Az InMotion tárhely áttekintése

Mozgásban egy felhőszolgáltató társaság, amely elsőként indult 2001-ben, és mindig az üzleti ügyfelekre összpontosított.


Mi különbözteti meg őket a többi nagy hosting társaságtól, az a tény, hogy nem a Endurance International tulajdonában vannak. Ez az üzleti óriás már számos nagyobb webtárhely-platform tulajdonosa, köztük a Bluehost és a HostGator is.

Tehát, miért ez a fontos, feltehetik a kérdését?

Az InMotion Hosting arra törekszik, hogy megteremtse márkáját azon a tényen alapul, hogy alsó kutya, akik nem ugyanazon szabályok szerint játszanak, mint a nagy fiúk. Meglehetősen jól teszik ezt, és a webtárhely világában „geek-choice” néven ismertek.

Csomagok és tervek széles választékát kínálják, amelyek különféle előnyöket és szolgáltatásokat tartalmaznak webhelyének fejlesztése érdekében. De képes-e az InMotion versenyezni a mai legjobb kanadai web hosting cégekkel??

Derítsük ki.

TLDR;

Az InMotion egy nagyvállalat, amely teljesíti azt, amit ígér. Ha egy rendkívül hosszú tesztelési periódust keres, akkor Az InMotion nagyszerű választás a 90 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Azok az emberek, akik ingyenes adatmentéseket és adatátvitelt keresnek, jó választást találtak, mivel nagyszerű üzemidővel és megbízható sebességgel egyaránt kínálnak lehetőséget..

Az egyik nagy ok, amiért nem megy az InMotionhoz, az átlagon felüli bevezető árak.

A kemény tudomány

A felhőtárhely-teszteket két fő mutatóra lehet egyszerűsíteni: üzemidő és átlagos terhelési idő. A legjobb vállalatok mindkét kategóriában erősek, függetlenül attól, hogy hol helyezkedik el a világon.

InMotion Uptime Statistics Kanadában

A kanadai olvasók segítsége érdekében az ország egész területén teszteltük a teszteket. Az alábbiakban összegyűjtöttük az InMotion programot:

 • Montreal

  Uptime – 99,1%
  Loadtime – 2,312Ms

 • Toronto

  Uptime – 99,0%
  Loadtime – 2,232Ms

 • Vancouver

  Uptime – 98,9%
  Loadtime – 2,485Ms

 • Winnipeg

  Uptime – 98,9%
  Loadtime – 2,358Ms

Mit jelent az uptime??
 • Uptime – Az a százalék, amely azt jelzi, hogy a host-szolgáltató online és normálisan működik-e.
 • A montreali 99,1% -os rendelkezésre állás – az InMotion szolgáltatásai csak az idő 0,9% -ánál voltak elérhetők a montreali felhasználók számára. A matematika kb 78 óra állásidő egy év folyamán.
 • Mit jelent ez a rendelkezésre állás – A százalékpont töredéke jelentősen megváltoztathatja webhelyének elérhetőségét

Jó üzemidő – figyelembe vesszük az üzemidőt a 98% -ot meghaladó mutatóknak erősnek kell lenniük.

InMotion betöltési idők Kanadában

Mit jelent a betöltési idő??
 • Terhelési idő – A tényleges sebességmérések.
 • Mértékegység – A fent megadott időket milliszekundumban mérjük, és a felhő webszerverre vonatkozó teljes kérés és válasz időtartamát lefedik..
 • Hogyan teszteljük ezt – Az összeállított számok átlagosan hónapokban tesztelik az iPage platformját különböző böngészőkkel, mint például a Google Chrome, a Mozilla Firefox és a Microsoft Internet Explorer..
 • Egyéb változók – Az Ön webhelyének végfelhasználói a válaszidők némileg eltérőnek tűnhetnek számos tényező miatt, beleértve a helyi hálózati sebességet, a böngésző viselkedését és a szerver forgalmát.
 • Jó terhelési idők – Az átlagos, 2000 milliszekundum vagy annál rövidebb terhelési időket nagy teljesítménynek tekintik.

terhelési idő jelentőségét

A lassabb válaszidővel rendelkező szolgáltatók használata kockázatos, mivel az olvasók és az ügyfelek bosszanthatnak a késésekkel, és inkább más webhelyeket böngészhetnek. Ha mélyebben belemerül a kutatásba, megmutatja, hogy a tárhely szolgáltatói az egész térképen megtalálhatók.

