Négyzet alakú áttekintés – Hátrányok és előnyök a potenciális vevő számára (2020)

Az elmúlt hét hónapban figyelemmel kísértük a Squarespace általános teljesítményét mint internetes házigazda. Kipróbáltuk az üzemidőt, a betöltési időt, az ügyfélszolgálatot, a szolgáltatás funkcióit és egyebet. Az alábbiakban bemutatjuk a négyzetre kiterjedő áttekintést, amely nagymértékben támaszkodik az adatokra.


Mi a Négyzet??

A négyzet áttekintéseA Squarespace honlap

A Squarespace-t 2003 áprilisában alapították Anthony Casalena vezérigazgató társalgójában.

Manapság ez sokkal több, mint egy kollégiumi szoba művelete.

A Maryland központú székhelyű vállalat 827 alkalmazottal büszkélkedhet három telephelyén. Webhelyek millióit tárolja a Squarespace platformon.

2017-ben a Squarespace a HIRED által az „# 1 New York-i alapú munkaadói márkanév” lett.

Ugyanebben az évben a vállalatot a Fortune nevezte ki a szülők 50 legjobb munkahelyének egyikének, a listán a 26. helyen szerepel..

Honlapjukon a márka azt állítja, hogy „a világ legjobbjaiban bíznak meg”, és felsorol számos figyelemre méltó ügyfelet, például a Lyft és az Airwalk..

De vajon a Squarespace remek-e felbomlani? Annak érdekében, hogy megtudhassuk magukat, 2018 májusában létrehoztuk a saját teszthelyünket a Squarespace-rel. A nyers adatok iránt érdeklődőket olvassa el a Pingdom nyilvános oldalán..

Kész? Kezdjük el…

A négyzet használatának előnyei

A Squarespace rengeteg jótékony hatást gyakorol, mint például a megbízható működési idő, támogatás és szolgáltatások. Itt vannak az összes részlet.

1. Erős, 99,98% Uptime

A Squarespace üzemidejének elemzése az elmúlt tizenkét hónapban átlagosan 99,98% -os rendelkezésre állási időt mutatott ki. Nagyon tiszteletre méltó sok más webtárhelyhez képest.

Január, december, október, szeptember, július, június és április folyamán egyáltalán nem tapasztaltunk leállást a Squarespace webhelyünkön. Csak nézd meg az eredményeinket magadnak.

Az elmúlt 12 hónap átlagos üzemideje (2019–2020):

 • 2020 január átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. december átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. november átlagos üzemideje: 99,87%
 • 2019. október átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. szeptember átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. augusztus átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. július átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. június átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. május átlagos üzemideje: 99,94%
 • 2019. április átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. március átlagos üzemideje: 99,96%
 • 2019. február átlagos üzemideje: 99,97%

Az utóbbi 12 hónap statisztikai adataiA négyzettér átlagos üzemideje | Lásd a statisztikákat

2. Átfogó ügyfélszolgálat

A Squarespace széles körű ügyfélszolgálatot kínál, kereshető tudásbázissal, közösségi fórummal és webinarokkal.

Élő csevegést is kínálnak. Mielőtt összekapcsolná a felhasználókat egy szolgáltatóval, a Squarespace automatikusan javaslatokat tesz tudásbázis-cikkekre, amelyek segíthetnek a probléma megoldásában.

Négyzetes ügyfélszolgálat

Ha ezek a javaslatok nem zavarják meg kedvedét, akkor lehetősége van e-mailt küldeni a cégnek vagy élő csevegést egy ügynökkel (ha az élő csevegés nyitva van).

e-mail és élő csevegési lehetőség

Az élő csevegési órák hétfőtől péntekig, 16:00 és 20:00 EST között vannak.

Kipróbáltuk az élő chat funkciót, hogy megtudjuk, mennyire hatékonyak a Squarespace ügynökök a támogatásban. Íme a kérdés, amelyet küldtünk:

Ügyfélszolgálati csevegés

Két perccel később egy olyan választ válaszoltunk, amelyben kijelenti, hogy minden más tanácsadó jelenleg segít más ügyfeleknek, és üzenetünket a harmadik sorba helyeztük..

folytatja az ügyfél-támogatási csevegést

További három perccel később megkaptuk ezt az üzenetet:

ügyfélszolgálati csevegési késés

Tizennégy perccel a kinyújtás után végre kapcsolatba kerültünk egy ügynökkel. A kapcsolatfelvétel után az ügynök nagyon jól tudott és gyorsan reagált.

Ügyfélszolgálat csevegőügynök

Nagyon alapos és technikai kérdéseket is feltett, amelyek jobban megkönnyíthetik helyzetünk megértését.

Négyzet alakú ügyfélszolgálati csevegés

Csevegésünk végén számos forrással és utasításokkal távozott, amelyek megoldották a problémánkat.

Ügyfélszolgálat chat-információk

És még egy-két dobozt is dobott be, amit mi nagyon figyelemre méltónak tartottunk. Ezért a majdnem tizenöt perces várakozási idő megéri a gondot.

ügyféltámogatási csevegési javaslatok

Nem gyors semmilyen szakaszon. Csak azért, mert az alábbiakban megjelöltük a hátrányokat. Amanda azonban annyira nagy segítséget nyújtott, amikor csatlakozott, így egy profi profiként távozunk.

3. Ingyenes (új) domain név éves vásárlással

A Squarespace egyéni domain nevet kínál egy éves terv megvásárlásával. Mindaddig, amíg évente fizetnek a szolgáltatásokért, az újonnan regisztrált domain név sokat nem fog fizetni.

Ha azonban webhelyét már másutt üzemelteti, akkor a Squarespace díjat számít fel Önnek annak átutalására. Vagy legalább a felső szintű domainért (TLD) kell fizetni.

Íme, amit a Squarespace webhely mond a domain transzferekről:

„Az árazás a TLD-n alapul, 20 dollártól 70 dollárig. Az átutalás teljesítéséhez egy év domain regisztrációt kell fizetnie. Maga az átutalás nem számít fel külön díjat. A regisztráción hátralévő időt azon extra év tetején tartja fenn, amelyet regisztrál nálunk. ”

4. Ingyenes WHOIS adatvédelem és SSL

Bármikor, amikor egy domain nevet regisztrálnak, meg kell adnia személyes adatait, például nevét, címét, telefonszámát és e-mail címét.

Mindezek az információk teljesen nyilvánosak egy egyszerű WHOIS kereséssel. Ez csak az egyik módja annak, hogy a marketingszakemberek vagy a spamerek megtalálják személyes adatait.

A WHOIS adatvédelme védi a domain név tulajdonosának adatait azáltal, hogy ezeket a személyes adatokat egy olyan továbbító szolgáltatás információival helyettesíti, amely elfedi a valódi domain tulajdonos személyét.

Ez a szolgáltatás teljesen ingyenes, ha egy domaint a Squarespace-en regisztrál.

Tehát egy SSL tanúsítvány, amely a Secure Sockets Layer-t jelenti. Ez azt jelenti, hogy webhelye biztonságos „https: //” -el kezdődik, nem pedig a nem biztonságos „http: //” -vel, és minden látogató számára megkönnyíti a webhely megbízhatóságát..

5. Modern sablonok, beépített mobil verzió és az online áruház opciói

A Squarespace önmagában nem csupán egy hosting cég.

Ez egy teljes értékű weboldal-készítő.

A Squarespace segítségével rengeteg gyönyörűen megtervezett webhelysablon közül választhat. Nincs szükség kódolásra vagy HTML-re.

Négyzet alakú sablonok

Még több sablont is telepíthet egy webhelyre, és egyszerre több mintát is futtathat.

Minden sablon teljesen testreszabható. Kiválaszthatja azokat a betűkészleteket, színeket és oldalkonfigurációkat, amelyek megfelelnek az Ön stílusának.

A legjobb rész? Minden formatervezés automatikusan magában foglal egy mobil verziót, amely megfelel a webhely általános kialakításának, így tartalma jól néz ki, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használ a látogatók.

Hozhat létre egy online áruházat is a Squarespace segítségével, ahol termékkatalógusokat adhat hozzá, árut hozhat létre és kezelheti termékeit, és emlékeztetheti az ügyfeleket a kosárban maradt elemekre..

Példa a Négyzet alakú online áruházra

Az online áruház funkciói azonban hozzáadott áron jönnek, amiről később bővebben beszélek.

1. Az átlag feletti teljesítménysebesség (733 ms)

A 12 hónapos felülvizsgálati folyamat során a Squarespace oldal betöltési idejét is teszteltük.

Megállapítottuk, hogy sebessége egy kicsit gyorsabb volt, mint az iparág általános 890ms átlaga, az átlagsebességgel 733ms.

Négyzet alakú átlagsebesség:

A 2019-2020 közötti négyzettér statisztikaA négyzettér átlagos sebessége 2019-2020 | Lásd a statisztikákat

Hátrányok a Squarespace használatával

Nincsen rózsa tövis nélkül. És minden internetes fogadónak megvan a maga zuhanása.

A Squarespace összes lenyűgöző dolga ellenére van néhány vörös zászló, amelyekre gondolkodni kell, mielőtt a fegyverrel ugrálna ezzel a webgazdaval.

1. Nincs visszatérítés a havi tervekhez

A legtöbb webtárhely 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. És a legtöbb „nincs feltett kérdés”.

A Squarespace visszatérítést kínál, de az előfizetést a vásárlástól számított 14 napon belül vissza kell vonnia.

És ez csak az éves tervekre vonatkozik!

A társaság egyáltalán nem nyújt visszatérítést havi tervekhez. Ugyancsak nem nyújtanak visszatérítést a megújítási kifizetésekhez.

A domain-visszatérítéseknél még ragasztóbbá válik. A Squarespace csak azoknak nyújt visszatérítést, akik öt napon belül vagy a regisztrációval visszavonják a domaineket.

Ezen időszak után alapvetően megcsavarodsz. Ha regisztrál vagy átad egy .co.uk domaint, nincs ötnapos türelmi idő vagy visszatérítés.

2. Drága, ipari szabványú manipuláció

A négyzet alapú árképzés kissé félrevezető, akárcsak a legtöbb más internetes házigazda a piacon.

A személyes weboldalra vonatkozó terv szerint a havi alacsony, csupán 12 dolláros árat számolják fel a felhasználókra. De ez az arány az éves tervre vonatkozik, amely évente 144 dollárt fog visszafizetni.

Ha igazán szeretne egy hónapról hónapra szóló tervet, akkor havonta 16 dollárt kell felszámolnia, ami évente 192 dollár..

A négyzetméretű webhely árazása

Ugyanez vonatkozik az üzleti tervre. Havonta 18 dollárként (évente 216 dollárként) szerepel, de ez egy éves tervhez tartozik. A havi opció valójában havonta 26 dollár, vagyis évente 312 dollár.

Az online áruház funkcióinak árképzése pontosan ugyanúgy történik.

Az online áruház alapterve havonta 26 $, évente számlázva, vagy 312 USD. A valódi havi egy hónap havi 30 dollár vagy 360 dollár évente.

Az Advanced online áruház terv havi 40 USD, évente számlázva, vagy 480 USD. Az igazi havi ár? Havonta 46 dollár, vagyis évente 552 dollár.

Az Squarespace online áruház árazása

Alsó vonal? Ha diszkont árat szeretne, akkor legalább egy egész évre el kell köteleznie a Squarespace-t.

Négyzetterület árazás, tárhelytervek & Gyors tények

Itt található a Squarespace által kínált tárhely-tervek rövid áttekintése.

Négyzet alakú árképzésA négyzetméretű éves árazási tervek

A személyes webhely-tárolási terv a következő szolgáltatásokat tartalmazza, havonta 12 dollárért, az éves tervvel:

 • Korlátlan számú oldal, galéria és blog
 • Korlátlan sávszélesség és tárolás
 • 2 közreműködő
 • Mobilra optimalizált webhely
 • Webhely-mutatók
 • Ingyenes egyedi domain (az éves tervvel)
 • SSL biztonság és a WHOIS adatvédelme
 • 24 órás ügyfélszolgálat

Havonta 18 dollárért az üzleti terv a következőket tartalmazza:

 • Professzionális e-mail a Google-tól
 • 100 dolláros Google Ads jóváírás
 • Promóciós pop-upok
 • Teljesen integrált e-kereskedelem
 • Korlátlan mennyiségű termék eladása, korlátlan adományok elfogadása
 • 3% tranzakciós díj
 • Mobil információs sáv
 • CSS és JavaScript testreszabás
 • Prémium blokkok / integráció
 • Bejelentési bár

Ha azt tervezi, hogy e-kereskedelmi webhelyet fog üzemeltetni a Squarespace-n, de szeretne kinyitni olyan divatos funkciókat, mint a nulla tranzakciós díj, a domain fizetése, és az elhagyott kosár automatikus helyreállítás, akkor regisztrálnia kell az egyik drágább online áruház-fiókot..

 • Ingyenes domain? Éves tervvel.
 • Könnyű a regisztráció: Könnyű regisztráció.
 • fizetési módok: Visa, MasterCard, Discover, American Express, JCB, Diners Club
 • Rejtett díjak és záradékok: A visszatérítések nem érhetők el havi tervekkel vagy megújítási kifizetésekkel. A meglévő domain átutalása 20–70 dollár.
 • upsells: Nincs eladás.
 • Fiók Aktiválás: A fiók gyors aktiválása.
 • Vezérlőpult és az irányítópult tapasztalata: Irányítópult.
 • Alkalmazások és CMS-ek telepítése (WordPress, Joomla stb.): Egy kattintással telepíthető a legtöbb CMS és népszerű alkalmazás. A Squarespace tudásbáziscikkekkel rendelkezik, amelyek ismertetik a leginkább támogatott integrációk telepítését.

Ajánljuk a Négyzetterületet?

A Squarespace tele van szolgáltatásokkal, és óriások a webtárhely világában.

Rengeteg kifinomult funkciót kínálnak, köztük egy intuitív weboldal készítőt, amely modern sablonokkal és e-kereskedelem lehetőségekkel rendelkezik. Mindegyik kivitel mobiltelefonra is optimalizált.

Az Uptime erős, 99,98%, és az ügyfélszolgálat nagyon hozzáértő. (Bár egy kicsit lassú.)

Az oldal betöltési sebessége éppen meghaladta az elfogadható átlagot (890 ms) 733 ms-val.

Azok, akik feliratkoznak az éves tervre, ingyenes domaint kapnak, és a WHOIS adatvédelmi és SSL-adatait minden terv tartalmazza.

Visszatérítési politikájuk azonban kissé csúnya és csalódást okozó, az árak pedig félrevezetők.

Egy évig el kell köteleznie őket velük, ha a legalacsonyabb tarifát szeretné elérni, függetlenül a választott tervetől.

Ha érdekli, hogy melyik tárhely-szolgáltató a Squarespace felett helyezkedik el, nézd meg a mi oldalt legjobban teljesítő házigazdák itt.

Vagy ha gyorsan át szeretné tekinteni, hogy a weboldal készítői hogyan teljesítenek ezt is lefedtük.

Van pozitív vagy negatív tapasztalata a Squarespace-rel? Hagyja átlátszó, hiteles áttekintést az alábbiakban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector