A legjobb web hosting szolgáltatások Pakisztán számára

MELLÉKLET webes ügynökségként, ahol sok web hosting számlával rendelkezik (részben az ügyfelek fogadására, részben azért, mert sok mellékprojektünk van és szeretnénk kísérletezni ��), nagyon jó ötletünk van arról, hogy mi határozza meg a nagyszerű webhely hostot.


Áttekintettük minden fiókunkat, elemeztük, mely webgazda működik jól Pakisztán számára (élő követést használ), és melyik nem (és miért). Ezután úgy döntöttünk, hogy felépítjük ezt a hatalmas összehasonlító oldalt, hogy megosszuk a tapasztalatokat, és élvezhessük!

A gyors áttekintéshez keresse meg alább a top 3-at!

Webtárhely-szolgáltatóÁltalános értékelésÁr / hónap.Szerverek világszerteTulajdonságokVéleményekWeboldal
Hostinger logó0,99 USD (óriási 90% -os eladó)
 • Nagyon olcsó
 • Rendkívül egyszerű beállítás
 • Érzékeny támogatás
 • Nagyszerű teljesítmény és sebesség
 • Globális szerverhálózat
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia!

Hostinger áttekintés
siteground23,95 USD (67% kedvezmény csak az első számlára)
 • Szingapúr szerverek + globális hálózat
 • Megfizethető
 • Nagyszerű előadás
SiteGround áttekintés
GreengeeksLogo2,95 USD
 • Zöld tárhely
 • Korlátlan lemezterület
GreenGeeks Review

# footable_29032 td.ninja_column_3 {text-align: center; }

A mi hosting véleményeinkről

A Pakisztánnal kapcsolatos webtárhely-értékeléseink írásakor sok tényezőt vettünk figyelembe.

Ide tartoznak az üzemidő, a támogatási lehetőségek és a válaszidő, a sebesség, a szerver helye, a könnyű használat, a költség-érték arány, a lemezterület stb..

A 2 legfontosabb tényező, amelyre összpontosítunk, a támogatás �� és a sebesség ⚡.

Vegyük például a webhely sebességét. Tudta, hogy az 1 másodperces késleltetés azt jelenti, hogy az oldalmegtekintések 11% -kal csökkennek, azaz a látogatók több mint 1/10-e csak a másodpercig elfordul, amikor a webhely még mindig betöltődik … ezért van egy megfelelő web a host szolgáltató létfontosságú!

Mint láthatja, web hosting szolgáltatója minősége hatalmas hatással lehet a webhely lehetséges sikerére!

Néhány olyan webhelyről, amelyekben szerepeltünk:

Kiemelt a webhelyeken

A legjobb webtárhely Pakisztánban – 2020 vélemény

Itt vannak a 10 legjobb web hosting vélemény Pakisztán számára, a költségek, a támogatási lehetőségek és a lemezterület részletezése:

1. Hostinger – a legjobb általános webtárhely

www.hostinger.com

Hostinger logó

Ár: $ 0.99
Lemez terület: 10 GB
Támogatás: Élő chat

A Hostinger az egyik legjobb webtárhely-szolgáltatást nyújtja egy kattintással elérhető WordPress telepítésekkel, az egyedi összeépítésű vezérlőpulttal és kiváló 24/7-es ügyfélszolgálattal. Prémium csomaguk még olcsóbb, mint a GoDaddy tárhely, és ideális a pakisztáni webhelytulajdonosok számára.

Adatkiszolgálóik világszerte megtalálhatók, beleértve az Egyesült Államokat, Szingapúrot és Európát. SSD tárolást kínálnak, amely elősegítheti webhelyének gyors betöltését a világ bármely pontjáról, beleértve Pakisztánt is.

Hostinger Technology

A Hostinger különféle tárolási lehetőségekkel rendelkezik, beleértve a megosztott tárhelyet, a WordPress tárhelyet, a VPS-t és a felhő-tárhelyet olyan nagyméretű webhelyek számára, amelyek nagy sebességű teljesítményt igényelnek. A Hostinger egyetlen megosztott tárhely-terve ideális kezdőknek, mivel olcsó és a kezelőpanel nagyon felhasználóbarát. Nagy tudásbázissal is rendelkeznek, hogy a felhasználókat a folyamat során végigvezetjék. Nagyon gyorsan felépítheti és elindíthatja webhelyét.

Rendelkeznek továbbá a kisvállalkozások tulajdonosaira és a nagyszabású webhelyekre irányuló hostolási tervekkel is. A VPS és a felhőtárhely nagy tárhelyet kínál, gyorsítótárazó pluginekkel együtt, hogy szuperhangos sebességgel tölthessék be a weboldalt.

A Hostinger garantálja az üzemidő 99,9% -át, felhasználásfigyelésünk szerint ez a 100% -ot biztosítja. Bármilyen probléma esetén forduljon közvetlenül az ügyfélszolgálathoz, amely 24 órán belül rendelkezésre áll a problémák megoldásához.

A havi 0,99 USD értéket tekintve nem kell tovább vizsgálnia.

Előnyök

 • Gyors webhely-betöltési sebesség
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Nagyon olcsó
 • Globális szerverhálózat
 • Egyszerű beállítás

Hátrányok

 • N / A

2. SiteGround – A második helyezett általános webtárhely

www.siteground.com

SiteGround logó

Ár: 3,95 USD
Lemez terület: 10 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A SiteGround egy másik nagyon jó hírű hosting cég, amelynek hatáskörébe tartozik több mint 2 millió domain. Ez egyben a WordPress.org által hivatalosan ajánlott hosting szolgáltatás.

A kezdő felhasználóknak szánt SiteGround legolcsóbb tárhelyi terve (StartUp) 3,95 dollár / hónap (indulási idő 11,95 dollár) megújul. A terv tartalmaz egy 10 000 látogatót tartalmazó webhelyet, valamint ingyenes WP telepítést, 10 GB helyet, ingyenes CDN-t, ingyenes SSL-t, ingyenes e-mailt és még sok minden mást kínál. A többi terv (GrowBig és GoGeek) Pakisztán kisvállalkozásai számára alkalmas, azzal a lehetőséggel, hogy korlátlan webhelyeket üzemeltessen, ha a forgalom havonta több mint 25 000. Ezek a tervek olyan dev eszközöket is kínálnak, amelyek nagyon hasznosak a hatékony webfejlesztéshez.

A SiteGround tárhely megkülönböztető tulajdonsága a Google Cloud-on épített rendkívül gyors hálózat. Gyors betöltési sebességet kínál weboldalakhoz, TTFB-vel 200 ms alatt, és a szabványsebességre optimalizált oldal könnyen betölthető 2s alatt. Ez kiválóan használható e-kereskedelem és üzleti webhelyek számára, ahol az oldalsebesség kritikus tényező a látogatók ügyfelekké alakításában. Ráadásul a SiteGround CDN-integrációt is kínál, hogy ugyanolyan villámsebességet biztosítson a világ minden tájáról csatlakozó felhasználók számára.

A SiteGround rendkívül érzékenyen reagál a 24 órás ügyfélszolgálatra, amely 10 percen belül reagálhat élő csevegésen, telefonon és e-mailben.

Előnyök

 • Gyors töltési idő webhelyek számára
 • CDN a sebesség optimalizálása érdekében a világ minden tájáról
 • Jó biztonsági funkciók és napi biztonsági másolatok
 • Felhasználói Firendly műszerfal és kezelőpanel

Hátrányok

 • Magas költségek, még magasabb megújítási költségek

3. Greengeeks – A legjobb zöld webtárhely

www.greengeeks.com

GreenGeeks logó

Ár: 2,95 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A GreenGeeks egy másik jó hosting szolgáltatás. Ez egy „zöld” hosting cég, amely megújuló energiát vásárol a weboldal energiafogyasztásának 300% -áért. Ez a legjobb környezetbarát fogadó társaság, amelyet a hatalmas listán megtalálhat.

Még a GreenGeeks tárhely legolcsóbb csomagja is tartalmaz alapvető és teljesítmény alapú szolgáltatásokat a webhelyek számára. 1 webhelyet fogadhat el alapterv szerint, korlátlan tárolással, ingyenes CDN-vel és ingyenes helyettesítő SSL-lel. A weboldal sebességét javítja a LiteSpeed ​​webszerver, a Power Cacher és a modern Raid-10 SSD tároló. A kombináció gyors csatlakozást és oldalbetöltési időt biztosít még nagyszabású webhelyek számára is. A GreenGeeks Pro és a Premium tervek még nagyobb sebességű teljesítményt és korlátlan webhelyek üzemeltetési lehetőségét kínálják.

A GreenGeeks Hosting használatával kapott magas értékű szolgáltatások között szerepel egy vonzó webhely-készítő, ingyenes webes migráció és e-mail fiókok. 24 órás technikai támogatást kínálnak, amely ideális azoknak az ügyfeleknek, akik személyes technikai figyelmet igényelnek problémáikhoz.

Előnyök

 • Gyors betöltési idő
 • Környezetbarát
 • Korlátlan források széles választéka, beleértve a lemezterületet is

Hátrányok

 • Magas megújítási költségek

4. A2 tárhely – legjobb tárhely a viszonteladók számára

www.a2hosting.com

A2 tárhely logó

Ár: 3,92 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Az A2 Hosting több mint 500 000 domaint tárol, és népszerűbb a megosztott tárhelyszolgáltatásainál. Legolcsóbb tervük egy weboldal, ingyenes SSL, korlátlan SSD tárolás, Cloudflare CDN, CMS támogatás, cPanel és egy átmeneti oldal, amely általában nem érhető el az egyéb tárhelyszolgáltatások alapterveiben..

Az A2 tárhely-kiszolgálók a WordPress webhelyekre vannak optimalizálva, és gyors betöltési időt biztosítanak. Automatikusan optimalizálja a weboldalt gyorsítótárazási és tömörítési lehetőségekkel a legjobb teljesítmény elérése érdekében. Az A2 olyan egyedi funkciókkal rendelkezik, amelyeket más tárhelyszolgáltatók nem kínálnak ugyanabban az árkategóriában. Tartalmaz szerveroldali gyorsítótárat, átmeneti területet és a WordPress sebesség-optimalizáló pluginjait. Az A2 lehet a goto-tárhely-szolgáltatás, ha új blogger vagy, és közepes árú és megbízható szolgáltatót keres.

Az A2 Hosting további előnyökkel és szolgáltatásokkal rendelkezik a magasabb szintű tervekhez. 20X teljesítménynövelést kínál az APC / OPcache által üzemeltetett Turbo szerverekkel & Turbo Cache. A Turbo szerverek hatékonyabban és gyorsabban kezelik a kapcsolatokat. És a gyors betöltési sebesség jelentősen hozzájárul a SEO-hoz és a felhasználói élményhez.

Az A2 Hostingnak van egy 24 órás ügyfélszolgálati csoportja is, amelyhez élő chat vagy telefonon keresztül férhet hozzá. Van egy várakozási idő az élő csevegés funkcióval, ami azonban frusztráló lehet.

Előnyök

 • Gyors weboldalak betöltése
 • Magas rendelkezésre állás%
 • CloudFlare CDN integráció
 • Korlátlan források átfogó választéka

Hátrányok

 • Az élő csevegés támogatása javítható

5. Inspedium – Helyi webtárhely

www.inspedium.com

inspedium logó

Ár: Rs. 128 / hónap
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, jegyek

Az Inspedium egy pakisztáni székhelyű szolgáltatás, amelynek központi irodája Karachiban található. Különböző terveket kínálnak, beleértve a megosztott, az üzleti és a viszonteladói tárhelyet. Az Inspedium lenyűgöző ügyfélkörrel rendelkezik, és a legnépszerűbb webhelyek, például a Geo.tv, az Arydigital.tv stb..

Az Inspedium lenyűgöző funkciókkal rendelkezik az alapvető tárhelytervében, amely magában foglalja a Korlátlan Strotage, Korlátlan Adatátvitel, Ingyenes SSL, Ingyenes CDN 1 webhelyet. Litespeed web szerverük is van a gyors csatlakoztathatósághoz és az oldalak betöltéséhez. A tárhely-tervek szintén olcsók az R-től kezdve. 128 / hó, és az árazás világosan meg van határozva, és nincs olyan rejtett díj, amely hirtelen megjelenhet a számlán.

A számlafizetési lehetőségeket is könnyebben kezelik az EasyPaisa és a Jazz Cash segítségével. Ha nem rendelkezik hitelkártyával, akkor könnyen kihasználhatja a helyi fizetési lehetőségeket.

Előnyök

 • Gyors webhely-betöltés
 • Cpanel
 • Megfizethető árképzés

Hátrányok

 • Lehetséges, hogy nem alkalmas nemzetközi közönség elérésére

6. Kinsta – Legjobban kezelt WordPress tárhely

kinsta.com

kinsta logó

Ár: 30 USD (USD)
Lemez terület: 10 GB
Támogatás: Élő csevegés, jegyek

A Kinsta a prémium menedzsment WordPress tárhelyszolgáltatás, amelyet a Google Cloud prémium hálózat üzemeltet. A Google Cloud szerver tárhely különbözteti a Kinstat a hagyományos megosztott és odaadó hosting szolgáltatástól. A felhőtárhely olyan virtuális szerverhelyet használ fel, amely képes méretezni és rugalmasabbá tenni a gyors betöltési sebességet, valamint a forgalmi tüskék nagyon hatékony kezelését..

A Kinsta több mint 20 szerverhelyet választhat, és Pakisztánhoz legközelebbi a Mumbai, amely villámgyors sebességet biztosít a látogatók számára. Sebesség szempontjából a Kinsta felülmúlja versenytársait. Ez 50ms alatti kiszolgálói válaszidőt biztosít a látogatók számára. A CDN képességeit is felhasználhatja a betöltési idő még jelentősebb javítására.

Az üzemidő szintén nagyon lenyűgöző (99,9%), bár az elmúlt évben 100% -os rendelkezésre állást értek el. A Kinsta ezt folyamatos megfigyeléssel és minden percben rendelkezésre álló ellenőrzéssel biztosítja, és a hibajavító kódokat gyorsan javítja 30 perc alatt. Ráadásul álom házigazda a fejlesztők számára, olyan eszközökkel, mint az SSH hozzáférés, a Git és a WP-CLI, az összes tervükön, kezdőtől vállalkozásig.

De ezeknek a prémium funkcióknak a hamis 30 dollár árcédulája a legalapvetőbb terv egy 20 000 látogatót tartalmazó weboldal számára. Noha a kisvállalkozások számára nem megfizethető, de ideális lehet nagyszabású e-kereskedelmi webhelyek számára. Mivel a Kinsta a Woocommerce WordPress webhelyekre van optimalizálva, és sok pluginnel könnyen kezelheti a webhelyek terhelését.

Előnyök

 • Az egyik legjobb WordPress webtárhely
 • Gyors webhely-betöltés
 • 100% -ban rendelkezésre áll 2018 óta
 • Hasznos és érzékeny támogatás
 • A Kinsta a Google Cloud prémium hálózatot használja

Hátrányok

 • Drága

7. HostPapa

www.hostpapa.com

HostPapa logó

Ár: 3,95 USD
Lemez terület: 100 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A HostPapa eladja magát, mint host megoldást a kisvállalkozások számára. Olcsó tárhely-tervekkel és olyan szolgáltatásokkal rendelkezik, mint például az 1-kattintású WordPress telepítése, az alapvető webhely-készítő, a nem mérhető sávszélesség stb..

A HostPapa háromféle hosting tervet kínál: Starter, Business fiókot és Business Pro fiókot. A legolcsóbb 3,95 dollárral kezdődik, de 3 éves elkötelezettséggel rendelkezik. Az üzleti terv számos olyan funkciót kínál, amelyek közé tartozik a webtér, a sávszélesség, a tartományok és az e-mailek. Csak akkor kap SSL tanúsítványt és automatikus frissítéseket, ha frissít a Business Pro fiókra.

A HostPapa ügyfélszolgálata éjjel-nappal elérhető élő csevegésen, telefonon és e-mailben. Az élő csevegés funkciója nem nagyon felhasználóbarát, és rákattintva egy új lapot nyit meg, ahol újra be kell jelentkeznie a HostPapa fiókba..

Előnyök

 • Jó web betöltési sebesség
 • Különböző funkciókkal rendelkező tárhely-tervek
 • CMS támogatás, mint a WordPress és mások
 • 24 órás ügyfélszolgálat

Hátrányok

 • Az árképzés nem egyértelmű és drága egyéves tervek esetén

8. BlueHost – Jó webtárhely kezdőknek

www.bluehost.com

Bluehost logó

Ár: 3,95 USD (USD)
Lemez terület: 50 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A Bluehost az egyik legmegbízhatóbb webtárhely-szolgáltató, több mint 3 millió domain mellett. Ez az egyik olcsó tárhelyszolgáltatás, amely megfizethető árképzési terveket kínál rejtett költségek és ingyenes domain regisztráció nélkül az első évre. Ezek a szolgáltatások ideális tárhelyként szolgálnak az új webhelyek számára.

A Bluehost adatközpontokkal rendelkezik szerte a világon, beleértve Európát, az Egyesült Államokat és Ázsiát, ami azt jelenti, hogy a látogatók számára gyors betöltési időt és optimális felhasználói élményt nyújthat. Ezt a web hostot különféle hosting megoldásokhoz használhatja, beleértve a megosztott tárolást, a felhő tárolását, a VPS-t, a WooCommerce tárolást és a WordPress tárhelyet..

Három terv közül lehet választani: Basic, Plus és Prime. Az alapterv 1 webhely tárolására és olyan szolgáltatásokkal rendelkezik, mint a cPanel, 50 GB tárhely, egy kattintással elérhető CMS telepítések, korlátlan e-mailek, ingyenes SSL stb..

Egy dolog, amit meg kell jegyezni, hogy a Bluehost nem tartalmazza a webhelyek ingyenes áttérését, amely a meglévő webhelyek tulajdonosai számára szüksége lehet. A weboldalon történő migrációhoz rendelkezésre álló, rengeteg eszköz segítségével azonban ez nem jelenthet problémát.

Előnyök

 • Gyors kapcsolat és weboldal betöltése
 • Reaktív és hasznos támogatás
 • A WordPress által ajánlott
 • Széles tárhely-szolgáltatás áll rendelkezésre

Hátrányok

 • Megújuló áremelkedések
 • Nincs ingyenes webhely-migráció

9. Álomszellem

www.dreamhost.com

Dreamhost logó

Ár: 2,59 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A DreamHost az ipar egyik legrégebbi web hosting szolgáltatója, és több mint 100 országban több mint 1,5 millió webhelyet üzemeltet. Ez életképes lehetőség a korlátozott költségvetéssel rendelkező kis webhelytulajdonosok számára. A Dreamhost webszerverek elsősorban az Egyesült Államokban helyezkednek el, ám ez gyors csatlakoztathatósággal rendelkezik, és a weboldalak betöltési sebessége nem jelent problémát Pakisztánban.

A Dreamhost különféle tárolási lehetőségeket kínál, amelyek mindenki számára megfelelnek, kezdve a kisvállalkozások tulajdonosaiig, e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek stb. Közös tárhelyet, menedzselt WordPress tárhelyet, VPS-t, dedikált szerver-tárhelyet és felhő-tárhelyet kínálnak. Házon belüli technológiájuk van, és egy nagyon megbízható hosting cég, amely webhelyét jó állapotban tartja, és biztonságos a rosszindulatú programoktól és a vírusoktól.

A DreamHost kezdőcsomagja egy webhely tárolását korlátlan sávszélességgel és lemezterülettel, ingyenes SSL és egy kattintással elérhető WordPress-t, valamint más CMS telepítéseket, beleértve a Wix és a Weebly szoftvert. A DreamHost tervei viszonylag megfizethetőek, és nem növelik megújítási díjaikat, mint a legtöbb többi vendéglátó. Az indulási csomag a Hostinger után a legolcsóbb (2,59 USD / hó – 3 éves terv, 3,95 USD / hónap – 1 éves terv) az összes itt felsorolt ​​tárhely-szolgáltató közül, ha a megújítási költségeket tartalmazza.

A Dreamhost rendkívül nagyra méltó ügyfélszolgálatot nyújt. Támogató csoportjuk hozzáértő és ügyesen kezeli a kérdéseket. A jegy felvétele után 24 órán belül megoldja kérdéseit.

Előnyök

 • Nincs megújítási díj vagy rejtett díjak
 • Megfizethető tárhely-tervek
 • Korlátlan sávszélesség és lemezterület
 • Támogatja a CMS változatosságát
 • Legjobb ügyfélszolgálat

Hátrányok

 • Az Uptime átlagos százaléka kicsit alacsony

10. CreativeOn – Helyi webtárhely

www.creativeon.com

creativeon logó

Ár: Rs. Évi 2650 tisztességes tervért
Lemez terület: 1 GB
Támogatás: Telefon, jegyek

A CreativeOn a pakisztáni Lahore-ban található helyi webtárhely-szolgáltató. Olcsó megosztott tárhely-terveivel rendelkezik, és a kisvállalkozások számára is megfelelő. Itt található Pakisztán néhány legnépszerűbb márkájának, például a City 42, a Servis, a Master Paints stb. Weboldalai.

A CreativeOn különféle tárhely-megoldásokat kínál: Költségvetés, WordPress, Business, VPS és dedikált szerver. A Költségvetési terv funkciói kissé korlátozottak: csak 1 GB lemezterület és 10 GB sávszélesség havonta. A magas szintű WordPress terv korlátlan lemezterületet és 120 GB havi sávszélességet tartalmaz.

A CreativeOn Hosting által kínált biztonsági szolgáltatások korlátozottak, és nem tartalmaznak SSL tanúsítványokat vagy SiteLock megoldásokat. Az SSL tanúsítványt külön kell megvásárolnia. Ugyanakkor hozzáférhet más funkciókhoz, például az E-mail fiók beállításához és a gyakori biztonsági mentésekhez.

A CreativeOn olcsó megoldás, ha kifejezetten Pakisztánban található hosting céggel kíván együttműködni. Önnek lehetősége van arra is, hogy a host számlákat helyi bankszámla átutalással vagy EasyPaisa, vagy Jazzcash útján fizesse ki. A CreativeOn-nak külön ügyfélszolgálati oldala is van, és könnyedén felveheti a jegyeit a kérdéseire.

Előnyök

 • olcsó weboldal tárhely Pakisztánban
 • Jó tárhely-tervek
 • Jó webhely-betöltési sebesség

Hátrányok

 • Korlátozott funkciók
 • Alacsony sávszélesség és lemezterület
 • Korlátozott biztonsági funkciók

Hogyan lehet megtalálni a legjobb internetes fogadót Pakisztánban

Kérdezd meg magadtól, mi a célja a webhelyének? Napi tranzakciókkal rendelkező e-kereskedelmi oldal, vagy magazin, hír vagy rendszeres blog. A tranzakciós webhelyet üzemeltető társaságnak széles körű biztonsági funkciókkal kell rendelkeznie a felhasználók érzékeny információk védelme érdekében. A nagyszabású hír- vagy magazinszolgáltatásoknak korlátlan tárolási és sávszélességű tárhelyszolgáltatást kell célozniuk, mivel sok tartalmat fog előállítani és nagy forgalmat vonzani..

Számos tényezőt kell figyelembe vennie, mielőtt kiválasztana egy host szolgáltatást. Az alábbiakban néhány szempontot vizsgálunk meg, amikor kiválasztjuk a pakisztáni webtárhelyt.

Szerver helye

A webhely betöltési sebességét a tároló webszerver helye határozza meg. Ideális esetben a tárhelyszervernek a lehető legközelebb kell lennie a célközönség helyéhez.

szerver helytérképe

Sajnos nincs Pakisztánban található dicséretes tárhely-szolgáltató, amelynek host szerverei vannak. Tehát, ha a sebesség nagyon kritikus tényező az Ön webhelyén, akkor válassza az Európában vagy Ázsiában működő szerverekkel rendelkező host szolgáltatót, mivel ez a legközelebb van Pakisztánhoz.

üzemidő

Az Uptime annak az időnek a mérése, amely alatt a tároló adatközpontok működnek. Általában a 99,9% -os rendelkezésre állás azt jelenti, hogy webhelye egész évben nagy részben életben lesz, és furcsa hónapban 1-2 perc leállások lehetnek. Minél magasabb az üzemidő százaléka, annál megbízhatóbb a tárhelyszolgáltatás.

A 99,94% -os rendelkezésre állás magasnak tűnhet, de nem ideális a nagy forgalomú webhelyek számára. Válassza ki a tárhelyszolgáltatásokat legalább 99,8% -os rendelkezésre állás idejével. Itt megtekintheti az élő nyomkövető irányítópultunkat az összes legfontosabb tárhelyszolgáltató cégnél, amelyet jelenleg követünk.

Lemez terület

A lemezterület funkció jelzi a tárhelyen tárolható adatok mennyiségét. Az adatok általában szöveg, képek és videók formájában vannak. A legjobb, ha korlátlan adattárolási lehetőséget kínáló tárhelyszolgáltatást választ, ha tartalommal gazdag webhelyed van. Keresse meg a tároló technológiát is, amelyet a tárhely szolgáltató használ. Jelenleg a legjobb technológia az SSD, amely gyors csatlakoztathatóságot és töltési sebességet biztosít.

Sávszélesség és adatátvitel

A sávszélesség azt az arányt jelenti, amellyel az adatokat továbbítják a felhasználóknak. Míg az adatátvitel a felhasználóknak átadott adatmennyiség. Az alapvető tárhely-tervek általában korlátozzák az átvitt adatok mennyiségét. Mehet az alapvető olcsó tárhely-tervvel és az adatátviteli korlátozással, ha kezdő vagy, és a korai szakaszban nem vonzza sok forgalmat webhelyére. A webhely növekedésével mindig válthat a magas szintű tervekre korlátlan adatátvitel mellett.

Sebesség

A webhely betöltési sebessége kritikus fontosságú, amelyet figyelembe kell venni a tárhely szolgáltatót választva. A webhely sebességét befolyásoló alapvető tényezők a tárhelykiszolgálók és azok elhelyezkedése. Az olyan mérések, mint a Time To First Byte (TTFB), jól jelzik, hogy a host kiszolgáló milyen gyorsan kapcsolódik. Az ideális TTFB 200ms alatt van.

Szerver sebessége

Fontolja meg a Speed ​​sebességét, ha e-kereskedelem vagy márka vagy, mert az alacsony sebességű webhelyek szintén befolyásolják a márka hitelességét és alacsony elkötelezettséget okoznak.

Támogatás

A jó hosting cégnek mindig van megfelelő ügyfélszolgálata, amely könnyen elérhető, és 24 órán belül képes megoldani a webhellyel kapcsolatos problémákat. A legtöbb tárhelyszolgáltató cég 24 órás támogatást kínál élő csevegésen, támogatási jegyek, e-mail vagy telefonon keresztül. Legjobb, ha elkerüljük azt a host szolgáltatót, amely nem rendelkezik megfelelő támogató személyzettel.

Biztonság

Általában a webhelyek érzékenyek a biztonsági problémákra az adatmegsértések, a DDOS támadások, a rosszindulatú programok és a hackelés formájában. A jó web hosting szolgáltatás olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek tartalmazzák a rosszindulatú programok ellenőrzését és az automatikus frissítéseket a biztonsági problémák megelőzése érdekében.

SSL tanúsítványok

A Secure Sockets Layer (SSL) tanúsítvány egy szokásos biztonsági technológia, amely titkosított kapcsolatot biztosít webhelye és a látogatók között. Az olyan keresőmotorok, mint a Google, az SSL-tanúsítással rendelkező webhelyeket részesítik előnyben, és magasabb rangsorolják őket, hogy a felhasználók számára biztonságos és megbízható webhelyeket biztosítsanak.

SSL tanúsítványok

A legtöbb hostolási terv tartalmaz egy ingyenes SSL tanúsítványt, amely ideális, ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik. A Let’s Encrypt egyike azoknak a vállalatoknak, amelyek számos host-társasággal együttműködtek, és ingyenes SSL-tanúsítványokat bocsátanak ki.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map