Az InMotion terhelési idejének teszteredményei pontosan az átlag körül álltak, és rendelkezésre állási pontszámuk meghaladja az átlagot. Így a kérdés válik, a díjaik és a tulajdonságok elég jóak ahhoz, hogy érdekes választássá tegyék a tárhelyet?

InMotion árképzés

Mint fentről láthatja, az InMotion viszonylag jó teljesítményt nyújt az üzemidő mutatói és az átlagos oldalbetöltési idő tekintetében. Ennek kapcsán a társaságnak van egy hírneve, hogy a piacon az egyik drágább szolgáltató.

Itt van egy pillantás arra, hogy az InMotion miként mutatja be csomagjaikat és tervüket:

Megosztott üzleti tárhely ingyenes SSD-kkel, InMotion tárhely

Az InMotion három világos kategóriába sorolja szolgáltatásait. Az első a Launch terv, amelyet új weboldal-tervezők és egyszerű blogok számára terveztek. Síelési vagy jégkorong-küzdelem-áttekintő oldalhoz – ez lenne több mint elegendő – mivel tartalmaz egy ingyenes domain nevet és korlátlan sávszélességet.

Az InMotion középtávát Powernek nevezik, és ez a legnépszerűbb lehetőség azoknak a kisvállalkozásoknak, amelyek át szeretnék helyezni az internetes adatokat egy új platformra. Ez lehetővé teszi hat különálló webhely tárolását és a teljesítményt, amely állítólag kétszer akkora, mint a Launch terv.

Végül, az InMotion rendelkezik a Pro plan elnevezésű csúcskategóriás opcióval, amely csak egy nagy, érett vállalkozás érdeklődésére számíthat. Korlátlan számú webhely-házigazdát, kettős teljesítménnyel szemben az energiatervet és egy speciális műszaki támogatási csomagot tartalmaz..

Az InMotion hosszú távú árazása viszonylag összehasonlítható az összes többi ma elérhető népszerű hosting platformmal. A helyzet az, hogy bevezető áraik viszonylag gyengék.

A legtöbb legnépszerűbb tárhely-platformon elindulhat egy hároméves előfizetésre, havonta 2–4 ​​dollárra. Ez nyilvánvalóan hatalmas hozzáadottérték-hozzáadást jelent, és szeretjük mondani az embereknek, hogy használják ki ezeket az árazási modelleket.

Ha kiszámítja a bevezető árazást – Az InMotion ott van a jelenlegi árazási trendekkel.

Jellemzők

Első pillantásra az InMotion három tervbeállítási lehetősége meglehetősen hasonló lehet. De amikor elmész a részletekbe, láthatja, mit kínálnak.

Kezdés: Az InMotion maroknyi funkciót kínál minden tervéhez:

 • Ingyenes SSD meghajtók
 • Ingyenes domain
 • 90 napos garancia
 • Ingyenes adatmentések
 • Ingyenes 1-kattintásos telepítő
 • Több kódolási lehetőség
 • Biztonságos IMAP e-mail
 • Max. Sebességzóna
 • SSH hozzáférés
 • Google Apps-integráció
 • Korlátlan lemezterület
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • 24 órás ügyfélszolgálat

Az egyik szempont, amely valóban kiugrik, a 90 napos garancia. A legtöbb hostplatform csak 30 napos pénz-visszafizetési garanciákat kínál. Ha egy hosting helyett három hónapig kipróbál egy hostplatformot, akkor óriási változást hozhat.

A tervek közötti különbségekre nézve néhány szempont megváltoztathatja a tűt a tárhely igényeitől függően.

Pozitívumok

Az InMotion pozitívumai fantasztikusak, és gondolkodhat úgy, hogy azonnal regisztrál a host szolgáltatásra. A részletek fontosak, ha a host szolgáltató félkövér igényeket támaszt.

Vevőszolgálat

Az InMotion ügyfélszolgálata valóban pótolja az intuitív tudásbázis hiányát. Mivel a 24/7/365 ügyfélszolgálatot webhelyükön kínálták, nyilvánvalóan ki kellett próbálnunk a rendszert.

Nyitottam egy jegyet, és felkínálták a válasz öt percen belül. Felmerül a kérdés – miért kínálnak még elsőbbségi támogatást? Ez arra készteti, hogy azt gondolják, hogy ezt a lehetőséget csak a fejlesztés beruházásaként reklámozzák.

InMotion támogatás

90 napos pénz-visszafizetési garancia

Mindenkinek szeretnie kell, amikor a vállalatok időérzékeny garanciákat kínálnak. Azt hiszem, rendkívül mondanak.

Mivel az iparági átlag 30 napos garanciát jelent, ez azt mutatja, hogy az InMotion nem fél hosszú időtartamú tesztelést kínálni. Valóban azt hiszik, hogy elégedett lesz azzal, amit kínálnak.

Ingyenes webhely-átadások és adatmentések

Ezek nem minden nap olyan ingyenes szolgáltatások, amelyeket a tárhelyszolgáltatások dobnak. Igaz, hogy egy jó házigazda mindig ingyenes webhely-átadást kínál.

De – egy nagyszerű tárhelyszolgáltatás ingyenes adatmentést kínál. Számos tárhelyszolgáltatás megkísérelte megfizetni a biztonsági mentéseket, ami véleményem szerint ilyen buta. Ingyenes adatmentéseket kell tartalmazni.

Negatív

Magas bevezető árak

A bevezető árak összehasonlítása más iparági vezetőkkel az InMotion árképzését az „olcsóbb” tárhely lehetőség szélén tartja..

A bevezető díjak kihasználása kiváló módja annak, hogy induláskor pénzt takarítson meg.

Az InMotion által kínált árak nem túlságosan nagyok, és a hosszú távú árképzés szempontjából valóban megfelelnek az iparág átlagának. De határozottan dobja el a labdát, amikor a bevezető árazásról van szó.

Átlagos terhelési idő

Ez nem negatív, hanem inkább nem differenciáló. Én személy szerint jobban szeretem a gyors terhelési időket. A legtöbb ember azt akarja, hogy a web hosting szolgáltatás. Ha ez nem számodra fontos, vagy az átlagos töltési idő rendben van, akkor az InMotion ebben a kategóriában nem rendelkezik negatív értékkel.

Tudásbázis beállítása

Ez őszintén furcsa, milyen rossz az InMotion tudásbázisa az ügyfélszolgálati csapathoz viszonyítva.

webtárhely-támogatási központ

Nem tudok rólad, de inkább jobban szeretem a tudásbázisamat, amely szervezetesebb és modern.

Ez néha megtörténik a társaság prioritást élvez a keresleti támogatással kapcsolatban ahelyett, hogy hasznos információs hátralékkal bírnának az ügyfelek számára. Ez nem azt jelenti, hogy nem állnak rendelkezésre információk – a beállítás csak egy kissé nehézkes, és nincs annyira, mint néhány versenytársak.

Ebben valójában nincs semmi baj, de sok ember inkább egy cikket olvas, inkább az ügyfélszolgálattal való beszélgetés helyett.

Összegezve

Az InMotion tárhely-tervei kínálják tisztességes teljesítmény és szilárd megbízhatóság és van tele szolgáltatásokkal.

Az InMotion fantasztikus választás, ha prioritást élvez az adatmentésekről és -átutalásokról, valamint hosszabb pénz-visszafizetési garanciákat keres. Az InMotion fő problémája az ideálisnál kevesebb bevezető árképzés.

GYIK

Mi a legjobb tárhely a WordPress számára?

A legjobb ár-érték arány ellen a SiteGround-ot választottuk a legjobb választásunknak.

Melyik host jobb Linux vagy Windows?

Ez azt jelenti, hogy mely operációs rendszer fut a szerverek szervezetein. A Linux a legnépszerűbb a szervereknél, így több funkcióval rendelkezik, és a legtöbb webdesigner inkább a Linux alapú webtárhelyet részesíti előnyben. A Windowsnak csak akkor lenne értelme, ha vannak bizonyos Windows alkalmazások, amelyeket használni kell.

Még szintén kedvelheted:

 • A legjobb weboldalkészítő

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map