A legjobb e-kereskedelmi tárhely az Egyesült Királyságban

Mint egy sok ügyfélszámlálóval rendelkező webes ügynökség (számtalan mellékprojekttel rendelkezünk és szeretnénk kísérletezni), nagyon jó ötletünk van arról, hogy mi határozza meg a nagyszerű internetes hostot. Webszolgáltatójának minősége hatalmas hatással lehet az online áruház lehetséges sikerére.


Vegyük például a webhely sebességét. Tudta, hogy az 1 másodperces késleltetés azt jelenti, hogy az oldalmegtekintések 11% -kal csökkennek, azaz a látogatók több mint 1/10-e csak a másodpercig elfordul, amikor a webhely még mindig betöltődik … ezért van egy megfelelő web A házigazda létfontosságú!

Ezek a legnagyobb e-kereskedelem-szolgáltatók az Egyesült Királyságban, valódi minőségi tárhely a bank megszakítása nélkül.

Oldaljegyzet: Az 1. számú átmenetileg 69% -os kedvezménnyel járunk! Fogd meg, amíg tart!

Néhány legismertebb márka / webhely, amely a tartalomra hivatkozik:

Ismerjük cuccunkat, egy kis mintát a sok véleményünkből:

Tom szenvedélyes és gyorsan megérti ügyfelei igényeit. Nagyon értékeltem az ő hajlandóságát megosztani tudását és készségeit a vadonatúj webhelyem használatában. Köszönöm Tomnak!

Sally Mac
Tartalom táblázatok

A MangoMatter annyira megkönnyítette a jelenlegi weboldalunk tervezését. Tomot személyesen bevonták az első konzultációtól a befejezésig, és továbbra is készen áll minden szükséges csillapításra!

Demitrios Lecatsas
Friss haj

Tomot választottuk webhelyünk tervezéséhez, mert tetszett a többi webhely stílusa, amelyet ő tervezett. Az egész folyamat stresszmentes volt. Tom annyira segítőkész volt, és a többszörös kérésünk egyikében sem volt túl sok baj. Tom örömmel dolgozik együtt. Szeretjük a nekünk készített weboldalt, olyan könnyen használható és fantasztikusan néz ki.

Carl Olive
Tavaszi!

A Mango Matter tapasztalata fantasztikus volt! Tommal nagyon könnyű együtt dolgozni, pozitív, hatékony és nyilvánvalóan ragyogó, amit csinál. Nagyon ajánlott.

Lucy Reeves
Ez azt jelenti

Felhívtuk Tomot az új cég weboldalunk fejlesztésére, és örömmel fogadtuk az eredményt. Nemcsak tudta eljuttatni a mi röviden, hanem olyan kiváló ötleteket is adott, amelyekre soha nem gondolhattunk volna. A legjobb az egészben, hogy Tom nagylelkű az idejével, és továbbra is rendelkezésre áll tanácsokkal és támogatással.

Neil Mackenzie
Enventive

Milyen egyszerű és zökkenőmentes élmény volt a MangoMatter használatával! Tom pontosan megértette, mi vagyunk utána, és rendkívül lenyűgözött a végtermék. Nem habozzon, ha a jövőben ismét a MangoMatter-et választanám.

Tyson King
Rendező / Plumbrite Solutions

A MangoMatterből származó Tom rendkívül segítőkész, profi és nagy segítséget nyújtott weblapom létrehozásában, rengeteg tudással rendelkezik és nagyon hatékony. Nem habozzam a MangoMatter ajánlását, és már megtettem.

Michelle Watson
iFix

Elkészítettük az elemzést, a webtárhely áttekintését & összehasonlításokat, így nem kell, így létrejön az Egyesült Királyság legjobb e-kereskedelemmel foglalkozó webhely-szolgáltatóinak listája. Az alábbi táblázat magas szintű áttekintést nyújt – véleményünk szerint – az öt legfontosabb e-kereskedelem házigazdáról, osztályozás szerint osztályozva, részletezve a költségeket / hónap, & mennyi lemezterületet kínálnak. Mi is megkaptuk a top 3-at, és külön-külön áttekintettük őket közvetlenül az asztal alatt.

Webtárhely-szolgáltatóÁltalános értékelésÁr / hónap.Szerverek világszerteTulajdonságokVéleményekWeboldal
siteground2£ 2.95 (Ideiglenes 67% árengedmény, lefelé 8,95 £ -tól)
 • Egyesült Királyságban működő szerverek + globális hálózat
 • Villámgyorsan
 • Megfizethető (díjak GBP-ben)
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia!
 • Gyors szakértői támogatás
 • A WordPress = nyertes hivatalosan ajánlotta!
SiteGround áttekintés
GreengeeksLogo2,95 USD
 • Zöld tárhely
 • szerverek Európában
 • Korlátlan lemezterület
GreenGeeks Review
A2HostingLogo3,92 USD
 • Olcsó
 • Korlátlan lemezterület!
A2 tárhely áttekintés
eukhost logó£ 3.33
 • Nagy teljesítményű
 • Egyesült Királyságban
TSOhost áttekintés
kinsta30 USD
 • A WordPress tárhely tökéletesítve
 • Nagyszerű előadás
 • A Google Cloud Platformot használja
 • Magasabb ár
Kinsta Review

# footable_8165 td.ninja_column_3 {text-align: center; }

Legjobb e-kereskedelmi tárhely az Egyesült Királyság 2020-ban – Vélemények

1. SiteGround

Ez az e-kereskedelmi webhelyek mindenkori kedvenc tárhelyszolgáltatója. Megfizethetőek, villámgyors kiszolgálókkal rendelkeznek Londonban, és ami a legfontosabb: a támogatás nagyon nagyon érzékeny (átlagos válaszidő kb. 10 perc).

A SiteGround szintén erősen ajánlott a WordPress által (nagyon kevés tárhelyszolgáltató cég állíthatja ezt! Természetesen meg is tudják kezelni bármelyik CMS-t, amelyet rájuk dobsz), ez egy abszolút semmi értelme! Oh, + van nekik egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia!

A SiteGrounds tervei számos remek funkcióval is rendelkeznek, mint például hihetetlenül hatékony biztonsági rendszer, automatikus biztonsági mentések és ingyenes SSL (az e-kereskedelmi webhelyek számára nagyon fontos)

Három fogadási tervük van, leginkább megfizethető tervük csak az indulással kezdődik £ 2.75 / hó (69% -kal a szokásos áratól)! 

siteground2

  Győztes

Egyszerű használat

97%

Támogatás

95%

Teljesítmény / teljesítmény

95%

2. GreenGeeks

Ár: $ 2.95
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A GreenGeeks egyike azoknak a vállalatoknak, amelyekből csak tudod, hogy mindent jól csinál, óriási növekedést tapasztaltak meg, mióta 2008-ban életbe léptek. adatközpontok szerte a világon), fantasztikus teljesítmény, nagyszerű és nagyon gyors támogatás, és utoljára, de nem utolsósorban, energiaszükségletüket háromszor visszahelyezik a hálózatba a szélenergia révén, ami nagyon elképesztő!

Ami a speciális funkciókat illeti, korlátlan lemezterületet kínálnak még a legalapvetőbb tervükön, 24 órás támogatást nyújtanak, és akárcsak a SiteGround, egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, ha nem elégedett! Szilárd # 2 a listánkon!

A legolcsóbb terv csak a kezdettel kezdődik Havonta 2,95 USD (exkluzív MangoMatter kedvezmény – 9,95 USD-tól)

GreenGeeks logó

Egyszerű használat

94%

Támogatás

95%

Teljesítmény / teljesítmény

90%

3. A2 tárhely

Az A2 Hosting nagyon hasonlít a SiteGround-hez, mind teljesítményében, mind szolgáltatásaiban (csak egy drágább), különféle csodálatos, gyors kiszolgálókkal is rendelkeznek szerte a világon (beleértve Londonot). Az e-kereskedelem szempontjából kedvelik őket, mivel turbófeltöltéssel ellátott szervereket kínálnak megnövelt sebességért, és elég rugalmasak a szerver erőforrásaikkal, lehetővé téve, hogy a tisztességes méretű üzletek selymesen simán működjenek..

3 hosting csomagot is kínálnak, a legolcsóbb terv csak a kezdettel kezdődik usadollár 3,92 USD / hónap (eredetileg 7,99 USD / hónap).

Egyszerű használat

87%

Támogatás

94%

Teljesítmény / teljesítmény

93%

e-kereskedelem az Egyesült Királyságban végzett kutatás

Egyesült Királyságbeli e-kereskedelmi tárhely: Hogyan lehet megtalálni a megfelelőt?

Az e-kereskedelem tárolása egyfajta webtárhely, amelyet kifejezetten a vállalkozások vagy vállalkozók e-kereskedelmi webhelyeinek üzemeltetésére szántak. Vagyis az internetes üzletként működő webhelyek, felszerelve az áruk és szolgáltatások online tranzakcióinak megkönnyítésére. Készítettünk host-összehasonlításokat az Ausztrália otthont adó e-kereskedelem és Kanadában az e-kereskedelem tárolása számára is.

Az ezen tranzakciókon keresztül megosztott adatok érzékeny jellege miatt számos olyan funkció és funkció kapcsolódik ehhez az Egyesült Királyság ilyen típusú webtárhely-platformhoz, amely megkülönbözteti az egyéb webtárhely-típusoktól..

Mi különbözteti meg az e-kereskedelem tárhelyét az Egyesült Királyságban alkalmazott normál webtárhelytől

Az általános weboldalhoz vagy bloghoz szükséges hostolási tervhez képest az e-kereskedelem hosting több szempontból különbözik a „normál” webhely hostingtól..

Jellemzők

Mindenekelőtt az e-kereskedelem tárolása számos olyan funkciót és eszközt tartalmaz, amelyek a vállalkozások számára szükségesek az online tranzakciók megkönnyítéséhez.

Míg az e-kereskedelem tárolása még mindig magában foglalja a webhely-építés általános szempontjainak, például a webdizájn alapvető jellemzőinek figyelembe vételét, az e hosting platformra jellemző szolgáltatások a következők:

● Online katalógusok

● Készletkezelés

● Fizetési lehetőségek

● Bevásárló kosár funkciók

● és a Secure Sockets Layer (SSL) tanúsítványt

Az e-kereskedelmi tárhely-tervekben kínált szolgáltatások lehetővé teszik a webhelytulajdonosok számára az e-kereskedelmi webhely megfelelő felállítását, majd az üzleti tranzakciók folyamatának irányítását és lebonyolítását..

Míg az általános webhelyeknek nincs szükségük olyan szolgáltatásokra, mint például a fizetésfeldolgozás, elengedhetetlenek azoknak a vállalkozásoknak és vállalkozóknak, akik online boltot kívánnak üzemeltetni.

Költség

Az e-kereskedelem tárhelyének költségei változhatnak attól függően, hogy az adott szolgáltatót melyik szolgáltatót választotta a hostolási tervhez, valamint az általuk kínált szolgáltatásoktól függően.

Jellemzően egy jó minőségű e-kereskedelmi tárhely-terv 20 – 250 dollár, plusz havonta fut. Az egyedi e-kereskedelmi rendszer üzemeltetése azonban még magasabb költségeket is felfuthat, kezdve 300 dollárral, ahol mászási lehetőség van.

Az e-kereskedelem képessége nélküli webtárhely-terveket viszont havonta 4 dollárért lehet megvásárolni, és onnan felmenni a webtárhely-platform típusa alapján (például VPS, megosztott, dedikált stb.). Noha vannak bizonyos ingyenes web hosting lehetőségek, ez általában nem ajánlott a vállalkozások számára.

Mit kell keresni, amikor ECommerce tárhely szolgáltatót keres?

Számos tényezőt kell figyelembe vennie, amikor egy e-kereskedelem internetes házigazda szolgáltatót keres. A legfontosabb szempontoknak az üzleti vállalkozás konkrét igényeire kell vonatkozniuk, mivel a szolgáltatók által kínált egyes szolgáltatásoknak szükségük lehet vagy nem szükséges az Ön céljainak teljesítéséhez..

Az alábbiakban röviden ismertetjük a különféle típusú webtárhelyeket, valamint az e-kereskedelem tárhelyszolgáltatói közötti böngészés során figyelembe veendő kulcsfontosságú dolgokat..

Tárhely típusok

Közös tárhely

A megosztott tárhely egy olyan webtárhely, amely népszerű a vállalkozások körében, különösen a költségvetéssel rendelkezők körében, mivel ezek a tervek általában költségvetés-barát.

Egy megosztott tárhely-tervben az Ön webhelyét egy kiszolgálón tárolják, amelyet megosztanak más webhelyekkel. A kiszolgálón megosztott webhelyek tényleges száma, valamint az, hogy mit számíthat a webhely teljesítményére vonatkozóan, a szolgáltatótól függ. A megosztott szerveren üzemeltetett webhelyek nyitottak lehetnek a biztonsági fenyegetésekre, és a webes teljesítmény függhet attól is, hogy hány erőforrást igényelnek vagy használnak ugyanazon szerveren más webhelyek.

Cloud tárhely

A felhőalapú tárolás magában foglalja egy szerver megosztását más webhelyekkel, hasonlóan a VPS-tároláshoz, és több összekapcsolt webszerveren keresztül működik. A felhő-tárolás három fő kategóriája van: szoftver-szolgáltatásként (SaaS), infrastruktúra-szolgáltatásként (IaaS) és platform-szolgáltatásként (Paas)..

A felhő-tárhely előnyei között szerepel a Linux vagy a Windows operációs rendszer (OS) használata, valamint a rugalmasság, amelyet a felhő-tárhely méretezhetősége biztosít. Vagyis a felhőalapú megoldások ára a felhasználáson alapul, és csak a vállalkozásokat kötelezi fizetni az általuk ténylegesen felhasznált forrásokért.

VPS tárhely

A virtuális magánszerver (VPS) tárolása hasonló a dedikált és a megosztott tárhelyhez, mivel a vezérlés és az erőforrások egy részét kínálja a dedikált tárhelyi terveken belül, de megosztott tárhelyi környezetben. Vagyis a VPS-tárhely több különféle virtuális operációs rendszeren keresztül működik egy fizikai kiszolgálón.

A VPS tárhelyi tervvel továbbra is megoszt egy forrást más webhelyekkel, de az Ön előnye, hogy rendelkezik operációs rendszerrel. A szolgáltatók kétféle típusú VPS-tervet kínálhatnak: saját kezű VPS és kezelt VPS. Az előbbi biztosítja a webhelytulajdonos számára a szerver feletti ellenőrzést, valamint az összes műszaki szempont kezelését. A menedzselt VPS tervvel a fogadó cég kezeli a műszaki kérdéseket.

Dedikált tárhely

Dedikált tárhely az egyik drágább tárhelytípus. A dedikált tárhely segítségével az internetes házigazdák bérbe adják és teljes ellenőrzés alatt tartják saját szerverüket. A dedikált tárhely-tervek nagy teljesítményt nyújtanak a webhelyen, irányítják a testreszabást és gyakorlatilag 100% -ban rendelkezésre állnak.

WordPress tárhely

A WordPress tárhely egy olyan webtárhely, amelyet kifejezetten az egyedi felügyeleti rendszer (CMS), a WordPress segítségével működő webhelyek támogatására optimalizáltak..

Szerver helye és sebessége

A szerver elhelyezkedése számít, különösen az e-kereskedelmi webhelyeknél. Vegye figyelembe, hogy minél távolabb vagy a célpiac a szerver földrajzi helyzetétől, annál lassabban fog futni a webhelye. Az e-kereskedelem vonatkozásában a rakodási idők késedelme nagyon káros lehet, és az üzleti vállalkozása eladásainak elvesztéséhez vezethet.

Annak érdekében, hogy a webhely elegendő töltési időt biztosítson, és csökkentse a késleltetést, a legjobb, ha szervereit földrajzilag a kívánt célközönség közelében tartja..

Támogatás

Ideális olyan host szolgáltatót választani, amely könnyű hozzáférést biztosít a támogatási csoporthoz. Ha webhelye összeomlik, vagy valamely más szolgáltatás hibásnak tűnik, fontos, hogy készenléti időben figyelmes ügyfélszolgálat legyen, hogy gyorsan meg tudja oldani és kijavíthatja a problémát..

Lemez terület

A tárhelyterv kiválasztása szempontjából egy másik fontos szempont a megfelelő lemezterület elosztása.

Noha ez vállalkozásonként változhat, az e-kereskedelmi webhelynek megfelelő lemezterületre lesz szüksége az egyes termékoldalakhoz. A kiváló minőségű grafikával rendelkező termékoldalak több helyet foglalnak el, mint a weboldalak, például a blogok, amelyek általában szövegesebbek és kevesebb helyet igényelnek a grafikákhoz és más médiumokhoz.

A tárhelyen keresztül elosztott lemezterület video- és audiofájlokat, adatbázisokat, e-mail fiókokat, valamint minden telepített szkriptet és programot számlál..

Egyes tervek korlátlan lemezterületet kínálnak, ami talán a legjobb megoldás nagyobb webhelyek számára. Azon vállalkozások számára, amelyek kisebb e-kereskedelmi webhelyek üzemeltetését tervezik, kevesebb weboldallal és tartalommal, azonban nem feltétlenül kell korlátlan csomagért kifizetniük dollárjukat.

SSL

A Secure Sockets Layer (SSL) olyan technológia, amely biztonságos, titkosított internetkapcsolatot biztosít a szerver és az Internet böngészők – azaz az Ön ügyfelei – között. Ez lehetővé teszi az érzékeny adatok, például a fizetés-feldolgozási információk magáncélú továbbítását.

Az SSL által védett webhelyek zöld címsávot vagy zárjelzést mutatnak a címsáv bal oldalán. Az URL a https: // -el is kezdődik, nem pedig a szokásos http: //

Az adatvédelem alapvető egy e-kereskedelmi webhely sikerére és hírnevére, ami miatt az SSL manapság széles körben szükséges funkciónak tekinthető, nem pedig opcionális. A titkosított technológia kifinomultsága miatt az SSL tanúsítvánnyal rendelkező webhely lehetővé teszi, hogy webhelye bizalmat teremtsen az ügyfelekkel.

üzemidő

Utolsó szempont az optimális rendelkezésre állást biztosító tárhely-terv kiválasztása. Szinte minden internetes szolgáltató 99–100% -os rendelkezésre állást kínál ügyfeleinek; azonban még ez az 1% is döntő jelentőségű lehet.

Kivéve, ha webhelyén ütemezett karbantartáson esik át, olyan tervre kell törekednie, amely lehetővé teszi webhelye számára az idő szinte 100% -át..

És ennyi, túl nehéznek tűnik az összes pont lefedése, de csak egy lépésről lépésre. Lehet, hogy létrehoz egy táblázatot is, és naplózza az összes specifikációt az Egyesült Királyság legjobb webtárhely-szolgáltatói számára, így könnyű áttekintést kap.

VAGY

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map