Cloudways áttekintés – Jó ötlet a kezelt felhő-tárhely?

A felhőalapú webszolgáltatások manapság dühösek. Valójában szinte minden, a webhelyet nyújtó vállalkozásnak van valamilyen felhő, amelyen a platformot pihenheti.


Olyan sok lehetőség mellett hogyan lehet elválasztani a jót a rosszatól?

A válasz egyszerű. Választja azt, amely kissé extra extra költségeket kínál Önnek. Cégek, mint például Cloudways megpróbálnak ilyenfajta értéket biztosítani a szolgáltatáshoz azzal, hogy másfajta kezelt felhőt adnak neked, Hívd felhőnek +, ha akarod.

Cloudways logó

Mi az a felügyelt felhőtárhely??

Felügyelt felhőalapú számítástechnika átveszi a felhő alapú platformok legjobb tulajdonságait, nevezetesen az elosztott hálózat elérhetőségét több kiszolgálón keresztül, és hangsúlyt helyez a biztonságra és a következetességre.

A Cloudways kiszolgálói ki vannak húzva virtuális gépek a helyszíni magánszerverek biztonságának és a nyilvános modell kényelmességének és költségmegtakarításának a kombinálására. Ez a fejlesztők számára ideális légkör a biztonsághoz, valamint a különféle földrajzi helyeket utánozó kiszolgálók létrehozásának képességéhez. Kiválóan alkalmas a biztonság, a sebesség és a teljesítmény mérésére mérnöki szempontból.

Általában a kezelt felhőplatformok az Ön előnyeit kínálják:

Elérhetőség, amelyre számíthat

A folyamatos rendelkezésre állás annak köszönhető, hogy az ilyen platformok a tárolóhálózatok (SAN) és a kiszolgálók rendszerén keresztül vannak felépítve, hogy megbízható feladatátvételt biztosítsanak.

Automatizálás

A feladatátvételt és az erőforrás-kezelést automatizálják annak érdekében, hogy virtualizáció révén egyensúlyt teremtsenek a fizikai gépek és a kezelt hálózatok között. Azt jelenti ha egy host összeomlik, vannak olyanok a virtuális hálózaton belül, amelyek automatikusan kitöltik a rést, hogy webhelyed folyamatosan működjön.

Hálózati biztonság

A felhőkiszolgálók és a virtuális helyi hálózatok (VLAN) környezetét olyan protokollok védik, mint például a behatolásérzékelő rendszer (IDS) / behatolás-megelőző rendszer (IPS) és a tűzfalak.

Kiegyensúlyozott hibrid platform

Noha nem egy igazi hibrid modell, a kezelt felhőplatformok képesek az erőforrások elemzésére ugyanazon szerverekben található megosztott, dedikált hálózatok és felhőkiszolgálók között.

megfizethetőség

Használatonkénti számlázással és költséghatékony tárhely-modellel, A kezelt felhők az alacsonyabb költségek előnyeit nyújtják a teljesítmény és a biztonság feláldozása nélkül.

Cloudways áttekintésünk célja, hogy átfogó értékelést nyújtson az Ön előnyeiről, tulajdonságairól és teljesítményéről, amely a Cloudways által kezelt tárhely kiváló megoldást jelent minden méretű és iparágú fejlesztő és vállalkozás számára..

A Cloudways áttekintése: Miért más?

A társaságot 2011-ben alapították. Központi elhelyezkedése Máltán számos előnnyel jár. A szerverhálózat az ügyfelek számára könnyen elérhető helyen helyezkedik el, ezáltal növelve a sebességet és a hozzáférést.

Ezenkívül termékeny helyet biztosít a PHP alkalmazás fejlesztéséhez, beleértve a tárolt alkalmazásokat is, biztonságos környezetben. Ezt meg tudják csinálni egy biztonságos PaaS (Platform-as-a-Service) modell fenntartásával, amely szolgáltatásokban gazdag és megfizethető.

Kapásból, A Cloudways kéthetes ingyenes próbaverziót biztosít Önnek, így webhelyét felépítheti és tesztelheti és az elérhető funkciók, mint például a CloudwaysBot intelligens asszisztens, penny befektetés nélkül. Lehetősége van felhasználónév és jelszó létrehozására, vagy bejelentkezésre LinkedIn, Github vagy Google fiókjával.

Innentől rugalmasan választania kell a tartalomkezelő rendszerek (CMS) széles skáláját, beleértve a három felső platformot, a WordPress, a Drupal és a Joomla. Mások:

 • MediaWiki
 • Mooble
 • PHP verem
 • Cukor CRM
 • Prestashop
 • Magento

A választás nem korlátozódik a CRM-re. A Cloudways-t integrálhatja más felhőalapú platformokon mint például az Amazon Web Services (AWS), a Google Cloud, a Vultr és a Digital Ocean. Még a szervereket is választhatja azok közül a kiszolgálók közül, amelyeket a cég szétszórt az országban.

De mi van a kezelt felhő-számítási szolgáltatás részleteivel?

Nagyon versenyképes árakat kínálnak havonta csak 10 dollárral kezdődik, és teljesítményük jobb. Ebben a társaságban a CPU használatára és a sávszélesség-erőforrásokra nincs korlátozva, mint más host-társaságokhoz. Ez azt jelenti, hogy rendelkezhet a szükséges dedikált erőforrásokkal anélkül, hogy egy drágább tervhez vezetne.

Ár vs teljesítmény

A jó tárhelyszolgáltatás kiválasztásának egyik első kritériuma az árhoz viszonyított érték. Ezt általában az ár / teljesítmény arányban mérik: a szolgáltatás meghatározott áron történő kiszállításán alapul. Minél alacsonyabb az arány, annál kívánatosabb a szolgáltatás.

Uptime vs Downtime

Tudja, mennyi különbség van a 99.8 és 99.999 (5-9s) üzemidő között? Bár ezek a számok csak egy másodperc töredékét képviselik, az első szám évente 18 órát állít le, és a másik csak kilenc perc.

Számos internetes házigazda ígér bizonyos rendelkezésre állási szintet, de sokan nem garantálják azt írásbeli garanciákkal azáltal, hogy beépítik az SLA-kba (szolgáltatási szintű megállapodások).. A Cloudways 99,999 százalékos rendelkezésre állást ígér, és a tesztelés során bebizonyosodott. Az egyik tesztelő 30 percenként 15 percenként több helyről származó tesztelő eszközzel csapkodta meg webhelyét. A mutatók áttekintésekor az adott időszak végén, nem volt egy esetleges leállás.

Átlagos terhelési sebesség

A tesztelés utáni teszt során a Cloudways képes volt az oldalak betöltését milliszekundumokra elemezni. Összehasonlításképpen, a legfontosabb tárhelyi platformok általában az óra oldalát egy és 10 másodperc között töltik le. Érdemes megjegyezni, hogy minden további másodpercre tölti be webhelyének betöltése, a visszafordulási arány akár 32 százalékkal is növekedhet. Ez nem lesz probléma a Cloudways-szel, amely már így is van átlagos terhelési ideje körülbelül 616,5 milliszekundum.

Mi teszi ezt a platformot olyan gyorsan? Technológia halmozott Apache, Memcached, Lakk és Nginx formájában.

Szerverek és kiszolgálóhelyek

A Cloudways hozzáféréssel rendelkezik a tartalomszolgáltató hálózathoz, amely létrehozza és létrehozzabefejezi a weboldalak több példányát a globális hálózatba, amely 45 jelenléti pontot (PoP) tartalmaz. Amint egy kérés megérkezik szerverükbe, automatikusan átkerül a legközelebbi földrajzi helyre. Ez egy másik tényező, amely hozzájárul e hosting platform gyorsaságához és megbízhatóságához. A CDN-hez való integráció 25 USD sávszélességenként 1 dollárba kerül. A CSN-t a StackPath támogatja, amely korábban MaxCDN volt. Használhat Cloudflare-t vagy más választott CDN-t is.

A cég székhelye Máltán van, és szerverei vannak minden nagyobb európai fővárosban, valamint az Egyesült Államok, Ázsia és Ausztrália nagyobb városaiban, kettő pedig Dél-Amerikában, Rio de Janeiróban és San Paolo-ban, Brazíliában..

Sávszélesség-kapacitás

A Cloudways használatával valószínűtlen, hogy megfelelő sávszélességgel küzd a problémákkal. Amíg jól kezeli a szükséges erőforrások mennyiségét, kaphat olyan sávszélességet, amely 1–12 terabyte tartományba esik.

Ügyfélszolgálat és tudásbázis

Az ügyfélszolgálat az élő csevegésen keresztül elérhető a 24/7/365-en. Ezenkívül gyorsreagálású ügyfélszolgálati jegyeket kínálnak, valamint lehetőséget arra, hogy élő technikusokkal beszéljenek. Az egyetlen hátrány, hogy ez kérni kell az ember közötti kapcsolatot online űrlapon keresztül a visszahívás vagy a Skype munkamenet ütemezéséhez.

Mint minden olyan vállalkozás, amely magabiztos szolgáltatási szintjében és reagálásában, A Cloudways pénz-visszafizetési garanciát kínál. Annak érdekében, hogy eltérő legyen, nem követi a tipikus 30 vagy 60 napos modellt. Valójában, annyira bonyolult, hogy még az ügyfélszolgálat is utal az irányelvek oldalára ahelyett, hogy megpróbálná magyarázni neked.

Tudásbázisuk kiterjedt, rengeteg oktatóanyaggal és tanácsokat tartalmaz számos tárhely-probléma megoldására. Van egy nagyon aktív blog, amely tele van cikkekkel, és feliratkozhatsz, hogy a cikkeket és a frissítéseket közvetlenül a postaládájába szállítsd. Még a társasággal és a kibővített közösséggel is kapcsolatba léphet az összes főbb közösségi média platformon.

Egyedi tulajdonságok

A szolgáltatások egy másik hely, amelyre ez a platform valóban ragyog. Egy teljes regényre lenne szükség, hogy feltárja a Cloudways összes erényét, tehát megadjuk a legfontosabb eseményeket, és tudatjuk velünk, hol áll ki más felhő-tárhely-megoldásoktól.

Bár lehet, hogy sokáig nem marad egyedi, PaaS szolgáltatási modelljük innováció. Az első dolog, amit meg kell említeni, a egyszerű, egy kattintással történő telepítés és egy csúszka, amely lehetővé teszi a rendszer konfigurálását azáltal, hogy kiválaszt egy becsült oldalmegtekintést, amelyre számít. A rendszer ezután szerverméretet és egyéb erőforrásokat javasol az elvárt igények kielégítésére. A magasabb szintű testreszabást manuálisan is konfigurálhatja.

Ezután készen áll a WordPress webhely vagy más CMS telepítésére. Bónuszként egy ingyenes platform-migrációt kap.

De ez nem minden, ami a Cloudways-t egyedülálló platformmá teszi. Funkciókészleteik az e-kereskedelem körül épülnek, a fejlesztői eszközök speciális gyűjteményével.

skálázhatóság

Az egyik legjobb dolog a felhő-tárhelynél a skálázhatóság szintje. Mióta te csak az általuk használt forrásokért fizet, akkor nem kell aggódnia, hogy megfosztja az erőforrásokat, ha többet fizet, mint amire szüksége van, „minden esetre”.

Ha AWS-t vagy Google Cloud-ot használ, akkor telepítheti a CPU és a RAM méretezésére, hogy megfeleljen az igényeinek. Két tárolólemezed is lesz, az egyik az alkalmazásokhoz és a másik az adatbázishoz. Ez további biztonságot nyújt.

Összefüggő: A WordPress adatbázis kezelése a phpMyAdmin használatával

Biztonság

A WP biztonsági bővítmények támogatása mellett a Cloudways néhány saját funkciót is kínál. Ezek tartalmazzák:

 • tűzfalak amelyek korlátozzák a kikötők hozzáférését
 • SSH és SFTP bejelentkezés a brutális erőszakos támadások megelőzése érdekében
 • Adatbázis-biztonság a kedvezményes IP-címek engedélyezési listáján keresztül
 • Az alkalmazás elszigeteltsége hogy az alkalmazásokat külön-külön elindítsák, még ugyanazon a szerveren
 • SSL tanúsítványok a Let’s Encrypt használatával
 • Felhasználói szerepkezelés a legkevésbé kiváltságos hozzáférési protokoll támogatása
 • Az operációs rendszer biztonsága és javításam, amely konfigurálható automatikus telepítésre a Debianon keresztül
 • Cloudways Bug Bounty a vállalkozó biztonsági rajongók tömeges beszerzésére, a BugCrowd-nal együttműködve
 • Két tényezős hitelesítés a további hozzáférés-ellenőrzéshez
 • A GDPR megfelelés
 • Teljes körű titkosítás
Mentés és visszaállítás

A biztonsági mentés alapértelmezés szerint automatikusan történik, és a helyreállítási funkció egyetlen kattintással működtethető. A rendszergazdák manuálisan konfigurálhatják a biztonsági mentéseket is a kívánt ütemezés szerint történő futtatáshoz.

Monitoring

Könnyebben alszol, ha tudod, hogy 24 órás élő figyelést és riasztásokat kapsz. A Cloudways az Új Relic integrációt nyújt a teljesítményproblémák elhárításához, a CloudwaysBot pedig a problémák bejelentésére szolgál.

Kiegészítők és integrációk

Ha további funkciókra van szüksége, a Cloudways számos kiegészítővel és integrációval szállít. A lista tartalmazza:

 • Cloudways API
 • CloudwaysBot csatornák
 • Alkalmazások áttelepítése
 • SMTP-kiegészítő
 • Backspace e-mail kiegészítő
 • DNS Made Easy kiegészítő
 • Cloudways támogatási kiegészítők
CloudwaysBot

Ez az egyedülálló tulajdonság olyan, mintha fedélzeti asszisztens lenne. Válaszolhat kérdésekre, ajánlásokat tehet, tippeket adhat munka közben, vagy riasztásokat küldhet Slackon, HipChaton vagy e-mailben. Testreszabhatja az értesítések típusát, és a fejlesztők az API-k révén kölcsönhatásba léphetnek a CloudwaysBot-lal.

A fejlesztők kezelheti csapataikat egy adminisztrációs konzolon keresztül, ahol hozzárendelhetnek szerepeket és megadhatják az engedélyeket, és speciális hozzáférést állíthat be az ideiglenes csapattagok számára, például tanácsadók és biztonsági szakemberek számára.

Noha a root hozzáférés korlátozva van, Ön képes az átállításra és a tesztelésre, vagy parancssori hozzáférést szerezhet az SSH segítségével.

Figyelem: Fejlesztők

Ha PHP-ben fejleszti, örömmel veszi tudomásul, hogy a Cloudways választhat a PHP7-rel való együttműködés vagy a több keretrendszer közül választás között.. A szkriptelési műveletek megkönnyítését a biztosított RESTfulAPI hajtja végre. Még egy API játszótér is van a szkriptek teszteléséhez.

Az egyetlen hátránya, amit valóban megtalálhatunk ezzel a platformon, az, hogy van nehéz ügyfélszolgálatot szerezni telefonon, és a fiókok nem tartalmaznak e-mail címeket vagy a domain regisztrációjának lehetőségét. Lehet kapni e-mail címeket, de ez kicsit többe kerül. Korlátozott támogatást kap akkor is, ha olyan nyelven fejleszti a fejlesztését, mint a Ruby, Python vagy JS, és nincs root hozzáférése.

Szolgáltatástípusok és árazási tervek

A 14 napos ingyenes próbaverzió mellett, Cloudways kínál akár 11 szolgáltatási szint. Az árak első pillantásra kevésbé versenyképesnek tűnhetnek, de figyelembe kell venni, hogy a platform menedzsment benne van az árban.

A vállalat pay-as-you-go modellen működik, és néhány olyan finomságot tartalmaz, mint az ingyenes migráció és SSL tanúsítványok, a korlátlan alkalmazástelepítés és a szakértői 24/7-es támogatás minden tervhez. A szolgáltatásokat óránként számolják el, míg a szolgáltatásként kiszolgált rendszert havonta számolják fel. Fizetni lehet nagyobb hitelkártyával vagy PayPal-lal.

Cloudways legmagasabb árképzési tervek

A négy fő szolgáltatási szint a következő:

DO1GB szolgáltatás havonta 10 dollárért / 0,0139 dollár óránként, amely 1 GB RAM-ot, egymagos processzort, 25 GB tárhelyet és 1 TB sávszélességet tartalmaz
DO2GB havonta 22 dollárért / 0,0306 dollár óránként, amely magában foglalja 2 GB RAM-ot, egy magot, 50 GB tárhelyet és 2 TB sávszélességet
DO4GB (legelőnyösebben) havonta 42 dollár / 0,0583 dollár, 4 GB RAM-mal, kettős maggal, 80 GB tárolóhellyel és 4 TB sávszélességgel
DO8GB havonta 80 dollár / 0,1111 dollár óránként, 8 GB RAM-mal, négymagos processzorral, 150 GB tárolóhellyel és 5 TB sávszélességgel

A platformok három új szintre terjednek ki, a DO96, 128 és 192 GB-ra, amelyek növelik képességeit egy elgondolkodtató 192 GB RAM-ra, 32 magos processzorra, 3840 GB tárhelyre és 12 TB sávszélességre, havonta 1035 USD / 1,4375 USD / óra..

Végső gondolatok

A Cloudways kijelentette, hogy „felhatalmazza az embereket, hogy előre mozgathassák álmaikat”. Reméljük, hogy ez a Cloudways áttekintés bármilyen kérdést megválaszolhatott erről a tárhelyről.

Ha megfizethető, rugalmas hosting megoldást keres e-kereskedelmi webhelyére vagy webes építési tevékenységekre. Szempontunkból, A Cloudways a lehető legjobbat nyújtja az ilyen típusú tárhely-platformnak, néhány extra finomsággal, amit jó mércéért dobtak be.

GYIK: Menedzselt felhőtárhely

Ha csak néhány apró információra van szüksége, üdvözöljük a Cloudways kezelt tárhelyének GYIK oldalán.

K: Hol van a Cloudways alapú??

A: A társaság székhelye: Springvale 52, Pius XII. Pápa, Mosta MST2653, Málta. Ez egy olyan központosított hely előnyeit kínálja, amely elérhető Európából, az Egyesült Államokból és más jövedelmező globális üzleti csomópontokból.

K: Mi a kezelt WordPress tárhely??

A: Ez egy hosting szolgáltatás, amely foglalkozik a WordPress webhely futtatásának sok sajátosságával. Ez azt jelenti, hogy gondoskodnak a karbantartásról, a biztonsági mentésekről és a frissítésről. Mivel a legtöbb felhőtárhely-platform, nem kell annyira aggódnia magát a biztonság, az üzemidő és a méretezhetőség szempontjából sem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map