A legjobb web hosting szolgáltatások Malajziában

Mint egy sok webtárhely-fiókkal rendelkező webes ügynökség (részben ügyfeleinknek otthont adva, részben azért, mert sok mellékprojektünk van és szeretnénk kísérletezni ��), nagyon jó ötletünk van arról, hogy mi határozza meg a nagyszerű webhelygazda.


Áttekintettük minden fiókunkat, elemeztük, mely webgazda működik jól Malajziában (élő követés segítségével), és melyik nem (és miért). Ezután úgy döntöttünk, hogy felépítjük ezt a hatalmas összehasonlító oldalt, hogy megosszuk a tapasztalatokat, és élvezhetjük!

A gyors áttekintéshez keresse meg alább a top 3-at!

Webtárhely-szolgáltatóÁltalános értékelésÁr / hónap.Szerverek világszerteTulajdonságokVéleményekWeboldal
Hostinger logó RM2,99 (hatalmas eladás)

 • Nagyon olcsó
 • Rendkívül egyszerű beállítás
 • Érzékeny támogatás
 • Nagyszerű teljesítmény és sebesség
 • Szingapúr szerverek + globális hálózat
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia!

Hostinger áttekintés
siteground2 3,95 USD (67% kedvezmény csak az első számlára)
 • Szingapúr szerverek + globális hálózat
 • Megfizethető
 • Nagyszerű előadás
SiteGround áttekintés
GreengeeksLogo 2,95 USD
 • Zöld tárhely
 • Korlátlan lemezterület
GreenGeeks Review

A mi hosting véleményeinkről

A Malajziára vonatkozó webhely-értékelési véleményünk írásakor sok tényezőt vettünk figyelembe.

Ide tartoznak az üzemidő, a támogatási lehetőségek és a válaszidő, a sebesség, a szerver helye, a könnyű használat, a költség-érték arány, a lemezterület stb..

A 2 legfontosabb tényező, amelyre összpontosítunk, a támogatás �� és a sebesség ⚡.

Vegyük például a webhely sebességét. Tudta, hogy az 1 másodperces késleltetés azt jelenti, hogy az oldalmegtekintések 11% -kal csökkennek, azaz a látogatók több mint 1/10-e csak a másodpercig elfordul, amikor a webhely még mindig betöltődik … ezért van egy megfelelő web a host szolgáltató létfontosságú!

Mint láthatja, web hosting szolgáltatója minősége hatalmas hatással lehet a webhely lehetséges sikerére!

Néhány olyan webhelyről, amelyekben szerepeltünk:

Kiemelt a webhelyeken

A legjobb webtárhely Malajziában – 2020 vélemény

Itt vannak a 10 legjobb web hosting vélemény Malajziában, a költségek, a támogatási lehetőségek és a lemezterület részletezése:

1. Hostinger Malajzia – a legjobb általános webtárhely

www.hostinger.my

Hostinger logó

Ár: RM2.99
Lemez terület: 10 GB
Támogatás: Élő chat

A Hostinger a legjobb web hosting szolgáltatás, amely elérhető Malajziában … komolyan, őrült értéket kínálnak szuper megfizethető költségek mellett, a telepítési folyamatuk nagyon sima és zavartalan, ÉS 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkeznek.!

Szingapúrban van egy hatalmas adatközpontjuk, amely szilárdtest-meghajtó-tárolást használ a maximális teljesítmény érdekében. Mivel ez az adatközpont közel áll Malajziához, a sebesség nem jelent problémát.

Hostinger Technology

Ami a hostolási típusokat illeti, megosztott tárhely (amelyre a legtöbb embernek szüksége van), felhőtárhely, WordPress tárhely és VPS tárhely, ha sok energiára van szüksége. Gondoskodnak a domain nevére is, ha még nem regisztráltad.

A Hostinger 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát is nyújt (és teljesítik). Leállás esetén támaszkodhat a Hostinger reagáló és lokalizált ügyfélszolgálatára, amely 24 órán keresztül elérhető hétköznapi csevegésen keresztül, és támogatási jegyekkel.

Figyelembe véve a csak RM299 / hónap értéket, és az általuk nyújtott minőséget… őszintén, hogy nem bátor!

