A legjobb web hosting szolgáltatások Szingapúr számára

Digitális ügynökségként nagyon jól ismerjük a webtárhely iparágát (mivel ügyfeleink és személyes projektjeink egyaránt otthont adunk). Elkészítettük az elemzést, a webtárhely áttekintését és összehasonlítását Szingapúrra.


A legjobb webtárhely Szingapúrban:

 1. Hostinger – A legjobb általános webtárhely
 2. SiteGround – A második helyezett általános webtárhely
 3. A2 tárhely – a legjobb viszonteladó házigazda
 4. Vodien – Megbízható helyi webgazda
 5. GreenGeeks – A legtöbb zöld webgazda
 6. CloudWays – A legjobb szingapúri felhőtárhely
 7. Bluehost – Jó ár-érték arányú webhely
 8. WP Engine – Nagyon kezelt WordPress Host

Fontos a megbízható webtárhely!

Web hosting szolgáltatója minősége hatalmas hatással lehet webhelye potenciális sikerére.

Vegyük a weboldal sebességét  Például, tudta, hogy az 1 másodperces késleltetés azt jelenti, hogy az oldalmegtekintések 11% -kal csökkennek, azaz a látogatók több mint 1/10-e csak akkor fordul el, amikor a webhely még mindig betöltődik … ezért egy tisztességes webtárhely-szolgáltató létfontosságú!

Szerencsére nagyon könnyű kiválasztani a szingapúri webhely tárhelyszolgáltatását, mivel sok nagy szereplőnek van adatközpontja Szingapúrban. Az alábbi táblázat mellett az egyes webhely-tárhely-értékelésekkel is részletesebben foglalkozunk.

Néhány olyan webhelyről, amelyekben szerepeltünk:

Kiemelt a webhelyeken

Webtárhely-szolgáltatóÁltalános értékelésÁr / mo.Disk SpaceFeaturesReviewsWebsite
Hostinger logó2,89 USD (74% kedvezmény)20 GB
 • Nagyon megfizethető
 • Rendkívül egyszerű beállítás
 • Nagyszerű teljesítmény és sebesség
 • Szingapúr szerverek
 • Érzékeny támogatás
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia!

Hostinger áttekintés
siteground23,95 USD (kedvezmény csak az első számlán)10 GB
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Nagyszerű előadás
 • Szerverek Szingapúrban
 • Gyors beállítás & nagyon felhasználóbarát
SiteGround áttekintés
A2HostingLogo3,92 USDKorlátlan
 • Nagyszerű a WordPress használatával
 • Korlátlan lemezterület!
A2 tárhely áttekintés

A legjobb szingapúri webtárhely 2020

Itt vannak a Szingapúr 8 legfontosabb web hosting véleménye, rangsorolva a lemezterület, a költség és a támogatás alapján:

1. Hostinger – a legjobb általános webtárhely

Hostinger logó

A Hostinger az abszolút legjobb értéket kínálja a tárhelyről. A rendelkezésre álló szolgáltatások, támogatás és teljesítmény mennyisége csak 2,89 dollár havonta valóban lenyűgöző, ezért vannak a listánk első számú szereplői.

Megjegyzés: Van egy induló tervük, amely 0,99 dollár / hónap, amely lehetővé teszi 1 hely és 10 GB lemezterület használatát.

A Hostinger 2004-ben indult, és most már több mint 25 millió felhasználója van, és jó okkal, mivel következetesen képesek minőségi tárhelyet nyújtani alacsonyabb költségekkel a versenyhez képest.

Itt van egy adatközpont, Szingapúrban, ami a webhelysebességet nem teszi ki (minden bizonnyal mivel SSD-ket használnak, és még a WordPress webhelyek számára is vannak egyedileg készített gyorsítótárazási plugin).

És csak abban az esetben, ha a célpiac valahol máshol van, szervereik vannak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Litvániában, Brazíliában és Indonéziában.

A támogatást illetően 24/7/365 élő csevegést kínálnak. Nagyon érzékenyek és segítőkészek.

Ami viszont valóban megkülönbözteti őket a versenytől, az a fedélzeten tartási folyamat. A webhely felállítása hibátlan, és minden lépés zökkenőmentesen átjut a következőbe, ami fantasztikus a nem technikai emberek számára.

