Legjobb hosting Írország

Mint egy sok webtárhely-készítő cég, amelynek sok tárhely-fiókja van (számtalan mellékprojektünk van és szeretnénk kísérletezni), nagyon jó ötletünk van arról, hogy mi határozza meg a nagyszerű internetes fogadót.


Ezek a legjobb web hosting szolgáltatók Írországban, valódi minőségű webtárhely a bank megszakítása nélkül.

Néhány márka / webhely, amely a tartalomra hivatkozik:
Kiemelt a webhelyeken

Legjobb tárhely Írország: Top 5 – 2020. május

Webtárhely-szolgáltatóÁltalános értékelésÁr / mo.Disk SpaceFeaturesReviewsWebsite
siteground23,95 € (60% kedvezmény)10 GBVillámgyors adatközpont Londonban, megfizethető, 30 napos pénz-visszafizetési garancia, hivatalosan a WordPress = Win által ajánlott!SiteGround áttekintés
GreengeeksLogo3,95 USD (Exkluzív MangoMatter kedvezmény – 9,95 USD-tól)KorlátlanSzuper zöld tárhely, szerverek Európában és világszerte, korlátlan lemezterület!GreenGeeks Review
A2HostingLogo3,92 USD (7,99 USD)KorlátlanOlcsó + Korlátlan lemezterület!A2 tárhely áttekintés
myhostlogo5,99 €10 GBTöbb mint 10 éves hostolási tapasztalat.MyHost áttekintés
wpengine35 USD10 GBA WordPress tárhely tökéletesítve.A WP motor áttekintése

Nem könnyű megtalálni egy megfelelő webhelyet, amely valóban megfizethető, és ha nem Excel varázsló, kicsit meglehetősen nehéz lehet összehasonlítani az összes különféle tárhely szolgáltatást (például költség vs sávszélesség, lemezterület, használhatóság, támogatás, áttekintések stb.). ). Könnyedén elmondható, hogy vannak olyan nagy otthoni cégek, amelyek nem számítanak fel abszurd hirdetési árakat, de továbbra is teljesítik a kívánt webhelyet.

A következő 5 személyes kedvenceink, az első 4 valóban megfizethető (az ötödik a prémium WordPress tárhelyi igényeinek felelne meg), és mindegyik kiváló teljesítményt nyújt & támogatás. A következő kritériumokat használtuk a legjobbak webgazdainak osztályozására: Könnyű használat, Megfizethetőség és Teljesítmény / Teljesítmény. Élvezd!

1. SiteGround

Ez a minden idők kedvenc tárhelyszolgáltató cég, olcsó, nagyon hatékony szerverrel rendelkeznek, és ami a legfontosabb: a támogatás legmagasabb szintű.

A WordPress által ajánlott, a WordPress által is ajánlott (nagyon kevés hosting cég igényelheti ezt! Természetesen meg is tudják kezelni a rájuk dobott CMS-eket). Oh, + 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkeznek! Nagyon jó az igénytelenség azok számára, akik megfizethető, de minőségi internetes házigazdát keresnek!

Három fogadási tervük van, leginkább megfizethető tervük csak az indulással kezdődik 3,95 € / hónap (60% -kal a szokásos áratól)! 

siteground2

  Nyertes – 9.6 / 10

Egyszerű használat

97%

megfizethetőség

92%

Teljesítmény / teljesítmény

95%

2. GreenGeeks

A GreenGeeks egyike azoknak a vállalatoknak, amelyekről csak tudod, hogy mindent jól csinál, óriási növekedést tapasztaltak meg, mióta 2008-ban életbe léptek. A siker oka eléggé egyértelmű, ha elkezdesz velük dolgozni, ez a globális elérhetőség kombinációja (több adatközpontok világszerte), fantasztikus teljesítmény, nagyszerű és nagyon gyors támogatás, és utoljára, de nem utolsósorban, energiaszükségletüket háromszor visszahelyezik a hálózatba a szélenergia révén, ami nagyon elképesztő!

Ami a speciális funkciókat illeti, korlátlan lemezterületet kínálnak még a legalapvetőbb tervükön, 24 órás támogatást nyújtanak, és akárcsak a SiteGround, egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, ha nem elégedett! Szilárd # 2 a listánkon!

