A2 tárhely áttekintés – az egyik legjobb kanadai webtárhely

A felhő kiszámítható táj zsúfolt hely. Bárhová néz, felbukkan egy új cég, amely alacsonyabb költségekkel, de nagyobb sebességgel és nagyobb megbízhatósággal kínálja webhelyének üzemeltetését … … az a kérdés, hogy bízhat-e velük?


Itt jönünk be – az elmúlt évet és 2017 nagy részét azzal töltöttük, hogy Kanada különböző részein található webhelyeket analizáltuk. Összebontottuk az adatokat, és összegyűjtöttük eredményeinket, hogy kiválasszuk kedvenc adatainkat. Az egyik legfontosabb választásunk az A2 Hosting nevű kis hosting cég, amelynek nincs hatalmas hírneve, de mégis nagyon jó ár-érték arányt kínál.

a2 tárhely logó

Az A2 Hosting már hosszú ideje működik. A társaságot 2001-ben alapította Bryan Muthig vezérigazgató, a korábbi Unix SysAdmin. Ez visszatért az internet korai napjaiban, és azóta független tulajdonú társaság maradt. Az egyetlen rendszergazda hobbi projektjeként jött létre, és nagy teljesítményű hosting megoldássá vált mindenféle ügyfél számára.

Az A2 Hosting platformja három nagy adatközpontban működik, Michiganben, Amszterdamban és Szingapúrban. Tekintettel a kanadai közelségre, tesztelésünk nagy részét a Michigan adatközponton keresztül végeztük.

Több mint 50 internetes projektet indítottunk az A2 tárhely infrastruktúráján annak érdekében, hogy futtassuk és mérjük az A2 ezen áttekintésének tesztelését.

Mennyire gyors az A2 tárhely?

gepárd szupergyorsEzt nem tagadhatjuk meg Az A2 Hosting manapság a leggyorsabb internetes sebességet kínálja.

Webhelyük szerint platformjuk átlagos teljesítménye akár 17,6 alkalommal gyorsabb, mint a felső versenytársaké. A pontos állítás ellenőrzése kihívást jelent, de a Kanada Kanada által elvégzett tesztek során az A2 Hosting teljesítményét hihetetlenül gyorsnak értékeljük.

És amikor az interneten láthatóságot szereznek, akár kis blogok, akár kisvállalkozások webhelyein, akkor a sebesség talán a legkritikusabb tényező. Ha weboldalai nem töltődnek be elég gyorsan, a látogatók hajlamosak bezárni a böngésző fület, és más lehetőségre lépnek. A rendszer nagy teljesítményének fenntartása garantálja a felhasználók boldogságát.

Mint már említettük, az A2 Hosting sebességtesztjei meglehetősen jól teljesítettek más versenyekhez képest. Amikor új webprojekteket futtat a Michigan adatközponton keresztül, az átlagos válaszidő 222 ms villámlással jött be.

Ez megméri a pontos időt, amíg a szerver igénybe vesz egy kérést a felhasználó böngészőjéből, és a szükséges HTML tartalmat visszajuttatja a felhasználónak. Az ilyen gyors sebességgel az A2 Hosting ugyanolyan kategóriájú webszolgáltatásokhoz tartozik, mint a többi legjobb választás.

A legjobb az, hogy az A2 Hosting válaszidejének eredményei konzisztensek voltak az összes tesztelési helyünkön, ideértve a kanadai nagyvárosokat, Montrealot, Torontót, Vancouvert és Winnipeget is..

Láthatjuk a élő követés itt. Tudjon meg többet a Négylépcsős kutatási folyamat itt

Mennyire gyors az A2 tárhely??

Kíváncsi lehet, hogy mit jelent pontosan a sebességteszt eredményeink, és hogyan lehet az A2 Hosting eddig ugratni olyan sok versenytárs előtt, különös tekintettel arra, hogy még mindig viszonylag kicsi a művelet.

A válasz platformjuk felépítésében rejlik, amely kihasználja a hatékonyság előnyeit, amelyek közvetlenül az ügyfelek javát szolgálják.

Először is ott van a koncepció Megosztott tárhelyi erőforrások. Valamennyi felhőcég vagy saját tulajdonában van, vagy bérel helyet hatalmas adatközpontokkal, és ezeken a helyeken fizikai hardverek, például CPU-k, merevlemezek és hálózati eszközök. Együtt alkotnak egy platformot, amelyet fel lehet osztani különféle entitásokra, úgynevezett virtuális gépekre.

Amikor felhő-vásárlóként úgy dönt, hogy web szolgáltatót üzemeltet egy szolgáltatónál, valójában számítógépes energiát bérel a fenti virtuális gépek egyikéből. Ez azt jelenti, hogy adatai valójában egymás mellett élhetnek az egyének vagy vállalatok tulajdonában lévő egyéb információkkal.

Ha arra kényszeríti az ügyfeleket, hogy megosszák ezeket a felhőalapú erőforrásokat, a szolgáltató pénzt takaríthat meg maguk számára, miközben kockáztathatja a teljesítmény és a megbízhatóság csökkenését az ügyfelek számára. De az A2 tárhely esetében nem vágják le a sarkokat, amikor a megosztott tárhely-erőforrásokról van szó.

Ahelyett, hogy az adatokat lehetőleg összevonnák ugyanazon a hardveren, alacsony szerver-fogyasztói arányt tartanak fenn. Ez azt jelenti, hogy a virtuális gépet kevesebb ember osztja meg, és magasabb számítási és hálózati teljesítményt takarít meg. Ennélfogva a vállalat állítása szerint 20-szor gyorsabb, mint más hostolási lehetőségeknél.

Ezen felül az A2 Hosting a legfrissebb tartalom elosztó hálózatok (CDN) technológiát és a gyorsítótárazás hatékonyságát használja fel. Ez azt jelenti, hogy az A2 Hosting kihasználhatja a hálózatot az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában működő három adatközpontjuk között annak érdekében, hogy az ügyfelek a lehető leggyorsabban kiszolgálhassák szolgáltatásaikat..

Amikor a saját tesztjeinket a kanadai határon belül futtatjuk, logikusan csatlakozunk az A2 Hosting szerveréhez Michiganben, mivel a fizikai közelség szempontjából a legközelebb állnak hozzánk..

De mivel azt akarja, hogy a webhelye gyorsan legyen bárhol a világon, Az A2 tárolja a látogatók tartózkodási helyét, és csatlakoztatja őket a legközelebbi adatközponthoz, biztosítva ezzel, hogy a weboldal a lehető leggyorsabban betöltődjön.

A gyorsítótárazás időt is takarít meg felhős környezetben történő munkavégzés során. Ha az Ön webhelyén található adatok folyamatosan nem változnak vagy nem frissülnek, akkor az A2 Hosting használhatja a gyorsítótárazást, és rutinszerűen elküldheti a látogatókat a tartalom tárolt példányára. Rendszeresen, ellenőrizni fogják a virtuális gépet, hogy meg kell-e új adatokat megjeleníteni vagy megváltoztatni.

Az A2 Hosting teljesítményével kapcsolatos történelmi adataink több hónapra nyúlnak vissza, és az alábbiakban megtalálja az átlagos oldalbetöltési időket 2018-tól:

 • Május átlagos sebessége: 209ms
 • Április átlagos sebesség: 218ms
 • Március átlagos sebessége: 199ms
 • Februári átlagsebesség: 211ms
 • Januári átlagos sebesség: 224ms
 • December átlagos sebessége: 276ms

Összességében nagyon erős teljesítmény. További információ a kutatási oldalon található.

A sebesség kritikus jelentőségű a webtárhely-szolgáltató számára, de elveszíti értékesítési tulajdonságának értékét, ha a platform nem állandóan stabil. Amit itt beszélünk, az az üzemidő gondolata.

Az Uptime azt a százalékos időtartamot írja le, amikor egy weboldal elérhető és működik a külső látogatók számára. Az ellenkezőjét leállási időnek nevezik, amely azt méri, hogy a webhely mennyi ideig nem működik és nem elérhető.

Ha webhelye kapcsolódik vállalkozásához vagy más szakmai erőfeszítéshez, akkor az üzemidőnek sokat számít neked. Még percek is A leállások rendkívül költségesek lehetnek, és sérthetik hírnevét a felhasználók és a látogatók körében. A mai modern internet sebességével az emberek kevés türelmet szentelnek a lassú vagy nem reagáló webhelyekkel szemben.

Tehát számíthat az A2 tárhelyére a stabilitás és a megbízhatóság szempontjából? A Kanada hostolója igennel válaszol, az azóta, hogy hónapokban teszteltük az Egyesült Államok adatközpontjában. Az üzemidőt a rendelkezésre álló órák százalékában kell kiszámítani, elosztva az összes órával. Egyik szerver sem valósítja meg a 100% -os rendelkezésre állást, de a 99% -ot meghaladó arányok az erős teljesítményt jelzik.

Az A2 Hosting tesztek átlagosan 99,8% -os rendelkezésre állási idejét jelentettek, ami azt jelenti, hogy szerverük csak az idő 0,2% -ánál voltak működőképesek vagy nem voltak elérhetők. Ez egész év folyamán mindössze 17,5 óra. Ez azt jelenti, hogy az üzemidő szempontjából az A2 kedvezően hasonlít más felső lehetőségekhez, mint például a Bluehost és a HostGator.

Az alábbiakban olvashatjuk az A2 Hosting legteljesebb teljesítményét:

 • Május üzemideje: 99,9%
 • Április üzemidő: 99,9%
 • Március üzemidő: 99,98%
 • Február üzemidő: 99,96%
 • Januári üzemidő: 99,99%
 • December üzemidő: 98,92%

Mint láthatja, az A2 Hosting szerverei egész évben megbízhatóak, még a brutális kanadai télen is. Ahogy ezt olvassa el, követjük az összes legnépszerűbb tárhely-választási lehetőséget az üzemidő szempontjából, és az adatok rendelkezésére állnak, ha szeretnéd megnézni..

Az A2 tárhely támogatási áttekintése

A legtöbb tárhelyszolgáltató társaság bizonyos szintű technikai támogatást kínál a fizető ügyfelek számára, de ez nagyon változhat, és gyakran meglehetősen gyenge. Egyre több szolgáltató támaszkodik tudásbázisokra és szövegbotokra a kérdések megválaszolására, nem pedig az emberek tényleges kérdésére.

Az A2 tárhely azonban más, mivel élő segítséget nyújtanak A nap 24 órájában, a hét 7 napján. A képviselőkkel közvetlenül telefonon vagy online csevegés közben is kapcsolatba léphet. E-mailen keresztül fogadnak el kérdéseket is, amelyek közvetlenül bekerülnek a támogatási jegyrendszerbe. Itt van egy képernyőkép arról, hogyan néz ki a csevegőrendszerük:

a2hosting chat support2

Az A2 Hosting számos kiegészítő szolgáltatással is rendelkezik ügyfeleinek, amelyek még jobb és biztonságosabbá teszik webhelyét. Ezek mind ingyenesek, és az A2 Hosting bármelyik tervbeállításával elérhetők. Fontolja azokat egy újabb ösztönzőként a jelenlegi internetes házigazda elhagyására és a váltásra.

Kezdetnek adják az ügyfeleknek ingyenes biztonság és a hack megelőzése, és ez különösen akkor fontos, ha sok webes bővítményt futtat, vagy WordPress webhelyet szeretne üzemeltetni. A „HackScan Protection” elnevezésű rendszert használják a fiókja folyamatos figyelemmel kísérésére és a betolakodók elkerülésére.

Ehhez tartozik egy ingyenes SSL-tanúsítvány is, amely az A2 Hosting kiszolgálói és felhasználói között az összes kapcsolatot teljesen titkosítja. Az SSL-tanúsítások sokat fizethetnek a vállalatoknak évente, de az A2 Hosting a Let’s Encrypt rendszert használja, és mindezt ingyen teszi elérhetővé. Az SSL-tanúsítvány birtoklása elengedhetetlen minden olyan kisvállalkozás számára, amely az interneten keresztül értékesítést tervez vagy a felhasználó személyes adatait tárolja.

Lehet, hogy van olyan webhelye, amely már máshol üzemelteti a webhelyet, de érdekli, hogy egy jobb platformra helyezze azt, például azt, amit az A2 Hosting kínálhat. Nincs probléma, mert Az A2 Hosting ingyenes migrációs segítséget kínál hogy az összes fájlt és webes konfigurációt áthelyezzék a szerverükre. Ezen felül bekapcsolják az automatikus biztonsági mentéseket, hogy csökkentsék a kockázatot, és segítsenek az adatvesztésből való gyógyulásban.

A2 tárhelycsomagok – melyik a legmegfelelőbb az Ön számára?

Az A2 Hosting árai átlagosan valamivel magasabbak, mint amit más cégeknél talál.

De úgy gondoljuk, hogy megéri – jó ár-érték arányt kínálnak, különösen azért, mert választhat csomagok között, és kiválaszthatja a költségvetésének leginkább megfelelő tervet..

Itt található a csomagok árainak áttekintése:

Az A2 Hosting három tervtípust kínál: Lite, Swift és Turbo. A Lite terv kis projektekhez vagy hobbi webhelyekhez is jó, mivel egyetlen domainnel működik, és korlátozott adatbázis- és e-mail felhasználást tartalmaz.

A Swift opcióra való frissítéssel korlátlan számú adatbázist kap, és a kívánt domain-fiókokkal is kezelheti a kívánt e-mail fiókokat. A Turbo terv a kisvállalkozások számára szól, mivel tartalmaz egy webhely-gyorsítót, amely segíti a domainjeid akár 20-szor gyorsabbá tételét.

Az A2 tárhely lehetőséget kínál a virtuális magánszerver (VPS) tárolására. VPS-előfizetéssel teljes hozzáférést kap a teljes számítógépes környezethez egy virtualizált platformon. Ez kritikus jelentőségű lehet a nagyobb vállalkozások számára, akiknek saját szoftvert kell futtatniuk, és bonyolult konfigurációs változtatásokat kell végrehajtaniuk webprojektjeik számára.

Ne feledje, hogy az A2 Hosting 30 napos, gondtalan, teljes visszatérítési politikát kínál:

„Ha online kérelmet nyújtanak be azonnali visszavonásra az első 30 napon belül, teljes visszatérítést fizetnek ki. ”

Ez, őszintén szólva, nem hallható a fogadóhelyen, amelyről ismert, hogy alattomos újraszámlák vannak, és hogy az ügyfelek a horgon tartanak..

Hogyan regisztrálj az A2 tárhelyre?

A kanadai vásárlók közvetlenül a saját webhelyükről indíthatnak A2 tárhely-fiókot. A regisztráció meglehetősen egyszerű, rejtett díjak és egyéb trükkök nélkül. Támogatják a havi fizetési lehetőségek széles skáláját is, ideértve a hitelkártyát, a PayPal-ot, a pénzátutalást vagy a banki átutalást.

Az A2 Hosting gyakran speciális ajánlatokat vagy értékesítéseket is folytat, amelyeket havi díjszabással zárolhat be egy teljes évre.

Miután megnyitotta az A2 Hosting fiókját, egyetlen kattintással elindíthatja új projektjét. Ha adatokat szeretne más platformon áthozni, akkor ezek segíthetnek, vagy pedig a nulláról kezdhetik és használhatják webes tervezési eszközüket.

Az A2 tárhely garantálja, hogy webhelye több mint 99% -kal lesz elérhető, és ha elégedetlen vagy nem sikerült elérni ezt az üzemidőt, akkor visszatérítik a pénzt..

Összegezve a dolgokat, azt találtuk, hogy az A2 Hosting minőségi vállalat amely megbízható, erős teljesítményt és támogatást kínál.

Amikor webes hostot választunk, azt találtuk, hogy nagyszerű választás kanadai felhasználók számára, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik az országban.

GYIK

Kié az A2 Hosting?

A társaság Bryan Muthig tulajdonában van. 2001-ben alapította a céget Iniquinet néven.

Hol található az A2 Hosting??

Vannak szerverek Michiganben, Arizonában, Amszterdamban és Szingapúrban.

Mi a különbség a Linux és a Windows tárhely között??

Csak azt jelenti, hogy mely operációs rendszer fut a szerverek szervezetein. A Linux a legnépszerűbb a szervereknél, így több funkcióval rendelkezik, és a legtöbb webdesigner inkább a Linux alapú webtárhelyet részesíti előnyben. A Windowsnak csak akkor lenne értelme, ha vannak bizonyos Windows alkalmazások, amelyeket használni kell.

Hogyan tudom megmondani, hogy ki üzemeltet egy weboldalt?

Vannak bizonyos eszközök az interneten, amelyek segíthetnek ebben, például a Host Checker.

Még szintén kedvelheted:

 • A legjobb weboldalkészítő

Referenciák és képösszegek:

 • Offreee.com
 • Vendasta.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector