WebHostingPad áttekintés: A legalacsonyabb Uptime% -ot látunk (statisztika belül).

WebHostingPad honlap


A WebHostingPad olcsó.

Mint két dollár alatt olcsó.

Az egyének egy kis csoportja által 2005-ben alapított, most már több mint egy évtizede folyamatosan növekszik az alacsony árak következtében.

De vajon … MINDEN jók??!

Ennek megismerése érdekében 2015 júniusában vásároltunk egy WebHostingPad „Power Plan” programot, amely létrehozta a WordPress alapvető webhelyét

Az elmúlt néhány hónapban szorosan figyeltük a teljesítmény-statisztikájukat, mint az üzemidő & a saját háttér-elemzésének elkészítése mellett annak kiderítése érdekében, hogy a WebHostingPad lopást jelent-e alacsony áron, vagy vonat-roncsot vár, ami megtörténik.

Olvassa el az alábbi teljes elfogulatlan áttekintést, hogy megtudja, melyik az igaz.

A WebHostingPad használatának előnyei

A WebHostingPad az alacsony áron kívül néhány dolgot igényel. Kezdve…

1. Tisztességes ügyfélszolgálat

A WebHostingPad használatával kapcsolatos saját személyes tapasztalataink nagyon jónak bizonyultak.

Támogató személyzetük azonnal kapcsolatba lépett, és mindegyik kérdés után mintegy egy percen belül visszajutottak hozzánk.

Nem a legjobb tapasztalatunk, amelyet áttekintettünk, de ennek ellenére nagyon jó.

WebHostingPad támogatásA WebHostingPad támogatása megfelelő volt

A legtöbb webtárhelyhez hasonlóan, nagyon vegyes vélemények vannak a WebHostingPad ügyfélszolgálati válaszairól.

 1. „A verizon.net címen lévő e-mail címem továbbra is ugrál. Kitöltöttem két támogatási jegyet, de nem válaszolok. Miért nem tudom ezt megoldani? “
 2. Helló, kérlek ossza meg velünk mikor működik az élő műszaki támogatás kérjük – amint kipróbáltuk, amikor a rendszer azt mondta, hogy online – de aztán úgy döntött, hogy offline állapotban van -, és azt mondta nekünk, hogy küldjön egy e-mail üzenetet, amelyre még nem válaszoltunk. Nagyon köszönöm”
 3. „Helló, problémák merültek fel a webhelyem leépülésével, de a támogatási csapatod azt mondja, hogy jól van, és nincs probléma. Tényleg nem kapok segítséget, úgy gondolom, hogy kellene lennem, és határozottan egy vagyok boldogtalan ügyfél. Tud valaki segíteni nekem, és megmutathatja nekem, hogy törődik vevőiddel? “
 4. „Honlapom nem működik, és Az ügyfélszolgálatban senkit sem tudok elérni. Telefonon azt mondja, hogy hagyjon üzenetet, majd azt mondja: „bocs, de a felhasználói postafiók megtelt”. Javasolja az élő csevegés használatát is, de ha ezt megteszem, ez megszakít, és azt mondja, hogy nem állnak rendelkezésre online ügynökök. Szóval e-mailt küldtem e-mailben. Csak azon gondolkozom, mi folyik itt, és szeretném ezt azonnal megoldani. Köszönöm.”

2. Hihetetlenül olcsó

A WebHostingPadnek van egy nagyszerű dolga is.

A WebHostingPad árainak bontásaOlcsó árképzés

Olcsóak.

Az iPage nem túl titkos, lecsillapított Essential csomagjának kivételével, ez az Ön számára elérhető legolcsóbb lehetőségek között.

Valószínűleg van egy ok, ami olyan olcsó (ezt az alábbiakban a „hátrányok” lista alatt találja meg). De ha az ár az egyetlen gond, ne keresse tovább.

3. Erős pénz-visszatérítési garancia

A WebHostingPad szilárd, 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, ha nem találja megbízhatónak a szolgáltatásaikat. A pénz-visszatérítési garancia azonban csak a vásárlás házigazdájára terjed ki. Ez a garancia nem vonatkozik megújításokra, kiegészítésekre, webhelyátadási díjakra, szolgáltatási díjakra vagy domain név regisztrációkra vagy megújításokra, ideértve az ingyenes domain regisztrációkat is a WebHostingPad INGYENES DOMAIN kupon ajánlatának részeként

4. Biztonsági fejlesztések

A rendelkezésre álló legolcsóbb lehetőségek általában korlátozottak, ha az „extra” dolgokról van szó, például a biztonsági lehetőségekről. Szerencsére a WebHostingPad nem, az automatizált malware szkennert és a Malware karantént dobja be a WordPress tárhelytervébe.

A WebHostingPad használatának hátrányai

Az olcsó cégek olcsók. Lehetséges, hogy nem hajlandók (vagy nem képesek) ezt a vékony haszonkulcsot újrabefektetni a termékekbe és a szolgáltatásokba.

A WebHostingPad nem különbözik egymástól, közepes és rossz pontokat kínáló szolgáltatásokat kínál, ahol számít. Nézd meg.

1. Nagyon alacsony üzemidő 99,23% (az elmúlt 24 hónap átlaga)

A webhely csak akkor hasznos, ha már elkészült, online a látogatók vagy a potenciális ügyfelek számára.

Hasonlóképpen, a webgazda elsődleges feladata annak biztosítása, hogy ez megtörténjen. Itt a WebHostingPad küzd.

Annak ellenére, hogy webhelyük merész igényei 99% -kal állnak rendelkezésre, nem jöttek oda sehol.

Ehelyett az átlagosnál alacsonyabb üzemidőt (99,23%) nyújtották az elmúlt 24 hónapban – ez az egyik legalacsonyabb, amit látunk, miután több mint harminc más internetes házigazda átnézték.

Valójában, miközben megpróbáltam elkészíteni a felülvizsgálat korábbi verzióját, a teszthelyszín ismét offline állapotban volt.

Az elmúlt 12 hónap átlagos üzemideje:

 • 2020 január átlagos üzemideje: 99,89%
 • 2019. december átlagos üzemideje: 99,85%
 • 2019. november átlagos üzemideje: 99,78%
 • 2019. október átlagos üzemideje: 99,87%
 • 2019. szeptember átlagos üzemideje: 99,85%
 • 2019. augusztus átlagos üzemideje: 99,81%
 • 2019. július átlagos üzemideje: 99,83%
 • 2019. június átlagos üzemideje: 99,77%
 • 2019. május átlagos üzemideje: 99,81%
 • 2019. április átlagos üzemideje: 99,89%
 • 2019. március átlagos üzemideje: 99,97%
 • 2019. február átlagos üzemideje: 99,92%

Vessen egy pillantást az alábbi grafikonra (mindegyik piros):

WebHostingPad az elmúlt 24 hónapos statisztikákA WebHostingPad átlagos üzemideje | Lásd a statisztikákat

2. Lassú oldal betöltése

A webgazda következő feladata annak biztosítása, hogy webhelyét időben kézbesítsék az említett látogatók vagy potenciális ügyfelek számára.

A bosszantó embereken túl, mivel az oldalak betöltése túl sokáig tart, a webhelysebesség befolyásolhatja a keresőmotorok rangsorolását és akár a konverziókat is.

A WebHostingPad ismét küzd ebben az osztályban, és az oldal betöltési ideje: 1,021ms az elmúlt 24 hónapban. Ez azt jelenti, hogy egy weboldal betöltése több mint egy másodpercig tart – ami a mai internetes világban nem megengedett.

Az elmúlt 12 hónap átlagos töltési ideje:

WebHostingPad az elmúlt 16 hónap részletes statisztikáiA WebHostingPad átlagos sebessége 2019-2020 | Lásd a statisztikákat

3. Karakterláncokhoz csatolt „ingyenes” domain regisztráció

A WebHostingPad ingyenes domain nevet vezet be az új fiókok feliratkozásaihoz, hasonlóan a többi webtárhelyhez.

Van azonban néhány figyelmeztetés.

Először regisztrálnia kell az „INGYENES DOMAIN” kuponra, hogy élvezze ezt az ingyenes domain név ajánlatot.

Másodszor, bármely más kupon érvényteleníti ezt.

Harmadszor, évente 14,95 dollárt kell fizetnie a domain név megújításáért. Általában a mai napokban domainneveket kevesebb, mint 10 dollárért vásárolhat más webhelyeken.

Tehát ez a „kiegészítő” jövőbeni költség valószínűleg nem fizeti meg önmagát néhány év múlva.

4. Nagyon korlátozó weboldalátadások

A többi webtárhelyhez hasonlóan a WebHostingPad is segít abban, hogy egy meglévő webhelyet ingyen átvigyenek szolgáltatásaikra.

CSAK, ha kevesebb, mint 2 GB (ami apró). Ez az ingyenes átutalásokra jogosult fiókok maximális mérete, és NEM tartalmaz e-mail címeket, FTP-fiókokat, aldomaineket vagy kiegészítő domaineket. Ehelyett újra létre kellene hoznia azokat a kezelőpanelen.

5. Nagyon korlátozó biztonsági mentési lehetőség.

Az „ingyenes biztonsági mentések” egy újabb ajánlat, amelyet néhány más internetes házigazda is felvesz az új ügyfelek számára.

Ezzel szemben csodálatos üzletnek tűnnek, amelyek segítenek a webhely megakadályozásában bármilyen probléma vagy kérdés esetén.

De nézd meg, mit találtunk a Szolgáltatási feltételekben eltemetett finom nyomtatásban:

„A WebHostingPad saját belátása szerint heti biztonsági másolatot készít az ügyfél fiókjáról, legfeljebb 1 GB webhelyfájlokkal együtt. Ez a biztonsági mentés nem tartalmazza az e-mail címeket, e-mail fiókokat, adatbázisokat és bármi mást, kivéve a webhely fájljait. Az 1 GB-nál nagyobb fiókok nem kerülnek bele a WebHostingPad által biztosított automatikus biztonsági mentési szolgáltatásokba. Abban az esetben, ha egy ügyfél biztonsági másolatot igényel a helyreállításhoz, a WebHostingPad 39,95 dollár egyszeri biztonsági mentési szolgáltatási díjat számíthat fel. ”

Íme egy gyors fordítás erről a legális börtönről:

 • Csak a „saját belátása szerint” készítenek biztonsági másolatot – bármit is jelent?!
 • A biztonsági másolat nem haladhatja meg az 1 GB-ot (ami szintén apró)
 • Csak a webhely fájljairól készít biztonsági másolatot. Ez NEM tartalmazza az e-maileket vagy akár az adatbázisokat sem
 • A biztonsági másolat visszaállításához 39,95 dolláros helyreállítási díjat számíthatnak fel (tehát… ez nem ingyenes ?!)
 • A cPanel segítségével történő manuális biztonsági mentés nem érhető el. Fizetnie kell nekik, hogy engedélyezze ezt.

Röviden: ez a tartalék ajánlat nem jó. ÉS korlátozzák az ön képességét, hogy egyszerű manuális biztonsági másolatot készítsen rajta.

WebHostingPad árképzés, tárhely-tervek & Gyors tények

 • Energiaterv: Ez a terv havi 1,99 USD-tól kezdődik. Korlátlan tárolással, korlátlan sávszélességgel és korlátlan webhelyek támogatásával jár. <- Ezt a tervet használjuk a WebHostingPad tesztelésére.
 • Power Plan Plus: Ez a terv havi 4,99 USD-tól kezdődik. Korlátlan tárolással, korlátlan sávszélességgel és korlátlan webhelyek támogatásával jár. Ingyenes SSL tanúsítvánnyal, Advanced Spam Filter és SSH hozzáféréssel is jár.

WebHostingPad támogatásWebHostingPad árképzés és tervek

A WordPress tárhelyi lehetőségei is vannak, de nem gondoljuk, hogy ezek jobbak lennének, mint a szokásos megosztott tárhely. Mindazonáltal az összes WordPress-tárhely-terv korlátlan tárhellyel és korlátlan e-mail fiókkal rendelkezik.

 • Ingyenes domain: Nem.
 • Könnyű a regisztráció: Nagyon egyszerű, egyoldalas regisztrációs folyamat.
 • fizetési módok: Hitelkártya, PayPal, Alipay, Bitcoin, csekk, átutalás, Western Union.
 • Rejtett díjak és záradékok: 39,95 USD díjat számíthatnak fel a biztonsági mentések visszaállításáért. A felhasználók száma nem haladhatja meg a 150 000 fájlt. Ha eléri a fájlkorlátot, további 150 000 fájlt vásárolhat havonta 10 dollárért. Ha értesítést kapnak a fájlkorlát eléréséről, és Ön nem válaszol, automatikusan havonta 10 USD számlát számol fel Önnek további 150 000 fájlból. 10 százaléknál több processzor és memória használata nem engedélyezett, és az ülései nem haladhatják meg a 10 percet. Óránként 300 e-mailt vagy napi 3000 e-mailt lehet korlátozni.
 • upsells: Sok eladás.
 • Fiók Aktiválás: Gyors aktiválás.
 • Vezérlőpult és az irányítópult tapasztalata: cPanel.
 • Alkalmazások és CMS-ek telepítése (WordPress, Joomla stb.): A népszerű alkalmazások és CMS-ek gyors és egyszerű telepítése a Softaculous segítségével.

Ajánljuk a WebHostingPad alkalmazást?

Semmiképpen. Kérjük, kerülje.

Ügyfélszolgálatuk tisztességes, ám idejük és oldaluk betöltési ideje teljesen nem kielégítő.

Akkor, amikor figyelembe veszi, hogy a szolgáltatási feltételek és korlátok mennyire korlátozzák, ez valójában nem bátor.

Még abszurd módon alacsony bevezetési arányuk ellenére is sokkal jobb alternatívát kell keresnie odakint, mint például a Hostinger vagy az iPage (mindkettő 2 dollár alatt van)..

Ui Ha szeretné látni a WebHostingPad felett rangsorolt ​​szolgáltatókat, itt megnézheti a legjobban teljesítő szolgáltatóinkat.

Van tapasztalata a Web Hosting Pad használatával? Ha igen, kérjük, hagyjon véleményt alább! Elfogadunk minden őszinte és átlátható értékelést, függetlenül attól, hogy jók vagy rosszak.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector