Olcsó webtárhely Ausztráliában

Digitális ügynökségként a webtárhely olyasmi, amiben nem tudunk megbirkózni, és bár ügyfeleink számára a drágább prémium tárhelyet használjuk, rengeteg olyan mellékprojektünk is van, amelyek számára is hosting szükséges, és azok számára az olcsóbb lehetőségeket. Jelenleg több mint 30 cégnél van számlák!


Tehát, amikor megfelelő betekintést szeretne kapni ausztráliai legjobb olcsó web hosting cégekbe, a megfelelő helyre jött!

Az alábbiakban megtalálja Ausztrália legjobb olcsó web hosting szolgáltatásainak személyi első három oldalát. Mindegyiket elemeztük, áttekintettük és összehasonlítottuk a legközelebbi versenyével, hogy helyet kaphassunk a listán. A következő kritériumok alapján adjuk meg kedvenceinknek a helyet: Könnyű használat, megfizethetőség és teljesítmény / teljesítmény.

Oldaljegyzet: Meggyőződésünk, hogy jobb és olcsóbb lehetőségeket szerezhet, ha az Egyesült Államok tulajdonában lévő internetes házigazdákat btw nézi. Mindaddig, amíg kiszolgálóik vannak Ausztráliában vagy annak közelében (pl. Szingapúr <- sokkal jobb, mint az ausztráliai házigazdák), ők általában a jobb választás (mint például a mi fantasztikus # 1, Hostinger)!

Webtárhely-szolgáltatóÁltalános értékelésÁr / mo.Disk SpaceFeaturesReviewsWebsite
Hostinger logó 0,99 USD (lejjebb 9,99 USD) 10 GB

 • Nagyon megfizethető
 • Rendkívül egyszerű beállítás
 • Nagyszerű teljesítmény és sebesség
 • Globális szerverhálózat
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hostinger áttekintés
siteground2 4,95 USD AUD (Ideiglenes 67% -os kedvezmény, lefelé 14,95 USD-től) 10 GB
 • Könnyen kezelhető
 • Gyors szerverek
 • Nagyszerű 24/7-es támogatás!
 • Testreszabott golyóálló biztonság
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
SiteGround áttekintés
Hostpapa 3,36 USD (lefelé 8,99 USD-tól) 100 GB
 • Nagyon olcsó
 • 100 GB lemezterület
 • Az Egyesült Államokban működő szerverek ugyanakkor lassabban töltik be a töltési időket.
HostPapa áttekintés

„Mivel sok olyan host szolgáltatót választhat, az Ön igényeinek megfelelő, megfelelő kiszámítás nagyon időigényes lehet, főleg mivel mindenki úgy tűnik, hogy ugyanazokat a funkciókat kínálja kissé eltérő áron, így a legtöbb ember kíváncsi, hol a különbség…

A fenti táblázatáttekintés mellett a Ausztrália legolcsóbb webtárhely szolgáltató társaságainak részletesebb top 10-ét is létrehoztuk. A következő kritériumokat használtuk a legjobbak webgazdainak osztályozására: Könnyű használat, Megfizethetőség és Teljesítmény / Teljesítmény. Élvezd!”

Matthew RogersMatthew Rogers – Szerkesztő

Legolcsóbb webtárhely Ausztrália 2020 – Vélemények

1. Hostinger

Hostinger logó
Weboldal: hostinger.com
Ár: 0,99 USD
Lemezterület: 10 GB
Támogatás: Élő csevegés
Globális elérhetőség: Igen

A Hostinger az, amit keresel. Nem csak a legolcsóbb a listánkon, de hosting szolgáltatásaik színvonala megegyezik vagy néha jobb, mint a magasabb árú versenytársaké, és ez nagyon lenyűgöző.!

Csak 0,99 USD-ért kap egy igazán gyors szervert az AU közelében (Szingapúr – ugyanazon a helyen, amelyet saját webhelyünk elsődleges adatközpontjában használunk), 10 GB SSD lemezterületet, 24/7/365 ügyfélszolgálatot és ingyenes SSL-t..