A legolcsóbb terv csak a kezdettel kezdődik 3,95 USD / hó (exkluzív MangoMatter kedvezmény – 9,95 USD-tól)

Egyszerű használat

94%

megfizethetőség

92%

Teljesítmény / teljesítmény

90%

3. A2 tárhely

Az A2 tárhely szintén megegyezik a SiteGround-kel, világszerte sokféle gyors és gyors kiszolgálóval rendelkeznek + nagy támogatást nyújtanak. Noha nincs hivatalos WordPress-ajánlásuk, a WP-oldalakkal való teljesítménye elképesztő.

És a korlátlan lemezterület meglehetősen ügyes!

3 hosting csomagot is kínálnak, a legolcsóbb terv csak a kezdettel kezdődik 3,92 USD / hónap (eredetileg 7,99 USD / hónap).

Egyszerű használat

87%

megfizethetőség

92%

Teljesítmény / teljesítmény

80%

4. Myhost.ie

Írország délnyugati részén helyezkedtek el, és 2002-ben indították el először, ami azt jelenti, hogy több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a támogatások terén.

A minőségi felhő-tárhely mellett e-mail tárolást, domain regisztrációt is kínálnak, & nagyon sok a biztonsággal kapcsolatos szolgáltatás.

A legolcsóbb terv 5,99 eurótól / hónap

Egyszerű használat

85%

megfizethetőség

85%

Teljesítmény / teljesítmény

85%

5. WP motor

Ha valóban kiváló minőségű, kezelt WordPress tárhelyet keres Írországban, akkor a WP Enginere van szüksége! A piacvezetõk a WordPress webhelyek üzemeltetésekor, és erõteljes okkal (bár elég drágák). Házon kívüli gyorsítótárazási rendszerük van az oldalak szupergyors kiszolgálására (úgynevezett EverCache), és CDN-vel kombinálva ők a leggyorsabb WordPress tárhely-szolgáltató!

24 órás és hét órás támogatása nyilvánvalóan a WordPress-re specializálódott, lehetővé téve számukra, hogy bármilyen problémát akadályok nélkül megjavítsanak. Ráadásul a WordPress alapvető frissítéseiről is gondoskodnak, így nem kell aggódnia. És ha ez egy jelentős frissítés, akkor valójában először tesztelik a webhelyet a frissítés előtt, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy semmi sem szakad meg, a legkiválóbb szolgáltatás. Emellett élő valós idejű fenyegetések felismerésével is foglalkoznak, aktívan blokkolják a DDOS támadásokat, és még ingyenesen kijavítják az Ön webhelyét, ha azt feltörik…

A fentiek többé nem indokolják az árat! Nyugodtan érdekli és megtakaríthatja a költségvetést?

Legolcsóbb tervük 35 dollár / hó

Egyszerű használat

85%

megfizethetőség

65%

Teljesítmény / teljesítmény

95%

Írország műszaki támogatást nyújtWebtárhely Írország: Mélyebb megjelenés

A technológia haladásával az elmúlt néhány évtizedben, és olyan sebességgel, hogy az elmúlt években továbbra is ugrásszerűen halad előre, az internet sok ember számára elkerülhetetlen részévé vált mindennapi életünkben. Ezért ezeknek a fejleményeknek köszönhetően szinte lehetetlenné válik bármely vállalkozás számára a túlélés, ha nem rendelkezik jól működő webhellyel és online jelenléttel, amely az idő múlásával elősegíti az új ügyfelek és fogyasztók vonzását..

Függetlenül attól, hogy online közönséget próbál elérni, hogy lehetővé tegye a kisvállalkozásának, hogy kapcsolatba léphessen az ügyfelekkel és a fogyasztókkal, és elérje az ügyfeleket, illetve a fogyasztókat, ha blogot kíván létrehozni, ha bármilyen típusú projektet szeretne létrehozni, vagy bármi is legyen az oka, a webhelyek sokoldalú és változatos médiumok, amelyek elég sok mindent el tudnak érni. A webhely létrehozásakor azonban az egyik dolog, amelyet meg kell vizsgálnia, az a kívánt webtárhely, és a szolgáltató, amelyre támaszkodni fog, hogy megbízható és megbízható szolgáltatást nyújtson Önnek Írországban. . Amikor megpróbálja megtalálni a megfelelő webtárhely-csomagot és szolgáltatót Írországban, a döntésnek messzemenő hatása lehet, ezért érdemes biztosan megbizonyosodni arról, hogy a megfelelő hívást kezdeményezte (tipp, a SiteGround nagyon fantasztikus). Itt mindent megtalál, amit tudnia kell annak a döntésnek a meghozatalához, amely a legmegfelelőbb a szem előtt tartott webhelyhez.

A webtárhely típusai Írországban

Közös tárhely

A megosztott tárhely az egyik olcsóbb tárhelymódszer, ezért sok olyan személy számára előnyben részesített lehetőség, akik nem szeretnének olyan webhelyet létrehozni, amely hatalmas forgalmú adatforgalommal bírna, és úgy érzi, hogy webhelyük alkalmas lenne egy kisebb közönség számára. A megosztott tárhely kiváló lehetőség a személyes weboldalak, blogok és kisvállalkozások számára, mivel a forrásokhoz, amelyekre a projekteknek legtöbb esetben szükségük van, megfizethetőbb áron kínálkozik, mint a piacon elérhető sokféle alternatíva esetén. Az alapvető funkcióknak tartalmazniuk kell egy olyan kattintásos telepítőt a legnépszerűbb CMS-ekhez, mint a WordPress, a Joomla stb. WordPress webhelyen érdemes lehet megnövelni a költségvetést, és menni a kezelt WordPress tárhelyhez (eszébe jut a WP Engine).

VPS tárhely

A Virtuális magánszerver tárhely vagy VPS tárhely lehetővé teszi, hogy a webhely saját kiszolgáló részével rendelkezzen, amelyet több más webhellyel megosztott. A VPS-tárhely fokozatosan növekszik a megosztott tárhelytől, mivel a használt szerver része teljesen el van különítve a kiszolgálón keresztül üzemeltetett többi webhelytől. Kiváló lehetőség egy olyan webhelytulajdonos számára, aki inkább a dedikált szerver-tárhelyet részesíti előnyben, de sokkal alacsonyabb áron keres ezen adatvédelem előnyeit..

Dedikált szerver tárhely

A nagy teljesítményű szervereket keresők magasabb szintű képességeket is kipróbálhatnak, például a dedikált szerverek tárolását. Ezek a szerverek ideálisak azok számára, akik webhelyet keresnek Írországban, amely képes kezelni a nagyobb forgalmat és más funkciókat. Ezek azonban drágábbak, így a nagyobb megbízhatóságot és támogatást igénylő nagyobb projektekhez jobban fenntarthatók. Ha szerepel a költségvetésben, ez kiváló web hosting lehetőség Írország webhelyein.

Cloud tárhely

Mostanában mindenki a felhőről beszél! Bár kiváló módszer a fájlok tárolására, kiváló web hosting lehetőség is. A felhőtárhely olyan technológia, amelyben több gép különálló rendszerként működik. Ez a fejlett technológia rendkívül nagy teljesítményű, és nem korlátozza a lehetőségeit. A weboldal igényeit felfelé és lefelé méretezheti, így rendkívül sokoldalúvá teszi bármilyen méretű projekthez.

Viszonteladói tárhely

A viszonteladói tárhely rendkívül népszerű azok számára, akik érdeklődnek a webdizájn iránt. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy ömlesztve vásároljanak meg webhelyet, és eladják azt saját ügyfeleiknek, ezáltal fokozva a weboldal tervezőjének irányítását az általuk létrehozott webhelyek felett. Ez a gyakorlat a webes tervezők körében szokásos, tehát ha ez úgy tűnik, amit keres, akkor a viszonteladói tárhely lehet a legjobb ajánlat az ön számára.

Webtárhely Írország: Mit kell keresni

Ha megpróbálja eldönteni az Önnek és az Ön igényeinek megfelelő webtárhely típusát, valamint azon webhely igényeit, amelyet hamarosan élővé szeretne tenni az interneten, akkor az Írországhoz tartozó webtárhely típusa nem csak az, amit figyelembe kell venni (btw, ugyanezt a kutatást végeztük a legjobb ausztrál webes tárhely, kanadai web hosting, NZ web hosting, UK hosting témában is, & web hosting Szingapúrban). Miután a fent részletezett webtárhely-típusok között döntött, ideje választani azt a szolgáltatót, akinek megbízni fog a webhelyén. Íme néhány szempont, amelyet figyelembe kell venni, amikor összehasonlítják a szolgáltatókat, hogy megkönnyítsék a döntést az Ön számára.

Szerver helye

A szerver helyének sok köze lesz a betöltési időhöz, amelyet a felhasználók tapasztalnak, amikor meglátogatják az Ön webhelyét. Minél közelebb van a szerver földrajzilag, annál nagyobb a esélye, hogy csökken a betöltési idő. Ez azonban nem azt jelenti, hogy egyszerűen csak a legközelebbi szervert szeretné kiválasztani Írországban. Ügyeljen arra is, hogy vegye figyelembe a kérdéses szerver teljesítményét; ha ez egy viszonylag alacsony fogyasztású szerver, akkor jobb, ha egy kicsit távolabb áll.

Tárolás

Annak alapján megfontolhatja, mennyi tárhelyre lesz szüksége webhelyéhez, annak alapján, hogy mekkora tartalmat tervez hozzáadni a webhelyéhez. Általában minél többet fizet a webtárhelyért, annál több tárhely fog megjelenni. Ennek sok köze van a választott tárhely típushoz; például a megosztott tárhely kevesebb tárhellyel jár, mert oly sok más felhasználóval osztja meg a szerverterületet. Fontolja meg azt a tárhelyet, amelyet szerinte a webhely igényel, és ezt vegye figyelembe a szolgáltatók összehasonlításakor.

üzemidő

Függetlenül attól, hogy egy kis blogot futtat, amelyen csak néhány heti olvasó található, vagy olyan nagyvállalati webhelyeken, amelyek naponta több száz, esetleg akár több ezer látogatást is elérhetnek, akkor a lehető legnagyobb mértékben csökkenteni szeretné webhelyének állásidejét. Ellenőrizze bármilyen szolgáltató működési idejét – a legígéretesebb, hogy az üzemidő garantálja akár 99,9% -ot. Ugyanakkor csak azért, mert azt mondják, hogy ez nem teszi valóra; nézd meg ügyfeleik ajánlásait és hajtsd végre a házi feladatukat, mielőtt megszólalsz velük, és nézd meg, mi volt az ügyeik tapasztalata azokkal az emberekkel, akik már igénybe vették szolgáltatásaikat.

Támogatás

A támogatás a vásárolt szolgáltatások fontos szempontja, különösen a web hosting szolgáltatások. Ha nem tapasztalt egy weboldal üzemeltetését, akkor jó ügyfélszolgálatot szeretne elérni – természetesen ez azonban valamelyik megoldás. Keressen olyan szolgáltatót, amely élő csevegést és telefonos támogatást kínál!

mentések

Az adatok biztonsági mentése rendkívül fontos, és megmentheti Önt abban, hogy rengeteg értékes információt veszítsen el, és egészen a tragédiaig menjen át. Ezért, amikor kiválasztja azt a webtárhely-szolgáltatót, amellyel a webhelyet üzemelteti, akkor értékelnie kell, hogy milyen gyakran készít biztonsági másolatot a fájlokról, és hány biztonsági másolatot tart fenn. Egy másik dolog, amelyet meg kell vizsgálni, az a rendszer, amelyet az adatok elvesztésekor helyreállítanak.

Sávszélesség

A kiszolgálón megengedett sávszélességet elengedhetetlen szempont, különösen, ha a futtatott webhely nagyobb, amely kissé nagyobb forgalmat fog látni. A legtöbb kisebb projekt esetében a sávszélesség valószínűleg nem jelent gondot; ugyanakkor a közepes vagy kisebb méretű webhelyeknek ezt mindenképpen figyelembe kell venniük, amikor szolgáltatót keresnek webhelyükhöz Írországban.

Megengedett domainek / webhelyek száma

Ez valószínűleg nem lesz probléma, ha csak egy webhely üzemeltetését tervezi, de valószínűleg sok felhasználó azt szeretné, ha egynél több webhelyet üzemeltessen az általuk kiválasztott webhely-szolgáltatón. Jó ötlet annak megfontolása, hogy hány domaint használhat a gondozott szolgáltatóval és szolgáltatóval, még akkor is, ha úgy gondolja, hogy csak egy webhelyre vágyik szükségessé – mindig jó, ha másiknak szabadságot élvez, ha változtatsz. elméd.

És ennyi, túl nehéznek tűnik az összes pont lefedése, de csak egy lépésről lépésre. Lehet, hogy létrehoz egy táblázatot és naplózza az összes specifikációt az Írország webtárhely-szolgáltatói számára, így egyszerű áttekintést kap.

VAGY

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map