Legjobb e-mail marketing szolgáltatások 2020-ban: A tíz legjobb összehasonlítás és vélemények

E-mail marketing szolgáltatások


Nem olyan nehéz megtalálni az Ön igényeinek és követelményeinek megfelelő e-mail marketing szolgáltatást.

Az e-mail marketing szolgáltatások többnyire azonosak – jellemzői és ár-szempontból. Ez magában foglalja az ingyenes próbaverziókat, az e-mail sablonok széles skáláját, a közösségi média integrációit és az e-mail ütemezését.

Az e-mail marketing szoftver használatakor képes lesz automatizálni a marketing munkafolyamatokat, nyomon követni a statisztikákat, több és jobb e-mailt küldeni, és mélyebb kapcsolatot kiépíteni a látogatókkal.

De amikor a legjobb e-mail marketing szolgáltatást választjuk, akkor alighangsúlyoznánk azt, hogy sok lehetőség van. Valójában, amikor utoljára végeztük kutatásainkat, azt találtuk, hogy legalább 30 e-mail marketing szolgáltatás van (ingyenes és fizetett).

Az alábbiakban felsoroljuk a 10 legjobb e-mail marketing szolgáltatást a kisvállalkozások számára, amelyeknek sokkal könnyebbé kell tenni a döntését.

1. Állandó kapcsolat

Az állandó kapcsolattartás a legjobb e-mail marketing szolgáltatás kisvállalkozások számára. E-mail automatizálási szoftverük egy 60 napos ingyenes próbaverzióval érkezik, és többféle testreszabási és integrációs lehetőséget kínál a felhasználók számára, miközben egyszerű és felhasználóbarát..

állandó kapcsolatfelvétel

Az 1995-ben alapított Constant Contact a világ egyik legnagyobb e-mail marketing szolgáltatásává vált. Folytatják a kínálat előrehaladását és új terekbe nőnek, amelyeket más szolgáltatók nem fednek le.

Például hozzáférést kap egy eseménykezelő eszközhöz, valamint egy innovatív közösségi média eszközhöz, amely lehetővé teszi kuponok és letöltések létrehozását és megosztását a közösségi médiában. Ezenkívül több száz különböző integrációt talál, így bármilyen más alkalmazást és szolgáltatást integrálhat, amelyeket jelenleg használ.

A fenti egyedülálló szolgáltatások mellett széles körű niche-specifikus sablonokat is kaphat, valamint egy irányítópultot, amely bemutatja a legfontosabb e-mail mutatókat.

Rengeteg hasznos útmutatót és szolgáltatást kínálnak, amelyek nagyon hasznosak azok számára, akiknek nincs e-mail marketing tapasztalata. Ezen felül hozzáférhet az élő csevegéshez, az e-mailhez és a telefonos támogatáshoz.

Ennek ellenére van egy nyilvánvaló hátrány. Valójában nem léteznek automatizálási eszközök, és az árért fizetni kell, ha tényleg ott kell lennie.

Ki használja ezt az e-mail marketing szoftvert??

Az állandó kapcsolat nagyszerű választás a kisvállalkozások tulajdonosai számára, akiknek olyan eszközre van szükségük, amely nem csupán e-mail marketing.

Mennyibe kerül?

Két terv közül lehet választani. E tervek mindegyike számos kapcsolatfelvétel alapján árszintekre bontható.

E-mail terv:

 • 0-500 előfizető: havonta 20 USD
 • 501–2 500 előfizető: 45 USD havonta
 • 2 501-5 000 előfizető: 65 USD havonta
 • 5 001-10 000 előfizető: havonta 95 USD

E-mail plusz terv:

 • 0-500 előfizető: 45 USD havonta
 • 501-2,500 előfizető: 70 USD havonta
 • 2 501-5 000 előfizető: havonta 95 USD

Mindkét típusú terv esetén 10% kedvezményt kap, ha 6 hónapos előre fizeti, vagy 15%, ha 12 hónapos előre fizet..

Van egy 60 napos kockázatmentes próbaverzió (nincs szükség hitelkártya információkra), így kipróbálhatja az eszközt akár 100 névjegy számára. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is talál. 100% -os visszatérítést kap, feltéve, hogy feltöltötte a névjegyeket a szolgáltatásba, és legalább egy e-mailt elküldött.

Kezdje el a Constant Contact használatával itt (60 napos ingyenes próbaverzió)

2. SendInBlue

A SendInBlue egy hatékony e-mail marketing megoldás az alacsony költségvetésűek számára, mivel ingyenes csomaggal érkezik (amely sajnos kissé korlátozott).

SendInBlue áttekintés

A SendInBlue egy másik fiatal e-mail marketing platform. Eredetileg tranzakció-alapú e-mailek küldésére tervezték, de most az e-mail és az SMS kampányok erejét egyetlen egyedi platformon egyesítették..

Összességében nagyon könnyen használható és nagyvonalú ingyenes csomaggal rendelkezik, mivel a tervek a küldött e-mailek számán, és nem a kapcsolatok számán alapulnak. Ide tartoznak a tipikus funkciók, például a listakezelés, a kampányjelentés és az e-mail elrendezés optimalizálása.

Különböző harmadik féltől származó integrációkat is megtalálhat.

Ha azonban hozzáférni szeretne a legfejlettebb funkciókhoz, akkor frissítenie kell az egyik legfejlettebb tervre.

Ki használja ezt az e-mail marketing szoftvert??

A SendInBlue kiválóan alkalmazható vállalkozások vagy magánszemélyek számára, akik rengeteg e-mailt küldenek. Mivel az árazás csak az e-mailek mennyiségén alapul, nem pedig a névjegyzék méretén.

Mennyibe kerül?

A SendInBlue egyedülálló árazási modellel rendelkezik, amely az e-mailek mennyiségén alapszik.

Így működik:

Korlátozott ingyenes terv:

 • Naponta akár 300 e-mailt küldhet
 • Havi korlátozás: 9000 e-mail havonta
 • Korlátlan számú névjegy

Kedvezményes terv: 25 USD havonta

 • Havonta akár 40 000 e-mailt küldhet
 • Nincs korlátozva a napi e-mailek száma
 • Korlátlan számú névjegy

Alapvető terv: havonta 39 USD

 • Havonta akár 60 000 e-mailt küldhet
 • Nincs napi e-mail küldési korlát
 • Nincs embléma az e-maileken
 • Korlátlan számú névjegy

Prémium terv: havonta 66 USD

 • Küldjön akár 120.000 havonta
 • Nincs napi e-mail küldési korlát
 • Hozzáférés a fejlett automatizálási szolgáltatásokhoz
 • Korlátlan számú névjegy

Összességében a tervek meglehetősen rugalmasak. Nincs pénz-visszafizetési garancia, ám a örökre ingyenes tervnek elegendőnek kell lennie arra, hogy előre tudjon lépni a szolgáltatással. Vannak előre fizetett kreditpontok is, így vásárolhat egy bizonyos mennyiségű e-mailt havi elkötelezettség nélkül.

Itt kezdje meg a SendInBlue alkalmazást

3. GetResponse

A GetResponse több, mint egy online marketing platform az e-mail marketinghez. Kiegészítőkkel, például céloldal-készítővel és webinar-megoldással jár.

GetResponse felülvizsgálat

A GetResponse felhasználói bázisa több mint 350 000, és mindent egyben marketing platformként működik.

Néhány egyedi funkcióval felszerelt, például a céloldalak és a webináriumok létrehozásának képessége. Önmagában véve nem szuper hasznos, de e-mail marketinggel kombinálva elősegítheti e-mail listájának őrültként történő növekedését.

Az e-mailek létrehozásához intuitív drag and drop építőt használ.

Ezenkívül az összes olyan fejlett funkcióval rendelkezik, mint amire számítottál, például a szegmentálás, az A / B tesztelés, az automatikus válaszadók és a szoftverintegrációk. Van még egy tökéletes funkció, az úgynevezett tökéletes időzítés, amely elősegíti a tökéletes napszak előrejelzését e-mailek küldésére a nyitott árfolyamok növelése érdekében..

Ha problémája van a szolgáltatás igénybevételével, van egy részletes útmutatókat tartalmazó könyvtár, amelyet áttekinthet. Vagy kapcsolatba léphet a támogatással e-mailben, élő csevegésen és telefonon.

Ki használja ezt az e-mail marketing szoftvert??

Ez a szolgáltatás kiválóan alkalmas középvállalkozások számára, amelyek rengeteg marketing lehetőséghez szeretnének hozzáférni. Nincs szükség meglévő készségekre, mivel nagyon intuitív, még fejlettebb funkciókat is megvalósítva.

Mennyibe kerül?

Alapterv:

 • Akár 1000 előfizető: 15 USD havonta
 • Akár 2500 előfizető: 25 USD havonta
 • Akár 5000 előfizető: 45 USD havonta
 • Akár 10.000 előfizető: 65 USD havonta

Plusz terv:

 • Akár 1000 előfizető: 49 USD havonta
 • Akár 10.000 előfizető: 75 USD havonta

Szakmai terv:

 • Akár 10.000 előfizető: havonta 165 USD
 • Akár 25.000 előfizető: havonta 255 USD

Vállalati terv:

 • Akár 100 000 előfizető: 1199 USD havonta

Ha kipróbálni szeretné a szolgáltatást, akkor van egy 30 napos ingyenes próbaverzió, ahol hozzáférést kaphat az összes szolgáltatáshoz. Nincs pénz-visszatérítés, mivel ez a fizetés, ahogy megy, szolgáltatás.

Ha pénzt akar megtakarítani, akkor fizessen egyszerre egy évre, és 18% -ot kapjon, vagy fizetjen két évre, és 30% -ot kapjon.

Kezdje el a GetResponse használatát itt

4. HubSpot (ingyenes terv)

A HubSpot e-mail marketing és CRM eszközszolgáltató, amelyhez szolgáltatáscsomag tartozik, ingyenes csomaggal együtt, néhány prémium fizetett tervvel együtt.

Hubpot felülvizsgálat

A HubSpot több mint 70 000 felhasználó számára nyújt megbízható szolgáltatást, különös tekintettel a növekvő vállalkozásokra. A telepítés meglehetősen egyszerű, és a HubSpot CRM könnyedén csatlakozik a Gmailhez, a G Suitehez és az Outlook több verziójához..

Belül kap egy drag and drop e-mail készítőt az elrendezések testreszabásához, CTA-k, képek hozzáadásához és a tartalom finomításához. Személyre szabott tartalmat is használhat, hogy közelebb hozza Önt a közönséghez.

Fejlett e-mail marketing funkciókat, például e-mail automatizálási eszközöket, lista szegmentálást, használatra kész sablonokat, e-mail követést és kiterjedt elemzést kínál; az ingyenes verzióval együtt.

Jelentős hátránya az A / B tesztelés hiánya a szabad és a legolcsóbb tervekkel. Az alacsonyabb szintű tervek csak fórum alapú támogatási funkciót tartalmaznak. De rengeteg erőforrás van, amelyekkel böngészhet és megtalálhatja a szükséges válaszokat.

Ki használja ezt az e-mail marketing szoftvert??

A HubSpot kiválóan alkalmas kis- és középvállalkozások számára, akik már indulnak vagy szeretnének bővíteni e-mail marketingjukat. A HubSpot rugalmas frissítési lehetőségeket is kínál, ha az igények idővel növekednek.

Mennyibe kerül?

A HubSpotnak ingyenes és fizetős előfizetési tervei vannak. Az összes terv számos CRM-funkciót tartalmaz, amelyek méretezhetők a magasabb szintű tervekkel.

Ingyenes terv: örökre ingyenes

 • Ingyenes e-mail eszközök és CRM
 • Havonta 2000 e-mailt küld

Marketing Hub kezdőterv: havonta 50 dollár

 • 5X kapcsolattartó e-mail küldési korlátozás. (pl. 1000 névjegy = 5000 e-mail havonta
 • 1000 névjegyet tartalmaz
 • +Havonta 50 USD / 1000 további kapcsolattartó

Marketing Hub Professional terv: havonta 800 dollár

 • 10x kontaktos szintű e-mail küldési korlát (pl. 1000 névjegy = 10 000 e-mail / hónap)
 • 1000 névjegyet tartalmaz
 • +Havonta 50 USD további 1000 névjegyért

Használja a HubSpot árkalkulátort, hogy pontos tarifát kapjon az Ön igényei alapján.

Ha arra törekszik, hogy megkapja a HubSpot kezdőtervét, akkor lehetősége van fizetni évente, és -20% -ot takaríthat meg előfizetésével.

Kezdje el a HubSpot használatát itt (ingyenes terv)

5. ConvertKit

covertkit felülvizsgálat

A ConvertKit-et 2013-ban alapította Nathan Barry. Céljuk a piacnak egy alkotóelemmel nevezett szekciója. Tehát az emberek, mint a vloggerek, bloggerek, szerzők, Instagram csillagok, kurzus-alkotók és így tovább.

Az egyik legnagyobb értékesítési pont az, hogy milyen egyszerű létrehozni az e-mail automatizálási munkafolyamatokat. Ez egy vizuális készítőre támaszkodik, így valójában láthatja, hogy az e-mail sorozatok hogyan fognak lejátszódni.

Van egy beépített céloldal-szerkesztő is, amely nagyon hasznos, elindíthatja az e-mailes marketingt, és nincs is szüksége webhelyre. Csak a forgalom forrása (például a YouTube-csatornád vagy a közösségi média-fiók).

Megtalálhatja az előfizetők alapos kezelését, címkézését és az e-mailek speciális szegmentálási funkcióit.

Ki használja ezt az e-mail marketing szoftvert:

Ez az eszköz a legjobb azok számára, akik nem gondolnak egy kicsit többet költeni (magánszemélyek vagy kis csoportok), és egyszerű szöveges e-maileket akarnak küldeni.

Mennyibe kerül?

 • 0-1K előfizetők: 29 USD havonta
 • 1K-3K előfizetők: 49 USD havonta
 • 3–5 000 előfizető: 79 USD havonta
 • 5 ezer + előfizető: egyedi árazás

Nem számít, melyik terveket választja, ugyanolyan pontos szolgáltatásokhoz fér majd hozzá. Ha vásárolni szeretne, mielőtt vásárolna, akkor van egy 14 napos ingyenes próbaverzió, amely tartalmazza az összes szolgáltatást.

Van egy 30 napos visszatérítési politika, ha nem tetszik a szolgáltatás. A visszatérítés általában 3-5 napig tart, amíg a visszatérítés meg nem jelenik a fiókjában.

6. MailChimp

A MailChimp egy egyszerűen használható e-mail marketing eszköz bloggerek és kisebb webhelyek számára, mivel ingyenes csomaggal érkezik.

mailchimp felülvizsgálat

A MailChimpnek nemcsak egy aranyos vállalati kabalája van, hanem ők is az egyik vezető e-mail marketing szolgáltató, naponta több mint egymilliárd e-mailt küldtek el a szolgáltatásukkal.

A MailChimp folyamatosan fejlődik. Minden alkalommal új funkciókat talál. Még a közösségi média integrációja is van. A sablonválaszték megfelelő méretű, és nagyon könnyű testreszabni.

Ezenkívül fejlett e-mail marketing funkciókat is elérhet, mint például a kapcsolatfelvétel, az automatikus válaszadók, a szolgáltatás- és alkalmazásintegrációk, az időzóna alapú küldés, az A / B tesztelés és még sok más.

Támogató csoportjuk nagyon reagál az élő csevegés vagy e-mail útján is. Ezen felül különféle oktatási források állnak rendelkezésre.

Ki használja ezt az e-mail marketing szoftvert:

Nagyon sok ember használja a MailChimp programot csupán az ingyenes ajánlatért. A költségvetésen túlmenően a MailChimp kiválóan alkalmas azoknak a bloggereknek és üzleti tulajdonosoknak, akik egy egyszerűen használható, fejlett szolgáltatásokkal felszerelt eszközt akarnak.

Mennyibe kerül?

Az ingyenes csomag lehetővé teszi, hogy akár 2000 előfizető legyen, és havonta akár 10 000 e-mailt küldjön. Miután túllépte ezeket a számokat, frissítenie kell az Essentials, Standard vagy Premium csomagra.

Ingyenes terv: örökre ingyenes

 • Havonta akár 10 000 e-mailt küldhet
 • Növelje listáját akár 2000 előfizetővel
 • E-mail támogatás 30 napig

Alapvető tervek: A tervek havi 9,99 USD-tól kezdődnek

 • Akár 5000 előfizető: 49,99 USD havonta
 • Akár 10 000 előfizető: 74,99 USD havonta
 • Akár 25.000 előfizető: 189 USD havonta
 • Akár 50 000 előfizető: 259 USD havonta

Normál terv: A tervek havi 14,99 USD-tól kezdődnek

 • Akár 5000 előfizető: 74,99 USD havonta
 • Akár 10.000 előfizető: 99 USD havonta

Prémium terv: A tervek havi 299 USD-tól kezdődnek

 • Akár 20.000 előfizető: 399 USD havonta
 • Akár 50 000 előfizető: 599 USD havonta

Havi tarifájának meghatározásához és a prémium tervek jellemzőinek megtekintéséhez használja az árazási oldal alján található számológépet.

Mivel az ingyenes terv olyan kiterjedt, nem fog semmilyen visszatérítést vagy pénz-visszatérítési garanciát találni. A visszatérítés csak abban az esetben lehetséges, ha a MailChimp nevében műszaki hiba történt, vagy a fiókját ok nélkül megszüntették.

7. Csepp

A Drip egy viszonylag új e-mail marketing szolgáltató. Alapvető demográfiai jellemzőik a bloggerek, a marketingszakemberek és az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek tulajdonosai.

csepp felülvizsgálat

Nem csak ez az eszköz nagyon kezdőbarát, hanem az intelligens marketing-automatizálási eszközök is valószínűleg meghaladják azt, ami még létezik a piacon.

Ha Ön e-kereskedelmi üzlet tulajdonosa, vagy több különböző digitális terméket értékesít, akkor a Drip jó választás. Megalapozottan megismerheti az ügyfelek szándékait és vásárlási magatartását, és képes követni a következő mutatókat:

Például, ha e-kereskedelemmel foglalkozik, akkor olyan metrikán alapuló üzeneteket hozhat létre, mint például:

 • Visszatérő látogatók és új látogatók
 • Látogatók, akik elhagyták a kosarat
 • Emberek, akik egy e-mail linkre kattintottak, és azok, akik nem tették meg

De nem ér véget azzal, hogy a WordPress, a WooCommerce integrációit is megtalálja, és képes lesz követő szöveges üzenetek küldésére, a Facebook hirdetésintegrációjára és egyebekre.

Ki használja ezt az e-mail marketing szoftvert:

Alapvetően, ha sok terméket (digitális vagy fizikai) árusít, és összetett marketing sorozatokat akar létrehozni anélkül, hogy a haját kihúzza, akkor ez az eszköz neked állhat.

Mennyibe kerül?

Kezdő terv: Örökre ingyenes

 • Akár 100 előfizető
 • Korlátlan e-mail küldés

Alapterv: havonta 49 USD

 • Akár 2500 előfizető
 • Korlátlan e-mail küldés

Pro terv: 122 USD havonta

 • Akár 5000 előfizető
 • Korlátlan e-mail küldés

Vállalati terv: Kérjen egyedi ajánlatot

 • Bármi, ami 5000 előfizetőn túl van

A Drip nagyon kicsi örökre ingyenes tervet kínál, valamint egy kéthetes ingyenes próbaverziót az alap és a Pro tagsági szintre. Ha úgy dönt, hogy e két hét után folytatja a szolgáltatást, akkor a kártya megterhelésre kerül. A szolgáltatás megkezdésétől számítva van egy 30 napos visszatérítési ablak, ám a Drip belátása szerint teljes visszatérítést kap.

8. AWeber

Az Aweber hihetetlenül népszerű eszköz, mely 18 éve működik, és talán még magát az e-mail automatikus válaszadót feltalálta.

AWeber áttekintés

A szolgáltatások nagyjából megegyeznek egy kiváló minőségű e-mail marketing szolgáltatással. Hozzáférést kap egy drag and drop e-mail készítőhöz, az előre elkészített sablonok széles választékához, valamint egy csomó integrációhoz, amellyel beillesztheti a marketingköteg többi részét..

Készíthet automatizált e-mail sorozatokat, amelyek alapja a triggerek, és létrehozhat e-mail követési sorozatokat. Mindezekkel hozzáférhet a nyílt arányú adatokhoz, a kézbesíthetőségi arányokhoz, és képes lesz arra, hogy A / B tesztelje az e-maileket..

Ráadásul egyszerűen és gyorsan létrehozhat e-mail regisztrációs űrlapokat, amelyeket beágyazhat a webhelyére.

Ha zavarja a marketing zsargon, ne aggódjon, van egy nagyon hasznos forráskönyvtár, amely minden lépéshez segítséget nyújt Önnek. Vannak élő csevegés és e-mail támogatás is, valamint telefonos támogatás érhető el hétfőtől 8 óráig este 8 óráig és hétvégén 9–5 órakor.

Ki használja ezt az e-mail marketing szoftvert??

Az Aweber szilárd szolgáltatást nyújt keresztül és keresztül, ez a legjobb azoknak a kis csapatoknak, akik ésszerűsíteni akarják e-mail marketing erőfeszítéseiket.

Mennyibe kerül?

 • 0-500 előfizető: havonta 19 USD
 • 501-2,500 előfizető: 29 USD havonta
 • 2 501-5 000 előfizető: 49 USD havonta
 • 5 001-10 000 előfizető: havonta 69 USD
 • 10 001-25 000 előfizető: 149 USD havonta
 • 25 001 előfizető: kap egy egyedi ajánlatot

Ha meg akarja próbálni vásárlás előtt, van egy 30 napos ingyenes próbaverzió, amely hozzáférést biztosít minden egyes funkcióhoz. A havi fizetési lehetőségeken kívül negyedévente is fizethet, ha megtakarít 14% -ot, vagy évente fizethet, ha megtakarít 14,9% -ot. Nincs visszatérítési politika, de a hosszú ingyenes próbaidőszak során tudnia kell, hogy ez az eszköz megfelelő-e Önnek.

9. Keap

A Keap (korábban Infusionsoft) nagyon erős e-mail marketing szolgáltató. Ez az egy-egy marketing eszköz ötvözi a CRM-et, az e-mail marketingt és még sok minden mást. Ön képes lesz teljes ügyfélprofilokat készíteni, amelyek elősegítik a célzottabb marketing kampányok létrehozását.

Keap felülvizsgálat

Ezzel az eszközzel az e-mail marketing csak a teljes szolgáltatáskészlet része. Például az irányítópult az e-mail kampányai, az értékesítési információk és az ügyfelek pénzügyi előzményei alapján jelenít meg adatokat.

Az InfusionSoft (Keap) volt az egyik első e-mail marketing szolgáltató, aki létrehozott egy drag and drop automatizálási építőt. Csak állítson be egy célt, amelyet elérni szeretne, majd hozzon létre egy automatizálási sorrendet, amely megfelel ennek a célnak.

Ezen felül vannak fejlett szegmentálási és előfizetői címkéző eszközök is.

Bár ez az eszköz összehozza a CRM-et és az e-mail marketingt, még mindig van egy olyan funkció, amelynek nincs. Osztott tesztelés. E szolgáltatás nélkül nagyon nehéz tesztelni a különböző kampányokat a nyitott árfolyamok és az általános eladások javítása érdekében.

Ki használja ezt az e-mail marketing szoftvert??

Középvállalkozások, akik egyetlen eszközt akarnak használni CRM és e-mail marketingükhöz, és természetesen magasabb költségvetéssel rendelkeznek.

Mennyibe kerül?

A Keap három tervet kínál:

 • Keap Grow havonta 49 USD-tól: alkalmas kisebb vállalkozások számára, tartalmaz 500 névjegyet, 1 felhasználót, és ingyenes próbaverzióval érkezik
 • Keap Pro havonta 99 USD-tól: alkalmas növekvő vállalkozások számára, 500 névjegyet, 1 felhasználót és ingyenes próbaverziót tartalmaz
 • Infusionsoft havi 199 USD-tól: 2500 elérhetőséget és 1 felhasználót tartalmazott

Ne feledje, hogy ha névjegyeket szeretne hozzáadni, az extra költségeket fog felszámolni. Például 1000 további kapcsolattartó havonta 30 dollárt, 5000 további névjegyet havonta 130 dollárba kerül.

Ha kipróbálni szeretné a szoftvert, van egy 14 napos kockázatmentes próbaverzió, hitelkártya-adatok nélkül. Az ismétlődő előfizetéseknél azonban nem érhetők el visszatérítések, és az összes törlést a következő számlázási ciklust követő 10 napon belül kell kezdeményezni..

10. ActiveCampaign

Az ActiveCampaign számlázza magát mint minden egy marketing platform. Átfogó cél az, hogy kevesebb e-mailt küldjön, de jobb eredményeket érjen el.

aktív kampány áttekintése

Ha logikai alapú csatornákat szeretne létrehozni, akkor szorgalmazni fog egy jobb eszköz megtalálására. Az automatizálás nagy részét az if / then logika használatával hozza létre, amely megfelel az előfizetői viselkedésnek. Íme néhány különféle módszer, amellyel egyszerűsítheti marketing erőfeszítéseit ezzel az eszközzel:

 • Felhasználói szegmentálás tevékenységek, viselkedés, hely és társadalmi adatok alapján
 • Küldjön SMS-t a kapcsolatoknak
 • Érje el a felhasználókat útközben az SMS-integrációval
 • Ólom- és kapcsolattartási pontozás, így tudja, kinek prioritása.

Mivel az aktív kampány inkább egy minden egyben marketingplatformként működik, rengeteg eszköz és szolgáltatás érhető el, és valószínűleg kissé nehézkes mindegyik elsajátítása. Szerencsére vannak olyan részletes útmutatók, amelyek megmutatják, hogyan lehet a legtöbbet kihozni a szolgáltatásból. E-mailben vagy élő csevegéssel is kapcsolatba léphet a támogatással.

Az e-mail kampányok létrehozása nagyon egyszerű a sablonszerkesztővel. Akár mobilbarát regisztrációs űrlapokat is létrehozhat, amelyeket beágyazhat a webhelyére.

Ki használja ezt az e-mail marketing szoftvert??

Ez a megoldás a legjobb azoknak a felhasználóknak, akik komplex automatizálási eszközöket igényelnek és igényelnek, valamint a fejlett CRM funkciókat.

Mennyibe kerül?

Egyszerű terv:

 • Akár 500 előfizető: 15 USD havonta
 • Akár 1000 előfizető: 29 USD havonta
 • Akár 2500 előfizető: 49 USD havonta
 • Akár 5000 előfizető: 89 USD havonta
 • Akár 10 000 előfizető: 139 USD havonta

Plusz terv:

 • Akár 1000 előfizető: 70 USD havonta
 • Akár 2500 előfizető: havonta 125 USD
 • Akár 5000 előfizető: 169 USD havonta
 • Akár 10.000 előfizető: 249 USD havonta
 • Akár 25.000 előfizető: 399 USD havonta
 • Legfeljebb 50 000 előfizető: Kérjen egyedi ajánlatot

Szakmai terv:

 • Akár 2500 előfizető: 159 USD havonta
 • Akár 5000 előfizető: 239 USD havonta
 • Akár 10 000 előfizető: 349 USD havonta

Vállalati terv:

 • Akár 2500 előfizető: 279 USD havonta
 • Akár 5000 előfizető: 449 USD havonta
 • Akár 10 000 előfizető: 499 USD havonta

Ha évente fizet, akkor széles körű kedvezményeket fog kapni. Van egy 14 napos ingyenes próbaverzió, amely lehetővé teszi a szolgáltatás tesztelését akár 100 névjegy és 100 elküldött e-mail esetén. Azonban engedékenyek az időkereten, és valószínűleg képes lesz meghosszabbítást szerezni. Mivel nincs visszatérítés, akkor a vásárlás előtt mindenképpen ki kell próbálnia a szoftvert.

Záró szavak

A legtöbb e-mail marketing szolgáltató hasonló szolgáltatásokat kínál. Amikor eljön az ideje, hogy kiválassza a vállalkozása számára a legjobb e-mail marketing szoftvert, vegye figyelembe a költségvetését és a marketing igényeit.

Ha valami skálázható és könnyű indulást szeretne, regisztráljon a Constant Contact ingyenes próbaverziójára.

Hagyja, hogy a fenti lista segítsen a vállalkozásának megfelelő döntés meghozatalában. És ne feledje, soha nem vagy bekapcsolva e-mail marketing szolgáltatásba. A legtöbb szolgáltató lehetővé teszi az ügyfelek exportálását és importálását, és szükség esetén másik szolgáltatóhoz költöztetést.

Fontos az, hogy válasszon szolgáltatót és induljon el! Minél tovább vársz, annál több pénzt hagy az asztalra.

Most neked! Mi a kedvenc e-mail marketing szolgáltatása?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map