A legnépszerűbb kisvállalkozói tárhely 2020-ban

Noha valószínűleg soha nem lesz a nap, amikor mindent online vásárolunk (a benzin és a kölykök különösen problematikusnak bizonyulhatnak), nem tagadhatatlan, hogy az e-kereskedelem jelentős változásokat hozott a vásárlási szokásokban.


Most úgy tűnik, hogy mindenkinek és unokatestvérenek, Frednek van egy online áruház. Talán te is. Ha igen, akkor nagyobb hatalom van számodra.

Elégedett az üzleti internetes házigazdával?

Ugyanolyan óvatosan kell választania egy web hostot a webhelyén, mint ahogyan egy tégla és több áruház helyét választotta.. Az Ön weboldala a kirakat. Egy erős online jelenlét fejlesztéséhez és fenntartásához – és egy darab ettől a folyamatosan bővülő pite megvásárlásához – megbízható, jó hírű hosting megoldásra van szükség..

Az olyan tényezők, mint az üzemidő és az oldalbetöltési sebesség, különbséget tesznek a potenciális ügyfelek számára. Egy rossz tapasztalat egy rosszul teljesítő webhellyel, és valószínűleg nem fognak visszatérni.

Olvassa tovább, hogy megtudja, e szolgáltatások közül melyik minősül legjobb web hosting kisvállalkozások számára Kanadában 2020-ban.

Az útmutató használata

Tudjuk, hogy nem minden kisvállalkozás azonos. Szóval ezért mi vagyunk minden üzleti vállalkozás számára kiválasztotta a legjobb házigazdát. Így megtalálhatja a gazdagépet, amely PONTOSAN működik az Ön céljainak. Remélem ez segít!

Legjobb hosting szolgáltatások kisvállalkozások számára

1. Kinsta

A legjobb prémium lehetőség a komoly tárhelyhez

Kinsta logó

Kezdve Havonta 30 USD
Átlagos működési ideje 99,95%
Átlagos töltési idő 475ms

Speed ​​Obsessive Architecture
Nagy biztonságú hálózat
Következő generációs infrastruktúra
Google Cloud Platform
Ingyenes webhely-migráció
Az Uptime két percenként ellenőrzi
Teljes napi biztonsági másolat
A forgalmi túlfeszültség felkészültsége
Hack garancia
24 órás ügyfélszolgálat
20 globális adatközpont

Előnyök

A legjobb fogadó kisvállalkozások vásárolhatnak

CONS

Ez fog neked fizetni

A Kinsta a prémium kategóriájú hosting, alapvetően a kisvállalkozások számára nyújtott Lamborghini. Ez azt jelenti, hogy használni kell a Kinsta alkalmazást, egy kicsit több pénzt kell költenie, mint amennyit más hostolási megoldásokra fordítana. Arra számít-e, hogy webhelye forgalmi géppé alakul, vagy érdekel egy jobban menedzselt megoldás, amely gondoskodik azokról a feladatokról, amelyeket egyébként önnek kellene elvégeznie? Ha igen, a Kinsta a legjobb választás az Ön számára a kisvállalkozások számára.

A kisvállalkozások számára nyújtott legtöbb hostolási szolgáltatás az árak legalacsonyabb pontja felé halad. Nincs semmi baj ezzel, mivel ez nagy értéket képvisel neked, a fogadó fogyasztónak. 2013-ban azonban egy fejlesztői csoport úgy döntött, hogy elegendő iparral rendelkezik az iparágban, és arra törekedett, hogy a legjobb prémium hosting szolgáltatást hozzon létre. Ez a szolgáltatás lenyűgöző támogatást, ingyenes migrációt, ingyenes CDN-t és fejlett irányítópultokat kínál.

A legtöbb hosting szolgáltatás az Amazon Web Services szolgáltatást használja infrastruktúrájaként, ám a Kinsta úgy döntött, hogy ez nem volt elég jó, és inkább a Google Cloud Network szolgáltatást választotta. Ezzel sokkal jobb teljesítményt érhet el, és pontosan kiválaszthatja, melyik adatközpontot szeretné használni.

Az egyetlen negatív elem, amelyet őszintén kiemelhetünk a Kinsta-val, a szolgáltatás ára, amely hihetetlenül drágább, mint versenytársai. Ennek oka van, hogy fel kell hoznia néhány további kölcsönt és toont, hogy megszabaduljon a fogyasztói hosting szolgáltatás igénybevételével járó negatívumoktól..

Havonta 5 dollár alatti tárhelyszolgáltatások mindegyike egyedi fájdalompontokkal fog rendelkezni, amelyekkel foglalkoznia kell. Ha költségvetésben vesz részt, akkor ezek a fájdalmi pontok megéri, hogy biztosítsa, hogy a WordPress webhelyét a lehető leghamarabb üzembe helyezze. Ha van pénze a Kinsta-hoz költésre, akkor láthatja, hogy ezek a fájdalom pontok eltűnnek közvetlenül a szemed előtt, miközben a legjobb tárhelybiztonságot, a leggyorsabb sebességet, a legtöbb rendelkezésre állást és a legjobb szolgáltatásokat nyújtják..

2. HostPapa

A LEGJOBB ÁLTALÁNOS HOSTING az ár, a sebesség, az Uptime és az ügyfélszolgálat számára (2,95 USD / hó)

hostpapa logóKezdve Havonta 2,95 USD
Átlagos működési ideje 99,95%
Átlagos töltési idő 475ms

Mély kedvezmények a kanadai olvasók fogadására (általában 13,95 USD máshol)
INGYENES domain
INGYENES domain transzfer
24/7 támogatás
99,95% üzemidő
Korlátlan számú webhely
Korlátlan SSD tárolás és méretlen sávszélesség

Előnyök

Szolgáltatásokkal összeállított tárhelyszolgáltatások, számos ingyenes szolgáltatás és integráció révén, amelyek sokkal könnyebbé teszik az életet.

CONS

Kicsit drága kedvezmény nélkül

A szokásos üzleti hosting csomagjaik és a friss frissítések közel felének ára, amelyek egyébként kissé drágák. Az általuk kínált kedvezmény olyan prémium választást tesz, mint a HostPapa, olcsóbb, mint a legolcsóbb tervek közül.

Amikor kisvállalkozást vezet, te nem akar több pénzt költeni, mint amennyit kellett volna. Általában nehéz megtalálni a megfelelő szolgáltatást a megfelelő ártartományban. Ha ezt olvassa és üzleti webtárhelyt keres, az nem az.

A HostPapa egyszerűen a kedvenc webgazdaink – és nemcsak azért, mert kanadai vállalat. A HostPapa-t a legtöbb ügyfélhelyünkre és az összes sajátunkra használjuk. Amellett, hogy egyik kritériumunkban sem csalódást okoz, és annak nagy részében kitűnő, a HostPapa logisztikai szempontból a legjobb kanadai választás.

Mivel A HostPapa szereti Kanadát ugyanúgy, mint mi, óriási engedményeket kínálnak minden olvasónk számára.

Használja ezt a linketa hostpapa kedvezményes linkjére mutató nyíl a hostingcanada.org olvasók számáraigényelheti kedvezményét az új üzleti hosting csomagok esetén, vagy regisztrálj itt hogy megszerezzem.

Vállalkozásának weboldala valamivel gyorsabban töltődik be, mintha más népszerű internetes házigazdáknál üzemelne, mivel a HostPapa szerverei Kanadában találhatók. Székhelyük Kanadában van (Burlingtonban, ON).

A HostPapa szintén kedves volt, hogy az összes olvasót felkínálja az olvasóknak alapvető szolgáltatások ingyen, beleértve a 30 napos garancia, ingyenes weboldal készítő, ingyenes SSL, ingyenes egy-egy-képzés, és ingyenes domain regisztrációösszesen 50 dolláros érték.

A HostPapa emellett nagyszerű ügyfélszolgálatot is kínál a nap 24 órájában. Ha segítségre van szüksége, alapvetően olyan, mintha egy másik alkalmazott felbukkan a semmiből, hogy megoldja üzleti igényeit. Ez egy virtuális áldás, amikor millió más dolog folyik itt.

A HostPapa egy kattintással történő telepítést is kínál, amely lehetővé teszi a WordPress könnyű telepítését. Ingyenes SSL-képességgel is rendelkezik Titkosítsuk tehát ha fizetéseket dolgoz fel, akkor minden biztonságban lesz.

Kisvállalkozásként a HostPapa-on történő tárolás ugyanolyan egyszerű, mint bármely más, jelenleg használt host-szolgáltatás. Ha még nem ismeri az online üzlet és a webtárhely világát, akkor a HostPapa ugyanolyan felhasználóbarát, mint amennyit csak kap. Gyorsan elindíthat egy blogot vagy üzleti weboldalt – csak kövesse a HostPapa áttekintésünkben leírt lépéseket.

3. SiteGround

Nagyszerű munkaidő és terhelési idő + 24/7 Ügyfélszolgálat havonta 3,95 USD

Siteground-logoKezdve Havonta 3,95 USD
Átlagos működési ideje 99,95%
Átlagos töltési idő 475ms

INGYENES webhelyátvitel vagy új telepítés 1 kattintással történő telepítéssel
INGYENES, automatikus napi mentés, CDN, e-mail, SSL
24/7 támogatás; nincs várakozási idő telefonon vagy csevegőn
A WordPress ajánlja a legjobb hostként
99,9% üzemidő

Előnyök

 Polcról készült biztonsági mentések egyedi fejlesztésekkel, amelyek jelentősen felgyorsítják webhelyét és kevesebb erőforrást igényelnek.

CONS

Alkalmazások alkalmi tervkorlátozásai, amelyeket más cégek ingyenesen tartalmaznak.

Egy jó internetes házigazda a pénz a bankban, és erre törekszik a SiteGround. egy az egész fantasztikus előadóművész a hosting iparban egy könnyen használható funkciókészlettel, amely ötvözi a kiváló rendelkezésre állást és a megbízhatóságot, hogy több időt töltsön vállalkozása növekedésével és kevesebb időt szenteljen a műszaki részleteknek.

Ahol SiteGround eltér az üzleti filozófiától, mivel elkötelezi magát a földi szoftverek kódolását, amely nem támaszkodik valaki más munkájára.

Szüksége van olyan egyedi megoldásra, amely nem pontosan megismétli azt, amit más cégek kivetnek a tömegek számára? Lehet, hogy a SiteGround a legjobb választás. És a véletlen szerint a dolgok nem mennek tökéletesen, várhatóan világszínvonalú ügyfélszolgálat és műszaki támogatás.

4. iPage

A legolcsóbb kisvállalati tárhely

Ipage-logo

Könnyű telepítés és megbízhatóság 1998 óta
INGYENES domain és Google marketing kreditek benne
Korlátlan lemez, sávszélesség és e-mailek
INGYENES weboldal készítő és bevásárló kosár
75% kedvezmény ma (8,99 USD / hó volt)

Előnyök

 Teljes biztonságot kínál, és ígéri, hogy kevesebb, mint két perc alatt válaszol a támogatási hívásokra.

CONS

Az ügyfelek pletykáltak arról, hogy az iPage néha szenved a lassú weboldalaktól és a túl sok állásidőtől – valószínűleg egy túl sok megosztott tárhely terméke..

Természetesen ingyenes tárhelyet szeretne. Mindannyian akarunk ingyenes tárhely.

… De meg kell tudnod, hogy egy teljesen ingyenes internetes házigazda holnap elhagyja az üzleti tevékenységet, vagy pedig nikkel és halálra szándékozik bevezetni az eladásokat. Amit inkább Önnek kell keresnie, egy rendkívül olcsó házigazda, amely érdemes egy kis beruházást – ilyen az iPage esetében, melyik havonta kevesebb, mint 2 dollárba kerül.

Mit számíthat erre a szerény kiadásra? Mi lenne a ingyenes domain, weboldal készítő, e-kereskedelmi lehetőségek, és technikai támogatás, amikor erre van szüksége?

Az internetes kezdőknek és a veteránoknak egyaránt nagyon szeretniük kell azt az értéket, amelyet az iPage hoz az asztalra. Noha a webgazda-rangsorolás feladata néha frusztráló alma-narancs folyamat, az egyik egyértelmű. Az iPages a legjobb költségvetési lehetőségek meg kell találni.

5. Wix

A legolcsóbb kisvállalati tárhely

wix logó

Nincs szükség kódolásra, a kifinomult webhely-készítő teljes drag and drop-jára
Rengeteg kiváló minőségű sablon
Virágzó alkalmazáspiac a továbbfejlesztett weboldal-funkcionalitás érdekében
Az e-kereskedelem egyszerű
Szó szerint weboldalt építünk nulla költséggel

Előnyök

 Talán a legolcsóbb módja a minőségi online jelenlét elérésének – gyorsan.

CONS

Egyesek szerint a mellékelt SEO ökoszisztéma nem a Google kedvence. Csak 14 napos visszatérítési időszakot kínál.

A Wix platform rövid utat megtett hosszú utat…

Ha egy ideje nem ellenőrizte őket, akkor számíthat arra, hogy talál egy kifinomult webhely-készítőt, amely még a tapasztalatlan fejlesztők számára is megkönnyíti a képek, szöveg, videó és még sok másolatát és pontos elhelyezkedését. A legjobb az egészben, hogy minden ott van, ahova tette, és – ó, egyébként – megemlítettük nem kell egyetlen kódot megérintenie?

Függetlenül attól, hogy a legfontosabb célja egy egyszerű weboldal vagy egy teljesen működőképes online áruház, a Wix eljuthat oda. Mint egy igazán ingyenes internetes házigazda, valószínűleg nem meglepő, hogy az alapcsomag hirdetésekkel együtt jön, de frissítheti úgy, hogy havonta 10 dollárért távolítsa el őket, és ez magában foglalja egy ingyenes év domain regisztrációját.

A Wix kiváló választás mindenki számára, aki a legjobb weboldal készítő, és ez a mi személyes kedvenceink tesztelése és felülvizsgálata több mint 14 hónapig.

6. InMotion tárhely

A legolcsóbb kisvállalati tárhely

InMotion logó

INGYENES domain, webhelyátvitel, WordPress telepítve
Korlátlan WordPress webhely egy fiókban
Korlátlan sávszélesség, INGYENES biztonsági mentések, SSL
Egyszerű varázsló a Google-alkalmazások integrálásához
SPAM Biztonságos e-mail védelem

Előnyök

 Elég megemlítettük? A WordPress előre telepítve van. Kiemelkedő fedélzeti folyamat az új ügyfelek számára.

CONS

A legjobb ár elérése érdekében egy évre előre kell fizetnie.

A blogok továbbra is a weboldalak egyik legnépszerűbb iterációja, és ezeknek a kommunikációs eszközöknek a tárolása az ahol az InMotion kiemelkedik.

Noha az online áruházak nagyszerűek, gyakran nagyon rosszul esnek, amikor az ideje van készítsd el a webhelyet és személyi márka. A legtöbb blognak nincs szüksége nagy teljesítményű tárhelyre, de elegendő funkcióval kell rendelkeznie, hogy professzionális legyen.

Ha meg szeretné látni, hogy az InMotion mennyire komolyan foglalkozik a blogolással, nézzen vissza erre a szolgáltatások listájára. A WordPress ELŐSZERELVE, amely, ha otthon tartja pontszámait, egy kevesebb lépés, mint a többi, aki az 1-kattintásos telepítéssel foglalkozik. Csak annyit kell mondani: ha ez egy WordPress blog, amelyet keres, akkor ez a cég egy pronto-t fog kapni.

7. Folyékony háló

Dedikált kisvállalati kiszolgáló

liquidweb-logo

INGYENES bejövő sávszélesség; az operációs rendszer választása
Automatikus áttelepítés, biztonsági mentések, 24 órás szonárfigyelés
Egyéni konfigurációk SSD-kkel; azonnali ellátás
Terheléselosztó, Viharblokk, Objektumtároló kiegészítők
Jelenleg ára 96,75 USD / hónap (általában 129 USD)

Előnyök

 Garantált 100% üzemidő.

CONS

A gyors társaságnövekedés úgy tűnik, hogy kissé meghúzta a műszaki támogatást nyújtó személyzetet, amelynek eredményeként néhányat a megfelelő képzés megszerzése előtt álltak munkabe.

Végül az Ön webhelyének erőforrásigénye (forgalma) akár a VPS-tárhelyet is meghaladhatja, és frissítést igényelhet a dedikált szerver.

Mint várhatnánk, az ilyen típusú tárhelybeállítás még magasabb áron érkezik, mint a legjobb VPS host, de éjszaka könnyedén pihenhet, tudva, hogy megtette a részét a webhelyének a lehető legjobb infrastruktúra biztosítása érdekében.

A menedzselt dedikált tárhelyről nem habozzon, javasoljuk, hogy nézzen meg Folyékony web. Ezek a srácok és a férfiak három amerikai adatközpontot tartanak fenn, több mint 50 fejlesztőt foglalkoztatnak, és a hostolási tervek három szintjét kínálják – teljes, központi vagy önálló.

Amikor partnerként áll a Liquid Web-hez egy dedikált szerverhez, akkor tudja, hogy megkapja a legmodernebb hardver, szoftver és annyi vagy kevés műszaki támogatás, amennyire szüksége van.

Alsó vonal

Gratulálunk azoknak az olvasóknak, akik a cikk végéig jutottak el, és gratulálunk a listánkban szereplő internetes házigazdákhoz!

Nem számít, hol van az üzleti növekedési ciklus, itt van legalább egy házigazda, amely megfelel az Ön igényeinek. Az online siker titka a méretezhetőség.

Valószínűleg több mint valami máshoz szüksége van egy internetes házigazdara, aki könnyen alkalmazkodni tud a megnövekedett erőforrás- és funkcióigényhez.

Ha tartanánk és csiklandoznánk minket, amíg bevalljuk, akkor ezt mondjuk SiteGround Lehet, hogy az egyetlen legjobb internetes fogadó üzleti vállalkozást kezel a növekedés bármely szakaszában, a ranglistától az edzett üzleti iparmágnásig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector