Legjobb viszonteladói tárhely Ausztráliában

Mivel az ezen az oldalon érkező emberek többsége webdesigner, és üzleti tevékenységének viszonteladói tárhelyen keresztüli átméretezésén dolgozik, ezért ebbe a szögbe fogunk jutni.


Mivel web-ügynökségként működünk sok tárhely-fiókkal (+ sok mellékprojektünk van és szeretnénk kísérletezni), már elvégeztük a kutatást és áttekintettük ausztráliai legjobb viszonteladói hosting cégeket.

Elsősorban az olyan webes házigazdákra összpontosítottunk, amelyek viszonteladói fiókokat kínálnak, amelyek egyaránt tartalmazzák a cPanel és a WHM szolgáltatásokat (de erről később).

PS: Az 1-es számunk elég nagy kedvezménnyel fut, ragadja meg, amíg tart!

Néhány olyan webhelyről, amelyekben szerepeltünk:

Kiemelt a webhelyeken

Ismerjük cuccunkat, egy kis mintát a sok véleményünkből:

Tom szenvedélyes és gyorsan megérti ügyfelei igényeit. Nagyon értékeltem az ő hajlandóságát megosztani tudását és készségeit a vadonatúj webhelyem használatában. Köszönöm Tomnak!

Sally Mac
Tartalom táblázatok

A MangoMatter annyira megkönnyítette a jelenlegi weboldalunk tervezését. Tomot személyesen bevonták az első konzultációtól a befejezésig, és továbbra is készen áll minden szükséges csillapításra!

Demitrios Lecatsas
Friss haj

Tomot választottuk webhelyünk tervezéséhez, mert tetszett a többi webhely stílusa, amelyet ő tervezett. Az egész folyamat stresszmentes volt. Tom annyira segítőkész volt, és a többszörös kérésünk egyikében sem volt túl sok baj. Tom örömmel dolgozik együtt. Szeretjük a nekünk készített weboldalt, olyan könnyen használható és fantasztikusan néz ki.

Carl Olive
Tavaszi!

A Mango Matter tapasztalata fantasztikus volt! Tommal nagyon könnyű együtt dolgozni, pozitív, hatékony és nyilvánvalóan ragyogó, amit csinál. Nagyon ajánlott.

Lucy Reeves
Ez azt jelenti

Felhívtuk Tomot az új cég weboldalunk fejlesztésére, és örömmel fogadtuk az eredményt. Nemcsak tudta eljuttatni a mi röviden, hanem olyan kiváló ötleteket is adott, amelyekre soha nem gondolhattunk volna. A legjobb az egészben, hogy Tom nagylelkű az idejével, és továbbra is rendelkezésre áll tanácsokkal és támogatással.

Neil Mackenzie
Enventive

Milyen egyszerű és zökkenőmentes élmény volt a MangoMatter használatával! Tom pontosan megértette, mi vagyunk utána, és rendkívül lenyűgözött a végtermék. Nem habozzon, ha a jövőben ismét a MangoMatter-et választanám.

Tyson King
Rendező / Plumbrite Solutions

A MangoMatterből származó Tom rendkívül segítőkész, profi és nagy segítséget nyújtott weblapom létrehozásában, rengeteg tudással rendelkezik és nagyon hatékony. Nem habozzam a MangoMatter ajánlását, és már megtettem.

Michelle Watson
iFix

Oldaljegyzet: Meggyőződésünk, hogy jobb és olcsóbb lehetőségeket szerezhet, ha az Egyesült Államok tulajdonában lévő internetes házigazdákat btw nézi. Mindaddig, amíg kiszolgálóik vannak Ausztráliában vagy annak közelében (pl. Szingapúr <- sokkal jobb, mint az ausztráliai házigazdák), ők általában a jobb választás (mint például a fantasztikus # 1, A2 tárhely)!

Webtárhely-szolgáltatóÁltalános értékelésÁr / hónap.FeaturesDisk Space fiókok számaSzolgáltatók világszerteOptimized for WordPressWebsite
A2HostingLogo9,80 USD (19,99 USD volt)
 • Bármikor pénz-visszafizetési garancia!
 • Ingyenes SSL
 • Kiszolgálók Szingapúrban (nagy sebesség az Aussie webhelyek számára)
 • Szuper megfizethető
30GB40
siteground214,95 USD
 • Nagyszerű előadás
 • Ingyenes 1-kattintásos SSL telepítés
 • Globális elérhetőség
 • Korlátlan számla
 • Magas megújítási költségek azonban 39,95 dollár
30 GBKorlátlan
Panthur30 AUD
 • Helyi cég
 • Helyi szerverek
 • bár nincs globális adatközpont.
20GB10

Legjobb viszonteladói tárhely Ausztrália 2020: Vélemények

1. A2 tárhely

A2 tárhely logó

Weboldal

www.a2hosting.com

Ár

Havi 40 dollár esetén 9,80 USD / hó

Lemez terület

30 GB

Támogatás

Telefon, élő csevegés, jegyek

Sebesség

8.5 / 10

Globális elérhetőség

Igen

Az A2 hosting itt határozottan a király. USA-ban székhellyel rendelkező társaságok, de Szingapúrban gyors, gyors kiszolgálókkal rendelkezik, ami a sebességet nem teszi ki az ausztrál webhelyek számára (még az ausztriai verseny nagy részét kihúzza a vízből).!

Viszonteladóként nagy biztonságot, prioritási támogatást, DDOS védelmet és könnyű Cloudflare integrációt is kap.

Ehhez adhat bármilyen pénzvisszafizetési garanciát, a 24/7/365 támogatást és az ingyenes webhely-áttelepítést… Ők a legjobb időszak!

Terveik csak kezdődik Havi 9,80 USD (19,99 USD) 40 fiókhoz és 30 GB tárhelyhez!

Előnyök

 • 4 szerver a világ minden tájáról
 • Érzékeny támogatás
 • 40 számla!!
 • Bármikor pénz-visszafizetési garancia

Hátrányok

 • Költségek USD-ben

2. SiteGround

SiteGround logó

Weboldal

www.siteground.com

Ár

Korlátlan számlák esetén 14,95 USD

Lemez terület

30 GB

Támogatás

Telefon, élő csevegés, jegyek

Sebesség

9/10

Globális elérhetőség

Igen

Bár műszakilag nem Ausztráliában vannak, fantasztikus adatközpontjuk van Szingapúrban.

A SiteGround a WordPress egyetlen hivatalos WordPress által ajánlott gazdagépe a listán, ami azt jelenti, hogy a WordPress a WordPress számára ajánlja őket (nagyon lenyűgöző! – Természetesen bármilyen webhelyet kezelhetnek & CMS, mint egy főnök)

Itt jobb az A2 tárhely, míg a Siteground korlátlan számlát ad neked, a szülői fióknak csak annyi szerver erőforrása van, hogy körbejárhassa, így minél több fiókot tesz fel, annál lassabb lesz az összes webhely… bár ezen a ponton , nem tudjuk, mi a pontos határ, ahol észreveszi ezt a lassulást.

Megújítási költségeik szintén meglehetősen magasak. Ennek ellenére ismertek kiváló minőségű tárhelyről és nagyszerű támogatásáról.

Előnyök

 • Szilárd biztonság
 • Több adatközpont
 • A WordPress által ajánlott
 • Házon belüli gyorsítótár-rendszer

Hátrányok

 • Magas megújítási költségek

3. Panthur

Panthur logó

Weboldal

www.panthur.com.au

Ár

10 fiók esetén 30 AUD / hónap

Lemez terület

20 GB

Támogatás

Telefon, jegyek

Sebesség

8/10

Globális elérhetőség

Nem

A Panthur egy helyi vállalat (-ish, mivel az anyavállalatuk amerikai székhelyű), amely nagyszerű az Aussie ügyfelek számára, de határozottan valamivel drágábbak, mint például A2. Mindemellett a teljesítmény helyszíni és a támogatás elég érzékeny.

4 választási csomagot kínálnak.

Terveik 30 dollár / hónap, 20 GB helyért.

Előnyök

 • Helyi internetes házigazda
 • Jó teljesítmény
 • 3 adatközpont Ausztráliában

Hátrányok

 • Nincs tengerentúli szerver
 • Kicsit drága

4. GreenGeeks

GreenGeeks logó

Weboldal

www.greengeeks.com

Ár

10 hónapra 19,95 USD / hónap

Lemez terület

Korlátlan

Támogatás

Telefon, élő csevegés, jegyek

Sebesség

8/10

Globális elérhetőség

Igen

A GreenGeeks határozottan egy másik házigazda, amelyet figyelembe kell venni a viszonteladói igények szempontjából. Noha Ausztráliában vagy annak közelében nincs szerver, a gyors CloudFlare-integrációnak meg kell oldania ezt a problémát. Három oka van, hogy kedveljük őket, az első a környezet iránti elkötelezettségük. Az általuk felhasznált energia 300% -át visszaviszik a hálózatra. Akkor ott van az ár, nagyon megfizethető, akár USD-ben is, és korlátlan lemezterülettel jár! És végül, szeretjük, hogy a szokásos módon építették fel biztonsági rendszereiket, hogy kiszolgálóik rendkívül tiszták legyenek.

24 órás és 7 órás támogatással is rendelkeznek, ami elég érzékenyen reagál, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, ha nem elégedettek a szolgáltatásaikkal..

A legolcsóbb viszonteladói terv 19-nél USD-tól indul 10 fiók esetén.

Előnyök

 • Környezetbarát
 • Olcsó
 • Korlátlan lemezterület

Hátrányok

 • Nincs szerver Ausztrália közelében (még)

5. Felhők

Cloudways logó

Weboldal

www.cloudways.com

Ár

10 USD

Lemez terület

25 GB

Támogatás

Telefon, élő csevegés, jegyek

Sebesség

9/10

Globális elérhetőség

Igen

A Cloudways, amint a neve is sugallja, a felhőtárhelyről szól, más szolgáltatók kiszolgálóinak használatáról, és lehetővé teszi az alkalmazások és webhelyek telepítését, kezelését és ellenőrzését ezeken a kiszolgálókon, kiszűrve a szokásos webtárhely-középhaladó embereket. Az olyan szolgáltatókkal, mint a Digital Ocean, a Vultr, az Amazon AWS és még sok más … a teljesítmény egyértelműen soha nem jelent problémát. És mivel a felhő-tárhely, a skálázhatóság itt a legfontosabb erő. A Cloudways felhasználható hatalmas webhelyek kezelésére, fórumokkal és hatalmas e-kereskedelmi üzletekkel.

A telepítés és az felhasználói felület különbözik, és kissé meredebb tanulási görbével rendelkezik, mint a szokásos tárhelyszolgáltatók, de ha hajlandó tanulni, megéri! Még saját CDN-vel is rendelkeznek, hogy maximalizálják a betöltési időket az egész világon.

Az árképzést nehéz megmagyarázni, ellenőrizni kell a webhelyüket ��

Előnyök

 • Nagy teljesítményű szerverek
 • Rendkívül skálázható

Hátrányok

 • Több a techies számára

Viszonteladó hosting Ausztrália térkép

Hogyan válasszuk ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő viszonteladói tárhelyet??

Ha kiválasztja vállalkozása számára a megfelelő ausztrál viszonteladói tervet, akkor a kiváló szerverek révén egyenletes vitorlázást és passzív jövedelmet biztosít & támogatás vagy… fejfájás & elveszített nyereség a rossz támogatás, a gyakori állásidő, feltört szerver stb. miatt. Az azonnali nyugalomra válasszon egy céget az 5 legjobbak közül, vagy pedig elindíthatja a különféle webes házigazdák kutatását, amelyek Ausztráliában nyújtják a legolcsóbb viszonteladói terveket (mi is összeállította az Egyesült Királyság viszonteladói tárhely-összehasonlítását és az USA viszonteladói tárhely-listáját, ha erre szüksége van). Abban az esetben, ha ezen az úton halad, ezekre a szempontokra kell figyelni, amikor a gazdagépet választja, élvezze! Ugyanezt a folyamatot használtuk például a SiteGround felülvizsgálatunkban.

Költség: Webtárhely viszonteladói tervek

Annak meghatározása, hogy mennyit költhet a viszonteladói tárhelyre, általában a legbonyolultabb rész, valószínűleg valószínűleg egy nagyon olcsó viszonteladói tárhely-tervet keres, ha éppen kezdődik (soha nem kaphat olcsó webhely-tárhely-tervet a megosztott tárhely-változatból az ügyfelek fogadásához később ezeket köteles áthelyezni, ha egyébként tisztességes viszonteladói fiókot kap – és nem, nem feltétlenül fogja megtalálni tisztességes ingyenes webtárhelyet a fogadó ügyfél számára. Ez számos tényezőtől függ, kezdve a kezdő ügyfelek számától kezdve, hogy mennyit tervez felszámolni / ügyfelet megtervezni, és mennyi helyet szeretne kiosztani / ügyfelet foglalkoztatni. Először ezt kell kidolgoznia! Hasznos különféle terveket készíteni a különböző ügyfelek számára: a kis ügyfeleknek 1 GB hely, közepes méretűeknek a 3 GB, a nagy ügyfeleknek pedig akár 10 GB is lehetnek. Szerencsére a sávszélesség korlátozása általában kisebb kérdés, mint a hely, ami a következő pontba vezet.

Sávszélesség / tér korlátozások

Noha a legtöbb hosting cég nagy sávszélességet kínál, amellyel a számlaszám engedélyezett számától eltekintve általában a helyet kell odafigyelnie, ez fogja eldönteni, hogy hány ügyfelet helyezhet el viszonteladói tárhelyére. terv.

Cpanel / WHM tárhely Ausztráliában

Mindig biztosítom, hogy az ausztrál viszonteladói házigazdáim WHM-mel rendelkezzenek. Mint valószínűleg tudod, a Cpanel nagyjából az ipari szabvány a vezérlőpanelekben. A WHM (Web Host Manager) egy fiókkezelő rendszer, amely lehetővé teszi a létrehozást & kezelheti az ügyfelek egyedi Cpanel-fiókjait. Beállíthatja a csomagokat, korlátozásokat állíthat be, megtekintheti a felhasználási statisztikákat, a tömeges frissítési / leminősítési fiókokat és még sok más. Győződjön meg arról, hogy bárki is választotta a WHM-et, ez az ügyfélfiókok kezelését rendkívül egyszerűvé teszi. (Még az olcsó viszonteladókat is üzemeltető cégeknek rendelkezniük kell WHM-mel).

Szerver helye

Ha az ügyfelek ausztráliai székhellyel rendelkeznek, akkor ügyeljen arra, hogy a szerver valóban közel legyen, vagy Ausztráliában, ne gondoljon rá (természetesen ez vonatkozik a többi célközönségre is, valójában a következő három ország webtárhelyét valósítottuk meg: Új-Zéland, Egyesült Királyság, Kanada, Írország, & Szingapúr). Ha előfordul, hogy ügyfelet keres külföldön, a CloudFlare használatával csökkentheti a lehetséges késéseket.

üzemidő

Nagyon egyenesen, ha 99,9% -os rendelkezésre állást igényelnek, ügyeljen arra, hogy meg tudják-e csinálni a biztonsági másolatot..

Vevőszolgálat

Elkerülhetetlenül problémák merülnek fel, így elengedhetetlen a megfelelő támogatás a végén! Valójában nem akarja, hogy az ügyfelek várjanak, csak azért, mert a választott viszonteladónak nincs 24 órás támogatása. Tehát nézd meg lehetőségeiket, és győződjön meg róla, hogy telefonos támogatást és élő csevegést kapnak & 24/7 támogatás. Nyilvánvaló, hogy ha a legolcsóbb viszonteladói tárhely szolgáltatót választja, akkor hiányozni fog a támogatás.

Számlák száma

Nagyon fontos szem előtt tartani, hány ügyfelet tud felállítani? Ha összeadja a számokat, mennyi helyet kapna minden ügyfél? Jobb lenne, ha a viszonteladói terv lehetővé tenné több ügyfél számára, mert így elkerülheti a kevesebb hely / ügyfél kínálását? Például, ha a terv lehetővé teszi 50 GB helyet és legfeljebb 25 fiókot, akkor minden ügyfél 2 GB-ot kap. Gondoskodtunk arról, hogy minden top 3 webhelyünkben legyen jó egyensúly a megengedett hely és a fiókok száma között.

Egyéb jellemzők / műszaki adatok

További megfontolásra kerülő pontok: RAM (1 GB elég jó, legalább 500 MB), Disk IO (2 MB / s jó), szerver sebessége (SSD? LiteSpeed?), CPU (hány mag), napi biztonsági másolat, stb. Ezenkívül hasznos a WordPress, a Joomla stb. Telepítésének lehetősége egy kattintással történő telepítési szkriptekkel, de ezeknek a Cpanel szabványosaknak kell lenniük. És ha rengeteg pénzed van, nézzen meg egy hatalmas VPS-t vagy még erősebb dedikált szervert!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map