Még 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínálnak arra az esetre, ha nem vagy boldog!

De az a tény, amely valóban megkülönbözteti őket a legtöbb versenytársuktól, az az, ahogyan az új feliratkozásokat fedik fel. Soha nem mentünk át ilyen zavartalan beállítási folyamatot (és sok éven át létrehoztuk a tárhelyfiókok sokaságát). Nagyon jól megtervezett, és rendkívül gyorsan felkészíti Önt és fut.

Ezen felül, sok más webtárhelytől eltérően, nem használják a cPanelt vezérlőpanelként. Saját gyártmányúak, sokkal tisztábbnak tűnik és nagyon könnyen használható.

Szolgáltatásaink globális elérhetősége mellett, szingapúri szerverük mellett, szervereik vannak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Litvániában, Szingapúrban, Brazíliában vagy Indonéziában. Ez nagyszerű, ha a célpiac nem Ausztráliában található.

Három megosztott tárhelytervük van, a legolcsóbb pedig csak 0,99 USD / hónap (lefelé 7,99 USD-tól), ami valóban őrült érték, figyelembe véve a minőségi beállításukat. És ha elkészíti a következő tervüket (még mindig 3 dollár alatt), napi biztonsági másolatot kap, korlátlan tartományokat, 20 GB lemezterületet és megnövelt RAM-ot.

Ők nem gondolkodók a könyvünkben!

Előnyök

 • Nagyon könnyű beállítani
 • Nagyszerű előadás
 • Szuper megfizethető
 • Gyors szerver Szingapúrban + globális hálózat

Hátrányok

 • N / A

2. SiteGround

SiteGround logó
Weboldal: www.siteground.com
Ár: 4,95 USD AUD
Lemezterület: 10 GB
Támogatás: telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Igen

A SiteGround egy másik nagyszerű webgazda. Támogatásuk csúcsminőségű (telefonon, chat-en és jegyekkel), az árképzés megfizethető és a kiszolgálók gyorsak (ismét válassza a szingapúri szervert az Aussie webhelyek számára). Az SG is a WordPress által hivatalosan ajánlott, ami eléggé lenyűgöző.

Csakúgy, mint a Hostinger esetében, nagyon szeretem a globális elérhetőséget, adatközpontok vannak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, NL-ben és az SG-ben, csak arra az esetre, ha valaha is elkezdenének célozni egy globális piacot.

Ehhez egészítsen ki egy nagyon hatékony biztonsági rendszert (amelyet saját célra építenek be házon belül), automatikus biztonsági mentéseket és egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát..

További további előnyök közé tartozik az ingyenes SSL a webhelyek biztonságához, a napi mentések a nyugalom érdekében és még sok más.

Az SG legolcsóbb terve csak akkor kezdődik 4,95 USD AUD / hónap (67% -kal a normál árból)! 

Előnyök

 • Könnyen beállítható
 • Szilárd biztonság
 • Globális elérhetőség több adatközponttal
 • Házon belüli gyorsítótár-rendszer a gyors betöltési idő érdekében

Hátrányok

 • Magas megújítási díjak

Olvassa el a SiteGround Hosting áttekintést itt

3. HostPapa

HostPapa logó
Weboldal: hostpapa.com.au
Ár: USD 3,36
Lemezterület: 100 GB
Támogatás: telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Nem

A HostPapa egy másik szuper megfizethető tárhely-szolgáltató. Noha hiányoznak a versenytársak, például a SiteGround kedvelt tulajdonságai, ők csinálnak egy csomó lemezterületet és nagyon jó támogatást..

Néhány jó freebiet kínálnak, például egy ingyenes domain nevet, ingyenes SSL-t és ingyenes webhelyátadást, ha szüksége van rá. A szokásos megosztott tárhely mellett (a legtöbb ember számára az általános választási lehetőség) viszonteladói tárhelyet, VPS-tárhelyet és WordPress-tárhelyet, valamint webdesign szolgáltatásokat, G Suite-t és Office 365 integrációs támogatást kínálnak..