Előnyök

 • Gyors webhely-betöltési sebesség
 • Nagyszerű támogatás
 • Nagyon megfizethető
 • Globális szerverhálózat
 • Rendkívül egyszerű beállítás
 • 24 órás hozzáférés a professzionális ügyfélszolgálathoz

Hátrányok

 • N / A

2. SiteGround – A második helyezett általános webtárhely

www.siteground.com

SiteGround logó

Ár: 3,95 USD
Lemez terület: 10 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A SiteGround egy megbízható tárhelyszolgáltatás, adatközpontokkal szerte a világon. Ennek eredményeként a weboldalak gyors betöltési idejét megadhatja a célközönségnek, függetlenül attól, hogy hol vannak a világon.

Ez a házigazda három hostolási tervet kínál: StartUp, GrowBig és GoGeek. Ezek a tervek viszonylag megfizethetőek, és mindegyik nagy értékű szolgáltatásokat kínál. A mindhárom programmal kapott erőforrások és szolgáltatások tartalmazzák a nem mért forgalmat, az ingyenes WordPress telepítést és az automatikus frissítéseket, egy ingyenes SSL tanúsítványt, napi biztonsági mentéseket és korlátlan adatbázisokat..

Mindhárom terv tartalmaz egy ingyenes CloudFare CDN funkciót, amelyet engedélyezhet, hogy még nagyobb mértékben növelje webhelye sebességét. Az indulási tervvel csak egy webhelyet regisztrálhat, de a magasabb szintű programok esetén korlátlan webhelyeket is regisztrálhat.

A SiteGround rendkívül érzékeny támogató csoporttal rendelkezik, amely éjjel-nappal elérhető élő csevegésen, telefonon és e-mailben. Ez utóbbi általában tíz percen belül kap választ.

Előnyök

 • Gyors weboldalak betöltése
 • Alkalmas közönségek célzására a világ bármely pontján
 • Megfizethető, nagy értékű tárhely-tervek
 • A biztonsági szolgáltatások átfogó választéka
 • Egy könnyen reagáló támogató csoport

Hátrányok

 • Magas költségek, még magasabb megújítási költségek

3. Greengeeks – A legjobb zöld webtárhely

www.greengeeks.com

GreenGeeks logó

Ár: 2,95 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A GreenGeeks egy másik életképes hostolási lehetőség Malajziában. Az egyik megkülönböztető tulajdonsága az, hogy megújulóenergia-bizonyítványokat vásárolnak energiafogyasztásuk 300% -áért. A vállalat ezt követően exportálja ezt az energiát a hálózatba, hogy ellensúlyozza annak felhasználását.

A webhely teljesítményét tekintve a GreenGeek kínálata megegyezik az iparág vezetőinek ajánlataival. A cég több adatközponttal, SSD-alapú RAID-10 tároló tömbökkel és ingyenes CDN-integrációval rendelkezik. Következésképpen a célközönség számára gyors töltési sebességet és kivételes felhasználói élményt nyújthat a világ bármely pontján.

A GreenGeeks Hosting használatával kapott ingyenes, de nagy értékű funkciók között szerepel egy vonzó webhely-készítő, a webhely áttelepítése egy új domainre és az e-mail fiókok. Korlátlan SSD webhelyet, adatátvitelt, MySQL adatbázisokat és domaineket is kap.

A GreenGeeks által nyújtott támogatás magában foglalja a 24 órás technikai támogatást és az élő chat, telefon és e-mail jegyek útján nyújtott támogatást. A fenti és azon kívüli támogatás ideális azoknak az ügyfeleknek, akik személyes technikai figyelmet igényelnek problémáikhoz.

Előnyök

 • Biztonságos és megbízható web hosting szolgáltatás
 • 24 órás műszaki támogatás
 • 300% -kal ellensúlyozza a megújuló energiát
 • Magas webhely-betöltési sebesség
 • Korlátlan források széles köre, beleértve a lemezterületet is

Hátrányok

 • Nincs adatközpont Szingapúrban

4. A2 tárhely – legjobb tárhely a viszonteladók számára

www.a2hosting.com

A2 tárhely logó

Ár: 3,92 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Az A2 Hosting egy megfizethető tárhely-szolgáltatás, amely előnyeinek és funkcióinak átfogó választékát kínálja. A host által nyújtott szolgáltatások közé tartozik a megosztott tárhely, a viszonteladói terv opciói és a VPS lehetőségek.

Ez a szolgáltatás ideális azoknak a malajziai weboldalaknak a tulajdonosai számára, akik Délkelet-Ázsiában a közönséget célozzák meg, a host gazdag szingapúri adatközpontjainak köszönhetően. Ez a gazdagép, valamint az SSD tároló és a CloudFare CDN használata lehetővé teszi a gyors betöltési sebességeket, amelyek jelentősen hozzájárulnak a keresőmotorok eredményoldalának rangsorolásához és a felhasználói élményhez..

Az A2 Hosting által tervezett további szolgáltatások közé tartozik az ingyenes webhely-migráció, a pénzvisszafizetési garanciák bármikor és az intuitív kliens-bejelentkezési felhasználói felület. Ezenkívül az A2 Hosting 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát is nyújt, amely jóval magasabb az átlagnál. Ez a magas rendelkezésre állás% szintén alapja a szolgáltatás megbízhatóságának.

Az A2 Hosting rendelkezik egy támogató csoporttal, amelyhez 24 órán keresztül vagy hét óta hozzáférhet élő chat vagy telefonon keresztül. Jegyet is benyújthat, ha problémája van a szolgáltatással. Van egy várakozási idő az élő csevegés funkcióval, ami azonban frusztráló lehet.

Előnyök

 • Gyors weboldalak betöltése
 • Magas rendelkezésre állás%
 • Intuitív kliens bejelentkezési felület
 • SSD tárolás CloudFare CDN funkcióval
 • Korlátlan források átfogó választéka

Hátrányok

 • Az élő csevegés támogatása javítható

5. Shinjiru – Helyi webtárhely

shinjiru.com.my

Shinjiru logó

Ár: RM192.36 / év
Lemez terület: 10 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A Shinjiru egy malajziai székhelyű szolgáltató, amely megfizethető megoldások és szolgáltatások széles skáláját kínálja a webhelytulajdonosok számára, akik a helyi közönséget célozzák meg. A Shinjiru által kínált tárhelyszolgáltatások közé tartozik a megosztott tárhely, a VPS és a dedikált tárhelymegoldások azoknak a felhasználóknak, akik komolyan gondolkodnak a webhely biztonságában.

A Shinjiru tanúsított domain regisztrátor is. E-mailek tárolását és ingyenes weboldal-migrációs szolgáltatásokat nyújtanak. A cég magas színvonalú szolgáltatást nyújt Malajziában, és 99,9% -os üzemidőt garantál a további nyugalom érdekében. A Shinjiru terhelési sebessége megegyezik a kiemelkedőbb hosting szolgáltatókkal, ezáltal megfizethető lehetőséget kínál a helyi webhelyek számára.

Ez a házigazda a biztonsági szolgáltatások széles skáláját is kínálja, beleértve az átfogó DDoS-ellenes támadások elleni védelmi hálózatot és a 27/7-es figyelést. A vállalat szerverei integrált feladatátvétellel és csúcskategóriás biztonsági rendszerekkel is rendelkeznek.

Ha problémát tapasztal webhelye tárolásával kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot a Shinjiru professzionális ügyfélszolgálatával, amely éjjel-nappal elérhető, élő chat, e-mail vagy telefonon keresztül..

Előnyök

 • Kiváló biztonsági szolgáltatások, beleértve a DDoS elleni támadások elleni védelmet
 • 99,9% üzemidő garancia
 • Megfizethető árképzés magas értékű ajánlatokkal
 • Ingyenes webhely-migráció és domain regisztráció

Hátrányok

 • Lehetséges, hogy nem alkalmas nemzetközi közönség elérésére

6. Kinsta – Legjobban kezelt WordPress tárhely

kinsta.com

kinsta logó

Ár: 30 USD (USD)
Lemez terület: 10 GB
Támogatás: Élő csevegés, jegyek

A Kinsta egy felügyelt WordPress webgazda, amely a WordPress felügyeleti eszközök átfogó választékát és intuitív, egyszerű felületet kínál. A Google Cloud prémium hálózata biztosítja a Kinsta összes tárhelymegoldását, így ideális lehetőséget kínálva a WordPress webhelytulajdonosok számára.

Ennek a szolgáltatásnak a legszembetűnőbb előnye a gyors betöltési idő, köszönhetően a kiszolgálóhelyeknek, beleértve Szingapúrot. Engedélyezheti a CDN vagy a gyorsítótárazási technológiákat is, hogy még tovább csökkentse webhelye betöltési idejét.

A Kinsta 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát is kínál, így biztos lehet benne, hogy minimális állásidők vannak. A Kinsta azonban 2018 decemberétől 100% -kal rendelkezik üzemidővel, ami a felhő-tárhely infrastruktúrájának eredménye.

Ráadásul rendszeres üzemidő-ellenőrzésekkel és folyamatos megfigyeléssel a Kinsta csapata azonnal reagálhat a hibakódokra. Ha a Kinsta harminc percen belül nem oldja meg a problémát, akkor jóváírja az Ön számláját.

Felveheti a kapcsolatot a Kinsta ügyfélszolgálatával a kaputelefonnal, az élő csevegéssel és a támogatási jegyekkel. Ügyfélszolgálatuk nagyon érzékenyen reagál, és a velük való kapcsolatfelvételtől számított öt percen belül választ várhat.

Előnyök

 • Az egyik legjobb WordPress webtárhely
 • Gyors webhely-betöltés
 • 100% -ban rendelkezésre áll 2018 óta
 • Hasznos és érzékeny támogatás
 • A Kinsta a Google Cloud prémium hálózatot használja

Hátrányok

 • Drága

7. HostPapa

www.hostpapa.com

HostPapa logó

Ár: 3,95 USD
Lemez terület: 100 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A HostPapa alapvető hosting szolgáltatásokat kínál, különös tekintettel a fenntartható üzleti gyakorlatokra és a környezetbarát tárhelyre. Ennek a gazdagépnek három választható terve közül választhat: cPanel alapú kezdő fiók, üzleti fiók és Business Pro fiók.

A Kezdő terv számos funkciót kínál, beleértve a nem mért sávszélességet, egy ingyenes domaint és a webhelyek ingyenes migrációját. Hozzáférést kap az 1-kattintású WordPress telepítéshez és a Let’s Encrypt SSL-hez is, amely egy alapvető webhely-készítő, háromoldalas korlátozással.

Az üzleti terv korlátlan források széles skáláját kínálja, beleértve a webhelyet, a sávszélességet, a tartományokat és az e-maileket. Csak akkor kap SSL tanúsítványt és automatikus frissítéseket, ha frissít a Business Pro fiókra.

A HostPapa ügyfélszolgálata éjjel-nappal elérhető élő csevegésen, telefonon és e-mailben. A telefonos támogatás 17 országban érhető el, köztük Malajziában. Az élő csevegés funkció azonban nem működik jól, és rákattintva egy új lapot nyit meg, ahol újra be kell jelentkeznie a HostPapa fiókba..

Előnyök

 • Tisztességes webhely-betöltési sebesség
 • Magas rendelkezésre állási arány, 99,9%
 • Széles tárhely-megoldás érhető el
 • 1 Kattintson a WordPress telepítési szolgáltatásaira
 • Az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül elérhető

Hátrányok

 • A tervek viszonylag drágák
 • Az élő csevegés funkciója javítható

8. BlueHost – Jó webtárhely kezdőknek

www.bluehost.com

Bluehost logó

Ár: 3,95 USD (USD)
Lemez terület: 50 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A Bluehost a világ egyik legismertebb webtárhely-szolgáltatója, és a WordPress ajánlja a tartalomkezelő rendszerükhöz. Ez a cég megfizethető árakat kínál, rejtett költségek nélkül, és ingyenes regisztrációval rendelkezik a regisztrációt követő első évben.

A Bluehost adatközpontokkal rendelkezik Szingapúrban és Japánban, ami azt jelenti, hogy a világ ezen részének felhasználóinak gyors betöltési időt és optimális felhasználói élményt nyújthat. Ezt a gazdagépet sokféle hosting megoldáshoz használhatja, beleértve a megosztott tárolást, a felhő-tárhelyet, a virtuális magánszervert, a WooCommerce tárolást és a WordPress tárhelyet..

Három terv közül lehet választani: Basic, Plus és Prime. Az alapterv csak egy webhely, egy domain és 25 aldomain tárolását tartalmazza. A magasabb szintű tervekkel korlátlan számú webhelyet fogadhat korlátlan sávszélességgel és webtérrel.

Korlátlan számú e-mail fiókot is regisztrálhat. Ezek a tervek nem tartalmazzák a weboldalak ingyenes áttelepítését, amely a meglévő webhelyek tulajdonosai számára szüksége lehet.

Előnyök

 • Gyors webhely-betöltési idő
 • Korlátlan források átfogó választéka
 • Reaktív és hasznos támogatás
 • A WordPress által ajánlott
 • Széles tárhely-szolgáltatás áll rendelkezésre

Hátrányok

 • Megújuló áremelkedések
 • Nincs ingyenes webhely-migráció

9. Álomszellem

www.dreamhost.com

Dreamhost logó

Ár: 7,95 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A DreamHost az iparág egyik régebbi web hosting szolgáltatója, és korlátozott költségvetéssel rendelkező kis webhelytulajdonosok számára életképes lehetőség. Ennek a gazdagépnek számos kiszolgálója van több helyen, amelyek lehetővé teszik a gyors betöltési sebességet.

A DreamHost átlagos működési ideje 99,4%. Ez a százalékos arány nem rossz a piacon lévő alacsonyabb szintű szolgáltatókéhoz képest, de vannak olyan webgazdák, amelyek folyamatosan fenntartják a 100% -os rendelkezésre állás idejét..

A DreamHost csomagok egyik előnye, hogy korlátlan sávszélességet és lemezterületet tartalmaznak. Ezt a tárhelyszolgáltatást a DreamHost weboldal készítőjével, valamint olyan termékekkel is használhatja, mint például a Wix és a Weebly.

A szolgáltatás által kapott további szolgáltatások közé tartozik az 1-kattintásos telepítő, egy ingyenes domain, a magánélet védelme, az ingyenes SSL-biztonság, a WordPress beállítása és az automatikus biztonsági mentések. A DreamHost tervei viszonylag megfizethetőek, és nem növelik megújítási díjaikat, mint a legtöbb többi vendéglátó.

Előnyök

 • Széles körű, magas értékű szolgáltatás elérhető
 • A megújítási díjat nem lehet megnövelni
 • A tervek viszonylag megfizethetőek
 • Korlátlan sávszélesség és lemezterület
 • Jól működik számos weboldal-készítővel

Hátrányok

 • Nem rendelkezik a cPanel funkcióval
 • A webhelyek áttéréséért fizetni kell
 • Az Uptime átlagos százaléka túl alacsony

10. Sempoi – Helyi webtárhely

sempoihosting.com

Sempoi logó

Ár: Évi RM500.00 egy tisztességes tervért
Lemez terület: 10 GB
Támogatás: Telefon, jegyek

A Sempoi Hosting egy malajziai hosting cég, amely megbízható tárhely-megoldások széles skáláját és korlátlan forrásokat kínál. A közelmúltban a Sempoi Hosting továbbfejlesztette adatközpontjait, hogy az LiteSpeed ​​webszervereket, valamint az SSD-k és a MariaDB adatbázisok használatát is magában foglalja. Az eredmény a gyors webhely-betöltési idő és az optimális felhasználói élmény a közönség számára Malajziában.

A Sempoi Hosting három tárhely-megoldást kínál, a Flexible, az eXtra és a SupereXtra. A rugalmas csomag szolgáltatásai kissé korlátozottak: csupán 150 MB lemezterület és 10 GB sávszélesség havonta. A SupereXtra terv 10 GB lemezterületet és 100 GB havi sávszélességet tartalmaz.

A Sempoi Hosting szolgáltatással kapott biztonsági szolgáltatások korlátozottak, és nem tartalmaznak SSL tanúsítványokat vagy SiteLock megoldásokat. Korlátlan forrásokhoz fér hozzá, amelyek tartalmazzák az e-mail fiókokat, a MySQL-t, a kiegészítő domaineket, a domain parkolást és az FTP-fiókokat..

A Sempoi Hosting alacsony árak miatt életképesnek tűnhet, de a hosting szolgáltatás csak egy éves számlázási ciklust kínál. Ezenkívül a támogatás nem érhető el éjjel-nappal, és élő chat-en nem léphet kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Előnyök

 • Több korlátlan forrás
 • Szállítási megoldások széles skálája
 • Viszonylag gyors webhely-betöltés

Hátrányok

 • Korlátozott funkciók
 • Alacsony sávszélesség és lemezterület
 • Korlátozott biztonsági funkciók

Hogyan lehet megtalálni a legjobb web hostot Malajziában

Amikor kiválasztja a legjobb webhálózatot webhelyéhez Malajziában, meg kell értenie saját webhelyének céljait. Például, ha webhelyét tranzakciókhoz és érzékeny információk cseréjéhez kívánja használni, akkor szüksége van egy gazdagépre, amely kiterjedt biztonsági megoldásokat kínál.

Ezenkívül azt is szeretné, ha weboldalai gyorsan betöltenének, és webhelyének képesnek kell lennie a nagy forgalom könnyű kezelésére.

Annak biztosítása érdekében, hogy webhelye megfeleljen ezeknek a követelményeknek, számos tényezőt szem előtt kell tartania. Az alábbiakban néhány, a legfontosabb szempontot vizsgálunk meg, amikor kiválasztjuk a legjobb webtárhelyt.

Szerver helye

A webhely sebességét meghatározó tényezőknek a hosting szolgáltatás kiszolgálójának elhelyezkedése van. Ideális esetben a kiválasztott gazdagépnek olyan szerverrel kell rendelkeznie, amely közel áll a célközönséghez.

szerver helytérképePéldául, ha Malajziában közönséget céloz meg, akkor a hostnak szerverrel kell rendelkeznie Szingapúrban vagy Malajziában. A globális közönség számára válassza ki a gazdagépet, amelynek globális adatközpontjai vannak.

üzemidő

Az Uptime arra az időre vonatkozik, amikor a host szolgáltató adatközpontjai működőképesek, és százalékos méréssel rendelkezik. Minél nagyobb ez a százalék, annál megbízhatóbb a tárhelyszolgáltatás.

A 99,94% -os rendelkezésre állás ideje magasnak tűnhet, de túl alacsony, ha webhelyének forgalma nagy. Ragaszkodjon a hosting szolgáltatásokhoz, amelyek rendelkezésre állási ideje legalább 99,8%. Itt megtekintheti az élő követési irányítópultunkat az összes olyan host segítségével, amelyet jelenleg követünk.

Lemez terület

A lemezterület megmutatja, mennyi adatot tárolhat a webhelyén szöveg, képek és videók formájában. Ha van tartalomban gazdag webhely, keressen olyan tárhely-terveket, amelyek korlátlan tárhelyet kínálnak. Ezenkívül válasszon olyan hostplatformot, amely szilárdtestalapú meghajtókat (SSD) használ, mivel ezek szintén hozzájárulnak a weboldal sebességéhez.

Sávszélesség és adatátvitel

A sávszélesség egy másik tényező, amely befolyásolja webhelyének töltési sebességét és a felhasználói élményt. Ha korlátozott sávszélességgel rendelkezik, akkor előfordulhat, hogy webhelye nem működik megfelelően. Elveszítheti a Google rangsorát is, és a lassú töltési idők megronthatják a látogatókat. A korlátlan sávszélességet kínáló tervek a legjobb megoldás a nagy webhelyek számára.

Sebesség

A kiszolgáló helye, a sávszélesség és a tárolóhely mind olyan host tényező, amely befolyásolja webhelyének sebességét. A Google azt akarja mutatni a felhasználók számára, hogy a legeredményesebben eredményezzék kérdéseiket, és ha webhelye lassú, akkor a keresőmotor lecsökkenti a webhelyet a rangsorban az optimális felhasználói élmény biztosítása érdekében..

Szerver sebessége

A lassú webhelyek befolyásolhatják márkájának hitelességét.

Támogatás

Ha valami nem sikerül a webhelyének tárhelyén, akkor azonnali hozzáférésre van szüksége a fogadó alkalmas csapattaghoz. A legtöbb tárhelyszolgáltatás élő csevegésen, telefonon, e-mailben vagy támogatási jegyek használatával fér hozzá a támogató csoportokhoz. Ha a házigazda támogatási szolgáltatásai hiányoznak, ne iratkozzon fel a szolgáltatásra.

Biztonság

Minden webhely érzékeny a biztonsági problémákra és az adatok megsértésére, különösen a számítógépes tolvajok esetében, akik bizalmas információkhoz akarnak hozzáférni. Ha a vásárlója adatsértés áldozata, az károsíthatja vevői lojalitását és jövedelmezőségét. A web hosting szolgáltatók olyan biztonsági funkciókat kínálnak, amelyek magukban foglalják a rosszindulatú programok ellenőrzését és az automatikus frissítéseket a biztonsági problémák megelőzése érdekében.

SSL tanúsítványok

A Secure Sockets Layer (SSL) tanúsítvány biztosítja a webhely hitelesítését és lehetővé teszi a titkosított kapcsolatot. A keresőmotorok, mint például a Google, az SSL-tanúsítvánnyal rendelkező webhelyeket magasabb rangsorolásban próbálják meg maximalizálni.

SSL tanúsítványok

A legtöbb ingyenes terv tartalmaz SSL tanúsítványt, amely ideális, ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik. A Let’s Encrypt az a fő vállalat, amely alapvető SSL tanúsítványokat bocsát ki, és együttműködik az internetes tárhely szolgáltatókkal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector