A legnépszerűbb CMS a piaci részesedés szerint

Függetlenül attól, hogy weblapot kíván létrehozni egy professzionális, méretezhető üzleti vállalkozás számára vagy kreatív, design-központú bloghoz, mindenki számára elérhető egy CMS. De egy ilyen túl zsúfolt iparban, hol kezdje el?


Itt található az útmutató a 10 legnépszerűbb CMS-hez, a piaci részesedés alapján.

Felhívjuk figyelmét, hogy a piaci részesedési adatokat a W3techs és a BuiltWith cégtől szerezték be.

Contents

Mi az a tartalomkezelő rendszer (CMS)?

A tartalomkezelő rendszer (CMS) egy olyan szoftver, amely lehetővé teszi a tartalom kezelését, létrehozását és közzétételét, beleértve a másolatot és a képeket, anélkül, hogy meg kellene ismernie a kódot. Nagyra értékeljük a CMS-eket, mert míg néhányunk kódolással született (Think Bill Gates és Dennis Ritchie), a legtöbb nem.

A nem-kód szükséges webhelyek egyszerűsége és hozzáférhetősége tette őket vonzóbbá a nem-technikusok számára is. Nem meglepő, hogy a több mint 1,7 milliárd online webhelyből csaknem fele CMS-t használ.

Mi a piaci részesedés??

A piaci részesedés azt mutatja, hogy hány ember használja az egyes termékeket vagy szolgáltatásokat a versenytársak fölött. A változatos piaci részesedés jó, mivel nagyobb versenyt jelent a fogyasztók számára.

Vannak különböző CMS kategóriák?

Mindegyik CMS-nek megvannak a maga előnyei, jellemzői és furcsa tulajdonságai, de általában két típusra oszthatók: testreszabható, ingyenes, nyílt forráskódú szoftverek, például a WordPress és a Drupal, valamint az egyszerűbb, fizetett SaaS lehetőségek, például a Squarespace és a Wix.

Nyílt forráskódú szoftver

A nyílt forráskódú szoftver teljes ellenőrzést nyújt a felhasználók számára a webhelyük felett, és lehetővé teszi a kód módosítását, kiigazítását vagy kibővítését, ahogy kívánja.

Amellett, hogy szabadon használható és letölthető, McKinsey szerint&Vállalati, nyílt forráskódú fellebbezést nyújt a vállalatoknak, mert elősegíti az együttműködésen alapuló, innovatív és speciális megoldásokat.

A nyílt forráskód lehetővé teszi a vállalatok számára hálózatának megnyitását az együtt dolgozó emberek közössége számára, beleértve az ügyfeleket, a szoftvermérnököket és a beszállítókat.

A nyílt forráskódú megoldások általában nem felelnek meg az újonnan érkezőknek, mivel megkövetelik egyéni domain vásárlását, a webhely saját házigazdáját, a folyamatos karbantartást és a kliens támogatását..

De ha úgy gondolja, hogy ez a módszer lenne a legmegfelelőbb, akkor mindig vannak online útmutatók és útmutatók, amelyek segítenek Önnek.

Szoftver-szolgáltatásként (SaaS)

A szoftverként szolgáltatásként szolgáltatott (SaaS) megoldások előre elkészített webhelysablonokat és drag and drop elemeket biztosítanak weboldalak létrehozásához..

A felhasználók havi előfizetési díjat fizetnek webhelyük eléréséhez bármikor, bárhol és bármilyen internetes eszköz használatával.

McKinsey szerint&Vállalatként több vállalat gyorsan alkalmazza a SaaS platformokat, mivel ez mentesíti őket a biztonsági intézkedések meghozataláért és a harmadik féltől származó alkalmazások futtatásáért.

A SaaS olcsóbb megoldás, amely külső támogatási csoport biztosításával, az egész világon történő együttműködés fokozásával és az adatokhoz való könnyű hozzáférés biztosításával segíti a vállalatokat a működési költségek csökkentésében..

10 legnépszerűbb CMS 2020-tól

1. WordPress

 • CMS piaci részesedés: 61,8%
 • Összes weboldal: 27 000 000+
 • Élő weboldalak (Kanada): 226 000+
 • A telek százalékos aránya az első 1 méterben: 34,7%
 • Népszerű webhelyek: A Walt Disney Company, a Sony Music, a Hivatalos Csillagok háborúja, a Tech Crunch, a BBC America

Az innováció különbséget tesz a vezető és a követő között. Steve Jobs, az Apple társalapítója

Ha még nem ismeri az internetet, akkor valószínűleg hallott már a WordPressről.

A WordPress egy ingyenes, nyílt forrású szoftver, amely messze a legnépszerűbb a CMS felhasználók körében, ha a piaci részesedése 61,8%.

A WordPress a standard szolgáltatások szép választékával érkezik, és lehetővé teszi szinte bármilyen szolgáltatás engedélyezését az ezer egyedi téma, widget és beépülő modul segítségével..

Milyen vállalkozásoknak kell használniuk a WordPress-t?

A WordPress nagyszerű választás vállalkozások és nagy szervezetek számára.

Miért kellene használni a WordPress-t??

A WordPress lehetővé teszi egyéni felhasználói szerepkörök létrehozását, amely biztosítja, hogy a webhely mindenki számára könnyű legyen, és ez fontos tényező azoknak a nagy szervezeteknek, amelyek általában sok különböző csapattal és partnerrel rendelkeznek a webhely elérésében. Biztosítja azt is, hogy a tartalom széles és változatos közönségnek szól.

Amikor a Network Rail webhely frissítésre szorult, megoldást keresték a WordPress-hez. Szüksége volt webhelyükre, hogy vonzóvá tegyék az Egyesült Királyság széles ügyfélkörét, valamint alkalmazottaikat és üzleti partnereiket. Ez azt jelentette, hogy a használhatóság volt a fő hangsúly.

WordPress megoldás

A Network Rail körvonalazta ügyfélszemélyeit, és ezek alapján létrehozott egy egyedi sablont. Számos beépülő modult és widgetet fejlesztettek ki, köztük:

 • Testreszabott karrier-betöltő plugin az új munkalehetőségek bevonására
 • Hírcsatorna-betöltő bővítmény a Network Rails partnerektől származó cikkek összegyűjtésére és közzétételére
 • Egyéni SiteOrigin widgetek, amelyek lehetővé teszik a szerkesztők számára, hogy könnyen hozzá tudjon adni bizonyos stílusú tartalmat a hozzászólásokhoz

Eredmény

A Network Rails új témája megkönnyítette a webhely használatát mind az ügyfelek, mind a belső csapatok számára. Ez azt is lehetővé teszi, hogy minden mobil eszközön érzékenyebbé tegye.

Áttekintés

A WordPress a legnépszerűbb CMS, jó okból. Ingyenes, nyílt forráskódú, és létrehozhat egyedi felhasználói szerepeket, kütyüket és beépülő modulokat annak biztosítása érdekében, hogy a webhely könnyen használható mind az alkalmazottak, mind a webhely látogatói számára.

Felhívjuk figyelmét, hogy a WordPress.org-ra hivatkozunk, nem a WordPress.com-ra, bár mindkettő kiválóan alkalmas nagy forgalmú webhelyek tárolására..

2. Joomla!

 • CMS piaci részesedés: 4,7%
 • Összes élő webhely: 1 600 000+
 • Élő weboldalak (Kanada): 17 000+
 • A legfontosabb 1 millió webhely százalékos aránya: 1,71%
 • A Joomla felhasználású webhelyek: Peugeot, Ikea, Lipton Tea

A Joomla piaci részesedése 4,7%, így a CMS felhasználók körében a második legnépszerűbb. Ez egy ingyenes, nyílt forráskódú megoldás, amelynek márkái között szerepel az Ebay és a Peugeot

Milyen vállalkozásoknak kell használniuk a Joomlat?

A Joomla bármilyen üzleti típushoz alkalmas

Miért kellene használni a Joomlát??

Láthatjuk Joomla lehetőségeit, amikor Caserossio Pezzana nevű Frossasco-i sajtgyárban frissítik régi és fáradt webhelyüket márkájukkal összhangban.

Azt akarták, hogy webhelyük jobb felhasználói élményt biztosítson a látogatók számára, és tükrözze az új cég márkanevét; Olyan webhelyet akartak, amely vizuálisan ízléses lenne, mint az ételeik.

A Joomla frissítette a CMS rendszert, javította SEO stratégiáját, használhatóságát és reagálhatóságát.

Ezen felül az ügynökség animációkat és grafikákat készített, és optimalizálta a weboldalt a legjobb eredmények elérése érdekében. Ide tartoztak:

 • Többnyelvű funkciók (olasz, angol, német).
 • Reszponzív dizájn
 • Új testreszabott sablon

Mindezek célja egységesebb és versenyképesebb vizuális márka biztosítása több platformon keresztül.

Eredmény

A Caseificio Pezzana webhely növelte organikus web rangsorolását és javította a biztonsági szempontokat. Ez most a Caseificio Pezzana márkát is tükrözi és továbbfejleszti, és agresszívebben versenyezhet a versenytársakkal szemben.

Képzettségi szint: Ez nem könnyű

A Joomla egy kicsit nagyobb kihívást jelent, mint a CMS vezető WordPress, és mivel nyílt forráskódú, nincs ügyfélszolgálat. A Joomla csapata azonban kedvesen készített egy részletes Joomla dokumentációt a felhasználók számára. Alternatív megoldásként, ha az emberekkel kommunikálni akar, akkor látogasson el a Joomla! Felhasználói fórum.

gyors áttekintés

Joomla! egy érzékeny, méretezhető CMS, amelyet könnyű frissíteni. A legtöbb üzleti típusú vállalkozás számára megfelel, de a kezdőknek tisztában kell maradniuk, kivéve, ha Ön kihívást keres.

3. Shopify (1+ millió élő webhely)

 • Piaci részesedés: 3,2%
 • Összes élő webhely: 1 053 000+
 • Élő weboldalak (Kanada): 25 000+
 • A legfontosabb webhelyek százaléka: 2,94%
 • A Shopify szolgáltatást használó webhelyek: Budweiser, Bulletproof, Penguin Books

Ha saját e-kereskedelemmel foglalkozó webhely-vállalkozását kívánja indítani, akkor a Shopify a legnépszerűbb e-kereskedelem-központú platform, amelynek a pite 3,2% -a.

A kanadai születésű Shopify egy SaaS előfizetési modell, ahol a felhasználók könnyen létrehozhatnak egy weboldalt, valamint hozzáadhatnak, szállíthatnak és kezelhetnek termékeket.

Milyen vállalatok használhatják a Shopify-t?

A Shopify csak az e-kereskedelmi boltokban működik.

Miért kellene használni a Shopify-t??

A Shopify segíti a márkákat a méretarányosításban, a készletkezelésben és jó támogatási csoportot kínál.

Karolyn Fox, a Military Hippie, egy hat alakú női ruházati márka alkotója, otthon kezdte a vállalkozását, hogy otthon teljesítse megrendeléseit, amíg már nem volt képes lépést tartani a kereslettel. A kereslet kielégítéséhez, a készlet méretének növeléséhez és kezeléséhez Karolyn létrehozott egy Shopify Plus fiókot

A Shopify lehetővé teszi, hogy a Karolyn csapata nyomon kövesse a hasonló termékek múltbeli értékesítését, előre jelezze a várható jövőbeli keresletet, és jelentős mennyiségű készletet tartson a marketing blitz elindítása előtt..

A társaság a SKULabs egy többcsatornás készlet- és raktárkezelő rendszert is használja az új 4000 négyzetlábú raktár optimalizálásához.

Karolyn az is előnyös, ha a Shopify divatvásárlót használja, aki a világon olyan tárgyakat keres, amelyek gyorsan megvizsgálhatók az Instagramon és eladásra kínálhatók..

Az eredmények

Karolyn a következő eredményeket tulajdonítja mind a márkájának gyors adaptálására, mind a Shopify Plus eszközeinek és csapatának:

 • Az átváltási ráta y / y 32% -kal nőtt
 • A visszatérő ügyfelek aránya 99% -kal ugrott az előző évi 21,7% -ra.
 • Az átlagos rendelési érték (AOV) 3% -kal emelkedett, 79 dollárra emelkedve
 • A bevétel 97% -kal nőtt 2018-ban, és a pályán 10 millió dollárt elér

Készségszint: C-C-kereskedelem darabja

A Shopify arra koncentrál, hogy könnyen használható webhely legyen, de ha kérdése van, akkor egy ügyfélszolgálat áll rendelkezésére a nap 24 órájában,.

Áttekintés

A Shopify egy könnyen használható e-kereskedelem platform, rengeteg értékesítésre összpontosító funkcióval és jó támogatási hálózattal a felhasználók számára.

4. Drupal

 • CMS piaci részesedés: 3,0%
 • Összes élő webhely: 555 000+
 • Élő weboldalak (Kanada): 14 000+
 • A webhelyek százaléka az első 1 méterben: 2,83%
 • A Drupalt használó webhelyek: Tesla, Entertainment Weekly, Harvard University

A Drupal egy másik ingyenes, nyílt forráskódú szoftver, de a WordPress-től és a Joomltól eltérően a Drupal a bonyolult tartalommegjelenítéssel és nagy adatbázisokkal rendelkező, összetett közösségi kiadvány-közösségek működtetésére összpontosít..

Milyen vállalkozásoknak kell használniuk a Drupalt?

A Drupal jó választás minden üzleti típushoz, de ne feledje, hogy egyes vállalkozások további Drupal platformokat és kiterjesztéseket igényelhetnek. Különösen az e-kereskedelmi webhelyek használhatják a Drupal Commerce vagy az Ubercart alkalmazást.

Miért kellene a Drupalt használni??

Drupal kulcsszerepet játszott a The Economist áttérésében a heti nyomtatott magazinról a napi kiadói platformon.

A csapatnak olyan online eszközre volt szüksége, amelyhez bárhol és bármikor hozzáférhettek, hogy minden reggel öt híreket tegyen közzé Amerikában, Európában és Ázsiában.

Drupal megengedte a szerkesztõcsoportnak, hogy megtervezze a tartalom létrehozásának és közzétételének folyamatát. A tartalomírási felületet úgy alakították ki, hogy kiküszöbölje a formázási hibák lehetőségét, és lehetővé tegye a szerzőknek, hogy a tartalomra összpontosítsanak.

Készült egy irányítópult is, amely lehetővé teszi a szerkesztők számára, hogy napi kiadványokat készítsenek és tegyenek közzé; látványos indikátorokat tartalmaz a jóváhagyási állapotról, a visszaszámlálási időzítőket régiónként és linkeket a szerkesztéshez.

Képzettségi szint: Ez nem könnyű

A Drupal nem kezdőknek szól. Ezzel nehéz lehet a tervezési változtatások végrehajtása és a kiterjesztések frissítése.

Áttekintés

A Drupal egy ingyenes, nyílt forráskódú szoftver komplex társadalmi közösségi oldalak számára.

A Drupal használhatóságot, testreszabást, méretezhetőséget, tartalom készítését és biztonsági funkcióit biztosítja, de a navigáláshoz fejlesztő segítségére lehet szükség.

5. Négyzet

 • Piaci részesedés: 2,7%
 • Összes élő webhely: 1 900 000+
 • Élő weboldalak (Kanada): 66 000+
 • A legfontosabb webhelyek százaléka: 1,09%
 • A Négyzet mezőt használó webhelyek: Lumio, Tojásbolt, Big Human

A Squarespace egy SaaS, minden egyben weboldalépítő platform. Design-központú márka, amelynek célja, hogy felhatalmazza az embereket a történet megosztására.

Milyen üzleti típust kell használni a Négyzetben?

Bármely üzleti típus használhatja a Squarespace-t. de a tervezésre összpontosítva alkalmasabbá teszi a kreatív márkák, például a fotósok számára.

Miért kellene használni a Squarespace-t? ?

Idris Elba lelkes promóciója a Squarespacenek, sőt még ebben az évben is együttműködött velük egy kampányban. Arra a kérdésre, hogy miért döntött úgy, hogy együttműködik a Squarespace-rel, azt mondta, hogy szereti eszközöket használni gondolatainak, kreativitásának és üzletének bővítéséhez.

Az Elba számára a felhasználói élményről szól. Azt akarta, hogy az emberek látogassanak meg webhelyére, hogy pontosan megnézhessék, amit kínál, és nagyon egyszerű módon tudja megszerezni.

Azt akarja, hogy webhelye informatív és könnyen látványos legyen. Elba folytatja: „A Squarespace-t választottam, mert azt akarom, hogy az emberek látogassanak el a 2hrset.com webhelyre, és azt mondják barátaiknak:„ Úgy tűnik, valóban profi. Ellenőrizze őket. ”

Képzettségi szint: Ezt megkapta

A Squarespace egy viszonylag egyszerű platform, amellyel megszokhatjuk, de ha nem biztos benne, nézzen meg néhány oktatóvideót, amelyek segítenek az indulásban.

A WordPress-hez viszonyítva azonban nem kínál sok rugalmasságot vagy testreszabást, ezért fejlesztőt kell bérelnie, ha a témák sablonján kívüli változtatásokat szeretne végrehajtani..

Áttekintés

A Squarespace egy olyan design-központú márka, amely tiszta, modern sablonjaikról ismert. Céljuk, hogy hatásos, stílusos és könnyen kezelhető online jelenlétét hozzák létre, és különösen alkalmasak a kreatív iparágak számára.

6. Wix

 • CMS piaci részesedés: 2,3%
 • Élő webhelyek (globális): 3 800 000+
 • Élő weboldalak (Kanada): 705
 • A legfontosabb webhelyek százaléka: 0,75%
 • A Wix-ot használó webhelyek: Conqr, Copper Bay gyertyák, Tea Story

A Wix egy másik, tervezés által vezérelt SaaS platform, amely ingyenes és prémium előfizetéseket is kínál.

Wix úgy véli, hogy mindenkinek képesnek kell lennie egy gyönyörű webhely létrehozására, és az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hírességekkel dicsekedve, köztük Adam Grant és Karlie Kloss.

Milyen üzleti típusnak kell használni a Wix-et?

A tesztelés és az áttekintés saját kezére alapozva a Wix kiváló kezdőpont a kisvállalkozások számára.

Miért kellene használni a Wix-et??

Az emberek könnyebben költöznek Wixbe. Jan Avellana, az író és a Wix-felhasználó azt írja le, hogy a Wix szórakoztató és könnyen használható, mivel az „a tervezésről szól, és nincs kód”. Zökkenőmentesen üzemelteti márkáját webhelyén, blogján és egyéb biztosítékain keresztül, különös tekintettel a megfigyelt munka létrehozására.

A Wix felhasználók élvezik, mert összpontosíthatnak a kommunikációra anélkül, hogy aggódnának a dolgok műszaki oldala miatt.

Képzettségi szint: Mindenkinek szól

A Wix felhasználóbarát, könnyen kezelhető, és olyan funkcióval rendelkezik, amely automatikusan összeállítja az Ön első vázlatát, ha Ön még nem ismeri a tervezés világát..

Áttekintés

A Wix egy tervezésre összpontosító, kezdőbarát platform, több mint 500 tervezősablonnal, egy drag and drop webszerkesztővel, optimalizált mobil nézettel és a könnyen kezelhető SEO szolgáltatások széles választékával.

7. Blogger

 • Piaci részesedés: 1,5%
 • Összes élő webhely: 388 000+
 • Élő weboldalak (Kanada): 2300+
 • A legfontosabb webhelyek százaléka: 1,06%
 • A Bloggert használó webhelyek: Anyu Konyha, Vezetési Blog

A Blogger a Google blogplatformja. Ez egy ingyenes, alapvető, nyílt forráskódú szoftver, amely az új vagy alkalmi írók hozzáférhetőségére és egyszerű használatára összpontosít.

A Blogger rossz hírnevet kapott. az évek során a növekedés és az alkalmazkodás hiánya miatt. Érdekes módon a Twittert Evan Williams hozta létre, miután csalódott volt a Bloggeren.

Ennek azonban előnyei vannak, és egyszerűsége elbűvölő.

Milyen vállalkozásoknak kell használniuk a Bloggert??

A Blogger nem célja a vállalkozások számára – célja az alkalmi írók, akik potenciálisan meg akarják fizetni a munkájukat.

Miért kellene használni a Bloggert??

Oké, legyen itt igazi. A Blogger az alapvető meghatározása. De azt hiszem, hogy az egyszerűség frissítő, és sok író visszatér Blogger gyökereihez a rendkívüli, minimalista felépítés miatt.

Ha már van Google-fiókja, nem kell regisztrálnia semmit, csak lépjen a Bloggerbe, és ezzel jelentkezzen be.

A Blogger lehetővé teszi egy blog vagy sok blog futtatását a minimalista felületen. SEO-barát is, és valójában simán működik.

Képzettségi szint: Mambarát

A Blogger a legkönnyebben használható CMS ebben a listában. Tehát, ha ez valami egyszerű és véletlenszerű, akkor azután kipróbálhatja.

Áttekintés

A Blogger kedvező az egyszerűségében, hozzáférhető és ingyenes maradt, de a vállalkozások számára nem alkalmas.

8. Magento

 • Piaci részesedés: 1,5%
 • Élő webhelyek (globális): 265 000+
 • Élő weboldalak (USA): 84 000+
 • A legfontosabb 1 millió webhely százalékos aránya: 1,32%
 • A Magento programot használó webhelyek: Signature Hardware, Vizio, Smart Home

A Magento egy ingyenes és rugalmas, nyílt forrású e-kereskedelmi platform, de vállalkozás méretétől függően más megoldásokat is kínál, ideértve a SaaS-ot is.

Milyen vállalkozásoknak kell használni a Magento-t??

A Magento kizárólag az e-kereskedelemre koncentrál és nagyobb és vállalati szintű vállalkozásokat képes kezelni.

Miért kellene használni a Magento-t??

A Magento népszerű a dizájnja és a használhatóság szempontjából.

A Lladró, a kézi készítésű figurákra szakosodott globális porcelángyártó cég Magento felé fordult, amikor globális üzletmenetüket akarták bővíteni, és termékeiket gyorsabban tudták szállítani..

Lladrónak olyan platformra volt szüksége, amely a kivételes, online és mobil felhasználói élmények biztosítására összpontosít.

Új webhelyük számos új funkcióval rendelkezik, beleértve a továbbfejlesztett galéria- és termékoldalakat, valamint a jobb fizetési folyamatot, amelyek javították az ügyfelek tapasztalatait.

A Lladró marketing csapata kevesebb időt töltenek a weboldal kezelésével, rutin munkájuk automatizálódik, és kevesebb időt igényelnek.

Lladro

Képzettségi szint: Nem kódolókat nem kell alkalmazni

Ez nem rakétatudomány, de nincs egy kattintással a Magento telepítési lehetősége, így nehéz lehet online beállítani..

Áttekintés

A Magento nagyon jól eladja magát, és mindenki számára vonzó, aki e-kereskedelmi vállalkozást szeretne indítani. Ezek egy szilárd platform olyan funkciókkal, mint a rendeléskezelés és az üzleti intelligencia. Ez egy bonyolult platform online felállításához, de ha ezt megteszi, elérhető egy jó ügyfélszolgálat.

9. Bitrix (Bitrix24)

 • Piaci részesedés: 1,4%
 • Összes élő webhely (globális): 210 000+
 • Élő weboldalak (Kanada): 77
 • A legfontosabb webhelyek százaléka: 0,95%
 • Bitrix-et használó webhelyek: Promt, Goodhouse.ru, New.far.ru

Oké, tehát majdnem az alján vagyunk, de ez izgalmas, tehát maradj velünk. A Bitrix24 egy teljes körű SaaS együttműködési eszköz, amely teljes együttműködési, kommunikációs és kezelési eszközcsomagot kínál vállalkozása számára.

A Bitrix24 azt állítja, hogy „nagyjából mindent megtesz, de az ön vállalkozása az ön számára működik”, és be kell vallanom, hogy nem messze van.

Milyen cégeknek kellene használniuk a Bitrix24-et?

A Bitrix24 már megalapozottabb vállalkozásokat kínál kis- és nagyvállalati szintre.

Miért kellene használni a Bitrix24-et??

A Bitrix24 segítette az iparágakat, amelyekben nincs technológia – például az építőipar -, amelyek összetett és hosszú projektekkel rendelkeznek, automatizáltabbak és átláthatóbbak.

Az RNR vállalat elfogadta a Bitrix24-et, mert ez lehetővé tette csapata számára az összes elvégzendő feladat programozását. 1800 volt. Az előadóművészt és a felelősöket mindegyik feladattal meghatározták, majd egyesítették őket algoritmusba.

Az egyes feladatokhoz a határidőket szűrőkkel határozzuk meg, hogy nyomon kövessük a lejárt várakozásokat, és a folyamatot most közvetlenül vezérelhetjük a rendszerben. A fizetési folyamat szintén egyszerűsödött.

Képzettségi szint: Hagyja, hogy a műszakiak viseljék

A Bitrix24 nagyon átfogó együttműködési szoftver meredek tanulási görbével.

gyors áttekintés

A Bitrix24 ideális segítséget nyújt a már megalapozott vállalkozások automatizáltságának és átláthatóságának javításához.

10. Prestashop

 • Piaci részesedés: 1,2%
 • Összes élő webhely: 239 000+
 • Élő weboldalak (Kanada): 950
 • A webhelyek százaléka az első 1 méterben: 0,24%
 • A Prestashopot használó webhelyek: Cooltra, Charuca, Nos Courses Bio

Ha eddig elérted, majdnem ott vagy. A 10. legnépszerűbb CMS a Prestashop. A Magento-hoz hasonlóan a Prestashop egy megbízható, ingyenes, nyílt forrású e-kereskedelmi megoldás kis- és középvállalkozások számára.

Milyen üzleti típusnak kell használni a Prestashop alkalmazást?

A Prestashop a legmegfelelőbb kis-és közepes méretű e-kereskedelmi vállalkozások számára

Miért érdemes használni a Prestashop alkalmazást??

Az Prestashop szolgáltatásai kissé korlátozottak a Magento-hoz képest. A vállalkozások megtehetik az alapokat, ideértve azt is, hogy lehetővé tegyék a vállalkozások számára, hogy gyorsan és egyszerűen hozzanak létre oldalt.

Segíthetnek az egy főre eső eladások növelésében is, mivel lehetővé teszik, hogy termékcsomagokat készítsen. A rendelést testreszabhatja úgy is, hogy engedi az ügyfeleknek, hogy feltöltsék képeiket a kívánt stílusú termékről.

Konfiguráció szempontjából a vállalkozások több fizetési módot, bevásárló módszert kínálhatnak az ügyfeleknek, földrajzi szállítási övezeteket futtathatnak, és hajózási fuvarozókat alkalmazhatnak.

A Prestashop Ready egy házigazda, használatra kész verzió, ahol blogot készíthet, testreszabhatja és automatizálhatja hírleveleit, 24,00 € p / m áron..

Képzettségi szint: Meg tudod csinálni, de több támogatás lenne szép

A Prestashop felhasználóbarátabb, mint a Magento, de korlátozott támogatást nyújtanak. Ha szüksége van valakire, akinek van hátad, akkor a Magento jobb megoldás.

Áttekintés

A Prestashop korlátozott funkciókkal rendelkezik, és hiányzik a támogatás, ám ezek működtetése olcsóbb, mint a Magento esetében.

Következtetés

A WordPress továbbra is a CMS-platformok általános bajnoka. Kiválóan alkalmazható nagyméretű és vállalati szintű vállalkozások számára, mert lehetővé teszi egyéni felhasználói szerepkörök létrehozását az alkalmazottak számára, és többek között több ezer bővítmény és widget közül választhat..

Ha kezdő vagy, és minimális gond nélkül szeretne valamit, akkor a Wix és a Squarespace egyaránt jó lehetőség.

A kanadai Shopify az e-kereskedelem jelenlegi CMS királya, rengeteg értékesítésre összpontosító funkcióval. A Prestashop közel egy pillanatra.

És utoljára, de nem utolsósorban, személyes kedvencem: Bitrix24; all-in-one együttműködési, kommunikációs és menedzsment eszköz, tökéletes az üzleti vállalkozások számára, akik munkájuk során valamivel több automatizálást és átláthatóságot igényelnek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map