Legjobb PHP tárhely: összehasonlítás és vélemények

Mint egy sok ügyfélszolgálatot folytató webes ügynökségnek (számtalan mellékprojektünk van és szeretnénk kísérletezni), nagyon jó ötletünk van arról, hogy mi határozza meg a nagyszerű internetes fogadót. Ezek a legjobb PHP-szolgáltatók, valódi minőségű webtárhely a bank megszakítása nélkül.


Webtárhely-szolgáltatóÁltalános értékelésÁr / mo.Disk SpaceFeaturesWeboldal
siteground2 9.3 / 10 3,95 USD (ideiglenes 67% kedvezmény) 10 GB Erőteljes, gyors, epikus támogatás, + 30 napos pénz-visszafizetési garancia! = Win!
Hostgator 8.7 / 10 $ 2.78 Korlátlan Olcsó + Korlátlan lemezterület!
A2HostingLogo 8.5 / 10 3,92 USD (lefelé 7,99 USD-tól) Korlátlan Korlátlan lemezterület!
mozgásban 8.3 / 10 4,19 USD (40% kedvezmény) Korlátlan Tapasztalt, megbízható, kissé drágább.
Dreamhost 8/10 $ 7.95 Korlátlan Nagyszerű előadás & támogatás

A legjobb PHP tárhely 2020 vélemények

1. SiteGround

SiteGround logó

Weboldal: www.siteground.com
Ár: $ 3.95
Lemez terület: 10 GB

Gondoljuk a legjobb PHP-tárhely-szolgáltató a SiteGround. A SiteGround globális vezető szerepet játszik a webhelyek tárolásában. Felhő-tárhelyet, dedikált tárhelyet, WordPress-tárhelyet és megosztott tárhelyet (legnépszerűbb szolgáltatás) kínál. Tehát, ha a saját webhelyének legjobb tárhelyszolgáltatóját keresi, javasoljuk, hogy vizsgálja meg a SiteGround szolgáltatást, és hasonlítsa össze annak tulajdonságait más odakinn található tárhelyszolgáltatókkal..

A SiteGround három lehetőséget kínál a megosztott tárhely-tervekhez – Startup (alapterv), GrowBig (középtávú terv) és GoGeek (a legjobban kitöltött terv). Javasoljuk, hogy folytassák a GrowBig tervüket (különösen, ha egyébként is tervezik a frissítést), mivel a legpraktikusabb funkciókkal járnak. Noha a StartUp terv számos mozgástérrel rendelkezik a vállalkozás bővítéséhez, csak egy webhelyre korlátozódik. De ne aggódjon – ha úgy dönt, hogy a legalapvetőbb tervet követi, bármikor frissítheti.

A SiteGround rugalmas tervei mellett az ügyfélszolgálatot is szeretjük. 24 órás támogatást kapnak élő chat, e-mail és telefonon keresztül – tudod, hogy mindig vannak emberek, akik segítenek neked (a nap bármely szakában).

Valójában nem kell félnie, hogy ellenőrizze a SiteGround szolgáltatást, mivel 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkeznek, arra az esetre, ha úgy dönt, hogy lemondja a tervét. 30 nap elegendő ahhoz, hogy érezzék magukat szolgáltatásaival – tehát tényleg nincs mit vesztenie.

Előnyök

 • Rugalmas tárhely-tervek
 • Megfizethető áron
 • Ingyenes SSL tanúsítvány

2. HostGator

HostGator logó

Weboldal: www.hostgator.com
Ár: $ 2.75
Lemez terület: Korlátlan

Ha az Ön igényeinek megfelelő megosztott tárhely-tervet keres, ellenőrizze a HostGator terveit. A Hatchling tervük csak egy webhelyet enged meg, de korlátlan tárolással és méretlen sávszélességgel jár. Ha úgy gondolja, hogy ez túlságosan korlátozza az ön számára, akkor keresse meg a babatervüket (ez valójában a legnépszerűbb tervük). A Baby terv lehetővé teszi korlátlan webhelyek használatát – tehát ez nagy plusz. Erősen azt javasoljuk, hogy szerezzék meg üzleti tervüket, ha már működő vállalkozása van (és ez egyben az e-kereskedelem legjobb terve).

Azt tervezi, hogy áthelyezi webhelyét a HostGatorra? Ha igen, tudd, hogy ingyenes migrációs segítséget nyújtanak, de csak egy webhelyre vonatkoznak. Ha sok webhelyed van, fizetnie kell a szolgáltatásokért (a többiért).

Ha továbbra is kétségei vannak arról, hogy a HostGator az Ön számára szól-e, akkor kihasználhatja a 45 napos visszatérítési politika előnyeit. Ez lehetőséget ad arra, hogy törölje a tervét, amennyiben az az említett türelmi időn belül van.

Az egyik oka annak, hogy a HostGator népszerű a felhasználók számára, az, hogy nagyon könnyen használható. Tehát kezdő vagy professzionális webdesigner, biztosan értékelni fogja annak felhasználóbarát cPanelét.

Előnyök

 • Könnyen kezelhető
 • Jó ügyfélszolgálat (24 órás telefon, élő csevegés, e-mail)
 • Megbízható üzemidő

Hátrányok

 • Nem szabad kiválasztani az adatszerverek helyét
 • Az ingyenes migráció csak egy webhelyre vonatkozik
 • Néhány embernek nehezen tud navigálni tudásbázisán

3. A2 tárhely

A2 tárhely logó

Weboldal: www.a2hosting.com
Ár: $ 3.92
Lemez terület: Korlátlan

A web hosting cégeket összehasonlítva feltétlenül vegye figyelembe az A2 tárhelyet is. Ez az egyik legjobb odakint, és valószínűleg a megfelelő host szolgáltató az Ön számára.

Más webgazdaktól eltérően, az A2 Hosting korlátlan tárhelyet és korlátlan sávszélességet kínál a felhasználók számára még a legolcsóbb tervnél is. Tehát, ha minden amire szükséged van egy alapvető weboldalra, akkor a Lite tervek valószínűleg megfelelnek neked (az egyetlen igazi korlátozása az, hogy csak egy weboldallal érkezik).

Most, ha egynél több webhelyet szeretne, a középkategóriájú terv valóban korlátlan webhelyeket kínál. Ha azonban a sebesség után jár, akkor azt javasoljuk, hogy nézd meg a Turbo tervüket. Ez a végső megosztott tárhelytervük, és az összes szolgáltatással, valamint az olcsóbb árú csomagokban megtalálható összes funkcióval együtt jön.

Amellett, hogy három lehetőség közül választhat a tervében, rengeteg lehetőség van a fizetési módra is. Fizethet havonta, 12, 24 vagy 36 hónappal. Ha kedvezmények után jár, próbáljon 36 hónapig menni, mivel az a legnagyobb megtakarítást eredményezheti.

Ha aggódik az A2 ügyfélszolgálata, valójában nagyon sokuk van. Felveheti velük a kapcsolatot telefonon és élő csevegésen keresztül. E-mailben jegykezelő rendszerük is van.

Előnyök

 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Ingyenes webhely-migráció
 • Rengeteg biztonsági funkció

Hátrányok

 • Egyesek panaszkodnak a rossz ügyfélszolgálatról
 • Meglehetősen nehéz lehet egy tervet visszavonni (szigorúan köteles a lemondási kérelmet 15 nappal a megújítási dátum előtt benyújtani)
 • Vannak rejtett díjak, amelyekkel a regisztráció során vigyázni kell

4. InMotion tárhely

InMotion Hosting logó

Weboldal: www.inmotionhosting.com
Ár: $ 6.39
Lemez terület: Korlátlan

Az InMotion Hosting manapság az egyik legmegfelelőbb tárhely-szolgáltató. Valójában azon kevés fogadó cég egyike, amelyek korlátlan tárhelyet és korlátlan sávszélességet biztosítanak ügyfeleiknek, még a legolcsóbb csomagban is.

Az InMotion indítási terve az alap és legolcsóbb terv, és két webhelyet fogadhat rajta. A hatalom nevű középtávú tervük erősebb, és több, mint két webhelye van, amikor ezt a tervet választja (legfeljebb hat webhely). Ha külön foglalkozik az engedélyezett webhelyek számával, és korlátlan webhelyeket követ, akkor szintén van egy tervük az úgynevezett Pro számára (ez a leggyorsabb is).

Íme néhány további dolog, amit elvárhat az InMotion Hosting szolgáltatástól:

 • Pénz-visszafizetési garancia – A megosztott tárhely-tervek 30 napos pénz-visszafizetési garanciával járnak. Az üzleti, a VPS és a viszonteladói tárhely-tervek valójában 90 napos visszatérítési politikát tartalmaznak.
 • Google alkalmazások varázsló – Ha a Google alkalmazások használatát tervezi, a beépített varázsló sokkal könnyebbé és gyorsabbá teszi a feladatot.
 • Garantált rendelkezésre állás 99,95% – Ez egy tisztességes üzemidő.
 • Biztonsági rendszer – Az InMotion Hosting Threat Defense System (TDS) rendszert alkalmaz, amely nagyon lenyűgöző biztonsági funkció.
 • Ügyfélszolgálat – tudásbázisukban rengeteg hasznos cikk található. Ha azonban valakivel beszélnie kell, telefonon, e-mailen és élő csevegéssel is megteheti.

Előnyök

 • Megbízható üzemidő
 • Integráció a népszerű alkalmazásokkal
 • Ingyenes webhely-transzfer

Hátrányok

 • Jelentések vannak a fogyasztók sebességcsúszásáról
 • Nem kap korlátlan webhelyet, még akkor sem, ha frissíti a középkategóriájú tervre
 • Ha meg akarja maximalizálni megtakarításait, előzetesen 24 hónapot kell fizetnie.

5. DreamHost

DreamHost logó

Weboldal: www.dreamhost.com
Ár: $ 2.95
Lemez terület: Korlátlan

Érdemes megfontolni a DreamHost szolgáltatásait, amikor jó host szolgáltatót keres. Ez egy megbízható társaság, amely megosztott tárhelyet, VPS-tárhelyet, felhő-tárhelyet, dedikált tárhelyet és WordPress-szolgáltatást nyújt..

Ha megosztott tárhelyüket illeti, akkor csak 2 választási lehetőséget kap – választhatja a kezdő tervet (alap) vagy a korlátlan tervet (teljes értékű). Javasoljuk, hogy vizsgálja meg alaposan a két tervet, de tudja, hogy fő különbség a tervre eső webhelyek számában van. Látja, kezdőtervük korlátozza egy webhelyet, míg a korlátlan tervük korlátlan számú webhelyet tesz lehetővé.

Ami a DreamHost terveit illeti, az a tény, hogy mindkettő ingyenes domainkel, korlátlan sávszélességgel és ingyenes SSL-rel jön – ezek mind fontos funkciók, tudod. És nem minden tárhely-szolgáltató kínálja ezeket (főleg a legolcsóbb terv szerint).

A DreamHost másik lenyűgöző tulajdonsága, hogy nagyon nagylelkű visszatérítési politikát kínálnak ügyfeleiknek – 97 nap. Tudomásunk szerint ők az egyetlen fogadó cég, amely 97 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik.

Fontos az ügyfélszolgálat számodra? Szüksége van rá, mivel biztosan segítségre lesz szüksége az út mentén. Nos, sokféleképpen felveheti a kapcsolatot a DreamHost támogatási csoportjával (telefonon és e-mailben), és rengeteg hasznos cikket is tartalmaznak az adatbázisukban.

Előnyök

 • Jó sebesség
 • Megbízható üzemidő
 • Nagyvonalú visszatérítési politika

Hátrányok

 • Ingyenes domaint csak akkor kap, ha évente fizet a szolgáltatás első évéért
 • A regisztráció folyamata nagyon hosszú lehet
 • Az irányítópult nem felhasználóbarát

PHP tárhely: Hogyan lehet megtalálni a legjobbat?!

Meglehetősen nehéz lehet egy jó PHP-host kiválasztása, ha nem biztos abban, hogy mit kell keresnie. Nos, itt vagyunk, hogy elmondjam az összes fontos funkciót, amelyeket érdemes megnéznie, mielőtt meghozza a végső döntést. Végül megkövetelné, hogy hasonlítsa össze az alábbiakban beszélt funkciókat az összes megfontolt tárhely-szolgáltatóval.

Szerver helye

szerver helytérképeA PHP-gazda kiszolgálójának helye a sebesség szempontjából fontos. Ezért a legfontosabb az, hogy olyan host szolgáltatót találjon, amelynek szerverei a közelben találhatók. Például, ha Ausztráliában él, próbáljon webhely-szolgáltatót találni Ausztráliában, és ha Kanadában él, keressen egy kanadai internetes házigazdát. Ha nem, akkor legalább integrált CDN szolgáltatással kell rendelkezniük.

A CDN a Content Distribution Network kifejezést jelenti – és pontosan ezt teszi – terjeszti tartalmának gyorsítótárazott verzióit a hálózatokba, hogy gyorsan elérjék a végfelhasználókat..

Rengeteg CDN van odakinn, és a választott PHP-tárhely-szolgáltató bármelyikét felhasználhatja. Az egyik nagyon népszerű CDN ma neve CloudFlare – és általában megtalálható csomagban a tárhelyi tervekben. Tehát tartsa szem előtt ezt a szolgáltatást, amikor áttekinti a figyelembe vett PHP-szolgáltató cégek szolgáltatásait.

Szerver Uptime

A legjobb szolgáltatók, amelyek 99,9% -os rendelkezésre állást tudnak biztosítani. A Google keresésével könnyedén összehasonlíthatja a különböző internetes házigazdák működési idejét a tényleges adatok szerint.

Nem javasoljuk olyan hosztszolgáltatások beszerzését, amelyek nem ígérik (és nem nyújtják meg) a rendelkezésre állás ilyen sebességét, mivel ez problémásnak bizonyulhat. Túl sok állásidő befolyásolhatja vállalkozását, különösen, ha e-kereskedelmi webhelyről van szó.

SSL tanúsítványok

A biztonságos webhely mindenki számára előnyös – Ön és a webhely látogatói számára. Az SSL tanúsítvánnyal (az SSL a Secure Sockets Layer kifejezést jelenti) biztos lehet benne, hogy az adatátvitel a gazdaszerverek és a webhely látogatói között titkosítva van. Tudod, a hackerek nem fognak tudni ellopni információkat, ha titkosítva vannak.

Valószínűleg látott már SSL tanúsítvánnyal rendelkező webhelyeket, de egyszerűen nem ismeri ezt. Ha egy webhely URL-jének elején egy „s” látható (példa: https: //), ez azt jelenti, hogy a webhely megfelel az SSL tanúsítványnak. Ha egy webhely URL-jén csak a http található, ez azt jelenti, hogy nem rendelkezik SSL tanúsítvánnyal, és nem is olyan biztonságos.

Manapság a biztonság fontos kérdéssé vált az interneten – és ezért egyre több ember csak olyan webhelyekre bízik, amelyek címeikben szerepelnek ezek a “s” jelek. Valójában maga a Google arra ösztönzi a webhelyeket, hogy rendelkezzenek SSL tanúsítvánnyal, és ezt a SEO szempontjából rangsor jelének tekinti.

A fenti nyilatkozatok fényében azt javasoljuk, hogy válasszon egy olyan PHP-tárhely-szolgáltatót, amely SSL-tanúsítványokat kínál a tárhelytervük részeként. Az alapvető SSL-tanúsítványok a Let’s Encrypt szolgáltatással rendelkező csomagokhoz tartoznak.

Ha kiderül, hogy a végül elkészített tárhely-terv nem tartalmaz ingyenes SSL-tanúsítványt, csak győződjön meg arról, hogy megkapta-e azt (igen, ez nagyon fontos). Bármelyik hosting cégtől megvásárolhatja, ha fizet a hozzáadott szolgáltatásért (évente 10 dollárba kerül).

Sebesség

Általában a webhely sebességével már gondoskodunk, ha betartja a szerver helyére és / vagy a CDN-re vonatkozó tanácsokat. Önnek azonban nincs vesztenivalója (és mindent el kell nyernie), ha a választott hosting cég többet kínál Önnek.

Több CPU-erőforrás mindig jó dolog. Az egyedi szkriptek, amelyek kifejezetten a PHP-hez kapcsolódnak, szintén növelik a webhely sebességét. Mindegyik jó, és bónusznak kell tekinteni, ha végül extra funkcióként szerezte meg őket.

Lemez terület

Ha e-kereskedelmi vállalkozást vagy tagsági webhelyet épít fel, akkor a lemezterület nagyon NAGYON fontos. Körülbelül 20–30 GB lemezterületet javasolunk ezekben a helyzetekben, sőt korlátlan is (ha a webhely hatalmas).

Más típusú vállalkozások esetében (beleértve a blogokat is) azt mondhatjuk, hogy a szuper nagy lemezterületek valóban nem szükségesek. Ha nem engedheti meg magának, hogy korlátlan tárhelyű terveket szerezzen, akkor vegye figyelembe, hogy az 1 GB általában elegendő a tipikus vállalkozások és blogok számára. Csak arra bátorítunk, hogy ebben az esetben használjon külön e-mailt, hogy ne terhelje a korlátozott lemezterületet.

Ezért ne csak azonnal vásárolja meg a csomagot, csak a korlátlan tárhely számára. Ne feledje, hogy rengeteg egyéb funkciót is figyelembe kell venni, amelyek a webhely legjobb PHP-webhálózatává válnak.

Sávszélesség és adatátvitel

A sávszélesség és az adatátvitel a PHP-tárhely szolgáltatónál nagyon fontos, különösen akkor, ha valóban nagy fájlok (például képek, videók és PDF-fájlok) helyszíni letöltését kínálja (csak néhányat említhetünk). Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy készítsen korlátlan sávszélességű és adatátviteli tervet, mivel ezek az intézkedések ténylegesen megtéríthetik az adatokat.

Vevőszolgálat

Mivel nagy jelentőséggel bír (különösen bajok idején), csak azt javasolhatjuk, hogy menjenek olyan szolgáltatókra, akik 24 órás és hét órás ügyfélszolgálatot nyújtanak. Ezenkívül priorizálja az élő csevegés és a telefonos támogatási lehetőségek elérését.

PHP: A részletek

PHP tárhely kutatás

A régi időkben a webfejlesztők kellemetlen, statikus webhelyeket és tartalmakat hoztak létre, mert nem fértek hozzá a szkriptnyelvhez, amely jelenleg megvan. Mivel egyáltalán nem volt mód a dinamikus weboldal létrehozására, a weboldalak nyers HTML-tartalmat tartalmaztak, így a fejlesztőknek nagyon kevés a munkájuk. Csak 1995-ben, amikor Rasmus Lerdorf, a programozó úgy döntött, hogy fejleszti a szkriptnyelvet az online önéletrajzának figyelemmel kísérése és a személyes adatok összekapcsolása céljából. Ezt a szkriptnyelvet, PHP-t vagy személyes honlapot nevezte el. Ez lett a PHP és minden csodája első pillantása.

Mi a PHP??

PHP logóA PHP egy programozási nyelv, amely elengedhetetlen a dinamikus weboldalak és tartalom létrehozásához. Eredetileg a „Személyes honlap”, míg manapság ez a rövidítés a „PHP: Hypertext Preprocessor” kifejezést jelenti. A névváltoztatás oka az, hogy a szkriptnyelv eredeti célja a Lerfords személyes felhasználása volt. Végül a PHP valami nagyobbá fejlődött, mint amit Lerford valószínűleg valaha is elképzel, és a világ egyik legnépszerűbb, leggyakrabban használt programozási nyelvévé vált..

A PHP változást váltott ki a webfejlesztők világában, lehetővé téve számukra dinamikus webhelyek létrehozását csodálatos, animált tartalommal. Ez egy könnyen használható keretet hozott magával, a szükséges eszközökkel az élénk, érdekesebb oldalak fejlesztéséhez. Mielőtt a PHP vezérelt webhelyeket használtak, kemény kódolású HTML-t használtunk, ami a webhelyeket nagyon unalmasá tette. A PHP egy nem statikus szkript segítségével javította ezt a problémát.

Kiváló példa arra, hogy a PHP hogyan működik a HTML-ben, a bejelentkezési formátumú webhelyek, például a Facebook használata. Annak érdekében, hogy a felhasználók beléphessenek a Facebook oldalukra, két apró dobozba be kell írniuk bejelentkezési adataikat, például felhasználónevet és jelszót. A mezők, amelyekbe a felhasználók beírják a bejelentkezési adataikat, űrlapként szolgálnak. A PHP akkor elvégzi az információkat az űrlapon, és megteszi a szükséges lépéseket.

Melyek a PHP néhány jellemzője?

Nincs elég hely a PHP által kínált összes szolgáltatás és előny felsorolására. Alapítása óta ennek a nyelvnek számos változata létezik, és a programozók továbbra is igyekeznek javítani és továbbfejleszteni ezt a szkriptnyelvet. Ezért a PHP bármit megtehet, akár űrlapadatokat gyűjt, dinamikus oldaltartalmat generál, akár sütiket küld és fogad. Ez a szkriptnyelv felhasználható webfejlesztésben vagy beágyazható a HTML-be. Különböző websablon rendszerekkel, webtartalom-kezelő rendszerekkel és webes keretekkel kombinálva is használható.

A PHP elsősorban a Linux tárhely-tervein érhető el, de kompatibilis más nagyobb operációs rendszerekkel is, például a Windows, a Mac OS X, a RISC OS és mások. Sokoldalúságának és az adatbázisok széles körének rendkívül erős támogatásának köszönhetően könnyű megtalálni az igényeinek legmegfelelőbb PHP tárhelyet..

Miért érdemes használni a PHP-t??

A PHP meghaladja az elvárásokat, mert könnyen használható szoftver, amely csodálatos funkciókból és biztonságos technológiákból áll. Bármely szintű szakértelem használhatja a PHP-t, megkönnyítve ezzel a weboldal dinamikus tartalmának létrehozását vagy hozzáadását. Megbízható, mögötte lenyűgöző programozói támogató csoport működik, és költség nélkül jár. A PHP az ideális programozási nyelv, amely nagyon népszerű a fejlesztők és a programozók körében.

A fejlesztőknek annyit kell megszerezniük ebből a könnyű erőforrásból, hogy a weboldalak egyszerűvé és hatékonnyá váljanak, miközben képesek az adatbázisból tartalmat hozzáadni, hogy szórakozást biztosítsanak mindenféle hosting fióknál. Ez a programozási nyelv következetes és jól megtervezett, sima és egyszerűvé teszi az interaktív tartalom létrehozásának folyamatát. A végtelen, a PHP által kínált szolgáltatások mellett, sokféle adatbázisnyelven is kölcsönhatásba léphet. A PHP továbbra is új, klassz funkciókat hoz az asztalra. Egy új projekt elindítása a PHP-ben nagyszerű kezdés a nagyszerű kód írására, jó teljesítmény elérésére, végül egy nagyszerű PHP-beállítás / weboldal fejlesztésére.

Számos népszerű webhely, például a Facebook, az Etsy vagy a WordPress használja a PHP-t, mert jól tesztelt és teljes mértékben működőképes. A PHP-t szinte minden webtárhely támogatja, a legolcsóbbtól a legdrágábbáig. Könnyű kerettel fejlesztették ki, amely megnehezíti a hibák elhárítását. A webhelyek mellett a PHP-t is felhasználhatja a pdf-fájlok, a flash bizonyos formáinak és egyebek fejlesztésére.

Ajánlott host a PHP számára

Könnyű kiválasztani a legmegfelelőbb PHP-tárhelyt az igényeinek fejlesztése érdekében, mivel a PHP kompatibilis a legtöbb webes házigazdával. Nem csak jó alapot teremt, amely nagyszerű minden szintű szakértelem számára, hanem életre kelti a webhelyeket (szemben a kemény kódolású HTML webhelyekkel). A webfejlesztők úgy találták, hogy a legjobb PHP-tárhely a SiteGround. Ez a webgazda-szolgáltató kiemelkedik a versenytársaival azáltal, hogy nagyszerű szolgáltatásokat kínál nagyon alacsony költséggel.

PHP tárhely Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a dinamikus webes alkalmazás??

A PHP előtt a weboldalak nagymértékben támaszkodtak a HTML-re, elősegítve statikus, nem változó webhelyek létrehozását. A PHP interaktív, szórakoztató weboldalakat épít fel, megszabadítva a tartalmat az unalmas és unalmas oldalaktól, amelyek egyébként lennének.

A dinamikus webes alkalmazás esztétikailag élvezetes tartalmat és funkciókat kínál a nézők számára. Például a Facebook a vezető közösségi médiahálózat, amely a PHP programozási nyelvéből áll. A Facebook oly népszerűvé tételének része a dinamikus webes alkalmazások tartalma.

A PHP népszerű?

Igen. A PHP 1995 óta működik, és új ajtókat nyitott a webfejlesztők számára, miközben bemutatta a szkriptnyelv és annak funkcióinak első pillantását. Manapság sok fejlesztő használja, mivel könnyű megtanulni, és várhatóan sok évig megmarad (gondoljon például a WordPress-re). A PHP meghaladja a felhasználói elvárásokat, és számos csodálatos szolgáltatásból áll, amelyek megkönnyítik a weboldal dinamikus tartalmának létrehozását vagy hozzáadását. Megbízható, mögötte lenyűgöző programozói támogató csoport működik, és költség nélkül jár. A PHP az ideális programozási nyelv, amely nagyon népszerű a fejlesztők és a programozók körében.

Ki tanulhatná a PHP-t??

A fejlesztőknek, a programozóknak vagy bárki másnak, aki érdekes interaktív webhelyek és tartalmak készítésében, meg kell tanulniuk a PHP-t. Könnyen megtanulható, minden szintű szakértelemre nagyszerű, és várhatóan sok éven át a piacon marad.

Hogyan jeleníthetem meg a statikus HTLM-et egy PHP szkriptben?

Más programozási nyelvektől eltérően a PHP-t úgy tervezték, hogy a HTML mellett működjön. A PHP szkriptekben kettő között is dolgozhat, egyszerű forrásokat biztosítva érdekes webes alkalmazások létrehozásához, összehasonlítva más szkriptnyelvekkel.

Miért nem adták ki soha a PHP 6-ot??

A PHP 6 soha nem került kiadásra, mert a projekt elbukott a végső cél elérése érdekében. Mivel soha nem teljesítették, az ebben a verzióban elért haladást visszaszorították a PHP 5 kisebb formátumú kiadásához. A félreértések elkerülése érdekében a következő generációt PHP 7-nek hívták..

A PHP biztonságos?

A PHP biztonságos és biztonságos webes alkalmazásokat nyújthat. A tapasztalatlan fejlesztőknek időt kell fordítaniuk ennek a nyelvnek a teljes megértésére, különben biztonsági hiányosságokat tapasztalhatnak a weboldalakban vagy az alkalmazásukban, ha nem óvatosak. A közzétett oktatóanyagok, tanfolyamok és képzések segítségével a felhasználók gyorsan és hatékonyan megértik a PHP-t. Ezzel párhuzamosan, amikor a PHP újabb verziója jelenik meg, a felhasználókat arra ösztönzik, hogy frissítsék webhelyüket, hogy még biztonságosabb weboldalakat vagy alkalmazásokat biztosítsanak..

Használhatom-e még a korábbi PHP-verziókat?

Igen, a PHP korábbi verziói továbbra is elérhetők. A 4. verzió esetében a továbbiakban nem hivatalosan támogatott, ezért ajánlott a régebbi webhelyek áttérése az újabb, 5. vagy újabb verzióra.

A PHP 7 újdonságai?

A PHP 7 a legújabb fejlesztés, amely még gyorsabb, mint az előző verzió, és jobb módszer a hibakezelés, a korlátozott Unicode támogatás és egyéb szolgáltatások fejlesztésére. A felhasználókat arra ösztönzik, hogy áttérjenek a PHP 7-re, hogy élvezhessék az új és továbbfejlesztett funkciókat.

Hogyan szerezzünk PHP-t?

A telepítési utasítások kissé különböznek attól függően, hogy a PHP-t Unix, Mac OS X vagy Windows rendszerre telepítik-e. A PHP telepítése és konfigurálása általában a webhely vezérlőpultjának alkalmazásában található, amelyet a házigazda ad meg, a tárhely költségei nélkül; Ennek megerősítését javasoljuk a házigazdának a terv kiválasztásakor.

A PHP története

Mindannyian ismerjük a PHP-t mint a sok elsődleges nyelv egyikét, amelyet webfejlesztéshez és általános célú programozáshoz használunk. Ez az egyik kódoló nyelv, amely lehetővé teszi a kód beágyazását a HTML vagy HTML 5 jelölőbe, a különféle funkciók, programok és feladatok megírásának megkönnyítése érdekében..

Hogyan és mikor hozták létre a PHP-t

Fedezzük fel néhányat a PHP történetéről és annak kialakulásáról. A PHP nyelv legkorábbi kifejlesztése Rasmus Lerdorf segítségével kezdődött 1995-ben. Lerdorf már maroknyi Common Gateway Interface programot írt a C-ben, amelyeket addig a napig csak használta webhelyének személyes honlapjának fenntartására. Végül úgy döntött, hogy kibővíti őket, hogy képesek legyenek webes űrlapokkal való együttműködésre és interfészre, valamint az adatbázisokkal való összekapcsolásra. Erre az új eszközre szándékozik utalni, amely személyes honlapja / űrlap-tolmács vagy PHP / FI volt.

A PHP hihetetlenül hasznosnak bizonyult egyszerű és dinamikus webes alkalmazások kifejlesztésében, amelyeket különféle forgatókönyvekben lehet használni. Lerdorf ezután a kód javítására és a hibajelentési folyamat felgyorsítására törekedett, ezért bejelentette, hogy a PHP / FI-t a Személyes Kezdőlap Eszközök 1.0-s verziójára indítja egy Usenet beszélgetőcsoportban. Hihetetlen, hogy 2013-ban a PHP továbbra is ugyanazokkal a képességekkel rendelkezik, mint amelyeket 1995-ben terveztek..

Még ennél is érdekesebb, hogy Lerdorf nem azt jelentette, hogy a PHP a masszív, új programozási nyelv lesz. Csak betette valamit, amit ott használt az univerzumba annak tesztelésére és fejlesztésére. Innentől kezdve folytatta a következő logikus lépéseket a PHP folyamatainak és funkcionalitásának javítása érdekében. Mielőtt tudta volna, egy fejlesztői csapat alakult körülötte, és egy szerény ember, aki azt mondta, hogy fogalma sincs arról, hogyan kell kódolási nyelvet készíteni, a saját.

Lerdorf és a fejlesztői csapat két rövid évvel később, 1997 novemberében indította el a PHP / FI 2-et. A PHP sok kódolónyelvtől elkülöníti, hogy eredetileg nem kódoló nyelvként tervezték. Olyan eszköz volt, amely szervesen fejlődik valami hasznos megosztásán keresztül, amely könnyen használható és beágyazható a HTML-be.

Sajnos, mivel azt organikusan fejlesztették ki, azaz kiszámíthatatlan módon, sok eltérés és következetlenség volt a függvények elnevezésében és a függvények paramétereinek rendezésében.

A PHP változásai az évek során

1) 3. és 4. verzió

1997-ben Andy Gutmans és Zeev Suraski, a Zerdorf közreműködésével újraírták az értelmezőt, hogy kiépítsék a PHP 3 néven ismertté vált bázist. Miután néhány PHP-vel végzett munkát, úgy döntöttek, hogy 1998-ban elindítják a PHP 3-at. szintén megkezdte a PHP magjának átírását és újratervezését, amelyből a Zend Engine 1999-ben jött létre.

Nem sokkal később, 2000-ben, az újonnan felújított PHP verziót és a Zend Engine-t összeolvadták a PHP 4 létrehozásához, amelyet a Zend Engine 1.0 hajtott. A csapat 2000 és 2008 között a PHP ezen verzióján tudott dolgozni, amikor elérték a 4.4.9 verziót, mielőtt úgy döntöttek, hogy leállítják a fejlesztést ezzel a verzióval, és abbahagyják a biztonsági frissítések kiadását is..

2) 5. verzió

Abban az időben, amíg a PHP 4 még nem volt frissítve és új fejlesztéseket hajtott végre, a PHP 5 2004-ben jelent meg, majd a Zend Engine II hajtotta. A PHP ezen verziója számos értékes frissítéssel jött, amelyek javított támogatást tartalmaztak az objektum-orientációra jellemző programozáshoz. Mellett a PHP adatobjektumok kiterjesztése, az úgynevezett OEM, és más teljesítménymódosítások, amelyek hozzájárultak a nyelv funkciójának javításához. A 2008-as évben sok PHP fejlesztő elkezdett támogatni az átmenetet és a migrációt a PHP 4-ről a PHP 5-re.

3) 6. verzió

A PHP-re korábban sok szakértő flaming és kritika irányult, mivel a natív Unicode támogatás hiánya volt az alapnyelvi szinten. Ennek eredményeként 2005-ben Andrei Zmievski vezette egy olyan kezdeményezést, amely a natív Unicode támogatást hozza a PHP nyelvén. Úgy döntött, hogy ezt megteszi, először beágyazva az ICU könyvtárat, majd a szövegszövegeket UTF-16 néven ábrázolja belső szinten.

Sajnos nem volt olyan fejlesztő a csapatban, amely megértette volna, hogyan kell ezeket a módosításokat végrehajtani, és ennek eredményeként a még nem Unicode által frissített PHP 6.

4) 7. verzió

Ezután végre megérkezzünk a PHP legfrissebb nyelvéhez, amelyet manapság használunk (amelyet a legtöbb tárhelyszolgáltató most támogat) – további információkért keresse meg a legjobb PHP tárhely oldalunkat). A 7. verzió Dmitrij Stogov, Nikita Popov és Xinchen Hui erőfeszítéseinek eredménye volt, akik a Zend Engine refaktorra törekedtek, hogy lényegesen kompaktabb adatszerkezeteket használhassanak a gyorsítótár helyének javításával. Így szinte teljes nyelvi kompatibilitást is meg tudtak őrizni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector