A legjobb Magento tárhely

Mint egy sok ügyfélszolgálatot folytató webes ügynökségnek (számtalan mellékprojektünk van és szeretnénk kísérletezni), nagyon jó ötletünk van arról, hogy mi határozza meg a nagyszerű internetes fogadót. Ezek a legjobb Magento-szolgáltatók.


Webtárhely-szolgáltatóÁltalános értékelésÁr / mo.Disk SpaceFeaturesWeboldal
siteground29.3 / 103,95 USD (ideiglenes 67% kedvezmény)10 GBErőteljes, gyors, epikus támogatás, + 30 napos pénz-visszafizetési garancia! = Win!
Hostgator8.7 / 10$ 2.78KorlátlanOlcsó + Korlátlan lemezterület!
A2HostingLogo8.5 / 103,92 USD (lefelé 7,99 USD-tól)KorlátlanKorlátlan lemezterület!
mozgásban8.3 / 104,19 USD (40% kedvezmény)KorlátlanTapasztalt, megbízható, kissé drágább.
Dreamhost8/10$ 7.95KorlátlanNagyszerű előadás & támogatás

A legjobb Magento Hosting 2020 vélemények

1. SiteGround

SiteGround logó

Weboldal: www.siteground.com
Ár: $ 3.95
Lemez terület: 10 GB

Néhány okból úgy gondoljuk, hogy a legjobb Magento-tárhely a Siteground. Kezdjük a tárhely-tervekkel, jelenleg 3 van.

Startup tervük nagyszerű kezdőknek és korlátozott költségvetéssel rendelkezőknek. Csak 1 webhellyel és 10 GB tárolóhellyel rendelkezik, de bármikor frissíthet egy magasabb szintre, amikor erre van szüksége.

Válassza a GrowBig tervet, ha korlátlan számú webhelyet szeretne üzemeltetni (ez szintén a Siteground legnépszerűbb terve). Megduplázza a tárhelyet (20 GB), mint az indítási terv, valamint további szolgáltatások.

A GoGeek a SiteGround végső terve, mivel a legtöbb funkcióval rendelkezik. Az egyikért 30 GB tárhelyet fog kapni. És természetesen korlátlan számú webhelyet is üzemeltethet, amikor megkapja ezt a tervet.

Vegye figyelembe, hogy a SiteGrounds összes megosztott tárhelyterve beépített Git-integrációval rendelkezik, amely lehetővé teszi a Magento verzió egyszerű vezérlését és az ingyenes Magento 2 telepítést.

A SiteGround legjobb tulajdonságainak egyike az ügyfélszolgálat. Be kell vallania – időről időre segítségre lesz szüksége a webhelyén. Nos, a SiteGround segítségével 24 órás és hétköznapi támogatást garantál az élő csevegés, telefonos támogatás és e-mail útján. Kérdések és válaszok adatbázisát is tartalmazzák, amelyekbe be tud keresni, amikor elhárítja a problémákat.

Előnyök

 • Kiváló ügyfélszolgálat
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Megbízható üzemidő 99,99%

2. HostGator

HostGator logó

Weboldal: www.hostgator.com
Ár: $ 2.75
Lemez terület: Korlátlan

A HostGator a mai legnépszerűbb megosztott tárhely-szolgáltató. Három tervük van, amelyek közül választhat (az alábbiakban felsoroltak szerint). Vegye figyelembe, hogy a HostGator mindhárom tervének korlátlan tárhely és sávszélessége van. Fő különbségük a fogadott webhelyek száma és az adott terv általános jellemzői.

 • Hatchling – ezt tekintik a HostGator kezdőtervének. Amellett, hogy nagyon megfizethető, nagyon korlátozott funkcióval is rendelkezik – csak egy webhelyet üzemeltethet, amikor ezt a tervet használja. Ez még mindig jó kezdőknek (és azoknak, akik csak most kezdik meg vállalkozásaikat).
 • Baba – A HostGator Baby terve valószínűleg a legnépszerűbb terv. Nagyon sok ember megy erre a tervre, mert korlátlan számú webhelyet tárolhat. Tehát, ha úgy dönt, hogy több helyet tart fenn a közeljövőben, akkor tudja, hogy ez a terv több, mint megfelelő.
 • Üzlet – Keresse meg a HostGator üzleti tervét, ha már tudja, hol van vállalkozása. Ez is a legjobb terv, ha elektronikus kereskedelembe megy.

Előnyök

 • Ingyenes weboldal készítő
 • Minden terv korlátlan tárolással és sávszélességgel rendelkezik
 • Felhasználóbarát cPanel

Hátrányok

 • Meg kell vásárolnia egy domain nevet, mivel nem szerepel semmilyen csomagban
 • A legolcsóbb terv csak 1 webhelyet képes befogadni
 • Sok előre kiválasztott szolgáltatás regisztrációkor (csak törölje a jelölést azokról, amelyekre nincs szüksége)

3. A2 tárhely

A2 tárhely logó

Weboldal: www.a2hosting.com
Ár: $ 3.92
Lemez terület: Korlátlan

Ha megosztott tárhely-tervet keres, akkor érdemes megnéznie az A2 tárhelyét, mivel három választási lehetőséget kínálnak az Ön számára:

 • Lite terv – Ha csak egy webhelyet kíván létrehozni, akkor keresse meg a Lite tervét. Ez a terv már korlátlan tárolással és korlátlan sávszélességgel jár. Ezért e tervvel létrehozhat egy igazán nagy webhelyet.
 • Swift terv – Az A2 Hosting Swift terve a Lite csomag minden funkciójával és még sok minden mással rendelkezik. Ezért korlátlan tárhelyet és sávszélességet, valamint korlátlan számú webhelyet is kaphat. Mondanom sem kell, hogy sokkal gyorsabb is, mint a Lite terv.
 • Turbóterv – A Turbótervük az A2 Hosting leggyorsabb terve. Megkapja az összes funkciót, amelyet a Swift terv tartalmaz, és még sok minden mást. Tehát igen, korlátlan számú webhelyet üzemeltethet ezzel a tervvel, és korlátlan tárhelyet és sávszélességet is kaphat.

Vegye figyelembe, hogy az A2 Hosting 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál ügyfeleinek, tehát valójában nincs semmi félelem. Bármelyik fogadási tervét nyugodtan megvásárolhatja: ha nem elégedett vele, akkor mindig kérhet visszatérítést.

Előnyök

 • Rugalmas fizetési lehetőségek (1, 12, 24, 36 hónap)
 • Ingyenes migráció
 • Jó ügyfélszolgálat (élő csevegés, telefon, jegyvásárlás, stb.)

Hátrányok

 • Ha visszavonja a tervét, akkor 15 nappal a megújítási dátum előtt be kell nyújtania egy lemondási kérelmet (ha nem, akkor továbbra is megterheljük, és nem lesz jogosult visszatérítésre).
 • A megújítási arány nagyon magas
 • Ingyenes migrációjuk csak egy webhely számára jótékony

4. InMotion tárhely

InMotion Hosting logó

Weboldal: www.inmotionhosting.com
Ár: $ 6.39
Lemez terület: Korlátlan

Az InMotion Hosting segítségével három lehetőséget kap a megosztott tárhely-terv kiválasztásakor:

 • Indítási terv – Ez az InMotion legolcsóbb tárhelyterve. Jön 1 ingyenes domain, 2 webhely, korlátlan tárhely és sávszélesség.
 • Energiaterv – A növekvő vállalkozások általában ezt a tervet követik, mivel akár 6 webhelyet is üzemeltethetnek vele. A Launch tervhez hasonlóan 1 ingyenes domaint is kap, valamint korlátlan tárhelyet és sávszélességet.
 • Pro terv – Ha sok (több mint 6) webhelyet tervez létrehozni, akkor ez jó megoldás az Ön számára, mivel korlátlan számú webhelyet üzemeltet vele. Természetesen ingyenes domaint, korlátlan tárhelyet és korlátlan sávszélességet is kap.

Vegye figyelembe, hogy a magasabb árú tárhely-tervek mindig több funkcióval rendelkeznek, és gyorsabbak, mint az alacsonyabb árú.

Amikor mérlegeli az InMotion Hosting szolgáltatást webszolgáltatási szolgáltatásainál, vegye figyelembe, hogy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát adnak ügyfeleiknek. Ez szinte egyenlő azzal, hogy ingyenesen kipróbálják a tervüket (30 napig).

Az InMotion összes tárhelyterve ingyenes adatmentéssel rendelkezik. Ennek korlátozása azonban csak 10 GB lehet. Ha ezt a korlátot túllépik, a webhely biztonsági mentése nem sikerül – tehát manuálisan kell biztonsági másolatot készítenie a webhelyről (ehhez ingyenes eszközük van).

Előnyök

 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Nyílt forráskódú alkalmazások támogatása (például WordPress, Drupal stb.)
 • Jó ügyfélszolgálat

Hátrányok

 • Az adatmentés 10 GB-ra korlátozódik
 • Az állásleállás kockázata a telephely migrációja során
 • Jelentések vannak a tömeges e-mail küldési hibákról

5. DreamHost

DreamHost logó

Weboldal: www.dreamhost.com
Ár: $ 2.95
Lemez terület: Korlátlan

A DreamHost megosztott tárhely-tervei egyszerűek lesznek, mivel csak két lehetőség közül lehet választani (lásd alább):

Kezdő terv – Ha csak egy webhelyre van szüksége, akkor a DreamHost indulási terve valószínűleg minden igényt kielégít. Látja, korlátlan tárolással és korlátlan sávszélességgel is jön. Az ingyenesen beszerezhető további dolgok közé tartozik az ingyenes domain és az ingyenes SSL tanúsítvány.

Korlátlan terv – Ha több webhelyet kíván létrehozni, a DreamHost Korlátlan terve jobb megoldás lenne. Amellett, hogy korlátlan számú webhelyet üzemeltet, lehetővé teszi korlátlan tárhelyet és sávszélességet is. Ugyanúgy, mint a Kezdő terv, ehhez jár további extra előnyök, mint például egy ingyenes domain, ingyenes SSL és egyebek. Valójában ennél erősebb, mint a kezdő terv (Nos, ezért is drágább).

Ha aggódik a fizetési módok miatt, akkor vegye figyelembe, hogy a DreamHost elfogadja a hitelkártyát, a PayPal-ot, a csekkeket és a pénzátutalásokat. 97 napos pénz-visszatérítési garanciával is rendelkeznek (de ez nem vonatkozik a fizetési csekkekre és a pénzutalásra).

Előnyök

 • Sok fizetési lehetőség
 • Nagyvonalú pénz-visszafizetési garancia (97 nap)

Hátrányok

 • A regisztráció folyamata túl hosszú és egy kicsit bonyolult
 • A helyszín átadása nem ingyenes
 • Az e-mail korlátozása 2 GB

Magento tárhely: Hogyan lehet megtalálni a legjobbat?!

Mi a legjobb csomag a Magento gazdagépen? Nos, nagyon sok olyan funkcióra van szükség, amelyek biztosítják, hogy webhelye mindig zökkenőmentesen működjön és könnyen kezelhető legyen. Azért vagyunk itt, hogy elmondja neked, mit kell keresnie és még sok más. Megtudhatja továbbá az ezekben a beállításokban használt terminológiát, hogy jobban megértse az egész forgatókönyvet.

Szerver helye

szerver helytérképeA szerver elhelyezkedése fontos a weboldalak gyors betöltésének biztosításához. Egyszerűen fogalmazva: azt tanácsoljuk, hogy keressen egy Magento hosting szolgáltatást, amelynek szerverei az Ön tartózkodási helyén (vagy annak közelében) találhatók. Tegyük fel például, hogy Amerikában él – bölcs dolog lenne, ha egy host szolgáltatót választana, amelynek szerverei vannak az adott országban. Ugyanez vonatkozik Kanadára, ebben az esetben egy webhely-hostot keresne Kanadában. És Ausztrália esetében webhely-szolgáltatást keresne Ausztráliában.

Nos, mivel a felhasználók az egész világon megtalálhatók, van egy másik lehetőség, amelyet megkereshet – és CDN-nek (Content Distribution Network) hívják. Alapvetően proxy szerverként működik a webhely látogatói és a Magento gazda között – annak érdekében, hogy továbbra is lehetővé tegyék az oldalak gyors betöltését, még akkor is, ha a szerver helye a végfelhasználótól távol van.

Most látja, hogy mennyire fontosak a kiszolgáló helyei, ugye? Szerencsére sok Magento-házigazda most tartalmaz egy CloudFlare nevű CDN szolgáltatást. A beállítás nagyon egyszerű, és általában ingyenes a csomagokkal. Tehát, ügyeljen erre a tárhely-szolgáltató keresésekor.

Szerver Uptime

A szerver rendelkezésre állása egy másik fontos szempont, amelyre figyelni kell, mivel megtestesíti a fogadó cég megbízhatóságát. Javasoljuk, hogy válasszon egy Magento gazdagépet, amely kb. 99,9% -kal képes rendelkezésre állni – ez a százalék alatti érték nem olyan jó, mivel a leállások (akár néhány perc alatt is) veszteségeket okozhatnak.

SSL tanúsítványok

Manapság a webhely biztonsága nagyon fontos – és az SSL tanúsítvánnyal rendelkezik a legjobb módja annak megszerzéséhez, és annak bemutatására, hogy a webhely látogatói bíznak az Ön webhelyén. Az SSL (Secure Sockets Layer) lehetővé teszi az adatok titkosítását a gazdaszerver és a végfelhasználók között (személyes adataik védelme érdekében)..

Ha egy webhely rendelkezik SSL tanúsítvánnyal, a webhely URL-jén szerepel „s”. Tehát ahelyett, hogy a http://www.website.com oldalt látná, a https://www.website.com webhelyet fogja látni. Egyre több felhasználó ismeri fel a „s” megjelenésének fontosságát a meglátogatott webhelyeken – tehát győződjön meg arról, hogy a sajátoddal is van.

A Magento tárhelyszolgáltató kiválasztásakor azt javasoljuk, hogy szerezzen be egyet, amely magában foglalja ezt a funkciót. Sok vállalat rendelkezik a Let’s Encrypt szolgáltatással (ingyenes SSL tanúsítványokért), és egyszerűen aktiválhatja azt a cPanelben.

Sebesség

Mint fentebb említettük, a kiszolgáló elhelyezkedése és a CDN mind fontosak a webhely sebességének biztosításában. Biztosíthatja azt is, hogy webhelye mindig gyorsan betöltődik, ha extra funkciókat keres a Magento gazdagépen.

Ha a tárhely szolgáltatója extra CPU-erőforrásokat ad, az biztosan hozzájárul a webhely sebességéhez. Találhat olyan host szolgáltatókat is, amelyek egyedi szkripteket biztosítanak, különösen a Magento webhelyek számára (ez egy újabb sebességnövelő eszköz)..

Lemez terület

Bár ez fontos, sok tárhelyre van szüksége, csak akkor, ha e-kereskedelmi webhelyet működtet (ez sok helyet igényel). A szokásos blogok és vállalkozások ugyanakkor csak 1 GB lemezterülettel tudnak nagyon jól megbirkózni.

Fontos az, hogy tisztában legyen ezekkel a dolgokkal, mivel egyes tárhelyszolgáltatók olcsó terveket kínálnak korlátlan helyekkel, csak azért, hogy rávegyék az embereket a vásárlásra. Még egyszer, noha a nagy lemezterület jó, ezek nem pusztán a jó hostolási szolgáltatás jelzései. Valójában az ilyen jellemzők általában utalhatnak a webgazda egyéb hiányosságaira.

Ezért, ha a webhelyére egy megfelelő Magento-tárhelyet választ, vegye figyelembe a cikkben felsorolt ​​összes funkciót (nem csak a lemezterületen).

Sávszélesség és adatátvitel

Mind a sávszélesség, mind az adatátvitel fontos funkciók a tárhely-szolgáltatónál. A sávszélesség jelzi az adott hálózaton keresztüli adatátvitel sebességét, míg az adatátvitel az Ön webhelyén zajló információáramlásnak tekinthető.

Ha azt tervezi, hogy sok letöltésre kerül a Magento webhelyén (például zene, filmek stb.), Akkor a sávszélesség és az adatátvitel az egyik legfontosabb szükséglet. Ebben az esetben a legjobb választás egy korlátlan vagy nagy sávszélességet és adatátvitelt kínáló tárhely-szolgáltatót választani.

Vevőszolgálat

Erősen javasoljuk, hogy forduljon egy Magento hosting céghez, amely 24 órás ügyfélszolgálatot kínál. Hidd el nekünk, amikor azt mondjuk, hogy előbb vagy utóbb szüksége lesz rá. A legjobb az élő csevegéssel és telefonos támogatással rendelkezők – mindig gyors megoldásokat kap, és minimalizálja a veszteségeket.

Magento: A részletek

Drupal tárhely kutatás

A Magento egy előnyben részesített e-kereskedelmi platform. A biztonságos tranzakciók támogatásától a felhasználóbarát felületekig a Magento megkönnyíti az e-kereskedelemre szabott webhelyek felépítését és tervezését..

Mi a Magento??

A Magento egy nyílt forráskódú platform, amelyet kifejezetten az e-kereskedelem szem előtt tartásával terveztek. PHP-ben írták. Jelenleg három különálló Magento platform létezik: a Community Edition, az Enterprise és az Enterprise Cloud Edition.

Magento logóA közösségi kiadás– Ez a platform nyílt forrású, azaz ingyenesen letölthető, használható és megosztható. Meg kell jegyezni, hogy ez egy teljes platform, nem pedig egy ingyenes, de korlátozott próbaverzió. Az alapfájlok plug-inekkel módosíthatók. Az alábbiakban részletesen tárgyaljuk a közösségi kiadáson keresztül elérhető számos lehetőséget. A közösségi kiadáshoz nem tartozik tárhely, ezért a Magento legjobb tárhelyéhez tekintse meg ajánlásainkat.

A vállalkozás– Ezt a platformot a közösségi kiadás alapján fejlesztették ki, de mivel több funkcióval és funkcionalitással rendelkezik, valamint éves karbantartási díjakkal rendelkezik, az Enterprise nem ingyenes. Az Enterprise ideális nagyobb vállalkozások számára, amelyek folyamatos műszaki támogatást igényelnek a telepítéshez, használathoz és hibaelhárításhoz nyújtott professzionális szolgáltatások mellett. Az Enterprise szintén nem szállító megoldással rendelkezik.

Az Enterprise Cloud Edition (ECE)—A 2016-ban felújított ECE platform felhőtechnológiát alkalmaz a robusztusabb webhely-fejlesztési és -kezelési tapasztalatok érdekében. A teljesen testreszabható funkcióktól a méretezhetőségig, a továbbfejlesztett biztonsági szolgáltatásokig, a tárhelyig és a kezelt infrastruktúráig az ECE platform optimális a globális vállalkozások és webhelyek számára, hatalmas mennyiségű tartalommal és nagy forgalmúak. Néhányan a legjobb Magento-tárhelynek tartják.

Prémium megoldás az elektronikus kereskedelemhez

A Magento e-kereskedelemre való alkalmassága nyilvánvaló, ha világszerte a legnagyobb kiskereskedőkkel társul. A társaságot az eBay vásárolta meg 2011-ben, mielőtt 2015-ben függetlenvé vált. A nagykereskedők és a globális márkák – mint például a Coca-Cola, a Nestle, a Burger King és a BevMo – az e-kereskedelem igényeikhez használják a platformot..

A Magento Community Edition legjobb tulajdonságainak kiemelése

Teljes körű e-kereskedelmi platformként a Magento a vállalkozások számára biztosítja az összes szükséges funkciót, hogy sikeres legyen az e-kereskedelem világában..

Termék oldalak

Számos szolgáltatás szerepelhet a termékoldalakon a termékek legjobb eladhatósága és megjelenítése érdekében:

 • Képgaléria a termék több képéhez
 • Kép nagyítása
 • A termék opciói (pl. Színek, méretek)
 • Raktárkészlet / rendelkezésre állás kijelző
 • Többszintű árképzés
 • Hasonló termékek csoportosítva
 • Hozzáadás a kívánságlistához
 • Ossza meg közösségi médián, SMS-en, e-mailben

Böngészési funkciók

A Magento platformon böngésző katalógus magas szintű szervezeti képességgel rendelkezik, így az ügyfelek könnyen azonosíthatják azokat a kategóriákat, amelyekben vásárolni szeretnének, és megtalálhatják a keresett termékeket anélkül, hogy szükségtelen információt szitálni kellene..

 • Rétegelt navigációs kategóriák
 • Az ár, a relevancia, a dátum stb. Szűrői
 • Termékek összehasonlítása
 • Automatikus javaslat a katalógus kereséshez
 • Összekapcsolt, zsákmányos navigáció (így az ügyfelek visszatérhetnek a korábban megtekintett oldalakhoz)
 • Konkrét termékekre vagy kategóriákra szabott minták és sablonok

A pénztártól a fizetésig a szállításig

A Magento platform a felhasználóbarát felülettől a gyors és egyszerű fizetéshez, a biztonságos fizetési módokhoz és a valós idejű megrendeléskövetéshez nyújt zökkenőmentes fizetési élményt..

 • Megrendelés áttekintése és fizetés
 • Mentett elemek bevásárlókocsikban
 • Pénztár fiókkal, vagy folytathatja vendégként
 • Szállítson tételeket több címre
 • Üzenet ajándékokhoz (teljes megrendeléshez vagy egyedi termékhez)
 • Becslések a szállítási díjakról és az adókról
 • Számlázás és számla részletei
 • Átalánydíj vagy ingyenes szállítási lehetőségek
 • Szállítási díjak méret, súly és mennyiség alapján
 • Fizetési lehetőségek több átjáróval, beleértve a PayPal szolgáltatást
 • Lehetőség pénztutalványok, csekkek vagy PO-k elfogadására
 • Lehetőség „később számlázni”
 • Megrendelés visszaigazolási száma és követése

Ügyfélszámlák

Az ügyfelek könnyen kezelhetik számláikat, megrendeléseiket, fizetési lehetőségeit és még sok más a Magento ügyfélszámla funkcióival:

 • Vélemények és termékcímkézési előzmények
 • A rendelés állapotának ellenőrzése
 • Beszerzési előzmények
 • Előfizetés menedzsment
 • Kívánságlista jegyzetekkel
 • Alapértelmezett szállítási és számlázási cím
 • Korlátlan címhelyek a szállításhoz és a számlázáshoz
 • Újra vásárlás opció

Kivételes ügyfélszolgálat

A Magento ügyfélszolgálati funkciókkal egyszerűen biztosítani és megvalósítani a megbízható és professzionális ügyfélszolgálatot:

 • Egyszerű kapcsolatfelvételi és megjegyzési forma
 • Rendelésszerkesztés és követés az adminisztrátorok számára
 • Állítsa vissza a jelszót vagy emlékezzen a felhasználónevére mind a felhasználók, mind az adminok számára
 • Automatikus visszaigazolási e-mailek

Megrendelések kezelése

A Magento platformot úgy tervezték, hogy megkönnyítse az adminisztrátorok és az ügyfélszolgálat képviselőinek a megrendelések kezelését. A megbízások kezelésének képességei a következők:

 • Hozzon létre, szerkesszen és tekintsen meg adminisztrátori megrendeléseket
 • Vásárlási segítség és call-center megrendelés
 • Integrált szállítás és címkézés a nagyobb szállítmányozókkal, ideértve a FedExet, a UPS-t, az USPS-t és a DHL-t
 • Értesítések a megrendelések megerősítéséről és nyomon követésről RSS vagy e-mailben

Katalógusok kezelése

A legjobb Magento tárhely-platformon a fejlesztők és a weboldal adminisztrátorai rájönnek, hogy a katalógusok szervezése, megjelenítése és kezelése tudománynak tökéletesült:

 • A termékek konfigurálása csoportok és variációk szerint
 • Letölthető termékek (például MP3-k, e-könyvek)
 • Minták vagy részletek
 • Termékattribútumok (termékek kereséséhez, böngészéséhez vagy összekapcsolásához)
 • Külön és változó ártartomány csoportonként (pl. Számlatulajdonosok és vendégek, kiskereskedelem vagy nagykereskedelem)
 • Árképzési szabályok és a szolgáltatási feltételek beállítása
 • A tételek vagy termékcsoportok frissítései
 • Termékek csoportosítása testreszabott attribútumok vagy termékek alapján ugyanabba a csoportba
 • Készletkezelés olyan eszközökkel, mint RSS figyelmeztetések
 • Automatikusan létrehozott vízjelek
 • Automatikus kép átméretezés (miniatűrök, termékmegjelenítő oldalak stb.)
 • Keresési javaslatok és / vagy javítások
 • A felhasználó által létrehozott címkék és vélemények

Weboldal és tartalomkezelés

A teljesen testreszabható témáktól és sablonoktól az adminisztrátori privilégiumokig a Magento a kezedbe helyezi a hatalmat a webhely háttérképének és a felhasználói felület kezelésének.

 • Testreszabható rendszergazdai jogosultságok és különféle rendszergazdai felhasználói fiókok
 • Egy bejelentkezés több webhelyhez történő csatlakozáshoz
 • Testreszabhatja a témákat és a sablonokat
 • Saját tartalomkezelő rendszer (CMS) a kiterjedt tervezési, elrendezési és tartalommegjelenítési lehetőségekhez
 • Adatok importálása és exportálása tételekben (megrendelések, számlák, termékek stb. Kezelésére)
 • Beépített lokalizáció globális szinten (beleértve a többnyelvű támogatást, a valutaváltást)
 • Lokális adószámítás a különféle ügyfelek és ügyfelek típusainál (pl. Vendég vagy számlatulajdonos)
 • Anti-robot és / vagy spam funkciók a CAPTCHA-val
 • API szolgáltatási alkalmazások harmadik féltől származó szoftveralkatrészek integrálásához

Keresőoptimalizálásra tervezték

A Magento platform kialakítása a keresőmotor-optimalizálás (SEO) -barát, így a keresőmotorok könnyedén feltérképezhetnek a tartalmi webhelyen, és ellenőrizhetik, hogy az ügyfelek látják-e a tartalomoldalakat..

 • Integrált webhelytérkép az XML-ben
 • Világos URL-ek és testreszabható URL-beállítások
 • Metadatok HTML-ben a tartalom, termékek, kategóriák számára
 • A felkapott és népszerű keresések oldala
 • API a Google tartalmához

Analytics és adatjelentés

Amellett, hogy megkönnyíti az ügyfelek számára az Ön webhelyének megtalálását SEO megoldások révén, a Magentonak a Google elemzéssel való kompatibilitása megkönnyíti annak kiderítését, hogy milyen típusú ügyfelek néznek meg bizonyos oldalakat vagy termékeket, azonosíthatják az ügyfelek viselkedésének trendeit, és felbecsülhetik, hogy mi vezet a sikerhez. átkattintási arányok.

 • Kompatibilis és könnyen integrálható a Google elemzéssel
 • Mélyreható jelentések és adatok bontása
 • Jelentés az ügyféltevékenység és a weboldal teljesítményének minden aspektusáról, beleértve a kosárról való elhagyást, a legnépszerűbb termékeket, a gyakran megtekintett cikkeket, kulcsszavakat és a legkeresettebb kifejezéseket, készlet, bevétel, számlák, visszatérítések, kuponok stb..

Promóciók és marketing stratégiák

E-kereskedelmi platformként a Magento számos, többszintű marketingstratégiával rendelkezik, amelyek elősegítik az ügyfelek elkötelezettségét és több szempontból javítják a weboldal online láthatóságát.

 • Hasonló elemek jelennek meg minden termékoldalon
 • Keresztt promóciós javaslatok a gyakran együtt vásárolt termékekre
 • Upsell vásárlói vásárlások (pl. „Azok az ügyfelek, akik ezt is vásárolták…”)
 • Új cikk bejelentések
 • Testreszabható kedvezmények, kuponok és speciális árképzés
 • Kedvezmények a tömeges vásárlásokra
 • A céloldalak a kategóriák számára
 • A nemrégiben megtekintett termékek megjelenítése
 • Felmérések és közvélemény-kutatások (például vásárlói elégedettség)
 • E-mail előfizetések és hírlevelek
 • Kívánságlisták és emlékeztetők
 • Ossza meg barátaival funkciót

Az Enterprise Edition szolgáltatásai

A Magento Enterprise kiadása ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint a közösségi kiadás és így tovább. Noha az Enterprise nem szeretne szabad, nyílt forráskódú platformot létrehozni, technikai támogatást és kiegészítő marketing szolgáltatásokat nyújt, amelyek hiányoznak a közösségi kiadásból. Az Enterprise Edition az olyan nagyvállalatok preferált választása, amelyek technikai segítségre, valamint telepítésre és használatra szorulnak. A vállalkozás és a közösségi kiadás megkülönböztető főbb jellemzői a következők:

 • Célzott marketing ügyfélcsoportok alapján (csoportok demográfia, vásárlási tevékenységek stb. Alapján)
 • Elhagyott kosár e-mail emlékeztetők
 • Korlátozott ajánlatú értékesítés
 • Ajándékra kész lehetőségek (beleértve a nyilvántartásokat, az ajándékcsomagolást, a testreszabott jegyzeteket)
 • Vevői hűség és jutalom programok
 • Bolti hitel
 • Maradjon bejelentkezett cookie-beállítások (több munkamenet során életképes, így az ügyfeleknek nem kell minden alkalommal bejelentkezni)

rendszerkövetelmények

Mivel mind a közösségi, mind az Enterprise Editions nem rendelkezik hostolási tervvel, a legjobb választani a hostolási tervet, amelyről már bebizonyosodott, hogy kompatibilis a Magento platformokkal. A Magento platformok LAMP halmokon működnek, amelyek webszerver-összetevők gyűjteménye, amelyek együtt működnek. A LAMP verem Linux x86-64, Apache 2.x, MySQL 5.6+ és PHP 5.4+ áll. Nginx1.7x-et is lehet használni egy webszerverhez.

GYIK

Melyek a Magento nyílt forráskódú opcióinak lehetőségei (közösségi kiadás)?

A közösségi kiadás ingyenes, de ez nem jelenti azt, hogy korlátozott, próbaverzió. A Community Edition egy teljesen kifejlesztett platform.

Mi a jobb, a közösségi kiadás vagy az Enterprise?

Ez attól függ, hogy mit vársz a platformon. A közösségi kiadás ingyenes, tehát költségvetés szempontjából ez a legjobb Magento tárhely, mivel kiterjedt e-kereskedelmi funkciókkal is rendelkezik. Az Enterprise kiadás jobb technikai támogatást és több olyan funkciót kínál, amelyek nagyobb méretű vállalkozások támogatására irányulnak.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map