Három megosztott tárhelytervük van, és a legnépszerűbb csomag csak az 2,89 USD / hónap (74% kedvezmény).

Ja, és egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával is rendelkeznek, a könyvünkben határozott elmebeteg!

Előnyök

 • Nagyon könnyű beállítani
 • Nagyszerű előadás
 • Szuper megfizethető
 • Gyors szerver Szingapúrban + globális hálózat

Hátrányok

 • N / A

Weboldal: www.hostinger.com
Ár: 2,89 USD (USD)
Lemez terület: 20 GB
Támogatás: Élő chat
Globális elérhetőség: Igen

2. SiteGround – A második helyezett általános webtárhely

SiteGround logó

A SiteGround egy másik nagyszerű webhely-házigazda, még mindig megfizethető, erőteljes kiszolgálókkal rendelkeznek (Szingapúrban is), és ami a legfontosabb: a támogatás remek.

Három fogadási tervük van, leginkább megfizethető tervük csak az indulással kezdődik 3,95 USD / hó (67% -kal a szokásos áratól)! 

Ami a támogatást illeti, a SiteGround rendelkezik az egyik legjobb web-támogatási rendszerrel, és minden támogatási lehetőséget éjjel-nappal kínálnak. Ha segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal telefonon, élő csevegőn vagy e-mailben (jegykezelő rendszer)..

Azonnali válaszokat kap a telefonjukkal és a csevegési lehetőségeikkel, míg az e-mail válaszuk általában a jegy benyújtásától számított 10 percen belül érkezik..

Ami a sebességet illeti, mivel Szingapúrban van adatközpontuk (csak a sok adatközpontjuk egyike), akkor biztos lehet benne, hogy a helyi közönség valóban gyorsan megtalálja a webhely betöltési idejét, feltétlenül, mivel SSD-ket használnak..

A WordPress webhelyek számára még a SuperCacher nevű testreszabott bővítménnyel is rendelkeznek, hogy tovább optimalizálják webhelyének töltési sebességét, ez nagyon lenyűgöző

Csak engedélyeznie kell ezt a lehetőséget a vezérlőpulton – ezt nagyon egyszerű megtenni (és ne felejtse el, mindig kérheti a támogatási csoport segítségét).

Tehát akár üzleti tárhelyet keres, akár személyes blogot szeretne létrehozni, vagy akár e-kereskedelmi üzletet szeretne létrehozni, a SiteGround nem engedi el!

Előnyök

 • Megfizethető
 • Nagyon felhasználóbarát
 • Szilárd biztonsági beállítások
 • Nagyszerű előadás

Hátrányok

 • N / A

Weboldal: www.siteground.com
Ár: $ 3.95 (USD)
Lemez terület: 10 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Igen

3. A2 tárhely – a legjobb viszonteladó házigazda

A2 tárhely logó

Az A2 tárhely a SiteGround-rel megegyező, világszerte számos természetesen gyors kiszolgálóval rendelkeznek (természetesen Szingapúrral együtt) + nagy támogatást nyújtanak. Noha nincs hivatalos WordPress-ajánlásuk, a WP-oldalakkal való teljesítménye elképesztő. + Korlátlan lemezterület!!

3 hostolási tervet is kínálnak, a legolcsóbb terv csak a kezdettel kezdődik 3,92 USD / hónap (eredetileg 7,99 USD / hónap).

Az A2 Hosting az önsegítő cikkek és útmutatók kiterjedt gyűjteményével rendelkezik hivatalos webhelyük tudásbázisában. Ha azonban valakivel szeretne beszélni, akkor ügyfélszolgálati csapata éjjel-nappal rendelkezésre áll, hogy segítsen.

Lehetősége van jegyet beküldeni a termékre, a számlázásra és egyebekre vonatkozóan. Azonnali támogatást akkor is megkaphatja, ha felhívja őket a telefonra, vagy megnyit egy élő csevegődobozt.

Csak tudd, hogy mindig lesz valaki az A2 Hosting-ból, aki a nap bármely pontján segít bármiben.

Ha szerverei vannak az országban, akkor a webhely sebessége szingapúri felhasználók körében garantálható. De vegye figyelembe, hogy adatközpontokkal is rendelkezik világszerte – ami webhelyét (nagy sebességgel) az egész világon elérhetővé teszi.

Az A2 tárhely az SSD használatával a sebességre épül. És amint valószínűleg már elmondható, hogy a fogadási terveik (Lite, Swift, Turbo) eltérő sebességgel készülnek. Ezért, ha a sebesség kiemelkedően fontos az Ön számára, akkor megnézheti azokat a drágább terveket, amelyek tartalmazzák a Turbo szolgáltatást, amely több erőforrást ad, és kiszolgálónként kevesebb felhasználóval rendelkezik..

Előnyök

 • Szerverek világszerte
 • Korlátlan lemezterület
 • Bármikor pénz-visszafizetési garancia

Hátrányok

 • N / A

Weboldal: www.a2hosting.com
Ár: 3,92 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Igen

4. Vodien – Megbízható helyi webgazda

Vodien logó

A Vodien egy szingapúri székhelyű cég, amely már jó ideje működik, és ez azt mutatja! Nagyszerű 24 órás támogatás, heti automatizált biztonsági mentések, 30 napos pénz-visszafizetési garancia … Ha helyi igénybe szeretné venni, a Vodien nem bátor.

Mindent kínálnak az alapszintű megosztott tárhelytől a felhő-tárhelyig, a dedikált szerverekig és a kezelt WordPress-tárhelyig. Egy jól megérdemelt 2. hely a listánkban.

A legolcsóbb terv 10 USD / hónap-tól kezdődik.

A Vodien egy külön ügyfélszolgálati csoporttal rendelkezik, amelyre 24 órában és hétben támaszkodhat. Leginkább a problémák kezelésére és az azonnali válaszokra vonatkozó professzionalitásukról ismertek.

Ha problémát tapasztal a hostolásuk során, vegye fel velük a kapcsolatot telefonon (szingapúri vezetékes szám), csevegéssel és e-mailben. Sokan azt mondják, hogy az e-mail szolgáltatás válaszideje nem olyan jó, de 24 órán belül megkapja a választ.

Most, ha egyedül akar kutatni és felfedezni dolgokat, örömmel veszi tudomásul, hogy hivatalos webhelyükön található egy tudásbázis, amely tele van cikkekkel. A cuccuk nagyon hasznos, ha meg akar tanulni valamit, vagy elhárít egy problémát.

Mivel a Vodien Szingapúrban található, nem lesz gondja a szingapúri látogatók kiszolgálásával. Betöltési idejük és az oldal sebessége minden bizonnyal tisztességes.

A Vodien határozottan jó választást kínál egy szingapúri székhelyű hosting cég számára.

Előnyök

 • Könnyen kezelhető
 • Jó teljesítmény
 • Sokféle fogadási lehetőség

Hátrányok

 • Kicsit drága

Weboldal: www.vodien.com
Ár: $ 10
Lemez terület: 5 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Nem

5. GreenGeeks – A legtöbb zöld webgazda

GreenGeeks logó

A GreenGeeks egyike azoknak a cégeknek, amelyekből csak tudod, hogy növekedni fog, és az a tény, hogy az általuk felhasznált energia 300% -át visszahelyezik a hálózatra, csak egy epikus hozzáadott bónusz. Támogatásuk szintén nagyon lenyűgöző, 24 órán keresztül elérhetők, és telefonos, támogatási jegyekkel és élő chat-támogatással is rendelkeznek.

Ráadásul maguk a szerverek is fel vannak szerelve SSD-kkel, PHP7-kel és PowerCacherrel, hogy a webhelyek maximális sebességét elérjék. Még 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínálnak, ha nem elégedett a szolgáltatásaikkal.

A legolcsóbb terv 2,95 dollárral kezdődik.

A GreenGeeks már több mint 10 éve működik, és ügyfélszolgálatuk ma jó hírnevét fenntartotta.

Mint már említettük, a telefonjuk, az élő csevegésük és az e-mail támogatásuk mind éjjel-nappal elérhető – így soha nem maradsz egyedül, amikor webhelyével kapcsolatos problémák merülnek fel..

Azt is javasoljuk, hogy tekintse át a cikkek Tudásbázisát, mivel ott sok hasznos anyagot talál. Információs célokra vagy hibaelhárítási célokat szolgálhat oda, ha úgy érzi, hogy kitalálja a dolgokat.

Természetesen nincs semmi olyan, mintha tudnánk, hogy szükség esetén rendelkezésre áll-e emberi segítség (és erre támaszkodhat rájuk).

Noha a GreenGeeksnek nincs szervere Szingapúrban, amint azt a GreenGeeks áttekintésünkben megjegyeztük, az Egyesült Államokban és Európában működő szerverek továbbra is nagy sebességgel szállíthatják az Ön tartalmát a helyi látogatók számára..

Ha szeretné, engedélyezheti a mellékelt CDN szolgáltatás (CloudFlare) engedélyezését is. Ez biztosítja, hogy webhelye mindig tökéletes sebességgel járjon, nem csak Szingapúrban, hanem az egész világon is.

És csak arra az esetre, ha szüksége van rá, domain-regisztrációt is kínálhatnak Önnek egy vadonatúj webhely felállításához.

Előnyök

 • Korlátlan lemezterület
 • Szuper környezetbarát
 • Nagyszerű előadás

Hátrányok

 • Nincs szerver Szingapúrban

Weboldal: www.greengeeks.com
Ár: 2,95 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Igen

6. Felhők

Cloudways logó

A Cloudways felhő-tárhelyet szállít a következő szintre!

25+ adatközponttal (Szingapúrban is), SSD alapú tárolással, átmeneti területtel, epikus teljesítménnyel az Amazon, a DigitalOcean, a Google, a Vultr és a KYUP szerverein keresztül … ezek a srácok újradefiniálják a felhő-tárhely iparágát.

A legolcsóbb tárhely-tervek mindössze havonta 7 dollárban kezdődnek.

A CloudWays segítségével mindig biztos lehet abban, hogy rendelkezésre áll segítségünk a nap 24 órájában, és egy szakértői csapattól származik.

Ha akarod, lépjen a hivatalos webhelyre, és hozzáférjen a tudásbázishoz. Ez tele van cikkekkel, útmutatókkal, útmutatókkal és GYIK-kel, amelyek minden bizonnyal hasznosak lesznek, ha valamit kutat. A közös problémákat általában az ott található önsegítő cikkekkel oldhatják meg.

Természetesen emberi támogatás is rendelkezésre áll. Jegyező rendszerrel, élő csevegéssel és telefonos támogatással rendelkeznek.

A CloudWays garantálja a webhelyek és az oldalak gyors betöltését, mivel felhő-tárhelybe kerülnek. A szingapúri közönség biztosan képes lesz gyorsan hozzáférni az Ön webhelyéhez, mivel a kiszolgálók fürtjeit a világ legfontosabb helyein találják meg. Természetesen a világ minden közönségének is.

A nagy sebesség mellett vegye figyelembe, hogy a felhő-tárhely is nagyon megbízható az üzemidő szempontjából. Ennek oka az, hogy rendszerük szükség esetén mindig megszerez erőforrásokat a kiszolgálók elérhető csoportjaitól.

Előnyök

 • Rendkívül skálázható
 • Gyorsan villog
 • Adatközpontok Szingapúrban

Hátrányok

 • A tanulási görbe kissé nehezebb

Weboldal: www.cloudways.com
Ár: 10 USD (USD)
Lemez terület: 25 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Igen

7. Bluehost

Bluehost logó

A Bluehost egyszerre volt a házigazdák királya, a HostGatorral együtt. Mindkettőt megkapta az EIG, a támogatás és a minőség gyorsan lefelé ment! Csak az elmúlt 2 évben visszavonultak ettől. Jobb támogatással, tisztességes hosting szolgáltatásokkal és teljesítménnyel most újra ajánlhatjuk őket. Kínálnak megosztott tárhelyet, felhő-tárhelyet, WP-tárhelyet, VPS-t és dedikált tárhelyet.

Ami a támogatást illeti, mindent megtalálnak egy nagy tudásbázison, támogatási jegyekön, élő csevegőn, telefonos támogatáson és video oktatókon keresztül. Szingapúrban azonban nincsenek szerverek, ezért ha tisztességes sebességet szeretne, engedélyeznie kell a CloudFlare szolgáltatást.

Terveik 3,95 dollártól indulnak, ami megegyezik a legtöbb többi hosting társasággal.

A Bluehost hosszú ideje működik, és jól képzett ügyfélszolgálati csoportjuk van. Tapasztalata többé-kevésbé kellemes lesz, ha segítségre vagy segítségre van szüksége.

Ügyfélszolgálatuk szintén elérhető a nap 24 órájában, így máris megterhelhetik a gondolataikat (semmi sem áll rendelkezésre elérhető segítséggel és nyugalommal, amikor a tárhely problémáival foglalkoznak).

Telefon, élő csevegés és jegykezelő rendszer engedélyezve van. A hivatalos webhelyükön van egy súgó is, amely nagyon sok súgócikket tartalmaz.

A Bluehost szerverei mind az Egyesült Államokban találhatók. Ha valóban tisztességes sebességet szeretne, javasoljuk, hogy engedélyezze a beépített CDN funkciót (és használja a CloudFlare-t, a CDN-partnerüket)..

Ha a CloudFlare engedélyezve van, az Ön weboldala hozzáférhet a világ minden tájáról stratégiailag elhelyezkedő szervercsoporthoz. Webhelyének látogatói ezután élvezhetik a gyorsan betöltődő oldalakat, akár Szingapúrban, akár a világ más részein vannak.

Előnyök

 • Rengeteg lemezterület
 • Sok támogatási lehetőség

Hátrányok

 • Csak az USA-ban működő szerverek
 • Vegyes vélemények

Weboldal: www.bluehost.com
Ár: 3,95 USD (USD)
Lemez terület: 50 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Igen

8. WP motor

wpengine logó

Ha valóban egy kiváló minőségű WordPress tárhelyszolgáltatást keres Szingapúrra, akkor a WP Enginere van szüksége! A piacvezetõk a WordPress webhelyek üzemeltetésekor, és erõteljes okkal (bár elég drágák). Házon kívüli gyorsítótárazási rendszerük van az oldalak szupergyors kiszolgálására (úgynevezett EverCache), és CDN-vel kombinálva ők a leggyorsabb WordPress tárhely-szolgáltató!

24 órás és hét órás támogatása nyilvánvalóan a WordPress-re specializálódott, lehetővé téve számukra, hogy bármilyen problémát akadályok nélkül megjavítsanak. Ráadásul a WordPress alapvető frissítéseiről is gondoskodnak, így nem kell aggódnia. És ha ez egy jelentős frissítés, akkor valóban először tesztelik a webhelyet a frissítés előtt, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy semmi sem szakad meg – remek szolgáltatás. Emellett élő valós idejű fenyegetések felismerésével is foglalkoznak, aktívan blokkolják a DDOS támadásokat, és még ingyenesen kijavítják az Ön webhelyét, ha azt feltörik…

A fentiek többé nem indokolják az árat! Érdekli a nyugalmat és kímélheti a költségvetést?

Legolcsóbb tervük 35 dollár / hó.

Mivel a WP Engine kifejezetten a WordPress webhelyek számára készült, biztos lehet abban, hogy ügyfélszolgálati csoportja WordPress szakértőkből / technikusokból áll. Ez minden bizonnyal fontos neked, mivel nem szeretne semmi kevesebbet egy drága tárhelyért.

Ügyfélszolgálatuk mind megéri, de mivel 24 órán keresztül kapcsolatba léphet velük. Először be kell jelentkeznie a fiókjába, hogy ellenőrizhessék adatait és megadhassák a szükséges támogatást.

A WP Engine ügyfélszolgálatában az a jó dolog, hogy gyorsan reagálnak, profi és megbízható. A hosting szolgáltató ilyen beállításával mindig nyugodtan élvezheti.

Támogató garázsukban sok hasznos cikk található. A közös problémákra megoldást talál a webhelyük ezen szakaszában.

A WP Engine úgy lett kialakítva, hogy könnyedén kezelje a WordPress webhelyeket – és a sebesség az egyik legjobb tulajdonsága.

Az EverCache technológiájuk mellett, amely gyors tárolást tesz lehetővé (még a szingapúri felhasználók számára is), engedélyezheti a CDN funkciót. Ezzel elküldheti tartalmát a világ különböző részein található felhőkiszolgálókra, hogy tartalmát (nagy sebességgel) elérhetővé tegye világszerte a felhasználók számára.

Őszintén szólva, amikor a minőségi üzleti tárhelyről van szó, nehéz nehéz megtalálni valakit jobban … ha engedheti meg magának.

Előnyök

 • Nagyszerű előadás
 • 24/7 támogatás
 • Jó biztonság

Hátrányok

 • Drága

Weboldal: www.wpengine.com
Ár: 35 USD (USD)
Lemez terület: 25 ezer látogató korlátozás
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Igen

Hogyan lehet megtalálni a legjobb szingapúri webhely-szolgáltatót

Szingapúr web hosting pc

Bármi legyen is a szingapúri weboldal célja, és annak ellenére, hogy elvárja, hogy ez nagy közönséget vonzzon, vagy sem – végül el kell juttatnia minden webhelyet, amelyet fejleszteni szeretne élőben az interneten (btw, írtunk már egy nagyon tisztességes útmutató arról, hogyan lehet webhelyet létrehozni, amely segít Önnek. És amikor eljön ez az idő, akkor választania kell a rendelkezésre álló különböző webhely-tárolási lehetőségek közül, hogy kiválassza az igényeinek megfelelő gazdagépet.. A szingapúri legjobb webtárhely kiválasztása kritikus fontosságú webhelye sikerének és funkcionalitásának szempontjából. Ha azt akarja, hogy webhelye optimálisan működjön, és a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítson minden látogató számára, érdemes szánjon időt arra, hogy megértse a különbséget az Ön rendelkezésére álló különféle web hosting lehetőségek között, és megfelelő hívást kezdeményezzen..

A webhelytárhely típusai Szingapúrban

Közös tárhely

A megosztott tárhely az egyik olcsóbb tárhelymódszer, és ideális kisebb projektekhez és webhelyekhez, amelyek sikere nem igényel sok erőforrást, vagy példaértékű felhasználói élményt nyújt. A kisebb webhelyek nem hajlamosak sok forgalmat generálni, vagy sok sávszélességet vagy tárhelyet igényelnek, tehát bár a megosztott tárhelynek megvannak a hátrányai és korlátozásai, ez valami olyan, amely nem okozhat problémát az ilyen webhelyek számára. Azon webhelyek esetében azonban, amelyek nagyszámú felhasználót kíván létrehozni, bölcs dolog mérlegelni az ehhez jobban illeszkedő egyéb webhely-tárolási lehetőségeket.

megosztott tárhely grafika

Mindemellett a legtöbb társaság által kínált hostolási lehetőségek lenyűgözőek. Az olyan lehetőségektől kezdve, mint a PHP tárhely, a Linux vagy a Windows tárhely, a Java stb., A hasznos CMS-ek telepítőinek, például a WordPress Joomla, a Drupal és még sok más.

VPS tárhely

A VPS Hosting, amely a virtuális magánszerverek tárolását jelenti, kiváló megoldás, ha valahol a közepén szeretne letelepedni a megosztott tárhely és a dedikált szerver tárhely között. A VPS tárolása nagyon hasonlít a megosztott tárhelyre, mivel a szervert továbbra is megosztják több felhasználó között, amelyre a szolgáltató eladja, de ebben az esetben a felhasznált helyet partíció választja el teljesen a többi felhasználótól, tehát az Ön tevékenysége , a tárhelyet és a sávszélességet nem teljesen érintik tevékenységeik. Kiválóan alkalmas kis- és közepes méretű webhelyekre, a VPS tárhely megfizethető lehetőség a web-fejlesztők számára, akik Szingapúrban keresnek web hosting megoldást.

Dedikált szerver tárhely

A dedikált szerverek tárolása pontosan amilyennek hangzik – egyfajta webtárhely, ahol a felhasználó a teljes kiszolgálóterülettel rendelkezik magának. Ez valóban csak sokkal nagyobb projektekhez szükséges, mint például a nagy e-kereskedelmi webhelyek és a hatalmas fórumok. Az ilyen projektekhez nagy teljesítményű web hosting megoldásra van szükség, és a dedikált szerver tárhely tökéletesen illeszkedik a számlához ezekben a forgatókönyvekben. Ha azonban nem várja el, hogy webhelye naponta több száz vagy akár több ezer felhasználót vonzzon, akkor nincs szükség a dedikált szerver-tárhely által elérhetővé tett nagyobb energiára..

Cloud tárhely

A felhő-tárhely sokoldalúságának és megbízhatóságának köszönhetően a web hosting lehetőségeinek egyik kedvence. A felhő-tárhely egyrészt csak egyetlen gép helyett több gépen működik, mint például a megosztott tárhely, a dedikált tárhely és a VPS-tárhely. Ha egynél több gépet használ, ez azt jelenti, hogy ha az egyik lement, akkor még vannak olyanok, amelyek felvehetik a laza helyzetet, és biztosíthatják, hogy a webhely továbbra is a kívánt módon működjön, és az adatok biztonságosan tárolódjanak..

Viszonteladói tárhely

A viszonteladói tárhely egy olyan általános webtárhely, amelyet a webfejlesztők ömlesztett módon vásárolnak, hogy eladják azt az ügyfeleiknek, akik számára webhelyeket terveznek. Ez sokkal könnyebb a webfejlesztő számára, mint ha az ügyfelek maguk választják meg a webtárhely típusát és a szolgáltatót, mivel sokkal nagyobb szabadságot ad a fejlesztőnek a webhelyen történő munkavégzéshez, valamint annak biztosításához, hogy az megfelelően működjön az ideális felhasználói élmény biztosítása érdekében. Ezenkívül sokkal jobb módszer a webfejlesztők számára, ha fokozott ellenőrzést gyakorolnak a portfóliójukban szereplő webhelyek felett. Ha van webdizájnod, amely kezeli a webhelyet, akkor lehet, hogy viszonteladói tárhelycsomagot kínál, amely sokkal könnyebbé teszi a folyamatot, mivel webfejlesztője pontosan tudja, milyen erőforrásokhoz lesz szüksége webhelyének zökkenőmentes működéséhez..

Menedzselt WordPress tárhely

Elég magától értetődő, tárhely, de a WordPressre összpontosít, teljesen WP-re optimalizált szerverekkel & támogatás. Részletesebben a Menedzselt WP tárhely oldalunkon tekintjük meg.

Szingapúri webtárhely: kutatási szolgáltatások.

Miután eldöntötte az Ön számára megfelelő típusú webtárhelyt, félúton van, hogy webhelyét az interneten élővé tegye. A webhely elindításának következő lépése az a szingapúri webhely-szolgáltató döntése, amely a lehető legjobb esélyt nyújtja a webhely sikeréhez. Amikor kiválasztja azt a web hosting szolgáltatót, amelyben megbízhat a webhelyén, az alábbiakban felsorolunk néhány tulajdonságot, amelyeket érdemes megnéznie (ugyanazokat a minősítőket használjuk, mint a többi top hosting listánkban, mint például Ausztrália hosting, Egyesült Királyság hosting, Írország hosting, Kanadai hosting) , legjobb hosting Indiában, a legjobb webhelytárhely (globálisan), hebergement site web en Franciaország, A legjobb webhelytárhely Malajziában & NZ tárhely):

Szerver helye

A szerver elhelyezkedése jelentős hatással lesz a webhely látogatói által betöltött töltési időkre.

szerver helytérképe

Ezért fontos, hogy megvizsgáljuk a webtárhely-szolgáltató által kínált szerverek helyét – ellenőrizze még, hogy ezek a szerverek milyen nagy teljesítményűek, mivel jobb, ha egy hatalmas szerver kicsit távolabb van, mint egy közeli közelében. Nem felel meg az Ön igényeinek (mind a SiteGround, mind az A2 Hosting szerverei vannak Szingapúrban, de hogy megnézhessék, hogy különböznek a teljesítményük, ellenőrizze az A2 Hosting és a SiteGround összehasonlítást).

Tárolás

Ez egy olyan probléma, amelybe valószínűleg nem fog belemerülni egy kisebb weboldalon, de ha közepes méretű vagy egy nagy webhelyet fejlesztett, akkor minden bizonnyal meg szeretné vizsgálni, hogy mekkora tárhely fog rendelkezni az Ön által megtekintett csomaggal bármelyik interneten. Szingapúr szolgáltatója. Az utolsó dolog, amit szeretne, az, hogy feliratkozik egy szolgáltatásra, és megállapítja, hogy ez nem adja meg az erőforrásokat, amelyek a webhely sikeréhez szükségesek.

üzemidő

Nincs értelme egy weboldalnak az interneten élőnek lennie, ha a felhasználók számára ez soha nem áll rendelkezésre. Azoknak a webtárhely-szolgáltatóknak, amelyeknél feliratkozik, a lehető legnagyobb rendelkezésre állást kell biztosítaniuk, így webhelye a nap minden órájában elérhető. Megkezdtük a legnagyobb webtárhely-üzemeltetők általános üzemidejének és válaszidejének nyomon követését a tárhely állapotoldalán. Olvassa el néhány ügyfél-beszámolót, hogy megértse, mi volt a tapasztalata az adott szolgáltatóval töltött idő alatt.

Biztonság

Ha megfelelő biztonsági intézkedések vannak érvényben, sok problémát takaríthat meg az úton. Alapértelmezés szerint ellenőriznie kell, hogy az internetes házigazda ingyenes SSL-tanúsítványokat (https) kínál-e, mivel manapság ez nagyon kötelező, még olyan webhelyek esetében is, amelyeknél a helyszínen nincs bármilyen hitelkártya-feldolgozás. A Google azt is látni akarja, hogy települjenek az SSL-tanúsítvánnyal rendelkezők, és magasabb rangsorolja őket a keresési eredmények között.

SSL tanúsítványok

Egyes webgazdagépek az SSL-tanúsítványokat számítják fel, és értelme van a bonyolultabboknak (3 típus létezik: kiterjesztett érvényesítés (EV), szervezet validáció (OV) és domain érvényesítés (DV) SSL tanúsítványok), de az alapvetőeknek határozottan szabad. És ha nem, akkor ingyenesen kaphat a letsencrypt.org webhelyen.

Támogatás

A webhely tárolása nem könnyű, és gyorsan bonyolulttá válhat, ha nem tudja, mit csinál. Még néhány tapasztalt felhasználó is időnként megzavarhatja a rendszer bizonyos aspektusait. Ezért jó, ha a webhelyét üzemeltető szolgáltató megfelelő támogatást nyújt; minimális mértékben elérhetővé kell tenniük élő csevegést és telefonos támogatást.

mentések

Tragédia esetén nem akarja elveszíteni értékes információit. Győződjön meg arról, hogy olyan szolgáltatóval működik együtt, amely rendszeresen biztonsági másolatot készít a webhelyén található információkról, így nem kell aggódnia, hogy valami fontosat elveszít. Ezenkívül okos is megkeresni a visszakeresési módszereiket, ha elveszíti a webhelyén található információkat. Ideális napi mentési szolgáltatás igénybevétele, de hetente is rendben kell lennie.

Sávszélesség

A sávszélesség a webhely teljesítményének alapvető eleme, és ha nem rendelkezik hozzáféréssel a sávszélességhez, amelyre a webhely zökkenőmentes működéséhez szükség van, akkor a webhely felhasználói élménye szenvedni fog. Nézze meg a sávszélességet, amelyet minden szolgáltatónál ki fog rendelni, mielőtt feliratkozna velük, hogy elkerülje a negatív élményeket.

Megengedett domainek / webhelyek száma

Mindig jó találni egy szolgáltatót Szingapúrban, amely lehetővé teszi több domain tárolását a kiszolgálóterületen, amelyet tőlük vásárol. Soha nem tudhatja, hogy hány webhelyet kíván végül üzemeltetni, ezért nézd meg, hogy hány domaint engedélyezik a szolgáltató, amelyet megfontol, és mielőtt feliratkozna velük..

Következtetés

És ennyi, túl nehéznek tűnik magának az összes pontnak és a kutatásnak a lefedése, de csak egy lépésről lépésre. Lehet, hogy létrehoz egy táblázatot és naplózza az összes specifikációt a szingapúri legjobb webtárhely-szolgáltatók számára, így könnyen áttekintheti.

VAGY

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map