Dinamikus tárhely áttekintés


Összesített értékelés

Menedzselt WP hosting terv
$ 16.95 / hó

Legolcsóbb megosztott tárhely-terv
$ 3.95 / mo

Dinamikus tárhely: Gyors összefoglaló időtlen emberek számára (nagyjából mindannyian)

Dióhéjban, ha kezelt WordPress tárhelyet keres, regisztráljon! Környezetbarát, nagy biztonságot nyújtanak, automatikus WP frissítéseket, jó támogatást, korlátlan lemezterületet igényelnek … nagyjából minden, amire szüksége van valóban megfizethető áron, összehasonlítva a többi kezelt WP webgazda szolgáltatással.

Ennek ellenére, ha mindennapi olcsó webtárhelyet keres (blogok, üzletek stb.), Akkor azt javasolnánk, hogy nézzék meg a GreenGeeks-et, ők is szuper-zöldak (az általuk használt termékek 300% -át visszahelyezik és a korlátlan lemezterületet kínálják még a legalapvetőbb tervükön is (amit a Dynamic Hosting nem, 5 GB-ot kínálnak). Vessen egy pillantást a GreenGeeks áttekintésünkre.

Ha további részleteket szeretne kapni a dinamikus tárhelyről, olvassa el az alábbiakban!

Cirrus tárhely kutatás

Dinamikus tárhely áttekintés

Ha saját webhelyet szeretne birtokolni, különösen üzleti célokra, akkor ellenőriznie kell, hogy az idő 100% -ában működik-e. Mindennek tökéletesen működnie kell. Ha webhelyén a rossz hostolási szolgáltatás miatt leállások tapasztalhatók, költséges lehet. Lehetséges, hogy a potenciális ügyfelek frusztráltak, és elveszítheti eladásait vagy leendő ügyfeleit.

Ilyen ügynökségek több webhelyet kezelnek különféle ügyfelek számára. Nyilvánvalóan meg kell győződnünk arról, hogy weboldalaik nem ütközik össze. Ezért mindig a legjobb kanadai webtárhely-társaság vadászatára törekszünk.

Bevezetés a dinamikus tárhelybe

A társaságot 1999-ben alapították a kanadai Maritimesben lakó vállalkozók. Büszkék arra, hogy Kanadában székhellyel rendelkeznek adatközpontokkal és felhőalapú biztonsági másolatokkal. Ezen felül elkötelezettek amellett, hogy csúcsminőségű ügyfélszolgálatot nyújtanak.

A Dynamic Hosting több ügyféllel működött, és kanadai vállalattá vált minden, a „Dev Ops” -hoz kapcsolódóan. Erős kultúrájuk van, ahol elsőbbséget élveznek ügyfeleik igényeinek, különös tekintettel az informatikai infrastruktúrára és a szolgáltatásokra.

A cég több ügyféllel együtt dolgozott, mint például a kanadai Divers Certification Board, a Halifax Kereskedelmi Kamara, a Heart & Stroke Alapítvány és a PharmaChoice. Több díjat nyertek, mint például a WebHostRanking.com legjobb kanadai zöld gazda. A dinamikus tárhelyet a 100Best-Web-Hosting is elismeri Kanadában az egyik legjobb zöld web hosting szolgáltatóként.

Árazás

A cég különféle termékeket kínál, mint például a megosztott tárhely, a VPS tárhely, a virtuális gép (virtuális gép) tárhely és a felhő infrastruktúra mint szolgáltatás (IaaS). A megosztott tárhely-terveket a következőképpen nevezzük; „Tartsa egyszerű tervnek”, „Végső 3 éves terv” és „Kezelő WordPress”. Az említett tervek az alábbiakban láthatók:

Dinamikus tárhely megosztott tárhely tervei

A legolcsóbb „Keep It Simple Plan” csomag havonta 3,95 CAD, ha összesen 36 hónap előre fizet. 12 hónapos időtartamra az említett terv havi 5,00 CAD költségekbe kerül. Ha azonban fizetni szeretne érte havonta, akkor 6,95 CAD fog kerülni. A Keep It Simple terv számlázási ciklusa alább látható:

Tartsa az egyszerű számlázási ciklust

A Keep It Simple terv lehetővé teszi, hogy egy domain egyetlen hostfiókban legyen. Ez azt jelenti, hogy csak 1 webhely üzemeltethető a szerveren. Ezenkívül 5 GB-os tárhelyet is biztosítanak Önnek.

A világos oldalról ingyenes SSL tanúsítványt kapnak, amelyet végtelen ideig használhat. A WordPress-alapú webhely futtatását is választhatja a tárhelyfiókban. Miután meglátogatták a webhelyüket, eljuttatják az Ön számára a „Free Move” promóciós kódot, amely ingyenes weboldal-migrációs funkciót biztosít Önnek.

A biztonsági másolatokról automatikusan automatikus biztonsági másolatot készítenek minden éjjel. A biztonsági mentések 90 napos időtartamra készülnek. A katasztrófa utáni helyreállítási adatokról hetente helyszíni biztonsági mentéseket készítenek. A biztonsági mentések jó dolog, ha valami rosszul fordul az Ön webhelyén. Bizonyos ideig visszaállíthatja, mielőtt a hiba megtörtént az említett biztonsági másolatok használatával.

Ha aggódik a biztonság miatt, akkor tűzfalat biztosítanak, amely proaktívan blokkolja a rosszindulatú fenyegetéseket. Legolcsóbb tervük olyan funkciókat is tartalmaz, mint az IP-tilalom és a fejlett fenyegetések észlelése.

A Keep It Simple terv a WordPress-alapú webhelyek funkcióit is tartalmazza. Automatizálják a WordPress webhely létrehozását egy 2-kattintásos telepítési varázslóval. A WordPress alap verziójának, a témák és a bővítmények automatikus frissítését szintén tartalmazza. A WordPress webhelyének frissítése jó, mivel segít elkerülni a hibákat és blokkolni a lehetséges veszélyeket. Automatikusan elkészítve ezzel időt takarít meg, amelyet az említett feladat elvégzéséhez kell fordítania. Végül, a WordPress webhelyének biztonságát az admin felhasználók, jelszavak, biztonsági kulcsok és hasonlók révén komolyan tartják.

Támogatási lehetőségek

A Dinamikus tárhely számos lehetőséget kínál a velük való kapcsolatfelvételre abban az esetben, ha segítségre van szüksége:

  • Online élő chat támogatás,
  • Önsegítő tudásbázis,
  • Ügyfélszolgálati jegyek és
  • 24 × 7 ingyenes telefonos ügyfélszolgálat

Az önsegítő tudásbázisuk rendszeresen frissül, és a dinamikus tárhely szerint megoldja az ügyfelek által felmerült legtöbb probléma 80% -át. Támogatási jegy benyújtásával egy órán belül kevesebb nyomon követést kaphat.

Ezenkívül a 24 × 7-es telefonos központjukban nincs olyan várakozási idő, amely percig vagy akár óráig tartja a hívását. A 24×7-es élő csevegési támogatásuk hozzáférést biztosít az ügyfélszolgálathoz, ha nincs szabadsága a másik három lehetőség megtételére..

A cég büszke arra, hogy kiemelkedő ügyfél-támogatási szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. És az értékelések bebizonyították kiváló támogatási rendszerüket. A legtöbb vélemény azt állítja, hogy a legjobb ár-érték arányt képviselik, és a szükséges segítséget nyújtják, ha valami rosszul fordul elő. A támogatást mindig gyorsan nyújtották, és a legtöbb felhasználói tapasztalatnak megfelelően részletes segítséget nyújtanak.

Előnyök

A dinamikus tárhely szolgáltatásainak választása előnyei és hátrányai vannak. Kezdjük a profikkal. Ezek az alábbiakban láthatók:

Ingyenes élettartamú SSL tanúsítvány

Az SSL-tanúsítvány fontos, ha webhelye olyan érzékeny információkkal foglalkozik, mint például a hitelkártya-számok és a személyes adatok. A legjobb dolog a dinamikus tárhelynél az, hogy ingyenes élettartamú SSL tanúsítványt nyújtanak az Ön webhelyéhez.

Ezenkívül az SSL tanúsítvány javíthatja rangsorolását a keresőmotorokban. Egy erős HTTPS titkosítás a Google egyik rangsorolási tényezője, az erős weboldali titkosítás a jó üzlet / webhely jele. A Dynamic Hosting ingyenes SSL tanúsítványával megvédi a felhasználó érzékeny adatait, és ezzel egyidejűleg javíthatja rangsorolását..

WordPress szolgáltatások

Ha inkább a WordPress-t használja webhelyének platformjaként, akkor a Dynamic Hosting csomagja az Ön számára készült. Különböző WordPress funkciókkal, például egy kattintással történő telepítésekkel és automatikus frissítésekkel, a dolgok kezelési oldala gondoskodik az Ön számára. A WordPress biztonságát többek között a jelszavak, a biztonsági kulcsok, a rendszergazdai felhasználók és a varázsló-ellenőrzések révén nehezíti.

30 napos 100% pénz-visszafizetési garancia

Igen! 30 napos pénz-visszatérítési garanciát nyújtanak, ha nem elégedett termékekkel és / vagy szolgáltatásokkal. Ez jó dolog az első alkalomnak, akik csak kipróbálják őket. Ha nem elégedett azzal, amit kínálnak, akkor kérdése nélkül visszatérítheti pénzét.

Biztonsági mentés és biztonsági szolgáltatások

Súlyos katasztrófa, amikor a webhely hirtelen nem válaszol, vagy ha hirtelen hibásan működik. Ha egyszerűen nem tudja megoldani a problémát, biztonsági másolatokra van szükség a webhely visszaállításához egy olyan időpontban, amikor még működött.

A dinamikus tárhely több mint 90 napra készít biztonsági mentéseket minden éjjel. Ezenkívül hetente helyszíni katasztrófa utáni helyreállítási adatokat is készítenek. Ez nyugalmat nyújt, tudatában annak, hogy nem kell a nulláról kezdenie, ha rossz dolgok történnek.

Ingyenes weboldal-migráció

Ha a „FreeMove” promóciós kódot használja, akkor ingyenesen áttelepítheti vagy átviheti webhelyét. Nem kell több pénzt felhalmoznia, csak hogy áttelepítse webhelyét egy szellemes tárhely-szolgáltatótól egy jóra.

Kiváló ügyfél-támogatási rendszer

A társaságnak dinamikusan gyors támogatási jegyrendszerei vannak, amelyek részletes segítséget nyújtanak a problémájához. Emellett három további támogatási lehetőséget is kínálnak; hívás ingyenes telefonszámokon, élő csevegésen és önsegítő tudásbázison keresztül.

A Kudos a dinamikus tárhelyhez, mivel a legtöbb beszámoló azt állítja, hogy valóban gyors támogatási rendszert nyújtanak, amely részletezi a probléma elhárításához szükséges intézkedéseket. A legtöbb vásárló elégedett volt teljesítményével és valóban eleget tett a kiemelkedő ügyfélszolgálat ígéretének.

Hátrányok

Mi végeztünk a profikkal. Most menjünk a hátrányokhoz. A dinamikus tárhely nem jár hátrányokkal. Az alábbiakban néhány ezek közül:

Korlátozott számú domain

A legolcsóbb tervükkel egyetlen tárhelyfiókban csak egy domain lehet. Ez messze van a többi tárhely-szolgáltatótól, néhányuknál korlátlan számú domaint kínál számlánként.

Ha több webhelyre van szüksége, akkor a Keep It Simple terv nem az Ön számára. A következő, Ultimate 3 Year Plan nevű tervet választhatja. Az említett terv havi 12,95 CAD költségeket jelent, ha a havi fizetési feltételeket választja. A legolcsóbb ráta havi 7,49 CAD, ha 36 hónapos előrefizetést szeretne fizetni.

Következtetés

Tehát, amint az összefoglalónkban megemlítjük, kezelt WordPress-gazdaként fantasztikusak … megosztott webgazdaként jobb lehetőségek vannak odakint. Javasoljuk, hogy nézd meg a GreenGeeks-et, nézd meg a GreenGeeks-véleményünket.

ÖsszegzésVélemény író Matthew RogersEltekintés dátuma 2019-11-22A megtekintett elem Dynamic HostingAuthor Rating 41star1star1star1starszürkeTerméknév Dynamic HostingPrice
3,95 CAD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector