3 най-добри хостинг компании за риселъри за канадци през 2020 г.

Пускате ли агенция за разработка на уебсайт или дизайн?


Търсите ли да спечелите допълнително $ 1000 + / месец, като вършите (почти) никаква работа?

Ако е така, ще искате да слушате.

Не, не говоря за някаква слаба схема на МЛМ, която ще изисква авансова инвестиция в размер на 2000 долара и ще доведе до неизбежното отчуждение на всички, които вие считате за скъпи (поне … всички, които не искат да ви купят глупости).

Говоря за дистрибутор хостинг.

И може да е просто най-готиното нещо от нарязания хляб (въпреки че все още съм объркан защо това трябва да е готино … това е просто хляб?)

Какво е хостинг на риселър и защо трябва да ме интересува?

Хостинг на риселър е сравнително проста концепция, която може да генерира значителен доход за вашата цифрова агенция с номинално усилие.

Ето как работи:

Нека да кажем, че в момента имате списък от 100 малки клиенти на уебсайтове, които всички искат бързи, надеждни и лесни за използване услуги за уеб хостинг. Тъй като те вече знаят, харесват и ви се доверяват, защото вие (надяваме се) им помогнахте да създадат зашеметяващ и интуитивен уебсайт, естествено ще бъдат по-склонни да закупят хостинга си чрез, вместо да използват основния хост.

И така, вие се насочвате към един от дистрибуторите, които ще ви препоръчаме, и закупувате хостинг пакет за дистрибутори, който ви дава достъп до 600 GB трафик и неограничен брой домейни само за $ 20 / месец.

След това можете да отидете и да предложите хостинг услугите си на разумна цена от, да речем, 10 долара на месец (ако предположим, че въпросният уебсайт използва само 6 GB честотна лента), печелейки ви общо чиста печалба от $ 980 / месец за правене … и почти нищо.

Доста готин, нали?

Ние така мислим.

И за да ви помогнем да започнете да навлизате в света на генериране на пасивен доход чрез хостинг на дистрибутор, ние съставихме това бързо ръководство, за да ви помогнем да определите какво точно трябва да търсите при доставчик на дистрибутор, както и нашите топ 4 препоръки за най-добрите дистрибутори Силите.

Нека се потопим.

TL; DR. Ако искате да започнете с най-достъпния пакет, който все пак ще осигури надеждни времена на работа и скорост на натоварване (и много допълнителни екстри), тогава ще искате да използвате A2 хостинг.

Що се отнася до хостинг на дистрибутори, A2 предлага непобедими 80 GB дисково пространство, 800 GB трафик и специален IP адрес само за $ 13,99 / месец (за продължителността на въвеждащото предложение).

Ако искате всички сочни подробности зад тази препоръка или предпочитате да използвате различна хостинг услуга … Тогава просто продължете да четете (какво още ще направите? Погледнете котешки gifs)

Както и да е … Обратно към бизнеса.

Защо трябва да ни се доверите?

Добре…

Ние продаваме хостинг услуги на собствените си клиенти (повече от 900 от тях) повече от десетилетие и имаме много прояви интерес към намирането на най-достъпните и надеждни дистрибутори на пазара.

Но това не е всичко.

По време на нашето десетилетие като разработчици на уебсайтове от най-високо ниво, ние имахме уникален достъп до изобилие от данни, които просто не са достъпни за широката публика. Можете да видите проследяването на живо тук. Прочетете повече за нашия 4-стъпален процес на изследване тук.

Записвахме периоди, скорости на натоварване, взаимодействия с обслужването на клиентите и други за по-добрата част от 9 години и ние разполагахме със собствени #geniuses компилиране и споделяне на тези данни тук, за да можем да ви предоставим най-безпристрастни и точни информация е възможна.

Освен това ние сме канадци. ��

Какво да търсите в уеб хост на риселър

Всички доставчици на хостинг доставчици не са създадени еднакво и Най-бързият път до безвъзвратно изгони съществуващата си клиентска база и загуби доверието си завинаги е да изберете най-евтиния дистрибутор, който можете да намерите, за да увеличите печалбите си.

В света на дистрибутора и споделения уеб хостинг думите „евтино“ и „глупости“ са почти синонимни… затова трябва да се избягвате от самоописаните „безплатни“ хостинг сайтове на всяка цена. Въпреки че искате да сте сигурни, че избраният от вас доставчик е на достъпни цени, вие също така ще искате да се уверите, че те отговарят на следните критерии.

Надеждни Uptimes

Няма смисъл да управлявате уебсайт, ако въпросният уебсайт не е достатъчно дълъг онлайн, за да могат потенциалните клиенти всъщност да имат достъп до ваше съдържание.

Ще искате да сте сигурни, че всеки хост на дистрибутор, който изберете, предлага гарантирано време от поне 99%, така че да не получавате 127 телефонни обаждания в 14:00 от недоволен клиент, чиито уебсайтове вече не работят..

Бързо натоварване пъти

Имайки предвид, че средният потребител ще изчака само 3 секунди, за да се зареди уебсайт, преди да се откаже от търсенето и да използва различен ресурс, скоростта на вашия уебсайт (и уебсайтовете на вашия клиент) има значение. И има много значение.

Добро правило е, че искате всеки хостинг услуга на дистрибутор осигурете време за натоварване под 1000 Ms (въпреки че услугите, които препоръчваме, са много по-бързи от това).

Страхотна поддръжка на клиенти

Ако работите с един уебсайт, шансовете да срещнете някакъв проблем или хълцане, който изисква помощ от представител на поддръжката на клиенти, се движат на около 100% (по-близо до 114,2%, ако сме точни ��). Ако продавате десетки или дори стотици хостинг пакети, тези коефициенти нарастват експоненциално.

Преди да инвестирате в някакъв пакет за хостинг на дистрибутори, ще искате да се уверите, че те са ефективни 24/7 поддръжка на живо на живо да ви помогне в неизбежното събитие, че нещо се обърка.

настройваемост

Всеки клиент и клиент, които в момента обслужвате, ще имат уникални нужди от уеб хостинг. Някои от тях ще се нуждаят от повече честотна лента от други и някои от тях ще изискват специални функции и протоколи за сигурност които не са стандарт за повечето хостинг услуги.

Така е от съществено значение е, че доставчикът на хостинг доставчик, който сте избрали, има висока степен на персонализация така че можете да персонализирате всеки от хостинг пакетите на вашия клиент според техните специфични нужди.

Сега, когато знаете какво да търсите при висококачествен доставчик на хостинг доставчик, нека се потопим в нашата лична препоръка. (Но не се притеснявайте, всеки от тези уеб хостове отговаря или надвишава всички горепосочени критерии.)

Най-добрите 3 хостинг риселъри в Канада

# 1. A2 хостинг

Характен хост на уеб / имейл (с малко по-висока цена)

A2 хостингВреме за зареждане: 601s
Uptime: 99,99%
Цена: $ 13.19 / месец
съхранение: 30 GB
Поддържа: 24/7 365 Чат на живо
Гарантирано връщане на парите: да

По известните думи на Чарлз Дарвин, „Не оцелява най-бързият или най-надеждният доставчик на хостинг услуги, а този, който осигурява най-голяма стойност за цената.“ (Ако перифразирам тук …)

Според нашия опит A2 хостингът не предлага най-бързото време за зареждане или най-надеждните актуализации на нашите препоръчани хостове, без съмнение те са най-добрата стойност за цената, която плащате. Когато считате, че A2 хостинг ще ви спести приблизително 5 долара на месец за пакетите на SiteGround или Hostgator, лекото несъответствие в тяхната ефективност става номинално.

зареждане само $ 13,19 / месец за нови клиенти, Пакетът за хостинг на дистрибутори на A2 е абсолютна кражба, която ще зарадва клиентите ви и вашият портфейл пълен.

Те предлагат a висока степен на персонализация и достъп до 24/7/365 поддръжка на клиенти който (въпреки нашите най-добри усилия) се е доказал през годините, че е напълно незабележим. Ако не сте напълно развълнувани от хостинг дистрибутора на A2, вие сте защитени от тяхната гаранция за връщане на парите по всяко време..

# 2. SiteGround

Подгласникът и личен фаворит

SiteGround-логоВреме за зареждане: 475s
Uptime: 99,99%
Цена: $ 45 / кредит (налични са обемни отстъпки)
съхранение: 10 GB / акаунт
Поддържа: 24/7 365 Чат на живо
Гарантирано връщане на парите: да

За разлика от A2 и HostGator (повече за тях за секунда), SiteGround като че ли доставя перверзно удоволствие от свръхкомплицирането иначе проста транзакция …

Вместо да плаща предварително за определен размер на съхранение и трафик с неограничен брой акаунти, SiteGround работи на кредитна система, при която всеки закупен от вас кредит ви позволява да настроите нов хостинг акаунт с 10 GB уеб пространство.

Кредитите започват от $ 45 на година (или $ 3.75 / месец), но в зависимост от обема на кредитите, които закупувате, стигат до $ 42 / година. Въпреки тази общоприета структура на ценообразуване, SiteGround предоставя изключително високо качество на разумна цена.

Всеки нов хостинг акаунт / кредит, който закупите, се снабдява с немерен пренос на данни, неограничени FTP акаунти, безплатни ежедневни резервни копия (истински спасител), безплатни имейл акаунти, и a безплатно Cloudflare CDN.

Наред с всички бонус екстри, които предлагат, SiteGround е най-бързият и надежден дистрибутор в този списък със страхотно бързо средно време за зареждане 475 ms и гарантирано 99,99% време за работа (което ни позволява да простим техните объркващи цени като по дяволите ).

Ние сме големи фенове на феновете на SiteGround от доста време и техните хостинг услуги за дистрибутори поддържат репутацията на стерлинги, създадена през последното десетилетие.

# 3: HostGator

Изключителни характеристики, Нещастна цена

Hostgator

Време за зареждане: 657s
Uptime: 99,99%
Цена: $ 19.95 / месец
съхранение: 60GB
Поддържа: 24/7 365 Чат на живо
Гарантирано връщане на парите: да

Въпреки че са най-скъпият дистрибутор в този списък, бихме спорили, че HostGator осигурява най-големия удар за вашите пари и предлага висококачествени услуги, които ще зарадват вас и вашите клиенти като шунка за години напред (никога не съм разбрал тази аналогия ). ����

Докато те предлагат 99,99% гаранция за продължаване (като всички останали хостове в този списък) и време за зареждане от 657 ms, където HostGator наистина блести е в чистото изобилие от допълнителни функции и бонус екстри, които предлагат на нови клиенти.

Неограничени имейл акаунти? Проверете. ✅

Неметрирани домейни, поддомейни и FTP акаунти? Проверете. ✅

Умело добра поддръжка на клиенти, безпроблемна гаранция за връщане на парите, и набор от функции за сигурност? Проверете, проверете и чекирайте! ✅ ✅ ✅

След като използват и преглеждат HostGator в продължение на много години, те лесно са един от любимите ни доставчици на хостинг доставчици на всички времена и ще ви е трудно да намерите по-достъпна и надеждна услуга там (повярвайте ни, разгледахме).

Заключителни мисли

Въпреки че предлагането на хостинг пакети на дистрибутори на съществуващи клиенти може да се окаже по-предизвикателно, отколкото първоначално можете да очаквате, това е отличен начин за генериране последователен и предвидим пасивен доход… Без да научите лудо ново умение за кодиране, да инвестирате в недвижими имоти или да се гмуркате в сложния свят на криптовалутите.

И ако решите да скочите в света на дистрибутора, хостинг на главата, тогава аз се троя куче, смея да опитате да намерите по-добър доставчик от тези, които препоръчваме тук.

Както винаги, не забравяйте да направите своите собствени проучвания и да проведете собствената си старателна проверка, преди да вземете окончателното си решение и ако имате въпроси, коментари или притеснения, не се колебайте да ги пуснете долу и ние ще се свържем с вас като възможно най-скоро.

Надявам се, че това помогна, сега излезте там и започнете да продавате някои хостинг пакети!

Може също да ти хареса:

  • Най-добър уеб хостинг
  • Най-добрият уебсайт
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map