Legjobb tőzsdei platformok (Kanada)

Ha ezen az oldalon van, akkor valószínűleg rájött, hogy a helyi TD vagy RBC brókerszámla használata nem a legjobb megoldás. Magas díjak és szörnyű felület az aktív tőzsdei kereskedelemhez / vásárláshoz.


Írja be az online brókert.

Az online brókerek népszerűsége az utóbbi néhány évben felgyorsult, jó okkal – olcsóbban, gyorsabban, biztonságosabban és szép szép UX-vel rendelkeznek. ��

Gary vagyok, és bár ez a blog az online vállalkozások építésének megtanulására szólít fel, nagyon sok kutatást végeztem a különféle befektetési eszközökkel kapcsolatban (többet megtudhat a kisvállalkozás eszközeim oldalon).

Mindent megpróbáltam, a legújabb és legforróbb robo-tanácsadókktól kezdve a közforrásból származó művészeti befektetésekig. Kicsit sajnálatos, hogy a kanadaiaknak nincs olyan sok digitális bankja, mint az amerikai unokatestvéreink. A kevesebb verseny azt is jelenti, hogy kevesebb üzlet foglalkozik számunkra a hozzáértő Canucks-szal.

Ebben az áttekintésben megosztom a legnépszerűbb kereskedési platformokat, és azokat díjak, szolgáltatások és egyéb kapcsolódó szolgáltatások szerint kategorizálom.

⚠️ Felhívjuk figyelmét – nem vagyok engedéllyel rendelkező pénzügyi tanácsadó. Nem adok pénzügyi ajánlásokat, és nem támogatom ezeket a vállalatokat. Ez az áttekintés 100% -ban objektív és azért készült, hogy segítsen az olvasóknak megérteni az egyes társaságok különféle díjait és szolgáltatásait. Felhívjuk figyelmét, hogy az online kereskedési platformok használata kockázatos, és elveszítheti pénzét. ⚠️

���� Kanadai stock platform útmutató ����

Az online részvénykereskedelmi platformok gyors növekedése, különösen az elmúlt évtizedben, a kanadaiak számára sokkal könnyebbé és kényelmesebbé tette a részvények vásárlását. A kínált szolgáltatások sokfélesége miatt ugyanakkor szükségessé vált a megkülönböztethető területek kiemelése a közöttük.

Vásárlási útmutató nélkül nem lehet egyértelműen tudni, hogy az online bróker szolgáltatásainak mely kombinációi kompatibilisek az Ön által folytatott kereskedelem típusával, az egyes korlátozásokkal együtt.

Vannak olyan alapvető tényezők, amelyeket figyelembe kell venni egy online bróker kiválasztásakor, például díjak, felszámított jutalékok, biztosított befektetési lehetőségek, számlaopciók, kutatás, ügyfélszolgálat és így tovább.

Az online kereskedelem kiemelkedő vonzerő, mivel egyaránt magas kockázatot és magas jutalmat jelent, ugyanakkor vonzza a legtöbb napi kereskedő temperamentumát..

Annyi elérhető online brókertől függ, hogy kiválassza azt a kereskedési platformot, amely megtestesíti az Ön számára legfontosabb szolgáltatásokat.

Ez néhány szempont, amelyet figyelembe vették és ahová a kereskedőnek fel kellett volna használni a megfelelő platform kiválasztását.

 • Kiválasztások összehasonlítása ✅ azáltal, hogy a megfelelő szolgáltatásokra, eszközökre és eszközökre összpontosítanak, hogy kiderítsék, hogyan felelnek meg ezek az egyes platformokon az Ön igényeinek.
 • Hasonlítsa össze a jutalékot ✅ díjak, különösen akkor, ha gyakran és nagy mennyiségben kereskedik. Ellenőrizze, hogy a bróker külön-külön számít fel a szakrendelésekre és befektetési termékekre. Fontolja meg azt is, hogy a nagy értékű ügyleteket a teljes kereskedelem értékének százalékában számolják-e el, nem pedig egy rögzített díj összegével.
 • Milyen kutatás, tanácsadás és oktatás  ✅ az erőforrásokat a platform bocsátja rendelkezésre? Hogyan hasonlítják a kínált kutatási eszközök, például a piaci hírek, elemzések és frissítések másokkal. Ez különösen akkor fontos, ha kezdő vagy és / vagy önirányító befektető.
 • A kereskedési platform integrálva a banki szolgáltatásokkal?  ✅ Egyes brókeri szolgáltatások lehetővé teszik a pénz átutalását a kereskedési számláról más bankszámlákra, még megtakarításokat is. Néhányan további lépést tesznek azzal, hogy betéti kártyákat adnak a számlájához.
 • Jól van? integrálva a fennmaradó technológiába hogy maximalizálja erőfeszítéseit, például a bankszámlákkal való integrációt, a mobil eszközök, alkalmazások és más technológiák biztosítását.

Kereskedelmi különbségek Kanada és az Egyesült Államok között

USA és Kanada kereskedelme

Mindkét ország közelsége, a lazított kereskedelem akadályai, beleértve a szoros kulturális és politikai kapcsolatokat miatt, a Kanadai online tőzsdei kereskedelem sok szempontból hasonlít az USA-beli lakosok általi kereskedelemhez..

Számos fontos kereskedelmi szempont van, amelyek Kanadában továbbra is fennállnak, de nem befolyásolják az Egyesült Államokat. Kanadai befektetőként tisztában kell lennie ezekkel a különbségekkel.

Rendelési típusok és műveletek: ✅ Az iparágban a különféle megrendeléstípusok szokásosak, például a piaci megrendelések, a határidők és a stop megbízások. Azonban a rendelkezésre álló részvények kereskedelme Kanada és az Egyesült Államok piacán változik. Más területek, amelyek változhatnak, a fejlett megbízástípusok, például a feltételes megbízások és a rugalmasság a munkaidő utáni kereskedés során.

Mobil alkalmazások: ✅ A mobilalkalmazások szinte teljes mértékben bevezetésre kerülnek az Egyesült Államok piacán. Kanadában azonban nem minden bróker rendelkezik mobilalkalmazással, és még akkor is, ha van ilyen, a minőség drámaian eltérhet a kínált szolgáltatások szempontjából.

Banki szolgáltatások:  The Az Egyesült Államokban az online kereskedési szolgáltatásokat nyújtó bankok (például a Merrill Edge a Bank of America-n keresztül) általában zökkenőmentes ügyfél-élményt nyújtanak. Arra törekszenek, hogy következetes bejelentkezési felületet biztosítsanak a bank és a brókerkar között, megkönnyítve ezzel a platformok közötti váltást. Ez más feladatokat is rugalmasabbá tesz, például a pénz áthelyezése e számlák között. Ezért az amerikai lakosok arra számítanak, hogy integráltabb, holisztikusabb tapasztalatokat szerezzenek hasonló alapvető funkciókkal.

A kanadai legjobb tőzsdei kereskedési platformok összefoglalása

Kategóriák

1. Legjobb általános – Questrade

 • Standard Equity Commission: Minimálisan 4,95 USD és maximum 9,95 USD, de a befektetési alapok kereskedelemenként 9,95 USD.
 • Legjobb jutalék ár: 0,01 USD / részvény (legfeljebb 4,95 USD).
 • Éves díj: Nincs
 • Minimális számlanyitás: 1000 USD
 • Karbantartási / inaktivitási díjak: 24,95 dollár kerül felszámolásra negyedévente, ha a számla egyenlege 5000 dollár alá esik, és legalább egy ügylet nem kerül sor.
 • Bizottság ingyenes ETF-ek: Nem

Gyors információ pillanatkép

A Questrade pozitív hatásainak hangsúlyozása érdekében a kanadaiak ezt az 1999-ben alapított online brókert nemcsak a kanadai tőzsdén, hanem az Egyesült Államokban történő kereskedés legmegfelelőbbnek tekintik..

Azoknak a kanadaiaknak, akik több éven keresztül viselték a botok rövid végét, különösen az államokhoz képest, a Questrade árazása és elérése frissítő változás. Éves díjak nélkül, a számla méretétől függetlenül, a Questrade hatékonyan lehetővé teszi egy ETF-alapú portfólió létrehozását 0 dollárért.

A Questrade ügyfélélménye nagyon jó, valójában szinte zökkenőmentes. Megalapozatlan díjszerkezetet biztosít, amely kiváló kereskedelmi platformmal rendelkezik, amely számos eszközt tartalmaz a kereskedők segítésére.

Mivel Kanada legnagyobb független online brókere, az írása idején több mint 9 milliárd dollárnyi vagyonnal kezelt vagyonnal rendelkezik, ezáltal a kanadaiak kiváló alternatívát jelentenek a kereskedelemhez és csak a nagy bankokkal történő befektetéshez..

Sokoldalúság és átlátható árképzés

A Questrade kereskedési platformja sokoldalú, lehetővé téve a befektető számára, hogy diverzifikált kötvény, deviza, részvények, CFD, befektetési alapok, ETF portfóliót készítsen. Ezenkívül hozzáférést biztosít az IPO-khoz, a nemzetközi részvényekhez, akár a nemesfémekhez és a garantált befektetési bizonyítványokhoz (GIC)..

Az a mantra, amely lehetővé teszi, hogy több pénzt tartson meg, tükröződik annak struktúrájában, amely lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy többet takarítsanak meg a díjakon, hogy többet fektessenek magukhoz. Az alacsony díjak versenyképes elrendelésével a Questrade úgy érezte magát, mint a nemzet olcsó vezetője, díjmentes ETF-kereskedelmet kínálva a kanadaiak számára.

A Questrade bonanzájában felkínált egyéb ingyenes szolgáltatások közé tartozik az, hogy nem kell megfizetni éves RRSP vagy TFSA számladíjat, a nyitó vagy záró díjak hiánya, valamint a számlák átutalásának szabadsága..

A jutalék nélküli ETF-vásárlásokkal és az aktív kereskedők számára elérhető kedvezményekkel a Questrade átlátható árakat biztosít a kanadaiak számára, amely lehetővé teszi számukra a portfólióbefektetéseik megtérülésének hatékony mérését..

A Questrade lehetővé teszi ügyfeleinek három kereskedési platformon keresztül történő kereskedelmet, beleértve a forex és a CFD platformot. Magában foglalja a piaci adatcsomagokat, amelyek segítik az ügyfeleket megalapozott döntések meghozatalában, az alapvető és a továbbfejlesztett lehetőségekkel, valósidejű és élő adatfolyamokat biztosítva. A Questrade robusztus lehetőségeket kínál mind nemzetközi, mind regionális tranzakciókhoz.

A Questrade kétféle befektetési lehetőséget kínál az ügyfelek számára, mindegyiket alacsonyabb díjakkal együtt: A nagyrészt „csináld magad” önirányító befektetést és a Questwealth portfóliókat. Ez utóbbi lehetővé teszi egy előre beépített portfólió létrehozását, míg az előbbi a saját készülékeire hagyja Önt öncélú fiókkal, bár megtakaríthatja a díjakat.

A Questwealth Portfóliók hasonlóak a befektetési alapokhoz, ezért kezelési díjak vonatkoznak ezekre a változatos ETF portfóliókra. Mivel azonban ezt a portfóliót a szakértők intelligensen tervezték, ez segíthet gyorsabban elérni pénzügyi céljait, különös tekintettel alacsonyabb díjakra (0,25% vagy 0,20% 100 000 USD után).

A Questrade alacsonyabb díjai semmire sem tüsszöghetnek, különösen mivel ezek képesek összekeveredni, és végül akár 30% -kal gazdagabbá tesznek téged, mint amennyire egyébként a Questwealth Portfólió előnye nélkül lett volna..

legjobb kanadai tőzsdei kereskedelem

A Questrade web-alapú, de egy mobilalkalmazás lehetőségét is biztosítja. A Questrade az forex és a CFD platformon kívül három kereskedési platformon keresztül is kínál kereskedelmi lehetőségeket.

Azonban a Questrade iránt nem szeretett egyik tény az, hogy negyedévente 24,95 dollár inaktivitási díjat számít fel, ha a számla egyenlege 5000 dollár alá esik, és ha nem történik kereskedés.

A Questrade sokoldalúságot biztosít a különféle típusú számlák támogatásával, kezdve a hagyományos margin típusú fiókoktól a nyugdíjszámlákig, és még néhány adag kezelt fiókokig is..

E számlák teljes listája a következőket tartalmazza: adómentes megtakarítási számlák (TFSA); Egyéni, közös vagy szervezeti fedezeti számlák; Életjövedelem-alapok (LIF); Nyilvántartott nyugdíj-megtakarítási tervek (RRSP); Regisztrált oktatási megtakarítási tervek (RESP); Nyilvántartott nyugdíjalapok (RIF); Zárt nyugdíjszámlák (LIRA); és teljesen kezelt fiókok.

Questrade piaci tervek

Az aktív kereskedőnek számos lehetősége van a Questrade adatterveivel kapcsolatban. Aktív kereskedőként automatikusan hozzáférhet az Alapcsomaghoz, de havi kiegészítő díj fizetésével hozzáférhet még több adat-kiegészítőhöz..

A piaci adattervek alapszintű (minden számlával ingyenes, valós idejű piaci adatokat szolgáltat), továbbfejlesztett (19,95 dollár / hónap CAD, élő streaming adatokat tartalmaz), míg az Advanced csomag 89,95 dollár / hónap. Sőt, ezeket a terveket úgy alakították ki, hogy mind a kanadai, mind az amerikai kereskedők beilleszkedjenek. Például az előrehaladott tervhez mind az amerikai, mind a kanadai adatcsomagok tartoznak.

A Basic ideális új és kezdő kereskedők számára. Az egy kattintással történő valós idejű adatok biztosításán kívül mind a kanadai 1. szintű pillanatképes idézetekkel, mind az Egyesült Államok 1. szintű pillanatképes idézőjelekkel együtt érkezik; mindkettő ingyenes.

A továbbfejlesztett tartalom mindent tartalmaz, ami az Alaphoz tartozik, miközben hozzáadja az 1. szintű élő streaming adatokat, amelyeket továbbfejlesztettek. Más rendelkezések olyan szolgáltatások, amelyek megkönnyítik a napi kereskedelemmel kapcsolatos spekulációk megkönnyítését, például az élő közvetítés a napközbeni kereskedő számára.

Nem meglepő, hogy az Advanced terv biztosítja a legtöbbet az aktív kereskedő számára. Elérhető az előrehaladott 1. és 2. szint, amelyek magukban foglalják a kanadaiak élő adatfolyam-adatait, az Egyesült Államok 1. szintű élő adatfolyam-adatait, valamint az egyedi adat-kiegészítőket..

Főbb jellemzők és elvihető termékek

 • Az ETF-kereskedések nem számítanak fel díjat
 • A platformján található sok ETF szabadon megvásárolható
 • Nincs éves díj
 • Teljesen nincs nyitó vagy záró díj
 • Alacsony kereskedési díjak
 • Több kereskedési platformot biztosít
 • Kiváló támogatás és ügyfélszolgálat az ügyfelek számára
 • Az olyan kezelt portfóliók, mint a Questwealth, amelyeknek díjai 0,17% és 0,25% között mozognak, sokkal alacsonyabbak, mint amit sok befektetési alap felszámít
 • Szilárd bizalom és jó hírnév Kanadában

2. Legjobb nemzetközi online bróker – interaktív brókerek

 • Standard Equity Commission: a kereskedelem értékének 0,5% -a, 0,005 USD / kereskedelem 1,00 USD.
 • Legjobb bizottsági ár: 1 USD
 • Éves díj: Nincs
 • Minimális számlanyitás: 10 000 USD
 • Karbantartási / inaktivitási díjak: 10 USD / hó – 20 / hónap.
 • Bizottság ingyenes ETF-ek: Igen (csak a Global X ETF-ek)

Gyors információ pillanatkép

Noha az Interactive Brokers (IB) nem kanadai székhelyű vállalat, az amerikai székhelyű kereskedési csomag olyan funkciókkal rendelkezik, amelyeket a kanadaiak szeretnek. Teljes hozzáférést biztosít a világ legnagyobb piacaihoz, és kilenc egymást követő évben a legjobb online brókernek minősítette a Barron’s.

Noha a Questrade még mindig a hegyek csúcsán helyezkedik el, az Interaktív Brókerek nem maradnak messze és a kanadaiak azt találhatják, hogy az IB érdekes – és csábító alternatíva, mert komoly versenytársként jelentkezik, mivel teljes hozzáférést biztosít a nagyobb globális piacokhoz..

Az amerikai diszkont brókercég kanadai része az Interactive Brokers Canada. Más kanadai diszkont brókercégekkel ellentétben, amelyek általában egy nagyobb bank leányvállalatai, az Interactive Brokers nem egy bank tulajdonában van. Ez azonban nem hanyag: a napi átlagos jövedelemforgalomnak köszönhetően az Interactive Brokers az Egyesült Államokban található legnagyobb elektronikus brókercég..

Etosza inkább az aktív kereskedők felé irányul és hajlamosabb, mint a hosszú távú befektetők felé. Például aktív kereskedőként az Interactive Brokers árképzési struktúrája minden bizonnyal segíti a kereskedelem költségeinek ellenőrzését.

Sajnos, ha kezdő és kevésbé aktív befektető, valószínűleg máshol kell keresnie, mert az IB platformja nem támogatja. Termékeinek puszta szélessége és a befektetési típusok sokfélesége miatt (ez még penny készleteket is tartalmaz!), Ha tapasztalt, gyakori kereskedő, aki alacsony jutalékokat keres, akkor az Interaktív Brókerek valószínűleg nagyszerű választás az Ön számára.

Funkcióban gazdag platform

Az Interactive Brokers számos különféle kereskedési platformot kínál, például Traders Workstation (TWS), amely asztali számítógépként működik. Termékcsaládukba beletartozik a hagyományos brókeri szolgáltatások, valamint a robo-tanácsadók és a vagyonkezelés is.

A TWS szolgáltatásban gazdag, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy figyelőlistákat tartsanak fenn, valós időben figyeljék a kereskedelmet és riasztásokat kapjanak. A TWS-nek van egy alkalmazásprogram interfésze (API), amely lehetővé teszi a felhasználók számára a saját automatizált stratégiáik programozását, amelyeket a TWS szoftverrel együtt hajtanak végre..

Noha a Traders Workstation az IB zászlóshajója, továbbra is lehetővé teszi a bejelentkezést a web-alapú ügyfélportálba, hogy hozzáférjen a csak ügyfelek fórumához, használja a Piaci áttekintés eszközt, végezzen portfólióelemzést és egyéb kereskedelmi kényelmet..

Az interaktív brókereknél azonban havonta figyelnie kell a tranzakciók tipikus kereskedési volumenére és megrendelési méretére. Ennek oka az, hogy az egyes kategóriákhoz kissé eltérő árazási tervek vannak. Ezen túlmenően az IB-nek külön számlái vannak minimumszámlájával, amelyeket gondosan be kell tartania a büntetési költségek elkerülése érdekében..

A Questrade és az IB szorosan illeszkednek egymáshoz, így a két bróker közötti döntés valószínűleg a könnyű használat és a költségek közötti kompromisszumhoz vezet. A belföldi brókerek, például a Questrade azonban jobban segítenek a kanadaiaknak a helyi adóügyi törvények és rendeletek betartásában, ideértve a valuta átváltások kezelését is..

Az interaktív brókereket 2019-ben kiválóságuk miatt elismerték a befektetésre és az oktatás finanszírozására összpontosító szervezetek, például a Investopedia. Számos díja széles körű és változatos volt, aláhúzva sokoldalúságát.

Ezek közé tartozik a következők: A legjobb online brókerek, a legjobb az opciókereskedéshez, a legjobb az alacsony költségekhez, a legjobb a penny készletekhez, a legjobb a napi kereskedéshez és a legjobb a nemzetközi kereskedelemhez..

Főbb jellemzők és elvihető termékek

 • A legjobb haladó kereskedők számára, akik nagy volumenű, opciós, forex és penny tőzsdei kereskedőkkel foglalkoznak.
 • Széles választék, mivel az Interaktív Brókerek ügyfelei 31 országban akár 120 piacon is kereskedhetnek, 23 valutával.
 • Ez lehetővé teszi a jutalék nélküli kereskedelmet a cég ügyfélportálján az Interactive Brokers IBKR Lite platformon keresztül.
 • A kamatlábak az iparág egyik legalacsonyabb szintje, ideértve a nagy volumenű kereskedők alacsony díjait.
 • Ennek ellenére magas a számlanyitás minimum, és az aktív kereskedők számára túl sok díjat számítanak fel

3. Legjobb átlátható díjak – a CIBC Investor’s Edge

 • Alaptőke jutalék: 6,95 USD.
 • Legjobb bizottsági ár: 4,95 USD.
 • Éves díj: Nincs
 • Minimális a számlanyitáshoz: Nincs szükség
 • Karbantartási / inaktivitási díjak: 100 USD, hacsak nem tart fenn legalább 10 000 USD egyenleget, vagy ha a számlatulajdonos legalább egy regisztrált számlát tart fenn.
 • Bizottság ingyenes ETF-ek: Nem

Gyors információ pillanatkép

A bank tulajdonában lévő bróker előnye nyilvánvaló a CIBC Investor’s Edge esetében, és az a képessége, hogy ügyfeleinek szabadságot kínáljon az ügyfelek számára a banki karból származó termékek kezelésében és elérésében. Ez az egyik dolog, ami a kanadai egyik legjobb brókerté teszi.

A CIBC Investor Services Inc., amely a CIBC (a Kanadai Imperial Kereskedelmi Bank) leányvállalata, üzemelteti a CIBC Investor’s Edge egy online diszkont brókert, amelyet „csináld magad” befektetőknek terveztek..

A Investor’s Edge brókercsapata lehetővé teszi a kanadaiak számára az Egyesült Államok és a kanadai részvény- és opciós piacokhoz, tőzsdén forgalmazott alapokhoz (ETF), garantált befektetési jegyekhez (GIC), kötvényekhez és befektetési alapokhoz juttatást alacsony jutalék mellett. Ha nem érzi magát ezek miatt, akkor vegye figyelembe, hogy nincs számlanyitási díj és nincs minimális számlaméret.

Könnyű és rugalmasságot biztosít, ha váltani szeretne korábbi brókerjéről, akinek 135 USD-ig vissza kell fizetnie az előírt átutalási díjakat olyan eszközökre, amelyek értéke legalább 25 000 USD. Talán az egyenlet kiegyensúlyozása érdekében az Investor’s Edge 135 000 dolláros átutalási díjjal is bünteti Önt a távozásért való próbálkozásért, ha számláit másik brókercégre szeretné átutalni..

A társadalmi felelősségvállalást a CIBC Investor’s Edge nyereségével is összekeverik. A regisztrált oktatási megtakarítási tervet (RESP), amely a szülők által használt alapvető eszköz a gyermekek utólagos középfokú oktatásának finanszírozására, megszüntették. Ezen túlmenően a hallgatók számára a CIBC speciális, diákbarát jutalékot is igénybe vehetnek.

Kereskedelmi Központ: CIBC Investor’s Edge Award kutatási és elemző eszköz

A diákbarát jutalék hozzáadása, amelynek átlaga 5,95 USD átalánydíj volt, egyben növeli az Investor Edge fejlesztéseit is, amelyek célja a barkácsáru-befektetők segítése. Az önirányított kereskedők számára nyújtott szolgáltatások ezen átfogó részének részét képezi a befektetői oktatás és a tartalomkínálat.

A CIBC Investor’s Edge az aktív kereskedő és az önirányító befektetők számára van testreszabva, akik ki akarják használni a bróker által felszámított alacsony jutalékokat. Mivel a Investor’s Edge a CIBC bank része, a kereskedők a CIBC intelligens számla felhasználásával zökkenőmentesen integrálhatják más pénzügyi számláikat a brókerszámlájukkal..

A bróker a kereskedők számára rengeteg asztali, webes és mobil kereskedési platformot biztosít, a harmadik fél kutatási erőforrásaihoz való hozzáférés mellett, amelyek előnyösek az önirányított befektető vagy kereskedő számára..

Az alkalmazások, különösen a weboldal felhasználói felülete minimális, tiszta és egyszerű; bár egyesek azt vádolhatják, hogy elavultak. Annak ellenére, hogy van egy mobilalkalmazása, amely mind az App Store-ban, mind a Google Playen elérhető, a weboldal mobilkészülék-barát és teljesen érzékeny, lehetővé téve ugyanolyan funkciók elérését egy böngészőn keresztül.

A CIBC Investor’s Edge lehetővé teszi, hogy 6,95 dollár értékű kereskedést vegyen igénybe, amely amellett, hogy a kanadai online diszkont brókertől ésszerűen működik, kedvezően összehasonlítható az Egyesült Államok más brókerjeivel. Ez az átalánydíj miatt a CIBC Investor’s Edge a legolcsóbb kanadai bank tulajdonában lévő brókerek közé tartozik.

Az aktív kereskedőknek (akik negyedévente legalább 150 ügyletet hajtanak végre) – jutalékuk tovább csökkent 4,95 dollárra kereskedelemenként. Talán szoros bankkapcsolatának köszönhetően az Investor’s Edge magában foglalja a háztartási (közös / kereskedelmi hatóság) számlák fogalmát. Ezek a számlatípusok lehetővé teszik a kijelölt háztartási tag által végrehajtott összes ügylet beszámítását a negyedéves kereskedési eredménybe.

Főbb jellemzők és elvihető termékek

 • A regisztrált oktatási megtakarítási tervek (RESP) lemondása
 • Lehetővé teszi a banki és brókerszámlák integrálását.
 • Nincs forex kereskedés
 • Diákbarát jutalékokat biztosít

4. Legjobb változatos kereskedési eszközök – TD közvetlen befektetés

 • Alaptőke jutalék: 9,99 USD
 • Legjobb bizottsági ár: 7 USD
 • Éves díj: Nincs
 • Minimális a számlanyitáshoz: Nincs szükség
 • Karbantartási / inaktivitási díjak: 25 USD / negyedév.
 • Bizottság ingyenes ETF-ek: Nem

Gyors információ pillanatkép

Ez az egyik legdrágább bróker, de igyekszik pótolni ezt széles körű és lenyűgöző kereskedelmi eszközökkel és kutatásokkal, a WebBroker és az Advanced Dashboard platformok jóvoltából.

A TD Direct Investing a TD Ameritrade része, amely az Egyesült Államok egyik fő befektetési szolgáltatója és pénzügyi intézménye. Az egyik erőssége, akárcsak az anyavállalat, a kutatási források bősége, oktatási eszközök gazdagsága, különösen a bank tulajdonában lévő társaikhoz képest..

Banki tulajdonú online brókerként kínál ügyfeleinek több fiók és termék kezelését a TD online platformon keresztül. Annak ellenére, hogy web-központú, de asztali platformot kínál az aktív kereskedők és a hosszabb távú befektetők számára is.

A TD Direct Investing hozzáférést biztosít a kereskedőknek a csúcstechnológiájú térképészeti és kereskedési eszközökhöz. Teljes körű szolgáltatást nyújtó mobilalkalmazást kínál, amely integrálja a kereskedelem képességeit, valamint folyamatos hírfolyamokat és kommentárokat a kereskedelem fokozása érdekében.

Számos ügyfélszolgálati üzlettel rendelkezik, és ha kanadai vagy, akkor még egy időpontot is ütemezhet a helyi TD Direct fiókban személyes segítségnyújtás céljából..

Főbb jellemzők és elvihető termékek

 • Elég drága, de jó oktatási és kutatási eszközökkel
 • Telepítve élvonalbeli szerszámokkal és technológiával, hogy segítsen a tapasztalt kereskedőknek
 • Az egyik legjobb önálló befektetésű alkalmazás
 • Szép és könnyen használható

5. Legjobb kutatáshoz – Qtrade Investor

 • Alaptőke jutalék: 8,75 USD
 • Legjobb bizottsági ár: 6,95 USD
 • Éves díj: Nincs
 • Minimális a számlanyitáshoz: Nincs szükség
 • Karbantartási / inaktivitási díjak: 25 USD / negyedév.
 • Jutalék nélküli ETF-ek: Igen

Gyors információ pillanatkép

A Qtrade Investor egy teljesen kanadai online bróker, díjnyertes technológiával, független kutatási eszközökkel kombinálva, amely dinamikus kereskedelmi élményt nyújt a felhasználók számára.

Megbízható, biztonságossági hírneve jól megérdemelt. Régi eredménye (2000-ben alapított), magas szintű befektetői védelmet nyújt, és egy legfelső szintű szabályozó (Kanada beruházási ágazatának szabályozó szervezete (IIROC)) szabályozza..

Míg a Questrade kiváló kereskedelmi platformja révén legyőzi a Qtrade-t, addig a Qtrade az átlag feletti oktatási eszközökkel büszkélkedhet. Sokkal robusztusabb tőzsdei kutatóközpontot és portfólióelemző eszközöket biztosít. Sőt, a Qtrade barátságos erőfeszítést jelent a számlanyitáshoz.

Kiemelkedő kutatási és oktatási eszközök

A Qtrade kivételes kereskedelmi platformvá teszi annak jellemzőit és képességeit. Segít a befektetőknek az eszközallokációban, amikor testreszabott portfóliót készítenek, mélyreható műszaki kutatást és valós idejű adatfolyamokat folytatnak. Még segítséget nyújt a nyugdíjazás tervezéséhez.

A Morningstar-nal fennálló partnersége fellendítette annak képességét, hogy kiemelkedő kutatást nyújtson a befektetési alapokról, miközben ügyfeleinek alapvető elemzési bontást adott az állami vállalatok pénzügyeiről és kilátásairól..

Az állománykutatási és oktatási központ mellett a Qtrade hasznos információs linkeket jelenít meg a számológépek mellett, amelyek segítenek a kereskedőknek megbecsülni a potenciális hozamukat. A Qtrade egy szűrővel van felszerelve, amely segít a kereskedőknek megtalálni a szükséges készleteket, ideértve az ETF-eket, az alapok költségeit és a meghatározott kritériumoknak megfelelő befektetési alapokat (példa P / E arány és osztalékhozam – ha alkalmazható)..

A Qtrade gyors és gyors, és megelőző ahhoz, hogy a kereskedők számára megfigyelési listát biztosítson a lehetséges befektetésekről, majd figyelmezteti őket, ha fontos változások vagy hírek történnek azokra a befektetésekre, amelyekben érdeklődést mutattak..

Mindez összekapcsolódik és elképesztő oktatási erőforrást hoz létre, amelynek célja a befektetési döntések megalapozottságának javítása. Habár hazai, Kanadán túl az Egyesült Államokig terjed, és az általa felszámított díjak meglehetősen versenyképesek más kanadai brókerekkel összehasonlítva..

A Qtrade egyik hátránya, hogy nincs sem bankkártyája, sem elektronikus pénztárca-integrációja, ami megnehezíti a betét- és kifizetési tranzakciók működtetését..

Főbb jellemzők és elvihető termékek

 • Kiváló befektetési alapok vásárlásához.
 • Kiváló ügyfélszolgálat.
 • Nagyszerű oktatási és kutatási eszközök

Különböző típusú kereskedelem

Alapvető kereskedelem: Az alapvető kereskedelemben az érintett társaság vagy egyén alapvető elemzésen alapuló kereskedelemre törekszik. A fundamentalisták a részvények vagy az értékpapírok belső értékét úgy mérik meg, hogy megvizsgálják és megmérik a mögöttes értékpapírhoz kapcsolódó gazdasági híreket és pénzügyi tényezőket.

Néhány figyelembe vett tényező a társaság átszervezése és átszervezése, a tényleges vagy várható eredményjelentések, vállalati események, részvények felosztása, egyesülések és felvásárlások. Mindez jelentős hatással lehet a részvények értékére.

Swing kereskedelem: A swing-kereskedelem alapvető kereskedő is. Az egyetlen különbség az, hogy a swing-kereskedők egy napnál hosszabb ideig tartják részvényállásaikat, általában 1-7 napot. Ezért a swing-kereskedők a rövid távú trendek felismerésére és rögzítésére szakosodtak, technikai hozzáértéssel felhasználva rövidtávú árfolyamot mutató készleteket..

scalping: Máskülönben mikrokereskedelemként próbálkozik nyereséget szerezni kis átalakulásokkal, általában olyan ügyletekkel, amelyek másodpercekben vagy percekben tartanak.

Napi kereskedelem: A részvények ugyanazon a napon történő vételéről és eladásáról szól, szemben a hosszú távú részvénypozícióval. A leforrázáshoz képest hosszabb időhorizontot igényel, amelyben a napi kereskedő az összes ügyletet a piac bezárása előtt bezárja..

Műszaki kereskedelem: Ahogy a neve is sugallja, a műszaki kereskedelem a kereskedelem mennyiségi és alkalmazott szempontjaira összpontosít, grafikonok és diagramok felhasználásával állomány elemzésére, az indexgráfokkal együtt. A műszaki kereskedelem olyan mintákat keres, mint például az adatpontok konvergenciájának vagy eltérésének jelei, amelyek jelezhetik, hogy vételi vagy eladási jeleket adnak a kereskedőnek..

Lényeges kereskedelem: Az ilyen típusú kereskedelemben a kereskedők a készlet lendületének hullámán haladnak, és keresik a készletek mozgását, ami azt jelezheti, hogy jelentős mennyiségben haladnak egy adott irányba. Ez hasonló ahhoz, hogy felkapjunk egy szalagkocsira egy olyan részvényt, amely „kibomlik” annak érdekében, hogy megragadja az árfolyamának nyereségeit..

Kanadai tőzsdei törvények

Ez a kategorizálás ennél is fontosabb, tekintettel arra, hogy a Torontói Értéktőzsdét (TSX) a világ 9. legnagyobb tőzsdéjeként, az kapitalizáció szempontjából Észak-Amerikában a harmadik legnagyobb tőzsdének tekintik. Ez közvetlenül a New York-i Értéktőzsde (NYSE) és a Nasdaq sarkának mögött következik. Csak a vagyonok terén a TSX piaci részesedéssel büszkélkedhet 2,3051 trillió dollár környékén.

Ezenkívül a közelség és a barátságos kapcsolatok miatt a kanadaiak zökkenőmentesen hozzáférhetik az értékpapírok kereskedelmét az Egyesült Államok NASDAQ és NYSE tőzsdéin. És ezek szintén jelentős részvénytőzsdei lehetőséget kínálnak, mivel ők mind a világ legnagyobb, mind a második legnagyobb tőzsde.

Míg az ilyen kombinált méretű brókerpiac meghozza saját előnyeit, például a méretgazdaságosságot és a választék rengetegét, bizonyos kötelezettségeket hordoz, amelyekkel a kisebb piacok kereskedőit nem terhelik.

Ez az útmutató arra szolgál, hogy a kanadaiak betekintést nyújtsanak a legjobb tőzsdei közvetítők képességeinek megkülönböztetéséhez, hogy kihasználhassák azokat az erősségeket, amelyek vonzzák a kereskedési módszereiket.

Eltérő rendelkezés hiányában tegyük fel, hogy az útmutatóban felsorolt ​​árak kanadai dollárban vannak megadva.

Különböző irányító testületek, különböző mandátumok

Kanadában nincs egységes testület, amely szabályozná a tőzsdei kereskedelmet, ezért megvizsgáltuk a két leg domináltabb tőzsdét, hogy megvizsgáljuk az uralkodó kereskedelmi törvényeket. Mivel Kanadában a kereskedelmi tevékenységek súlypontja a Toronto Értéktőzsde (TSX) és a Kanadai Értékpapír Tőzsde (CSE), ezek voltak a hangsúlyunk.

Kanadának két állami kockázatitőke-tőzsde van, nevezetesen a TSX Venture Exchange (TSXV) és a kanadai értékpapír-tőzsde (CSE). A torontói tőzsde (TSX) Kanadában a legnagyobb lett.

A nem kezdett, feltételezve, hogy a Toronto Értéktőzsde (TSE vagy TSX) hasonló a kanadai New York-i Értéktőzsde verziójához, akkor a TSX Venture Exchange (TSX-V) egyenértékű a NASDAQ Small Cap vagy OTCBB tőzsdékkel. A piac láthatósága szempontjából a TSXV uralkodik, bár a CSE jobb a költség, az egyszerűség és a hatékonyság szempontjából.

A kanadai tőzsdei törvényeket ezen elsődleges kereskedelmi testületek szabályozása révén fogjuk megvizsgálni.

Megjegyzés: Az alábbiakban bemutatott szinte mindent összefoglaljuk és rövid, az idő és a tér korlátozása miatt. Azoknak, akik mélyebb és részletesebb ismereteket szeretnének megszerezni, itt olvassák el.

Kanadai értékpapír-tőzsde (CSE)

A CSE jelentési követelményei egyszerűsödtek, azzal a további előnnyel, hogy csökkentik a tőzsdei bevezetés előtt álló akadályokat.

Kereskedő jóváhagyása

 1. A tőzsde bölcsességében követheti ezeket az irányelveket a kereskedő jóváhagyásakor:
  1. Nyújtsa be a kérelmezőt feltétel nélkül forgalmazóként;
  2. Nem hajlandó jóváhagyni a kérelmet, különösen azután, hogy a tőzsde megvizsgálta a következő releváns tényezőket, de nem korlátozódik ezekre:
   1. – a kereskedőt integritás, fizetőképesség, képzés vagy tapasztalat alapján nem tekintik képesítettnek, vagy –
   2. A tőzsde úgy véli, hogy az ilyen jóváhagyás egyébként nem közérdekű.

A kérelmező jogai

 1. Ha a tőzsde javasolja a kereskedő jóváhagyását vagy elutasítását annak feltételei alapján, a kérelmező:
  1. Nyilatkozat útján tájékoztatták azokat az indokokat, amelyek alapján a tőzsde a kérelmező jóváhagyására vagy elutasítására javasolja, annak feltételeivel összhangban.
  2. Jogosult a tőzsde által hozott határozat fellebbezésére.

Hozzáférés a kereskedési rendszerhez

 1. A kereskedő csak akkor engedélyezheti vagy engedheti meg, hogy bárki hozzáférhessen a kereskedési rendszerhez, ha a következő feltételek teljesülnek:
  1. Az a személy elfogadott kereskedő, aki jó helyzetben van a torontói tőzsdén vagy a TSX vállalkozási tőzsdén.
  2. A kereskedési rendszer igénybevétele során a kereskedő kifejezetten vállalta, hogy vállalja a rendszer használatából fakadó összes felelősséget.

összefoglalás

A kanadai kereskedő egyedülálló helyzetben van, hogy kihasználja a hatalmas hazai és észak-amerikai piacot. Ahhoz azonban, hogy ez az előny nyerő stratégiává válhasson, a kereskedőnek tisztán látnia kell az ezen a piacon való sikereshez szükséges eszközöket és funkciókat..

Ez az útmutató összefoglalja azokat a kompromisszumokat és versenyelőnyeket, amelyeket az ebben a térségben működő online brókerek kínálnak, kezdő, aktív vagy öncélú kereskedők számára.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector