Hogyan lehet elkerülni, hogy egy webtárhely-szolgáltató kiszabaduljon

A hosting megoldás kiválasztása a legjobb időkben nehéz, a legrosszabb esetben zavaró és súlyosbító lehetőség.


Számos típusú szolgáltatás létezik, különféle árképzési rendszerek, rengeteg döntés született, rengeteg tényező. A dolgok még rosszabbá tétele érdekében van néhány olyan kérdés, amelyekről esetleg még nem is tud tudni!

Ebben a cikkben megpróbáljuk bemutatni néhány gazdagabb pontot, amikor a gazdagépet választja, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem szakad meg.

Akár WordPress blog, akár webhely házigazdáját keresi, ez a 8 pont segít később elkerülni a problémákat.

# 1 Használjon jól ismert és jó hírű gazdagépeket

A legnépszerűbb házigazdák a hostingfacts.com webhelyenA legnépszerűbb házigazdák a hostingfacts.com webhelyen

Ennek minden más előtt el kellene mennie. A tiszteletre méltó helyszíneknek is vannak hibái, és bár van néhány csúnya trükk is az ujjukon, a céljuk nem az, hogy egyenesen rontjanak téged. Lehet, hogy megtévesztik a megújítási díjakat vagy a szolgáltatási struktúrákat, de a nap végén valóban jó szolgáltatást akarnak nyújtani Önnek..

Az ismeretlen cégek, különösen a helyi kisvállalkozások gyors pénzt kereshetnek, és szép előzetes eladásokat fognak játszani, és elfelejtenek magadról, miután megkapják a pénzt. Ez nem mindig így van, de tudnia kell valamit.

Szerencsére az összes kutatást elvégeztük az Ön számára. Csak lépjen tovább, és ellenőrizze ezt a web hosting vélemények oldalt. A legtöbb tárhely-szolgáltatót sebesség, üzemidő szerint osztályoztuk & Vevőszolgálat.

Kicsit nehezebb kideríteni, hogy érdemes-e megérdemelni a helyi gazdagépet. Próbáljon meg megtalálni néhány ügyfelet, és kérdezze meg tőlük, hogy érzik magukat a szolgáltatás ellen. Mindig fizet, ha kisebb ügyfeleket talál. A házigazdák mindig különös figyelmet fordítanak nagy ügyfeleikre, így természetesen jó kiszolgálást fognak élni. Ha minden más kudarcot vall, tesztelje szolgálatát egy hónapig, és nézd meg, mi a helyzet magaddal.

# 2 Vegye figyelembe az árat és a megújítási díjakat

Az élő chat megújításának ára növekszikAz általános árak emelkedtek. Igazán?

Az árképzés enyhén szólva nem intuitív lehet. Egyes vállalatok árengedményt adnak Önnek, amely úgy tűnik, hogy a végső ár. Gondoskodnak egy kis típus használatáról, jelezve, hogy ez az ár csak a megújítás dátumáig érvényes.

Ha egy hónappal előre fizet, akkor csak egy hónapra kap kedvezményt. Ha 3 évig fizet, akkor 3 évre is érvényes. A megújítás dátuma után a teljes ár számlázásra kerül.

# 3 Nincs olyan dolog, mint a „KORLÁTÁS”

Azt mondani, hogy korlátlanul van bármi, legalább téves. Először is, nem rendelkezhet korlátlan sávszélességgel vagy tárolóhellyel, mivel ez azt jelenti, hogy a cég lehetővé tenné – és képes is – száz trillió teraflopot tárolni, és mindezt a Marsra továbbítani. És ez még mindig nem korlátlan.

Amit a gazdagépek itt értenek, az az, hogy annyi sávszélességet és tárhelyet biztosítanak, amelyet a hardver képes kezelni. A kifejezés nem mérve, ami egyszerűen azt jelenti, hogy nem fogják mérni az Ön használatát, vagy mesterségesen korlátozni.

Ez nem azt jelenti, hogy az összes kívánt adatot továbbíthatja az interneten keresztül. Ha rendelkezik egy dedikált szerverrel, amely 10Mbps-es porttal rendelkezik, akkor másodpercenként 10 megabájtot továbbíthat. Nagyon soknak tűnik, de még mindig korlátozott. Ez kb. 24 TB-ot jelent havonta. Ha vállalkozása megosztja a kiváló minőségű 4 kt-os videót, akkor elég hamar elfogy. Jelentős szűk keresztmetszetekkel is felmerülhet, ha olyan forgalmi növekedést tapasztal, amely másodpercenként több, mint 10 megabájtot igényel.

Ez egy univerzális igazság, nincs körülötte. Ha rendelkezik dedikált szerverrel, ki kell bővítenie, amely pénzbe kerül. Ha felhőtervre van szüksége, akkor valószínűleg a GB vagy a TB fog fizetni, amíg Ön csinál korlátlan tervvel rendelkezik a munka laza értelmében, akkor ennek megfelelően fizetni fog.

# 4 Óvakodj az úgynevezett „Beállítási” díjaktól

internetes fogadó telepítési díjai15 dollár egy „felállításért”? Mit állítanak fel??

Ennél is fontosabb, vigyázzon, ha nem megfelelő a telepítési díj. Ha dedikált szervert szerez, akkor érthető, ha van-e hozzá kapcsolódó telepítési költség. Lehet, hogy valaki valójában fizikailag bement és hozzáadott a hardver-összetevőkhöz, amelyeket megrendelt, ha felügyelt szolgáltatást használ, akkor a szoftvernek be kell állítania és különféle egyéb feladatokat kell végrehajtania..

Más típusú szolgáltatás használata esetén a telepítési díj nem igazán indokolt, hacsak nem kéri a társaságot az Ön webhelyének migrálásáról.

# 5. Domain regisztráció nem a neve

Ez nagyon oly sok házigazda miatt. Rendkívül kényelmes megragadni egy domain nevet a gazdagépen, mivel minden automatizált. Gépel be egy domain nevet, fizet némi pénzt és fellendül, van egy domainje.

A domain név azonban a házigazda tulajdonában van, és nem te, legalábbis minden esetben, amit láttunk. Ez mindenféle kérdésre alkalmas. Képzelje el, hogy van egy olyan vállalkozása, amely jól teljesít egy nagyszerű e-kereskedelemmel ellátott üzlettel, és technikailag nem tulajdonosa a webhelynek.

A gyakorlatban ez nem okoz annyi problémát, mint gondolnád. Tudomásunk szerint a házigazdák ezt főleg azért teszik, mert mindkét fél számára könnyebb, és megkönnyíti számukra a törvények megszegését is lehetővé tevő számlák bezárását tartalom ellopásával vagy illegális tartalom kiszolgálásával..

Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy a legbiztonságosabb és legprofibbabb módszer az, ha regisztrátort használunk és regisztráljuk a domaint maguknak, a saját nevükben. Egy egyszerű dolog a domaineket egy gazdagépre mutatni, és így mindent megkap a vállalkozásáról és webhelyéről!

# 6: Győződjön meg arról, hogy visszatérítheti pénzét (ha szükséges)

Pénz vissza 30 napÁltalában nem kérünk vissza pénzt, de a házigazda kiválasztása meglehetősen nehéz lehet, és nagyszerű segítség az a lehetőség, hogy kipróbáljuk közülük néhány napig, majd azt mondjuk, hogy nem köszönöm. Beszélgettünk egy jó hírű házigazda tulajdonosával, aki biztosított bennünket, hogy pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek, míg saját szolgáltatási feltételeik szerint nem.

Nem kételkedünk abban, hogy jó szándékuk van és jóhiszeműen járnak el, de az ellentmondásos bizonyítékok nem olyan dolgok, amelyeket szeretnénk látni, amikor egy 350 dolláros + tervről beszélünk.

Egyes házigazdák havi vagy pár napot ingyen adhatnak Önnek, ha szépen kérdezik, beszélnek az ügyfélszolgálattal, képesek lesznek a helyes irányba mutatni. Ha ön lenne, akkor azt a webes hostot választanánk, amely legalább 30 napos pénz-visszatérítéssel garantált. Itt megtalálja a legjobb tárhely-szolgáltatók listáját, akik legalább 30 napos pénz-visszatérítést kínálnak.

# 7 Ügyeljen arra, hogy megkapja azt, amit fizet

Ez egy olyan probléma, amelyet észleltünk a kezelt WordPress tárhely keresésekor. Ez a fajta tárhely valószínűleg csak a WordPress-helyek telepítését teszi lehetővé, de a teljes feltevés az, hogy a hardvertől a kiszolgáló gyorsítótáráig minden a WordPress-re optimalizálva legyen..

Néhány házigazda külön WordPress / Joomla tárhelyet kínál, de valójában ez csak a megosztott szolgáltatásaik újracsomagolása a „weboldalon” helyett „WordPress” vagy „Joomla”.

A halott ajándék ár (el kell kerülni az olcsó tárhelyszolgáltatókat). A legolcsóbb, helyesen kezelt WordPress tárhely 28 – 30 dollár körül kezdődik. Lehet, hogy ezek továbbra is megosztott környezetek, de a WP-re vannak hangolva.

A 8. számú host DDOS-védelem valószínűleg nem teljes

Egyes házigazdák bizonyos szintű DDOS-védelemmel büszkélkedhetnek. Noha ez önmagában igaz lehet, nem gondoljuk, hogy a házigazda képes lesz megvédeni téged, különösen, ha 29 – 300 dolláros szintű számlád van. A DDOS támadások elleni védelemnek csak egy módja van: a hatalmas hálózatot, és hatalmasra gondolunk!

Jelentős erőforrásokra van szükség, hogy eltávolítsák, és egyszerűen nem éri meg a havi 29 dolláros webhely védelmét. Ha úgy gondolja, hogy a DDOS komoly veszélyt jelent az ön számára, fektessen be valami Cloudfare-be, amely nagyobb eséllyel védi meg.

Következtetés

Három dolgot kell tennie, amikor a gazdagépet választja: győződjön meg róla, hogy vegyen egy jó hírű embert, használja a józan észt, és végezze el kutatását. Az első nagy utat fog elérni a stabil helyszín biztosítása érdekében. A józan ész akkor hasznos, ha olyan kifejezésekkel szembesül, mint a korlátlan erőforrások vagy ostoba kifejezések, amelyek csak arra vezetnek, hogy vakítsa a házigazda kiválasztását.

A kutatás hasznos a saját igényeinek azonosításához és a szolgáltatások kiszámításához. A tudás mindig a legjobb védekezés a megszakítás ellen!

Ha további olvasásra van szüksége, itt van egy összeállított infographic: 10 dolog, amelyek jóvá teszik a webtárhelyet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector