви покажем, че хостинг доставчиците са навсякъде по картата.

Резултатите от тестовете на Arvixe бяха над средното време за работа и под средното време за зареждане. За сравнение с други доставчици на хостинг услуги можете да разгледате нашата страница за изследвания.

Така въпросът става, са добри цени и функции, за да продължат да ги правят интригуващ избор за хостинг на вашия блог?

Парични въпроси – ценообразуване на Arvixe

Добре – решихме, че продавате бойни брадви. Не е нужно да именувате никой от тях Arvixe, тъй като може да използвате хостинг услуга, наречена Arvixe. Може да стане объркващо.

В наши дни е възможно да стартирате уеб проект на малък бюджет – бойните оси не са евтини – но все пак трябва да сте сигурни, че получавате добро представяне и поддръжка от вашия хостинг доставчик.

Важно е да използвате хостинг доставчик, който е много ясен в своите практики за таксуване и няма скрити такси. Това каза, ето поглед върху плановете и цените на Arvixe:

планове за ценообразуване на arvixe

На своя уебсайт Arvixe разделя офертите си на два плана, въпреки че настройката е малко по-объркваща от тази.

На първо място, те принуждават клиентите да избират между Linux и Windows среди. Това е чудесно за хора с дълбоки технически познания, които знаят, че искат платформа, но за тези, които са по-нови в разработването на уебсайтове, това може да е объркващо.

Повечето клиенти на Канада ще се справят по-добре с опцията Linux, особено след като цените за тези планове са по-евтини. Оттам можете да избирате между опциите Personal Class или Personal Class Pro.

Sidenote: Те предлагат и други версии като бизнес клас, клас реселлери, клас VPS и специален клас. Всяка версия се предлага със стандартни и професионални опции. Ще отидем придържайте се към личния клас тъй като повечето потребители ще изберат тази опция.

Единственото значение между двата плана е, че Personal Class ви ограничава до шест връзки към домейна, докато опцията Personal Class Pro ще ви позволи да използвате неограничени домейни в центъра за данни на Arvixe.

Имайте предвид, че сметките с Arvixe бързо ще растат, когато добавите още функции. Например използването на WordPress с Arvixe обикновено струва допълнителни $ 7 на месец.

За да заключите най-добрите тарифи за плащане на Arvixe, ще трябва да се абонирате за двугодишен план, който не може да бъде отменен.

Няма специални въвеждащи цени, с които да се възползвате с Arvixe, за разлика от други хостинг услуги, които разгледахме.

Характеристика

За да привлече повече клиенти към своята платформа, Arvixe може да се похвали с редица допълнителни функции, които са включени в хостинг плановете им. Снимката по-долу заснема няколко от акцентите.

начална страница на arvixe

На своя уебсайт Arvixe прави голяма сделка за инструмента си за изграждане на уебсайт, който е достъпен за всички свои клиенти, независимо дали те избират плана на Personal Class или Personal Class Pro.

Инструментът помага на новите потребители да проектират своя уебсайт, използвайки интерфейс за плъзгане и пускане. Звучи като чудесно решение, но открихме, че е мързелива и бъги в сравнение с Wix и други топ производители на уебсайтове.

Това не означава, че Arvixe не е подходяща опция, но що се отнася до създателите на уебсайтове, може да е по-добра идея да потърсите другаде.

Arvixe също предлага няколко различни функции за управление на имейли. Техните абонаментни планове включват пространство за пощенски кутии, така че да можете да свържете вашия домейн с входяща и изходяща поща. Освен това можете да се настроите с различни инструменти за маркетинг по имейл. Това може да бъде полезно, когато разширите уеб предприятието си и искате да започнете да рекламирате по имейл.

Едно от основните неща, с които трябва да се внимава с Arvixe, е начинът, по който те обработват SSL, протоколът, който криптира предаванията между уеб браузъри и сървъри. Много хостинг доставчици включват SSL сертификат с техните пакети или иначе ще ви помогнат да настроите безплатен чрез Let’s Encrypt. Но Арвикс не прави нито едно, нито друго всъщност ще ви таксуват $ 25,00 годишно, за да защитите уебсайта си.

Те също така ви таксуват за „Приоритетна поддръжка“ за 20 долара на месец. Не съм почитател на тази практика, тъй като поддръжката трябва да бъде включен приоритет в повечето хостинг услуги. Единственият път, когато има смисъл да плащате повече за подкрепа, е на ниво предприятие.

Други функции, които си струва да бъдат споменати (повече можете да видите на страницата им с цените) са разгледани по-долу:

Разглеждайки функциите на Arvixe разкрива, че този уеб хостинг се предлага на хора, които не са начинаещи. Кодирането е с висок приоритет на страницата с функции.

Положителни

Начинаещите няма да намерят твърде много позитиви, за да се придържат към Arvixe. С казаното – напредналите потребители ще намерят няколко неща, които да харесат в услугата.

Разширени функции

Освен безплатните ваучери – ако се обърнете към графиката по-горе, Arvixe предлага много функции, насочени към по-напреднал пазар.

Дори начинът, по който е настроено ценообразуването, прави ясно, че се интересуват от по-напредналите потребители – особено в плановете с по-високи нива.

Тъй като акцентът върху функциите за развитие е в състояние да разгърне различен код, очевидно е важен фактор при решаването на използването на Arvixe.

Сигурност

Това е любимият ми аспект на Arvixe досега. Мерките за сигурност, предприети безплатно с Arvixe, са над и извън други доставчици на хостинг услуги.

Специализираният отговор на DDoS атаката е страхотно, тъй като те са най-честите форми на атаки на ежедневните уебсайтове.

Те също така предлагат осигурен вход / изход, мрежов мониторинг, защитна стена, откриване на груба сила и нощни актуализации за сигурност.

На всичкото отгоре те осигуряват ежедневни резервни копия което е безумна добавена стойност.

Отрицателни

Ако сигурността е вашият приоритет номер едно, тогава тези негативи може да не са от значение за вас.

Не е начинаещ приятелски

Ако започвах, нямаше да пипам Арвикс. Всичко за предложенията на Arvixe е прекалено сложен. Някой, който има много предишни знания, няма да бъде объркан, но все още просто не е удобен за потребителя – те трябва да опростят.

По-бавно от средното време за зареждане

Както споменахме по-рано – времето за зареждане е супер шикозен важно. Да. Супер шикозен.

Използването на услуга, която е по-бавна от други услуги или под средното ниво, няма толкова голям смисъл. Ако клиент или посетител на уебсайт чака твърде дълго, за да се зареди уеб страница, те просто ще напуснат вашия сайт. Колко време ще чакате да се зареди уеб страница?

База знания и поддръжка на клиенти

Обслужване на клиенти - лошоЗа съжаление, Arvixe ме изоставя, когато става въпрос за тяхната база знания. Не е все едно те нямат много теми – просто темите, които те обхващат, не са толкова подходящи.

Съответните теми, които те обхващат, не са обяснени подробно или стъпка по стъпка през повечето време. Те предлагат възможност да прегледате статиите им в базата знания, а отзивите не са много.

Arvixe също таксува повече пари за приоритетна подкрепа което за мен е само банани. Като канадка очаквам определено ниво на подкрепа, включено в цената, която плащам. Основната им поддръжка е доста бавна и не вдъхва много увереност в тяхната приоритетна поддръжка.

Цена

Arvixe пропусна мемата, що се отнася до ценообразуването на този пазар. Повечето хостинг услуги предлагат страхотни въвеждащи цени, които ви позволяват да използвате продукта относително без риск.

Arvixe е точно като “” Не, вижте тази пълна цена. “

В това няма нищо лошо, но за да се конкурира с други опции, услугата трябва да си заслужава.

Обобщавайки го

Arvixe не е лош вариант ако давате приоритет на сигурността и разширените функции за кодиране преди всичко друго. Бих препоръчал да разгледате списъка ни с най-добрите хостинг доставчици в Канада, защото ако сте начинаещ или цените други аспекти на хостинга, заедно със сигурността, има много услуги.

ЧЗВ

Кой е собственик на Arvixe?

Endurance International Group (известна като EIG) притежава Arvixe. Те притежават и други уеб хостинг компании като BlueHost, HostGator и iPage.

Мога ли да използвам хостинг на Linux в Windows?

Да, това просто означава, че сървърът, който използвате, се изпълнява на Linux. Повечето ситуации изискват използване на хостинг на Linux.

Референции и графични кредити:

 • RazorRank.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map