Az egyik hátránya, hogy szervereik nem Ausztráliában, hanem Kanadában és az Egyesült Államokban vannak, így a betöltési idő egy kicsit szenvedni fog, de még egyszer engedélyezheti a Cloudflare-hez hasonló CDN-t (amely ingyenes) a tartalom világszerte történő átadására, és bárhonnan simán fut (és nem olyan nehéz beállítani).

Csak nagyon megfizethető 3,36 AUD / hó!

Előnyök

 • 100 GB lemezterület
 • 24/7 támogatás
 • Ingyenes domain név
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hátrányok

 • Egyesült Államok szerverei

4. A2 tárhely

A2 tárhely logó
Weboldal: www.a2hosting.com
Ár: USD 3,92
Lemezterület: Korlátlan
Támogatás: telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Igen

Míg az A2 tárhely – véleményünk szerint – fantasztikus a viszonteladói tárhely számára, az olcsó megosztott tárhely-tervek szintén lenyűgözőek. Mindegyik szokásos funkciót felkínálják, amire számíthat egy tisztességes gazdagépről, havonta nagyon megfizethető, 3,92 USD dollár áron.

SSD tárhelyet kínálnak a sebesség érdekében, korlátlan lemezterületet, gyors szingapúri adatközpontot kínálnak az ausztrál webhelyek számára (például a SiteGround), és 24 órás támogatást kínálnak.

A dolog, amely megkülönbözteti őket a versenytársaktól, az bármikor megtérülő garancia… bár ezt még nem teszteltük.

3 megosztott tárhely-csomagot kínálnak, legolcsóbb tervük csak a kezdődik usadollár 3,92 USD / hónap (körülbelül 5,22 AUD / hónap).

Előnyök

 • 4 globális szerver
 • Korlátlan lemezterület
 • Bármikor pénz-visszafizetési garancia

Hátrányok

 • USD költségek

5. GreenGeeks

GreenGeeks logó
Webhely: www.greengeeks.com
Ár: USD 2,95
Lemezterület: Korlátlan
Támogatás: telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Igen

A GreenGeeks elsősorban a környezetbarát működési módjáról ismert, és az általuk felhasznált energia 300% -át visszahelyezik a hálózatra, ami nagyon szép.

Ami a tényleges tárhelyszolgáltatásokat illeti, ez nagyon hasonlít az A2 Hosting szolgáltatásra, de levonva a szingapúri adatközpontot, azaz az USA-ban tárolsz, ami kissé hosszabb betöltési időt eredményez. Amit viszont nagyon szeretünk, az az, ahogy a biztonsággal kezelik. Saját biztonsági rendszert építettek ki annak érdekében, hogy minden adatközpontjuk tisztán maradjon. És ami a sebességet illeti, SSD-ken futnak és támogatják a PHP7-et, egyesítik a 2-et, és valószínűleg nem is veszik észre az amerikai szerver késését.

A GreenGeeks megosztott webtárhelyet kínál (nagyszerű kisvállalkozások és blogok számára), viszonteladói tárhelyet, dedikált szervereket, WordPress tárhelyet és VPS tárolást. 30 napos pénz-visszatérítési garanciával is rendelkeznek, ha nem elégedett a szolgáltatásaikkal.

A legolcsóbb terv itt kezdődik: 2,95 USD / hónap.

Előnyök

 • Szuper zöld
 • Nagyszerű támogatás
 • Korlátlan lemezterület

Hátrányok

 • Nincs szerver Ausztráliában vagy annak közelében

6. HostingCloud

HostingCloud logó
Weboldal: hostingcloud.com.au
Ár: 2,50 USD
Lemezterület: 5 GB
Támogatás: Jegyek
Globális elérhetőség: Nem

A HostCloud új házigazda, 100% -ban ausztrál költségvetésű házigazda. Szeretem az árat (2,50 AUD nagyon olcsó), az SSD tárhelyet (nagy sebességgel) és az ingyenes SSL tanúsítványokat.

Ahol azt gondoljuk, hogy valószínűleg jobban meg tudnák valósítani a támogatási lehetőségeket, mivel jelenleg csak támogatási jegyeket és lemezterületet látunk, amely mindössze 5 GB. De 2,50 dollárnál az ár-érték arány továbbra is nagyon lenyűgöző.

És ingyenes cPanel áttelepítést is kínálnak, 7 napos biztonsági mentéssel és DDOS védelemmel rendelkeznek. Összességében nem rossz!

Előnyök

 • Nagyon megfizethető
 • Ingyenes SSL

Hátrányok

 • Jobb támogatási lehetőségekre lehet szükség
 • Nincs tengerentúli szerver

7. MediaFortress

MediaFortress logó
Weboldal: mediafortress.com.au
Ár: 7,70 AUD
Lemezhely: 1 GB
Támogatás: Telefon, Jegyek
Globális elérhetőség: Nem

A MediaFortress furcsának tűnhet a listán, mivel drágábbak, mint a szokásos gazdagéped, és nagyon kevés lemezterületet kínálnak (csak 1 GB). A listán szerepelnek a kiegészítő szolgáltatások miatt. Ezenkívül marketing iroda is, ami azt jelenti, hogy ha valódi webhelyet szeretne a tárhelyével, akkor megteheti. Szüksége van SEO-ra vagy PPC-re, mi lenne a közösségi média kampányaival? Igen, ők is ezt teszik.

Kicsit egyablakos ügyintézés a vállalkozás digitális oldala számára, és 100% -ban ausztrál. Szóval alapvetően ez az, amiért felkerültük őket a listára … csak arra az esetre, ha valaki egyablakos digitális marketingüzletet keres.

Legolcsóbb tervük $ 7.70 / hónap.

Előnyök

 • Egyablakos digitális marketing üzlet
 • 100% ausztrál

Hátrányok

 • Drága

8. Bluehost

Bluehost logó
Weboldal: www.bluehost.com
Ár: USD 3,95
Lemezterület: 50 GB
Támogatás: telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Igen

A Bluehost nagyon jól ismert, és bár az elmúlt néhány évben durva javításuk volt azután, hogy az EIG megvásárolta őket, fokozatosan fejlesztették mind a támogatást, mind a host szolgáltatásaikat..

Rengeteg lemezterületet és tisztességes teljesítményt kínálnak megfizethető áron. Szeretjük a kínált támogatási lehetőségek változatosságát is, mindent a tudásbázistól, a támogatási jegyeket, az élő csevegést, a telefont és még a videókat is.

Ami a hostolási terveket kínálja, a szokásos megosztott tárhelyet, a WordPress tárhelyet, a VPS-t, a dedikált tárhelyet és a felhő-tárhelyet kínálják. Ausztráliában vagy annak közelében nincs szerver, ezért az optimális betöltési időhöz CDN szükséges.

A legolcsóbb terv 3,95 USD / hónap-tól kezdődik.

Előnyök

 • Ingyenes SSL
 • 50 GB lemezterület

Hátrányok

 • Egyesült Államok szerverei
 • A jelenlegi hírnév nem olyan nagy

9. Host Geek

Host Geek logó
Weboldal: www.hostgeek.com.au
Ár: USD 4,58
Lemezterület: 400 MB
Támogatás: telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Nem

A HostGeek egy másik ausztráliai gazdagép, megfelelő áron, de az általuk kínált lemezterület nagyon kevés, csupán 400 MB.

Ennek ellenére két oka van annak, hogy még mindig felállították a listát. Az egyik az, hogy adatközpontokkal rendelkeznek Ausztráliában és Szingapúrban egyaránt, a másik ok az, hogy – hasonlóan a MediaFortress-hez – különféle digitális marketing szolgáltatásokat kínálnak az alapvető tárhelycsomagok mellett.

Közös tárhelyet, viszonteladói tárhelyet, VPS-t, dedikált szervereket és speciálisabb tárhely-terveket kínálnak a WordPress, a Joomla és a Magento számára. A speciális tervek drágábbak, de az egyes CMS-ekre optimalizáltak.

A legolcsóbb terv $ 4.58 / hónap kezdődik.

Előnyök

 • Sok tárhely választás
 • 100% ausztrál

Hátrányok

 • Csak 400 MB lemezterület

10. Netregistry

Netregistry logó
Weboldal: www.netregistry.com.au
Ár: 9,95 USD
Lemezhely: 20 GB
Támogatás: telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Nem

A Netregistry veterán az ausztrál hosting iparban. Noha nem vagyunk hatalmas rajongók, megérdemlik a megemlítést, mivel nagyon öregek, rengeteg lemezterületet kínálnak tárhely-terveikkel, és webdizájnot és digitális marketing szolgáltatásokat is kínálnak.

Ennek ellenére SSL-tanúsítványaik meglehetősen drágák (az alapvető tanúsítványok ingyenesek a legtöbb gazdagépen), és a legfrissebb felhasználói vélemények online és fórumokon nem túl pozitívak.

Előnyök

 • Helyi kiszolgáló
 • Tisztességes lemezterület

Hátrányok

 • Drága
 • Felhasználói visszajelzések
 • SSL költség

Olcsó tárhely billentyűzet

Olcsó webtárhely: mi / miért / hogyan

Keres egy olcsó hostolási lehetőséget Ausztráliában (talán még ingyenes webhely-tárhelyet is)? A megosztott tárhely nagyszerű módja annak, hogy a kisvállalkozások a weboldaluk működtetése és a bank megszakítása nélkül folyamatosan működőképesek maradjanak. Azok, akik az első web hosting csomagot keresik, hajlamosak ragaszkodni egy olcsó hostolási tervhez, mint például a megosztott tárhely. Ez általában egy belépő szintű felhasználó számára nyújtott szolgáltatás, amely minden erőforrást kínál az induláshoz, kis e-kereskedelmi webhely vagy személyes webhely sikeréhez. Ideális módja azoknak, akik kisebb webhelyet szeretnének üzemeltetni, és a professzionális weboldal összes funkcióját az ár töredékéig megkaphatják. Általában az összes webhelyet és a hozzájuk kapcsolódó több webhely tartalmát csak egy gépen tárolják, ami jelentősen csökkenti a költségeket, miközben továbbra is minőségi szolgáltatást eredményez.

Ausztrál tárhelyszolgáltató kiválasztása (vagy olcsó új-zélandi webtárhely szolgáltató, vagy bármely más ország, amelyet itt fedezünk fel a MangoMatternél, például az Egyesült Királyság, Kanada, Szingapúr, & Írország), amely a költségvetésén belül biztosítja számukra azt, amire szükséged van tőlük, gyakran herceg feladat lehet, ha csak a saját webhelyével kezdte meg. Bár jó lenne, ha van egy virtuális magánszerver, vagy VPS, ezek általában magas áron jelennek meg. A professzionális weboldalhoz szükséges összes szolgáltatás beszerzése a legfrissebb webes alkalmazásokkal, miközben csökkenti a költségeket, az olcsó tárhely az út.

Hogyan működik az olcsó tárhely??

A megosztott tárhely olcsó hosting lehetőséget kínál az ausztrál felhasználók számára, ha egy modern szerver erőteljes erőforrásait felhasználja és több ügyfél kiszolgálására használja. Ez nagyjából hasonlít arra, hogy egy 10 egységet tartalmazó lakóépületben minden egység villamos energiát, vizet és kábelt táplál meg az egy vonaltól elágazó mellékfolyók által. Ezen felül, ha egy vízvezeték megszakad, a bérbeadó gondoskodik a problémáról. A megosztott tárhely feltétele ugyanúgy; megosztja a szervert más webhelyekkel, és bízza a kiszolgáló rendszergazdájában, hogy vigyázzon az összes nagyobb hibára. A kiszolgáló minden weboldalán bizonyos mennyiségű feldolgozási teljesítmény, tárhely és internet sávszélesség van elkülönítve a webhely működéséhez és jólétéhez. A szerver adminisztrátora naprakészen tartja az operációs rendszert és a hozzá tartozó szoftvert, így nem kell aggódnia ezzel.

Amikor megfizethető lehetőséget keres webhelye tárolására, az olcsó tárhelyet mindig megosztott tárhely-szolgáltatón keresztül lehet megtalálni (bár egyes ausztrál házigazdák, például a Digital Pacific kicsit drágábbak). Hacsak nem tervezi széles körű, egyedi alkalmazásfejlesztést vagy rendkívül nagy forgalomáramlást vár el, a megosztott tárhely által megengedett korlátozott hely és sávszélesség valószínűleg soha nem lesz probléma.

Miért olcsó webtárhely??

Ha nem tervezi egy olyan webhely üzemeltetését, amely egyszerre sok forgalmat fog látni, vagy amely rendkívül fejlett technológiákat alkalmaz, akkor valószínűleg nem tapasztal problémát a megosztott tárhely használatával. Ez azt jelenti, hogy egy nagyvállalatnak valószínűleg át kell adnia a megosztott tárhelyet, de az induló vagy kisvállalkozásának egyelőre csak jól kell lennie (feltétlenül, ha egy tisztességes CMS-t futtat, mint például a WordPress) – és mindig áthelyezheti webhelyét másutt, ha és amikor az olcsó tárhely korlátozásai problémássá válnak. Azoknak a személyeknek, akik blog elindítását vagy egy kis webhely felépítését szeretnék vállalkozásaik számára, olcsó tárhelyet kell találniuk, amely tökéletesen megfelel az igényeiknek.

Bármi legyen is a webhely célja, valószínűleg meg akarja találni a módját annak, hogy a lehető leggyorsabban elérhetővé váljon, anélkül, hogy bármilyen módon veszélyeztetné a minőséget. Hacsak nem gondolja, hogy webhelye a legfrissebb hely lesz az interneten, a megosztott tárhely az a módja annak, hogy mindent, amit csak akar, egy helyre helyezze anélkül, hogy a nagy dollárokat költené. A legtöbb ember úgy dönt, hogy olcsó ausztrál tárhelyet használ az első weboldalán, mivel ez sokkal könnyebb, mégis kínál minden olyan szolgáltatást, amelyet használni tud, sok ember számára rengeteg hely biztosít, stb. A nap végén Ön csak akkor veszi észre a különbséget, ha valóban nagy időre fordítja azt – amikor a frissített szerver árcédulája legalábbis nem jelent problémát..

Side-note: Ha olyan webdesigner szeretne ügyfeleket fogadni, kérjük, ne használjon megosztott fiókot, inkább viszonteladó-fiókkal járjon, és mentse el a jövőbeli problémákat..

Előnyök

 • Olcsóbb alternatíva: Ahogy a neve is sugallja, az olcsó webhelytárhely nem olyan drága, mint más alternatívák, például a dedikált tárhely. Ez egy módja annak, hogy webhelyét működésbe hozza és futtassa anélkül, hogy kiürítené a pénztárcáját.
 • Szerver rendszergazda: A megosztott tárhely használatával Ön egy szerver rendszergazdával rendelkezik, hogy figyelemmel kísérje és kezelje az Ön számára felmerülő problémákat. Ők folyamatosan frissítik az operációs rendszert és a kapcsolódó szoftvert a legújabb verzióra, így egyáltalán nem kell megváltania ezt.
 • Az összes szükséges szolgáltatást kínálja: Az olcsó tárhely biztosítja az összes olyan szolgáltatást, amelyre szükség lehet egy induló vállalkozásnak, blognak, személyes webhelynek vagy más, kisebb méretű webhelynek, tehát minden, amire szüksége van, kéznél van..

Hátrányok

 • Korlátozott hely: Bár sok szolgáltatás korlátlan kiszolgálóterületet hirdet, ez egyszerűen nem igaz. Ha elkezdi megközelíteni azt a kapacitást, amelyet rájuk osztottak, akkor felkérést fog kapni a host csomag frissítésére, valószínűleg VPS-re..
 • Nem tudja kezelni a nagy forgalmat: Ha úgy gondolja, hogy sok ember jár a webhelyére, érdemes elkerülnie az olcsó tárhely-tervet. A sok forgalom gyakran azt eredményezi, hogy a szerver megbotlik, és sokkal lassabban fut, mint szeretné.

webtárhely-kódGYIK

Mi a megosztott tárhely??

A megosztott tárhely olyan webhely-tárhely-terv, amelyben több felhasználó egyetlen szervert oszt meg webhelye tárolására.

Hogyan működik? Hogyan lehet a fájlokat összekeverni??

Az egyes fiókok fájljait és alkalmazásait a kiszolgálón belül külön tartják (általában a cPanel használatával), és nem tudják egymással kölcsönhatásba lépni. Minden felhasználó megkapja a saját partícióját a szerverről, amelyben a fájljaik és alkalmazásaik tárolódnak, valamint saját fájlkönyvtárfájával. A felhasználók nem férhetnek hozzá egymás partícióihoz vagy a benne lévő fájlokhoz. A webszervert és a számítási erőforrásokat azonban a kiszolgálón lévő összes fiók megosztja.

A megosztott tárhely azt jelenti, hogy megosztom egy IP-címet más webhelyekkel?

A legtöbb esetben igen. A megosztott tárhely-tervek alapértelmezés szerint „név alapú virtuális házigazdák”. Ezért az összes fióknak azonos IP-címe van, és a rutin a domain neve alapján történik. Ennek azonban nincs közvetlen következménye az Ön webhelyének biztonságára. Ennek a ténynek az egyik hátránya, hogy nem fog tudni SSL biztonsági tanúsítvánnyal működni a név-alapú virtuális gazdagépen keresztül, amely a rendelkezésre álló megosztott tárhely-tervek legtöbbjére utal. Ennek oka az, hogy amikor egy böngésző a szerverhez kapcsolódik a HTTPS protokoll használatával, a titkosítás és a biztonsági tanúsítvány ellenőrzése befejeződik, mielőtt az ügyfél elküldi a teljes kérelem fejlécét a szervernek. Ennél a ponton lehetetlen tudni, hogy melyik domain nevet használja a biztonsági tanúsítvány.

Hány webhely létezhet egyetlen kiszolgálón?

Sok. Minden webtárhely-szolgáltatónak el kell döntenie a megosztott fiókok sűrűségét annak alapján, hogy hány gépük van rendelkezésre és milyen felhasználási statisztikát fognak felhasználni. Nem ritka, hogy egyetlen kiszolgáló több mint 1000 webhelyet üzemeltet, vagyis az összes ilyen domain egyetlen IP-címen működik. Ez azonban valószínűleg nem az a megosztott tárhely-csomag, amelyet használni szeretne, ezért keressen egy oldalt, amely nem csomagol olyan sok webhelyet egyetlen kiszolgálóra..

Rendelkezhetek-e egyedi IP-címmel megosztott tárhelyen keresztül?

Igen tudsz. Számos megosztott tárhely szolgáltató kínál egy olyan tervet, amelyhez egy „dedikált IP-cím” tartozik, vagyis a rutin a „IP-alapú virtuális gazdagépeken” keresztül történik. Ez azt jelenti, hogy egyetlen webszerver képes több IP-cím kezelésére, ebben az esetben továbbra is megosztja a számítógép összes erőforrását, de a saját IP-címén kívül működik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector