Arvixe áttekintés (+ statisztika): Az elmúlt 24 hónapban? Szörnyű. Tipp: Uptime & Speed

arvixe honlapArvixe Honlap


Az Arvixe-t Arvand Sabetian alapította 2003-ban, majd később az EIG (amely más host társaságok, köztük a Bluehost és még a HostGator tulajdonosa is) 2014-ben megvásárolta..

Abban az időben az Arvixe-nek több mint 150 000 domainje és 70 000 hosting fiókja volt, 80 teljes munkaidős alkalmazottal és vállalkozóval a világ minden tájáról.

Míg eredetileg a kaliforniai San Luis Obispo-ban alapították, adatközpontokkal rendelkeznek Észak-Amerikában (Dallas), Európában (Amszterdam) és Ázsiában (Hong Kong)..

A józan ész az, hogy ha egy hatalmas, tapasztalt, mély zsebbel rendelkező konglomerátum megszerzi, akkor nagyobb erőforrásokat kell adnia a jobb szolgáltatás biztosításához..

Sajnos, miután áttekintették sok cégüket, az ellenkezőjét láttuk igaznak. Az EIG általi megszerzés inkább hosting temetőnek, mint újjászületésnek tűnik.

De szeretjük, hogy tévesnek bizonyultak!

2015 júniusában vásároltuk meg az Arivxe „Személyes osztálytervét”, létrehoztuk egy alapvető WordPress webhelyet teljesítményük tesztelésére és ennek a felülvizsgálatnak a lehető legmegfelelőbbé tételére..

Az elmúlt években olyan statisztikákat gyűjtöttünk, mint az üzemidő & sebességet, hogy objektíven összehasonlítsák teljesítményüket harminc másik hosting társasággal.

Íme egy pártatlan áttekintés arról, amit találtunk

Az Arvixe Hosting használatának előnyei

Hogy őszinte legyek, az Arvixe „PRO-jai” listája nem túl hosszú. Íme rövid áttekintés azok előnyeiről:

1. Speciális terv szolgáltatások

Az Arivxe nem a legolcsóbb házigazda odakint …

De legalább tartalmaznak fejlettebb funkciókat az összes alaptervükben, amit általában sokkal többet kell fizetniük a többi házigazdának. Például a legolcsóbb megosztott tárhelytervük korlátlan tárolási és sávszélesség-szabványú. Lehetővé teszik akár hat domain név használatát is.

Ezenkívül ingyenes Google, Yahoo és Bing hirdetési jóváírásokat is tartalmaznak, ami jó hozzáadott bónusz, ha már gondolkodik azon, hogy online hirdetéseket használ vállalkozásának vagy olvasói körének növelésére..

2. Számos, proaktív biztonsági lehetőség

Az Arvixe számos proaktív biztonsági intézkedést is magában foglal a webhely védelme érdekében. Például a tervek az alábbiakkal járnak:

 • SpamAssasin
 • SpamHaus&amp
 • SpamCop ellenőrzések
 • Domain kulcsok
 • SPF az e-mail biztonságért

Ezen felül napi (!) Biztonsági mentéseket, brute force észlelést, éjszakai biztonsági frissítéseket, tűzfalat, SSL támogatást és SSH hozzáférést is kínálnak..

Ha mindez nem nyújt nyugalmat, nem vagyok biztos benne, hogy bármi meg is fog történni.

3. Ingyenes cPanel webhely-migráció

Az Arvixe az új ügyfelekkel kezeli jól. Ahelyett, hogy megpróbálna néhány extra dollárt megtenni azáltal, hogy külön díjat számít fel a webhely-átutalásokért, boldogan csak vigyáznak rád – mindaddig, amíg a jelenlegi host biztosítja a cPanel hozzáférést.

Több webhelyért sem kell fizetnie. Így órákat (és potenciálisan száz dollárt) takaríthat meg, ha Arvixe-re támaszkodik, hogy segítsen.

4. Nem növekszik megújuló ár

Az Arvixe szintén nem nikkel és nem érme el új ügyfeleket az eredeti terv lejártát követően sem.

Gondolj így:

Most átél minden fájdalomtól és szenvedéstől, hogy most új internetes hostot találjon. Ön áthelyezi webhelyét, domainjét és mindent. Néhány évig előre fizet, hogy megkapja a legjobb ajánlatot.

Most mennyire valószínű, hogy újra szeretné váltani a házigazdákat, amikor a terv lejár? Az esélyek nem túl valószínűek.

A probléma az, hogy sok más házigazda megragadja ezt a lehetőséget, hogy megduplázza az árat közvetlenül az orrod alatt. Ugyanazt a pontos szolgáltatást fogja kapni, de sokkal többet fizet, mert tudják, hogy a nap végén nem akarja megváltoztatni a házigazdát.

Arvixe azonban ezt nem teszi meg. Az Ön megújítási ára pontosan megegyezik azzal a kezdeti költséggel, amelyre feliratkozott. Tehát úgy tűnik, hogy a nap végén az Arvixe az Ön érdekeit szem előtt tartja.

5. Rengeteg beépített biztonsági funkció (külön költség nélkül)

A végső áruhamisítás, amelyet a legtöbb internetes házigazda szeret vonzani, azt állítja, hogy olyan kiegészítő szolgáltatásokat kínál, mint a SiteLock biztonság vagy a napi biztonsági másolat..

Tehát a felszínen úgy tűnik, hogy megkapja ezt a csodálatos értéket.

Kivéve, ha kijelentkezik, akkor rájön, hogy ezeknek a szolgáltatásoknak szinte mindegyike értékesítés, amely hitelkártya futtatása előtt könnyen megduplázhatja vagy megháromszorozhatja a teljes árat..

Ismét az Arvixe nem áll le ezekről a trükkökről. Mindent tartalmaznak, a DDoS támadási válaszától a hálózati megfigyelésig, a tűzfalakig, a brutális erő észleléséig és az éjszakai frissítésekig, ingyen.

6. 45 napos pénz-visszatérítési garancia

Végül, de nem utolsósorban, az Arvixe a kérdések nélkül feltett visszatérítési politikával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy néhány évig előre fizethet, hogy megkapja a legjobb árfolyamot. És teljes hat héten kipróbálhatja szolgáltatásaikat viszonylag kis kockázattal.

Ha elégedetlen az oldal betöltési sebességével, működési idejével vagy bármi mással, csak mondja ki a szót, és visszatéríti a pénzét.

arvixe pénz visszaArvixe pénz-visszafizetési garancia

Kérjük, ne feledje, hogy ezek a visszatérítések csak megosztott, viszonteladó és VPS tárhely-tervek esetén érhetők el. A dedikált szerverekre ez a szakasz nem vonatkozik. Sem adminisztratív díjak, sem extra vásárlások, például domain nevek. (Semmilyen más gazdagép nem tartalmazza ezeket, mert érdemes.)

Hátrányai az Arvixe Hosting használatának

Az Arivxe biztonsági lehetőségei, a fejlett terv funkciók és az élethez ingyenes domain név az extrák kényszerítő keverékét alkotják, amelyek segítik őket a tetején.

Sajnos ez egy webgazda elsődleges teljesítményterülete, amely elengedi őket. Nézd meg:

1. Több mint 7 második betöltési idő

A rossz üzemidő mellett az Arvixe sajnos az oldal betöltési idejével is küzd.

Az elmúlt 24 hónapban az átlagos oldalbetöltési idő 7280 ms volt – ez a legrosszabb betöltési idő, amelyet a többi gazdagépen tesztelési periódusunk során láttunk..

Ez nem jó eredmény, különös tekintettel arra, hogy mennyire döntő fontosságú (mégis elhanyagolt) oldalsebesség a webhely sikeréhez.

Évekkel ezelőtt a Google 20% -kal esett vissza a forgalomba, amikor egy 0,5 másodperces oldalsebesség késett. Ha egy e-kereskedelmi webhely nem töltődik be teljesen három másodpercen belül, akkor forgalmának felét veszítik.

Így van a webhely kritikus sebessége. Annyira befolyásolja a használhatóságot, hogy valójában költségekkel jár az elveszett konverziók során.

Az elmúlt 12 hónap átlagos töltési ideje:

Arvixe az elmúlt 12 hónap részletes statisztikájaArvixe átlagos sebessége 2019-2020 | Lásd a statisztikákat

2. Gyenge ügyfélszolgálati válasz

Az Arvixe ügyfélszolgálatával kapcsolatos tapasztalataink inkább nem voltak jóak.

Az ügyfelek öt percen belül kapcsolatba léptek, de a válaszok lassúak voltak, és néhány részletet, amelyet már adtunk, teljesen figyelmen kívül hagytuk. Tehát meg kellett ismételnünk magunkat és kétszer feltennünk ugyanazt a kérdést, amíg nem kaptuk meg a választ, amelyet keresünk.

Az Arvixe támogatásával kapcsolatos korábbi tapasztalataink negatívak is (különösen a lassú válaszidőknél).

arvixe élő chat 1Gyors csevegés az Arvixe ügyfélszolgálatával

3. Drága tervek & Árazás

Az Arvixe legalacsonyabb havi 7,70 dolláros terve nem hangzik túl rosszul mindaddig, amíg rájössz, hogy két évre fizetett, teljes előre.

Rövidebb időszakot szeretne? Még havonta is? Majdnem kétszer fizet az eredeti áron, havonta 11 dollárral.

Nagyon jó, hogy néhány hasznos kiegészítőt beillesztenek, mint például a fent említett élettartamhoz tartozó domain név és korlátlan sávszélesség, hogy e költségeket ellensúlyozzák. Ennek ellenére továbbra is meredek, különös tekintettel a fentiekben tárgyalt teljesítményproblémákra.

Az Arvixe árazási részleteiAz Arvixe árazási terv részletei

4. Elfogadhatatlanul alacsony üzemidő – 92,95%

A 24 hónapos tesztelési periódusunk alatt az Arvixe-en található „teszthelyünk” borzasztó üzemidőt adott.

Az Arvixe teljesítménye az elmúlt 24 hónap átlagos működési ideje alatt van, 92,95% -ot elérve..

Az elmúlt 12 hónap átlagos üzemideje:

 • 2020 január átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. december átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. november átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. október átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. szeptember átlagos üzemideje: 99,98%
 • 2019. augusztus átlagos üzemideje: 99,98%
 • 2019. július átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. június átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. május átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. április átlagos üzemideje: 99,96%
 • 2019. március átlagos üzemideje: 94.61%
 • 2019. február átlagos üzemideje: 82,18%

Arvixe az elmúlt 24 hónap statisztikájaArvixe átlagos üzemideje | Lásd a statisztikákat

5. Az SSL tanúsítvány költségei extra (25 USD / év)

A mai weboldalakra gyakorlatilag kötelező az SSL tanúsítványok használata. A Google Chrome, a mai legnépszerűbb böngésző, aktívan figyelmezteti az embereket olyan webhelyek használatára, amelyek nem rendelkeznek rájuk.

Összességében ez mindenkinek jó. Ez segíti az információk biztonságát és biztonságát, miközben böngész.

Ez az oka annak, hogy sok webtárhely most minden tervébe belefoglalja az ingyenes SSL tanúsítványokat. Bárki ingyenesen megszerezheti a Let’s Encrypt szolgáltatást.

De sajnos nem kap ingyenesen az Arvixe-en keresztül. Évente további 25 dollárt számítanak fel.

Arvixe árképzés, tárhely-tervek & Gyors tények

Az Arvixe öt osztályú tárhelyet kínál különféle igényekkel rendelkező emberek számára.

Megbontjuk az Ön számára a fogadási terveiket:

Közös tárhely: A megosztott tárhelyük két fő tervvel jár:

 • PersonalClass: Ez a terv havi 7,70 dollárba kerül. Legfeljebb hat webhelyet támogat.
 • PersonalClass PRO: Ez a terv havi 11 dollárba kerül. Korlátlan számú webhelyet támogat.

Arvixe árképzése 1Arvixe árképzési terv 1

 • PersonalClass ASP: Ez a terv havi 8,80 dollárba kerül. Támogat egy weboldalt és korlátlan havi adatátvitelt.
 • PersonalClass ASP PRO: Ez a terv havi 12,10 dollárba kerül. Támogatja az öt weboldalt és a nem mérhető havi adatátvitelt.

Arvixe árképzési terv 2Arvixe árképzési terv 2

Minden megosztott tárhely-terv korlátlan sávszélességgel és korlátlan tárhellyel rendelkezik.

 • Ingyenes domain? Igen.
 • Könnyű a regisztráció: Egyoldalas regisztráció. Könnyű feliratkozás.
 • fizetési módok: Hitelkártya, PayPal.
 • Rejtett díjak és záradékok: Egyik sem.
 • upsells: Nincs eladás.
 • Fiók Aktiválás: Azonnali aktiválás.
 • Vezérlőpult és az irányítópult tapasztalata: cPanel Linux tárhelyhez és WebSitePanel Windows tároláshoz.
 • Alkalmazások és CMS-ek telepítése (WordPress, Joomla stb.): Softaculous az alkalmazások és a CMS egy kattintással történő telepítéséhez.

Ajánljuk az Arvixe tárhelyet??

Nem, nem mi!

Arvixének alig van kedve. Szeretjük a biztonsági lehetőségeket és a napi biztonsági mentéseket. A korlátlan sávszélesség és a tárolás hasznos, általában csak másutt jelennek meg drágább terveknél. Egy ingyenes domain név az élet számára nagyon jó érzés.

Ugyanakkor nem tudtuk átjutni rossz teljesítményükhöz egy webes host elsődleges három feladatában.

Üzemidejük a legalacsonyabb, mint amit az elmúlt 24 hónapban láttunk, és oldaluk betöltési ideje nagyon lassú, ami negatív hatással lehet nem csupán a webhely látogatói tapasztalataira (a zsebkönyve is).

Ügyfélszolgálatuk egyszerűen nem volt elég jó.

Bár évek óta nagy házigazdák voltak, most már nagyon hasonlítanak más EIG márkákhoz, amelyekkel már találkoztunk, amelyek jó hírneve és háztartási neve alapján támaszkodnak (miközben teljesítményük az idő múlásával tovább romlik).

Jobb, ha itt ellenőrzi a legjobban teljesítő házigazdáinkat, hogy megbízhatóbb és olcsóbb házigazdákat találjon.

Van tapasztalata az Arvixe-vel? Kérem, hagyjon megjegyzést alább. Üdvözöljük az összes – jó vagy rossz – véleményt, mindaddig, amíg őszinte és átláthatóak.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector