4 най-добри посветени домакини през 2020 г. (най-надеждни време и скорост)

За обикновения блогър или собственик на малък бизнес надграждането до скъп специализиран сървър е върховното упражнение в безполезността.


Това е като да направите резолюция за нова година, за да влезете в невероятна форма, след това да отмените членството си във фитнес залата през февруари и да издуете 2000 долара за най-новите добавки за растеж на мускули или загуба на мазнини. ��

Няма да постигнете никакъв напредък и просто ще загубите куп пари в процеса.

Ако обаче използвате уебсайт, който генерира значителен трафик (да речем повече от 50 000 уникални показвания / месец), посветен хостинг услуга може да бъде разликата между пускането на светкавично бърз, лесен за употреба и диво печеливш сайт… или страдате от толкова много проблеми с времето и сигурността на вашия уебсайт, че потребителите ви отскачат по-бързо филмова звезда с покана на една от страните на Харви Уайнстийн (твърде скоро?)

Ако управлявате бизнес уебсайт с голям трафик, посветен хостинг не е само добра идея, това е всичко, но задължително.

Правилната специализирана хостинг услуга ще гарантира, че уебсайтът ви ще остане в безопасност от хакери и ще гарантира, че зрителите ви ще могат да имат достъп до съдържанието, от което се нуждаят, всеки път.

(За тези от вас, които тепърва започват и търсят да купят хостинг на входно ниво за вашия блог или уебсайт на свободна практика, можете да разгледате нашите препоръки за най-добрите услуги на уеб хостинг на най-ниските цени.)

Ще ми отнеме няколко минути, за да обясня как прегледахме тези хостове и какво Вие трябва да потърсите специализирана хостинг услуга, но преди да го направя, ето бърз PSA за бързи за тези от вас …

Разбирам.

Средният възрастен вече има период на внимание, който е около 8 секунди (по-малко от този на Златна рибка) и вероятно имате места да бъдете и туитове да туитвате (или обаче децата го казват в наши дни), така че просто ще режа на преследването.

Ако търсите най-доброто специализирана уеб хостинг услуга, тогава ще искате да отидете с Kinsta. Услугата е създадена на платформата на Google Cloud, която позволява пламващи скорости и абсурдна оптимизация. Това е за собствениците на бизнес, които искат най-доброто за своята компания.

Ако искате да спестите няколко долара, тогава най-добрият вариант е SiteGround. Причината е проста: те разполагат с най-бързите центрове за данни, метричен натоварване с безплатни ъпгрейди, които могат да ви спестят повече от $ 300 / година в сравнение с други хостове, безупречна поддръжка 24/7, и БЕЗПЛАТНИ трансфери, архивиране, SSL сертификати и хакерска защита.

Contents

КАК ПРЕГЛЕДИХМЕ НАШИТЕ СТЕНЦИ

Ние старателно тестваме всяка хостинг компания, разглеждайки всичко – от ъптайм до бързина до сигурност до поддръжка. За да получите представа за нашия процес на тестване отгоре до долу, разгледайте останалата част от нашите Канадски уеб хостинг отзиви.

За да ви дадем версията на Cliff Note, ние ръководим екип за разработка, който създава и поддържа клиентски уебсайтове и през последното десетилетие или повече, създадохме повече от 900 уебсайта за които и до днес управляваме хостинг.

С дълголетието на нашите проекти ние имаме уникален достъп до данни и актуални записи за голямо разнообразие от хостове, които повечето компании за преглед просто нямат. Можете да видите проследяването на живо тук. Прочетете повече за нашия изследователски процес в 4 стъпки тук.

Магическите магьосници тук бяха достатъчно любезни, за да съберем някои графики и статистически анализ за нас, така че да можем да споделим цялата тази информация с вас, за да ви помогнем окончателно да вземете решение за правилната хостинг услуга за вашите нужди.

КАКВО ДА ГО ПОТРЕБИТЕ В ДОБРАТА ПОСОЧЕНА УСЛУГА

Независимо дали управлявате блог на пълен работен ден, голям магазин за електронна търговия или бизнес уебсайт с голям трафик, марките на добра специализирана хостинг услуга са еднакви (не се притеснявайте, всички наши препоръки преминават през тези критерии с летящи цветове)

А именно, вие искате да потърсите хост с:

 • �� Безплатен SSL (защитен слой на гнездото)
 • �� Безплатни архиви
 • Силно време за работа и ниско време на престой
 • �� 24/7 Поддръжка на клиенти
 • Features Защитни функции и бонуси

Накратко ще се гмурна във всяко от тях и ще обясня подробно в края на прегледа.

Най-добрите специализирани уеб-домакини в Канада

1. KINSTA

НАЙ-ДОБРАТА ОПЕРИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ НА ПРЕМИУМ ЗА НАЙ-ДОБРАТА В КЛАСНА СКОРОСТ ($ 30-60 / месец)

SiteGround-логоВреме за зареждане: 520Ms
Uptime: 99.9%
Цена: $ 600.00 / мес
Поддържа: Чат на живо

 • SPEED

  Kinsta е обсебен от създаването на най-бързата хостинг архитектура за своите клиенти. Те използват технология от най-високо ниво, за да гарантират, че вашата уеб страница се зарежда със смешни цени.
  Те използват инфраструктура от следващо поколение – от сървърния хардуер до софтуера, който използват.

  Google Cloud Platform управлява цялата операция и те разполагат с 19 центъра за данни по целия свят. Всичко е в тяхната премиум мрежа, която е специално разработена, за да сведе до минимум разстоянието и скоковете.

 • НЯМА РАБОТА НА РАБОТА

  Най-хубавото на Kinsta освен бързината им са нелепите процеси на сигурност. Те проверяват състоянието на всеки един от своите уебсайтове на всеки две минути. Вашият уебсайт ще се проверява 720 пъти всеки ден, за да се уверите, че е работещ.

  Kinsta създава резервни копия на уебсайта си всеки ден и има възможност да архивира вашия уеб сайт на всеки шест часа. Те също имат гаранция за хакване с постоянен мониторинг. Ако някоя атака се случи, те гарантират корекция с непосредствен приоритет.

ПОТРЕБИТЕЛСКА ПОДДРЪЖКА

Когато плащате за премиум услуга, по-добре получавате премийна поддръжка. Kinsta предлага до крайност с 24/7 поддръжка, независимо къде се намирате, WordPress експерти, 100% решение и бързи времена на реакция.

Kinsta използва Интерком, който е най-добрата платформа за поддръжка, за да гарантира, че получавате помощ с това, от което имате нужда от помощ. Ако уебсайтът ви е отпаднал по някаква причина, той може дори да го създаде и да започне да работи до момента на съобщението.

2. СИСТЕМА

НАЙ-ДОБРОТО ОБЩО НАСТАНЯВАНЕ ЗА ЦЕНА / СКОРОСТ / УПОТРЕБА & БЕЗПЛАТНА ПОДДРЪЖКА ($ 269,00 / месец)

SiteGround-логоВреме за зареждане: 475Ms
Uptime: 99,99%
Цена: $ 269.00 / мес
Поддържа: Чат на живо

Ако сте разгледали някои от другите отзиви на нашия сайт, тогава вероятно знаете, че ние сме ГОЛЯМИ фенове на SiteGround.

Ние ги използваме повече от 7 години и през това време станахме свидетели на развитието на компанията от средната ви хостинг компания „ho-hum“ в една от услуги на най-високо ниво на пазара.

За разлика от някои от по-известните имена (кашлица Bluehost кашлица) те не почиват на лаврите си и са една от единствените компании, които редовно надграждат своите центрове за данни и сървъри, за да гарантират най-високите нива на скорост и сигурност.

 • ВЕЛИКО УПОТРЕБА: 99.95%

  Очаквайте горещо с 99,95% време за изпълнение, SiteGround ще гарантира, че уебсайтът ви се поддържа и работи (почти) всяка минута на годината.

 • БЕЗПЛАТНИ SSL И РЕКЛАМИ

  Страхотен бонус, който ще ви спести $ 60 / годишно (минимум) и ще ви осигури спокойствие, като знаете, че уебсайтът ви е напълно защитен и редовно се създава резервно копие при вероятното нарушение..

НЕВЕРОЯТНА КЛИЕНТНА ПОДДРЪЖКА

В индустрия, която е прословута за предоставянето на мрачно обслужване на клиентите и половинчата поддръжка, SiteGround стои глави и рамене над други хостинг компании, осигуряване на някои от най-отзивчивите и ефективни услуги за обслужване на клиенти на планетата.

Сериозно … Не сме впечатлени от много, но клиентската поддръжка на SiteGround почти прокълна чорапите ни.

3. А2 СТАВАНЕ

Невероятна стойност за цената, която плащате ($ 141 / месец)

A2 хостингВреме за зареждане: 601Ms
Uptime: 99,99%
Цена: $ 141.00 / мес
Поддържа: Чат на живо

 • ПОДДЪРЖА

  След като изпратихме множество сложни билети за поддръжка и запитвания, бяхме впечатлени (най-малкото) от това колко бързо и ефективно клиентската поддръжка на A2 успя да се справи с нашите „проблеми“.

  Въпреки че не са толкова отзивчиви като SiteGround, разликата е номинална (може да ви отнеме допълнителни 20 минути максимум) и тяхната поддръжка е на първо място.

 • ВЕЛИКА СИГУРНОСТ & БЕЗПЛАТНА SSL

  Подобно на SiteGround, хостингът на A2 идва въоръжен до зъбите с изобилие от функции за сигурност и (разбира се) безплатен SSL сертификат.

  С безплатен Cloudflare CDN, нова настройка за мониторинг на сървър на Relic и „Вечна сигурност“ ще ви е трудно да намерите по-богата на функции хостинг услуга за цената, която плащате.

ВЕЛИКО УПОТРЕБА & ОСВЕТЛЕНИЕ НА БЪРЗИ ЦЕНТРИ ЗА ДАННИ

С 99,91% време за работа и 601ms скорост на сайта, A2 хостингът осигурява някои от най-бързите и надеждни специализирани хостинг услуги на най-достъпни цени. Специализираният хостинг е скъп, няма как да го откажете.

Но само със $ 141 / месец (повече от 1200 долара / година по-малко от SiteGround) A2 осигурява някои от най-добрите удари за вашия долар. Скоростта и продължителността им не са толкова впечатляващи, колкото SiteGround; но като се има предвид цената, която плащате, ще ви бъде трудно да намерите доставчик, който предлага по-голяма стойност.

4. ХОСТГАТОР

Супер достъпна услуга с чудесни функции и време за ползване

HostgatorВреме за зареждане: 601Ms
Uptime: 99,99%
Цена: $ 119.00 / мес
Поддържа: Чат на живо

 • ВЕЛИКО УПОТРЕБА, ПОБЕДА БЪРЗО

  Както всеки хост, който сме препоръчали досега, HostGator предлага клиенти безупречни 99,99% времена с нечестиви бързи скорости на натоварване. Със само $ 119 / месец те са далеч най-евтината (висококачествена) специализирана хостинг услуга на пазара и те ще гарантират, че ще получите най-голяма стойност за вашата инвестиция.

 • ДОБРА СИГУРНОСТ & БЕЗПЛАТНА SSL

  Въпреки че нямат толкова много добри неща и безплатни функции като SiteGround или A2, HostGator все още предлага множество разширени функции за защита, включително: безплатен SSL (duh), DDoS защита, напълно излишна мрежа и 3-5 специализирани IPv4 IP адреси.

ПОДДЪРЖА

Подобно на SiteGround и A2 хостинг, HostGator предлага едни от най-добрите клиенти за поддръжка в бизнеса. Дори когато прегледахме техните по-основни хостинг услуги (които можете да проверите тук), поддръжката на клиентите беше на първо място.

Но със специален хостинг пакет, поддръжката на клиентите им е на следващо ниво. В случай, че имате някакви проблеми със своята услуга, техният ефективен екип за поддръжка ще ви помогне да се възстановите и да работите за нула време.

SSL – СИГУРНА ЗАЩИТА НА ЗАЩИТА НА СЪБИТЕ

Знам, че това звучи като някакво футуристично Стар Трек глупости, но SSL всъщност е доста проста концепция.

SSL или защитен сокет слой създава и криптира „тунел“ от компютъра на вашия посетител до вашия сървър. Вътре в този тунел цялата комуникация и данни е безопасно защитена и без любопитни очи.

Подобно е да напишете писмо на кодиран език, преди да го изпратите на приятел.

Ако сте написали писмото на обикновен английски, всеки, който прихване съобщението, може лесно да види и използва това, което сте написали. Въпреки това, „криптирайки“ писмото си, вие гарантирате, че никой от външната страна няма да може да дешифрира и разбере вашето съобщение.

С последните актуализации на Google, тези сертификати са всички, но не са задължителни ако искате да имате какъвто и да е шанс да класирате уебсайта си по конкурентни ключови думи. И ако обработвате плащания на уебсайта си, това е абсолютно ТРЯБВА (повечето уважавани процесори дори няма да приемат плащания без активен SSL сертификат).

За щастие, с висококачествен уеб хост (посветен или по друг начин) SSL сертификатът се предлага безплатно. Ако една компания се опита да ви накара да платите за вашия сертификат (като непочтителния GoDaddy), тогава трябва да се кандидатирате за хълмовете.

Няма абсолютно никаква нужда да плащате за SSL сертификат и всяка компания, която се преструва, че в противен случай ви откъсва като бандаид. Всички добри уеб хостинг компании ще предложат да настроят безплатно вашия SSL, използвайки услуга, наречена Let’s Encrypt.

БЕЗПЛАТНИ РЕКЛАМИ

Кибер атаките се увеличават и изглежда, че не се забавят скоро.

Въпреки това, използвайки уеб хост, който предлага ежедневно архивиране, можете да гарантирате, че дори и уебсайтът ви да е насочен от атака за извличане на софтуер, ще можете бързо да върнете съдържанието си онлайн, без да пропуснете ритъм. (Повярвайте ни, НЕ искате да архивирате ръчно уебсайта си всеки ден.)

УПОТРЕБА И ДОГОВОР

Времето за изпълнение, както подсказва името, е просто измерване на времето, през което уебсайтът ви е онлайн. Всичко над 99% е прилично и в идеалния случай искате хостинг услуга, която може да предостави 99.95% продължителност или по-добре.

Времето на престой (отново, както подсказва и името) е измерване на времето, през което уебсайтът ви е прекъснат или не може да бъде достъпен.

Ако искате да поддържате професионален външен вид с вашите потребители, това е едно от най-големите неща, които ще искате да избегнете. За щастие, ако изберете някоя от услугите, които предстои да ви препоръчаме, това ще е отминало време и можете да се насладите на бързо осветление, висока сигурност, и номинален престой.

ДАННИ ЦЕНТРИ

Центровете за данни са физическото местоположение на сървъра, който ще използвате. Колкото по-близо са центровете за данни до крайните ви потребители, толкова по-малко разстояние ще трябва да измине информацията и толкова по-бърз ще бъде вашият уебсайт.

Поради това е важно да се гарантира, че центровете за данни, които ще използвате, са в близост до крайните потребители (например в Торонто или Монреал).

Най-големите световни центрове за данни

ПОДДЪРЖА

Освен ако не сте магьосник по кодиране или технически гений, ти си ще да се нуждаят от невероятна поддръжка за да гарантирате, че уебсайтът ви остава работещ и избягва евентуални хълцания.

За онези от вас, които нямат 22 години да се комбинират с често задавани въпроси или да гледат дълги видеоклипове в YouTube, това означава, че ще искате хостинг услуга, която осигурява висококачествена 24/7 поддръжка за клиенти. Ще искате да избегнете компании, които възлагат подкрепата си за Индия или предлагат на своите потребители само онлайн билети или поддръжка по имейл.

Специален сървър ще ви струва доста стотинка, така че искате да сте сигурни, че имате достъп до чат или поддръжка по телефона, така че да можете да получите парите си.

СИГУРНОСТ

Ако сте от типа човек, който смята, че използването на голямо разнообразие от силни пароли за вашите онлайн дейности е „ненужно“, тогава тази част е за вас.

Висококачествената сигурност на ниво сървър ще бъде значително намалява риска вашия уебсайт да бъде нарушен от DDoS или груба атака и ще ви помогне да гарантирате, че вашите собствени недействителни стандарти за сигурност не водят до унищожително унищожаване на цялата ви онлайн инфраструктура.

Не забравяйте да изберете уеб хост, който ви осигурява DNS защита, активен мониторинг на уебсайтове и други разширени функции за защита.

С всичко това извън пътя, нека се потопим в трите най-добри специализирани хостинг услуги до 2020 г. …

Заключителни мисли

Въпреки че посветен хостинг със сигурност не е за всички, горепосочените услуги ще ви помогнат да разтегнете бюджета си и да увеличите максимално инвестициите си, така че да можете да почивате лесно, като знаете, че уебсайтът ви работи с максимален капацитет.

Въпреки че има много други посветени домакини, които са „добри“, в Hosting Canada предпочитаме да препоръчваме само великите.

Надяваме се, че това ръководство е било полезно и както винаги, ако имате някакви въпроси, притеснения или резки забележки (всъщност, нека оставим това на американските сайтове за преглед на хостинг ��)… Не се колебайте да ги пуснете в секцията за коментари по-долу!

ЧЗВ

Коя е най-добрата специализирана компания за хостинг на сървъри?

Най-добрата специализирана компания за хостинг сървъри е Kinsta поради техните най-добри в класа скорости, както и най-високата си сигурност и поддръжка на клиенти.

Какво е посветен уеб хостинг?

Специализиран хостинг е, когато един сървър е посветен на един уебсайт или компания. Това дава възможност всички ресурси на сървъра да бъдат достъпни за тази компания.

Каква е разликата между специализирани и неотделени сървъри?

Неспециализиран хостинг сървър означава, че ресурсите на сървъра или сървърите, които вашата компания използва, се споделят. Специализиран сървър позволява всички ресурси на сървър да бъдат достъпни за една компания или уебсайт.

Може също да ти хареса:

 • Най-добрият уебсайт

Референции и графични кредити:

 • Snipcart.com
 • ComingSoonWP.com
 • WeeblyTutorials.com
 • Hpc-Asia.com
 • SiteSelection.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector