WestHost áttekintés – 30 házigazda közül 8. (statisztikák 40+ hónap után …

Westhost honlap


A WestHost 1998-ban alapította Chis Russell, és 2008-ban egyesültek az UK2 Csoporttal. A WestHost az egyik legrégebbi internetes házigazda. Érdemes megemlíteni azt is, hogy az UK2 Group a MidPhase tulajdonosa is, amely a hostingfacts.com webhelyen nagyon erős top 5 gazdagép..

Azt állítják, hogy megbízható, megfizethető webhelyet kínálnak. Gondosan megvizsgáltuk őket szolgáltatásuk igénybevételével és háttér-ellenőrzéssel, hogy megtudjuk, mások mit gondolnak a többi felhasználó. Elfogulatlan áttekintésünk segítségével tudatja Önnel, hogy a WestHost megéri-e vagy sem.

Annak érdekében, hogy felülvizsgálatunk pontos legyen, megvásároltuk a WestHost „Személyes tervet” 2015 júniusában, és felállítottunk egy alapvető WordPress webhelyet. Tesztelőhelyünk itt megtekinthető és részletes teljesítménystatisztikákkal (rendelkezésre állási idő & sebesség) itt. Kattintson a „Előzmények” elemre, hogy mélyebben ásjon.

Általános információ & A tárhely áttekintése

VERDIKTUMUNK: A legtöbb korlátlan tárhely
SEBESSÉG: 881 ms (2018 február és 2020 január átlaga)
UPTIME: 99,98% (2018 február és 2020 január átlaga)
TÁMOGATÁS: 24/7 élő chat
ALKALMAZÁSOK: WordPress, AbanteCart, Joomla, PrestaShop
JELLEMZŐK: Korlátlan e-mail fiók, 50 GB lemezterület & 1000 GB sávszélesség
HOSTING TERVEK: Megosztott, WordPress, VPS és dedikált szerverek
FELHASZNÁLÁS: Ingyenes weboldal-migráció
ÁRAZÁS: Kezdve 1,99 dolláronként havonta (havi 4,99 dollár megújul)

A WestHost Hosting használatának előnyei

A WestHost ingyenes domain nevet kínál az életre, valamint néhány további hasznos “extrát”.

1. Ingyenes domain név az élet számára

Jól hallotta. Ha csatlakozik a WestHosthoz, akkor nem számítanak fel díjat a domain név megújításáért (ami általában körülbelül 10–15 dollár / év). Biztosítják, hogy mindaddig élvezze az ingyenes domain nevet, amíg velük házigazdát üzemeltet. (Az ingyenes domainhez csak Preferált és Üzleti szintű tervek tartoznak)

2. Uptime, az ipari átlag felett

Az elmúlt 24 hónapban átlagosan üzemidejük 99,98 százalék volt. Nagyon jók voltak az elmúlt 24 hónapban és az elmúlt 12 hónapban kiemelkedő eredményeket mutattak – több hónap alatt elérik az üzemidő 100% -át.

Az elmúlt 12 hónap átlagos üzemideje:

 • 2020 január átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. december átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. november átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. október átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. szeptember átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. augusztus átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. július átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. június átlagos üzemideje: 99,98%
 • 2019. május átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. április átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. március átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. február átlagos üzemideje: 100%

westhost teljesítményű-24monthsÉlő teszthely: hostingfacts-wh.com | Átl. üzemidő és sebesség: 24 hónap+

2. Ingyenes migráció és 30 napos pénz-visszatérítési garancia

A WestHost segít Önnek a fájlok és a webhely átvitelében a jelenlegi internetes gazdagépről a szerverükre. Ezen felül teljes visszatérítést kínálnak a 30 napos pénz-visszatérítési politikájukkal. Ha valamilyen okból úgy dönt, hogy a kiszolgálás nem a számodra történik a regisztrációtól számított 30 napon belül, akkor teljes összegben visszatérítik. Ez csak a megosztott tárhely-tervekre vonatkozik.

3. Azonnali aktiválás

A legtöbb webtárhelytől eltérően (különösen az inMotion tárhelyén) & Web Hosting Hub), nem kell órákat vagy napokat várnia fiókjának aktiválására. A WestHost segítségével fiókja azonnal aktiválódik.

4. Fokozott biztonság az éjszakai biztonsági mentésekkel

Rendszeres éjszakai biztonsági mentésekkel a legtöbb webtárhely-tervre, a Cloudflare CDN támogatására és az automatikus rosszindulatú programok eltávolítására a tervükhöz, a WestHost nagyon biztonságos hostnak tűnik.

5. Egykattintású alkalmazások és webhelykészítő

A WestHost egy kattintással történő telepítést kínál az interneten található számos legnépszerűbb alkalmazás számára a Softaculous segítségével. Ez magába foglalja a WordPress-től a Joomla-ig, a Drupal-ig és a Magento-tól kezdve.

Noha ezek az alkalmazások a hozzáértéses webmesterek számára készülnek, a kezdő bloggazdáknak esetleg valamivel több segítségre van szükségük.

Szerencsére a WestHost DIY weboldal-készítőt és online áruház-lehetőségeket is kínál.

A weboldal készítője több mint 165 drag and drop elemet tartalmaz, valamint egy mindent egyben csomagot, amely domain nevet, tárhelyet és e-mail címeket tartalmaz. Alapvetően minden, amire szükség van az első webhely elindításához egy fedél alatt.

És mindössze 3,71 dollár havonta, kezdve a bevezető árat, ez továbbra is megfizethető, kényelmes lehetőség, így nem kell manuálisan beállítania vagy összekapcsolnia ezeket a dolgokat..

6. Viszonylag átlátható árlista

Az internetes házigazdák híresek a költségek eltemetéséről azon a helyen, ahol a legkevésbé számítanak rájuk.

Általában át kell adnia a szolgáltatási feltételeket, hogy megtalálják a legnagyobbat. És még akkor is gyakran egy csomó eladás vár rád, mint egy taposóakna a pénztárnál.

Ezeknek a „rejtett” költségeknek sok a megújult megújulás aránya. Ezért örültünk (és őszintén szólva meglepve), hogy láttuk, hogy a WestHostnak nagy árjegyzéke tartalmazza ezeket a részleteket minden termékükre. Minden szó szerint nyitva áll, hogy felülvizsgálhassa – nincs bonyolult magyarázat a megfejteni.

Az egyetlen unalmas dolog, hogy tucatnyi, ha nem több száz termékváltozót kell kiválasztania, hogy konkrét válaszokat találjon (például a .coms és a .org domain nevek közötti megújulási arány különbségek)..

De akárhogy is, üdvözöljük azon erőfeszítéseiket, hogy legalább nyitottak lehessenek minden olyan módon, ahogyan termékeik a közeljövőben többet fizethetnek Önnek.

Hátrányai a WestHost Hosting használatának

Sajnos a WestHost átlagosan (vagy kissé az átlagnál alacsonyabb) fekszik, ahol számít.

1. Lassabb, mint az ideális töltési idő

Tesztelésünk során kiderült, hogy az átlagos oldalbetöltési idő 881 ms volt az elmúlt 24 hónapban, ami nem a legrosszabb, amit láttunk, de még mindig lassabb, mint a legjobban értékelt házigazdák..

WestHost átlagos töltési idő:

WestHost-2019-2020-statisztikákWestHost átlagos sebesség 2019-2020 | Lásd a statisztikákat

2. 40+ perc, hogy kapcsolatba léphessenek támogatással

Nem biztos benne, hogy ez ellenérzés, de 40 percbe telt, hogy kapcsolatba lépjen az ügyfélszolgálattal. Ennek ellenére a támogató asszisztens barátságos és segítőkész volt. Nagyon lenyűgözött még az is, hogy ingyenes telefonszámot kínálnak azok számára, akik fel akarnak lépni velük az Egyesült Államokból..

Háttér-ellenőrzést is végeztünk annak érdekében, hogy megtudjuk, mit gondolnak más ügyfelek a WestHost-ról, és megállapítottuk, hogy ügyfeleik vegyes véleményekkel támogatták a támogatást.

WestHost támogatás

Scott hasznos volt, de sok időbe telt a kapcsolatfelvétel

3. Nem „igazán” korlátlan

Míg néhány WestHost megosztott tárhely-terv korlátlan fájlokat, sávszélességet és adatbázisokat ígér, fontos megjegyezni, hogy finom nyomtatásuk másként szól. Íme egy közvetlen idézet a Felhasználói feltételek oldalról:

„Korlátlan megosztott tárhelyünket úgy terveztük, hogy megfeleljen a legtöbb kisvállalkozás és személyes weboldal igényeinek; nem úgy tervezték, hogy megfeleljen a nagyvállalatok vagy az ügyfélszolgálatok igényeinek, amelyek nem esnek át a megosztott tárhely átlagos használati mintájára, és jobban megfelelhetnek a kibővített szolgáltatásokat nyújtó fogadási terveknek. A nagyszámú fájlokkal (az inode száma meghaladja a 200 000-t), az 5 GB-ot meghaladó adatbázisoknak vagy az összes adatbázis összesített méretének, amely meghaladja a 10 GB-ot, jelentős hatással lehet a szerver teljesítményére. Fenntartjuk a jogot arra, hogy kérjük az inódok (fájlok és könyvtárak) számának és / vagy az adatbázis méretének csökkentését a szerver teljesítményének biztosítása érdekében. Ezen kérések be nem tartása fiókjának megszűnését vonhatja maga után. ”

Alapvetően annak ellenére, hogy korlátlan tárhelyet ígértek, fiókjának általában nem szabad olyan adatbázisokkal rendelkeznie, amelyek meghaladják a 10 GB-ot. Ha túl soknak tartják a fájlokat, és az adatbázisai túl nagyok, kérhetik, hogy csökkentsék a fájlokat, vagy frissítsenek egy jobb tervre. Ennek elmulasztása esetén fiókját megszüntetheti.

Nem vagyunk boldogok, hogy elrejtették azt, amit „korlátlan” tárhelyük valóban lehetővé tesz a Felhasználási feltételek oldalán.

Mindezek mellett azt gondoljuk, hogy nincs semmi „korlátlan tárhely”, és hogy a WestHost elég nagylelkű az általuk kínált árakért.

4. Olcsóbb tervek 3 éves kötelezettségvállalással járnak

A legtöbb tervükkel, különösen a megosztott tárhely-tervükkel, az árak túl drágák és nincs megfelelően közölve: például a Személyes csomagot havonta 1,99 USD-ban hirdetik, de ezt az árat csak akkor kaphatja meg, ha egy-három évig fizet egyszer. A tényleges ár 8 dollár havonta, és a fizetendő minimális futamidő 3 hónap, havonta 9,00 dollár.

5. Néhány korlátozás…

Néhány tervük túl korlátozó. Például, a WordPress tárhely-tervei kiszolgálónként csak 1 domainnevet engednek meg. Hisszük, hogy ennél jobbat tudnak csinálni.

6. Túl rövid az intro árképzési időszak

Minden internetes házigazda hihetetlenül alacsony kezdőárral számol be. Gyakran túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, mert így van: az első ciklus után az ár visszatér a normál szintre (gyakran a kezdeti ár kétszerese vagy háromszorosa).

Az ezüst bélés az, hogy a legtöbb házigazda lehetővé teszi, hogy akár három évig is bekapcsolja ezt az alacsony tarifát. Tehát egy csomó pénzt takarít meg ebben az időszakban.

A WestHost problémája az, hogy bár kezdetben valóban megfizethető áron vannak (1,99 USD / hó), csak egy évre lehet megvásárolni. Ezután az ár 8 dollárra halad.

WestHost 12 hónapos bevezetési áridőszak

Hasonlítsa össze ezt az elveszített ~ 6 dollárt havonta két év alatt, és alapvetően kb. 144 dollárral fizet túl az első három évben..

De ez nem az egyetlen kérdés.

A WestHost legolcsóbb megosztott tárhelyének lehetősége (személyes terv) nem kínál ingyenes domain nevet, dedikált IP címet vagy SSL tanúsítványt. Csak drágább terveik tartalmazzák ezeket a dolgokat. Tehát hirtelen, ami meglehetősen megfizethető 1,99 dollárra nézett ki, most nagyon dráganak tűnik, ha figyelembe veszi ezeket a „rejtett” költségeket.

WestHost árképzés, tárhely-tervek & Gyors tények

Itt található a WestHost által kínált különféle tárhely-tervek rövid áttekintése:

Közös tárhely: A megosztott tárhelyükre – „Small Business Web Hosting” -re hivatkoznak – három fő terv tartozik:

 • Személyes terv: Ez a terv havi 1,99 dollárba kerül. 50 GB lemezterülettel, 1000 GB sávszélességgel, 1 adatbázissal, 1 webhellyel, korlátlan e-mail fiókkal és 10 aldomainnal érkezik.
 • Előnyben részesített terv: Ez a terv havi 5,20 dollárba kerül. 200 GB lemezterülettel, 2500 GB sávszélességgel, korlátlan adatbázisokkal, korlátlan webhelyekkel, korlátlan aldomainekkel és korlátlan e-mail fiókokkal jár. Ingyenes domain névvel is jár.
 • Üzleti terv: Ez a terv havi 6,40 dollárba kerül. Korlátlan lemezterülettel, korlátlan sávszélességgel, korlátlan adatbázisokkal, korlátlan e-mail fiókkal, korlátlan webhelyekkel és korlátlan altartományokkal rendelkezik. Ingyenes domain névvel és dedikált IP-vel is jön.

WestHost árképzés és tervek

  • Ingyenes domain: Csak Business + Preferált terveken
 • Könnyű a regisztráció: Gyors regisztráció.
 • fizetési módok: Hitelkártya, Paypal.
 • Rejtett díjak és záradékok: A megosztott tárhelyfiókok nem haladhatják meg a 200 000 inódot vagy a teljes 10 GB-ot.
 • upsells: Nincs eladás.
 • Fiók Aktiválás: Azonnali aktiválás.
 • Vezérlőpult és az irányítópult tapasztalata: cPanel.
 • Alkalmazások és CMS-ek telepítése (WordPress, Joomla stb.): A népszerű alkalmazások és CMS-ek gyors telepítése a Softaculous segítségével.

Ajánljuk a WestHost-ot?

Nem, nem mi.

A WestHost átlagos házigazda. Átlagos üzemideje, átlagos oldalbetöltési sebessége és valóban átlagos támogatása van. Az egyetlen oka annak, hogy továbbra is az első 10 helyezettben szerepel, alacsony áruk.

Jobb, ha másik gazdagépet talál webhelyünkön.

Ui Ha szeretné látni a WestHost felett rangsorolt ​​szolgáltatókat, itt megnézheti a legjobb webhely szolgáltatóinkat.

Ha már használta WestHost, Kérem, hagyjon véleményt alább. Jó vagy rossz – nem igazán számít, mivel áttekintéseinket és őszinteségét próbáljuk tartani.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector