Weebly áttekintés

kép az ember, aki kérdést tesz fel a tárhelyrőlWeebly, a legegyszerűbben használható weboldal készítő.


Ez lenne a válaszom egy furcsaan specifikus képzeletbeli forgatókönyvre.

Mi ez a forgatókönyv?? ?

Egy ember jön hozzám az utcán, megragad a vállomra, és mindig halkan suttog: „Az unokatestvérem legjobb barátja még soha sem hallott egy weboldalról. Hogyan tenné, ha ő építene egyet?

Kicsit félek, de szeretném azt gondolni, hogy nyugodtan mondom: „Weebly, a legkönnyebben használható weboldal készítő”.

Valószínűleg soha nem fog megtörténni, de szeretek előre tervezni, csak arra az esetre, ha ilyesmi történik.

Rendben, sajnálom a furcsa analógiámat, mélyítsük be a részleteket. ?

TLDR;

A Weebly az egyik legegyszerűbb weboldal-készítő, amely képes jó megjelenésű weboldalt felépíteni.

Valójában csak két másik versenyző van, a Wix és a Squarespace. A legjobb módszer annak eldöntésére, hogy a három közül melyiket használja – az, hogy pontosan kitalálja, mit keres a weboldal készítőjénél..

Ha a legegyszerűbb megoldást keres, és nem bánja, hogy feláldozza a testreszabhatóságot, akkor ne keresse tovább a Weebly-t, mint a weboldal-készítő választását. Ha a teljes testreszabást kívánja, akkor keressen egy szokásos webhely-készítőt.

Ki a Weebly?

A Weebly az a weboldal-készítő, amelyet használnia kell, ha szinte nincs tapasztalata a navigációs szoftverrel kapcsolatban.

Van egy méretarány a weboldal-készítők számára. ⚖️

Az egyik végén van Weebly – rendkívül egyszerűen használható, kevés testreszabási képességgel. A létrehozott webhely négyzetekre oszlik, és a továbbítani kívánt információkat továbbítja mindenkinek, aki meglátogatja az Ön webhelyét..

Másrészt van egy Wix, amely a magas szintű testreszabáshoz készült, és kicsi a tanulási görbéje. A Wix alapvetően egy weboldal-készítő üres vászonverziója, őrült sok lehetőséggel. Az igazán technológiai szempontból megtámadott Wix valójában lenyűgöző lehet. Aki félig bonyolult szoftvert használt manapság és korban, ne legyen gondja kitalálni.

A Squarespace a középtérben működik, egyszerűen használható és művészi sablonokkal. A sablonokon kívül navigálni lehet, és a dolgok megváltoztatásával még mindig nyithat egy férgek dobozát. Ha beragad a sablonba, akkor szinte annyira egyszerű a használata, mint a Weebly-nek.

Mikor jön rá, a Weebly csak visszatartja Önt. Nem túl sok döntést kell hozni, és a meghozandó döntések sem bonyolultak. A Wix szépsége az egyszerűség. 

A weboldal-készítőről dönteni ugyanolyan egyszerű, mint kitalálni, hogy hol tartózkodik ezen a spektrumon.

Ha nem bízik benne abban, hogy webhely-készítő szoftvert tud használni, akkor használja a Weebly-t. Annak ellenére, hogy nem biztos benne, továbbra is bízunk benne, hogy megbízható weboldalt tud felépíteni a Weebly segítségével.

Drag-and-Drop Builder (kódolás nem szükséges)

weebly drag-drop-screen

Számos olyan weboldal-fejlesztési szolgáltatás rendelkezik, amelyek drag and drop funkcióval rendelkeznek. Mint korábban említettem, a Wix és a Squarespace a verseny a drag-and-drop webhely-készítő helyiségében. Vet egy elemet, amelyet építeni szeretne az oldalon, és húzza oda, ahová szeretné.

Húzza, majd dobja le!

A Weebly még egyszerűbbé teszi, mert ha kiválaszt egy témát, akkor arra korlátozódik, hogy valójában mi mozoghat. A becsületes szavak nem tudják kifejezni, milyen egyszerű a Weebly használata drag and drop funkcióikkal.

Miután kiválasztott egy témát, csak maroknyi lehetőség van a húzásra. Ez elhagyja Önt, hogy felépítse weboldalát, majd úgy érzi Nos, azt hiszem, webhelyem már elkészült.

Készítsen weboldalt néhány órán belül

A Weebly leírása a legjobb módszer őrülten egyszerű. A kompromisszum az, hogy a szoftverben nincs sok lehetőség. Ez nagy kompromisszumot jelent – nem feltétlenül rossz -, de nincs sok opcionális és testreszabható lehetőség.

Jó – van szépség az egyszerűségben

Biztos vagyok benne, hogy az ezt a cikket elolvasó emberek 97% -a négy órán belül létrehozhat weboldalt a Weebly webhelyen. A másik 3% olyan emberekből állna, mint a nagyapám – sajnálom a nagypapa. ?

Olyan típusú ember, aki képes böngészőt megnyitni és blogbejegyzést találni, de bármilyen szoftver használatával sok problémája lenne. Nem rossz egy 88 éves kor számára.

Weebly SSLHa küzdelem nélkül meg tudja találni ezt az oldalt, és más hasonló tevékenységeket végez, akkor a Weebly-vel minden rendben lesz. Nagyon nevetségesen könnyű használni.

Ezen felül sok jó tulajdonság létezik a Weebly használatához. Ha nem kell aggódnia a sebesség és a biztonság miatt, egy hatalmas szempont a weboldal-készítő használatában. A Weebly határozottan szállít ebben a kategóriában, mivel gyors terhelési idejük van.

Emellett gondoskodnak a hackerek és a spam megelőzéséről, valamint az üzleti tervekkel SSL-t tartalmaznak.

További részletek a továbbiakban találhatók, de a Weebly-vel kapcsolatos egyéb nagyszerű dolgok az árképzés, a könnyű használat, az ügyfélszolgálat, a fedélzeten történő fedélzet és a megbízhatóság.

A rossz – nem nagyszerű azok számára, akik mindent testre akarnak szabni

Az a spektrum szól, amelyet korábban érintettem. Ha nem tartozik az általam említett kategóriába, nagy esély van arra, hogy nem élvezheti a Weebly használatát.

A Weebly alapvető – ez sok ember számára nagyszerű. Ez az alaposság sok kívánnivalót hagy valakinek, aki motiválva van egy vállalkozás növekedésére. Ha a növekedés kiemelt prioritást élvez, testreszabási akadályok lesznek az úton.

Az Ön webhelyének lehetőségei alapvetően teljesen arra korlátozódnak, amit a Weebly nyújt. Ismét nem rossz dolog, mert weboldalt is készíthetsz, de ezért a szolgáltatás olyan egyszerűen használható.

Weebly-szerkesztő

A weboldal „háttere” szintén nagyon sok kívánságot hagy. A Weebly esetében egyértelműen az egyszerűség a fő cél, és bármi testreszabása rendkívül nehéz az interfészen.

A Weeblynek kiegészítőkkel és bővítményekkel is rendelkezik, de nagyon sok kívánnivalót hagynak itt.

Ha Weebly-t használ??

Válasz = Az emberek gyorsan építeni akarnak

ikon gondolkodásAmellett, hogy mikor esik a weboldal felépítéséhez szükséges spektrum, van egy másik ok a Weebly használatára.

Ha tényleg tudja, mit csinál egy weboldal létrehozásával, és bízik a képességeiben, de valóban azt akarja, hogy a lehető leggyorsabban hozzon létre egy webhelyet, és nem törődik mással, akkor a Weebly a legjobb választás odakint.

A weboldal-készítő piac nagyszerű, mivel valójában csak három első futó létezik, és magabiztosan ajánlhatjuk mindegyiknek egy-egy meghatározott csoportját. Ha csak minden iparág készített volna ilyen könnyű dolgokat!

Bontás

Ideje néhány részlethez. Mindent tudsz arról, hogy kihez használja a szoftvert, de mindig jó tudni a részleteket – különösen, ha két különböző lehetőség között kerítésen állsz.

Egyszerű használat

Így használja a Weebly-t:

Weebly-Review-Könnyű használat

Nem tűnik túl nehéznek, igaz?

Az oldal szélén nincs sok zavaró tényező, és csak néhány lehetőség van az oldal tetején. Csak annyit kell tennie, hogy kicserél egy szöveget, és kicseréli a stock-fotókat a saját számára, és van egy működőképes webhelye.

Reálisan, ha a sablonon nem változtatott volna meg semmit, kivéve a képeket és a szöveget, akkor egy oldalra felvehető weboldal működhet harminc perc alatt.

Ennél több az építőnél. Az egyes sablonokon belül testreszabhatja gombok, videók, képek, diavetítések, szakaszok, elválasztók stb.

Az egyes elemek megváltoztatása egyszerű, mivel csak annyit kell tennie, hogy rákattint, hogy megtekintse a lehetőséget. Ráadásul lehetősége van az oldal bármely elemére.

Ez csak a következő szint, könnyen használható. Ha csak az életben minden ilyen egyszerű volt.

Ingyenes sablonok – korlátozott lehetőségek

A weboldal-készítő piacának legjobb sablonjai a Squarespace-en léteznek. Néhány évvel ezelőtt azt mondanám, hogy a Weebly még csak nem is tudja összehasonlítani.

Most már nem ez a helyzet, mivel a Weebly fokozta témajátékát. A Weebly-en megvásárolható összes téma nem reagál a mobilkészülékre, ezért óvatosnak kell lennie. Legtöbbjük tehát azt szeretné, hogy ezt szem előtt tartsa, amikor rájuk néz.

weebly sablonok

Téma keresésekor megnézheti az összes lehetőséget, vagy megnézheti a kínált kategóriákat.

Lehetőség van arra is, hogy sablonokat vásároljon harmadik fél webhelyeitől, de határozottan óvatosnak kell lennie ezzel, mivel nem garantálható a támogatás, amelyet ezekért kap..

Integrációk és alkalmazások

A weboldal-készítő értékének alulértékelt része egy jó alkalmazásközpont vagy alkalmazásbolt, amely lehetővé teszi a testreszabhatóság elvégzését, amely egyébként nem lenne szüksége. A legőrültebb alkalmazás-elérhetőség a WordPress-rel érhető el, de a WordPress használata sok, túl bonyolult lépést igényel az induláshoz.

A legjobb, könnyen használható weboldal-készítő alkalmazásbolt feltétlenül a Shopify. A Shopify a legjobb e-kereskedelmi webhely-készítő, és több ezer hasznos alkalmazás áll az Ön rendelkezésére.

Ilyenkor a Weebly furcsa más weboldal-építőkhöz képest. A Weebly egyértelműen rangsorolja az egyszerűséget – eleinte lehetővé teszi a kiválasztott elemek számának felhasználását.

Az alkalmazásközpont valójában lehetővé teszi új elemek hozzáadását a használatra, és ezek többsége ingyenes. Nyilvánvaló, hogy ha valami bonyolultabbra vágyik, mint a legegyszerűbb elemeknél, akkor a Weebly azt akarja, hogy ön is hozzáadja őket, ahelyett, hogy valaki kezdettől fogva túlterhelne..

Ez valójában egy nagyon jó stratégia, és valóban működik azok számára, akik még soha nem készítettek weboldalt.

weebly sablonok

A kategóriában a webhelyen a legmagasabb besorolású kiváló lehetőségek közé tartozik a visszaszámláló diagram, felbukkanó ablakok, hírcímek, cselekvésre ösztönzés és naptárak..

Ezek a speciális kiegészítők nem a Weebly hirtelen átalakulására Wix, de ők kínálnak némi hozzáadott funkcionalitást.

Egyéb alkalmazások léteznek a Weebly-en marketing, kommunikáció és e-kereskedelem céljából. Ezek segítenek bármiben, a Google Ads és a SEO használatától kezdve a szolgáltatásokhoz, például a Printful pólók eladásához.

Megy a sablonon túl

Ha bármilyen érdeklődésed van a háromnél több dolog megváltoztatására a Weebly által biztosított sablonon kívül, azt mondanám, hogy menjen máshova.

A Weebly puszta egyszerűsége egy sablonon belül csodálatos. Így változtathatja meg a színeket:

Weebly megváltoztatjuk-Colors

Ha Ön grafikus vagy, könnyű megcsúszni ezen a helyen. Ha megpróbál megváltoztatni a meghatározott színeket, akkor őrült lesz, és valószínűleg el kell próbálnia kódolni, ami meghiúsítja a Weebly célját. A betűkészletek megváltoztatása és más szempontok hasonló történet.

Még egyszer figyelmeztelek téged – ne használja a Weebly-t, ha a témán kívül kíván menni.

Tudásbázis és támogatás

weebly támogatja a csevegéstA Weebly nagyszerű tulajdonsága, hogy nem lesz túl sok olyan eset, amikor kapcsolatba kell lépnie a támogatási csoporttal.

Nyilvánvalónak tűnik, hogy a Weebly prioritást élvez a támogatással, mivel támogatási jegyekkel, élő csevegéssel és telefonos támogatással rendelkeznek.

A telefonos támogatás csak munkaidőben működik, de e-mailben vannak elérhető 24/7.

Ha a kérdése inkább funkcióval kapcsolatos, a Weebly gazdag tudásbázissal rendelkezik, amely hasznos válaszokat tartalmaz.

Az összes cikk úgy van felépítve, hogy a fentiek milyenek. Általában lépésről lépésre vonatkoznak, ha vannak ilyenek. Csak akkor kell felvennie az ügyfélszolgálatot, ha hibát talál, főleg a tudásbázissal kapcsolatban.

weebly lábléc megváltoztatása

Blogok és SEO

seo-blogolás grafikaTartalmazza az összes alapvető funkciót, amelyet bárki szeretne a blogoláshoz. A felületen történő blogírás nem bonyolult, tehát ha egy weboldal-készítő összezavarja azt, akkor egy hatalmas piros zászló van.

Amellett, hogy a keresőmotor barátságos és képes a meta leírások, címkék és címek szerkesztésére, a SEO képességei még egy kicsit tovább mennek. Szerkesztheti a kép alt szövegét és URL-jét is.

Az alkalmazásközpontban elérhetők olyan SEO eszközök is, amelyek segítenek biztosítani a megfelelő SEO útvonalon.

Egyéb elérhető fantasztikus blogfunkciók a blogbejegyzés ütemezők és a kommentáló rendszerek.

Az egyik legfontosabb hátránya, hogy nem működtethet több szerzővel rendelkező blogot, ami furcsa hátránynak tűnik.

Weebly árképzés

A legjobb dolog a Weeblynél (és minden olyan szolgáltatásnál, amely ezt kínálja) az, hogy a szolgáltatás alapvető funkcióit teljesen ingyenesen kipróbálhatja. A vállalatok, amelyek ezt kínálják, különleges helyet foglal el a szívünkben.

A szolgáltatások és az árak az alábbiakban találhatók:

Mint láthatja, az ingyenes verzió korlátozza egyes funkcióit, de ez egy nagyszerű módszer a szoftver kipróbálására. Ezen a ponton el kell döntenie, mely funkciók valóban fontosak számodra, és el kell döntenie a Pro és az Business között.

Szüksége van tárhelyre a Weebly segítségével?

A rövid válasz nem.

A hosszú válasz szintén nem, de kicsit több információt akarok adni neked a miért.

Webhely létrehozásakor egy szempontot kell kitalálnia, ahogyan a webhelyet üzemelteti. Webhely üzemeltetéséhez szerverre van szükség, amely tárhelyet biztosít és hozzáférést biztosít a világhálóhoz. Ha nem webhely-készítőt használ, tucatnyi tárhelyszolgáltatás található odakint, amelyek biztosíthatják webhelyének működését és működését.

A weboldal-készítőknél az a nagyszerű, hogy all-in-one platformok, amelyek szolgáltatást nyújtanak a kiszolgáláshoz. Ennek az elrendezésnek egy másik pozitív aspektusa az, hogy a webhely-készítőn felépített webhelyeket azokra a szerverekre optimalizálják, amelyeket az Ön webhelyének tárolására használnak.

Ha többet szeretne tudni a tárhelyről, olvassa el a kanadai webgazdagépek útmutatóját.

Mindent összecsomagolva

A Weebly nagyszerű választás lehet webhelye felépítéséhez. A legjobb tanácsot adhatom, ha tényleg gondolkodok azon, amit keresnek egy weboldal-készítőtől és általában egy weboldalról.

Ha elsősorban egy könnyen használható webhely-készítőt és egy olyan webhelyet keres, amely kicsit tovább terjeszti az információkat, akkor nem hibázhat a Weebly.

GYIK

A Weebly teljesen ingyenes?

A Weeblynek van egy teljesen ingyenes verziója, ahol nagyszerű weboldalt készíthet. Nem lesz azonban saját személyre szabott domainje, amely a legtöbb esetben nem ideális.

Van Weebly jó??

A Weebly nagyszerű választás azok számára, akik nulla tapasztalattal rendelkeznek egy weboldal készítésében, valamint azok számára, akik aggódnak a bonyolult szoftverek használata miatt. A Weebly nagyszerű az egyszerűség szempontjából.

Mennyibe kerül a Weebly használata?

A Weeblynek három szintű árképzése van. Ingyenes verzió érhető el, havi 12 dolláros és 15 havi verzióval együtt.

Wix jobb, mint Weebly?

Teljesen attól függ, hogy mit értékel. Ha a legegyszerűbb és legkönnyebb megközelítést keres egy weboldal felépítéséhez, akkor a Wix nem jobb, mint a Weebly. Ha szabadságot és teljes testreszabást keres, akkor a Wix jobb, mint a Weebly.

Referenciák és képösszegek:

  • Mycmcu.org
  • WestMark.org
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector