A legjobb utazási hitelkártya Kanada

úti cél


Mi a legjobb módja a tél Kanadában töltésére?

Ha megszabadulsz tőle.

A trópusi úti célokhoz, például Kuba vagy Mexikóhoz való eljutás egy kanadai nyaralási időpróba. ��

Cancun Riu Palace-félsziget az Air Miles �� ��-n keresztül foglalható

A nevem Gary, és az elmúlt 4 évben azt hiszem, alkalmaztam és használtam minden kanadai hitelkártyát. Volt néhány nagyszerű tapasztalatom és néhány rossz is.

20 különböző országba is utazhattam különböző kártyákon keresztül összegyűjtött pontok felhasználásával. Míg általában ebben az útmutatóban olyan geeky dolgokról írok, mint például a webtárhely, a szolgáltatások és a kis biz eszközök, a következőkben megosztom veled a legfontosabb kártyáimat, és elmagyarázom az egyes előnyöket..

A legfontosabb dolog, amelyet a legtöbb utazási kártyával szem előtt kell tartani, nagyon sok a finom nyomtatás. Lehet, hogy az ajánlatok ugyanúgy néznek ki a papíron, de ha elkezdi költeni, akkor észreveszi, hogy a díjak és az árak alapvetően törlik a kapott kedvezményeket vagy jutalmakat..

Hogyan készítettem a legjobb válogatásaimat

A kézikönyv felépítése nagyon egyszerű. Az utazási kártyák minden kategóriájához kiválasztottam a legjobb alkatrészeket. Van kártyáim a szállodai társalgók számára, ha ez a te dolgod, a legjobb pénz-visszatérítés vagy az Air Miles.

Az a nagy különbség az útmutatóm / ajánlásaim és a nagyobb pénzügyi oldalakon elérhetők között az, hogy valóban kipróbáltam ezeket a kártyákat. A nagyobb webhelyek egyes ajánlatainak szörnyű jutalma van a regisztrációval, ám a termék promócióiért nagy bónuszok vannak.

⚠️ Ha ezt gyorsan és piszkosan bontja, akkor őszinte legyek őszinte, ha valamilyen módon kanadai amerikai hitelkártyát szerezhet, azt javaslom. Az amerikai kártyák átlagosan 1,5-2X bónuszpontos pontokat kapnak kanadai programokként. Ezért köszönetet mondhat a kapitalizmusnak és a rendkívül versenyképes pénzügyi gazdaságnak. Kanada csak nem ugyanaz. 

Ennek ellenére a legfontosabb választásom a TD Aeroplan kártya (látogasson el honlapjukra itt). Az Aeroplan rendelkezik a legjelentősebb regisztrációs pontokkal, 2X jutalom programmal az online vásárláshoz, több mint 2000 partnerükön keresztül, utazási biztosítás + ingyenes társalgó hozzáférés.

Különben is, elég panaszkodni. Bejutunk az útmutatóba! ��

Ha van valami további javaslata, kérjük, nyomja meg a felső kapcsolatfelvételi űrlapot, és tudassa velem. Ezt a posztot általában évente egyszer vagy kétszer felülvizsgálom, attól függően, hogy melyik kártyát próbálok.

Az utazási hitelkártyák megértése

Számos utazási kártya lehetővé teszi pontok és mérföldek összegyűjtését a mindennapi kiadási tételeken, lehetővé téve számtalan jutalom felhalmozását akkor is, ha nem szokott gyakran repülni..

Az utazási kártyák bősége és jutalmazási programjainak sokfélesége annyira sok ügyfelet hagy a sötétben. A döntés megkönnyítése érdekében megvizsgáljuk a legjobb hitelkártyákat hét széles utazási jutalom kategóriában. Ezek a kategóriák: utazási pontok, légi mérföldek, pénzbeli visszatérítés a devizavásárlásnál, szállodai jutalmak, feliratkozási bónuszok, repülőtéri társalgók, menetrend szerinti járatok és a teljes nyertes.

Ez az útmutató arra szolgál, hogy értékes forrásként szolgáljon, ha utazási jutalmakból hitelkártyát kell választania. Annak érdekében, hogy a legjobban átfogó előnyöket biztosítson az Ön számára, a általunk kiválasztott kártyák a kategóriájuk vezető szereplői.

Utazási tipp: Elveszíti a táskáját utazás közben? Tudta, hogy a megfelelő kártya kiválasztásával 500-1000 USD-t kaphat a késleltetett poggyász minden napja után. Pénzt is visszatéríthet késett járatok vagy egyéb repülőtéri repülések céljából.

Módszertanunk

Módszertanom egyszerű volt, de részletesebb. Számításba vettem a fontos tényezőket, például a bónusz kategóriákat, a rendelkezésre álló üdvözlő ajánlatokat, az utazási biztosításokat, a hűségprogramok rugalmasságát, az éves díjmentességet és még sok minden mást. A jutalompontokat személyi vagy üzleti költségek alapján számítottam ki.

Ennek során egyesítettük a havi kiadások és vásárlások különféle aspektusait, például élelmiszert, számlafizetést, gázt, szórakozást, utazást, éttermi étkezést, gyógyszertárt stb..

Az alábbiakban összefoglaljuk a kanadai legjobb utazási kártyákat. Ez egy egyszerű pillanatkép, de az egyes kártyák részletei az alábbiakban találhatók.

�� FONTOS MEGJEGYZÉS – Ezek a kártyák gyakran megváltoztatják az árfolyamokat, tehát ha itt lát valami olyat, amely nem pontosan ugyanaz, mint a weboldal, ne feledje, a cégek különféle díjakat és ajánlatokat kínálnak annak az IP-helynek a alapján, ahonnan a webhelyet elérik. Minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy ezt a lehető legfrissebben frissítsem. ��

A legjobb hitelkártya az utazási pontokhoz

1. A legjobb általános utazási hitelkártya – TD Aeroplan (40K regisztrációs bónusz)

 • Nyertes: TD® Aeroplan® Visa Infinite *
 • Éves díj: 120 USD, de visszatérítéssel jár az első évre vonatkozóan. (Tehát… 0 USD díj)
 • Jövedelemjogosultság: rendelkezzen akár 60 000 dolláros személyi jövedelemmel, akár 100 000 dollárral a háztartások összesített éves jövedelmével.
 • Néhány előny: 40 000 Aeroplan mérföldes üdvözlő bónusz

Olyan sok jó ajánlat érhető el a hitelkártya-utazási jutalmak kategóriájában, tehát nehéz volt egyet kiválasztani. Szigorú elemzés után végül úgy döntöttem, hogy a kanadai piacon a legjobb utazási jutalomkártya korona a TD® Aeroplan® Visa Infinite *

Fotó: Chris Lawton az Unsplash-en

Jelenleg ez a kanadai legnépszerűbb jutalomprogram. Népszerűségének köszönhetően a kanadaiak folyamatosan arra törekednek, hogy az Aeroplan pontokat összegyűjtsék. A kártyatulajdonosok mérföldeket szerezhetnek, amelyeket beválthatnak szállodák, repülések, autókölcsönök, nyaralási csomagok, válogatott áruk és rendezvényjegyek útján..

Az A legjobb szempont az, hogy a kártyatulajdonosok pontokat kétszer is kereshetnek, ha tárgyakat vásárolnak az Aeroplan kapcsolt partnereinél. Ezért, ha az 5 millió Aeroplan közösség tagja, érdemes megszerezni egy Aeroplan kártyát.

Annak szemléltetésére, hogy ezt a kártyát miért tekintik a fajta legjobbnak, az alábbiakban összefoglaljuk néhány előnyeit:

 • Kihúzza a vörös szőnyeget azáltal, hogy 40 000 Aeroplan mérföldes óriási üdvözlőbónuszt ad.
 • Ez magában foglal egy átfogó utazási biztosítási csomagot.
 • Ez biztosítja elsőbbségi bejelentkezés és beszállás amikor az AirCanada.com-on utazik az Aeroplan repülési jutalmaival.
 • A kártyabirtokosok évente egy ingyenes vendégbérletet kapnak az Air Canada Maple Leaf társalgóba.
 • Megduplázza a részt vevő Aeroplan partnereknél és az online kiskereskedőknél az Aeroplan eStore-on keresztül vásárolt vásárolt mérföldeket.
 • 1,5 pontot biztosít minden egyes 1 dollárért, amelyet költött gázra, élelmiszerekre, gyógyszertárra és az AirCanada.com oldalon vásárolt termékekre.
 • Egyéb vásárlások esetén ez egy pont minden elköltött 1 dollárért.
 • Amíg TD Aeroplan hitelkártya-tulajdonos vagy, a Aeroplan mérfölde nem jár le.
 • Itt található az Aeroplan partnerek hatalmas listája. hány repülőgép mérföldet fogok keresni repülés közben
Hány Aeroplan mérföldet keresek repülés közben?

A legjobb utazási jutalmak kiválasztására szolgáló kártyánk nagyon sok áron jár. Számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek kiemelik a csomagolást, például ellenállhatatlan üdvözlőbónuszát, a 40 000 Aeroplan mérföldet. A perspektíva szempontjából ez a jutalom nagyjából összehasonlítható a 2 prémium gazdaságos rövid távú, oda-vissza járattal.

Eltekintve attól, hogy nagyon jövedelmező, ez a csomag lehetőséget kínál az Aeroplan mérföldek megszerzésére minden egyes elköltött dollárral. Minden. Dollár. Költött. A megszerzett mérföldek aránya az elköltött dollárban a következő: 1,5 Aeroplan mérföld minden 1 dollárért gáz, élelmiszerek, gyógyszertár és az AirCanada.com oldalon; akkor 1 Aeroplan mérföldet biztosít minden egyes dollárért, amelyet minden másra költött.

Ezért nyeri legelső helyünket, mivel a lehető legjobb hitelkártya elérhető.

Hogyan lehet megváltani az Aeroplan mérföldeket?

A kártya megváltási folyamata attól függ, hogy mit próbál megváltani. Olyan dolgok, mint áruk vagy események jegyei, a folyamat annyira egyszerű, mint a vásárlás az online e-áruházukban. Sőt, az Aeroplan partner üzleteiben történő vásárlások révén a kártyatulajdonosok kettős jutalmat kapnak, lehetővé téve számukra az Aeroplan mérföld gyors és egyszerű összegyűjtését..

Egyéb exkluzív előnyök és előnyök között szerepel egy 24 órás, éjjel-napi portaszolgálat.

Inkább epikus lehet, hogy a fedélzeten túllépik az utazási és az autóbiztosítást, de lehet, hogy nem túl messze. Legfeljebb 1 millió dollár utazási biztosítási egészségügyi fedezettel rendelkezik az első 21 napban a 65 év alatti kártyatulajdonosok számára. Ez magában foglalja az egyéb releváns utazási biztosításokat is, mint például késett / elveszett poggyász, utazás / törlés, repülés / utazás késése és autókölcsön-biztosítás.

Végül: hozzáférést biztosít ezekhez a nagyszerű prémiumokhoz, szerény éves, 0 dolláros díjjal (az árengedmény után).

Egy utolsó dolog – Aeroplan biztosítás

Mint említettem a fenti tippekben, az Aeroplan nagyszerű ösztönzőket kínál arra, hogy ösztönözze az ügyfeleket repülések és vakációk foglalására, ideértve a lemondási biztosítást, a pénzt, ha a bőrönd elveszik, és egy csomó más kisebb ösztönzést..

Tipp a legjobb összességhez: Vigyázz a partnerekkel kötött programokra és megállapodásokra, amelyek lehetővé teszik a pontok átadását. Ezért, ha kevés, például 500 pont áll rendelkezésre egy ingyenes szállodai tartózkodásért, akkor még mindig húzhat pontokat a légitársaság programjában szereplő extraból. Tipp tipp … az alábbi kártya ezt teszi. ��

2. Legjobb utazási pontokhoz – Scotiabank American Express

 • Nyertes: Scotiabank Gold American Express® kártya
 • Éves díj: 120 USD
 • Jövedelemjogosultság: Legalább 12 000 dollár éves jövedelmet szerezzen.
 • Néhány saját hegye: Lehetőség 30 000 Scotia Rewards ponttal keresni az első évben.

Olyan sok hitelkártya-termék áll rendelkezésre, és a bőség miatt nehéz eldönteni, hogy melyik hitelkártya a legjobb pont. Bár korlátozhatják, hogy mire költeni a pontokat, a legtöbb ugyanakkor lehetőséget kínál a pontok átvitele a programok között.

A Scotiabank Gold American Express® kártya kiemelkedő fontosságú tényező, amely a kártyatulajdonosokat arra kötelezi, hogy válasszanak egy adott utazási kártyát. A pontok és a dollár arány azt a dollárban kifejezett összeget jelöli, amelyben a pontok érdemesek.

A Scotiabank Gold American Express® Card három szintet kínál a Scotia Rewards pont programjában. A támogatható intézményekben, például élelmiszerboltokban, éttermekben, italokban és gyorséttermekben elköltött pénzeszközök hihetetlen 5 Scotia Rewards pontot fognak keresni..

Nagy regisztrációs bónusz + 25 000 jutalompont

Ez az utazási jutalomkártya lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és kényelmesen akár 300 dollár bónuszt szerezzenek a Scotia Rewards bónuszpontokban, még az első évben is. A számlanyitás első három hónapjában, ha 1000 dollárt költ az elfogadható napi vásárlásokra, akkor automatikusan 25 000 Scotia Rewards pontot keres..

A Scotiabank Gold azonban a közelmúltban 99 dollárról 120 dollárra növelte a kártyán felszámított éves díjat. Ez a figyelemre méltó túra csökkentheti a kártya vonzerejét. E növekedés ellenére az ár továbbra is megfontolt, összehasonlítva a más utazási kártyák által felszámított hasonló díjakkal.

Ennek ellenére továbbra is nagy előnyeket nyújt Önnek, mint például a külföldi tranzakciós díjak hiánya, az Amex Front Of Line vonal hozzáféréssel és átfogó utazási biztosításgal.

Rugalmas átruházható pontok

Egy másik lenyűgöző szolgáltatás, amelyet ez a kártya nyilvánvalóvá tesz, a jutalom-visszaváltási program rugalmassága. A folyamat egyszerű és egyszerűsített – csak annyit kell tennie, hogy be kell jelentkeznie a rendszerbe, majd folytatnia kell az „Pontok alkalmazása utazásra” lehetőséget. Ezt követően felhasználhatja a felhalmozott Scotia Rewards pontokat a hitelkártyáján felszámított utazási költségek kiegyenlítésére. Ezek olyan dolgokra terjedhetnek ki, mint a repülések, szállodák, bérautók és így tovább.

A kényelem a friss levegő lélegzete: ez nem terheli bosszantó korlátozásokkal vagy az áramszünet időszakaival. Ez néhány oka annak, hogy a Scotiabank Gold American Express® kártyát gyakran Kanadában a legjobb utazási hitelkártyának tekintik.

3. A legjobb légi mérföldekhez – a BMO Air Miles World Elite

 • Győztes: BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard®
 • Éves díj: 120 USD, bár az első évre lemond.
 • Jövedelmezőség: 80 000 USD éves jövedelem vagy 150 000 USD háztartás.
 • Néhány Perks: 3000 AIR MILES üdvözlőbónusz.

A BMO® AIR MILES® † World Elite® * A Mastercard® egyszerűen az egyik legjobb módszer jutalomszerzésre Kanadában. Air Miles programja átalakítja a mindennapi élelmiszerek és gázok vásárlását olyan előnyökké, mint ingyenes rendezvényjegyek, szállodai tartózkodás, járatok, autókölcsönzők és még elektronika is.

A nagylelkű bónusz és a magas keresési arány csak néhány olyan dolog, amely a BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard® utazási kártyát izgalmassá teszi. Az első vásárlás után 1000 légi mérföldet ad át, és mintha ez nem lenne elég további 2000 légi mérföldet ad neked, amint a tagságának első három hónapjában 3000 dollárt számít fel hitelkártyáján.

Ráadásul a kártyák keresőképessége egy-egy AIR MILE minden 10 dolláros vásárlás esetén az AIR MILES hitelkártya legnagyobb megtérülési rátája. A Mastercard Airport Experience-t, amely két ingyenes éves bérletből áll, a LoungeKey repülőtéri társalgó program keretében biztosítják.

A kártyatulajdonosok 15% -ra jogosultak Észak-Amerikában lévõ AIR MILES járatra is, azzal a feltétellel, hogy a járatokat AIR MILES segítségével kell foglalni. Jön egy átfogó utazási biztosítási csomaggal, amely utazásonként 15 napos utazási egészségbiztosítást tartalmaz.

⚠️ Hogy őszinte legyek, nem vagyok nagy rajongója ennek a kártyanek. Annak a társaságnak az összegére, amelyet a BMO egyértelműen megszabadít hitelkártya-ügyfeleitől, azt gondolom, hogy ez elég méltányos bónusz. Ha jutalompontok + hegyei az, amit jelentesz, miután ez a kártya határozottan hiányzik. ⚠️

4. Legjobb pénzbeli visszatérítés devizavásárlások esetén – a Roger’s Wireless

 • Nyertes: Rogers ™ World Elite Mastercard®
 • Éves díj: 0 USD
 • Jövedelemjogosultság: rendelkezzen akár 80 000 dolláros személyi jövedelemmel, akár 150 000 dollárral a háztartások összesített éves jövedelmével.
 • Néhány árnyalata: 4% -os visszatérítést kap minden devizavásárláskor.

A készpénz, a mondás szerint király. Hasonlóképpen, a jutalmak tekintetében a cashback hitelkártyák lehetővé teszik, hogy visszatérítsen egy kis százalékot a vásárláshoz költött összegből. A Rogers ™ World Elite Mastercard® azonban megteszi a további mérföldet azáltal, hogy utazási költségeit devizában valósítja meg úgy, hogy készpénzként halmozódjon fel, mint senki más kártya.

Fotó: pina messina az Unsplash-en

A Rogers ™ World Elite Mastercard® megszerezte a legfontosabb helyet azáltal, hogy lehetővé tette a kártyatulajdonosok számára a keresést óriási 4% -os pénz-visszatérítés minden engedélyezett külföldi pénznemben történő vásárláshoz. De mielőtt túl izmos lenne, ne feledje, hogy 2,5% külföldi tranzakciós díjjal jár. Ezt azonban ellensúlyozza a hatalmas 4% -os cashback, így jelentős nettó 1,5% -os cashback nyereség maradhat.

A kártyatulajdonosok 2% -os cashback-t kapnak a Rogers-termékekre és -szolgáltatásokra, míg 1,75% -uk cashback-t kapnak minden másra. Arra is jogosultak, hogy ingyenes kiegészítő kártyát kapjanak, amely lehetővé teszi számukra, hogy még több pénzt keresjenek vissza évente.

A Mastercard® Pay és a Rewards ™ alkalmazás együttes felhasználásával azonnal visszatérítést alkalmazhat az engedélyezett legalább 20 dolláros vásárlásokra, amelyeket az elmúlt 90 napban a hitelkártyájával hajtott végre..

Tipp a pénzvisszafizetést szerető vállalkozások számára – Noha az 1,5% elég rossz, ha egy vállalkozás egyetlen alapítója, akkor az összes későbbi üzleti költséget a kártyán keresztül kezelheti, és szép visszatérítést kaphat az ügyfelek hirdetési kiadásaiból vagy egyéb költségeiből. Ez csak akkor érvényes, ha évente 1-2 millió munkát vállal vállalkozási költségekre.

5. Legjobb regisztrációs bónusz – Scotiabank Passport Infinite (35 000 pont)

 • Nyertes: Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * kártya
 • Éves díj: 139 USD
 • Jövedelemjogosultság: rendelkezzen akár 60 000 dollár személyi jövedelemmel, akár 100 000 dollárral a háztartások együttes éves jövedelmével, vagy legalább 250 000 dollárral a kezelt eszközöknél.
 • Néhány pénz: akár 35 000 bónusz jutalom pontot nyújt az első évben

A Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * kártya biztosítja Önnek, hogy olyan kártyákat részesítsen előnyben, amelyek jelentős üdvözlő bónuszokat kínálnak, a legmagasabb keresettel járnak, vagy inkább azok számára vágynak, amelyek megbízható utazási társak..

A jelentős feliratkozási bónusz az egyik kipróbált és valós módszer, amellyel a hitelkártya-társaságok a kártyatulajdonosok számára tekercselnek, és ezt a stratégiát ki kell használnia, hogy nagy lendületet kapjon utazási jutalmainak. A Scotiabank Passport azonban úgy tűnik, hogy a Scratiabank Passport elsajátította a Szent Grált, a kártyabirtokosok felkísérelésére az utazási jutalomprogramokra való feliratkozáshoz használt stratégiák közül..

A feliratkozás után a Scotiabank leteszi az üdvözlő szőnyeget, lehetővé téve, hogy önmagában az első évben akár 35 000 Scotia Rewards pont. Ezek a jutalompontok nagyjából 350 dollárt jelentenek, ha egyedül utazik.

Így működik a keresési módszer: az első 3 hónap kártyatulajdonosként lehetőséget nyújt akár 25 000 bónusz Scotia Rewards pontszám megszerzésére a kezdeti 1000 dolláros napi vásárlások során.

Keress további 10 000 pontot

Ezenkívül minden kártyatulajdonos jogosult évente 10 000 pont bónuszt szerezzen, miután legalább 40 000 dollárt költött támogatható, mindennapi vásárlások esetén. Egyéb előnyök közé tartozik az a képesség, hogy 2 Scotia Rewards pontot szerezzen minden egyes dollárért, amelyet költenek étkezésre, élelmiszerboltokra, szórakoztató cikkekre és mindennapi tranzitvásárlásokra, például buszokra, metró tokenekre és taxikra..

A Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * kártyát úgy tervezték, hogy az utasokra összpontosítson. Ezért a Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * kártya kevés vagy egyáltalán nem tartalmaz utazási poggyászot, így méltó utazási partnerré válik, csodálatos politikájával, amely szerint nulla külföldi tranzakciós díjat számít fel..

A díjak hiánya miatt az utazók pénzt takarítanak meg minden egyes alkalommal, amikor használják a kártyájukat. Akár otthon, akár külföldön, a kártyatulajdonosok nem tapasztalnak devizaárfolyam-különbözetet külföldi pénznemben történő vásárlások esetén. Az utazáshoz kapcsolódó juttatások magukban foglalják az utazási biztosítást, hat ingyenes éves repülőtéri lounge-belépőt, valamint egy regisztrációs bónuszt, amely jelenleg 250 USD értékű.

Ez a kártya ideális azoknak, akik szeretnének egy olyan kártyát, amelyet aggodalmak és gondok nélkül használhatnak mind helyi, mind külföldön. Sőt, a Scotiabank Visa kártya, tehát általában a világ bármely részén elfogadott.

Ingyenes Priority Premier Pass tagság is kínál évente hat ingyenes látogatás a repülőtéri társalgókba.

6. Legjobb szállodadíjak – Best Western Mastercard

 • Nyertes: Best Western Mastercard®
 • Éves díj: 0 USD
 • Jövedelemjogosultság: Nincs szükség minimális jövedelemképességre.
 • Néhány előny: 20 000 Best Western Mastercard® üdvözlő bónusz

A választott szállodaszállás olyan tényezőktől függ, mint a megfizethetőség, a személyes preferenciák és a választás. Más szavakkal, ez nem mindenki számára egységes javaslat. A Best Western Mastercard® figyelembe veszi ezt a filozófiát, és díjazását a lehető legrugalmasabbá teszi.

Ezek lehetővé teszik a kártyatulajdonosok számára, hogy jutalmaikat akár 100 világszerte működő Best Western szállodában beválthassák olyan árucikkeken, mint például szállodai tartózkodás, ajándékkártya, étkezés és még sok más. Ezért, amikor a kanadaiaknak helyben vagy külföldre kell utazniuk, a Best Western Mastercard® gyakran praktikus és ésszerű választás.

Az első elfogadható vásárlás után a 20 000 Best Western Rewards® pont aláírásához szükséges bónusz elegendő ahhoz, hogy abszolút ingyenes egyéjszakás tartózkodást kapjon. A szállodák bősége és a különféle lehetőségek megkönnyítik a kártyatulajdonosok ezeket a pontokat.

Rugalmassága mellett éves díj nélkül is jön. A világszerte számos Best Western szálloda rendelkezésre állása miatt a kártyatulajdonosok kényelmesebbé találják az ízlésüknek és költségvetésüknek megfelelő szállodát. Ezenkívül megkönnyíti a pontok kihasználását, hogy ingyenes szállodai tartózkodást szerezzen.

7. A legjobb repülőtéri társalgók – Scotiabank Platinum

 • Nyertes: Scotiabank Platinum American Express® kártya
 • Éves díj: 399 USD
 • Jövedelemjogosultság: Legalább 12 000 dollár éves jövedelmet szerezzen.
 • Néhány szerencséje: 30.000 Scotia Rewards pont az első támogatható vásárlással.

Szeretek lógni a repülőtéren – mondta senki sem. Szerencsére az elárusított utazók szerte a világon, a hitelkártya-társaságok végre megvédik a csalódást, és egyre inkább igényelt kényelmet kínálnak. A világméretű repülőtéri társalgókhoz való hozzáférés egy népszerű utazási díj, amelyet a Scotiabank Platinum American Express® Card előnyei és a kártyatulajdonosok örömére kihasznált..

A Scotiabank Platinum egy ingyenes Priority Pass tagsággal rendelkezik, amelyet évente hihetetlen tíz ingyenes lounge látogatás kísér. Mivel a legtöbb ember nem utazik ilyen gyakran évente, ezek az ingyenes lounge látogatások a legtöbb kártyatulajdonos számára megfelelőek.

Az utazási biztosításnak – a 30 000 bónusz Scotia Rewards ponttal együtt – közvetlenül a kezdeti vásárlás után meg kell fontolnia. Ezenkívül a 4 Scotia Rewards pontot az elfogadható élelmiszerboltokra, benzinkutakra, szórakoztató és étkezési vásárlásokra elköltött minden dollárért nem szabad enyhén figyelembe venni..

Ugyanakkor viszonylag magas, 399 dolláros éves díjat fizet.

összefoglalás

A pontokkal vagy mérföldekkel járó emberek jutalmazása a mindennapi vásárlásért az a mód, amellyel a hitelkártya-társaságok ösztönzik az ügyfeleket a kártyáik használatára. Az utazási jutalmakkal rendelkező hitelkártya óriási előnyöket kínál a kártyatulajdonos számára a repülések, a szállodaszállások és a szállítási szolgáltatások révén.

Néhány jutalom kifinomultabb, és a csomagban járó prémiumok is vannak, például hozzáférés az elegáns repülőtéri társalgókhoz és átfogó utazási biztosítás csomagjukhoz. Az utazási kártyák elengedhetetlenek az utazók számára, mert kényelmesek, gyorsak, és pénzt takaríthatnak meg az utazáshoz kapcsolódó költségeknél.

Remélem, hogy ez az útmutató hasznos volt! Ne habozzon, ha üzenetet küld nekem, ha van tippeket és trükköket, amelyeket hozzá szeretne adni ehhez az oldalhoz!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector