FatCow áttekintés

FatCow logó


Összesített értékelés

Legolcsóbb terv
$ 4.08 / mo

FatCow: Gyors összefoglaló időtlen emberek számára (nagyjából mindannyian)

Sajnos, dióhéjban, nem javasoljuk a FatCow alkalmazását, sok ok miatt, amelyek közül a legfontosabb a biztonság és a támogatás. Végezzünk néhány olyan problémát, amelyeket találtunk.

Biztonság: Az SSL-tanúsítvánnyal rendelkeznie kell manapság, feltétlenül azzal, hogy a Google a https-webhelyeket részesíti előnyben, és a Chrome aktívan jelzi a nem biztonságos webhelyeket „nem biztonságos” -ként … nézzük meg a fő webhelyet

Igen, ezt látja, a saját webhelyük nem biztonságos … Szeretne-e megvásárolni egy tárhely-tervet egy olyan webhelytől, amelynek a saját webhelyén nincs tisztességes SSL tanúsítvány? Ez őrület!

Támogatás: Nagyon sok panasz merül fel támogatási hozzáállásukkal kapcsolatban, túlságosan sokan hagyják figyelmen kívül. Mindent a támogatási válaszok nagy késedelmeitől a támogató személyzet durva válaszáig kezdve.

Sebesség: Lassúak, ami manapság nagyon rossz, mivel a Google gyors webhelyeket akar, és magasabb pozíciókat ad nekik rangsorukban. A kutatás tetején azt mutatják, hogy a látogatók 10% -át elveszítheti minden olyan másodpercben, amikor a webhely még mindig betöltődik … hatalmas nem-nem!

Tehát amit igazán mondunk: nagyon sok webtárhely található odakint, amelyek sokkal jobbak sok mindenben! Kerülje a FatCow-ot! Ehelyett nézd meg az Egyesült Államok legjobb webhelyének összehasonlítását.

Ha továbbra is érdekli a FatCow, olvassa tovább az alábbiakat.

FatCow kutatás

A FatCow webtárhelyének áttekintése

FatCow, milyen fantasztikus név! Szóval mi a cég? A FatCow 1998-ban indult, és web hosting szolgáltatásokat nyújt különféle kis- és középvállalkozások számára. Ismét a web hosting óriás, az Endurance International Group (EIG) tulajdonában van. Az említett konglomerátum más web hosting cégeket is birtokol, mint például a BlueHost, a HostGator, az Arvixe és az iPage..

Székhelyük Albuquerque-ben található, Új-Mexikóban. A cégnek két adatközpontja van a Boston környékén, Massachusetts körzetében. A két adatközpont összterülete több mint 2400 négyzetláb. A cég különféle termékeket és szolgáltatásokat kínál, beleértve egy web hosting tervet (az eredeti zsír tehén terv), WordPress tárolást, VPS szolgáltatásokat, dedikált szervereket és domain regisztrációt..

A Web Hosting Magazine egy időben a FatCow-ot „50 legjobb szerkesztő választási díjának” nyertesnek ismerte el. 2009 júliusáig a FatCow bejelentette, hogy irodáikat és adatközpontjaikat 100% -ban szélenergia hajtja. Ez összhangban áll a zöld környezetvédelem iránti elkötelezettségükkel. 2008 és 2011 között eladásaik egy részét az American Cancer Society mellrák osztályának adományozták.

Árazás

A FatCow csak egyfajta webes tárhely-tervet biztosít. Ez az eredeti FatCow terv.

FatCow árképzés

Ez a terv havi 4,08 USD-t fizet, ha 36, ​​24 vagy 12 hónapos szerződéseket fizet. Ha azonban havonta szeretne fizetni, akkor ez havi 5,00 USD-t fog fizetni. Ezek egyszerűen speciális bevezető árak. A tárhely megújításának árai a következők:

 • 1 hónapos futamidő: havonta 14,95 USD (havonta számlázva; a rendelkezésre állás függvényében)
 • 12 hónapos futamidő: havonta 14,95 USD (számlázás egy évre 179,40 USD)
 • 24 hónapos futamidő: 13,95 USD havonta (2 évre 334,80 USD számlázása)
 • 36 hónapos lejárat: 12,95 USD havonta (466,20 USD számlázása 3 évre)

A terv korlátlan mennyiségű helyet biztosít Önnek. Oodles, ahogy hívják. Ez azt jelenti, hogy a tárhely-fiókjában elhelyezett adatmennyiséget nem korlátozza Ön. Nagyszerű szolgáltatás, ha magas színvonalú, nagy méretű videókat és képeket kell tárolnia a webhelyén.

A sávszélességet Oodles-nak is nevezik. Igen, ez azt jelenti, korlátlan. Ha nagy a forgalom, korlátlan sávszélességre van szükség ahhoz, hogy minden felmerült webhely-nézőt elférjen. Szokatlanul nagy forgalomért nem számol fel díjat, főleg a csúcsidényben. Ez különösen akkor hasznos, ha minden nap nagyszámú webhely-néző áll rendelkezésére.

A korlátlan postafiókok egy másik szolgáltatás, amelyet ki lehet használni. Mindegyik postafiók tárolási kapacitása 500 MB vagy 10 000 e-mail (az előbbiek szerint). Ez azt jelenti, hogy megadhat minden, a weboldalért (vagy vállalkozásért) felelős személynek saját e-mail fiókját.

Ingyenes domain nevet kap, amely néhány dollárt takaríthat meg a zsebéből. Önnek is van pontja & kattintson a webhely-készítő eszközökre, amelyek lehetővé teszik professzionális megjelenésű webhelyek létrehozását kódolási ismeretek vagy tapasztalatok nélkül. Az alkalmazástelepítő varázslók segítségével egyszerűen követhető, lépésről lépésre elérhető utasításokat adhat a különböző alkalmazásokhoz.

Webhelyét ingyen is átviheti, ha egy másik társaságnál üzemelteti. Néhány dollárt takarít meg. Plusz, vannak ingyenes bábuk is! 100 USD Google hirdetési jóváírást és 100 USD Bing hirdetési kreditet kap. Ezek akkor hasznosak, ha vállalkozását reklámozza ezeken a keresőmotorokon.

Ha online szeretne eladni, akkor számos funkcióval rendelkezik. Ide tartozik a ShopSite Online Store, hitelkártyák, PayPal bevásárló kosár-integráció, PowerPay és Shared SSL elfogadása. Az elérhető alkalmazások között szerepel a WordPress, a Gallery2, a phpBB, a GBook, a Joomla!, Valamint a Poll, Survey és Counter Tools..

Támogatási lehetőségek

A FatCow számos támogatási lehetőséget kínál Önnek. Ide tartoznak a következők:

 • Telefonos támogatás
 • Online élő chat
 • Tudásbázis

Tudásbázisukban található válaszok a GYIK-re és oktatóanyagok a termékek és szolgáltatások használatára (vagy kezelésére). Telefonos támogatás és online élő csevegés elérhető a nap 24 órájában.

Az értékelésekkel kapcsolatban az ügyfélszolgálat nagyon rossz. A legtöbb embert idegesítette a hosszú várakozási idő és a válaszok közötti hosszú késések. A képviselők nem voltak tisztában termékükkel és szolgáltatásaikkal. Néhányan még durvaak voltak, amikor a beszélgetés közepén levágták a vonalakat. Úgy tűnik, hogy a FatCow ügyfeleknek ígért kiváló ügyfélszolgálat megsérült.

Előnyök

A FatCow web hosting szolgáltatásának előnyei vannak. Az alábbiakban néhány ezek közül:

Korlátlan lemezterület

Korlátlan mennyiségű tárhelyet kap a csomagjukkal. Időről időre nem kell gondolniuk az X-fájl illesztésére a hostfiókodba. Korlátlan mennyiségű nagyméretű fájlt helyezhet el, ha szükséges.

Hátrányok

Olyan sok hátrány

Szegény ügyfélszolgálat

Annak ellenére, hogy telefonos és élő csevegést is nyújt Önnek, még mindig hiányzik az ügyfelek kedveléséhez szükséges robusztus ügyfélszolgálat. A legtöbb embert idegesítette a hosszú várakozási idő és a válaszok közötti késés. Ügyfélszolgálati csoportjuk nem volt ismeri a vállalat termékeit és szolgáltatásait. A rossz ügyfélszolgálat természetesen hátrányt jelent, amelyet figyelembe vennénk.

Lassú terhelés

„Korlátlan” cuccot ígértek szinte mindenre. Igen, ez nagy plusz. De a hátránya, hogy a webhelyeknek az átlaghoz képest rossz töltési sebessége van.

Ha webhelyének gyors töltési sebessége alacsony, a keresőmotorok rangsorolása alacsony lesz. Ennek oka az, hogy a Google olyan webhelyeket részesíti előnyben, amelyek gyorsabban töltik be a lassúkat. Ráadásul a rossz felhasználói élmény a lassú betöltési sebesség másik következménye. A nézői csalódottak lesznek az Ön webhelyén, és valószínűleg egy másik webhelyre lépnek, amely kielégítheti igényeiket.

Inkonzisztens Uptime

A FatCow-val való együttműködés egyik hátránya az inkonzisztens üzemidőük. Nos, mégsem garantálták az üzemidőt! Az üzemidőgarancia nélküli vállalkozás az egyik olyan szolgáltató, amelytől el kell kerülnie.

A legtöbb beszámoló kijelentette, hogy vannak olyan idők, amikor a FatCow jó üzemidőt nyújtott. Noha vannak napok (vagy akár hónapok), amikor leállásokkal járnak. Ez olyan, mint egy hullámvasút, és nem tudja, hogy egy bizonyos nap jó nap lenne-e.

A hullámvasút nem valami, amit a webhelyén szeretne? Nem akarja, hogy minden nap kitaláljon, csak hogy megtudja, webhelye le fog-e állni, vagy sem. Ráadásul az inkonzisztencia következetlenségeket eredményezne az eladásokban és még rosszabb, frusztrált ügyfelekhez.

Nem igazán korlátlan

Igen. A profik részben felvetettük, hogy korlátlan sávszélességet, e-maileket és tárhelyet kínálnak. De itt van a hátránya: nem igazán korlátlan. Ha túllépte azt a tényleges limitet, amelyben a FatCow szerint túl sokat használt fel, akkor a fiókját felfüggesztjük. Jaj!

Szeretne fiókját felfüggeszteni? Ennek eredményeként a webhely hozzáférhetetlen lesz. Sok ügyfelet veszít, ha ez megtörténik. És természetesen elveszít egy csomót a nagyon szükséges eladásokból. Ezenkívül sokat kell átvinnie (például beszélgetnie kell a FatCow képviselőivel), csak hogy fiókját felfüggesztették. Tyűha! Túl sok ahhoz, amit korlátlanul neveznek, igaz?

Következtetés

Sajnos nem ajánljuk a FatCow alkalmazást. Korlátlan szolgáltatásokat nyújtanak sokat. De nem hiányoznak a legfontosabb jellemzők, amelyeket meg kell keresnie egy hosting társaságban.

 • Hiányzik a kiváló ügyfél-támogatási rendszer.
 • Hiányzik a következetes, átlagon felüli üzemidő.
 • Ráadásul nem garantálják az üzemidőt.
 • Hiányzik az átlagosnál magasabb webhely-betöltési sebesség.

Egyszerűen fogalmazva: hiányzik a megbízhatóság, a sebesség, a teljesítmény és a támogatás – a négy dolog, amire szükséged van egy web hosting szolgáltatónál … erősen javasoljuk, hogy keressen egy másik hostot webhelyének létrehozására, és nézze meg személyes kedvenc web hosting cégeinket..

ÖsszegzésReviewer Matthew RogersÁttekintés dátuma 2018-08-23A megtekintett tétel FatCowAuthor Rating 11starszürkeszürkeszürkeszürkeTermék neve FatCowPrice
4,08 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map