Egy kis narancs – Miért a 30-ból a 17.?

Egy kis narancs honlap


A Kis Narancsot 2012-ben megvásárolta az Endurance International Group (EIG), ugyanaz a konglomerátum a népszerűbb (és egyenesen elnevezett) Bluehost és HostGator mögött..

Ez figyelmeztető jel lehet egy olyan társaság számára, amelynek címkéje „otthoni tárhely”. Ezzel a két figyelemre méltó márkával ellentétben azonban úgy tűnik, hogy az A Small Orange nem veszítette el egyértelmű megközelítését.

2015 júniusában állítottuk össze a WordPress alapvető webhelyét a legolcsóbb, „Tiny Plan” elnevezésű hostolási tervükön, és összegyűjtöttük az idejüket & sebesség statisztika az elmúlt 24 hónapban.

Hogyan lehet összehasonlítani a legismertebb nővére márkáikkal? Lássuk.

Egy kis narancssárga tárhely használatának előnyei

Az eredetileg 2003-ban Tim Dorr-ban indított A A Small Orange két szerverhelyet foglal magában Dallasban (Texas) és Dearbornban (Michigan). Egy kicsi narancs, kicsi státusuk és szeszélyes neve ellenére, egy ideje már ebben a vállalkozásban van. Az adatok azt bizonyítják, hogy tudják, mit csinálnak.

1. Erõs üzemideje 99,98%

Ha webhelye szerepel egy nagyobb kiadványban, néhány perc alatt felszabadíthatja a forgalom árát. Ez az expozíció csodálatos … Amíg a webhelye összeomlik!

Sajnos nem számít, mennyire teljesít jól webhelye, ha továbbra is offline módon kopogtat egy alacsony teljesítményű webgazda, rossz működési statisztikákkal, hogy támogassa annak teljesítményét.

Szerencsére nem ez a helyzet a Kis Narancs esetében.

Elemzésünk 99,98% -os rendelkezésre állási időt mutatott egy 24 hónapos időszak alatt. Ez fenomenális – messze meghaladják az ipar nagyobb (figyelemre méltó) neveit (ideértve a testvéreiket is).

Itt vannak az elmúlt 12 hónap nyers adatai:

 • 2020 január átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. december átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. november átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. október átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. szeptember átlagos üzemideje: 99,94%
 • 2019. augusztus átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. július átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. június átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. május átlagos üzemideje: 99,95%
 • 2019. április átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. március átlagos üzemideje: 99,97%
 • 2019. február átlagos üzemideje: 100%

Kis narancs az elmúlt 24 hónap statisztikájaEgy kis narancs átlagos üzemideje | Lásd a statisztikákat

2. Gyors betöltési idő – 645 ms

Megállapítottuk, hogy a stabil webhely kritikus jelentőségű a webhely teljesítményének szempontjából. Még egy stabil webhely is, ha lassú, gyorsan értéktelenné válhat.

A kutatások azt mutatják, hogy a telek betöltési idejének egy másodperces késése 7% -os konverziós veszteséget eredményezhet. Webhelyének forgalmának 40% -a örökre távozik, ha csupán három másodperc alatt nem képes betölteni.

szerencsére, Egy kis narancs átlagosan 645 ms-os oldalsebességet adott – ez sokkal gyorsabb, mint az iparág átlaga.

Az alábbiak szerint nyers statisztikák készítik ezeket az állításokat:

Az elmúlt 12 hónap átlagos töltési ideje:

Kis narancs az elmúlt 12 hónap részletes statisztikájaKis narancs átlagos statisztika 2019-2020 | Lásd a statisztikákat

3. Támogatás – barátságos és segítőkész

Még a stabil, gyors webhelyeknek is nagy támogatásra van szükségük a véletlenszerű kérdésekben, amelyek váratlanul felbukkanhatnak.

A Kis Narancs ügyfélszolgálata nem engedte meg, hogy gyorsan visszahívjon hozzánk a részletes és jól tájékozott válaszokkal. Velük kapcsolatos tapasztalataink 10/10 volt. Íme egy példa csevegésre a csapatukkal:

Egy kis narancssárga támogatás

Egy kis narancs támogató ügynök segített & vidám

Szeretjük, hogy a Kis Narancs nem csak kísérleteket küldött linkekkel a probléma megoldására. Valójában időbe tettek beszélgetést velünk, ellentétben néhány más internetes házigazdaval, amelyeket a múltban áttekintettünk.

4. Őszinte, átlátható üzleti megközelítés

Őszinte hozzáállásuk pozitív mellékhatása az, hogy nincs „rejtett” program vagy nyelv, amely félrevezetheti Önt.

Például a legtöbb internetes házigazda hiperbolikus állításokat fogalmaz meg, mint például a „korlátlan tárhely”. De a legtöbb nem nyújt korlátlan előnyöket.

Egy Kis Narancs nem csinálja ezt. Sima angolul megfogalmazzák, mit fognak keresni a pénzéért.

Ezenkívül a webhelyükön lévő minden terv biztosítja az összes prémium funkcióját (a „apró terv” kivételével), beleértve a korlátlan e-mailt, a 24/7 amerikai alapú támogatást, az SSD-kiszolgálókat és a korlátlan domainneveket.

5. 90 napos pénz-visszatérítési garancia

A szokásos ipari gyakorlat 30 napos visszatérítést jelenthet Önnek, ha a dolgok nem a tervek szerint működnek. A Kis Narancs ismét felveszi a tendenciát azáltal, hogy akár 90 napot biztosít pénzének visszaszerzéséhez. Csak egy olyan társaság kínálna ilyen hosszú visszatérítési időszakot, amely hajlandó a szolgáltatás mellett állni, ez viszonylag alacsony kockázatot jelent a tesztvezetés számára.

Egyébként az InMotion Hosting 90 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál. A többinek 30-45 nap körül kell lennie.

A pénz-visszafizetési garanciák hatalmasak, mivel nem kell kellemetlenül éreznie magát egy internetes fogadó iránti elkötelezettség mellett, hogy csak azt észlelje, hogy nem tetszik az ő szolgáltatásai és funkciói..

A Kis Narancs használatával nem kell úgy éreznie, hogy fizetni kell azért, mert utálja a szolgáltatást.

Vegye figyelembe, hogy a visszatérítések nem vonatkoznak bizonyos fizetési módokra.

Az A Small Orange Általános Szerződési Feltételei szerint nem kaphat visszatérítést, ha banki átutalással, Western Union fizetéssel, csekkel vagy átutalással fizet.

Feltétlenül fizetjen bankkártyával, hitelkártyával vagy PayPal-lal, hogy megbizonyosodjon arról, hogy fiókja visszatéríthető-e.

Hátrányok egy kis narancssárga tárhely használatához

Egy kis narancs tesztjeink nagy részén repülõ színekkel telt el. Van azonban néhány dolog, amelyet tudnia kell a hitelkártya átadása előtt.

1. A határérték túllépésének kockázata

Abban az esetben, ha túllépi a terv korlátjait, egy Kis Narancs azonnal felfüggesztheti a fiókját. Ez szerepel a szolgáltatási feltételekben, amikor feliratkozik, így nem marad más lehetősége, mint hogy egyetértenek az induláskor. Noha a legtöbb tervek méltányos sávszélességet kínálnak, ne feledje, hogy ez lehetséges.

ASmallOrange sávszélesség-használati feltételek

Az erőforrás-felhasználás vonatkozásában a Kis Narancs azt állítja, hogy minden ügyfélnek a lehető legkevesebb szerver erőforrást kell felhasználnia, hogy minden szerverükön lévő ügyfél jó teljesítményt élvezhessen..

Mivel a CPU és a memória megosztott erőforrások, egy Kis Narancs felfüggesztheti vagy megszüntetheti a fiókját, mert túl sok erőforrást használ, mert „visszaélésszerű”.

Szolgáltatási feltételeik szerint a megosztott és viszonteladói csomagok erőforrás-korlátozásai a következők:

 • 50 futó folyamat
 • 15 perces maximális végrehajtási idő
 • 100 000 teljes inód
 • 10% CPU használat
 • 5% memóriafelhasználás (vagy 512 MB)
 • 500 kimenő e-mail üzenet óránként (az összes felesleges üzenetet kiszállítás nélkül eldobja)

Ugyanez vonatkozik a sávszélesség használatára. Havi sávszélesség-támogatást osztanak ki Önnek, amely a vásárolt tárhely-csomag alapján történik.

Ha fiókja meghaladja a hónapra elosztott sávszélességet, a Kis Narancs felfüggesztheti fiókját, amíg:

 • Több sávszélességet osztanak ki,
 • Felár ellenében több sávszélességet vásárol,
 • Frissít egy olyan csomagra, amelynek teljes sávszélessége nagyobb.

Nem számíthatnak fel további többletdíjat, függetlenül attól, hogy miként dönt a fiók újbóli aktiválásáról.

2. Nincs telefonos támogatás

A Small Orange ügyfélszolgálata fantasztikus. Rendkívül gyorsak és részletesek voltak tapasztalatunkban, rendelkezésre állnak a 24/7/365.

Az egyetlen probléma? Nincs telefonos támogatás. Ehelyett mélyreható tudás-adatbázisra, élő webhely-csevegésre és e-mailre támaszkodnak.

A legtöbb más internetes házigazda telefonos támogatást kínál, tehát ennek a “con” súlya a személyes preferenciáitól függhet.

3. Rossz hírnév-menedzsment

A tesztidőszak alatt a Kis Narancs csodálatosan teljesítette a webgazda elsődleges feladatait (üzemidő, sebesség és ügyfélszolgálat). Online talál más értékeléseket, amelyek nem olyan ragyogóak. Célunk mindig átfogó felülvizsgálatot nyújtani, és vannak olyan vélemények is, amelyek ellentmondnak a miénknek.

A cég véleménye sem csupán rossz hírnévvel rendelkezik.

Több Twitter-felhasználó elindult a közösségi platformra, hogy negatívan beszéljen az A Small Orange szolgáltatásairól.

Az egyik felhasználó azt állította, hogy 2016-ban a Kis Narancs nem továbbítja domainjét egy új webes hostnak.

Egy kis narancssárga Twitter

2017-ben úgy tűnt, hogy az A Kis Narancsról folytatott általános beszélgetés továbbra is ugyanolyan negatív, még akkor is, ha nem értünk egyet.

Íme, amit a @jackson_surfs Twitter felhasználónak kellett mondania a társaságról:

Egy kis narancssárga Twitter 2

Egy Kis Narancs válaszolt mindkét tweetre, és úgy tűnt, hogy megpróbálja kijavítani a kérdést.

Egy kis narancssárga árképzés, tárhely-tervek & Gyors tények

Egy kis narancssárga árképzés és tervek

Apró terv: Ez a terv 6,51 dollárba kerül havonta. 500 MB tárhelyet, 5 GB sávszélességet, 24/7 e-mailt és élő chat támogatást és legfeljebb 1 domain nevet tartalmaz. Legalább egy évig fizetnie kell, ha úgy dönt, hogy folytatja ezt a tervet. – Ezt a tervet használtuk a teszteléshez.

Kis terv: Ez a terv évente 94,60 dollárt (havi 7,88 dollárt) (vagy havonta 8,80 dollárt) fizet, és olcsóbb lehet, ha egyszerre fizet egy vagy több évet. 5 GB-os tárolással, 50 GB-os sávszélességgel, korlátlan domain nevekkel, 24/7 e-mailekkel és élő csevegési támogatással érkezik.

Közepes terv: Ez a terv évente 136,40 dollárt (havonta 11,37 dollárt) (vagy havonta 16,50 dollárt) fizet. 15 GB tárolóval, 150 GB sávszélességgel, korlátlan domain nevekkel, valamint 24/7 e-mail és élő chat támogatással érkezik. Kevesebbet fizethet, ha úgy dönt, hogy hosszabb, egy vagy több évre fizet.

Nagy terv: Ez a terv évente 250,80 dollárt (havonta 20,90 dollárt) (vagy havonta 27,50 dollárt) fizet. 30 GB tárolóval, 500 GB sávszélességgel, korlátlan domain nevekkel, valamint 24/7 e-mail és élő chat támogatással érkezik. Ezenkívül olcsóbb is, ha egy évnél hosszabb időt vesz igénybe.

Az összes megosztott tárhely-terv, a Tiny terv kivételével, korlátlan domain nevekkel, korlátlan e-mailekkel, 24 órás támogatással és SSD-vel támogatott.

 • Könnyű a regisztráció: Egyszeri regisztrációs oldal. Könnyű regisztrációs folyamat.
 • Fizetési lehetőségek: Hitelkártya, PayPal.
 • Rejtett díjak és záradékok: Nincs rejtett díj. Az összes megosztott és viszonteladói csomag esetében a 10 százalékos CPU-használat, 5 százalék memóriafelhasználás, 50 futó folyamat, legfeljebb 15 perces végrehajtási idő, 100 000 teljes csomópont és 500 kimenő e-mail üzenet 60 perces időszakra érvényes..
 • upsells: Nincs eladás. Hurrá!
 • Fiók Aktiválás: Azonnali fiók aktiválás.
 • Vezérlőpult és az irányítópult tapasztalata: cPanel elérhető.
 • Alkalmazások és CMS-ek telepítése (WordPress, Joomla stb.): Softaculous elérhető egy kattintással történő telepítéshez.

Ajánlunk egy kis narancsot??

igen és nem.

Stabil üzemidő, gyors oldalbetöltés és gyors, barátságos csevegés egy hozzáértő támogatási képviselővel bizonyította, hogy a Kis Narancs tudja, mit csinál.

De volt egy-egy. Ha túllépné a határértékeket, akkor esetleg le is bontják webhelyét, ami számunkra elfogadhatatlan.

Valószínűleg többet kap a dollárért az egyik legjobb ajánlott házigazdánk.

Használta a Kis Narancs tárhelyet? Ha igen, kérjük, hagyja meg véleményét alább Jó vagy rossz – nem igazán számít, mivel áttekintéseinket és őszinteségét próbáljuk tartani.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map